תמורה עבור עבודה

ענבר*
הצטרפות: 15 פברואר 2003, 17:04

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי ענבר* »

שלום אנשים .כיף לראות ראש דומה. אני בבית עם ילד בן 3 .מטפלת מתמחה בשיטת בואן .ידע נרחב בתזונה טבעית(על פי קינגסטון ועוד)מטפלת באנרגיות. מצבנו הכלכלי זקוק לשיפור דחוף. עד עכשיו טיפלתי בחברים ללא תשלום. איך מתחילים להשתלב בשוק?אולי מישהו מכיר מטפלים באיזור כרמיאל שמחפשים שותפים לדירה? רעיונות הצעות יתקבלו בברכה.
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי ורד_לב* »

קודם כל תתחילי לגבות תשלום. גם אם אלו חברים.
אני מבינה את הקטע, כי גם אני עשיתי כך בהתחלה, אבל מתישהו נפל לי האסימון ומאז לא היה מצב שלא גביתי משהו. אפילו מחיר נמוך, סמלי, משהו שתרגישי איתו נוח.
כל הנושא הזה של כסף הוא טעון מאד רגשית ואנרגטית ויש להתייחס אליו באופן ברורו ביותר.
הרי לא ייתכן שאת תשקיעי מזמנך, מהאנרגיה שלך, מהטוּב שלך, מהידע שלך וכו' ולא תקבלי תמורה בעד זה. לגבי גובה התמורה (בכסף, או בדברים אחרים), את יכולה לקבוע כמובן. אבל תמורה חייבת להיות כאן. יש חוקים של שיווי משקל, של קבלה- נתינה וגם עניין של הערכה עצמית שלך.
הרי אם היית רואת חשבון, עורכת דין, מטפלת בילדים, מורה, מעצבת גרפית, ספרנית וכו', לא היית מעלה על דעתך שלא לגבות תשלום על שירותייך. למה שמצב של טיפולים אלטרנטיביים את לא מעריכה את עצמך מספיק? למה את לא נותנת לעצמך את הקרדיט?
מהנסיון שלי (וסליחה אם זו תראה לך התקפה, או תגובה סוערת מדיי), אם לא תעריכי את עצמך, אין סיכוי שמטופלייך והאנשים שעימם תעבדי יעריכו אותך. זה איזשהו משהו שאנחנו מקרינים החוצה.
יש לך ידע יקר, נסיון ועניין. רצון לעזור ולהיטיב. זה שווה משהו בתמורה!
{@
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

אני, אישית, לא אוהבת לקבל כסף מחברים,
אבל לקבל שווה ערך - בשמחה!
אני מצטרפת לורד - מתישהו את צריכה להתחיל לקבל תשלום, אבל מבינה את הענין עם חברים, וחושבת שניתן למצוא דרך ביניים (במה החברים עוסקים? בטוח יש משהו שהם יכולים לעשות עבורך, ושווה כסף עבורך - לא משנה אם כן או לא היית משלמת על זה במצב אחר).
חגית_פ*
הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי חגית_פ* »

ענבר, שלום.
מהי השיטה שאת מתמחה בה?
יש מגזין בשם "חיים אחרים" בו את יכולה לפרסם את עצמך.
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי אביב_חדש* »

גיליתי שיש אנשים שמעריכים משהו רק אחרי ששילמו, או נתנו משהו שווה ערך. אפשר לעשות עסקת חליפין עם חברים, אבל לקחת משהו...
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי ורד_לב* »

שגית, את כ"כ צודקת...
זוכרת שבהתחלה, מתוך רצון לעזור, להיטיב ולתת ממש חילקתי טיפולים בחינם. אף אחד מאלו שקיבלו לא ממש עשה משהו עם מה שקיבל והבנתי ש- אין מה לעשות יש כאן גם עניין של חלופה אנרגטית וגם עניין קצת טיפשי שאנשים מרגישים שהם מקבלים משהו רק אחרי ששילמו :-/
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי בשמת_א* »

