מי מהאתר שמכיר אותי במציאות, אולי לא יאמין שכתבתי את מה שכתבתי.
אני אלון, העדין, והעוזר, והסבלני, והאיכפתי, והתורם..............
קרו לי מקרים בעבר שהבחורה פשוט אמרה לי "אני רוצה שנשאר רק ידידים" "בסוף אנחנו נתחתן אני יודעת"
אז הגעתי למסקנה שכדי שבחורה תמשך לגבר כך שהיא תרצה לתת לו מעבר לשיחות נפש, הוא צריך להיות גם לפעמים בין ברברי לג'נטלמן בעל בטחון עצמי וחזק. בחורות רבות נמשכות במודע או לא במודע לגבר חזק והחלטי בעל כושר מנהיגות (וזה בטח גנטי), אבל יודעות שלהתחתן כדאי עם עדינים עוזרים סבלנים איכפתיים...
אני מודה שהיום בגילי (22 מאתמול) אני לא מחפש בחורה לקשר שיוביל לחתונה (למרות שאם זה מה שייוצר מהקשר בכיף)
וגם הרבה בחורות לא רוצות להתחתן בגיל הזה - אלא להנות - מבחור שמדליק אותן - ומה מדליק אותן? - אני הבנתי שהן נדלקות כשמסעירים אותן.
עוד לא הדלקתי אף בחורה בזה שאני עדין, עוזר, סבלני, איכפתי, תורם.... גרמתי להן לרצות להתחתן איתי בעוד 5-6 שנים (מן הסתם כשהן יפסיקו לרצות להשתולל ויחליטו להתקרקע), לרצות לתת לי חיבוק גדול, ונשיקת "איזה מתוק אתה אני מתה עליך", בזמן שאיזה badboy מסעיר אותן והן נדלקות עליו והן שוכבות איתו והן אפילו מספרות לי על זה עד שאפשר להיקרע!!!
לא אהיה הבחור הטוב שמישהי שאני אוהב פשוט לא נמשכת אליו ולא נדלקת עליו ומחפשת סערות וריגושים אצל מישהו אחר. (בזמן שאני בוודאי משלים לה בעצם את הצד המבין והתומך והעוזר שהיא לא מקבלת מההוא...).
אני החלטתי להיות גם וגם!
בשום פנים אני לא מתכוון להיות מניאק! הרבה הרפתקנות, לתת לבחורה תחושה שהיא מוגנת ובטוחה,
וכן, לפחות בהתחלה כל מיני הסתלבטויות שהגבר איכשהו יוצא מהן מקסים כאשר הוא בא ואומר לאחר מכן את ההפך מההסתלבטות או משהו כזה