איך שוכחים מישהו
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
איך שוכחים מישהו
יערה,
הדבר האחרון שחסר לך עכשיו זה ביקורת עצמית בלתי פוסקת.
את בוודאי אישה טובה ורגישה שכמהה למשהו שחסר. את נורמאלית לגמרי!
לכל מטבע שני צדדים. חלק מן התרומה בוודאי קשורה גם לבעלך. לא בקטע של האשמות וניקוי המצפון אלא בקטע בוגר של איך הדברים הגיעו לידי כך שנדחקת לפינה והגעת למחוזות שלא חלמת עליהם עד לפני כמה זמן.
אף אחד לא נקי מטעויות ואף אחד לא מושלם וממה שאת כותבת בוודאי שהדברים לא נעשים מתוך רוע. יש סיבות אחרות
אולי הסיטואציה שנוצרה מכריחה אותך להגיע אל החלק הקשה שבו צריך להציף דברים שהעדפת להדחיק בקשר הזוגי.
הפחד שלך לספר לאחר, הפחד שלך לאבד אותו אם תספרי, הפחד ממה יקרה עם בעלך- תכתבי את הפחדים שלך
הדבר האחרון שחסר לך עכשיו זה ביקורת עצמית בלתי פוסקת.
את בוודאי אישה טובה ורגישה שכמהה למשהו שחסר. את נורמאלית לגמרי!
לכל מטבע שני צדדים. חלק מן התרומה בוודאי קשורה גם לבעלך. לא בקטע של האשמות וניקוי המצפון אלא בקטע בוגר של איך הדברים הגיעו לידי כך שנדחקת לפינה והגעת למחוזות שלא חלמת עליהם עד לפני כמה זמן.
אף אחד לא נקי מטעויות ואף אחד לא מושלם וממה שאת כותבת בוודאי שהדברים לא נעשים מתוך רוע. יש סיבות אחרות
אולי הסיטואציה שנוצרה מכריחה אותך להגיע אל החלק הקשה שבו צריך להציף דברים שהעדפת להדחיק בקשר הזוגי.
הפחד שלך לספר לאחר, הפחד שלך לאבד אותו אם תספרי, הפחד ממה יקרה עם בעלך- תכתבי את הפחדים שלך
איך שוכחים מישהו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
אלינור
לשאלתך, לדעתי אחד מפלוני אלמוני זה עובר אורח. סגנון הכתיבה וההתנסחות מזכירים אותו.
פלוני = עובר אורח? תן סימן חיים
אלינור
לשאלתך, לדעתי אחד מפלוני אלמוני זה עובר אורח. סגנון הכתיבה וההתנסחות מזכירים אותו.
פלוני = עובר אורח? תן סימן חיים

-
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור אני עוקב אחריך כבר הרבה זמן.
אני מצטער להגיד לך אבל הסיפור שלך לא נשמע לי אמין!
בעלך יושב בבית וקונה את כל הסיפורים שלך שאת יוצאת לבלות "לברוח" אל האחר בשעות מוזרות בלילה . את משתכרת אצל חברה וחוזרת לבית שיכורה או לא חוזרת בכלל?
אני מסתכל בעיניים של גבר , איפה בעלך בכל החגיגות שלך? הוא כזה תמים בלי לשאול שאלות?
והאחר לא יודע שאת נשואה, גם חלק מוזר בסיפור.
אני לא בא לשפוט אותך תסלחי לי אם אני קשה מידי פשוט סיפור מורכב מידי .
בכל מקרה שיהיה לך חיים טובים ומאושרים
ליבי שבור אני עוקב אחריך כבר הרבה זמן.
אני מצטער להגיד לך אבל הסיפור שלך לא נשמע לי אמין!
בעלך יושב בבית וקונה את כל הסיפורים שלך שאת יוצאת לבלות "לברוח" אל האחר בשעות מוזרות בלילה . את משתכרת אצל חברה וחוזרת לבית שיכורה או לא חוזרת בכלל?
אני מסתכל בעיניים של גבר , איפה בעלך בכל החגיגות שלך? הוא כזה תמים בלי לשאול שאלות?
והאחר לא יודע שאת נשואה, גם חלק מוזר בסיפור.
אני לא בא לשפוט אותך תסלחי לי אם אני קשה מידי פשוט סיפור מורכב מידי .
בכל מקרה שיהיה לך חיים טובים ומאושרים
-
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
איך שוכחים מישהו
אין מצב בעולם שהוא יחשוד בי או אחרים אני כל כך אדם טוב ונאמן לילדיי ולעבודה שלי כל חיי כך שגם אם הוא ייראה תמונות או יספרו לו הוא ירים גבה
אפילו אני לא מאמינה על עצמי שככה הידרדרתי.
הסברתי לבעלי את המצב של היציאות שלי שטוב לי לבלות עם חברות ושהוא ראה במו עיניו כמה סבלתי בחיי כשהייתי שמנה ודחויה ובלי ביטחון עצמי
לא יצאתי לשום מקום רק את הילדים ראיתי בעיניים 14 שנה!!!
הוא מבין אותי שבשנה האחרונה אני יוצאת הרבה ומשלימה את החסר של שנים בגלל שרזיתי 40 קילו
הוא בן אדם טוב ואני לא מתאים לי ולאופי שלי לבגוד פשוט זה היכה בי ובלב שלי שטני לא מוצאת את הדרך החוצה מכך הסיפור והרבה פעמים אני רוצה ךיזור אחורה בלי דאגות בלי בכי מה לי ולבכות כל חיי הייתי חזקה שמנה בלי ביטחון אבל לא בוכה
משהו עובר עלי מהפך והוא לא חושד
הוא כן מקנא ומעיר לי כל הזמן.. במיוחד כשנהייתי מכורה לאלכוהול קשה לו אבל הוא גם אמר לי שזו תקופה שתעבור לי והוא ממתין בסבלנות
תאמין לי הסיפור אמיתי כל כך אמיתי שגם אני כמוך תוהה איך אני עלמת לשעות מאוחרות בלי פחד
אני ממציאה שאני הולכת לסרט עם חברה שמתחיל ב22 או שממציאה שיוצאת פאב שמתחיל ב23 בלילה
או השתלמות מאוחרת או בת מצווה כל יציאה שהיא הגיונית ללילות..
זה מתיש לשקר זה מפחיד אבל הלב שלי חזק מהמוח ולא נותן לי לחשוב בהיגיון
אפילו אני לא מאמינה על עצמי שככה הידרדרתי.
הסברתי לבעלי את המצב של היציאות שלי שטוב לי לבלות עם חברות ושהוא ראה במו עיניו כמה סבלתי בחיי כשהייתי שמנה ודחויה ובלי ביטחון עצמי
לא יצאתי לשום מקום רק את הילדים ראיתי בעיניים 14 שנה!!!
הוא מבין אותי שבשנה האחרונה אני יוצאת הרבה ומשלימה את החסר של שנים בגלל שרזיתי 40 קילו
הוא בן אדם טוב ואני לא מתאים לי ולאופי שלי לבגוד פשוט זה היכה בי ובלב שלי שטני לא מוצאת את הדרך החוצה מכך הסיפור והרבה פעמים אני רוצה ךיזור אחורה בלי דאגות בלי בכי מה לי ולבכות כל חיי הייתי חזקה שמנה בלי ביטחון אבל לא בוכה
משהו עובר עלי מהפך והוא לא חושד
הוא כן מקנא ומעיר לי כל הזמן.. במיוחד כשנהייתי מכורה לאלכוהול קשה לו אבל הוא גם אמר לי שזו תקופה שתעבור לי והוא ממתין בסבלנות
תאמין לי הסיפור אמיתי כל כך אמיתי שגם אני כמוך תוהה איך אני עלמת לשעות מאוחרות בלי פחד
אני ממציאה שאני הולכת לסרט עם חברה שמתחיל ב22 או שממציאה שיוצאת פאב שמתחיל ב23 בלילה
או השתלמות מאוחרת או בת מצווה כל יציאה שהיא הגיונית ללילות..
זה מתיש לשקר זה מפחיד אבל הלב שלי חזק מהמוח ולא נותן לי לחשוב בהיגיון
-
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור
תודה על התייחסותך, עכשיו אני מבין את ה"חגיגות".. ואת מה שאת עוברת.
אני מאוד מקווה שתשמרי על עצמך .
בהצלחה
ליבי שבור
תודה על התייחסותך, עכשיו אני מבין את ה"חגיגות".. ואת מה שאת עוברת.
אני מאוד מקווה שתשמרי על עצמך .
בהצלחה
-
איך שוכחים מישהו
פלוני אלמוני ספקן ,
גם אם יש לך ספק בכל , אין לך ממש זכות לצאת בהודעות תוקפניות וגסות כלפי כל אחד כאן
יש דרכים להביע דעה
בטח לא בכזו בוטות ובחוסר רגישות
ליבי ,
את מקסימה , שתדעי .
גם אם יש לך ספק בכל , אין לך ממש זכות לצאת בהודעות תוקפניות וגסות כלפי כל אחד כאן
יש דרכים להביע דעה
בטח לא בכזו בוטות ובחוסר רגישות
ליבי ,
את מקסימה , שתדעי .
איך שוכחים מישהו
הינה שוב זה קורה.
אנחנו כרגע בהפסקה, שבאה הפעם מיצידו. אמרתי משהו שפגע לו באגו, ממש לא בכוונה.
הוא לקח את זה קשה. התנצלתי שום דבר לא עוזר..
לא יודעת אם זה טוב או רע.
לא יודעת כמה זמן זה יחזיק.
מה שאני כן יודעת זה שאנחנו מתחילים להתרחק.. וזה לא הולך לכיוון טוב..
אבל אצלנו הכל יכול להשתנות בשניה.
ימים יגידו !
הינה שוב זה קורה.
אנחנו כרגע בהפסקה, שבאה הפעם מיצידו. אמרתי משהו שפגע לו באגו, ממש לא בכוונה.
הוא לקח את זה קשה. התנצלתי שום דבר לא עוזר..
לא יודעת אם זה טוב או רע.
לא יודעת כמה זמן זה יחזיק.
מה שאני כן יודעת זה שאנחנו מתחילים להתרחק.. וזה לא הולך לכיוון טוב..
אבל אצלנו הכל יכול להשתנות בשניה.
ימים יגידו !
-
איך שוכחים מישהו
א"ש
כמה זמן אתם מכירים?
אחרי השבוע שלא שלח הודעה או התקשר הלכתי בכאילו לכוון המקום שהוא עובד והוא ראה אותי
לבשתי גינס ובגד גוף הייתי מאופרת ממש יפה
ואז באותו ערב התקשר אלי פעם ראשונה שמתקשר ולא שולח הודעה ופעם ראשונה שהוא מדבר איתי בטלפון בלי להגיד לי בואי אלי. הוא היה בהליכה ונזכר בי והתקשר נו כי ראה אותי בעבודה שלו וידעתי שהוא יידלק...
שוחחנו על סרטים על הילד שלי על כל מיני
הלכתי לישון עם חיוך כאילו יש לי חבר .
למחרת שזה היה אתמול בערב הייתי אצל חברה קרוב לעיר מגוריו אז כבר אני בחוץ ולא בבית אז שלחתי לו הודעה אם ניפגשים היום..והוא התקשר אלי אמר לי שהוא תכף יתקשר הוא בעבודה.
בינתיים כבר היה 22 בלילה ובעלי התקשר לשאול איפה אני אז יצאתי לכוון הבית חשבתי שאם הוא יחזור אלי אמציא לבעלי שנישארת עוד לסרט אצל החברה
בקיצור יצאץי לכוון הביתה מילאתי דלק ניסיתי הכי להתעכב כדי שהאחר ייתקשר ומתי התקשר??
כשנכנסתי הביתה רציתי למותת אמרתי לו שאני יחזור אליו והוא שמח אמר שיחכה לי ושיש לו יין שהוא יפתח בשבילי ואני מתהה כבר בבית ברחתי לדבר בחדר
מה אגיד לבעלי לאן פתאום אלך. כלום לא היה הגיוני
חזרתי אליו ואמרתי שאני לא יכולה לבוא פחדתי שהוא יכעס אז אמרתי כי הילד לא מרגיש טוב והוא רגיש לילדים ישר אמר לי בסדר עדיף שתשארי איתו
וכצפוי לאופי החלש שלי כל הלילה לא ישנתי רק חשבתי על זה שעשיתי טעות והוא כועס ולא יסלח לי התבעסתי על עצמי כעסתי על עצמי מצד שני לא היה לי סיכוי לבוא אליו כל תירוץ היה מסגיר אותי עי בעלי .
כתבתי לו שאני מצטערת ושישמור לי את היין.
לא ענה לי כהרגלו
ועכשיו אני בדיכאון ועצובה
מנסה להבין מה היה ביומיים האלו אולי הוא מתחיל להתאהב בי? חלום שלי או שהוא כועס שלא באתי וייתרחק ממני?
הוא גם שומר עלי .. למשל אתמול שהתקשר החברה שלי צעקה לי צה את הולכת לדבר בחוץ הוא התעצבן אמר מי זו שצועקת עלייך תפסיקי להיות כזו חלשה תעמדי על שלך הוא יודע כמה אני ביישנית כמה אני מתנצלת כל הזמן מפריע לו.השאלה למה מפריע
חפרתי לכםםם
כמה זמן אתם מכירים?
אחרי השבוע שלא שלח הודעה או התקשר הלכתי בכאילו לכוון המקום שהוא עובד והוא ראה אותי
לבשתי גינס ובגד גוף הייתי מאופרת ממש יפה
ואז באותו ערב התקשר אלי פעם ראשונה שמתקשר ולא שולח הודעה ופעם ראשונה שהוא מדבר איתי בטלפון בלי להגיד לי בואי אלי. הוא היה בהליכה ונזכר בי והתקשר נו כי ראה אותי בעבודה שלו וידעתי שהוא יידלק...
שוחחנו על סרטים על הילד שלי על כל מיני
הלכתי לישון עם חיוך כאילו יש לי חבר .
למחרת שזה היה אתמול בערב הייתי אצל חברה קרוב לעיר מגוריו אז כבר אני בחוץ ולא בבית אז שלחתי לו הודעה אם ניפגשים היום..והוא התקשר אלי אמר לי שהוא תכף יתקשר הוא בעבודה.
בינתיים כבר היה 22 בלילה ובעלי התקשר לשאול איפה אני אז יצאתי לכוון הבית חשבתי שאם הוא יחזור אלי אמציא לבעלי שנישארת עוד לסרט אצל החברה
בקיצור יצאץי לכוון הביתה מילאתי דלק ניסיתי הכי להתעכב כדי שהאחר ייתקשר ומתי התקשר??
כשנכנסתי הביתה רציתי למותת אמרתי לו שאני יחזור אליו והוא שמח אמר שיחכה לי ושיש לו יין שהוא יפתח בשבילי ואני מתהה כבר בבית ברחתי לדבר בחדר
מה אגיד לבעלי לאן פתאום אלך. כלום לא היה הגיוני
חזרתי אליו ואמרתי שאני לא יכולה לבוא פחדתי שהוא יכעס אז אמרתי כי הילד לא מרגיש טוב והוא רגיש לילדים ישר אמר לי בסדר עדיף שתשארי איתו
וכצפוי לאופי החלש שלי כל הלילה לא ישנתי רק חשבתי על זה שעשיתי טעות והוא כועס ולא יסלח לי התבעסתי על עצמי כעסתי על עצמי מצד שני לא היה לי סיכוי לבוא אליו כל תירוץ היה מסגיר אותי עי בעלי .
כתבתי לו שאני מצטערת ושישמור לי את היין.
לא ענה לי כהרגלו
ועכשיו אני בדיכאון ועצובה
מנסה להבין מה היה ביומיים האלו אולי הוא מתחיל להתאהב בי? חלום שלי או שהוא כועס שלא באתי וייתרחק ממני?
הוא גם שומר עלי .. למשל אתמול שהתקשר החברה שלי צעקה לי צה את הולכת לדבר בחוץ הוא התעצבן אמר מי זו שצועקת עלייך תפסיקי להיות כזו חלשה תעמדי על שלך הוא יודע כמה אני ביישנית כמה אני מתנצלת כל הזמן מפריע לו.השאלה למה מפריע
חפרתי לכםםם
-
איך שוכחים מישהו
ליבי ליבי ליבי ........
במשוואה הזאת - יש רק אחת שכועסת, מחשבנת ומריצה סרטים בראש ( מבאס, אבל זה מה יש )
אם לא איכפת לגולם להתעלם ממך ימים ושבועות בכזאת גסות איזו זכות יש לו לכעוס על דברים לגיטימיים שאת אומרת / עושה ?
בקשר מהסוג הזה תמנעי מללמד עליו זכות
זה משרת ( במרכאות ) רק את הכמיהה שלך אליו
ליבי ליבי ליבי ........
במשוואה הזאת - יש רק אחת שכועסת, מחשבנת ומריצה סרטים בראש ( מבאס, אבל זה מה יש )
אם לא איכפת לגולם להתעלם ממך ימים ושבועות בכזאת גסות איזו זכות יש לו לכעוס על דברים לגיטימיים שאת אומרת / עושה ?
בקשר מהסוג הזה תמנעי מללמד עליו זכות
זה משרת ( במרכאות ) רק את הכמיהה שלך אליו
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור אני קוראת אותך ומזדהה
לי אמנם היה קשר במרחק גדול כךשנפגשנו פעם אחת בחצי שנה אבל היה ביננו קשר מעולה ..הייתי מכורה אליו.כל הזמן שיחות וידיאו קיבל הכל..רבנו הרבה פעמים כי הייתי בטוחה שהוא חוגג עם אחרות כי אני רחוקה ושנינו נשואים. פעם האחרונה שרבנו הוא חתך בכעס...אחכ הוא התקשר שניפרד יפה ומאז לא שמעתי ממנו..אני נשרפת מכאב..חודשיים!! אני בוכה שנתתי את נשמתי לבנאדם ששלט עלי וברגשותיי..אני עדיין מלאת געגועים הרגש עובד חזק..מקריאה ושיטוט בנט כדאי לך לא לכתוב לו כלום חודש,שלם אפילו שקשה לך ..כך תראי מה קורה איתו הלאה..ברגע שהם רואים שרודפים אחריהם הם על הסוס ומרגישים מאושרים..הלוואי ולא הייתי נכנסת לכל השיט הזה.אני חודשיים לא בנאדם.מתה שיתקשר שישלח הודעה שיתעניין..אפס מאופס! הלב מתפוצץ..מה יגרום לו לחזור אליי?גברים ?מה עושה לכם את זה כשיש ניתוק?לא יצרתי איתו קשר 3 וחצי שבועות.
ליבי שבור אני קוראת אותך ומזדהה
לי אמנם היה קשר במרחק גדול כךשנפגשנו פעם אחת בחצי שנה אבל היה ביננו קשר מעולה ..הייתי מכורה אליו.כל הזמן שיחות וידיאו קיבל הכל..רבנו הרבה פעמים כי הייתי בטוחה שהוא חוגג עם אחרות כי אני רחוקה ושנינו נשואים. פעם האחרונה שרבנו הוא חתך בכעס...אחכ הוא התקשר שניפרד יפה ומאז לא שמעתי ממנו..אני נשרפת מכאב..חודשיים!! אני בוכה שנתתי את נשמתי לבנאדם ששלט עלי וברגשותיי..אני עדיין מלאת געגועים הרגש עובד חזק..מקריאה ושיטוט בנט כדאי לך לא לכתוב לו כלום חודש,שלם אפילו שקשה לך ..כך תראי מה קורה איתו הלאה..ברגע שהם רואים שרודפים אחריהם הם על הסוס ומרגישים מאושרים..הלוואי ולא הייתי נכנסת לכל השיט הזה.אני חודשיים לא בנאדם.מתה שיתקשר שישלח הודעה שיתעניין..אפס מאופס! הלב מתפוצץ..מה יגרום לו לחזור אליי?גברים ?מה עושה לכם את זה כשיש ניתוק?לא יצרתי איתו קשר 3 וחצי שבועות.
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור
אנחנו כבר 5 שנים רצוף.. למעשה אף פעם לא נפרדנו רק הפסקות של שבוע שבועיים ושוב חוזרים.
אבל לאחרונה אני מרגישה שמשהו קורה, לא מתקדם לכיוון הטוב.
הגברים מתנהגים אותו הדבר.. שהם לא מקבלים את מה שהם רוצים הם נעלמים.. ואז אנחנו מרגישות רע שולחות הודעות וזה חוזר כמו לופ.
לאחר הדפוק שלי הנתק עושה את זה, שאני כועסת, מתעצבת ולא מדברת איתו כמה ימים זה כמו דלק בשבילו, הוא מתגעגע ומתקשר. אמרתי דפוק לא?
מה אעשה??? לא יכולה איתו לא יכולה בלעדיו..
ליבי שבור
אנחנו כבר 5 שנים רצוף.. למעשה אף פעם לא נפרדנו רק הפסקות של שבוע שבועיים ושוב חוזרים.
אבל לאחרונה אני מרגישה שמשהו קורה, לא מתקדם לכיוון הטוב.
הגברים מתנהגים אותו הדבר.. שהם לא מקבלים את מה שהם רוצים הם נעלמים.. ואז אנחנו מרגישות רע שולחות הודעות וזה חוזר כמו לופ.
לאחר הדפוק שלי הנתק עושה את זה, שאני כועסת, מתעצבת ולא מדברת איתו כמה ימים זה כמו דלק בשבילו, הוא מתגעגע ומתקשר. אמרתי דפוק לא?