אנשים שמעריכים משהו רק אחרי ששילמו
אישית הגעתי למסקנה שיש כל מיני אנשים שודדי אנרגיות, שאני הייתי מעדיפה לא להחזיק בקרבתי.
כבר שנים אחדות אני מנפה מהחיים שלי החוצה כל מי ששייך לסוג הזה.
לא יודעת להגדיר את סוג האנשים האלה, שלא יודעים להעריך (פולנים? ;-) טוב, ברצינות הייתי מעוניינת לדעת איזו מין תכונה זאת), אבל אני לא מתעסקת עם כאלה.
נדמה לי (חברות, תקנו אותי אם אני טועה!) שעכשיו יש בחיים שלי רק אנשים שאני יכולה לדבר איתם דוגרי, ישר מהלב, שאני מעריכה עד מאוד ושנדמה לי שמעריכים אותי באותה מידה (אף על פי שהם בוודאי מודעים לכל חסרונותי האיומים). אם אני ארגיש שאני לא יכולה לתת לאחד מהם משהו מהלב בלי שיהיה איזה "סחר חליפין", אני אתפטר מהיחסים.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

אני כמו בשמת - הכי מהכל אני אוהבת (גם את זה כבר כתבתי פעם באתר, לפני שנה בטח) לתת כשבא לי, כשצריך, כשזה מתאים, ולקבל בתנאים דומים. אני לא אוהבת לספור קבלות ונתינות. אני מעדיפה להיות רגועה עם הבנה ש"באינטגרל ע"פ הנצח זה מתקזז".

מישהו אמר קהילה?
מיכל_שץ*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2003, 20:13
דף אישי: הדף האישי של מיכל_שץ*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי מיכל_שץ* »

תרומה בעד תמורה מינוח שפעם השתמשו בו בקיבוצים להגדיר עבודה של חבר'ה צעירים (בני קיבוץ), שעוד לא החליטו מה הם רוצים אבל בנתיים רוצים לעבוד בקיבוץ ולקבל משכורת (דילמה שמזכירה לי את הדילמה של ענבר).
עודד_לבנה*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי עודד_לבנה* »

ענבר, שווה להקדיש שעה ללמוד את השיטה של BNI זה יכול להיות מנוף שיווקי טוב.
מים_שקטים*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי מים_שקטים* »

ענבר, במקום שאני לומדת כרגע, הם טוענים שאסור לטפל בלי לקחת תמורה - מכיוון שאז זה קושר את המטופל אליך ולא נותן לו להשתחרר או לקחת באמת מה שהוא צריך - זה יוצר סוג של תלות.
מניסיון - יש בזה משהו מאוד נכון.
רונן*
הצטרפות: 01 מאי 2004, 10:00

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי רונן* »

שלום לכולכם - גיליתי אתכם היום!
כהצגה קצרה - אני גם מטפל אלטרנטיבי, וגם עורך פטנטים...
לא עשיתי את עבודת הטיפול עבודה עיקרית שלי, מעולם, מאחר ולא הצלחתי לשלב את נושא התשלום עם נושא הטיפול.
כאשר עבדתי בעבודה "מסודרת" יותר, הסברתי לעצמי כי כאשר אני מטפל, זהו זמן אותו אני מקדיש לאדם, במקום להקדיש לפרנסתי. אם הייתי צריך לוותר על עבודה תמורת טיפול, גביתי את אותו הסכום שהייתי משתכר בעבודה שיכולתי לעשות באותו זמן. הסבר זה היה נוח גם לי וגם למטופלים, ומעולם לא הייתה לי בעייה לקבל את התמורה.
לגבי חברים? אישית, אני מדעדיף לא להכנס בכלל לנושא התשלום עם חברים, מכיוון שאם מישהו חבר שלי, זה לטובתי, ובכלל אין מקום להכנס לעניין של חשבונאות בנושא (שהרי אם זה לא היה מתאים, הייתי מתרחק ממנו, לא?).
תרומתי הצנועה לדיון.
לגבי שאלת המקור - לעיתים הקושי הכלכלי נעוץ בתבניות עבר (או "חסימות"). אתר "עידן-הדלי" www.idan-hadli.co.il הואיל בטובו לספק לי טור אישי שכיניתי בשם "רוחניות מעשית", ושם אני עונה על שאלות - ללא תמורה (אם כי לפעמים לוקח לתשובות קצת זמן להתפרסם...). אז, ניתן לגשת לשם, לקרוא עלי ועל שיטת עבודתי, ואם רוצים - לשאול!

