איך שוכחים מישהו
איך שוכחים מישהו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אלינורה
אני יודעת, את צודקת. אנחנו אוהבת פוצי מוצי
הם אוהבים ביי ביי, תעזבי אותי באימשלך....
יש יחידי סגולה שאוהבים גם לחפור ולשתף.
צריך איזון ומינון נכון כמו כל דבר בחיים.
זה דורש בסיס חזק ומודע. זו עבודה לא פשוטה. לא תמיד יש את הכלים או הכוחות להכנס פנימה.
אני מסתכלת אחורה, תיכף שנה עברה ואני מרגישה שהייתי באיזה סרט דרמה רומנטית בכיכובי.
וואו כמה רגשות, כמה סרטים, כמה תפניות.
טלנובלה פראיירית לעומתי.
תודה לאל אני במקום יציב יותר ושפוי יותר היום.
לא אשקר, מתגעגעת לפעמים להיי הזה, לדרמה.
לפוצי שמוצי. לראשוניות הזו, התמימות שהייתה לי.
היום אני לא תמימה, עשיתי דוקטורט.
חפרתי בספרים, באינטרנט, את הנושא.
אני נזכרת במצוקה שהייתי בה, בטחינת המח שלי, בעצבות, ייסורי המצפון, הכמיהה לאחר, הרצון שיהיה שלי, כולו, הייתי גיבורה טרגית בפנטזיה שבניתי לעצמי.
אני עדיין לא במקום מפוקח לגמרי, או כזה שניתק כל תלות. הייתי רוצה להגיע לשם. להיות שלמה, לאהוב את עצמי בזכותי, ולא להרגיש בודדה.
חפרתי, כהרגלי בקודש
זו אני
אלינורה
אני יודעת, את צודקת. אנחנו אוהבת פוצי מוצי
הם אוהבים ביי ביי, תעזבי אותי באימשלך....
יש יחידי סגולה שאוהבים גם לחפור ולשתף.
צריך איזון ומינון נכון כמו כל דבר בחיים.
זה דורש בסיס חזק ומודע. זו עבודה לא פשוטה. לא תמיד יש את הכלים או הכוחות להכנס פנימה.
אני מסתכלת אחורה, תיכף שנה עברה ואני מרגישה שהייתי באיזה סרט דרמה רומנטית בכיכובי.
וואו כמה רגשות, כמה סרטים, כמה תפניות.
טלנובלה פראיירית לעומתי.
תודה לאל אני במקום יציב יותר ושפוי יותר היום.
לא אשקר, מתגעגעת לפעמים להיי הזה, לדרמה.
לפוצי שמוצי. לראשוניות הזו, התמימות שהייתה לי.
היום אני לא תמימה, עשיתי דוקטורט.
חפרתי בספרים, באינטרנט, את הנושא.
אני נזכרת במצוקה שהייתי בה, בטחינת המח שלי, בעצבות, ייסורי המצפון, הכמיהה לאחר, הרצון שיהיה שלי, כולו, הייתי גיבורה טרגית בפנטזיה שבניתי לעצמי.
אני עדיין לא במקום מפוקח לגמרי, או כזה שניתק כל תלות. הייתי רוצה להגיע לשם. להיות שלמה, לאהוב את עצמי בזכותי, ולא להרגיש בודדה.
חפרתי, כהרגלי בקודש
זו אני
איך שוכחים מישהו
פנטי מה אומר לך היום אני בתחושת דאון'..
מה יהיה עם השאלות שלעולם לא,אקבל עליהן מענה?
למה יחס מגעיל?כשהייתי הכי טובה ואוהבת
מתי כבר ארגיש שהוא לא שווה את הציפורן שלי?ואני מעליו?
מתי אני אפסיק לתת לו להכתיב אפילו בלי יצירת קשר את המצבי רוח שלי?
מתי מתי מתי
למה גבר שיודע שאני יפה ושווה זרק אותי?
מתי כבר אפסיק לצפות שישלח לי הודעה?
מתי אפסיק לקנא באחרות שהוא כן יוצר קשרים איתם ואיתי לא?
יש לי שאלות שלא נותנות לי מנוח
הוא ידע את כל חיי לפרטי פרטים...ממש ממש
אין זה קשה לי כל פעם שזה צף מחדש.
ולא מצליחה לרצות קשר עם אחר ככ .אין לי כוחות לחבור למישהו ולחטוף עוד כאבי לב
זהו!
פנטי מה אומר לך היום אני בתחושת דאון'..
מה יהיה עם השאלות שלעולם לא,אקבל עליהן מענה?
למה יחס מגעיל?כשהייתי הכי טובה ואוהבת
מתי כבר ארגיש שהוא לא שווה את הציפורן שלי?ואני מעליו?
מתי אני אפסיק לתת לו להכתיב אפילו בלי יצירת קשר את המצבי רוח שלי?
מתי מתי מתי
למה גבר שיודע שאני יפה ושווה זרק אותי?
מתי כבר אפסיק לצפות שישלח לי הודעה?
מתי אפסיק לקנא באחרות שהוא כן יוצר קשרים איתם ואיתי לא?
יש לי שאלות שלא נותנות לי מנוח
הוא ידע את כל חיי לפרטי פרטים...ממש ממש
אין זה קשה לי כל פעם שזה צף מחדש.
ולא מצליחה לרצות קשר עם אחר ככ .אין לי כוחות לחבור למישהו ולחטוף עוד כאבי לב
זהו!
איך שוכחים מישהו
דתיה
מאמי, את תראי שהתחושות האילו יצוצו מדיי פעם.
תיזכרי שיש דברים שהם בשליטתך ובהם תטפלי.
תעריכי באמת את עצמך ואז חלק מהשאלות לא יצוצו בכלל.
תראי זה שייך לו, יש דברים שהם פשוט שלו, העולם הפנימי שלו, דברים אפילו שהוא לא יודע למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג.
אל תייסרי את עצמך על היותך את!
לא בא לך אחר חדש, מצויין, אז אל.
אבל קחי את זה כשיעור לעצמך, לחזק ות אותם המקומות שהיו קצת נסתרים. יהיה בסדר
הזמן הוא באמת התרופה הכי טובה.
עוצמת הרגשות תרד, מבטיחה לך.
ואת תלמדי לשחרר את זה. יודעת זה קשה, שנאתי לשמוע את המילה הזו- לשחרר. אבל אני פירשתי אותה מהמקום של להדוף מחשבות, לנסות להפסיק לשאול שאלות ולהאמין בעצמי עוד ועוד. לגלות את המקומות האילו שמעוררים בי את מוסר הביטחון ולשאול את עצמי- לא אף אחד אחר- למה?
הוא רק ראי, משקף לך את הנפש שלך החוצה.
הוא כלי. תשמשי בו.
את העובדות ואת המציאות, את רואה וחווה.
נשיקות
דתיה
מאמי, את תראי שהתחושות האילו יצוצו מדיי פעם.
תיזכרי שיש דברים שהם בשליטתך ובהם תטפלי.
תעריכי באמת את עצמך ואז חלק מהשאלות לא יצוצו בכלל.
תראי זה שייך לו, יש דברים שהם פשוט שלו, העולם הפנימי שלו, דברים אפילו שהוא לא יודע למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג.
אל תייסרי את עצמך על היותך את!
לא בא לך אחר חדש, מצויין, אז אל.
אבל קחי את זה כשיעור לעצמך, לחזק ות אותם המקומות שהיו קצת נסתרים. יהיה בסדר
הזמן הוא באמת התרופה הכי טובה.
עוצמת הרגשות תרד, מבטיחה לך.
ואת תלמדי לשחרר את זה. יודעת זה קשה, שנאתי לשמוע את המילה הזו- לשחרר. אבל אני פירשתי אותה מהמקום של להדוף מחשבות, לנסות להפסיק לשאול שאלות ולהאמין בעצמי עוד ועוד. לגלות את המקומות האילו שמעוררים בי את מוסר הביטחון ולשאול את עצמי- לא אף אחד אחר- למה?
הוא רק ראי, משקף לך את הנפש שלך החוצה.
הוא כלי. תשמשי בו.
את העובדות ואת המציאות, את רואה וחווה.
נשיקות
איך שוכחים מישהו
תודה פנטי..סופש כמובן ו....לא קל
יהיה בסדר...אוף ככ מחכה כבר להקלה נגדולה הזו של...הוא לא מעניין יותר ששוכחת ממנו..הלוואי...זה ניראה לי חלום רחוק ...
תודה פנטי..סופש כמובן ו....לא קל
יהיה בסדר...אוף ככ מחכה כבר להקלה נגדולה הזו של...הוא לא מעניין יותר ששוכחת ממנו..הלוואי...זה ניראה לי חלום רחוק ...
איך שוכחים מישהו
אני יודעת שבילדותי הייתי דחויה ונפגעת בקלות ובניתי תעצמי לאט לאט...את הבטחון העצמי שלי והפכתי לפרח ושוב התחושה של הילדה הדחויה שלא רוצים אותה אפילו שהיא כאילו השתפרה ועשה הכל כדי לרצות את השני....
דמעות..
אני יודעת שבילדותי הייתי דחויה ונפגעת בקלות ובניתי תעצמי לאט לאט...את הבטחון העצמי שלי והפכתי לפרח ושוב התחושה של הילדה הדחויה שלא רוצים אותה אפילו שהיא כאילו השתפרה ועשה הכל כדי לרצות את השני....
דמעות..
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
דתיה,
אנחנו רוצים אותך!
אנחנו רוצים אותך!
איך שוכחים מישהו
גרמת לי לבכות פלוני אלמוני...אני הכי יודעת מי אני ולכן זה שורף לי בנשמה להרגיש דחויה ככה...
אני יודעת שאני אשה טובה ואמא טובה...אני חברותית עם אחרים..לא אוהבת לריב עם אף אחד
וכן אני נראית טוב
ובכל זאת דחויה ככה ...והזרקו אותי הזה וזה שהוא ממשיך אז השבוע בדיבור הפוגע שלו אלי ..וכאילו הוא לא סובל אותי בכלל ( עד החרמנות הבאה שלו או השיעמום).שוב גרם לי תהרגשה האיומה הזו של דחויה לא רצויה ואני אפס
גרמת לי לבכות פלוני אלמוני...אני הכי יודעת מי אני ולכן זה שורף לי בנשמה להרגיש דחויה ככה...
