תקראו ואולי תתחרדו
תקראו ואולי תתחרדו
כשאני כותב לכם דף זה אני מרגיש שמשהוא מתוכי חייב להתפרץ כדי לשחרר לחצים כואבים. הלחצים הללו אינם דמיוניים, הם לחצים שנאגדו בצרורות במכבש של החברה הישראלית הרעה.
לא כל החברה רעה אבל אלו שהיו מעורבים באירועים שקראו לנו. אני לא יודע מאיפה להתחיל כי הכל בתוכי מבולבל. בלב בראש ובנשמה. הבלבול שלי אולי יעשה אצלכם סדר שבסופו של יום תזדהו עמי. אבל אני באמת לא רוצה להזדהות איתכם או עם אף אחד אחר. רק רוצה להיות לבד, לכאוב ולישון להרבה זמן. בזמן זה שאני כותב אני חושב על המשפחה שלי שנאלצה לברוח מהארץ מחוסר ברירה פעם שנייה בשנה זו כדי לשמור על חייהם. אני דואג להם כי הם פגיעים ממני. ואני יודע עד כמה אני פגוע אישית. אני חרד להם כי אין להם בית עכשיו. ביתם אולץ להמכר תוך כדי שבירת רוחם. הם מתארחים רחוק אך עקורים ממגע חם ומלטף של חברה שפויה. כמו כל דבר רע, דברים מתחילים מדברים חסרי ערך. מה בסך הכל רצינו? להיות עם עצמינו ולחיות כרצווננו. ההתנכרות אלינו ושנאת החינם פגעה בנו גלים גלים.
זה שעדיין אנחנו חיים הוא סימן שהשמש עוד תזרח ביום יפה. איומים, תקיפות, ניכור, חרם, משטרה בתי משפט רשויות אלו הם מילות מפתח לשנאה שאני מזכיר.
מסביבינו רוע ועוד רוע. לא מובן לנו למה. מה עשינו? מה חטאנו? חתולי הרחוב ליד ביתינו מעריכים ואוהבים אותנו עשרות מונים מאשר שכנינו. הם מלטפים אותנו, מחבקים ואף משחקים איתנו בדשא. החתולים אוהבים אותנו והשכנים לא. המוסדות לא. הרשויות לא. החכמתי להבין שהחתולים טובים מבני האדם. כך על פי שפיטתי. היום לאחר הכל, אולי לא באמת, אני מתחיל להבין שהאדם הוא חיה רעה.
חינכנו בבית, אבל לאחרים זה היה התעללות לילד, למרות החוקיות, והרשיונות שקיבלנו. אבל הסטיגמה מניעה למעשים רעים אצל אנשים רעים. המשטרה, שמופעלת ע"י אנשים, פועלת כמו האחרים. הם גם עוזרים לרעים כי הם חושבים כמו הרעים. להוכיח להם דבר משול לשינוי אופיים. אבל מה לעשות זה מה שיש.
אמר לי אחד אובייקטיבי שראה את שנאתם ושאל אותי "מדוע הם שונאים אותך כלכך, אתה נראה בחור טוב". עניתי לו שלא אני מושא שנאתם אלא מחשבותם.
בקיצור אילו יכולתי לישון להרבה זמן הייתי עוזב את הכתיבה עכשיו. אבל איני יכול כי אני אוהב את משפחתי ודואג נורא. חיינו עברו טראומות שאינם ראויות לאף אחד. ומי עושה את זה "יהודים". אלה שחינכו אותי שיהודים הוא הדבר הטוב ביותר. איך אמרתי לכם, אני מבולבל. מעוניין לשכוח את כל מה שאמרו לי פעם ולראות את מה שקורא לי ולמשפחתי עכשיו. ואם הגעתם עד שורה זו אז בטח זיהיתם שאני פעם פרסמתי סיפור באתר. ומחקתי אותו. הסיפור מאז התרחב לכיוונים שונים. לא באשמתינו. אבל באמת לא. אנחנו מחפשים כיוון, ואין לנו לאן. אולי מעבר לים. אנחנו פצועים נפשית, וההישרדות קשה יותר.
הכל מסביבינו מחוייך למשמע מפלתינו. אף אחד ושום אחד אפילו לא אמר מילה אחת לעידוד. צפוי.