שבת שלום.
מ_טל*
הצטרפות: 06 יולי 2004, 18:07

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי מ_טל* »

מים שקטים עד לומדת במקרה אצל רטר ?
מים_שקטים*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי מים_שקטים* »

לא, אני לומדת שיטת BAT.
לב*
הצטרפות: 22 דצמבר 2003, 17:02

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי לב* »

שלום לכולם
רציתי להתייעץ אתכם לגבי תמחור עבודה, אם אפשר,נפלה בידי הזדמנות לעצב דגם להדפסה על נעל, לאחת החברות הגדולות בארץ, זו פעם ראשונה שאני עושה את זה, אני אמורה להגיש להם הצעת מחיר עד סוף השבוע ואין לי כל כך מושג איך לתמחר את זה . אני לא יכולה להגביל לעונה, הדגם יוצא ונמכר עד שאין לו יותר הזמנות, שנה, שנתיים, שלוש...
אני אמורה לתת להם 3 עיצובים מתוכם הם בוחרים 1 שעליו ממשיכים לעבוד ביחד, אם צריך שינויים ותיקונים, בערך שלושה שבועות חודש של הלוך וחזור בנינו עד שהם מרוצים והם משלמים על המוצר הסופי.כשביקשתי מהמעצבת שהתקשרה אלי לתת לי כיוון לגבי תימחור, היא אמרה שזה לא מתפקידה להגיד לי ושאני חייבת לברר את זה בעצמי, אבל דבר אחד היא יכולה להגיד לי ש"עשרת אלפים, זה לא." אז מייד חשבתי שזה צריך להיות פחות, אבל יש אנשים שאומרים לי לתמחר יותר.
בבקשה, יש מישהו פה שמבין בזה?
אני מאוד מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, או להפנות אותי למקום אחר.
יום מקסים לכולם.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי אילה_א* »

אולי באתר ארכיגוב אתר של מעצבים מישהו יוכל לעזור לך
רחלי*
הצטרפות: 27 נובמבר 2002, 23:47

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי רחלי* »

אני רוצה לשלב עבודה כמטפלת רוחנית ובישולים צמחוניים יש לכם רעיונות איך אפשר ליישם את זה ועוד דבר מצאתי שדרך פליירים וכרטיסי ביקור אנשים לא מגיעים אם למישהו יש רעיונות איך מגיעים לאנשים פוטנציאלים
עודד_לבנה*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי עודד_לבנה* »

נסי את BNI
מיץ_פטל*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי מיץ_פטל* »

ממליצה גם על אתר ימבה זמן.
http://www.yambazman.co.il/index.asp
ענ_בל*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי ענ_בל* »

מיץ פטל , האם הצלחת להחליף שם זמן? הרעיון שם מקסים אבל איכשהו אצלי זה לא התממש.
מיץ_פטל*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי מיץ_פטל* »

איכשהו אצלי זה לא התממש. למה? מה תקוע?

גם אצלי, כי אין עדיין אנשים מהאזור שלי.
רובם על קו חיפה והקריות.נסיתי ליצור קשר עם שני אנשים מחיפה ונראה מה יצא.
הכל מקרה עבורי זה יכול להיות שרות חד פעמי ולא משהו מתמשך כמו שהייתי רוצה.
ורד_דרור*
הצטרפות: 25 אפריל 2009, 21:39
דף אישי: הדף האישי של ורד_דרור*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי ורד_דרור* »

שלום, שאלה לי אליכם:
בעניין "להתפרנס מהתשוקה" וגו', בניתי סדרה של הרצאות בנושא "אמנות במרחב הציבורי" (גרפיטי, פרפורמנס, אמנות ככלי לשינוי חברתי ועוד)
יש לי שפע של נסיון בהדרכה והנחיה של חוגים וסדנאות יצירה ותיאטרון, וגם מספר הרצאות שעשיתי בהזדמנויות שונות זכו לשבחים.
אך אני מתקשה לתמחר את ההרצאות - כל הרצאה בת שעה עד שעה וחצי
ההרצאות מיועדות לבתי ספר לאמנות, תיכונים ועל תיכוניים ולציבור הרחב (מרכזים קהילתיים וכו')
ניתן להזמין הרצאה אחת או סדרה של הרצאות
אשמח לתובנות, להצעות של מחירים ולמחשבות היכן עוד ניתן לשווק הרצאות כגון אלה
תודה
יעל_ש*
הצטרפות: 17 ינואר 2009, 23:56