אני יודעת שאני אשה טובה ואמא טובה...אני חברותית עם אחרים..לא אוהבת לריב עם אף אחד
וכן אני נראית טוב
ובכל זאת דחויה ככה ...והזרקו אותי הזה וזה שהוא ממשיך אז השבוע בדיבור הפוגע שלו אלי ..וכאילו הוא לא סובל אותי בכלל ( עד החרמנות הבאה שלו או השיעמום).שוב גרם לי תהרגשה האיומה הזו של דחויה לא רצויה ואני אפס
איך שוכחים מישהו
דתייה
אהובה! זה הדיוק מה שרציתי שתגיעי אליו.
אז את מבינה שזה לא באמת הוא. הוא העיר אצלך נקודה כואבת, יותר מ״סירוב״ רגיל.
את בהחלט רצוייה פה. את מקסימה ונהדרת.
את לא יודעת עם איזה משקעים הוא מסתובב ולמה מתנהג מגעיל. מה שכן תדעי שזה קשור אליו ולחוויות שהוא עבר.
לכן, הרימי ראש, תדעי שקיבלת תזכורת לעבר ותהיי גאה בעצמך על מה שהצלחת להשיג מאז!!!
וזה המון!
נשיקות וחיבוק ענקיייייח
דתייה
אהובה! זה הדיוק מה שרציתי שתגיעי אליו.
אז את מבינה שזה לא באמת הוא. הוא העיר אצלך נקודה כואבת, יותר מ״סירוב״ רגיל.
את בהחלט רצוייה פה. את מקסימה ונהדרת.
את לא יודעת עם איזה משקעים הוא מסתובב ולמה מתנהג מגעיל. מה שכן תדעי שזה קשור אליו ולחוויות שהוא עבר.
לכן, הרימי ראש, תדעי שקיבלת תזכורת לעבר ותהיי גאה בעצמך על מה שהצלחת להשיג מאז!!!
וזה המון!
נשיקות וחיבוק ענקיייייח
איך שוכחים מישהו
טוב, אז סוג של שאלתי, אמרתי...
קיבלתי. לאט לאט.
ממממ מביך משהו.
הוא רוצה לקחת את זה לאט לאט.
מצחיק שלנוכח כל מה שקרה הוא זה שרוצה לקחת לאט לאט
לא מבינה כרגע כלום
אולי התובנות יגיעו תיכף, אחרי שהרגשת הפאדיחה שלי תעבור
טוב, אז סוג של שאלתי, אמרתי...
קיבלתי. לאט לאט.
ממממ מביך משהו.
הוא רוצה לקחת את זה לאט לאט.
מצחיק שלנוכח כל מה שקרה הוא זה שרוצה לקחת לאט לאט
לא מבינה כרגע כלום
אולי התובנות יגיעו תיכף, אחרי שהרגשת הפאדיחה שלי תעבור
איך שוכחים מישהו
תודה פנטי ..כל היום אני עם דמעות ובוכה...אני חושבת שאמחק אותו שוב אחרי שהחזרתי אותו לאנשי הקשר... כשהוא יצר קשר
לפחות לכמה ימים..
אני עוד מידי פעם עוקבת אחריו אז צריכה אולי כמה ימים של פסק זמן ממנו ומיזה. אני לא מחזיקה מעמד בלמחוק אותו להרבה זמן אבל היום קשה לי ולא יכולה שיהיה שמור אצלי.שבוע מאז שהוא ענה לי כמו חמור ושבועיים מהשיחה השפויה האחרונה...
עכשיו פנטי לגבייך!דיברת על סקס? טוב שהוא פתוח איתך ואומר מה שחושב עכשיו את יודעת למה הוא ככה....והפדיחה תעבור:)
לפחות לכמה ימים..
אני עוד מידי פעם עוקבת אחריו אז צריכה אולי כמה ימים של פסק זמן ממנו ומיזה. אני לא מחזיקה מעמד בלמחוק אותו להרבה זמן אבל היום קשה לי ולא יכולה שיהיה שמור אצלי.שבוע מאז שהוא ענה לי כמו חמור ושבועיים מהשיחה השפויה האחרונה...
עכשיו פנטי לגבייך!דיברת על סקס? טוב שהוא פתוח איתך ואומר מה שחושב עכשיו את יודעת למה הוא ככה....והפדיחה תעבור:)
איך שוכחים מישהו
דתייה
אפשר לשאול מה ענה לך? ותמחקי אותו, ככה הכי טוב לך.
לא, לא דיברתי על סקס . נראה לך?
הוא לא ממש פתוח איתי... זה אני שיזמתי את זה.
קצת התאכזבתי כי התשובה שלו הייתה אנמית.
יכל להשיב קצת יותר בחמימות. מנסה לקחת את זה לא למקום שלילי- כרגע קשה לי.
והפאדיחה עדיין קיימת
דתייה
אפשר לשאול מה ענה לך? ותמחקי אותו, ככה הכי טוב לך.
לא, לא דיברתי על סקס . נראה לך?
הוא לא ממש פתוח איתי... זה אני שיזמתי את זה.
קצת התאכזבתי כי התשובה שלו הייתה אנמית.
יכל להשיב קצת יותר בחמימות. מנסה לקחת את זה לא למקום שלילי- כרגע קשה לי.
והפאדיחה עדיין קיימת
איך שוכחים מישהו
זה היה ביום שני כבר כתבתי פה...עשה טובה שענה לי...ביובש וקר וכשאמרתי סליחה שהגבתי אמר יש לחץ...עניתי לו בהצלחה סליחה שהפרעתי וביי..סתם עברו מאז כמה ימים אבל עצם זה שהוא ממשיך לדבר אליי בדרך מגעילה וקרה....
שלחתי לו סתם משהו בקטע הומוריסטי והוא ענה ביובש עיצבן אותי ..אני לא מבינה אם נמאס לך ממישהי..תחסום תמחק אותה ושלום..או תאמר לה אל תשלחי יותר עדיף...
עזבי כבר יש לי מה לומר לו אם ישלח הודעה בקרוב לשאול אם אני באה......נגמרו המשחקים כשיבוא לו עוד חודש לפנות אני,באמת לא אהיה נחמדה..
סתם הכל רע לי עכשיו..
שלחתי לו סתם משהו בקטע הומוריסטי והוא ענה ביובש עיצבן אותי ..אני לא מבינה אם נמאס לך ממישהי..תחסום תמחק אותה ושלום..או תאמר לה אל תשלחי יותר עדיף...
עזבי כבר יש לי מה לומר לו אם ישלח הודעה בקרוב לשאול אם אני באה......נגמרו המשחקים כשיבוא לו עוד חודש לפנות אני,באמת לא אהיה נחמדה..
סתם הכל רע לי עכשיו..
איך שוכחים מישהו
למזלי התינוק שלי ממש עושה לי שמח...והילדים
ולפחות בבית עם הבעל רגוע וטוב אחרת הייתי משתגעת.
ולפחות בבית עם הבעל רגוע וטוב אחרת הייתי משתגעת.
איך שוכחים מישהו
דתייה
זוכרת שכתבת, חשבתי שנאמר משהו מעבר.
תראי. יקח לך עוד טיפה זמן, אבל בסוף ישבר לך ממנו ומהיחס שלו. את תדעי לכעוס עליו, כשהכעס יתעל אותך ללא לשלוח לו כלום. ואם הוא שולח תעני לו בקצרה ובאדישות. את תראי, זה יקרה.
הוא לא ימחק או יחסום אותך, כי את ״לא מפריעה״ לו. את מבינה שמי שנאכלת ומצוברחת זו את.
הוא בחייו ממשיך... אז מה איכפת לו שיחזרו אחריו מעט? איזה הודעה פה הודעה שם.
והוא משאיר לו פתח.
אני שמחה לשמוע שהתינוק שלך נותן לך כוחות והילדים. אין אושר מהם.
לגביי, עברה לי הפאדיחה, גם כי כתבתי לו חזרה שציפיתי לתשובה אחרת. נתן איזה הסבר צולע- אני מרפה מזה. מה שחשוב לי, שאמרתי את שלי. השמעתי את קולי. שזה אומר שהחלטתי משהו, וזה אומר שהצבתי ציפייה. מפה נראה מה יהיה....
דתייה
זוכרת שכתבת, חשבתי שנאמר משהו מעבר.
תראי. יקח לך עוד טיפה זמן, אבל בסוף ישבר לך ממנו ומהיחס שלו. את תדעי לכעוס עליו, כשהכעס יתעל אותך ללא לשלוח לו כלום. ואם הוא שולח תעני לו בקצרה ובאדישות. את תראי, זה יקרה.
הוא לא ימחק או יחסום אותך, כי את ״לא מפריעה״ לו. את מבינה שמי שנאכלת ומצוברחת זו את.
הוא בחייו ממשיך... אז מה איכפת לו שיחזרו אחריו מעט? איזה הודעה פה הודעה שם.
והוא משאיר לו פתח.
אני שמחה לשמוע שהתינוק שלך נותן לך כוחות והילדים. אין אושר מהם.
לגביי, עברה לי הפאדיחה, גם כי כתבתי לו חזרה שציפיתי לתשובה אחרת. נתן איזה הסבר צולע- אני מרפה מזה. מה שחשוב לי, שאמרתי את שלי. השמעתי את קולי. שזה אומר שהחלטתי משהו, וזה אומר שהצבתי ציפייה. מפה נראה מה יהיה....
איך שוכחים מישהו
ברור פנטי...אני לא שולחת לו יותר הודעות..זו היתה סתם בצחוק וגם לאיזה תוכנה שהוא לא משתמש בה ופתאום נכנס אליה ...אז גם לזה צריך להגיב כמו קרח?
אני כבר בשלב של כעס עליו בהחלט...זה לא אהבה יותר ..יש געגוע לימים הכייפיים האלו אבל גם הבנה שבימים האלו גם אני הייתי שם ב100% שלי והוא לא.אני רואה כמה וכמה זמן הוא משקיע בחדשה שלו בוואצאפ ואוכל אותי שאיתי אפילו לא רבע מיזה! הוא לא השקיע גם כשהיינו חברים כלום!