מה אעשה??? לא יכולה איתו לא יכולה בלעדיו..
-
איך שוכחים מישהו
דתיה וואו קשה מאוד אני גם מבינה אותך
גם אני לא בן אדם כשאין קשר והבכי שלא מרפה והשירים השקטים כל היום.. מקווה בשבילך שהוא ישלח הודעה ותחזרי להיות מאושרת.
א"ש וואו 5 שנים המפגשים שלכם גם היו רק לסקס? אני מנסה להתנחם אולי ככה אהיה גם שנים? לא יודעת מה יהיה עלי הכל אצלי עוד חדש
אמר לך שאוהב אותך נישק אותך? אם כן אז מבינה למה הקשר הרבה זמן כי בטוח היתה אהבה אצלי הכל עדיין לא ברור.. ויש המשך דווקא חיובי אחרי שכתבתי כאן
אחרי שלא יכלתי לבוא אליו למחרת הוא כתב לי הודעה שהוא סיים לעבוד מוקדם ושאגיע
זה היה בשעה נורמלית אחרהצ התרגשתי התקלחתי ויצאתי אליו עם משלוח של א. ערב בנוסף.
ראינו ביחד את חצי הגמר המונדיאל התעניינתי בכדורגל נהניתי מאוד היו לנו כמה שיחות טובות למרות שאני נאכלת עכשיו שלא חיזקתי אותו לגבי העבודה שלו לגבי חייו רק דיברתי על עצמי שיקרתי יותר נכון..
ריחמתי עליו שהוא גר לבד והתחנן שוב שאשן אצלו ואני נשואה לא יכולה אמרתי לו שהילד חייב אותי בלילות רק שלא הרסתי שוב!!):
מה לא סיפרתי לכן?? הוא לא מנשק ...בא לי כל כך לנשק אותו רק סקס הוא רוצה
טוען שנשיקות בשבילו זו רק אהבה
וראיתי כשהיינו ביחד הודעה ממישהי
התקשרת אלי?? ושאלתי אותו אם אני לא הייתי באה היית מתקשר לבחורה אחרת? ענה לי שכן
אחרי המפגש לפני כמה ימים וכל מה שלקחתי מערב זה אני לאט לאט סולדת ממנו..חתיך חתיך חמוד חמוד אבל הגזמה.. לא שאני טלית שכולה תכלת חחח
אבל זה מבעס ממש
בקיצור מאז עברו 4 ימים אני עדיין חושבת עליו אבל רגועה בנפש לא יודעת להסביר למה
ממני ליבי שבור .
גם אני לא בן אדם כשאין קשר והבכי שלא מרפה והשירים השקטים כל היום.. מקווה בשבילך שהוא ישלח הודעה ותחזרי להיות מאושרת.
א"ש וואו 5 שנים המפגשים שלכם גם היו רק לסקס? אני מנסה להתנחם אולי ככה אהיה גם שנים? לא יודעת מה יהיה עלי הכל אצלי עוד חדש
אמר לך שאוהב אותך נישק אותך? אם כן אז מבינה למה הקשר הרבה זמן כי בטוח היתה אהבה אצלי הכל עדיין לא ברור.. ויש המשך דווקא חיובי אחרי שכתבתי כאן
אחרי שלא יכלתי לבוא אליו למחרת הוא כתב לי הודעה שהוא סיים לעבוד מוקדם ושאגיע
זה היה בשעה נורמלית אחרהצ התרגשתי התקלחתי ויצאתי אליו עם משלוח של א. ערב בנוסף.
ראינו ביחד את חצי הגמר המונדיאל התעניינתי בכדורגל נהניתי מאוד היו לנו כמה שיחות טובות למרות שאני נאכלת עכשיו שלא חיזקתי אותו לגבי העבודה שלו לגבי חייו רק דיברתי על עצמי שיקרתי יותר נכון..
ריחמתי עליו שהוא גר לבד והתחנן שוב שאשן אצלו ואני נשואה לא יכולה אמרתי לו שהילד חייב אותי בלילות רק שלא הרסתי שוב!!):
מה לא סיפרתי לכן?? הוא לא מנשק ...בא לי כל כך לנשק אותו רק סקס הוא רוצה
טוען שנשיקות בשבילו זו רק אהבה
וראיתי כשהיינו ביחד הודעה ממישהי
התקשרת אלי?? ושאלתי אותו אם אני לא הייתי באה היית מתקשר לבחורה אחרת? ענה לי שכן
אחרי המפגש לפני כמה ימים וכל מה שלקחתי מערב זה אני לאט לאט סולדת ממנו..חתיך חתיך חמוד חמוד אבל הגזמה.. לא שאני טלית שכולה תכלת חחח
אבל זה מבעס ממש
בקיצור מאז עברו 4 ימים אני עדיין חושבת עליו אבל רגועה בנפש לא יודעת להסביר למה
ממני ליבי שבור .
-
איך שוכחים מישהו
הערב יצאתי עם חברה וראיתי אותו!!! יושב לו ליד מישהי עברתי מהר שלא ישים לב ולדעתי לא ראה אבל אז קנינו קפה במקום ליד והוא נכנס לשם
רציתי למות אמרתי לחברה בואי בשקט נצא מסביב יצאתי עם ראש למטה כמו גנבת לא כי פחדתי שייראה אותי פשוט התביישתי שייראה אותי ממש הלב שלי צנח ודפק על 700
הוא בטוח ראה אותי ולא דיבר גם אני לא.
פעם ראשונה שרואה אותו ולא אומרת שלום כמו 2 זרים
לא רציתי להביך אותו ולא רציתי שיחשוב שבאתי לשם בגללו ..הוא לא עובד בשבת אז לא האמנתי שאראה אותו בחיי ..
לא יודעת מה לחשוב יודעת רק שאני חושבת עליו שוב בהרף לא מצליחה להירדם.
גאה בעצמי שלא כתבתי לו כלום ושלא דיברתי .
רציתי למות אמרתי לחברה בואי בשקט נצא מסביב יצאתי עם ראש למטה כמו גנבת לא כי פחדתי שייראה אותי פשוט התביישתי שייראה אותי ממש הלב שלי צנח ודפק על 700
הוא בטוח ראה אותי ולא דיבר גם אני לא.
פעם ראשונה שרואה אותו ולא אומרת שלום כמו 2 זרים
לא רציתי להביך אותו ולא רציתי שיחשוב שבאתי לשם בגללו ..הוא לא עובד בשבת אז לא האמנתי שאראה אותו בחיי ..
לא יודעת מה לחשוב יודעת רק שאני חושבת עליו שוב בהרף לא מצליחה להירדם.
גאה בעצמי שלא כתבתי לו כלום ושלא דיברתי .
-
איך שוכחים מישהו
כשאני חושבת על זה עכשיו
חוצפן שלא אמר שלום נכון שהתחמקתי ממנו אבל בדוק ראה אותי מה הוא מתבייש בי???
חוצפן שלא אמר שלום נכון שהתחמקתי ממנו אבל בדוק ראה אותי מה הוא מתבייש בי???
-
איך שוכחים מישהו
ליבי ,
צודקת. זה לא מנומס ולא ראוי אבל אל תנסי לחנך אף אחד.
רק את ילדייך.
הוא כבר הוכיח לך כמה הוא אידיוט שמשחק בך. ועוד אמר לך מפורשות שהיה מזמין מישהי אחרת.
אחרי דבר כזה לא הייתי מסתכלת לכיוון שלו לא משנה כמה הוא חתיך
שבוע טוב לכולם
צודקת. זה לא מנומס ולא ראוי אבל אל תנסי לחנך אף אחד.
רק את ילדייך.
הוא כבר הוכיח לך כמה הוא אידיוט שמשחק בך. ועוד אמר לך מפורשות שהיה מזמין מישהי אחרת.
אחרי דבר כזה לא הייתי מסתכלת לכיוון שלו לא משנה כמה הוא חתיך
שבוע טוב לכולם
איך שוכחים מישהו
הייתי עם בעלי כמה ימים בחופשה קצרה
היה ממש נחמד, מאוד נהניתי זו פעם שניה שהיינו באותו מקום. הייתי צמודה לסלולרי ובעלי ממש התרגז
ביקש שאני אכבה אותו לפחות בחופשה ולא הייתי מסוגלת
מתגעגעת אליו.
ובימים האלה שלא הייתי ולא נפגשנו במכון כושר הוא כתב לי שהוא לא יכול להתאמן כשאני לא שם וגם הוא מתגעגע
מתגעגע ומצד שני מעלה תמונות עם בחורות צעירות מצטלם עם כל אחת ואחת אבל שמתי לב שהוא לא מחבק אותן ולא מנשק. שומר מרחק
לא יודעת מה הוא מנסה לשדר לי
מבולבלת...
היה ממש נחמד, מאוד נהניתי זו פעם שניה שהיינו באותו מקום. הייתי צמודה לסלולרי ובעלי ממש התרגז
ביקש שאני אכבה אותו לפחות בחופשה ולא הייתי מסוגלת
מתגעגעת אליו.
ובימים האלה שלא הייתי ולא נפגשנו במכון כושר הוא כתב לי שהוא לא יכול להתאמן כשאני לא שם וגם הוא מתגעגע
מתגעגע ומצד שני מעלה תמונות עם בחורות צעירות מצטלם עם כל אחת ואחת אבל שמתי לב שהוא לא מחבק אותן ולא מנשק. שומר מרחק
לא יודעת מה הוא מנסה לשדר לי
מבולבלת...
איך שוכחים מישהו
הוא התקשר אלי מקודם והייתי בפגישת עבודה ואחר כך ראיתי שהשאיר הודעה קולית
שאל אם בא לי להפגש איתו בערב
בהתחלה לא עניתי כי אתם מבינים, ניסיתי להלחם ולבלום את זה
אבל רק מלשמוע אותו ולחשוב על הפגישה איתו אני נמסה כמו ארטיק בקיץ.... אין לי תקנה
איך בולמים אהבה? הוא כל כך קשוב ורגיש ואוהב
שאל אם בא לי להפגש איתו בערב
בהתחלה לא עניתי כי אתם מבינים, ניסיתי להלחם ולבלום את זה
אבל רק מלשמוע אותו ולחשוב על הפגישה איתו אני נמסה כמו ארטיק בקיץ.... אין לי תקנה
איך בולמים אהבה? הוא כל כך קשוב ורגיש ואוהב
-
איך שוכחים מישהו
ליבי,
אני חושבת שמכל הסיפורים כאן , לך הכי "קל" לחתוך
ההתנהגות שלו אלייך פשוט מבזה , מצטערת
האובר "כנות" וחוסר הרגישות שלו כלפיך ולרגשותיך יכולים רק לתרום לך להעיף אותו קיבינימט אחת ולתמיד.
אני חוטפת עצבים עליו רק מלקרוא אותך
שמוק !!!!!!!!!
אני לא יודעת מה את משדרת לו שהוא מעז לדבר אליך ככה . הוא יודע היטב שאת משוגעת לו על הצורה ובכל זאת בוחר לשחק בך ביודעין .
מבחיל הבחור
אני חושבת שמכל הסיפורים כאן , לך הכי "קל" לחתוך
ההתנהגות שלו אלייך פשוט מבזה , מצטערת
האובר "כנות" וחוסר הרגישות שלו כלפיך ולרגשותיך יכולים רק לתרום לך להעיף אותו קיבינימט אחת ולתמיד.
אני חוטפת עצבים עליו רק מלקרוא אותך
שמוק !!!!!!!!!
אני לא יודעת מה את משדרת לו שהוא מעז לדבר אליך ככה . הוא יודע היטב שאת משוגעת לו על הצורה ובכל זאת בוחר לשחק בך ביודעין .
מבחיל הבחור
איך שוכחים מישהו
מסכימה עם ההודעה האחרונה.. צודה ליבי שבור זה לא ניראה ככה לצערי שהוא מתכוון לשלוח לי הודעה האקס,שלי לא מצייץ אני עוקבת אחריו בהנגאוט די ברור שיש לו אחרת...ועצוב לי שאני שהייתי שם כל כולי בשבילו. פתאום אני אפס . כאילו כלום לא קרה.מתלבטת האם לשלוח לו הודעה?חודש שלא מדברים והוא לא שלח לי שום הודעה.
-
איך שוכחים מישהו
בסדר מסכימה לגמרי עם מה שכתבתם לא אשלח לו הודעות הוא באמת שמוק
אבל צריכה להכין את עצמי לדיכאון שוב ללב שבור שוב
לבכי בשעות לא שעות לנשמה שלי שנקרעת כל דקה במשך היום והלילה להכל מהתחלה.
עכשיו שכותבת אני יצאתי להפסקה ובוכה כותבת את זה בדמעות נכון הוא זבל לא מגיע לו אחת כמוני
נכון תקיכה לאהוב את בעלי ולדאוג לילדיי ולאהוב את החופש הגדול להינות מהגוף החדש שלי
אמאלההה זה קשה זה לא נתפס הלב גמור
אמשיך לכתוב פה ואתם הכי עוזרים לי בעולם תודה לכן לכם לכולם פה אם לא היה לי איפה לכתוב הייתי מתאבדת מדיכאון
אבל צריכה להכין את עצמי לדיכאון שוב ללב שבור שוב
לבכי בשעות לא שעות לנשמה שלי שנקרעת כל דקה במשך היום והלילה להכל מהתחלה.
עכשיו שכותבת אני יצאתי להפסקה ובוכה כותבת את זה בדמעות נכון הוא זבל לא מגיע לו אחת כמוני
נכון תקיכה לאהוב את בעלי ולדאוג לילדיי ולאהוב את החופש הגדול להינות מהגוף החדש שלי
אמאלההה זה קשה זה לא נתפס הלב גמור
אמשיך לכתוב פה ואתם הכי עוזרים לי בעולם תודה לכן לכם לכולם פה אם לא היה לי איפה לכתוב הייתי מתאבדת מדיכאון
איך שוכחים מישהו
נפגשתי איתו אתמול .
והמחשבות על מה שבא לי שנעשה הטריפו אותי לגמרי
אבל יותר מהגוף שלו והמראה שלו מה שהכי עושה לי את זה זה האופי שלו ההקשבה שלו והחוכמה
אתמול העזתי ואמרתי לו את שמי האמיתי. הוא לא עשה מזה עניין אמר אוקיי ושזה שם יפה.
אם הוא היה יודע מה עוד אני לא מספרת לו... היה מתחרפן.
כשאני איתו אני שמחה אני מרגישה שאני חיה מרגישה שוב צעירה
חזרתי מאוחר אבל עוד לפני שבעלי חזר מהעבודה.
נפגשתי איתו אתמול .