עשו לי חורבן בית. בית שבעמל רב ניסיתי שיהיה גן עדן. שיברון. השבוע שרטה אותי "תנוחי" החתולה וכמעט תלשה לי אצבע. אני סולח לה כי היא נסתה לחתוף לי מהיד רגל של עוף. היא אף פעם לא פגעה בי בכוונה, הם כן.
והכל בגלל חינוך ביתי.
לא כל החברה רעה אבל אלו שהיו מעורבים באירועים שקראו לנו. אני לא יודע מאיפה להתחיל כי הכל בתוכי מבולבל. בלב בראש ובנשמה. הבלבול שלי אולי יעשה אצלכם סדר שבסופו של יום תזדהו עמי. אבל אני באמת לא רוצה להזדהות איתכם או עם אף אחד אחר. רק רוצה להיות לבד, לכאוב ולישון להרבה זמן. בזמן זה שאני כותב אני חושב על המשפחה שלי שנאלצה לברוח מהארץ מחוסר ברירה פעם שנייה בשנה זו כדי לשמור על חייהם. אני דואג להם כי הם פגיעים ממני. ואני יודע עד כמה אני פגוע אישית. אני חרד להם כי אין להם בית עכשיו. ביתם אולץ להמכר תוך כדי שבירת רוחם. הם מתארחים רחוק אך עקורים ממגע חם ומלטף של חברה שפויה. כמו כל דבר רע, דברים מתחילים מדברים חסרי ערך. מה בסך הכל רצינו? להיות עם עצמינו ולחיות כרצווננו. ההתנכרות אלינו ושנאת החינם פגעה בנו גלים גלים.
זה שעדיין אנחנו חיים הוא סימן שהשמש עוד תזרח ביום יפה. איומים, תקיפות, ניכור, חרם, משטרה בתי משפט רשויות אלו הם מילות מפתח לשנאה שאני מזכיר.
מסביבינו רוע ועוד רוע. לא מובן לנו למה. מה עשינו? מה חטאנו? חתולי הרחוב ליד ביתינו מעריכים ואוהבים אותנו עשרות מונים מאשר שכנינו. הם מלטפים אותנו, מחבקים ואף משחקים איתנו בדשא. החתולים אוהבים אותנו והשכנים לא. המוסדות לא. הרשויות לא. החכמתי להבין שהחתולים טובים מבני האדם. כך על פי שפיטתי. היום לאחר הכל, אולי לא באמת, אני מתחיל להבין שהאדם הוא חיה רעה.
חינכנו בבית, אבל לאחרים זה היה התעללות לילד, למרות החוקיות, והרשיונות שקיבלנו. אבל הסטיגמה מניעה למעשים רעים אצל אנשים רעים. המשטרה, שמופעלת ע"י אנשים, פועלת כמו האחרים. הם גם עוזרים לרעים כי הם חושבים כמו הרעים. להוכיח להם דבר משול לשינוי אופיים. אבל מה לעשות זה מה שיש.
אמר לי אחד אובייקטיבי שראה את שנאתם ושאל אותי "מדוע הם שונאים אותך כלכך, אתה נראה בחור טוב". עניתי לו שלא אני מושא שנאתם אלא מחשבותם.
בקיצור אילו יכולתי לישון להרבה זמן הייתי עוזב את הכתיבה עכשיו. אבל איני יכול כי אני אוהב את משפחתי ודואג נורא. חיינו עברו טראומות שאינם ראויות לאף אחד. ומי עושה את זה "יהודים". אלה שחינכו אותי שיהודים הוא הדבר הטוב ביותר. איך אמרתי לכם, אני מבולבל. מעוניין לשכוח את כל מה שאמרו לי פעם ולראות את מה שקורא לי ולמשפחתי עכשיו. ואם הגעתם עד שורה זו אז בטח זיהיתם שאני פעם פרסמתי סיפור באתר. ומחקתי אותו. הסיפור מאז התרחב לכיוונים שונים. לא באשמתינו. אבל באמת לא. אנחנו מחפשים כיוון, ואין לנו לאן. אולי מעבר לים. אנחנו פצועים נפשית, וההישרדות קשה יותר.
הכל מסביבינו מחוייך למשמע מפלתינו. אף אחד ושום אחד אפילו לא אמר מילה אחת לעידוד. צפוי.