הוא נמחק אצלי בפון וכרגע לא מחזירה. לא מסוגלת לשמור אותו ..מישהו שמתייחס בגועל..
לצערי פעם הבאה שיפנה אני כבר יודעת וממש מקווה אבל אני מרגישה שאני יוכל לשלוט בתגובות שלי..הוא יקבל אדישות וקרות בדיוק כמו שהוא נותן. אז ניראה איך יגיב לזה...
בינתיים אני חזרתי לשתיקה שלי ..ולא מצפה לכלום...
לא מגיע ליצור כזה שום חיזורים..בוקס מגיע לו..בושה של יחס והתנהגות...בטוח שאני בכיסו עד 120 בגלל זה מותר להתנהג כך ..הוא כבר לא עושה לי את זה ..אין מלעשות...
יהיה בסדר אני בטוחה
יש ימים ויש נפילות אבל אני אקום ולא אוותר.
אני כבר בשלב של כעס עליו בהחלט...זה לא אהבה יותר ..יש געגוע לימים הכייפיים האלו אבל גם הבנה שבימים האלו גם אני הייתי שם ב100% שלי והוא לא.אני רואה כמה וכמה זמן הוא משקיע בחדשה שלו בוואצאפ ואוכל אותי שאיתי אפילו לא רבע מיזה! הוא לא השקיע גם כשהיינו חברים כלום!
הוא נמחק אצלי בפון וכרגע לא מחזירה. לא מסוגלת לשמור אותו ..מישהו שמתייחס בגועל..
לצערי פעם הבאה שיפנה אני כבר יודעת וממש מקווה אבל אני מרגישה שאני יוכל לשלוט בתגובות שלי..הוא יקבל אדישות וקרות בדיוק כמו שהוא נותן. אז ניראה איך יגיב לזה...
בינתיים אני חזרתי לשתיקה שלי ..ולא מצפה לכלום...
לא מגיע ליצור כזה שום חיזורים..בוקס מגיע לו..בושה של יחס והתנהגות...בטוח שאני בכיסו עד 120 בגלל זה מותר להתנהג כך ..הוא כבר לא עושה לי את זה ..אין מלעשות...
יהיה בסדר אני בטוחה
יש ימים ויש נפילות אבל אני אקום ולא אוותר.
איך שוכחים מישהו
גם אני קצת חוששת כשאני מגיעה לאזור שלו לטריגר רציני שהמקום יזכיר לי את המפגשים הראשונים איתו וכמה הייתי מרוגשת...וזה יפיל אותי לגמרי...מקווה להיות חזקה!ממש פוחדת מזה..
-
איך שוכחים מישהו
יופי פנטי שהשמעת את קולך ממש
איך שוכחים מישהו
יופי דתייה, זו הגישה!
לזכור ולהתחזק ולהאמין בעצמך!
שבת שלום
יופי דתייה, זו הגישה!
לזכור ולהתחזק ולהאמין בעצמך!
שבת שלום
-
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
איך שוכחים מישהו
2 בלילה לא נירדמת
רביעי בערב שלח לי הודעה בואי ההוא המניאק
שלחתי לו חזרה שאני עם חברה במסיבה לא יכולה מה שהיה נכון. הרי כבר יש לי את הצעיר אז אני בביטחון סופר על חלל שמחתי על הדחייה המשכתי את הערב.
היום בצהרים שלח לי שיש לו חברה ושזה בעייתי שנכתב גם ככה לא יזמתי הודעות מאיפה בא לי .
כתבתי לו שאני שמחה בשבילו ושבת שלום.
ואז בדרך לאימון בצהרים תקף אותי בכי של זהו כבר אין אותו יותר זה היכה בי .חברה זה כבר סיפור אחר ואני בגלל לא אוהבת אותו כבר.אני מאוהבת קשות בחייל שלי לא ברור למה בכיתי הוא בכלל לא שווה את זה.
עם הצעיר שלי כבר לא נפגשתי שבועיים
מחכה לחמישי הבא להפגש לינה
המון זמן אוף בינתיים הוא בבית מבלה ויוצא ראיתי בחורות בתמונות רק שלא יימצא גם הוא חברה והלך עלי אז באמת חרב עולמי...
סתם עוד שבת של מחשבות מודאגות וחרטות היום פעם ראשונה אמרתי לעצמי חבל על כל מה שעשיתי איך זה הרס לי את החיים ופתח לי אופציות נוספות
טעות טעות ..
רביעי בערב שלח לי הודעה בואי ההוא המניאק
שלחתי לו חזרה שאני עם חברה במסיבה לא יכולה מה שהיה נכון. הרי כבר יש לי את הצעיר אז אני בביטחון סופר על חלל שמחתי על הדחייה המשכתי את הערב.
היום בצהרים שלח לי שיש לו חברה ושזה בעייתי שנכתב גם ככה לא יזמתי הודעות מאיפה בא לי .
כתבתי לו שאני שמחה בשבילו ושבת שלום.
ואז בדרך לאימון בצהרים תקף אותי בכי של זהו כבר אין אותו יותר זה היכה בי .חברה זה כבר סיפור אחר ואני בגלל לא אוהבת אותו כבר.אני מאוהבת קשות בחייל שלי לא ברור למה בכיתי הוא בכלל לא שווה את זה.
עם הצעיר שלי כבר לא נפגשתי שבועיים
מחכה לחמישי הבא להפגש לינה
המון זמן אוף בינתיים הוא בבית מבלה ויוצא ראיתי בחורות בתמונות רק שלא יימצא גם הוא חברה והלך עלי אז באמת חרב עולמי...
סתם עוד שבת של מחשבות מודאגות וחרטות היום פעם ראשונה אמרתי לעצמי חבל על כל מה שעשיתי איך זה הרס לי את החיים ופתח לי אופציות נוספות
טעות טעות ..
-
איך שוכחים מישהו
ליבי,
לא ברור לך שהוא משקר כדי לגרום לך לקנא ? פתאום אחרי יומיים יש לו חברה ? נו באמת
וגם אם זה נכון ( וזה לא ) שיהיה לו בהצלחה.
לא התכתבם המון זמן ואם באמת הוא לא סופר אותך למה לו לעדכן אותך ? הוא היה פשוט חוסם אותך וזהו
לכן דעתי שהכל המצאה. אל תפלי לזה .
מה לא עושים בשביל לחלץ ממך סיסמא לנטפליקס, תראי
שילך להזדיין חמור משועמם ושיהיה לו סופר בהצלחה בזוגיות הבדויה שלו
לא ברור לך שהוא משקר כדי לגרום לך לקנא ? פתאום אחרי יומיים יש לו חברה ? נו באמת
וגם אם זה נכון ( וזה לא ) שיהיה לו בהצלחה.
לא התכתבם המון זמן ואם באמת הוא לא סופר אותך למה לו לעדכן אותך ? הוא היה פשוט חוסם אותך וזהו
לכן דעתי שהכל המצאה. אל תפלי לזה .
מה לא עושים בשביל לחלץ ממך סיסמא לנטפליקס, תראי
שילך להזדיין חמור משועמם ושיהיה לו סופר בהצלחה בזוגיות הבדויה שלו
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור.
נשמע באמת כמו המצאה. פתאום יש לו נימוסים?
מעניין אותו תעדכן אותך לא לשלוח לו הודעה...?
יכל לחסום אותך וזהו.
זה שהוא ששלח לך הודעה.. דביל.
תחסמי אותו את וזהו
וחבל על דימעה אחת עבור המפגר. הזה
לא שווה את זה
ליבי שבור.
נשמע באמת כמו המצאה. פתאום יש לו נימוסים?
מעניין אותו תעדכן אותך לא לשלוח לו הודעה...?
יכל לחסום אותך וזהו.
זה שהוא ששלח לך הודעה.. דביל.
תחסמי אותו את וזהו
וחבל על דימעה אחת עבור המפגר. הזה
לא שווה את זה
איך שוכחים מישהו
שבוע טוב.
מה שלום כולן?
אני התחפרתי מעט במחשבות. טוב, לא מעט. במלא מחשבות. כוסאומו.
ניסיתי להבין מה זה הלאט לאט הזה שאמר.
הרי השתדלתי להיות הכי פאסיבית שאני יכולה.
שוב לקחתי אמירה והפנתי אותה אליי. ייתכן שזה שלו לגמרי. אבל התחלתי לבדוק האם אני עשיתי משהו שלא התפרש כלאט לאט?
ומה זה בכלל אומר?
למה אמרתי לו, בוא נעבור לגור יחד??? או נתחתן? או נביא ילדים?
שונאת התכתבויות בוואטאפ, זה שיברי שיחה ואי אפשר להבין לגמרי את כוונת המשורר.
גם קצת מאוכזבת מעצמי, כי בכל זאת עשיתי דרך והנה, קצת התערערתי, ממשהו קטן. שוב מחשבות, שוב ניתוחים
שבוע טוב.
מה שלום כולן?
אני התחפרתי מעט במחשבות. טוב, לא מעט. במלא מחשבות. כוסאומו.
ניסיתי להבין מה זה הלאט לאט הזה שאמר.
הרי השתדלתי להיות הכי פאסיבית שאני יכולה.
שוב לקחתי אמירה והפנתי אותה אליי. ייתכן שזה שלו לגמרי. אבל התחלתי לבדוק האם אני עשיתי משהו שלא התפרש כלאט לאט?
ומה זה בכלל אומר?
למה אמרתי לו, בוא נעבור לגור יחד??? או נתחתן? או נביא ילדים?
שונאת התכתבויות בוואטאפ, זה שיברי שיחה ואי אפשר להבין לגמרי את כוונת המשורר.