אבל יותר מהגוף שלו והמראה שלו מה שהכי עושה לי את זה זה האופי שלו ההקשבה שלו והחוכמה
אתמול העזתי ואמרתי לו את שמי האמיתי. הוא לא עשה מזה עניין אמר אוקיי ושזה שם יפה.
אם הוא היה יודע מה עוד אני לא מספרת לו... היה מתחרפן.
כשאני איתו אני שמחה אני מרגישה שאני חיה מרגישה שוב צעירה
חזרתי מאוחר אבל עוד לפני שבעלי חזר מהעבודה.
-
איך שוכחים מישהו
וואי יערה הוא יודע את גילך האמיתי?
נשמע ממש מטריף ... מזכיר לי אותי בהתחלה לפחות שלך נשמע נסיך אמיתי האמת גם שלי היה ככה רק שעם הזמן הוא ניפתח אלי וגיליתי את פרצופו האמיתי
מאחלת לך שתצליחי להישאר מאושרת
ולא תיקברי כמוני לבכי ועצבות וגעגועים
מקווה להיות חזקה עכשיו כשהחלטתי להרפות ממנו
נשמע ממש מטריף ... מזכיר לי אותי בהתחלה לפחות שלך נשמע נסיך אמיתי האמת גם שלי היה ככה רק שעם הזמן הוא ניפתח אלי וגיליתי את פרצופו האמיתי
מאחלת לך שתצליחי להישאר מאושרת
ולא תיקברי כמוני לבכי ועצבות וגעגועים
מקווה להיות חזקה עכשיו כשהחלטתי להרפות ממנו
איך שוכחים מישהו
לא, הוא לא יודע אין לו מושג. הוא חושב שאני בערך בגילו
שואל אותי מה אני רוצה ללמוד, אם בא לי לעשות טיול גדול בחו"ל... ואני מחרטטת לו ונשבר לי הלב לשקר ככה
איפה אני ואיפה זה... הרי כבר למדתי, רכשתי השכלה יש לי מקצוע.
עכשיו הוא יודע רק את השם הפרטי שלי.
אני ממש מפחדת שהכל יתגלה
מצידו ומצד בעלי שכבר מסתכל עלי בחשדנות בימים האחרונים
אני מגיל 16 עם בעלי! התחתנתי איתו , בחו"ל , ביום שהגעתי ל-18 ומאז אנחנו יחד ואני מגרדת את ה-40
עכשיו הצעיר הזה הגיע ואני מרגישה שאני מרחפת על עננים
לא, הוא לא יודע אין לו מושג. הוא חושב שאני בערך בגילו
שואל אותי מה אני רוצה ללמוד, אם בא לי לעשות טיול גדול בחו"ל... ואני מחרטטת לו ונשבר לי הלב לשקר ככה
איפה אני ואיפה זה... הרי כבר למדתי, רכשתי השכלה יש לי מקצוע.
עכשיו הוא יודע רק את השם הפרטי שלי.
אני ממש מפחדת שהכל יתגלה
מצידו ומצד בעלי שכבר מסתכל עלי בחשדנות בימים האחרונים
אני מגיל 16 עם בעלי! התחתנתי איתו , בחו"ל , ביום שהגעתי ל-18 ומאז אנחנו יחד ואני מגרדת את ה-40
עכשיו הצעיר הזה הגיע ואני מרגישה שאני מרחפת על עננים
-
איך שוכחים מישהו
אז מחר יש לי השתלמות עם לישון אז.. ניצלתי היזדמנות כתבתי לו אם אפשר לבוא לישון אצלו מחר
נעשה כסתח עם ההשתלמות ואתחמק בערב
אני מתרגשת כמו ילדה בת 12 אבל הוא לא החזיר לי תשובה
מחכה כמו מפגרת הלוואי שיענה כן
ואם יענה משהו פוגע אני סיימתי איתו סופי די יש גבול לטמטום שליי
הלב מתפוצץץץץ
נעשה כסתח עם ההשתלמות ואתחמק בערב
אני מתרגשת כמו ילדה בת 12 אבל הוא לא החזיר לי תשובה
מחכה כמו מפגרת הלוואי שיענה כן
ואם יענה משהו פוגע אני סיימתי איתו סופי די יש גבול לטמטום שליי
הלב מתפוצץץץץ
-
איך שוכחים מישהו
אמאלה דיברנו עכשיו שאלתי אותו אם אני באה היום
הוא אמר שהוא לא יכול יותר להיפגש איתי
שהוא רוצה קשר רציני ושזה שאנחנו ניפגשים זה לכ טןב לו ושהוא החליט להפסיק עם זה
שהוא אוהב אותי בתור חברה ושהיה לו טוב
אמרתי לו שיהיה לו בהצלחה שאני מבחנה אותו והוא חייב לשנות גישה והוא ימצא את האחת שלו.
כמובן לא הולכת לישון אצלו...
אוספת את עצמי עכשיו מאמינה שאבכה כמה ימים אבל חייבת לשחרר אותו למעני למענו ולמען כולם
האם חרב עולמי?? מה אתן חושבות איך אצא מהפרידה הסופית הזאת?? מה לעשות?
מפחדת להיות אפטית ועצבנית כלפי כולם
מפחדת להתנחם באוכל ולהשמין
מפחדת מפחדת מפחדת
מכבדת אותו ואת מה שביקש ומבטיחה לא להטריד אותו יותר גם ככה היה שמוק
אבל מה יהיה על הלב שלי????
הוא אמר שהוא לא יכול יותר להיפגש איתי
שהוא רוצה קשר רציני ושזה שאנחנו ניפגשים זה לכ טןב לו ושהוא החליט להפסיק עם זה
שהוא אוהב אותי בתור חברה ושהיה לו טוב
אמרתי לו שיהיה לו בהצלחה שאני מבחנה אותו והוא חייב לשנות גישה והוא ימצא את האחת שלו.
כמובן לא הולכת לישון אצלו...
אוספת את עצמי עכשיו מאמינה שאבכה כמה ימים אבל חייבת לשחרר אותו למעני למענו ולמען כולם
האם חרב עולמי?? מה אתן חושבות איך אצא מהפרידה הסופית הזאת?? מה לעשות?
מפחדת להיות אפטית ועצבנית כלפי כולם
מפחדת להתנחם באוכל ולהשמין
מפחדת מפחדת מפחדת
מכבדת אותו ואת מה שביקש ומבטיחה לא להטריד אותו יותר גם ככה היה שמוק
אבל מה יהיה על הלב שלי????
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור, הוא בהחלט התייחס אליך בצורה זוועתית
גועל נפש איך שהוא הקטין אותך לגמרי
אני מקווה בשבילך שעם הזמן הכאב יחלוף.
אל תרדפי אחריו.
גועל נפש איך שהוא הקטין אותך לגמרי
אני מקווה בשבילך שעם הזמן הכאב יחלוף.
אל תרדפי אחריו.
-
איך שוכחים מישהו
תודה יערה אתן לזמן לעשות את שלו
כל כך שמחתי לישון אצלו היום
קיויתי ודימיינתי איך הוא עונה לי לבוא..
בינתיים בכיתי מיליונים כל הצהריים ובערב אסע לחברה הכי טובה שלי להירגע אצלה ולנסות קצת להשתחרר מהעצבות .היא לא יודעת כלום ולא תדע אבל השהייה איתה משכיחה ממני .
כל כך שמחתי לישון אצלו היום
קיויתי ודימיינתי איך הוא עונה לי לבוא..
בינתיים בכיתי מיליונים כל הצהריים ובערב אסע לחברה הכי טובה שלי להירגע אצלה ולנסות קצת להשתחרר מהעצבות .היא לא יודעת כלום ולא תדע אבל השהייה איתה משכיחה ממני .
-
איך שוכחים מישהו
מתחילה השבת ואני שונאת את בעלי רב איתי כל הזמן רע אלי בבתנהגות שלו מזכירה לי למה בגדתי בו
וזה הכי גורם לי לרצות את האחר
וניפרדנו אתמול ניראה לי שהפעם הוא רציני אין לי לאן לברוח אין לי
כל שנותר לי הוא לבכות לבכות ..עדיף לי להיות מושפלת מהאחר לא כזו מושפלת כי כשניפגשנו הוא היה מקסים זה רק היחס של ההודעות וההתעלמות
אבל כשרע בבית שהבעל צועק עלי ומשפיל אותי
בלי שעשיתי כלום ואני גם ככה עצובה בגלל שהאחר נפרד ממני
אין לי מזל בחיים אין לי....
יש מישהו שכותב לי הודעות כבר יומיים והאמת השכיח אותי מהצרות רק התכתבנו אבל.... חתכתי את זה ברגע שהזכיר לי את האחר מדבר רק על סקס ותמונות
בדיוק ככה הכל התחיל אז חתכתי כי אני מאוהבת קשות באחר כי אני לא יכולה לשכוח אותו
כי לא בא לי שוב שטויות..
בקיצור אני שלילית מסכנה עצובה בא לי לברוח להיעלם מהעולם הזה קשה לי שוב קשה לי
וזה הכי גורם לי לרצות את האחר
וניפרדנו אתמול ניראה לי שהפעם הוא רציני אין לי לאן לברוח אין לי
כל שנותר לי הוא לבכות לבכות ..עדיף לי להיות מושפלת מהאחר לא כזו מושפלת כי כשניפגשנו הוא היה מקסים זה רק היחס של ההודעות וההתעלמות
אבל כשרע בבית שהבעל צועק עלי ומשפיל אותי
בלי שעשיתי כלום ואני גם ככה עצובה בגלל שהאחר נפרד ממני
אין לי מזל בחיים אין לי....
יש מישהו שכותב לי הודעות כבר יומיים והאמת השכיח אותי מהצרות רק התכתבנו אבל.... חתכתי את זה ברגע שהזכיר לי את האחר מדבר רק על סקס ותמונות
בדיוק ככה הכל התחיל אז חתכתי כי אני מאוהבת קשות באחר כי אני לא יכולה לשכוח אותו
כי לא בא לי שוב שטויות..
בקיצור אני שלילית מסכנה עצובה בא לי לברוח להיעלם מהעולם הזה קשה לי שוב קשה לי
-
איך שוכחים מישהו
מה שלומך ליבי ?
-
איך שוכחים מישהו
תודה פולני .. האמת יותר טוב עכשיו חצי גופה חצי בן אדם כבר שבוע ... משתדלת לא להיות פנוייה אבל יחד עם זאת מרחפת מאוד וחולמנית רוב היום .
היום יוצאים לסרט ומסעדה עם זוג חברים ..הכל טוב רק שבאה השבת הכל חוזר כמו בומרנג שונאת את הסופ"ש בא לי רק שיגרה כל הזמן...
יהיה בסדר
היום יוצאים לסרט ומסעדה עם זוג חברים ..הכל טוב רק שבאה השבת הכל חוזר כמו בומרנג שונאת את הסופ"ש בא לי רק שיגרה כל הזמן...
יהיה בסדר

