עבודה עם גילאי 20 30

מרים*
הצטרפות: 19 אוקטובר 2002, 02:34

עבודה עם גילאי 20 30

שליחה על ידי מרים* »

שלום
הופנה אלי בחור בן 25 עם הפרעת אישיות גבולית. המטרה לשמה הופנה אלי היא לחזק את האימון של המטופל בבני אדם ולהביא אותו ליתר חברותיות.
בפגישת הכירות ראשונית שערכתי עם הבחור מצאתי בחור אינטליגנטי שיצר איתי קשר חיובי כבר במפגש הראשוני. על מנת להכיר לעומק את הצרכים הטיפוליים של הבחור אני צריכה לעשות איבחון. אלא שכאן אני נתקלת בשתי בעיות:
1) המרכז בו הוא נמצא לא מעוניין לממן איבחון מקצועי.
2) טופס האיבחון שנמצא בחוברת למטפל שקיבלנו בסיום שנה ג' נראה לי "לא לעניין" לאנשים מבוגרים בגילאי 20-30 ואילך.
ואני שואלת האם הפרמטרים לאיבחון מבוגרים זהה עם הפרמטרים שמופיעים בטופס האיבחון לילדים (שנמצא בחוברת שקיבלנו בסיום הלימודים)ואם לא, מהם ?
משה_אלבאום*
הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*

עבודה עם גילאי 20 30

שליחה על ידי משה_אלבאום* »

שלום מרים
שאלתך מהווה המשך ישיר לנושא האבחון הנדון בדף אלבאום דף נוסף.
  1. על מנת לאבחן מבוגרים חייבים אבחון של כף היד, בנוסף לכך נושא הפרעות אישיות למיניהן חייבות לעבור איבחון יסודי של הגוף והחושים.
  2. איני יודע מה השאלון שיש לך מהמכללה, אך בזמנו היו שני שאלונים שחיברתי. אחד לילדים ואחד למבוגרים.
במידה ואת מטפלת ללא נסיון עבודה רב עם מבוגרים, מאוד מומלץ שתקחי לעצמך מדריך בשיטה המנוסה בעבודה עם מבוגרים על מנת לעבוד עם המקרה הזה.
מרים*

עבודה עם גילאי 20 30

שליחה על ידי מרים* »

משה שלום. תודה עבור תגובתך @}--
ללא ספק אני מרגישה צורך ומוכנה להעזר במטפל המנוסה בעבודה עם מבוגרים.
אני פונה כאן לכל מטפל המנוסה בעבודה עם מבוגרים ומוכן להדריך אותי, ליצור איתי קשר דרך האתר.

בברכה מרים
משה_אלבאום*

עבודה עם גילאי 20 30

מרים ,את לא מכירה מדריכים ומטפלים בשיטה?
באיזה איזור את גרה?
מרים*

עבודה עם גילאי 20 30

שליחה על ידי מרים* »

משה שלום. אחד הדברים היותר בעיתיים לדעתי הוא שאין רשימה איזורית מסודרת של מטפלים.
אני גרה בחיפה ואין לי 'קצה של מושג ירוק' מי מלפני מאחורי או מצדדי מטפל בשיטה, שבו אני יכולה להעזר.
בסדנא שהתקיימה ב"הזורע" הובאה משאלת לב להכין רשימה כזאת. אני מרגישה שזה ממש חיוני .
משה_אלבאום*

עבודה עם גילאי 20 30

אני מאמין שברגע שהעמותה תסיים את ההכנות, רשימה כזו תהייה בהישג יד לכל דורש.
שליחת תגובה

חזור אל “שיטת אלבאום”