גם קצת מאוכזבת מעצמי, כי בכל זאת עשיתי דרך והנה, קצת התערערתי, ממשהו קטן. שוב מחשבות, שוב ניתוחים
-
איך שוכחים מישהו
הוי פנטי, לא תביני כמה מזדהה
הספקות האלו טורפות כל חלקת שפיות
כמה השתדלות לא להלקות את עצמי על מילים שנזרקות , כמה שנשבעתי לא להתחרט על שום כלום שנאמר ונופלת שוב
להזכיר לעצמי שזה שלו
שאמרתי כי הייתי צריכה ושזה בסדר
ושיזדיין לעזאזל
מאסתי
התעייפתי
אם לא ברור לך פנטי ? הרשי לעצמך לשאול
ואם זה מרגיש לו חןפר ? שילך קיבינימט
חוסי על עצמך
הספקות האלו טורפות כל חלקת שפיות
כמה השתדלות לא להלקות את עצמי על מילים שנזרקות , כמה שנשבעתי לא להתחרט על שום כלום שנאמר ונופלת שוב
להזכיר לעצמי שזה שלו
שאמרתי כי הייתי צריכה ושזה בסדר
ושיזדיין לעזאזל
מאסתי
התעייפתי
אם לא ברור לך פנטי ? הרשי לעצמך לשאול
ואם זה מרגיש לו חןפר ? שילך קיבינימט
חוסי על עצמך
איך שוכחים מישהו
שבוע טוב בנות
ליבי שהמנייאק ילך קיבינימט גם! אני מבינה תהרגשה ש..זהו יש לו מישהי זה שובר,אפילו שאנחנו לא אוהבות כאילו...בלב ליבנו נשאר משהו ..לכן לי יש תמיד פחד לסיים עם הזבל שהיה לי כדי לא לאבד אותו סופית..
כאילו איזה רווח יש לנו מזה שהם " קיימים" ולא חסמו אותנו..הוא בטוח חירטט לך משהו זה ברור כשמש ...תראי מה זה גברים לא שמים עליהם וזה מפיל אותם!! את על הגובה,עכשיו,זה מה שצריך...
פנטוש...שולחת לך חיבוקים...גם כן הגברים המעצבנים האלו נמאס מהם.
ולי כל השבת טחנתי במוח מה יקרה פעם הבאה שיפנה( האם יפנה) ומה אומר לו ....ניראה מתי זה יהיה
שבוע טוב מלא דברים טובים!
יערה בבקשה מה איתך השמיעי קול..
ליבי שהמנייאק ילך קיבינימט גם! אני מבינה תהרגשה ש..זהו יש לו מישהי זה שובר,אפילו שאנחנו לא אוהבות כאילו...בלב ליבנו נשאר משהו ..לכן לי יש תמיד פחד לסיים עם הזבל שהיה לי כדי לא לאבד אותו סופית..
כאילו איזה רווח יש לנו מזה שהם " קיימים" ולא חסמו אותנו..הוא בטוח חירטט לך משהו זה ברור כשמש ...תראי מה זה גברים לא שמים עליהם וזה מפיל אותם!! את על הגובה,עכשיו,זה מה שצריך...
פנטוש...שולחת לך חיבוקים...גם כן הגברים המעצבנים האלו נמאס מהם.
ולי כל השבת טחנתי במוח מה יקרה פעם הבאה שיפנה( האם יפנה) ומה אומר לו ....ניראה מתי זה יהיה
שבוע טוב מלא דברים טובים!
יערה בבקשה מה איתך השמיעי קול..
איך שוכחים מישהו
בוקר טוב..
בקיצור שוב בנפילה
אותה תוכנה שהוא לא התחבר בה הרבה זמן פתאום שורץ שם...הכיר כניראה עוד אחת
כ
עד שמחקתי אותו בוואצאפ עכשיו הוא שורץ פה וזה שוב אוכל אותי שהוא מוצא לו מלא חברות חדשות...
ומצד שני,אני אומרת לעצמי את מקנאה?רוצה לחזור להיות עם מישהו שמתכתב עם עוד 5 בזמן שהוא המאהב שלך?
למה אני מקנאה בבחורות שהוא איתן עכשיו שיזרוק אותן לא יאוחר מכמה חודשים?
אני יודעת למה כי אז הוא,ישכח ממני לחלוטין!ולמה זה מאיים עליי ככ שהוא ישכח?לא יודעת אין לי תשובה
הייתי ככ עצבנית ולא רגועה הלילה הזה בגללו..לראות אותו שוב צמוד לתוכנה הזו ושם אי אפשר ממש למחוק...ואצטרך לראות אותו שם בטח ישרוץ שם בתקופה הקרובה
אין לי כבר כוחות לכלום
רוצה לשכוח ממנו ושלא יעניין אותי יותר!!!
בקיצור שוב בנפילה
אותה תוכנה שהוא לא התחבר בה הרבה זמן פתאום שורץ שם...הכיר כניראה עוד אחת
כ
עד שמחקתי אותו בוואצאפ עכשיו הוא שורץ פה וזה שוב אוכל אותי שהוא מוצא לו מלא חברות חדשות...
ומצד שני,אני אומרת לעצמי את מקנאה?רוצה לחזור להיות עם מישהו שמתכתב עם עוד 5 בזמן שהוא המאהב שלך?
למה אני מקנאה בבחורות שהוא איתן עכשיו שיזרוק אותן לא יאוחר מכמה חודשים?
אני יודעת למה כי אז הוא,ישכח ממני לחלוטין!ולמה זה מאיים עליי ככ שהוא ישכח?לא יודעת אין לי תשובה
הייתי ככ עצבנית ולא רגועה הלילה הזה בגללו..לראות אותו שוב צמוד לתוכנה הזו ושם אי אפשר ממש למחוק...ואצטרך לראות אותו שם בטח ישרוץ שם בתקופה הקרובה
אין לי כבר כוחות לכלום
רוצה לשכוח ממנו ושלא יעניין אותי יותר!!!
-
איך שוכחים מישהו
תחזמי אותו או שתתנקי מכל התוכנות הצאטים שהוא מופיע בהם.
מה יש לך לעשות בהן ?
מה יש לך לעשות בהן ?
-
איך שוכחים מישהו
דתיה,
זה שהוא לא הכי הוגן זה לא אומר שהיא אפשר לקנא בעובדה שהוא מתכתב עם אחרות.
(אולי את לא יודעת בוודאות שהוא כל הזמן מתכתב עם אחרות אבל רוצה להאמין בכך כדי להגדיל את התסכול שלך?)
מה העבודה העיקרית שנדרש לעשות ממני כשאני מקנאה? לראות על מה זה יושב.
בד"כ אם את חופרת מספיק את מגלה שאת לא אוהבת את עצמך מספיק, כתוצאה מזה את לא מעריכה את עצמך.
את נשמעת בחורה חזקה מאוד, עם המון דברים טובים בחיים.
תתחילי לאהוב את עצמך , בכח.
זה שהוא לא הכי הוגן זה לא אומר שהיא אפשר לקנא בעובדה שהוא מתכתב עם אחרות.
(אולי את לא יודעת בוודאות שהוא כל הזמן מתכתב עם אחרות אבל רוצה להאמין בכך כדי להגדיל את התסכול שלך?)
מה העבודה העיקרית שנדרש לעשות ממני כשאני מקנאה? לראות על מה זה יושב.
בד"כ אם את חופרת מספיק את מגלה שאת לא אוהבת את עצמך מספיק, כתוצאה מזה את לא מעריכה את עצמך.
את נשמעת בחורה חזקה מאוד, עם המון דברים טובים בחיים.
תתחילי לאהוב את עצמך , בכח.
איך שוכחים מישהו
יודעת בוודאות שמתכתב..זו תוכנה דיסקרטית...
איך שוכחים מישהו
אני מתכתבת שם עם הידיד ואי אפשר למחוק אפשר לחסום ועדיין אראה אותו....אין שוב אני בורחת מלראות אותו ושוב נתקלת בזה...אוף
איך שוכחים מישהו
טוב מחקתי אותה...לבינתיים לפחות הסתבכתי עם הסיסמא בכוונה כדי לעשות לעצמי חיים קשים להיכנס לשם...
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני.
שאלתי. וזה מה שקיבלתי. אמרתי גם שציפיתי לתשובה אחרת וקיבלתי גם לזה תשובה.
מעשים מוכיחים ומגבים מילים.
חוזרת לפאסיביות, מותשת. מאוכזבת
פלוני אלמוני.
שאלתי. וזה מה שקיבלתי. אמרתי גם שציפיתי לתשובה אחרת וקיבלתי גם לזה תשובה.
מעשים מוכיחים ומגבים מילים.
חוזרת לפאסיביות, מותשת. מאוכזבת
איך שוכחים מישהו
פאנטי מה את רוצה לעשות?לסיים עם זה?אולי דברי על זה כשתיפגשו השבוע...
איך שוכחים מישהו
בקצב הזה לא יודעת אם ניפגש השבוע.
ולסיים? נראה לי מגוחך לסיים משהו שמקרטע.
פשוט להבין את המציאות ולתת לזה להתמסמס מעצמו
לא יצר קשר עדיין. ואני כרגע לא מתכוונת ליצור קשר
בקצב הזה לא יודעת אם ניפגש השבוע.
ולסיים? נראה לי מגוחך לסיים משהו שמקרטע.
פשוט להבין את המציאות ולתת לזה להתמסמס מעצמו
לא יצר קשר עדיין. ואני כרגע לא מתכוונת ליצור קשר
איך שוכחים מישהו
הוא ייצור את יודעת....אתם עובדים גם באותו מקום יצא שתיפגשו לא?פשוט מרגיז שנותנים תנשמה לגברים האלו והם מצידם לוקחים את זה כמובן מאליו....ליבי איתך
איך שוכחים מישהו
כן.. הוא יצור, מחר או מחרתיים.
יגיד שהיה עסוק, או משהו בסגנון.
אני את שלי אבין מזה.
לא נתתי את הנשמה, אבל רציתי.
מאוכזבת, למרות שצפיתי את זה.
יש לו קטע עם ימי ראשון ושני. נעלם.
מתישהו ישבר לי. כרגע עצובה
כן.. הוא יצור, מחר או מחרתיים.
יגיד שהיה עסוק, או משהו בסגנון.
אני את שלי אבין מזה.
לא נתתי את הנשמה, אבל רציתי.
מאוכזבת, למרות שצפיתי את זה.
יש לו קטע עם ימי ראשון ושני. נעלם.