איך שוכחים מישהו
ליבי שבור אני איתך...אני לא עמדתי בזה ושלחתי לו הודעה אחרי חודש.הוא היה נחמד והתכתבנו קצת. באותו סופש הוא שלח לי הודעה לגבי איזו תמונה שלי והתכתבנו ושוב הוא היה נחמד. אבל בתחילת שבוע שלחתי לו הודעה ניראה שהוא היה עסוק עם אחרת. מאז לא שמעתי ממנו..ניראה לי המשיך הלאה
ליבי שבור ככה הייתי בדיוק כשההוא חתך איתי..חודש בכיתי הורדתי במשקל. אני עדיין מתגעגעת אליו בטירוף אבל באמת הוא לא כיבד אותי כשהיינו בקשר רצוף. כבר לא יודעת מה יותר טוב.
תיהיי חזקה!!

תיהיי חזקה!!
-
איך שוכחים מישהו
איזה קשה זה אה? מי היה מאמין שאסבול מאהבה בגיל כזה אחרי שעברתי המון אבל אהבה? מעולם לא הפריע לי הרי בעלי הוא החבר הראשון שלי היחידי שהיה לי לא ידעתי מה זה סבל מאהבה ועכשיו זה היכה בי הכי חזק שיש וזה קשה מאוד מתיש עצוב אין מילים לתאר.
אז היה הגיע יום שישי ואיתו הבכי השירים העצובים ההיסגרות שלי בחדר הפנים העצובות. הסיגריות כל זה מגיע בשישישבת כמו יום זיכרון להבדיל..
מתה גם אני לשלוח לו הודעה אבל מה יש לי לכתוב? הלוואי שהיה לי שמץ של תירוץ להתחיל שיחה
אפילו הוא כבר לא מעלה כלום לאינסטגרם עוד איכשהו הייתי מגיבה לו לסטורי או משהו כדי להזכיר לו שאני חיה... הוא הלך כמה צעדים אחורה נעלם לגמרי ולקח אותי איתו העלים גם אותי לגמרי...
אז היה הגיע יום שישי ואיתו הבכי השירים העצובים ההיסגרות שלי בחדר הפנים העצובות. הסיגריות כל זה מגיע בשישישבת כמו יום זיכרון להבדיל..
מתה גם אני לשלוח לו הודעה אבל מה יש לי לכתוב? הלוואי שהיה לי שמץ של תירוץ להתחיל שיחה
אפילו הוא כבר לא מעלה כלום לאינסטגרם עוד איכשהו הייתי מגיבה לו לסטורי או משהו כדי להזכיר לו שאני חיה... הוא הלך כמה צעדים אחורה נעלם לגמרי ולקח אותי איתו העלים גם אותי לגמרי...
-
איך שוכחים מישהו
רע לי ממש בא לי אותו כמו שלא היה בא לי דבר בחיים
קשה לי לשכוח אותו
מה עושים איך אפשר לשכוח איך????
בכיתי מלא השבת המצאתי שיש לי דלקת בעיניים
מה יכולה לכתוב לו? אני יודעת שהוא רגיש אלי
אולי אכתוב לו שממש רע לי שאני חייבת שניפגש רק לדבר לא לעשות כלום.. זה יהיה מפגר נכון? אוףף אני כמו ילדה קטנה הצילוווו
קשה לי לשכוח אותו
מה עושים איך אפשר לשכוח איך????
בכיתי מלא השבת המצאתי שיש לי דלקת בעיניים
מה יכולה לכתוב לו? אני יודעת שהוא רגיש אלי
אולי אכתוב לו שממש רע לי שאני חייבת שניפגש רק לדבר לא לעשות כלום.. זה יהיה מפגר נכון? אוףף אני כמו ילדה קטנה הצילוווו

איך שוכחים מישהו
אל תכתבי לו ..את תשפילי את עצמך שולחת לך.חיבוק...מבינה אותך ממש. זה גהנום!
אל תכתבי לו ..את תשפילי את עצמך שולחת לך.חיבוק...מבינה אותך ממש. זה גהנום!
איך שוכחים מישהו
נמאס לי..

נמאס לי..

