אינטלגנציה אנרגטית בתינוקות

אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

אינטילגנציה אנרגטית בתינוקות ועוד

אחיטוהר_לנצח*
הצטרפות: 04 דצמבר 2004, 00:32
דף אישי: הדף האישי של אחיטוהר_לנצח*

שליחה על ידי אחיטוהר_לנצח* »

אם הבנתי נכון אני עונה לך על,אנרגתיות התינוק?
בקצרה על אינטילגנציה אנרגתית
לאדם היכולת לפענח את האינפורמציה הנקלטת בקלט החושי במספר אופנים. האחד בצורה חושית פשוטה, כלומר, תחושה עצבית ישירה הנוצרת ע"י קליטת הגירוי באמצעות מגע בחוש ומפוענחת ע"י המוח (ריח, טעם, שמע, ראיה, מישוש). הגירוי מפוענח ללא מחויבות מודעת לאינטראקציה או אינטגרציה בין הגירוי החושי לבין שאר אינטליגנציות האדם. האדם יראה, ישמע או יריח אדם אחר, אך לא בהכרח יעסוק בפרושים השונים לגירויים שקלט. העיסוק בפרושים של הקלט החושי אינו אוטומטי או מחויב המציאות. אדם יכול לחוות חוויה חושית מבלי שתהיה לו התיחסות אישית לחויה .

צורה נוספת לשימוש בחושים היא: שילוב הקלט החושי לשאר האינטליגנציות. שילוב זה נותן תוצר שונה לחלוטין מהתחושה של החוש הפועל ללא מודעות לשילוב בין האינטליגנציות. כדוגמה ניתן להשתמש באדם העומד מול אדם אחר ומרגיש שהוא דוחה אותו מאוד, ללא ידיעה ברורה מדוע. כאשר הקליטה החושית הופכת לרגש, מרגיש אדם זה דחייה. מכיוון שלא חיבר את האינפורמציה לחשיבה, אינו יודע מה הגורם לדחייה (הרגש יכול להיות פחד, כעס או חרדה מבלי שהאדם ידע מדוע). בחיבור בין הגוף (קלט חושי), לבין הרגש (הרגש הנוצר - קירבה או דחיה מסוגים שונים), לבין החשיבה (תובנה של הרגש המורגש והקלט החושי שגרם לו), משיג האדם תובנה, ויודע מה באדם השני גרם במדויק לרגשות אלה .
הערסית_מהשכונה*
הצטרפות: 05 אפריל 2005, 12:16
דף אישי: הדף האישי של הערסית_מהשכונה*

שליחה על ידי הערסית_מהשכונה* »

גוף-רגש-חשיבה , סכמתי מדי לטעמי. הכל הוא אחד . בפגישה עם עוצמות אנרגתיות הגוף מתחיל לדבר בשפות שונות. אבל מדבר. הוא פועם, הוא מנזיל , הוא מתכרכם בבטן או סומר בראש , הוא רועד הוא שוקע ומתנפח הוא חותך את עצמו למוות וסורג כתרים בעיניים הוא כוסס את עצמו הוא מכווץ, הוא משיל את עצמו ארצה או שואג למעלה . הוא אחד.
אולי החכמה היא להקשיב לגוף ול "דה סוסיר " ולאבחן את המסמן ואת המסומן. ז"א : בואי נגיד כאב חד מפלח את הבטן. הו אהיה כבר בעבר בסיטואציה מסוימת. את ניזכרת בסיטואציה . וכך מפענחת את משמעות פילוח הבטן. יש לעקוב אחר התחושות. אין כאן מקום למילים מבוזבזות כמו רגש או מחשבה. הגוף זוכר . הגוף מרגיש. הגוף יודע.
השאלה היא כיצד מתבצעת העברה אנרגתית מסוג זה. האם זה כמו הילינג?
ואולי ישנם כמה כוחות שפועלים במקביל כל הזמן ואנחנו בבורותינו מרדדים את התופעות ומתיחסים רק לאחד או שניים....
כתבתי איפשהו פעם על שפע ה האפשרויות שנירתמות לעזרת הזרע לבקוע מן האדמה (הכוכבים , הירח , האטמוספירה, השמש, המים, האדמה, הזבל, התולעים, הגנים.....)וכך אולי לשם ביצוע העברה אנרגתית דרוש אותו עיקרון. (מה נושא אותו? יותר נכון..מי האוטובוס שלוקח את האנרגיות מתחנה לתחנה.....
אה-הא!
אחיטוהר_לנצח*

טוב....יש שאומרים שלאדם 32 אינטיליגנציות., כן זה לא ציני.
אני למדתי לעבוד עם עצמי דרך 4 שהן = 1-הכל הוא אחד_
ההסבר סכמתי, אולי אפילו טכני, כי כך קל יותר להבין.אין ספק שיש לחוות.שם אין סכמות, אין נוסחאות, החויות שלי הן שלי ושלך שלך.
. אין כאן מקום למילים מבוזבזות כמו רגש או מחשבה. הגוף זוכר . הגוף מרגיש. הגוף יודע.
צודקת,
עם עבורך זה ביזבוז מילים,סבבה, אבל צריך להתחיל להסביר מאיפה שהוא, ואישית אני לא יודעת מה את יודעת:-)ואם השפה הזו נהירה לך, כי באותה נשימה את גם שואלת
יותר נכון..מי האוטובוס שלוקח את האנרגיות מתחנה לתחנה.....