מתישהו ישבר לי. כרגע עצובה
איך שוכחים מישהו
עצובה בשבילך ומזדהה איתך
טוב שלא נתת את הנשמה ובבקשה אל תתני. תראי כמה הנזק הוא עצום כשנותנים את הנשמה...
טוב שלא נתת את הנשמה ובבקשה אל תתני. תראי כמה הנזק הוא עצום כשנותנים את הנשמה...
-
איך שוכחים מישהו
אגב , מה שאלת או ביקשת ממנו פנטי? ומה ענה. ?
איך שוכחים מישהו
אמרתי לו שאשמח ליותר זמן איכות איתו ופתיחות
ושלנוכח ההיסטוריה שלנו אני מפחדת להפגע שוב
ו שהנוכחות שלו והרצון חשובים לי.
ענה שלאט לאט זה מה שמנסה לעשות.
אמרתי לו שאשמח ליותר זמן איכות איתו ופתיחות
ושלנוכח ההיסטוריה שלנו אני מפחדת להפגע שוב
ו שהנוכחות שלו והרצון חשובים לי.
ענה שלאט לאט זה מה שמנסה לעשות.
איך שוכחים מישהו
דתייה
מאמי בסבב הזה לא נתתי את הנשמה
בכיתי עכשיו כהוגן, כי הבנתי שיש בינינו ממש פערים
ונגמרו לי המילים. אין מה לומר עוד.
מעשים מוכיחים וכרגע עדיין לא יצר קשר
וזה מפריע לי בגלל מה שכתבתי לו.
גם לא נפגשנו שבוע וחצי.קיצר, שוקלת למחוק אותו מהפלא ולחסום. לא בקטע דרמטי. אלא כי דיי
נראה לי שאמרתי כבר הכל.
קשה לי עם התנודתיות הזו.
כאילו יש לו פיצול אישיות
דתייה
מאמי בסבב הזה לא נתתי את הנשמה
בכיתי עכשיו כהוגן, כי הבנתי שיש בינינו ממש פערים
ונגמרו לי המילים. אין מה לומר עוד.
מעשים מוכיחים וכרגע עדיין לא יצר קשר
וזה מפריע לי בגלל מה שכתבתי לו.
גם לא נפגשנו שבוע וחצי.קיצר, שוקלת למחוק אותו מהפלא ולחסום. לא בקטע דרמטי. אלא כי דיי
נראה לי שאמרתי כבר הכל.
קשה לי עם התנודתיות הזו.
כאילו יש לו פיצול אישיות
איך שוכחים מישהו
אוף סיוט פנטי..מבינה אותך ממש
שולחת לך חיבוק גדול!
שולחת לך חיבוק גדול!
איך שוכחים מישהו
אעדכן שיצר קשר
אבל זו הייתה בשבילי נורת אזהרה
אני סיימתי לסבול
מספיק
אבל זו הייתה בשבילי נורת אזהרה
אני סיימתי לסבול
מספיק
איך שוכחים מישהו
כל הכבוד לך..אני גאה בך. את שלימה עם זה?עם ההחלטה?
-
איך שוכחים מישהו
מה קרה ליבי ?
איך שוכחים מישהו
פנטי איך.את היום?
יערה נעלמת..את בסדר?
יערה נעלמת..את בסדר?
איך שוכחים מישהו
היוש
אי בסדר יחסית. משהו מעט השתנה אצלי. לא רוצה לצאת בהצהרות.
כן מדברים. אבל בפנים מרגיש קצת אחרת...
ימים יגידו, עליות וירידות.
אבל אין ספק שהימים האחרונים שימשו כתמרור אזהרה. שעל פניו, הכל בסדר.
חשוב לי מאוד לחזור לאיזון, להערכה עצמית ולא לחפור את עצמי לדעת.
נעשה ונצליח בה!
היוש
אי בסדר יחסית. משהו מעט השתנה אצלי. לא רוצה לצאת בהצהרות.
כן מדברים. אבל בפנים מרגיש קצת אחרת...
ימים יגידו, עליות וירידות.
אבל אין ספק שהימים האחרונים שימשו כתמרור אזהרה. שעל פניו, הכל בסדר.
חשוב לי מאוד לחזור לאיזון, להערכה עצמית ולא לחפור את עצמי לדעת.
נעשה ונצליח בה!
איך שוכחים מישהו
ליבי
מה קרה???
ליבי
מה קרה???
איך שוכחים מישהו
כל הכבוד פנטי!
השיר החדש של עומר אדם הורג אותי
אבל לכיוון ההפוך...א
האם חלפו הזכרונות איתי?מאושר בלעדיי אין גמר עליי
השיר החדש של עומר אדם הורג אותי
אבל לכיוון ההפוך...א
האם חלפו הזכרונות איתי?מאושר בלעדיי אין גמר עליי
איך שוכחים מישהו
לא שמעתי עדיין
וחכי עם הכל הכבוד , יש עוד דרך לצעוד
לא שמעתי עדיין
וחכי עם הכל הכבוד , יש עוד דרך לצעוד
איך שוכחים מישהו
טוב אולי את מרגישה יותר טוב כי הייתם בקשר היום?
איך שוכחים מישהו
לא. דווקא לא. ואני זו שיצרתי קשר לקראת אחהצ.
הרגשתי יותר טוב, כי פשוט הרגשתי מבפנים יותר טוב. בא לי לסיים עם כל החרא הזה.
הוא מה זה לא הבן אדם שבגללו שווה לקחת את הסיכון הזה. לאט לאט. אין ספק. זה רק עוזר לי יותר. תמיד טענתי שהחיסרון שלו זה היתרון שלי.
לא. דווקא לא. ואני זו שיצרתי קשר לקראת אחהצ.
הרגשתי יותר טוב, כי פשוט הרגשתי מבפנים יותר טוב. בא לי לסיים עם כל החרא הזה.
הוא מה זה לא הבן אדם שבגללו שווה לקחת את הסיכון הזה. לאט לאט. אין ספק. זה רק עוזר לי יותר. תמיד טענתי שהחיסרון שלו זה היתרון שלי.
איך שוכחים מישהו
אה ואו את יצרת קשר..זה באסה לא?לפחות.את יודעת מה את רוצה ואת נשמעת יותר שלווה
איך שוכחים מישהו
על איזה סיכון את מדברת אגב?
ומה עם ליבי שכתבה כזה משפט ונעלמה...
ויערה?
ומה עם ליבי שכתבה כזה משפט ונעלמה...
ויערה?
איך שוכחים מישהו
לא. לא באסה. אתמול הוא יצר ורצה שניפגש היום.
ויצרתי קשר דווקא כי הרגשתי טוב.
עכשיו פחות שלווה חחח, משהו הכעיס אותי בהתכתבות. רוצה שניפגש ברביעי, התעלמתי מההזמנה.
הסיכון בכל הדבר הזה, חלילה להתפס, להתאהב שוב. להפגע שוב...
לא. לא באסה. אתמול הוא יצר ורצה שניפגש היום.
ויצרתי קשר דווקא כי הרגשתי טוב.
עכשיו פחות שלווה חחח, משהו הכעיס אותי בהתכתבות. רוצה שניפגש ברביעי, התעלמתי מההזמנה.
הסיכון בכל הדבר הזה, חלילה להתפס, להתאהב שוב. להפגע שוב...
-
איך שוכחים מישהו
משהו שמישהו כתב בדף של אופק על בגידות
_עבר הרבה זמן מאז שהדף הזה הסתיים, אבל אני קורא את התכתובות ולא מאמין איך אנשים אוהבים את עצמם ויש להם כזו דעה טובה על עצמם...
הלו הלו! מה נסגר איתכם בשכל?
יש לכם בני זוג טובים ואוהבים ומשהו דפוק אצלכם שאתם חייבים להוסיף עוד בגידה למען הריגוש, ובמקום להבין שיש לכם בעיה ולהצטער ולבכות עד עומק הנשמה, וללכת לטיפול כדי להיות בני אדם ולא חארות (סליחה על המילה), ולהפסיק להתנהג בשקר ורשעות ולבגוד בבני הזוג התמימים שלכם שאם רק היו יודעים מה אתם עושים להם מאחרי הגב מן הסתם היו זורקים אתכם לאלף עזאזלים, ובמקום לקלוט את עוצמת השפלות שבמצבכם של הונאת האדם שהכי אוהב אתכם, בן זוג ושותף לחיים שמגדל איתכם את הילדים שלכם, אתם מתבכיינים על המצב "האומלל" שלכם שקשה לכם לנהל שתי מערכות במקביל, ואתם מתפייטים ומדסקסים על הריגושים שלכם כאילו היו איזו מצוה דתית שחייבים לקיים אותה!
הלו, תתעוררו ותכירו את המצב האומלל שלכם! אתם דפוקים!
ואני באמת שלא מבין את קהל השומעים כאן, המתלהבים כמו ילדים קטנים מההרפתקאות שלכם הבוגדים, ומעודדים אתכם, ומדברים אליכם ברכות ובכפפות של משי ומבינים אתכם ונותנים לכם אמפתיה, במקום להגיד לכם בפנים שאתם חארות ולכו תטפלו בעצמכם ותהיו בני אדם ותפסיקו לחיות בשקר ולרמות את בני הזוג שלכם שמשקיעים בכם את נשמתם!
יש לכם בעיה בזוגיות? תטפלו בה. חסרים לכם ריגושים? תחליטו אם אתם מוכנים לוותר ולהסתפק במה שיש, או שתפרקו את הנישואין. אבל לרמות ככה את בני הזוג התמימים ולבגוד מאחרי גבם? איכס. אתם מגעילים.
יש לכם תירוץ: "מה לעשות, פתאום התאהבתי". שזה בערך התירוץ של כל אנס או גנב או רוצח, מה אני יכול לעשות, זה בא לי הריגוש הזה. תפנימו שאתם גונבים את דעתם של בני זוגכם (מקביל לגניבה), שוכבים איתם באינטימיות כשהם אוהבים אתכם בתמימות ולא חולמים שלפני שעה בגדתם בהם (מקביל לאונס), ורוצחים את האהבה שכרתו עימכם בני הזוג שלכם.