-
איך שוכחים מישהו
גם לי .... א"ש במה אפשר לעזור לך?
איך שוכחים מישהו
כל יום שעובר אני מתאהבת בו עוד יותר... ומתרחקת מבעלי.
עכשיו הוא בארוע משפחתי והעלה תמונה ואני יושבת מסתכלת ומחייכת כמו ילדה
אויש כמה הוא חתיך מקסים ורגיש (הרגישות וההוקרה שלו למה שיש לו מדהימים אותי כל פעם מחדש) הוא תמיד מסתכל על ה-יש ולא על האין
כועסת על עצמי, איך אני מתחמקת ומשקרת לבעלי המקסים שמוכן להביא לי את הירח
מבולבלת ומיואשת מהמצב המסובך הזה...
החלטתי שאני אספר לצעיר את האמת אחרי יום ההולדת שלו ואז מה שיהיה יהיה... רק שיהיה לי את הכוח והאומץ שלא אשתפן כמו כל הפעמים הקודמות שרציתי לומר לו
גם הוא מתאהב בי יותר ויותר אי אפשר להמשיך ככה
עכשיו הוא בארוע משפחתי והעלה תמונה ואני יושבת מסתכלת ומחייכת כמו ילדה
אויש כמה הוא חתיך מקסים ורגיש (הרגישות וההוקרה שלו למה שיש לו מדהימים אותי כל פעם מחדש) הוא תמיד מסתכל על ה-יש ולא על האין
כועסת על עצמי, איך אני מתחמקת ומשקרת לבעלי המקסים שמוכן להביא לי את הירח
מבולבלת ומיואשת מהמצב המסובך הזה...
החלטתי שאני אספר לצעיר את האמת אחרי יום ההולדת שלו ואז מה שיהיה יהיה... רק שיהיה לי את הכוח והאומץ שלא אשתפן כמו כל הפעמים הקודמות שרציתי לומר לו
גם הוא מתאהב בי יותר ויותר אי אפשר להמשיך ככה
-
איך שוכחים מישהו
וואי יערה אם גם הוא מתאהב בך זה כבר קשה מאוד
לפחות שלי לא מאוהב בי אז ממשיכה להיפגש איתו בלי מצפון .בדיוק חשבתי על זה שאם הוא היה מאוהב הייתי מתהה כי לרמות אותו ככה הלב שלי לא היה עומד בזה
אני מתה בפחד לספר לו את האמת כי אז הוא לא ייפגש איתי לעולם אני חיה מפגישה לפגישה איתו.
יערה הלוואי שהוא יקבל את זה בקלות
תראי אין לך ילדים אז אולי הוא ייקח עת זה בקלות לי יש 3 זה כבר תיק לע קל ולא פשוט לכן לא מנסה לגלות לו את האמת.
מאתמול אני בטיול לבד ים חברות לא חושבת עליו בכלל כיף כיף כיף שבת ילדיה שלא אבכה בגללו
לפחות שלי לא מאוהב בי אז ממשיכה להיפגש איתו בלי מצפון .בדיוק חשבתי על זה שאם הוא היה מאוהב הייתי מתהה כי לרמות אותו ככה הלב שלי לא היה עומד בזה
אני מתה בפחד לספר לו את האמת כי אז הוא לא ייפגש איתי לעולם אני חיה מפגישה לפגישה איתו.
יערה הלוואי שהוא יקבל את זה בקלות
תראי אין לך ילדים אז אולי הוא ייקח עת זה בקלות לי יש 3 זה כבר תיק לע קל ולא פשוט לכן לא מנסה לגלות לו את האמת.
מאתמול אני בטיול לבד ים חברות לא חושבת עליו בכלל כיף כיף כיף שבת ילדיה שלא אבכה בגללו
איך שוכחים מישהו
שבועיים שאנחנו בנתק, שוב נעלם ולא מגיב.
אני מבולבלת..
מצד אחד הגעגועים משגעים אותי, הוא חסר לי חושבת עליו כל הזמן.
ומצד שני לא יכולה עוד עם שינויי מצבי רוח שלו .. כל הזמן כועס, מתעצבן על שטויות.
אני עובדת על עצמי לא לשלוח לו שוב הודעה, מנסה משהו חדש להעלם לו . תמיד אני זאת שרודפת, שולחת הודעות וכו..הבעיה שאני לא מספיק חזקה מולו.
מוזר שעם כל העולם כן איתו לא..
הצבתי לעצמי יעד שאם יעבור חודש והוא לא ייצור קשר (אף פעם זה לא קרה נתק של יותר משבועיים הפעם זה נראה לי שונה)
אני מסיימת את הקשר הזה..
ימים יגידו
שבועיים שאנחנו בנתק, שוב נעלם ולא מגיב.
אני מבולבלת..
מצד אחד הגעגועים משגעים אותי, הוא חסר לי חושבת עליו כל הזמן.
ומצד שני לא יכולה עוד עם שינויי מצבי רוח שלו .. כל הזמן כועס, מתעצבן על שטויות.
אני עובדת על עצמי לא לשלוח לו שוב הודעה, מנסה משהו חדש להעלם לו . תמיד אני זאת שרודפת, שולחת הודעות וכו..הבעיה שאני לא מספיק חזקה מולו.
מוזר שעם כל העולם כן איתו לא..
הצבתי לעצמי יעד שאם יעבור חודש והוא לא ייצור קשר (אף פעם זה לא קרה נתק של יותר משבועיים הפעם זה נראה לי שונה)
אני מסיימת את הקשר הזה..
ימים יגידו
-
איך שוכחים מישהו
מה יהיה עלינו מההה למה יש לב למה
נשרפת חולמת מאוהבת רע לי אני משתגעת
חייבת עזרה חייבת מה יהיה עלי
נשרפת חולמת מאוהבת רע לי אני משתגעת
חייבת עזרה חייבת מה יהיה עלי
-
איך שוכחים מישהו
ניסתי לשכוח בחיי אפילו פלירטטתי עם מישהו בהודעות של באינסטגרם כל היום איתו רק לשכוח
ואז מגיעות השעות הקשות של הלילה ושם זה מכה בי חזק כל לילה מחדש..
10 ימים של כלום ושום דבר לא הודעות לא מפגשים
כבר שוכחת את פניו אבל אז מיד ניגשת לעמוד הפייסבוק והאינסטגרם ושואפת את הסם סם הפנים שלו הזכרונות וכל מה שעברנו ואז לא ישנה כל הלילה
ושוב ניגשת לוואצאפ בוהה שעות בתמונה הקטנה למעלה ומרגשת כשהוא מחובר הלב על 200
ושום הודעה לא נשלחת אלי..
כבר יותר מחצי שנה עבר מאז הפעם הראשונה
פעם עצובה פעם נפגשים פעם רוצה לשכוח פעם שונאת אותו פעם אוהבת אותו פעם רוצה למות פעם רוצה לחיות אבל תמיד קשור בו .
נעלמתי לגמרי מהחיים שלי אני מנסה להזכר איך הייתי לפניו כמה חברים היו לי הילדים שלי היו מאושרים מפונקים בעלי היה מלך.. כבר יותר מחצי שנה של הידרדרות טוטאלית .חייבת לשחרר אותו רק ככה אחזור לעצמי אבל לא רוצה לשחרר עדיין
עוד חודש נכנסים לתקופת חגים נוספת תחילת שנה חדשה רוצה להתחיל מחדש בעצמי רוצה לנקות הכל ממני רוצה אבל לא מצליחה.
ואז מגיעות השעות הקשות של הלילה ושם זה מכה בי חזק כל לילה מחדש..
10 ימים של כלום ושום דבר לא הודעות לא מפגשים
כבר שוכחת את פניו אבל אז מיד ניגשת לעמוד הפייסבוק והאינסטגרם ושואפת את הסם סם הפנים שלו הזכרונות וכל מה שעברנו ואז לא ישנה כל הלילה
ושוב ניגשת לוואצאפ בוהה שעות בתמונה הקטנה למעלה ומרגשת כשהוא מחובר הלב על 200
ושום הודעה לא נשלחת אלי..
כבר יותר מחצי שנה עבר מאז הפעם הראשונה
פעם עצובה פעם נפגשים פעם רוצה לשכוח פעם שונאת אותו פעם אוהבת אותו פעם רוצה למות פעם רוצה לחיות אבל תמיד קשור בו .
נעלמתי לגמרי מהחיים שלי אני מנסה להזכר איך הייתי לפניו כמה חברים היו לי הילדים שלי היו מאושרים מפונקים בעלי היה מלך.. כבר יותר מחצי שנה של הידרדרות טוטאלית .חייבת לשחרר אותו רק ככה אחזור לעצמי אבל לא רוצה לשחרר עדיין
עוד חודש נכנסים לתקופת חגים נוספת תחילת שנה חדשה רוצה להתחיל מחדש בעצמי רוצה לנקות הכל ממני רוצה אבל לא מצליחה.
-
איך שוכחים מישהו
תנסי למצוא בו פגמים, משהו גרוע, הרגל שאת לא יכולה לסבול... עד שתסלדי ממנו
תנסי למצוא בו פגמים, משהו גרוע, הרגל שאת לא יכולה לסבול... עד שתסלדי ממנו
איך שוכחים מישהו
היום זה אחד הימים היותר קשים
לצערי לפני יומיים הרמתי טלפון אמר שיחזור אליי )סוף סוף חזר לעבודה)עד היום כמובן לא חזר בן ז ..
ניסיתי להתקשר שוב היום כדי לצעוק עליו והוא לא ענה יצאתי מטומטמת ועצבנית.
עכשו נרגעתי כי יש אוסף מקרים בבית שמצריכים טיפול בעלי ואני בתקופה מעולה
סתם עבר עליי שעות של אי שפיות..
א"ש מצטערת לשמוע מקווה שאת יותר טוב
מחכה לסופאש הזה כמו אויר לנשימה
היום זה אחד הימים היותר קשים
לצערי לפני יומיים הרמתי טלפון אמר שיחזור אליי )סוף סוף חזר לעבודה)עד היום כמובן לא חזר בן ז ..
ניסיתי להתקשר שוב היום כדי לצעוק עליו והוא לא ענה יצאתי מטומטמת ועצבנית.
עכשו נרגעתי כי יש אוסף מקרים בבית שמצריכים טיפול בעלי ואני בתקופה מעולה
סתם עבר עליי שעות של אי שפיות..
א"ש מצטערת לשמוע מקווה שאת יותר טוב
מחכה לסופאש הזה כמו אויר לנשימה
-
איך שוכחים מישהו
א.א גם אני יצאתי מטומטמת
שלחתי לו אתמול בערב הודעה כי לא יכלתי להתאפק ושאלתי בכלל משהו שקשור לעבודה לא אישי
ולא ענה הבן ז... יצאתי סתומה וגם לא ענה לי
עכשיו אני בוכה מתה הרג אותי לא יודעת כבר מה לעשות אני משתגעת
ולי אין תקופה טובה אף פעם בשביל להתנחם. בעלי מתייחס אלי רע ואני שורדת את היום יום
נרשמתי לחוג ספורט מיום ראשון כל יום מצידי לא להיות בבית נמאס לי שונאת את השבת שונאת
נפגעתי שלא ענה לי ... כל כך רוצה לשנוא אותו למצוא פגמים ולא חסר אבל אני סתומה מפגרת לא מצליחה למצוא פגם .
בגלל שלא ענה לי אתמול שלחתי לו מה הקטע שאתה לא עונה לא רוצה לבוא אליך ממש לא!! אבל הבנתי את הרמז לא אכתוב לך יותר... ככה עניתי וגם על זה לא הגיב.מטומטם כל כך הייתי טובה אליו נחמדה אליו שיפחה שלו וזה מה שמגיע לי.
מה לעשות? לראות אותו ולא להגיד שלום זה מה שבא לי אני בראשון אדאג לראות אותו מבט הוא לא יקבל ממני!!! יאלה עוד שבת של בכי בילתי פוסק חיים בחרא אהבה זה דבר הכי גרוע שיש
שלחתי לו אתמול בערב הודעה כי לא יכלתי להתאפק ושאלתי בכלל משהו שקשור לעבודה לא אישי
ולא ענה הבן ז... יצאתי סתומה וגם לא ענה לי
עכשיו אני בוכה מתה הרג אותי לא יודעת כבר מה לעשות אני משתגעת
ולי אין תקופה טובה אף פעם בשביל להתנחם. בעלי מתייחס אלי רע ואני שורדת את היום יום
נרשמתי לחוג ספורט מיום ראשון כל יום מצידי לא להיות בבית נמאס לי שונאת את השבת שונאת
נפגעתי שלא ענה לי ... כל כך רוצה לשנוא אותו למצוא פגמים ולא חסר אבל אני סתומה מפגרת לא מצליחה למצוא פגם .
בגלל שלא ענה לי אתמול שלחתי לו מה הקטע שאתה לא עונה לא רוצה לבוא אליך ממש לא!! אבל הבנתי את הרמז לא אכתוב לך יותר... ככה עניתי וגם על זה לא הגיב.מטומטם כל כך הייתי טובה אליו נחמדה אליו שיפחה שלו וזה מה שמגיע לי.
מה לעשות? לראות אותו ולא להגיד שלום זה מה שבא לי אני בראשון אדאג לראות אותו מבט הוא לא יקבל ממני!!! יאלה עוד שבת של בכי בילתי פוסק חיים בחרא אהבה זה דבר הכי גרוע שיש
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור...אני ככ מבינה אותך...תקלטי שאם הוא לא ענה לך הוא זבל של בנאדם. אני מבינה כי אני עוברת את אותו הסיפור עם ההוא שלי. אם תירצי ליצור קשר בפרטי אז בכיף.. נוכל לתמוך אחת בשניה אם זה יעזור לך. השבוע שלחתי לו הודעה של געגוע..הוא תמיד מגיב לי להודעות בנחמדות ותו לו..ואז השבוע החלטתי שלא שולחת לו יותר ופתאום ברביעי הוא שולח לי הודעה תגובה על הפרופיל בוואצאפ. הלב שלי ניתר אבל הוא היה נחמד שוב ולא חם אליי בכלל בעוד שאני כן. אני ממשיכה בלא לכתוב לו. החלטתי שפעם הבאה שהוא יכתוב לי אני זו שאהיה קרה אליו ..אולי הוא יתפלא וירים גבה איך זה שאני פתאום לא מתחנפת אליו ומלקקת לו אבל די. למה שהוא יתעלל בי ואני אסבול?סחט אותי הבנאדם ועוד אני מתגעגעת אליו..רוצה צומי ממנו
..הוא תמיד מגיב לי אבל לפעמים עדיף שלא יגיב אם הוא בלי רגשות אליי.אנחנו מתמכרות אליהם והם מתעללים בנו.

-
איך שוכחים מישהו
שתייה אשמח שנתמוך אחת בשנייה בקשר אחר למה לא
גם אצלי כל הודעת געגוע הוא היה נחמד אלי ונפגשנו ואתמול כלום ושום דבר עיצבן אותי ממש
עד שאנחנו בוגרות אומץ ליצור קשר והם מצידם שמים עלינו פס הלוואי .. וכשהוא היה כותב לי ולא הייתי עונה את לא מבינה איזה לחץ וכמה סימני שאלה כבל לי אסור לכעוס שלא עונה לי ? אני מתאפקת ונפגעת ישר המוח של הגברים הוא נוראי הם לא מודעים בכלל שזה פוגע בנו .
ישנתי עד עכשיו קמתי דיכאונית מקוןה שיעבור .קניתי יין טוב הזמנתי חברים לאחרי האוכל רק להיות עסוקה.