האם זה כמו הילינג?
הילינג זה - מהמילה ריפוי, אין לזה קשר להילינג.

אני מנסה רגע לחשוב על הסבר ברור ל אוטובוס שלוקח..._
מצאתי לך ציטוטוים שחשבתי שיעזרו לך להבין עוד קצת.זה מיתוך נשים גברים ותקשורת האם אפשרי

משה אלבאום
חלק גדול מהחסמים מתחילים בחוסר התקשורת האנרגטית, ונהפכים לחשיבתיים או רגשיים. חלק הם רגשיים או חשיבתיים ונהפכים לאנרגטיים. כולם משפיעים על הגוף.

חלק גדול מהחסמים מתחילים בחוסר התקשורת האנרגטית, ונהפכים לחשיבתיים או רגשיים. חלק הם רגשיים או חשיבתיים ונהפכים לאנרגטיים. כולם משפיעים על הגוף.

אוריאל
התינוק כדוגמת אב טיפוס לבעל יכולות אנרגטיות,להבנתי ,חסר תכונות מסוג זה, הוא אינטליגנטי בצורה אחרת לגמרי לא?
שירית(אני:-))
בחויה שלי,
תינוק אינו פועל לפי דחפים והגנות של מערכת הדחקה.
לכן, כל שאר האינטילגנציות קיימות ועוד בצורתן האולטימטיבית ,כלומר, תינוק משתמש בכל אינטיליגנציה שלו-במלוא הפוטנציאל שלה!!!
ועם השנים כאשר הורים סביבה וכו', מדכאים לו את אותן יכולות,אזי אז הוא אינטליגנטי בצורה אחרת לגמרי

האמת שההסבר הכי פשוט שעולה לי, זה כמו שאומרים לרוכב על סוס:
שהסוס חש אותו.

הסוס,לא מערב מחשבה ורגש באיך שהוא חש את סביבתו, וכן את האדם, זו אנרגטיות טהורה.
כאשר הסוס לא חוסם את עצמו מהתחושות(אינפורמציה) שהוא, קולט בחושיו, על הנעשה סביבו, או מהרוכב שיושב עליו.
הוא חש
באם הרוכב יושב נינוח,עצבני מתוח,וכו'
ובהתאם הוא מגיב.
כך בדיוק תינוק.
חשבת פעם למה לתינוקות עד פעוטות אין כאב ראש?
זה כי הם לא חוסמים את הרגש שלהם בעורף(גבול אחרון בין התת מודע למודע)
הם מגיבים בהתאם לסיטואציה.
הם לא חוסמים בשום רגש או מחשבה שבאה להם |>|להיות
וואי, זה ניראה לי דווקא ברור,
איך ניראה לך?
שמחה_שמצאתי*
הצטרפות: 19 יוני 2005, 11:52

שליחה על ידי שמחה_שמצאתי* »

אחי-טהורה,
אהבתי את הדוגמא עם הסוס ורוכבו. לא סתם אהבתי.
נידמה לי שהאוטובוס המעביר את האינפורמציות מאינט' אחת לשניה היא, היא האנרגיה בכבודה ובעצמה, לא? למרות שהיא עוברת 'טרנספורמציה' באיזשהו שלב, בתוך הגוף לצורה של נוירוטרנסמיטורים (?), או שאולי בעצם היא רק עוברת דרכם לכל המקומות האלה בגוף, כולל המוח, או שהיא הכוח המניע אותם. כי כל הגירויים האלה, מהסביבה, שניקלטים אצלינו, לא אלה המוחשיים, אלה הלא-מוחשיים, גם הם הופכים למוחשיים ברגע שהם בתוכינו. מעוררים את העיצבובים הכי קטנים ועדינים בתוכינו, שכבר שכחנו שקיימים, כי כיסינו ועטפנו אותם בכל כך הרבה קליפות, במהלך השנים. התינוק, עדיין חסר קליפות, ולכן מידת חשיפותו לכל גירוי יותר גדולה.
טוב, מקווה שלא סיבכתי יותר...
(())
שמחה_שמצאתי*

