יש ל שאלה שמטרידה אותי .
אני מטפלת כיום בבחור בן25 עם בעיות הסתגלות חברתית (מאובחן כאישיות גבולית) .
המפגש שלנו מתנהל קבוע ביום ג' ב 17:00. בסביבות השעה 11:00 של אותו יום אני מקבלת טלפון מהמטופל שבו הוא מודיע לי כי יקשה עליו להגיע למפגש ואולי נמצא יום אחר .....ככה זה מתנהל בששת המפגשים האחרונים.
והנה , לפני רבע שעה, שוב אני מקבלת טלפון מהמטופל, ובפיו סיפור חדש מדוע הוא אינו יכול להגיע היום לטיפול ו"האם אני מוכנה לקבוע לו יום אחר". סירבתי תוך הדגשה על כך שהיום והשעה נבחרו על ידו , ומעבר לכך הוא צריך להשתדל להתארגן לפני או אחרי המפגש שלנו. אני רוצה לציין שבמפגשים הוא משתף פעולה מצויין הקשר ביננו הוא טוב ואף ישנה התקדמות חיובית במטרות שהצבנו לטיפול.
אני תמהה מה גורם לכך ואיך אני יכולה להתגבר על זה. אני רוצה להוסיף שכבר דיברנו על כך ושאלתי אותו לסיבת הדחיה, אבל כל פעם היה לו תירוץ אחר, שעל פניו נשמע מאד מוצדק.
דף חופשי
דף חופשי
מרים שלום,
שמחה על שאלתך ,,, עוד קצת ואני מאמינה שתקבלי תגובות למקרה שהעלת.
אני פונה אלייך כעת מסיבה אחרת:
אני שמה לב שאת הבנת את העקרון של פתיחת דפים חדשים.

הייתי שמחה אם היית נותנת כותרות המרמזות על תוכן הדף ולא משהו כללי.
מכיוון, שזה מאוד מקשה על ההתמצאות ואולי לא ימשוך אנשים לקרוא את הכתוב.
ולפני זה לבדוק האם אין כבר דפים העוסקים בתחום והרי לך דוגמאות: מדור דיונים על טיפולים , דף תיאור מקרה .
בנוסף, אם אפשר לקטלג את המקרה במדור המתאים.
לדעתי, יהיה נכון להכניס את המקרה הזה לקישורים שצרפתי לעיל.
ישר- כוח ובהצלחה רבה
אורנה פרידמן
שמחה על שאלתך ,,, עוד קצת ואני מאמינה שתקבלי תגובות למקרה שהעלת.
אני פונה אלייך כעת מסיבה אחרת:
אני שמה לב שאת הבנת את העקרון של פתיחת דפים חדשים.

הייתי שמחה אם היית נותנת כותרות המרמזות על תוכן הדף ולא משהו כללי.
מכיוון, שזה מאוד מקשה על ההתמצאות ואולי לא ימשוך אנשים לקרוא את הכתוב.
ולפני זה לבדוק האם אין כבר דפים העוסקים בתחום והרי לך דוגמאות: מדור דיונים על טיפולים , דף תיאור מקרה .
בנוסף, אם אפשר לקטלג את המקרה במדור המתאים.
לדעתי, יהיה נכון להכניס את המקרה הזה לקישורים שצרפתי לעיל.
ישר- כוח ובהצלחה רבה
אורנה פרידמן
דף חופשי
לומר את האמת אורנה פרידמן אני די מאוכזבת. אני לגמרי הולכת לאיבוד באופן ניהול הרשימות כאן באתר, אפילו את המילים שאני עצמי כתבתי היה לי מסובך למצוא....ואני ידעתי את מה לחפש......
היו פעמים, כשנכנסתי לאתר, קיבלתי מיד את כל השינויים והתוספות שנכתבו בפרק הזמן שעבר מכניסתי הקודמת. היום זה לא "עובד" יותר. (גם נורא 'בא לי' להוסיף איזה פרצופון וגם זה לא "עובד").............
היו פעמים, כשנכנסתי לאתר, קיבלתי מיד את כל השינויים והתוספות שנכתבו בפרק הזמן שעבר מכניסתי הקודמת. היום זה לא "עובד" יותר. (גם נורא 'בא לי' להוסיף איזה פרצופון וגם זה לא "עובד").............
דף חופשי
הי, מרים
מצטערת לשמוע על אכזבתך,
אני מזמינה אותך יחד איתי להפוך אכזבה
להנאה.
הדרכה קצרצרה בבלוג של משה:
את מוזמנת להעיר הערות והארות לייעול העריכה .
בברכה, אורנה פרידמן
מצטערת לשמוע על אכזבתך,
אני מזמינה אותך יחד איתי להפוך אכזבה

הדרכה קצרצרה בבלוג של משה:
- מפתח נושאים , מומלץ, להיכנס לדף זה הוא מהווה בצורה מסודרת את תוכן העיניינים, האינדקס, של הבלוג.
- מה חדש , דף זה מיועד למי שאין לו עניין כל פעם לשוטט בין כל דפי הבלוג
- מנוע חיפוש , למעלה מצד שמאל ישנה תיבה ניתן להקיש בתוכה את שם הדף הספציפי שאת מחפשת .
את מוזמנת להעיר הערות והארות לייעול העריכה .
בברכה, אורנה פרידמן