עד שאנחנו בוגרות אומץ ליצור קשר והם מצידם שמים עלינו פס הלוואי .. וכשהוא היה כותב לי ולא הייתי עונה את לא מבינה איזה לחץ וכמה סימני שאלה כבל לי אסור לכעוס שלא עונה לי ? אני מתאפקת ונפגעת ישר המוח של הגברים הוא נוראי הם לא מודעים בכלל שזה פוגע בנו .
ישנתי עד עכשיו קמתי דיכאונית מקוןה שיעבור .קניתי יין טוב הזמנתי חברים לאחרי האוכל רק להיות עסוקה.
-
איך שוכחים מישהו
החלטתי היום בערב לשלוח הודעת געגוע
תמיד ששלחתי לו את זה הוא קרה לי לבוא אליו
ואם לא יענה אז עשיתי מעצמי צחוקקק
וואלה ואז מהבושות אני אשכח אותו ולא אנסה להתקרב אליו
נכון רעיון טוב? חחחח נדפקתי סופית( סמיילי משוגע)
תמיד ששלחתי לו את זה הוא קרה לי לבוא אליו
ואם לא יענה אז עשיתי מעצמי צחוקקק
וואלה ואז מהבושות אני אשכח אותו ולא אנסה להתקרב אליו
נכון רעיון טוב? חחחח נדפקתי סופית( סמיילי משוגע)
-
איך שוכחים מישהו
שלחתי לו שאני מתגעגעת אליו
ראיתי שהיה מחובר ונחשו מה?
לא ענה הבן ....
יופי מעולה עכשיו לא אעיז לשלוח לו הודעות או להתקרב אליו מהבושה
מצד שני אני יותר עצובה יותר במועקה לפחות היה כותב למה לא עונה שיכתוב ששונא אותי שלא רוצה שאכתוב לו אבל כלום לא כותב מתסכל ממש.
ראיתי שהיה מחובר ונחשו מה?
לא ענה הבן ....
יופי מעולה עכשיו לא אעיז לשלוח לו הודעות או להתקרב אליו מהבושה
מצד שני אני יותר עצובה יותר במועקה לפחות היה כותב למה לא עונה שיכתוב ששונא אותי שלא רוצה שאכתוב לו אבל כלום לא כותב מתסכל ממש.
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור שבוע טוב...אני ממש מבינה אותך מסכנה..שלי תמיד עונה לי גם קר ומרוחק אבל כן עונה..גם אני החלטתי לא לשלוח יותר הודעות ..אומרים שאם רודפיםמאחריהים הם בורחים..אם הוא ירצה אותך הוא ירוץ אחרייך..נסי לא לשלוח לו שום הודעה תתחילי לפחות חודש..ואז תיראי מה קורה..הם לא שווים את הכאב שלנו..אני כבר ממזמן הפסקתי לבכות והחלטתי שמי שרוצה אותי יודע איפה אני. זהו..מאחלת לך שתעברי מהר את הסיוט הזה..
-
איך שוכחים מישהו
דתיה צודקת בהחלט. הם לא שווים את הכאב שלנו.
אולי אתן לא רואות את זה במצבכן אבל בסוף בסוף בסוף זה חולף.
תנו לעצמכן זמן. אין טעם לרדוף אחריהם.
גברים הם די ילדותיים בהתנהגות.
דתיה צודקת בהחלט. הם לא שווים את הכאב שלנו.
אולי אתן לא רואות את זה במצבכן אבל בסוף בסוף בסוף זה חולף.
תנו לעצמכן זמן. אין טעם לרדוף אחריהם.
גברים הם די ילדותיים בהתנהגות.
-
איך שוכחים מישהו
צודקות זהו אני לא שולחת לו כלום
יאלה אתגר החודש בואו נראהאם אעמוד בזה
אבכה לכן פה מידי פעם כשארגיש שאני לא מסוגלת ויהיה בסדר
יאלה אתגר החודש בואו נראהאם אעמוד בזה

אבכה לכן פה מידי פעם כשארגיש שאני לא מסוגלת ויהיה בסדר
איך שוכחים מישהו
תופעה פה בדף: כמות הבנים שהאמא שלהם ז' עולה מיום ליום , גם שלי הוא בן של.. מעניין פה חחח
עדכון פריקה:
אז כנראה זה עבד.. כמו שספרתי ,הוא נעלם כהרגלו , אבל הפעם החלטתי לשנות גישה. לא מתקשרת , לא שולחת הודעות כולם נעלמת רוצה לשחק באבודים סבבה נשחק.
אחרי שבועיים שנעלמתי הוא עושה לי לייק בפייסבוק , פה הבנתי שהוא מתחיל לרדת מהעץ.. שוב לא הגבתי למרות שכמעט התעלפתי כי הגעגוע גמר אותי.
שבוע שעבר האדון החליט להתקשר והוא משחק לי אותה כאילו כלום לא קרה והוא נעלם סתם בלי סיבה.
ואני קרה כמו קרח , רק אמרתי לו שאני מחוץ למשחק ושמבחינתי גמרנו. - הבן אדם מת!! התחיל לפרפר לי בטלפון, שולח הודעות רוצה להיפגש עושה הכל שלא נגמור.
כרגע הוא יודע שאני לא רוצה אותו ואני רגל אחת בחוץ . היום שוב עצבן אותי עם השטויות שלו והחלטתי לקחת ממנו כמה ימים של הפסקה הוא עוד לא יודע את זה מחכה לטלפון ממנו לעדכן אותו.
בקיצור נשים יקרות ! גברים אוהבים את הקשות להשגה, שאת שלהם הם לא רוצים אותך, הם יודעים שבכל רגע נתון נרוץ אליהם בחזרה לא משנה מה עם יעשו, יגידו או יתנהגו.
אבל שאת אומרת להם שאת לא רוצה אותם ואת לא "שלהם" זה עושה להם את זה, לזה גורם להם עוד יותר לרצות אותך.
למה?? רק ה' יודע הוא ברא אותם עם נכות כזאת .. (תסלחו לי גברים שפה בדף אולי חלק אבל ממש מעט לא מתנהג כך אבל לצערי רובכם כך)
אז אני לא גיבורה גדולה ובטח לא גיליתי לכם את אמריקה וגם אני חוזרת אליו כמו דפוקה , אבל אצלי זה עבד והבנתי מהסיפור שלי שאם אני רודפת אחריו הוא לא רוצה ושאני משחררת הוא רוצה יותר.
תנסו מה יש לכן להפסיד גם כך הוא לא מתקשר ונעלם , ואם אחרי תקופה ארוכה הוא לא מתקשר כנראה שהוא לא בעניין שלנו יותר...

עדכון פריקה:
אז כנראה זה עבד.. כמו שספרתי ,הוא נעלם כהרגלו , אבל הפעם החלטתי לשנות גישה. לא מתקשרת , לא שולחת הודעות כולם נעלמת רוצה לשחק באבודים סבבה נשחק.
אחרי שבועיים שנעלמתי הוא עושה לי לייק בפייסבוק , פה הבנתי שהוא מתחיל לרדת מהעץ.. שוב לא הגבתי למרות שכמעט התעלפתי כי הגעגוע גמר אותי.
שבוע שעבר האדון החליט להתקשר והוא משחק לי אותה כאילו כלום לא קרה והוא נעלם סתם בלי סיבה.
ואני קרה כמו קרח , רק אמרתי לו שאני מחוץ למשחק ושמבחינתי גמרנו. - הבן אדם מת!! התחיל לפרפר לי בטלפון, שולח הודעות רוצה להיפגש עושה הכל שלא נגמור.
כרגע הוא יודע שאני לא רוצה אותו ואני רגל אחת בחוץ . היום שוב עצבן אותי עם השטויות שלו והחלטתי לקחת ממנו כמה ימים של הפסקה הוא עוד לא יודע את זה מחכה לטלפון ממנו לעדכן אותו.
בקיצור נשים יקרות ! גברים אוהבים את הקשות להשגה, שאת שלהם הם לא רוצים אותך, הם יודעים שבכל רגע נתון נרוץ אליהם בחזרה לא משנה מה עם יעשו, יגידו או יתנהגו.
אבל שאת אומרת להם שאת לא רוצה אותם ואת לא "שלהם" זה עושה להם את זה, לזה גורם להם עוד יותר לרצות אותך.
למה?? רק ה' יודע הוא ברא אותם עם נכות כזאת .. (תסלחו לי גברים שפה בדף אולי חלק אבל ממש מעט לא מתנהג כך אבל לצערי רובכם כך)
אז אני לא גיבורה גדולה ובטח לא גיליתי לכם את אמריקה וגם אני חוזרת אליו כמו דפוקה , אבל אצלי זה עבד והבנתי מהסיפור שלי שאם אני רודפת אחריו הוא לא רוצה ושאני משחררת הוא רוצה יותר.
תנסו מה יש לכן להפסיד גם כך הוא לא מתקשר ונעלם , ואם אחרי תקופה ארוכה הוא לא מתקשר כנראה שהוא לא בעניין שלנו יותר...
איך שוכחים מישהו
את ככ צודקת...הנה נפנפתי בשלי שהוא עונהתמיד והיום התעלם ממני..ליבי שבור אני ככ מבינה אותך.כי אני עוברת את אותו הדבר...אבל לא התחננתי בפניו למה לא עונה. התעלם ראה את ההודעה ולא ענה?אין בעיה ביי ביי לו '.אין לי כבר כוחות למשחקים שלו אין
איך שוכחים מישהו
מחקתי אותו מהפון..הייתי צריכה מזמן להבין שהקשר ביננו הסתיים והוא לא מעוניין יותר.. לצערי הרב יהיה לי קשה עכשיו להפנים. אבל זהו חלאס לא יכולה יותר ..כואב ככ שנתתי את כולי למקום הלא נכון..אני סיימתי. ימים יגידו מה יהיה אם בכלל
איך שוכחים מישהו
טוב כמה אני מדברת ועושה הפוך אוףףףףף שלחתי לו הודעה שוב והוא ענה ןהכל בסדר..מתי נרגע כבר מההתמכרות אליהם אה????
-
איך שוכחים מישהו
גם אני שלחתי לו שוב הודעה שהוא יצא ממש קטן אם זה שלא ענה לי ושהחזקתי ממנו בן אדם טוב
ושאם נתראה לא נגיד אפילו שלום
נפלתי ביום הראשון של האתגר
הייתי חייבת להוציא את זה אחרת לא הייתי רגועה כי הודעה התגעגעתי אליך היתה אחרונה לא רציתי שזה מה שיזכור ממני .
כמובן אין תגובה מצידו. נפלתי עם בגבר הכי מעפן ופחדן ביקום עד שכבר התאהבתי במישהו..
מתחילה חודש מעכשיו
ושאם נתראה לא נגיד אפילו שלום
נפלתי ביום הראשון של האתגר
הייתי חייבת להוציא את זה אחרת לא הייתי רגועה כי הודעה התגעגעתי אליך היתה אחרונה לא רציתי שזה מה שיזכור ממני .
כמובן אין תגובה מצידו. נפלתי עם בגבר הכי מעפן ופחדן ביקום עד שכבר התאהבתי במישהו..
מתחילה חודש מעכשיו
איך שוכחים מישהו
בהצלחה לך ליבי'..שלי התקשר אלי רוצה שנישאר ידידים...כי הרי הוא חתך איתי מזמן..לא רוצה לפגוע בי..ומחר הקריזה שלו אליי תעבור
איך שוכחים מישהו
דתיה שלך ביקש ידידים תשמעי את שלי:
"אני רוצה הבטחה שאת שלי ורק שלי! את לא עוזבת אותי לא חשוב מה אני עושה לך. את חסרה לי ואני מתגעגע אליך..לא אמצא משהי כמוך.
אני יודע שאני דפוק ויש לי לפעמים התנהגות מגעילה אבל אני חייב הבטחה. אני אעשה הכל להשתנות"
כמובן שלא הבטחתי רק אמרתי אתה גורם לי לוותר עליך תאמת ירדתי עליו כסאח ובשלב מסוים כבר ריחמתי עליו.
לא יכולה איתו לא יכולה בלעדיו ..
דתיה שלך ביקש ידידים תשמעי את שלי:
"אני רוצה הבטחה שאת שלי ורק שלי! את לא עוזבת אותי לא חשוב מה אני עושה לך. את חסרה לי ואני מתגעגע אליך..לא אמצא משהי כמוך.
אני יודע שאני דפוק ויש לי לפעמים התנהגות מגעילה אבל אני חייב הבטחה. אני אעשה הכל להשתנות"
כמובן שלא הבטחתי רק אמרתי אתה גורם לי לוותר עליך תאמת ירדתי עליו כסאח ובשלב מסוים כבר ריחמתי עליו.
לא יכולה איתו לא יכולה בלעדיו ..
איך שוכחים מישהו
א. ש לא כיף שהוא ידיד בכלל..אני רוצה שאם כבר בנאדם מחליט שיהיה חבר ולא ידיד..ידיד זה אני חוגג עם אחרות....ויש לי גם אותך כשבא לי...אני גם ככה החלטתי להעלם לו
איך שוכחים מישהו
א.ש תראי מה זה שנעלמת עשה לו שיתחנן לפנייך...ההרגשה הכי כיפית להתעלל בהם
-
איך שוכחים מישהו
הלואי עלי שהיה רוצה אותי לפחות שיגיד למה לא רוצה אותי הייתי הכל למענו מה שרצה והוא ידע שאני אהבתי אותו וככה שום מילה טובה לא יצאה ממנו
גם אם סיכמנו ידידים אז שאלתי משהו לא קשור למ ל א לענות??? העלה היום תמונה חדשה התרסקתי התעלפתי אין לי כוחות כבר...
עבר יום איך אחכה חודש איך ..
אש כיף לך שככה התחנן אליך מגיע לך ולהם מגיע רק לסבול ככה להתעלל בנו ):
גם אם סיכמנו ידידים אז שאלתי משהו לא קשור למ ל א לענות??? העלה היום תמונה חדשה התרסקתי התעלפתי אין לי כוחות כבר...
עבר יום איך אחכה חודש איך ..
אש כיף לך שככה התחנן אליך מגיע לך ולהם מגיע רק לסבול ככה להתעלל בנו ):
איך שוכחים מישהו
שלי נעלם היום מהוואצאפ אוף...לא מתאים לו ואני ממש דואגת ולחוצה
איך שוכחים מישהו
אני שוב במשבר קשה!שוב בוכה..מבינה שהוא בכלל לא בקטע שלי לא ידידים ולא כלום. מתכתב עם אחרות..הוא סתם זרק באוויר כגי להרגיע אותי. החלטתי לא לכתוב לו יותר אף מילה..ואם הוא ישלח הודעה אענה קרה ומרוחקת...אין לי שום טעם להיות במקום שהבנאדם לא נמצא שם בשבילי.. זה עצוב אבל אין לי יותר מה לעשות ..זה לא בשליטתי
מקווה להתגבר מהר