ודרך-אגב, הידעת, אחי, שהמוח של הסוס, מפוצל הוא? שאין קשר בין שני חלקיו? החי היחידי בעל המוח שאין גשר בין שני צדדיו. לכן, חייב, חייב תקשורת אחרת עם העולם, יש טוענים - אנרגטית.
אחיטוהר_לנצח*

טוב, מקווה שלא סיבכתי יותר...
ממש לא!
תודה שהוספת, כי לא היתי בטוחה לגמרי, ואני קצת מסתבכת להסביר את כל הביולוגיה ,אבל..|Y|
ודרך-אגב, הידעת, אחי, שהמוח של הסוס, מפוצל הוא?
בתור "אחות וטרינרית לסוסים" <לא ליצחוק...תיצחקי ב|L| שם אני מרשה:-D>
כן כן, עבדתי מס שנים בבח' הוטרינרי,בבית דגן (אחות ראשית של סוסים)
ואת כל כך צודקת,
אולי ביגלל זה הם קצת דפוקים, למרות שהם...גבר גבר.
ותודה שהזכרת לי.
אחיטוהר_לנצח*

נידמה לי שהאוטובוס המעביר את האינפורמציות מאינט' אחת לשניה היא, היא האנרגיה בכבודה ובעצמה
אני מאוד היתי רוצה ליתהות על זה באמת....
למרות שהיא עוברת 'טרנספורמציה' באיזשהו שלב, בתוך הגוף לצורה של נוירוטרנסמיטורים (?),
תסבירי עוד קצת, למה את מתכוונת, עוברת טרנספורמציה?
אני מחייבת ליקרוא כבר את הספר "חוכמה בתנועה" אני משערת ששם אני אקבל עוד עיגונים.
שמחה_שמצאתי*

בבח' הוטרינרי,בבית דגן- אוי לאאאאאאאא, יש לי סיוטים מהמקום ההוא.
וואלה? אחות וטרינרית? בוא'נה שיחקת אותה בגדול אחותי. מייד לפתוח דף...הלוחשות לסוסים...סתאאאם.
בקשר לטרנספורמציות ולנוירו...בלה..בלה.. אחזור יותר מאוחר. צריכה להתרכז ועכשיו קצת מתפזרת..
שמחה_שמצאתי*

טוב, עוד רעיון, יותר פשוט הפעם.
האוטובוס - המנוע שלו, זו הנשימה. והנשיפה. ויחסי הגומלין האלה של האדם עם הסביבה, אולי כך זורמת לה האנרגיה. אבל אז בתוך הגוף, בזמן שהאוויר נכנס, הוא, האוויר הזה "דוחף" תהליך של עוררות בגוף. והעוררות הזו, עוברת כמו נקודות אור, שמאירות כל מקום שמגיעות אליו. ואז ניספגת ונאגרת בעצמות. טוב, אני נסחפת למקומות אחרים. צר לי, אנסה שוב אח"כ.
איפה משה כשצריך אותו..
אחיטוהר_לנצח*

גדול
עד ההמלטה האחרונה שלי היתי מאוד חשה אנרגתית גם,כל העיקצוצים וכד בנוסף לכך שהרגישות האנרגתית שלי היתה גדולה, חוש ריח מפותח(כל הזמן מכניסה את העולם אצלי הביתה אם רוצה ואם לא)
כמובן שבהריונות זה הפך ליהיות מטרד על גבול הטקטיליות ממש,חוש הריח היה חריג באופן מעיק.
המלטטתי לי.
ומאז כבר שנה,אני נושמת שטוח, מריחה רק חיתולים,לא בקטע של צחוק,פשוט הפסקתי לקחת מהעולם וליהיות חלק מימנו,
אפרופו, הדימיון מודרך...מאחורי החומה...אין כלום וכו'.
את יודעת, מאז שאנו משוחחים כאן, והשפה הזו חזרה אלי, כמו אחרי תנומה של 100 שנה, פיתאום, אני מתחילה להרגיש בגוף קצת, להריח, פיתאום, ככה בקטנה, כמו פעם, ריחות דקים רחוקים שרק אני (שהיו צוחקים עלי שרק אני מריחה כאילו אני ממציאה:-))חוזר.
אני מרגישה שזה בא בד בבד עם הרצון שלי לקחת ולתת לעולם בצורה מאוזנת יותר.
המנוע שלו, זו הנשימה. והנשיפה. ויחסי הגומלין האלה של האדם עם הסביבה
אחיטוהר_לנצח*

ואז ניספגת ונאגרת בעצמות
האם גם את חושבת שאדם שמסוגל לחוות את עצמו ברמת העצם(אחרי חות השריר) זו בעצם, חויה חזקה יותר?
ממש על גבול הניצחיות, כי הרי עצם נישארת יחסית ,אחרי המוות משריר...)
שמחה שמצאתי
כן, הכל אצלי 'חודר לעצמות'...
שליחת תגובה

חזור אל “שיטת אלבאום”