עשו לי חורבן בית. בית שבעמל רב ניסיתי שיהיה גן עדן. שיברון. השבוע שרטה אותי "תנוחי" החתולה וכמעט תלשה לי אצבע. אני סולח לה כי היא נסתה לחתוף לי מהיד רגל של עוף. היא אף פעם לא פגעה בי בכוונה, הם כן.
והכל בגלל חינוך ביתי.
תקראו ואולי תתחרדו
יש פרשנות? מישהו?
צוויל
צוויל
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
תקראו ואולי תתחרדו
אני זוכרת! עם המשפט! נו - תפרט!
תקראו ואולי תתחרדו
בבקשה כתוב איך אפשר לסייע לכם.
תקראו ואולי תתחרדו
אולי זה הטרול של הנימול?
<אם לא, תסלח לי פותח הדף>
<אם לא, תסלח לי פותח הדף>
תקראו ואולי תתחרדו
אולי זה הטרול של הנימול?
ממש לא נראה כמו טרול
ממש לא נראה כמו טרול
-
- הצטרפות: 28 יוני 2009, 17:42
- דף אישי: הדף האישי של דני_זובין*
תקראו ואולי תתחרדו
אדם יקר,
ספר בבקשה עוד - מה קרה לכם? מה האנשים הרעים עשו?
וגם, אתם חיים בתוך קהילה כלשהו, חברה כלשהי?
ספר בבקשה עוד - מה קרה לכם? מה האנשים הרעים עשו?
וגם, אתם חיים בתוך קהילה כלשהו, חברה כלשהי?
תקראו ואולי תתחרדו
זוכרת את הסיפור שלכם! מצטערת לשמוע שהמצב עדיין קשה.
-
- הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10
תקראו ואולי תתחרדו
ספר מה עבר עליכם מאז ואיך אפשר לעזור לכם?
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
תקראו ואולי תתחרדו
ממש לא טרול
הכותב אכן גולל בעבר באתר את הסיפור של משפחתו.
בקצרה - משפט מול משרד החינוך, שופט שמקשיב לצד שמיוצג יותר מצלד שאנינו מיוצג ע"י עו"ד, הורים שרוצים לחנך בבית.
ג&סו, ספר - מה שלומכם עכשיו?
בזמנו התכוונתם לעזוב את הארץ. האם עשיתם זאת?
אני מבינה ממך שהילדים נסעו ואתה לא. פרנסה?
איך אפשר לעזור לכם עכשיו?
כתבת - אנחנו מחפשים כיוון, ואין לנו לאן. אולי מעבר לים. אנחנו פצועים נפשית, וההישרדות קשה יותר.
האם אתם רוצים למצוא מקום בארץ? האם אתם רוצים עזרה בפניה לרשויות?

הכותב אכן גולל בעבר באתר את הסיפור של משפחתו.
בקצרה - משפט מול משרד החינוך, שופט שמקשיב לצד שמיוצג יותר מצלד שאנינו מיוצג ע"י עו"ד, הורים שרוצים לחנך בבית.
ג&סו, ספר - מה שלומכם עכשיו?
בזמנו התכוונתם לעזוב את הארץ. האם עשיתם זאת?
אני מבינה ממך שהילדים נסעו ואתה לא. פרנסה?
איך אפשר לעזור לכם עכשיו?
כתבת - אנחנו מחפשים כיוון, ואין לנו לאן. אולי מעבר לים. אנחנו פצועים נפשית, וההישרדות קשה יותר.
האם אתם רוצים למצוא מקום בארץ? האם אתם רוצים עזרה בפניה לרשויות?

תקראו ואולי תתחרדו
אבל מה זה קשור לחרדים?
-
- הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10
תקראו ואולי תתחרדו
אבל מה זה קשור לחרדים?
אפשר לשנות ל"תחרדו", אל תהיי צינית/קטנונית..
אפשר לשנות ל"תחרדו", אל תהיי צינית/קטנונית..
תקראו ואולי תתחרדו
וואללה.
לא בציניות, מרוב שבאתי עם ציפיות לקרוא על חרדים ועמנואל, יצאתי טמבלית.

-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
תקראו ואולי תתחרדו
אולי זה הטרול של הנימול?