להתגרש לא בא לכם, אתם חייבים להנות מכל העולמות, לקפוץ מהתאהבות להתאהבות, ולשטות בבני אדם תמימים, ועוד להתבכיין שההתאהבויות לא תמיד הולכות בדיוק כמו שהייתם רוצים.
הרי אתם בעצמכם מודים שהיה לכם קשה מאד לגלות שבני הזוג שלכם בוגדים בכם. אז למה אתם עושים להם את זה?
לפחות תרגישו את השפלות שבמעשיכם, ולא תשפכו את הכל בצורה הכי טבעית שבעולם!
תתחילו ותסיימו כל הודעה במילים "אני זבל" "הלוואי ואפסיק להיות חרא" ואז אולי תצאו מההתמכרות הזו לריגושים שהופכת אתכם ליותר גרועים מחיות, ותחזרו להיות בני אדם כמו שפעם הייתם (אולי)_
מה דעתכם ?
_עבר הרבה זמן מאז שהדף הזה הסתיים, אבל אני קורא את התכתובות ולא מאמין איך אנשים אוהבים את עצמם ויש להם כזו דעה טובה על עצמם...
הלו הלו! מה נסגר איתכם בשכל?
יש לכם בני זוג טובים ואוהבים ומשהו דפוק אצלכם שאתם חייבים להוסיף עוד בגידה למען הריגוש, ובמקום להבין שיש לכם בעיה ולהצטער ולבכות עד עומק הנשמה, וללכת לטיפול כדי להיות בני אדם ולא חארות (סליחה על המילה), ולהפסיק להתנהג בשקר ורשעות ולבגוד בבני הזוג התמימים שלכם שאם רק היו יודעים מה אתם עושים להם מאחרי הגב מן הסתם היו זורקים אתכם לאלף עזאזלים, ובמקום לקלוט את עוצמת השפלות שבמצבכם של הונאת האדם שהכי אוהב אתכם, בן זוג ושותף לחיים שמגדל איתכם את הילדים שלכם, אתם מתבכיינים על המצב "האומלל" שלכם שקשה לכם לנהל שתי מערכות במקביל, ואתם מתפייטים ומדסקסים על הריגושים שלכם כאילו היו איזו מצוה דתית שחייבים לקיים אותה!
הלו, תתעוררו ותכירו את המצב האומלל שלכם! אתם דפוקים!
ואני באמת שלא מבין את קהל השומעים כאן, המתלהבים כמו ילדים קטנים מההרפתקאות שלכם הבוגדים, ומעודדים אתכם, ומדברים אליכם ברכות ובכפפות של משי ומבינים אתכם ונותנים לכם אמפתיה, במקום להגיד לכם בפנים שאתם חארות ולכו תטפלו בעצמכם ותהיו בני אדם ותפסיקו לחיות בשקר ולרמות את בני הזוג שלכם שמשקיעים בכם את נשמתם!
יש לכם בעיה בזוגיות? תטפלו בה. חסרים לכם ריגושים? תחליטו אם אתם מוכנים לוותר ולהסתפק במה שיש, או שתפרקו את הנישואין. אבל לרמות ככה את בני הזוג התמימים ולבגוד מאחרי גבם? איכס. אתם מגעילים.
יש לכם תירוץ: "מה לעשות, פתאום התאהבתי". שזה בערך התירוץ של כל אנס או גנב או רוצח, מה אני יכול לעשות, זה בא לי הריגוש הזה. תפנימו שאתם גונבים את דעתם של בני זוגכם (מקביל לגניבה), שוכבים איתם באינטימיות כשהם אוהבים אתכם בתמימות ולא חולמים שלפני שעה בגדתם בהם (מקביל לאונס), ורוצחים את האהבה שכרתו עימכם בני הזוג שלכם.
להתגרש לא בא לכם, אתם חייבים להנות מכל העולמות, לקפוץ מהתאהבות להתאהבות, ולשטות בבני אדם תמימים, ועוד להתבכיין שההתאהבויות לא תמיד הולכות בדיוק כמו שהייתם רוצים.
הרי אתם בעצמכם מודים שהיה לכם קשה מאד לגלות שבני הזוג שלכם בוגדים בכם. אז למה אתם עושים להם את זה?
לפחות תרגישו את השפלות שבמעשיכם, ולא תשפכו את הכל בצורה הכי טבעית שבעולם!
תתחילו ותסיימו כל הודעה במילים "אני זבל" "הלוואי ואפסיק להיות חרא" ואז אולי תצאו מההתמכרות הזו לריגושים שהופכת אתכם ליותר גרועים מחיות, ותחזרו להיות בני אדם כמו שפעם הייתם (אולי)_
מה דעתכם ?
איך שוכחים מישהו
אני פנטי והלוואי ואפסיק להיות חרא.
הלוואי ואצליח לצאת מהדפוס ההרסני הזה.
וואלה מה שכתוב שם נכון, ועדיין המציאות היא כזו שדברים כאילו מתרחשים. כל אחד וסיבותיו.
אז בעולם פרוץ כמו של ימינו גם על זה אפשר לדבר.
חופש הביטוי וכאלה -מה הגבול?
שיהיה לנו הכל לא לאבד את עצמנו
וכן, בוקר קשה עובר על כוחותינו
אני פנטי והלוואי ואפסיק להיות חרא.
הלוואי ואצליח לצאת מהדפוס ההרסני הזה.
וואלה מה שכתוב שם נכון, ועדיין המציאות היא כזו שדברים כאילו מתרחשים. כל אחד וסיבותיו.
אז בעולם פרוץ כמו של ימינו גם על זה אפשר לדבר.
חופש הביטוי וכאלה -מה הגבול?
שיהיה לנו הכל לא לאבד את עצמנו
וכן, בוקר קשה עובר על כוחותינו
איך שוכחים מישהו
פנטי, הרגזת אותי!!!
מה זה המילים האלו על עצמך???
תפסיקי עם הטפשות הזו במיידית. את נפלאה כמו שאת.
מי שלא עבר דבר כזה, לא יבין לעולם!
אף אחד לא אוהב להיות תלותי בדבר/מישהו חיצוני.
פנטי, הרגזת אותי!!!
מה זה המילים האלו על עצמך???
תפסיקי עם הטפשות הזו במיידית. את נפלאה כמו שאת.
מי שלא עבר דבר כזה, לא יבין לעולם!
אף אחד לא אוהב להיות תלותי בדבר/מישהו חיצוני.
איך שוכחים מישהו
אלינורה
תודה מאמי. נהייה לי עצוב ממש לקרוא את מה שכתבו שם, אבל יש שם גם אמת.
ובאמת שנמאס לי. כי אני טוחנת את עצמי.
נראה כאילו ״נפלתי״ בגדול על טיפוס שמזכיר את בעלי. הזוי משהו.
כי כל הקטע בהתחלה זה שהוא ממ שלא היה כזה.
השבוע האחרון טלטל אותי, החזיר אותי אחורה בתחושות. מעצבן אותי שהוא זה שעוד עושה פוזה.
שתכלס, הוא לא יכול/ מוכן להשקיע.
ואז יוצא ששוב אני מחפשת יחס במקום שלא יכול לתת לי.
אז מה, משהו אומר דרשני. משהו הדפוס התנהגות שלי מאפשר לדברים האילו להתקיים!
ועדיין אני לא מרפה. מנסה להצדיק. שהוא עדיין בוחן אותי, שלא העלם שוב, שאפשר ״לסמוך״ עליי ועוד שיט כזה. אבל למה אני לא מפעילה את אותם המנגנונים כדי לראות שהוא בכלל ראוי לטעימה ממני? בנפשי ובפיזי?
אלינורה
תודה מאמי. נהייה לי עצוב ממש לקרוא את מה שכתבו שם, אבל יש שם גם אמת.
ובאמת שנמאס לי. כי אני טוחנת את עצמי.
נראה כאילו ״נפלתי״ בגדול על טיפוס שמזכיר את בעלי. הזוי משהו.
כי כל הקטע בהתחלה זה שהוא ממ שלא היה כזה.
השבוע האחרון טלטל אותי, החזיר אותי אחורה בתחושות. מעצבן אותי שהוא זה שעוד עושה פוזה.
שתכלס, הוא לא יכול/ מוכן להשקיע.
ואז יוצא ששוב אני מחפשת יחס במקום שלא יכול לתת לי.
אז מה, משהו אומר דרשני. משהו הדפוס התנהגות שלי מאפשר לדברים האילו להתקיים!
ועדיין אני לא מרפה. מנסה להצדיק. שהוא עדיין בוחן אותי, שלא העלם שוב, שאפשר ״לסמוך״ עליי ועוד שיט כזה. אבל למה אני לא מפעילה את אותם המנגנונים כדי לראות שהוא בכלל ראוי לטעימה ממני? בנפשי ובפיזי?
איך שוכחים מישהו
פנטי יקרה,
יש אמת- שצריכות טיפול
ונכון, עדיף לך מישהו שיעניק ולא לרדוף אחרי פירורים. החיפוש בחוץ נובע ממשהו שחסר בזוגיות ויכול להיות שגם מהאופי שלנו (אוהבות ריגושים). אבל בפועל, אם הכל טוב בבית אפשר להתגבר על הצורך בריגושים.
וגם אם חוטאות בריגוש פעם ב....מבינות שזו הבעייה הפרטית שלנו ועובדות עליה והיא מצטמצמת למינימום או נעלמת.
אל תשקעי בדיכאון ואנא ממך, כל דבר סופו להסתיים. גם הכאב הזה והאכזבה שאת מרגישה היום יסתיימו והכל יהפוך לזיכרון עמום
הדבר החשוב ביותר זה לאהוב את עצמנו, כן גם עם המגרעות שלנו!
פנטי יקרה,
יש אמת- שצריכות טיפול
ונכון, עדיף לך מישהו שיעניק ולא לרדוף אחרי פירורים. החיפוש בחוץ נובע ממשהו שחסר בזוגיות ויכול להיות שגם מהאופי שלנו (אוהבות ריגושים). אבל בפועל, אם הכל טוב בבית אפשר להתגבר על הצורך בריגושים.