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי יעל_ש* »

רעיונות לגבי שיווק:
דברי עם קרן ידע http://www.machar.org.il/123784/%D7%A7% ... 7%93%D7%A2
הם מארגים סמינרים בכל מיני נושאים. אגב, לא תמיד מהתחלה זה בכסף. אבל לפעמים תמורת הרצאה אחת מקבלים נופש לכל המשפחה.
הרשות למלחמה בסמים, מה שנכנס דרך מקום אחד שלהם בארץ...והוא טוב ממשיך ורץ בכל הארץ...
זה אומר לקחת את הסדנאות שמכוונות נוער ולהתמקד.
מילות מפתח: "חלופות" ו"מניעת התנהגויות מסכנות".

עכשיו עכשיו...להריץ פקסים עם פרסום ממוקד (כלומר לעשות התאמות) להרצאות לכל תנועות הנוער לקראת קורסים מתקדמים למדריכים צעירים בקיץ....
מילות מפתח: "מנהיגות" "שינוי חברתי" "שינוי" "מטודיקה"

כנ"ל לכל הרשויות והמועצות האזוריות סביב יולי לגבי סמינר כניסה לתפקיד למדריכי נוער בוגרים. (שקורה באוגוסט)
מילות מפתח: "אורנטציה/הכוון" "תרבות הנוער" "שימוש באמנות ככלי לשינוי חברתי"

אם יש לך דוקטורט (או אולי תואר שני, אם כי פחות סיכוי) אולי שווה לנסות להגיש סילבוס לסדרה כולה כקורס כללי למכללות.

אני בדפבית אם בא לך לשתף/להתיעץ
בהצלחה.
ליאורה_אורה*
הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי ליאורה_אורה* »

מה עושים עם לקוח שלא משלם עבור עבודה ?

בפברואר הזמינו אותי להעביר סדנה בת 7 מפגשים במתנ"ס שדרות.
נתתי הצעת מחיר והיא התקבלה. אמרו לי שהסדר התשלום הוא שוטף+30.
ב20 לפברואר הגשתי להם חשבונית עסקה והייתי אמורה לקבל את הכסף בתחילת אפריל )-:
בינתיים, העברתי 6 מפגשים מתוך 7 ועדיין לא שילמו לי.
אומרים לי שהמתנ"ס בצרות ו"אין להם כסף כרגע." לא אומרים לי מתי כן יהיה כסף.
מה שהכי מרגיז זה שהתקציב לסדנה כבר הועבר למתנ"ס וכנראה נבלע שם אי שם בבלגן.
מה עושים?
יש לי עוד מפגש אחד להעביר להם ולא נראה לי הוגן שאני צריכה להמשיך לנסוע לשם כשהם לא נותנים לי תמורה לעבודתי.
מה דעתכן/ם ?

[מדהים. הצהובון כותב לי: מותר לכעוס. אני אכן מאוד כועסת]
נועה_ברוך*
הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי נועה_ברוך* »

מרגיז זה שהתקציב לסדנה כבר הועבר למתנ"ס.
מי העביר כספים? אולי צריך לפנות אליו..