לא הטרול. ההוא ניכר בקלות באופן שבו הוא משתמש בסימני פיסוק, וד"ל. גם אני זוכרת את הסיפור.
לא הטרול. ההוא ניכר בקלות באופן שבו הוא משתמש בסימני פיסוק, וד"ל. גם אני זוכרת את הסיפור.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תקראו ואולי תתחרדו
אפשר אולי לעזור לכם במשהו ? אני אשמח לשמוע את הסיפור שלכם ולראות אם אפשר לעזור: לערער, להגיש תביעת פיצויים או משהו אחר.
-
תקראו ואולי תתחרדו
עצוב.
יש משהו שאפשר לעשות למענכם?
יש משהו שאפשר לעשות למענכם?
תקראו ואולי תתחרדו
ג&סו יקר,
אל תתן לרוע להכניע אותך. טוב שאתה כותב פה. אם נעשה לך עוול, אם פשעו לך - יש מי שיכול להוציא את האמת אל האור. אל תתייאש.
אני מבינה שהשכנים התלוננו עליכם. מדוע נתת לדברים להתדרדר כל כך? יש מקומות אחרים בארץ שאפשר לגור בהם. מדוע עזבתם את הארץ?
בזמן זה שאני כותב אני חושב על המשפחה שלי שנאלצה לברוח מהארץ מחוסר ברירה פעם שנייה בשנה זו כדי לשמור על חייהם.
האם מאיימים על חייכם? יש פה אנשים שיכולים לעזור לכם. ספר מה קרה.
ג&סו יקר,
אל תתן לרוע להכניע אותך. טוב שאתה כותב פה. אם נעשה לך עוול, אם פשעו לך - יש מי שיכול להוציא את האמת אל האור. אל תתייאש.
אני מבינה שהשכנים התלוננו עליכם. מדוע נתת לדברים להתדרדר כל כך? יש מקומות אחרים בארץ שאפשר לגור בהם. מדוע עזבתם את הארץ?
בזמן זה שאני כותב אני חושב על המשפחה שלי שנאלצה לברוח מהארץ מחוסר ברירה פעם שנייה בשנה זו כדי לשמור על חייהם.
האם מאיימים על חייכם? יש פה אנשים שיכולים לעזור לכם. ספר מה קרה.
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
תקראו ואולי תתחרדו
האם אפשר לאחד את זה עם הדף האם חדר הרחקה בבית ספר הוא חוקי (תחת שם אחר?)?
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
תקראו ואולי תתחרדו
אם לא מאחדים, כדי להכניס את זה למדור חינוך ביתי, כדי שיופיע בסימון ורוד במה חדש.
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*
תקראו ואולי תתחרדו
האם אפשר לאחד את זה עם הדף האם חדר הרחקה בבית ספר הוא חוקי (תחת שם אחר?)?
כן.
תחת שם אחר, ועוד שאלה - האם במדור חנ"ב או במדור חנ"ב והחוק?
כן.
תחת שם אחר, ועוד שאלה - האם במדור חנ"ב או במדור חנ"ב והחוק?
תקראו ואולי תתחרדו
אני מזועזעת- לא עלה בדעתי מעולם שכולאים ילדים במחסנים וחדרי ספורט כדי לקחת פסק זמן. אין גבול לטירוף..
תקראו ואולי תתחרדו
בן אדם מאוחר מידי לייצוג משפטי? אם אפשר, תוך התגייסות של כמה מתנדבים, למצוא עו"ד מומחה פרו בונו בשבילך, זה עוד יכול לעזור במשהו? עדיין מוטל צו איסור פרסום?
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2008, 17:36
- דף אישי: הדף האישי של ע_ע_ע*
תקראו ואולי תתחרדו
_האם אפשר לאחד את זה עם הדף האם חדר הרחקה בבית ספר הוא חוקי (תחת שם אחר?)?
כן.
תחת שם אחר, ועוד שאלה - האם במדור חנ"ב או במדור חנ"ב והחוק?_
חנ"ב והחוק.
אבל תחת איזה שם?
כן.
תחת שם אחר, ועוד שאלה - האם במדור חנ"ב או במדור חנ"ב והחוק?_
חנ"ב והחוק.
אבל תחת איזה שם?
-