וגם אם חוטאות בריגוש פעם ב....מבינות שזו הבעייה הפרטית שלנו ועובדות עליה והיא מצטמצמת למינימום או נעלמת.
אל תשקעי בדיכאון ואנא ממך, כל דבר סופו להסתיים. גם הכאב הזה והאכזבה שאת מרגישה היום יסתיימו והכל יהפוך לזיכרון עמום
הדבר החשוב ביותר זה לאהוב את עצמנו, כן גם עם המגרעות שלנו!
איך שוכחים מישהו
ומשפט שהאדם הכי יקר לי בעולם תמיד אומר לי לגבי כל נושא בעולם: אלינורה, לי לא אכפת העבר וגם לך לא צריך להיות אכפת מה קרה בעבר. אנחנו חיים בהווה, וההווה זה מה שחשוב. ואם טוב לך בהווה, מה זה משנה מה קרה בעבר?
אז גם אם קורה שאני טועה בהווה. מחר הטעות תהייה כבר עבר ואתחיל מהתחלה...
מקווה שעזרתי
ומשפט שהאדם הכי יקר לי בעולם תמיד אומר לי לגבי כל נושא בעולם: אלינורה, לי לא אכפת העבר וגם לך לא צריך להיות אכפת מה קרה בעבר. אנחנו חיים בהווה, וההווה זה מה שחשוב. ואם טוב לך בהווה, מה זה משנה מה קרה בעבר?
אז גם אם קורה שאני טועה בהווה. מחר הטעות תהייה כבר עבר ואתחיל מהתחלה...
מקווה שעזרתי
איך שוכחים מישהו
אלינור,
אני יודעת. לא מספיק שזה פירורים, אז זה פירורים של פירורים. ואיכשהו אני עדיין שם. זה מה שהכי מתסכל אותי.
לא בא לי לעוות את המציאות, אבל אין ספק שאני רוצה יותר ממנו, לפחות במה שנגלה לעין.
אם בעלי עד לא מזמן יותר השקיע, אז כם חזר להרגליו. ופתאום נשארתי עם חור כזה.
אז כן לאהוב את עצמי- רוב הזמן אני אוהבת.
להעריך את עצמי- רוב הזמן מעריכה.
אבל שורה תחתונה. יש פה שני גברים שאני מרגישה שאני זו שמתחרה, רוצה, כמהה לתשומת הלב שלהם.
שניהם לא אשפים בסקס. פור פליי ולהעניק לאישה, לא נראה לי הקטע שלהם. אז קבינימט מה???
עם בעלי אני נשארת מסיבות ברורות (לי לפחות), אבל עם האחר, למה אני נשארת שם?
בא לי ״להחזיר״ לו. אבל הוא לא ייתן לעצמו להפתח ולהיחשף, זהו הרכבת הזו יצאה מהרציף.
רצף של אירועים באישי שגרמו לי להרגיש שוב פגיעה.
מרגישה מגוחך.
אלינור,
אני יודעת. לא מספיק שזה פירורים, אז זה פירורים של פירורים. ואיכשהו אני עדיין שם. זה מה שהכי מתסכל אותי.
לא בא לי לעוות את המציאות, אבל אין ספק שאני רוצה יותר ממנו, לפחות במה שנגלה לעין.
אם בעלי עד לא מזמן יותר השקיע, אז כם חזר להרגליו. ופתאום נשארתי עם חור כזה.
אז כן לאהוב את עצמי- רוב הזמן אני אוהבת.
להעריך את עצמי- רוב הזמן מעריכה.
אבל שורה תחתונה. יש פה שני גברים שאני מרגישה שאני זו שמתחרה, רוצה, כמהה לתשומת הלב שלהם.
שניהם לא אשפים בסקס. פור פליי ולהעניק לאישה, לא נראה לי הקטע שלהם. אז קבינימט מה???
עם בעלי אני נשארת מסיבות ברורות (לי לפחות), אבל עם האחר, למה אני נשארת שם?
בא לי ״להחזיר״ לו. אבל הוא לא ייתן לעצמו להפתח ולהיחשף, זהו הרכבת הזו יצאה מהרציף.
רצף של אירועים באישי שגרמו לי להרגיש שוב פגיעה.
מרגישה מגוחך.
-
איך שוכחים מישהו
מה כן מצאת בו, פנטי ?
למה את איתו ?
למה את איתו ?
-
איך שוכחים מישהו
ליבי,
את כמו הנשים בקבוצת "אימהות מבשלות יחד"
שמעלות תמונה של אוכל מגרה בלי מתכון !
את כמו הנשים בקבוצת "אימהות מבשלות יחד"
שמעלות תמונה של אוכל מגרה בלי מתכון !
-
איך שוכחים מישהו
יערה ,
הכל בסדר אצלך ?
הכל בסדר אצלך ?
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני,
המתכון בתגובות!!!
חחחח הרגת אותי מצחוק
פלוני אלמוני,
המתכון בתגובות!!!
חחחח הרגת אותי מצחוק
איך שוכחים מישהו
בהתחלה מצאתי גבר רגיש, שיודע לבטא רגשות, שיודע לדבר- נתחיל מזה. רומנטי, מפרגן, מתעניין.
ומאז יש הבלחות של אותו אדם, אבל זה כבר לא הוא.
עכשיו שלח איזה התנצלות. הגבתי בקרירות. וואלה. איך הולך המשל הזה על מסמר שדופקים בקיר ונשארות צלקות? אז משהו כזה.
ולמה איתו? כי רציתי את אותה התחושה. את אותו הגבר. אני לא יכלתי להכיל את זה אז והיום מרגישה אחרת. אבל. דברים השתנו ועברו המון מים בנהר.
כשאנחנו יחד אז התחושה כיפית וזה נותן אנרגיות
וזה מאפשר לי בריחה מהמציאות. ומשהו ששובר את השגרה.
בהתחלה מצאתי גבר רגיש, שיודע לבטא רגשות, שיודע לדבר- נתחיל מזה. רומנטי, מפרגן, מתעניין.
ומאז יש הבלחות של אותו אדם, אבל זה כבר לא הוא.
עכשיו שלח איזה התנצלות. הגבתי בקרירות. וואלה. איך הולך המשל הזה על מסמר שדופקים בקיר ונשארות צלקות? אז משהו כזה.
ולמה איתו? כי רציתי את אותה התחושה. את אותו הגבר. אני לא יכלתי להכיל את זה אז והיום מרגישה אחרת. אבל. דברים השתנו ועברו המון מים בנהר.
כשאנחנו יחד אז התחושה כיפית וזה נותן אנרגיות
וזה מאפשר לי בריחה מהמציאות. ומשהו ששובר את השגרה.
איך שוכחים מישהו
ואו בנות ריתקתן...
אני מצאתי פה מישהי שכתבה איזה משהו שנוגע ממש אלי! בדיוק אבל! מה דעתכן על זה?
אוף אי אפשר להוסיף קובץ או מה
אבל היא כותבת על יצר הנקמה שבוער בה בדיוק כמו בי...אני לא אוהבת יותר ולא מתגעגעת אבל הרצון שהוא ינסה ואז אומר לו לא! או אתן לו את אותה הרגשה חרא שהוא נתן לי בוערת בי....חבל שאי אפשר להעתיק את הטקסט הזה...אנסה שוב
אני מצאתי פה מישהי שכתבה איזה משהו שנוגע ממש אלי! בדיוק אבל! מה דעתכן על זה?
אוף אי אפשר להוסיף קובץ או מה
אבל היא כותבת על יצר הנקמה שבוער בה בדיוק כמו בי...אני לא אוהבת יותר ולא מתגעגעת אבל הרצון שהוא ינסה ואז אומר לו לא! או אתן לו את אותה הרגשה חרא שהוא נתן לי בוערת בי....חבל שאי אפשר להעתיק את הטקסט הזה...אנסה שוב
איך שוכחים מישהו
ואו מה שהוא כתב...וזה אמת כל מילה...נכון שאנחנו חרא ובוגדות ואיכס!!! אבל כשזה התחיל נסחפנו ואיבדנו את עצמנו ועכשיו אוכלות תלב פעמיים.
בא נאמר אני מאמינה שמי שלא עבר את זה שלא ישפוט בכלל!אבל יש בזה משהו ואחת הסיבות שאני פחות עצובה שזה נגמר היא שכרגע אני לא בוגדת בבעלי וזה כבכ מעלה ..זה לא אומר שהלב לא כואב.
ולך פנטי אני לא יודעת מה לומר לך נשמע שאת בכיוון החוצה מהמערכת יחסים הזו. תחשבי טוב טוב אם בא לך להיגרר ככה עוד?או לפתוח הכל מולו ולעשות סוף?ולהתכונן שהלב יכאב ולימים קשים?
בא נאמר אני מאמינה שמי שלא עבר את זה שלא ישפוט בכלל!אבל יש בזה משהו ואחת הסיבות שאני פחות עצובה שזה נגמר היא שכרגע אני לא בוגדת בבעלי וזה כבכ מעלה ..זה לא אומר שהלב לא כואב.
ולך פנטי אני לא יודעת מה לומר לך נשמע שאת בכיוון החוצה מהמערכת יחסים הזו. תחשבי טוב טוב אם בא לך להיגרר ככה עוד?או לפתוח הכל מולו ולעשות סוף?ולהתכונן שהלב יכאב ולימים קשים?
איך שוכחים מישהו
לפתוח מה? מה עוד יש להגיד?
נראה מה יהיה. נמאס לי לכעוס/להרגיש פגועה/במתח.
זה לא התחושות שבא לי עם הדבר הזה. מהכיוון שלו. זא אם כבר אילו תחושות מכיוונים אחרים שצריכים להיות לי
לפתוח מה? מה עוד יש להגיד?
נראה מה יהיה. נמאס לי לכעוס/להרגיש פגועה/במתח.
זה לא התחושות שבא לי עם הדבר הזה. מהכיוון שלו. זא אם כבר אילו תחושות מכיוונים אחרים שצריכים להיות לי
איך שוכחים מישהו
לגמרי...ואו מזכירה לי את עצמי בתוך הקשר הלא נורמלי שהיה לי....מתי יכתוב מה יכתוב...מה ירגיש מה יגיד.. מה התכוון ולמה וכ רק הייתי מחכה לו .כל הזמן הייתי מתוסכלת ולא נהניתי מסתבר בעיקר בחודשיים 3 אחרונים. ולא..אם כבר קשר מהצד חייב להיות כיפי...אחרת מה העניין?אין שום הנאה בזה רק סבל!