-
איך שוכחים מישהו
חמודה שליי אוף איתם ..
גם אני בכיתי למוות אתמול העלה תמונה חדשה
לא מבינה למה חרא כזה ולא עשיתי כלום
פתאום הבנתי רגע אולי אני מכוערת אולי שמנה מתחילה לאבד את הביטחון אוכלת סרטים..
יפה שלי תחזיקי מעמד נראה אותם שולחים לנו הודעה עוד שבועיים שלוש הרי מי לפנק אותם כמונו אף אחת!
גם אני בכיתי למוות אתמול העלה תמונה חדשה
לא מבינה למה חרא כזה ולא עשיתי כלום
פתאום הבנתי רגע אולי אני מכוערת אולי שמנה מתחילה לאבד את הביטחון אוכלת סרטים..
יפה שלי תחזיקי מעמד נראה אותם שולחים לנו הודעה עוד שבועיים שלוש הרי מי לפנק אותם כמונו אף אחת!
איך שוכחים מישהו
תודה חמודה..אני יודעת שאני לא שמנה ולא מכוערת אבל אולי הוא מחפש ריגוש חדש..אני יכולה לכתוב לו כשבא לי והוא יתייחס אבל כמה ??למה שרק אני איזום כל הזמן והוא כלום??זה ניראה לך הגיוני?רק להראות לו שאני צריכה אותן כל הזמן?מרגישה השפלה ..כל הזמן לרדוף אחרי מישהו כשהוא בכלל לא בכיוון..
-
איך שוכחים מישהו
עבר שבוע ויומיים מאז ההודעה האחרונה ששלחתי לו
אתגר החודש יצא לדרךךך לא בכיתי כמה ימים! גאה בעצמי ממש .. פעם ביום בוהה בו בתמונות הפחתה משמעותית כי הייתי בוהה בהן מיליון פעם ביום
מתחילה להתרחק ממנו בכל יום שעובר
עבר לי השבת ללא בכי מי היה מאמין.
מקווה שזו לא עבודה בעיניים ובאמת אראה את האור שבקצה המנהרה .
3 שבועות נישארו לאתגר מאחלת לי אחרי זה להיות ולו קצת מאושרת כי עברו עלי חודשים של אומללות התרסקות בכי בדיכאון ..
שיהיה לכולם שבוע טוב מלא מחשבות חיוביות
אתגר החודש יצא לדרךךך לא בכיתי כמה ימים! גאה בעצמי ממש .. פעם ביום בוהה בו בתמונות הפחתה משמעותית כי הייתי בוהה בהן מיליון פעם ביום
מתחילה להתרחק ממנו בכל יום שעובר
עבר לי השבת ללא בכי מי היה מאמין.
מקווה שזו לא עבודה בעיניים ובאמת אראה את האור שבקצה המנהרה .
3 שבועות נישארו לאתגר מאחלת לי אחרי זה להיות ולו קצת מאושרת כי עברו עלי חודשים של אומללות התרסקות בכי בדיכאון ..
שיהיה לכולם שבוע טוב מלא מחשבות חיוביות
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור כל הכבוד!!! את תיראי ככל שהזמן יחלוף הכאב יקהה..זה ככה הזמן עושה את שלו. בהצלחה!!בסוף ניראה את האור
-
איך שוכחים מישהו
עבר עלי יום קשה ועצוב ותהייה למה הוא לא שולח ההודעה למה לא מתקשר מה עשיתי לא בסדר
יחד עם זאת מתחילה לשכוח לאט לאט אפילו חשבתי לעצמי שאם יישלח הודעה אני ייסרב לבוא כאילו משהו בי סולד ממנו בדלל ההתנהגות שלו.
הבעיה זה בעלי.לא יכולה לסבול אותו לא אוהבת אותו הוא לא אוהב אותי סתם כמו זוג זרים אין לי במה להתנחם אין לי במה להיאחז לפחות כשהייתי בקשר עם ההוא היתה משמעות לחיי עכשיו אני כלום ושום דבר זה עצוב ממש הזמן עובר ואני לא נהיית צעירה יותר אני מתה מפחד מעצמי התחלתי שוב לשנוא את עצמי שוב ללא ביטחון אני לא שמחה בכלל או שבא לי אותו או שהבעיה אצלי או שבא לי מישהו אחר אבל חייבת כיוון כלשהו חיובי בחיי.
יחד עם זאת מתחילה לשכוח לאט לאט אפילו חשבתי לעצמי שאם יישלח הודעה אני ייסרב לבוא כאילו משהו בי סולד ממנו בדלל ההתנהגות שלו.
הבעיה זה בעלי.לא יכולה לסבול אותו לא אוהבת אותו הוא לא אוהב אותי סתם כמו זוג זרים אין לי במה להתנחם אין לי במה להיאחז לפחות כשהייתי בקשר עם ההוא היתה משמעות לחיי עכשיו אני כלום ושום דבר זה עצוב ממש הזמן עובר ואני לא נהיית צעירה יותר אני מתה מפחד מעצמי התחלתי שוב לשנוא את עצמי שוב ללא ביטחון אני לא שמחה בכלל או שבא לי אותו או שהבעיה אצלי או שבא לי מישהו אחר אבל חייבת כיוון כלשהו חיובי בחיי.
איך שוכחים מישהו
אוי ליבי...לא פשוט בכלל
במיוחד שהזוגיות.שלך גרועה זה הכי גרוע!!! מה תעשי?לפחות את לא רוצה לחזור להוא. אולי יעוץ זוגי?ניסיתם?.תאמיני לי שלי מתעלל בי מאוד..יום אחד הוא מראה קירבה ולמחרת מתעלם!! חבל שהכרנו אותם בכלל הרסנו לעצמנו את החיים..אבל את חייבת לעשות משהו בנוגע לבעלך..שולחת לך חיבוק!

-
איך שוכחים מישהו
תודה לך...
הוא לא מוכן לשמוע על ייעוץ הוא מאשים אותי הכל אני הוא הכי בסדר הכל על הגב שלי
באמת חבל שהערנו אותם נשאבתי לעולם אחר כמו בחלום התעוררתי בבלהות. בכיתי שוב היום יש שיר שמתנגן ששובר אותי ואז אני שוכחת מעצמי .
אני מרגישה שלעולם יותר לא נחזור להיפגש זה כבר כמעט חודש לא שולח הודעה זה הכי ארוך שהיה לנו וחושבת שזה הסוף.
מחר יוצאת לסופש עם חברות ותתחיל השנה אהיה עסוקה בעבודה מאמינה שאפול בחגים לא בא לי חגים לא רוצה חופש...
הוא לא מוכן לשמוע על ייעוץ הוא מאשים אותי הכל אני הוא הכי בסדר הכל על הגב שלי
באמת חבל שהערנו אותם נשאבתי לעולם אחר כמו בחלום התעוררתי בבלהות. בכיתי שוב היום יש שיר שמתנגן ששובר אותי ואז אני שוכחת מעצמי .
אני מרגישה שלעולם יותר לא נחזור להיפגש זה כבר כמעט חודש לא שולח הודעה זה הכי ארוך שהיה לנו וחושבת שזה הסוף.
מחר יוצאת לסופש עם חברות ותתחיל השנה אהיה עסוקה בעבודה מאמינה שאפול בחגים לא בא לי חגים לא רוצה חופש...
איך שוכחים מישהו
רוצה לכתוב את המייל שלך?
-
איך שוכחים מישהו
לפעמים נשבר הלב וכמו רעם ביום בהיר
החיים היכו אותי כואב ואין לי איך להחזיר
מישהו היה בעולם שלי ומישהו איננו עוד.
ויום רודף יום . יום בא והולך לו.
מעשה יום ביומו ורק אני יודעת,
שום דבר לא ישוב שום דבר. שום דבר לא ישוב עוד למקומו.
ואין למי לחכות. נשברו כל הכלים
וכל המילים ריקות וכל המעשים תפלים
והשמש הולך ובא והרוח בי לא קמה
אם יודעת את התשובה אז למה שואלת למה?
והזמן עושה את שלו הוא פשוט חולף, עובר
פעם כמו לאיטו ופעם כאילו ממהר.
ואפשר לשאול שאלות ואפשר לתת הסברים
אפשר נסתרות לגלות ואפשר לכתוב שירים.
החיים מכים אותך כואב ואין לך איך להחזיר.
מצאתי שיר ששיניתי קצת בשבילי כשהייתי בתקופה קשה בגלל האחר. רשמתי לכן. לי הוא עזר להבין שאין לי הרבה מה לעשות וחייבת להתגבר.
שמוליק קראוס- יום רודף יום.
אלינור
החיים היכו אותי כואב ואין לי איך להחזיר
מישהו היה בעולם שלי ומישהו איננו עוד.
ויום רודף יום . יום בא והולך לו.
מעשה יום ביומו ורק אני יודעת,
שום דבר לא ישוב שום דבר. שום דבר לא ישוב עוד למקומו.
ואין למי לחכות. נשברו כל הכלים
וכל המילים ריקות וכל המעשים תפלים
והשמש הולך ובא והרוח בי לא קמה
אם יודעת את התשובה אז למה שואלת למה?
והזמן עושה את שלו הוא פשוט חולף, עובר
פעם כמו לאיטו ופעם כאילו ממהר.
ואפשר לשאול שאלות ואפשר לתת הסברים
אפשר נסתרות לגלות ואפשר לכתוב שירים.
החיים מכים אותך כואב ואין לך איך להחזיר.
מצאתי שיר ששיניתי קצת בשבילי כשהייתי בתקופה קשה בגלל האחר. רשמתי לכן. לי הוא עזר להבין שאין לי הרבה מה לעשות וחייבת להתגבר.
שמוליק קראוס- יום רודף יום.
אלינור
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור
ממש לא פשוט שב2 החזיתות קשה
בלי לקשר לאחר את צריכה לפתור את הבעיה מהבית אל תפחדי תנסי לגייס כוחות ולאלץ את בעלך לטיפול זוגי אל תקברי את החיים שלך
תנסי להתעודד ותכתבי פה ננסה לעזור הדרל לא פשוטה ומי כמוני יודעת כמה זה מתיש וסוחט נפשית.
אלינורוש התגעגעתי מה איתך?
היתה לי שיחה עם האחר לפני כשבועיים הוא סיפר שעבר תקופה מאוד קשה ולא הצליח להתרומם
בבית יותר טוב סימנו את השיחה שזה המצב שאנחנו לא יכולים להפגש יותר מאילוצים ולא בגלל שנגמר לנו אמרתי שלא פשוט לי..
בעלי ואני כבר כמה חודשים בטיפול זוגי והוא מגלה הבנה ורגישות מזלי שיש לי אותו
אני עוד לא חזרתי לעצמי אבל יש שיפור ויש יותר מצב רוח רואה את האור בקצה המנהרה אבל ללא ספק יש עבודה.
כבר 8 חודשים לא התראנו יש געגוע אבל ממש לא בעוצמות שהיו ולא אובססיבית
מאמינה שהחלק הקשה מאחורי.
שבת שלום אהובות
הייתי אומרת גם אהובים אבל אופק נעלםםם
ממש לא פשוט שב2 החזיתות קשה
בלי לקשר לאחר את צריכה לפתור את הבעיה מהבית אל תפחדי תנסי לגייס כוחות ולאלץ את בעלך לטיפול זוגי אל תקברי את החיים שלך
תנסי להתעודד ותכתבי פה ננסה לעזור הדרל לא פשוטה ומי כמוני יודעת כמה זה מתיש וסוחט נפשית.
אלינורוש התגעגעתי מה איתך?
היתה לי שיחה עם האחר לפני כשבועיים הוא סיפר שעבר תקופה מאוד קשה ולא הצליח להתרומם
בבית יותר טוב סימנו את השיחה שזה המצב שאנחנו לא יכולים להפגש יותר מאילוצים ולא בגלל שנגמר לנו אמרתי שלא פשוט לי..
בעלי ואני כבר כמה חודשים בטיפול זוגי והוא מגלה הבנה ורגישות מזלי שיש לי אותו
אני עוד לא חזרתי לעצמי אבל יש שיפור ויש יותר מצב רוח רואה את האור בקצה המנהרה אבל ללא ספק יש עבודה.
כבר 8 חודשים לא התראנו יש געגוע אבל ממש לא בעוצמות שהיו ולא אובססיבית
מאמינה שהחלק הקשה מאחורי.
שבת שלום אהובות
הייתי אומרת גם אהובים אבל אופק נעלםםם
-
איך שוכחים מישהו
תודה א.א בהחלט מנחם שיש מישהו שאוהב אותך זה עוזר ולו במעט לשכוח את האחר
8 חודשים לא התראתם ועדיין לא שכחת וואוו אני מקווה שאם עוד 7 חודשים לא אפגש איתו אני כבר אשכח אותו אחרת הלך עליייי לא מסוגלת להיות כמו שאני עכשיו יותר מידי זמן זה לא קל בכלל. כל בוקר לקום למציאות אחרת במצב רוח אחר. מאחלת לי רק טוב אני רוצה לשחרר הכל ולהשתנות להיות מתאימה לגילי התעייפתי כבר מכל השוואו בא לי לחזור להיות האשה הקטנה שבבית שלא חושבת רק על בגדים במסעדות ובילויים ועל האחר .
8 חודשים לא התראתם ועדיין לא שכחת וואוו אני מקווה שאם עוד 7 חודשים לא אפגש איתו אני כבר אשכח אותו אחרת הלך עליייי לא מסוגלת להיות כמו שאני עכשיו יותר מידי זמן זה לא קל בכלל. כל בוקר לקום למציאות אחרת במצב רוח אחר. מאחלת לי רק טוב אני רוצה לשחרר הכל ולהשתנות להיות מתאימה לגילי התעייפתי כבר מכל השוואו בא לי לחזור להיות האשה הקטנה שבבית שלא חושבת רק על בגדים במסעדות ובילויים ועל האחר .
איך שוכחים מישהו
ליבי שבור את ככ צודקת אין מה להוסיף..
איך שוכחים מישהו
בנות,
סיפרתי לצעיר את האמת
הכל . על הגיל שלי, שאני נשואה .
שיחה קשה מאוד מבחינתי. זה היה כל כך קשה עבורי כי הדבר האחרון שרציתי זה לפגוע בו
התכוננתי לכל תגובה אפשרית מהאשמות קללות צעקות אבל לא ציפיתי שהוא יגיד לי: אני יודע. ניחשתי את זה כבר מזמן.
סיפרתי לצעיר את האמת
הכל . על הגיל שלי, שאני נשואה .
שיחה קשה מאוד מבחינתי. זה היה כל כך קשה עבורי כי הדבר האחרון שרציתי זה לפגוע בו
התכוננתי לכל תגובה אפשרית מהאשמות קללות צעקות אבל לא ציפיתי שהוא יגיד לי: אני יודע. ניחשתי את זה כבר מזמן.
איך שוכחים מישהו
ממשיכה כי לא יכולתי לכתוב קודם הייתה לי פגישת עבודה -
אחרי שהוא אמר לי שהוא יודע שאלתי אותו איך ולמה הוא לא אמר לי כלום (אני הייתי כל הזמן בפחד הרי)
והוא ענה שהוא לא טיפש ואי אפשר לעבוד עליו.
והוא חייך הוא לא כעס. אני ממש קרסתי שם מרוב מתח ולחץ כמה פחדתי מהתגובה שלו... ופתאום הוא זורק לי שהוא מודע להכל ועשה רושם שבכלל לא התרגש מהעניין
אתמול בלילה ממש מאוחר הוא שלח לי
וכתב לי שהוא אוהב אותי
על בעלי אני לא מסוגלת להסתכל מרוב אשמה ובושה על מה שאני עושה.
אין הקלה ואין כלום הדברים הרבה יותר מסובכים.... אני לא יודעת מה עובר עלי אבל כל יום שעובר אני לא רואה את עצמי בלי הצעיר המקסים הזה
כל החיים שלי אני עם בעלי אך ורק איתו ופתאום יש לי מישהו אחר.... כל היום אני עם הראש ברצפה אבל עם חיוך מאוזן לאוזן רק מלחשוב עליו. נסיך.
ובנוסף לכל גם סיפרתי הכל לקולגה בעבודה.
אחרי שהוא אמר לי שהוא יודע שאלתי אותו איך ולמה הוא לא אמר לי כלום (אני הייתי כל הזמן בפחד הרי)
והוא ענה שהוא לא טיפש ואי אפשר לעבוד עליו.
והוא חייך הוא לא כעס. אני ממש קרסתי שם מרוב מתח ולחץ כמה פחדתי מהתגובה שלו... ופתאום הוא זורק לי שהוא מודע להכל ועשה רושם שבכלל לא התרגש מהעניין
אתמול בלילה ממש מאוחר הוא שלח לי

