תזונת התינוק היונק
-
- הצטרפות: 13 מרץ 2003, 11:49
- דף אישי: הדף האישי של סתם_אחת*
תזונת התינוק היונק
גם סוכר לבן זה נזקים מצטברים...כל אחת תעשה את האיזון שלה על איך לחיות..
שאלתי אם מישהי מוכנה לתרום לי מידע על איך בוחרים טונה הכי נקייה? חברות מסוימות? משהו לבדוק באריזה? וכו..
תודה
שאלתי אם מישהי מוכנה לתרום לי מידע על איך בוחרים טונה הכי נקייה? חברות מסוימות? משהו לבדוק באריזה? וכו..
תודה
-
- הצטרפות: 12 אוגוסט 2013, 10:13
- דף אישי: הדף האישי של קול_פעמונים*
תזונת התינוק היונק
אין דבר כזה טונה הכי נקייה. הטונה הוא דג גדול שניזון מדגים בינוניים וקטנים. לכן מצטברת ברקמות שלו כמות כספית גדולה שכוללת את זו של הדגים שאכל.
זה לא משנה איזו חברה.
ואין מה להשוות בין סוכר לבן לכספית. סוכר לבן זה מזון לא בריא. כספית היא החומר השני ברעילותו על פני כדור הארץ שכמות מזערית ממנו גורמת לנזקים כבדים.
זה לא משנה איזו חברה.
ואין מה להשוות בין סוכר לבן לכספית. סוכר לבן זה מזון לא בריא. כספית היא החומר השני ברעילותו על פני כדור הארץ שכמות מזערית ממנו גורמת לנזקים כבדים.
-
תזונת התינוק היונק
לא בכל מקום יש את אותה כמות כספית ולכן כל מה שאמרת לא מחדש לי ף ולא רלוונטי לשאלה שלי
(וגם טיפה מתלהם)
אם אין לך תשובה לתת לי על מה ששאלתי אז לא נורא אולי לאחרים יהיה..הטפות והתלהמויות אני לא צריכה תודה
(וגם טיפה מתלהם)
אם אין לך תשובה לתת לי על מה ששאלתי אז לא נורא אולי לאחרים יהיה..הטפות והתלהמויות אני לא צריכה תודה
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
תזונת התינוק היונק
סתם אחת, לא היתה פה הטפה ולא התלהמות. את פשוט לא אוהבת את המציאות. הכל בסדר, לא אנחנו אוכלות את הטונה שלך...
-
תזונת התינוק היונק
נכון מאוד ולא צריך "להיכנס אחד לשני לצלחת"
מן הסתם הטונה הוא ברמה טרופית גבוהה כך שמן הסתם אם יש כספית היא מצטברת אבל מן הסתם לא בכל מקום יש במעם את אותו ריכוז כספית שיגיע לטונה ועל זה שאלתי...מי שלא יודע לענות פשוט שלא יענה אני אחכה שאולי מישהו כן יענה
מן הסתם הטונה הוא ברמה טרופית גבוהה כך שמן הסתם אם יש כספית היא מצטברת אבל מן הסתם לא בכל מקום יש במעם את אותו ריכוז כספית שיגיע לטונה ועל זה שאלתי...מי שלא יודע לענות פשוט שלא יענה אני אחכה שאולי מישהו כן יענה
-
- הצטרפות: 02 ספטמבר 2022, 04:01
תזונת התינוק היונק
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
יש לי שאלה דחופה. אני אמא מניקה לתינוק בריא בן חצי שנה, שכבר אוכל ירקות ופירות כל יום. בתי בת השנתיים בבית חולים ואני צריכה להיות איתה ואני לא רוצה לקחת את התינוק לבית חולים. אני לא רוצה לתת לתינוק מטרנה ולא רוצה להפסיק להניק אותו ולא מצליחה לשאוב מספיק חלב. השאלה שלי היא: האם אני יכולה לא להניק את התינוק ליומיים ואז לחזור להניק אותו? אשמח ממש לעזרה..
יש לי שאלה דחופה. אני אמא מניקה לתינוק בריא בן חצי שנה, שכבר אוכל ירקות ופירות כל יום. בתי בת השנתיים בבית חולים ואני צריכה להיות איתה ואני לא רוצה לקחת את התינוק לבית חולים. אני לא רוצה לתת לתינוק מטרנה ולא רוצה להפסיק להניק אותו ולא מצליחה לשאוב מספיק חלב. השאלה שלי היא: האם אני יכולה לא להניק את התינוק ליומיים ואז לחזור להניק אותו? אשמח ממש לעזרה..
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תזונת התינוק היונק
את שואלת אם הוא יכול להסתדר יומיים בלי חלב אם ובלי מטרנה?
התשובה היא לא !!!
בגיל חצי שנה הוא חייב חלב ולא יכול להתקיים על פירות וירקות ומים.
אם אין אפשרות אחרת, אז מטרנה.
התשובה היא לא !!!
בגיל חצי שנה הוא חייב חלב ולא יכול להתקיים על פירות וירקות ומים.
אם אין אפשרות אחרת, אז מטרנה.