איך שוכחים מישהו
העניין הזה צץ בסבבים האילו וזה סיוט.
אבל אסתכל על החיובי. אין לי אובססיה.
ממש מביך כמה אובססיבית הייתי. טוב שהאגו שלי פעל, אחרת עוד הייית מוצאת את עצמי מחכה לו במשרד, השם ישמור.
ברגע שאהיה באמת בטוחה בעצמי אני חושבת שאני יודעת מה יקרה. כרגע לא יכולה לומר שאין לי שום תלות, שאין רצון, שהאגו לא עובד וכו.
וגם צריך לזכור שכמו כל בן אדם גם להם יש מצבי רוח. הבעיה עם הבחור שלי שהוא ככ אטום ומתכנס. כאילו זה בן אדם אחר. ומדיי פעם הוא מרשה לעצמו לבטא משהו, להגיד שמתגעגע ועוד כל מיני דברים כאילו.
קיצר, המעגל הזה ימשיך עד שאחליט שקיבלתי מספיק חרא. יש משהו שבכל זאת מזין אותי כובדה שאני עדיין בזה.
איכשהו הוא יודע למתוח את הגבול עד לנקודה מסויימת ואז מהר חוזר בו.
העניין הזה צץ בסבבים האילו וזה סיוט.
אבל אסתכל על החיובי. אין לי אובססיה.
ממש מביך כמה אובססיבית הייתי. טוב שהאגו שלי פעל, אחרת עוד הייית מוצאת את עצמי מחכה לו במשרד, השם ישמור.
ברגע שאהיה באמת בטוחה בעצמי אני חושבת שאני יודעת מה יקרה. כרגע לא יכולה לומר שאין לי שום תלות, שאין רצון, שהאגו לא עובד וכו.
וגם צריך לזכור שכמו כל בן אדם גם להם יש מצבי רוח. הבעיה עם הבחור שלי שהוא ככ אטום ומתכנס. כאילו זה בן אדם אחר. ומדיי פעם הוא מרשה לעצמו לבטא משהו, להגיד שמתגעגע ועוד כל מיני דברים כאילו.
קיצר, המעגל הזה ימשיך עד שאחליט שקיבלתי מספיק חרא. יש משהו שבכל זאת מזין אותי כובדה שאני עדיין בזה.
איכשהו הוא יודע למתוח את הגבול עד לנקודה מסויימת ואז מהר חוזר בו.
איך שוכחים מישהו
יערה
ליבי
השמיעו קול
יערה
ליבי
השמיעו קול
איך שוכחים מישהו
עוד סופש מתקרב ..כמעט 3 שבועות שלא דיברנו..שזה המון מאז סיום הקשר..
מתחילה לחשוב ש..זהו לא אשמע ממנו יותר
לצערי.....עצוב לי מאוד למרות הכל...למרות שהוא לא איזה אוצר גלום. וזהו הוא הפסיק לרדוף והוא לא ינסה יותר כניראה. נסגר הפרק בחיי
עכשיו צריך לעכל סופית!עצובה מאוד
מתחילה לחשוב ש..זהו לא אשמע ממנו יותר
לצערי.....עצוב לי מאוד למרות הכל...למרות שהוא לא איזה אוצר גלום. וזהו הוא הפסיק לרדוף והוא לא ינסה יותר כניראה. נסגר הפרק בחיי
עכשיו צריך לעכל סופית!עצובה מאוד
-
איך שוכחים מישהו
דתיה,
את חייבת לעשות נקיון יסודי, ממש לפרק לגורמים את כל הסיפור בינכם ולהפנים אותו.
את מאוד מבולבלת ולכן עצובה ומתוסכלת.
הנקיון הזה יקל עלייך מאוד, ראי את פנטי כדוגמא.
הגיע הזמן לעבוד מהראש.
את חייבת לעשות נקיון יסודי, ממש לפרק לגורמים את כל הסיפור בינכם ולהפנים אותו.
את מאוד מבולבלת ולכן עצובה ומתוסכלת.
הנקיון הזה יקל עלייך מאוד, ראי את פנטי כדוגמא.
הגיע הזמן לעבוד מהראש.
איך שוכחים מישהו
שוב...הסיבה שאני לא משחררת היא בגלל שאני מרגישה צורך בלנקום..הכעס שלי עליו מטורף...
-
איך שוכחים מישהו
אם את רוצה לנקום למה את עצובה ?
-
איך שוכחים מישהו
זהו. הגיע הזמן שיעבור כבר.
גם החלומות וגם הפנטזיות וגם המחשבות
גם החלומות וגם הפנטזיות וגם המחשבות
-
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני מעלי, רוצה להרחיב?
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני 2 מעליי התכוונת אלי?
ופלוני אלמוני 2 אני עצובה שאני דחויה ולא רוצים אותי ומה שלא אעשה הוא לא יחפש וירצה אותי...כלום לא עוזר. לכן אני עצובה
ופלוני אלמוני 2 אני עצובה שאני דחויה ולא רוצים אותי ומה שלא אעשה הוא לא יחפש וירצה אותי...כלום לא עוזר. לכן אני עצובה
-
איך שוכחים מישהו
דתיה,
יש לך 2 אפשרויות
יש לך 2 אפשרויות
- לתת לזמן לעשות את שלו, לחכות שזה יתמוסס עם הרבה עצב ובכי בדרך.
- לפעול כדי לצאת מהלופ הזה.
איך שוכחים מישהו
כן..רוצה לפעול .אגב אתמול בלילה הכנסתי לעצמי שזהו אני חיבת להיפרד ממנו וכתבתי לן מכתב פרידה סופי כדי להבין שזה נגמר..אשים את זה פה ותגידו לי אם לשלוח אליו או לא.. בקיצור אני לא מצליחה אבל במילים אחרות כתבתי כמה אהבתי אותו ...כמה הוא היה חלק ממני וכמה שאני מבינה שעכשיו זה הסתיים ולא אשמע ממנו יותר ושהגיע הזמן שלי לקום וללכת על אף שחיכיתי וחשבתי שאולי יש עוד אפשרות לחזור. מכתב עם דמעות ומראה שאהבתי אותו מאוד..מה דעתכם?לשלוח?
-
איך שוכחים מישהו
חד משמעית לא.
איך שוכחים מישהו
דתייה.
השאלה מה את בכנות רוצה.
אם זו ״מניפולציה״ לגרום לו ריגשי ושינסה להלחם עלייך, או לסוג של יחס את יכולה לשלוח.
לצערי, אחוז קטן שהוא באמת יהיה אקטיבי.
הסבירות היותר גדולה, שתגפעי יותר ותרגישי חשופה יותר.
נתת לו מספיק צאנסים בזמן הזה ובכל אחת מהפעמים בחר ״לייבש״ אותך. לענות לך בקרירות. ולא באמת לתת לך את מה שאת רוצה.
יופי שכתבת זה משחרר מעט. אבל אין לזה באמת יכולת להשיג את מה שאת רוצה.
תמשיכי לכתוב פה ולפרוק. ההחלמה תגיע.
לדעתי אין ועם ליצור איתו קשר.
את חייבת להיות פאסיבית.
אם היה רוצה היה יוצר איתך קשר. תאמיני לי
דתייה.
השאלה מה את בכנות רוצה.
אם זו ״מניפולציה״ לגרום לו ריגשי ושינסה להלחם עלייך, או לסוג של יחס את יכולה לשלוח.
לצערי, אחוז קטן שהוא באמת יהיה אקטיבי.
הסבירות היותר גדולה, שתגפעי יותר ותרגישי חשופה יותר.
נתת לו מספיק צאנסים בזמן הזה ובכל אחת מהפעמים בחר ״לייבש״ אותך. לענות לך בקרירות. ולא באמת לתת לך את מה שאת רוצה.
יופי שכתבת זה משחרר מעט. אבל אין לזה באמת יכולת להשיג את מה שאת רוצה.
תמשיכי לכתוב פה ולפרוק. ההחלמה תגיע.
לדעתי אין ועם ליצור איתו קשר.
את חייבת להיות פאסיבית.
אם היה רוצה היה יוצר איתך קשר. תאמיני לי
-
איך שוכחים מישהו
היי בנות,
אני כאן ,לא הגבתי הרבה כי הייתי עסוקה.
אין הרבה חדש. בעלי עדיין בחו"ל ועם הצעיר לא נפגשתי
רק התכתבנו .
(יערה)
אני כאן ,לא הגבתי הרבה כי הייתי עסוקה.
אין הרבה חדש. בעלי עדיין בחו"ל ועם הצעיר לא נפגשתי
רק התכתבנו .
(יערה)
-
איך שוכחים מישהו
ליבי,
היום את אמורה לבלות איתו לילה שלם. יצא לפועל?
היום את אמורה לבלות איתו לילה שלם. יצא לפועל?
איך שוכחים מישהו
אני פאסיבית לחלוטין ...כבר,3 שבועות אין ביננו כלום
הוא רצוףצמוד בתוכנה עם החברה שלו ...משהו מטורף אז ברור לי שאין ולא יהיה קשר
מתחילה להבין שהוא גם לא ינסה לבקש להיפגש כי הוא איתה
הוא רצוףצמוד בתוכנה עם החברה שלו ...משהו מטורף אז ברור לי שאין ולא יהיה קשר
מתחילה להבין שהוא גם לא ינסה לבקש להיפגש כי הוא איתה
איך שוכחים מישהו
לא שולחת לו זה בסדר אל דאגה
אבל נמאס לי כבר פשוט נמאס לי להרגיש ככה
אבל נמאס לי כבר פשוט נמאס לי להרגיש ככה
איך שוכחים מישהו
לחסום אותו בלי לכתוב לו כלום?אני מתחילה להבין שזהו לגמרי וגם כשאגיע לאזור שלו הוא לא יבקש פגישה...האם לשלןח הודעה שזהו?ביי לעולם?