על בעלי אני לא מסוגלת להסתכל מרוב אשמה ובושה על מה שאני עושה.
אין הקלה ואין כלום הדברים הרבה יותר מסובכים.... אני לא יודעת מה עובר עלי אבל כל יום שעובר אני לא רואה את עצמי בלי הצעיר המקסים הזה
כל החיים שלי אני עם בעלי אך ורק איתו ופתאום יש לי מישהו אחר.... כל היום אני עם הראש ברצפה אבל עם חיוך מאוזן לאוזן רק מלחשוב עליו. נסיך.
ובנוסף לכל גם סיפרתי הכל לקולגה בעבודה.
איך שוכחים מישהו
מחשבות של לילה
כמה אני אכלתי את עצמי כמה חששתי מהרגע הזה ובכל זאת הוא נשאר והוא מראה נכונות להמשיך איתי בקשר האסור הזה
ואני מבולבלת פי אלף לא יודעת מה לעשות. האמת חשבתי שאם הוא יכעס וילך וינתק קשר יהיה לי יותר קל לשכוח הכל ולהתאפס על עצמי.
אבל מאז הוא רק שולח יותר הודעות.
2 אנשים שלא יכולים להיות ביחד . אני מתה עליו, מוקסמת ממנו הוא מרתק אותי. לא יכולה לראות את עצמי בלעדיו. מרגישה שהוא המכסה שלי כמו שאומרים
עצוב לי בבית, ממש כבויה ועצובה ומרגישה מאוד לבד למרות שיש לי את בעלי.
נכון אין לי ילדים אבל זה עדיין מסובך כל כך.... זה לא קל יותר.
מחשבות של לילה
כמה אני אכלתי את עצמי כמה חששתי מהרגע הזה ובכל זאת הוא נשאר והוא מראה נכונות להמשיך איתי בקשר האסור הזה
ואני מבולבלת פי אלף לא יודעת מה לעשות. האמת חשבתי שאם הוא יכעס וילך וינתק קשר יהיה לי יותר קל לשכוח הכל ולהתאפס על עצמי.
אבל מאז הוא רק שולח יותר הודעות.
2 אנשים שלא יכולים להיות ביחד . אני מתה עליו, מוקסמת ממנו הוא מרתק אותי. לא יכולה לראות את עצמי בלעדיו. מרגישה שהוא המכסה שלי כמו שאומרים
עצוב לי בבית, ממש כבויה ועצובה ומרגישה מאוד לבד למרות שיש לי את בעלי.
נכון אין לי ילדים אבל זה עדיין מסובך כל כך.... זה לא קל יותר.
איך שוכחים מישהו
יערה מתוקה..לעניות דעתי תכיני את עצמך נפשית שיום אחד הוא יבין שהוא רוצה לבנות קשר חזק,קשר של חתונה עם מישהי אחרת?ואולי אפילו להתחתן.הוא יודע הרי שלא תתגרשי למענו..ואז הוא פשוט יגיד לך שלום בדרך זו או אחרת וזה יכאב ..לא משנה באיזו דרך זה יעשה..פשוט ממליצה לך להנות מהרגע ומצד שני להתכונן ולהבין שזה זמני מאוד.. וזו הנאה רגעית נטו.שולחת לך חיזוקים
איך שוכחים מישהו
ואגלה לך בסוד שאני מקנאה שככה הוא מת עלייך..שלי לשעבר כן? טוען שעדיין אוהב ואכפת אבל לא רואה את זה ממנו ..אם אני לא יוצרת קשר הוא לא יוצר..אני מתה עליו ממש ..והוא ככ רחוק משם שזה הכי כואב 

-
איך שוכחים מישהו
יערה שאפו על האומץ להתוודות בפניו
גם אם הוא ניחש את זה בעצמו עדיין כל הכבוד לך. זה מראה שבאמת אכפת לך ממנו
דתיה צודקת זה לא יחזיק מעמד כי את לא תתגרשי ואף אחת כאן לא תתגרש מבעלה
כולנו כאן נהנות מהרגעים הקטנים של האושר עם האחרים.
זו התמכרות וזה גורם לנו לאבד את השפיות בצורה מסויימת...
אנחנו לא חושבות בהגיון כשאנחנו מאוהבות
ברוך הבא למועדון "האחר ממכר"
יערה שאפו על האומץ להתוודות בפניו
גם אם הוא ניחש את זה בעצמו עדיין כל הכבוד לך. זה מראה שבאמת אכפת לך ממנו
דתיה צודקת זה לא יחזיק מעמד כי את לא תתגרשי ואף אחת כאן לא תתגרש מבעלה
כולנו כאן נהנות מהרגעים הקטנים של האושר עם האחרים.
זו התמכרות וזה גורם לנו לאבד את השפיות בצורה מסויימת...
אנחנו לא חושבות בהגיון כשאנחנו מאוהבות
ברוך הבא למועדון "האחר ממכר"
איך שוכחים מישהו
דתיה אין לך מה לקנא בי.
באמת שלא.
אין לי הרבה ניסיון אני כל החיים שלי עם בעלי לצערי אין לי עצה טובה
מאחלת לך שתמצאי שלווה ותצליחי לשכוח אותו
ולפלוני אלמוני תודה
ואם כבר אז ברוכה הבאה (רגע של עברית)
דתיה אין לך מה לקנא בי.
באמת שלא.
אין לי הרבה ניסיון אני כל החיים שלי עם בעלי לצערי אין לי עצה טובה
מאחלת לך שתמצאי שלווה ותצליחי לשכוח אותו
ולפלוני אלמוני תודה
ואם כבר אז ברוכה הבאה (רגע של עברית)
איך שוכחים מישהו
אמן!!בדיוק החלטתי עם עצמי שחלאס אני יותר לא יוזמת קשר..כמה אפשר?לא שולחת לו שום הודעות יותר.. כל עוד אין כלום חירום.
-
איך שוכחים מישהו
גם אני מקנאה בך יערה הלוואי היה ולו קצת אכפת לו ממני מצד שני אם היה יודע את האמת ועדיין שולח שאוהב אותי לא יודעת מה הייתי עושה הייתי מאבדת הכרה וכל החיים שלי היו במהפך כי באופי שלי אני נכנסת לסרטים ואין לי סבלנות כבר לאושר.
אולי ככה יותר טוב בגלל שאני טוטלית יצא לי טוב שהוא ככה מנייאק האחר שלי.
עוד מעט חודש ללא קשר בכלל! לא עוקבת אחריו באינסטגרם יותר ולא בוהה בו שעות בוואצאפ ממש לא
לאט לאט חוזרת לעצמי לאמא שהייתי פגישות בבית ספר מעורבות בועד הורים אני הולכת להתנדב להכל אחרי שנה שבה לא ידעתי אפילו את שם המורה מרוב האופוריה שבה הייתי.
קצת בוכה עדיין בגללו הזכרונות לא נעלמים אבל לא מגיע לו כלום ומקווה שיעבור לי מהר.
אוהבת אותכן פההה מאוד
אולי ככה יותר טוב בגלל שאני טוטלית יצא לי טוב שהוא ככה מנייאק האחר שלי.
עוד מעט חודש ללא קשר בכלל! לא עוקבת אחריו באינסטגרם יותר ולא בוהה בו שעות בוואצאפ ממש לא
לאט לאט חוזרת לעצמי לאמא שהייתי פגישות בבית ספר מעורבות בועד הורים אני הולכת להתנדב להכל אחרי שנה שבה לא ידעתי אפילו את שם המורה מרוב האופוריה שבה הייתי.
קצת בוכה עדיין בגללו הזכרונות לא נעלמים אבל לא מגיע לו כלום ומקווה שיעבור לי מהר.
אוהבת אותכן פההה מאוד
איך שוכחים מישהו
אני איתך..אני הפסקתי לשלוח הודעות כבר שבוע וכמובן הוא לא שולח. אני עם כל הקושי הרצון והגעגטע החלטתי שזה פשוט לא הגיוני מה שקורה פה..המרדף הבילתי נגמר אחריו שרק מרחיק אותו. החלטתי שזהו ולא שולחת כלום ויהי מה. ניראה אם ישים לב?יזיז לו?אחרי ההצהרות המחורטטות שלו.. בדיוק ככה אני אגלה כמה " הוא עדיין אוהב אותי וכמה עדיין אכפת לו" כן כן כמה?אפס..למי שאכפת מתעניין בחבר או בידיד מידי פעם ולא מתעלם. אבל מבחינתי עם כל הקושי אני ממש שלימה עם ההחלטה גם אם זה יגרום לי להבין שהוא לא מעוניין בי .לפחות אדע את האמת וגם מתרכזת יותר בחיים האמיתיים. מקווה שהכאב יעבור מהר ונחזור לעצמנו..זה כבר מידי הרבה זמן שאני נגררת עם הכאב ואהבה מטורפת אליו..מקווה שירד לי ממנו. לא יכולה להכיל את זה יותר. פשוט לא
איך שוכחים מישהו
שבוע,עבר והוא לא כתב לי..אני מתחילה להבין שאני לא מעניינת אותו בשיט..הוא לא יכתוב..לא אכפת לו ממני והוא לא אוהב אותי.. וגם לא מחפש קשר איתי בשום צור שהיא. הכל היו הצהרות שווא מכאיבות...מרגישה בוקס בבטן!! מבינה שכל הזמן הייתי לבד בקשר שלנו..עצוב לי ככ..ככ ככ עצוב..סורי שאני חופרת אבל רק פה יכולה לשפוך...מרגישה חור שחור עצב נוראי וגדול
לפעמים..נגמרות לי המילים נשארו רק דמעות..נגמרו לי הכוחות!!

איך שוכחים מישהו
ושאלה לי ..האם לשלוח לו שנה טובה לפני החג?גם אם הןא לא?שאהיה אני הבנאדם?או לא לשלוח כלום?2 מילים..שנה טובה
-
איך שוכחים מישהו
גם אני מתלבטת אם לשלוח לו שנה טובה
למרות שמאחלת לא לא להתאהב לעולם ולהישאר רווק כל חייו שאף אחת לא תיזכה בו ושהוא לא יהיה מאושר אחרי מה שעשה ליייי
גם אני מתלבטת אם לשלוח לו שנה טובה
למרות שמאחלת לא לא להתאהב לעולם ולהישאר רווק כל חייו שאף אחת לא תיזכה בו ושהוא לא יהיה מאושר אחרי מה שעשה ליייי
איך שוכחים מישהו
אז מה את אומרת?לשלוח להם או לא?