הכעס יתן לך את הדרייב הראוי לדפוק על השולחן ולדרוש את התשלום שמגיע לך.
שיחלקו לתשלומים, אבל את הכסף יתנו, ואת לא יוצאת מהמשרד בלי תשלום.
זו הגישה לדעתי.
אם תצליחי לא להיות מאוד רגשית בכעס שלך, אלא עניינית. לא להיות תוקפנית אלא דורשת את מה שמגיע לה בתוקף (לא תוקפנות אלא נחישות איתנה)
אם תצליחי לא להרגיש קורבן, או לפחות לא להזדהות עם התחושה הזו שעולה, אלא להבין שבירוקרטיה וכספים זה עסק 'לא נקי', תיראי שטעית אולי לא לדרוש סכום מסויים מראש (לא יודעת איך התחום שלך מתנהל), ותביני שטעויות קורות בדרך, וזה לא שקרה אסון שלא ניתן לתיקון, אלא זו רק התעסקות מעצבנת ומכעיסה, אבל לעיתים נדרשת בעסקים.
ברור שזה גוזל ממך זמן ומשאבים שאת לא רוצה לעסוק בהם, אם תצליחי לנקות את התסכול סביב העיסוק הזה, יהיה לך קל יותר לפנות ולטפל בו.
תראי עצמך בדרך מאתגרת להתמודד עם קושי שעולה בדרך שלך, קושי שיכול להעצים אותך.
בהצלחה @}
רוזמרין*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2004, 09:35

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי רוזמרין* »

ליאורה, כל עצמאי מכיר את זה, במיוחד כשהלקוח הוא מהמגזר הציבורי (אבל לא רק).
אין ברירה, תסיימי את כל הסדנה ואז תתישבי להם על הוריד. כל יומיים טלפון עד שהם יישברו. חוק מס' 1 בישראל אומר שתמיד תהיה העדפה לשלם קודם לקרציות ואחר-כך לשקטים ולמנומסים.
אגב, שוטף+30 זה ממש מתנה. הממוצע בחברות ציבוריות וממשלתיות הוא שוטף+90.
ועוד אגב, אולי הם התכוונו לספור מרגע סיום הסדנה?
עולם_ומלואו*
הצטרפות: 20 פברואר 2005, 20:31
דף אישי: הדף האישי של עולם_ומלואו*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי עולם_ומלואו* »

אהלן,
קודם כל - כל מה שרוזמרין אמרה.
  • גם זה ממש מוקדם לצפות לתשלום כי במועצות ורשויות זה בדרך כלל שוטף + 60 או 90
  • גם לשבת להם על הוריד
  • וגם לעשות לעצמך רשימה של רשויות שלא משלמות, יש כמה כאלה ידועות... ולא לעבוד איתן
הייתי משלימה את המפגש האחרון של הסדנאות - חבל על הרפיוטיישן המקצועי שלך, זה לא נראה טוב להפסיק גם אם את צודקת...
זרח_הפרח*
הצטרפות: 20 מרץ 2010, 20:33
דף אישי: הדף האישי של זרח_הפרח*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי זרח_הפרח* »

ליאורה - האם יש לך משהו חתום איתם? הצעת מחיר? חוזה? משהו?
אנחנו מאוד מקפידים שהכל יהיה כתוב (גם מיילים זה בסדר), כולל תנאי תשלום.
בקיץ שעבר העברנו חוג לנוער בסיכון, תנאי התשלום הובהרו מראש, וכשהחוג נגמר לא שמענו מהם יותר.
תנאי התשלום היו שוטף +60, והם התחילו לגלגל אותנו מאחד לשני, "אין לנו כסף", "התקציב עוד לא הגיע", ושטויות כאלה.
אותנו זה לגמרי לא מעניין, אם אין לכם כסף אל תזמינו פעילות שאתם לא יכולים לממן. אני צריכה להפסיד בגלל זה?
אין לי סבלנות למשחקים.
טלפון אחד מעורך דין, ושבוע אחרכך הגיע שק בדואר (רשום!).
יש אנשים שרק ככה הם מבינים.
ליאורה_אורה*

תמורה עבור עבודה

תודה לכולכן על העידוד לפעול. פעם ראשונה שזה קורה לי.

מי העביר כספים? אולי צריך לפנות אליו..
הסדנה הייתה למען פרוייקט מקסים שנקרא "אשת חיל" - להעצמת נשים מאוכלוסיות חלשות.
רכזת הפרוייקט דאגה לאישור התקציב לפרוייקט והכסף הועבר מהחברה למתנ"סים למתנ"ס שדרות.
כנראה ששם זה נבלע באיזה גרעון כספי שלא מאפשר להם להוציא לי את הכסף.
ב1 ביוני זה כבר יהיה שוטף+90 ועדיין אף אחד לא אמר לי שהכסף בדרך.
להפך, דיברתי אישית עם מנהלת מתנ"ס שדרות והיא אמרה לי : אין לנו כסף כרגע. אפילו לא התנצלה. גם לא אמרה מתי כן יהיה.

אולי הם התכוונו לספור מרגע סיום הסדנה?
לא. ממש לא.
בגלל שכבר העברתי פעם את הסדנה הזו במתנ"ס אחר, וידעתי שזה פחות או יותר שוטף+60-90, הגשתי להם את חשבונית העסקה עוד לפני התחלת הסדנה.
בגלל שהם אמרו לי שוטף+30, התחלתי את הנידנוד על הכסף כבר באפריל. מעולם לא נאמר לי שזה קשור לסיום הסדנה. הודו בכך שיש "עיכוב" (בלשונם).

טלפון אחד מעורך דין, ושבוע אחרכך הגיע שק בדואר (רשום!).
זה רעיון! שילמתם לעו"ד בשביל הטלפון הזה ?
יש לכם מישהו קבוע ?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

נתתי הצעת מחיר והיא התקבלה. אמרו לי שהסדר התשלום הוא שוטף+30.
יש לך את זה בכתב? אם יש לך אסמכתא בכתב שהם קיבלו את ההצעה (ובפרט אם כתבו את הסדר התשלום, אבל לא חיוני). שילחי להם מכתב רשום, לא חייבים עו"ד שתמיד עולה כסף. במכתב שלך תתריעי שאם תוך שבועיים הם לא ישלמו, את מתחילה בהליכים משפטיים.
מבחינתך, אם יש לך אסמכתאות בכתב, ההליכים היום קצרים ופשוטים, אפילו לא צריך עו"ד. ליד ההוצל"פ שנקראית היום רשות הגבייה והאכיפה, יושבים סטודנטים למשפטים שיכולים לסייע לך. בכל מקרה, בהליכי הגבייה, עו"ד עובד לפי שכר טרחה שהוא גובה מהחייב.
חוץ מזה אם את צריכה, את יכולה להתייעץ בפורומים משפטיים באינטרנט (לשאול את גוגל על ייעוץ משפטי), לפנוצת לקליניקה למשפטים של האוניברסיטאות והמכללות, או שי"ל וידיד.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

כשתתפני מכאב הראש האחרון והעיניינים יסתדרו, אולי תחשבי על הרצאות בבתי אבות ודיור מוגן ? אמא שלי נמצאת במקום מקסים ברשל"צ, ושם מידי ערב מתקיימת פעילות מגוונת. פעם זה הרצאה ופעם נגינה וכו'. תמיד מגוונים ואם הנושא מעניין. אז מזמנים אותו שוב. שעה של פעילות נעה בסביבות ה- 400 שח. שווה בדיקה באזור מגורייך. בהצלחה.
ליאורה_אורה*

תמורה עבור עבודה

פלוניות יקרות,
תודה על העיצות והתמיכה.

בזכות התמיכה כאן, יצאתי ממה נועה ברוך זיהתה כל כך במדויק, מעמדת הקורבן, והתחלתי לפעול.
הודעתי לרכזת שאיתה סגרתי את ההסכם שאני כותבת מכתב חריף ותקיף למנכ"ל החברה למתנ"סים. ובאמת התחלתי לכתוב אותו.
אחרי כמה ימים הודיעה לי הרכזת שהם עושים מהלכים על מנת לשלם לי את התשלום דרך מתנ"ס אחר, במקום דרך מתנ"ס שדרות שכרגע נמצא בקריסה כלכלית כוללת.
אני כבר אופטימית יותר...
אהובה*
הצטרפות: 08 דצמבר 2004, 12:37

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי אהובה* »

אשמח לדעת כמה משלמים למטפלת בביתה עם עוד ילד,באיזור הצפון? (בשביל הקטנצ'יק)
תודה מראש על המידע@
אהובה*
הצטרפות: 08 דצמבר 2004, 12:37

תמורה עבור עבודה

שליחה על ידי אהובה* »

@}
שליחת תגובה

חזור אל “דפי בית של עורכים שבהם דיונים וטיפים”