תולעים במעיים

ילד_בן_14*
הצטרפות: 26 פברואר 2009, 23:57

תולעים במעיים

שליחה על ידי ילד_בן_14* »

רב תודות לשתיכן, עזרתן לי מאוד.

אקח את דבריכן לתשומת ליבי.

העניין באמת מתחיל להטריד.

אני גם עצבני רוב הזמן ואני מוציא את זה על אמא שלי, ואני יודע שזה לא בסדר ואני מצטער על זה אחר כך.

אני סתם מרים עליה את הקול, ואז אנחנו רבים, וזה ממש חוצפתי מצידי.

הכל בגלל שטות כזו של תולעים במעיים.

שוב תודה רבה,

המשך שבוע קסום.
מודאג_מהטפיל_16*
הצטרפות: 13 אפריל 2009, 20:32

תולעים במעיים

שליחה על ידי מודאג_מהטפיל_16* »

אני בן 16 ויש לי ככל הנראה לפי כל הסימנים טפיל אבל אני לא יודע מה לעשות... כרגע מנסה את העצה של הגזר וכו... אבל יש לי שאלה בקשר לדבש עם החלב והשום
איך מבשלים חלב אני לא כלכך מבין ואם אני מוסיף דבש זה לא אומר שאני מזין את הטפיל במקום להרוג אותו?
אלטר_אגו*
הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*

תולעים במעיים

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

לא ניסיתי את העצה עם החלב והדבש, אבל ההיגיון שלי אומר כמו שלך... אני דוגלת בשום חי, אבל הרבה.
יעל_לירן*
הצטרפות: 09 יולי 2008, 15:21

תולעים במעיים

שליחה על ידי יעל_לירן* »

לתת לילד לאכול שום, למשל בתוך היוגורט שמתי פצפוצים קטנים של שום ולישתות המון,

לבן שלי היו סיוטים בלילות, הוא היה מתעורר עם בכי, חוסר שקט .
ניסתי גם ורמוקס וגם גרעיני דלעת וגם סלק אדו (רצוי אפילו חזרת
בהצלחה
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אתם חייבים לעזור לי אני מתחננת:(
יש לי ילד בן שנתיים וילדה בת 3 חודשים. לשניהם יש תולעים. אני הדבקתי אותם כי גם לי יש...מה אפשר לעשות? הורמוקס לא עוזר שלי שסובל כבר מגיל חצי שנה מזה!
הבת שלי קטנה מדי לורמוקס.
קניתי לה את הסדרה האומופאטית Rמשהו...לא זוכרת את המספר...מישהי מכירה? זה עוזר?

חוצ מורמוקס יש תרופה אחרת?(לא תרופת סבתא, תרופה ממש..)

תודה רבה!!!
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

התכוונתי שהתרופה לא עוזרת לבן שלי בן שנתיים.תודה
תלעים_בהריון*
הצטרפות: 29 אפריל 2009, 12:38

תולעים במעיים

שליחה על ידי תלעים_בהריון* »

האם יש למשהי נסיון עם תולעי מעיים בזמן הריון ?
האם יש סכנה לעובר ?
מיכלול_ה*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מיכלול_ה* »

כן לצערי יש ניסיון עם תולעים בהריון. לפי הבנתי אין סכנה לעובר. לצערי ההומאופטית שלי לא רוצה לטפל בנשים בהריון לכן לא יכולתי לקבל טיםול הומאופטי, אבל טיפול אייפק דווקא כן עזר.

ועוד דבר חשוב - לפי הרפואה הסינית תולעים הם סימן לכך שאין הפרדה בין עיקר וטפל - וקושי בקביעת סדר עדיפויות וברמה הרגשית מומלץ לטפל בזה.
חגית_ל*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*

תולעים במעיים

שליחה על ידי חגית_ל* »

חוצ מורמוקס יש תרופה אחרת?(לא תרופת סבתא, תרופה ממש..)

אוי, איזה סיוט ((-))
כדאי מאוד מאוד אסידופולוס וללמד את הילד לשטוף ולשטוף ולשטוף ידיים במים וסבון.

לקטנה אולי למרוח וזלין בטוסיק. אצלינו מאד עזר לשים פד בתחתונים ולטפטף עליו קיוליק, תמיסת שום חומה.
ענת_שן_לוי*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*

תולעים במעיים

שליחה על ידי ענת_שן_לוי* »

לא להאמין. אני חוזרת לפה אחרי שנים ארוכות ועוד לאיזה דף... (נדמה לי שאני בעצמי פתחתי אותו!)

אז לצערי הרב, מעבר ל"הדבקויות חוזרות ונשנות" כמו עם כינים למשל, לאנשים/ילדים כנראה שיש נטיה לתולעים וטפילים.
הנטיה הזאת יכולה להיות תקופתית - תלויית תנאי חיים - משפחתיים, רגשיים, חברתיים, תעסוקתיים.

כנראה שלא ממש אפשר למנוע כניסת טפילים לגוף כי הם נמצאים בערך בכל מקום, ושטיפות ידיים מרובות רק יגרמו לבזבוז מים ולכפיתיות בנושא נקיון (מה שרק יגביר את הנטיה!).
ומה שיותר גרוע מתולעים זה טפילים, כי אי אפשר לראות אותם, והם גם יכולים להתיישב בכל מיני מקומות בגוף,
לא רק במעיים (שם הם יכולים לגרום לחירור רקמת המעי), אלא גם בריאות, בלבלב, במוח, והשד יודע איפה.
הסימפטומים יכולים להתגבר במצבי חולשה, מתח ומערכת חיסונית ירודה.

הם יכולים לגרום לדכאון, לעצבנות קשה, לנפיחות, גאזים, כאבי בטן, כאבים שונים, כאבי ראש כרוניים, אלרגיות, מחסור בברזל ובויטמין B12, שלשול ועצירות לסירוגין, כולסטרול גבוה, בעיות איזון סוכרים בדם ועוד.
אני לא אתפלא אם שלושת רבעי מבעיות הקשב והריכוז בתקופתנו הם תוצאת לוואי של טפילים לנוכח חיים לא מאוזנים משפחתית-חברתית, תזונה לא מאוזנת וכמות הרעלים שאנחנו סופגים מהסביבה, אללה יוסתור.

להבנתי, הנטיה הזו קשורה למצבי טפילות נפשית.
האם מישהו במשפחה חי על חשבונו של מישהו אחר? גוזל אנרגיות?
מישהו במשפחה חסר עצמאות כרוני בתחומים מסויימים, נזקק רגשית? סוחט רגשית? מישהו מאויים על ידי מישהו? (מכוח דפוסי הילדות שהביא איתו?) גם "פאסיב-אגרסיב" משתלב יפה בטפילות.

הטפילות הפיזית מעידה על כך שאנו איננו מחוברים לכוח האמיתי שלנו, אם זה כי אנחנו עסוקים ב"להציל" מישהו או מישהם בקרבתנו,
וכמובן שהמישהו הזה עצמו מאוד "זקוק" להצלתנו, או להיפך - אנחנו "זקוקים" להצלה מהאחרים.
האם אנחנו מצמצמים את כוחנו למען מישהו אחר? או תובעים שהאחר יצמצם את כוחו למעננו? (כי נדמה לנו שההגשמה העצמית שלו תאיים עלינו?)
האם בילדותנו היינו צריכות להציל את אמא שלנו בכל מיני מצבים שהיה לה קשה להתמודד איתם?
ועכשו אנחנו משחזרות את זה עם הבן זוג והילדים?
במקרה כזה, כל המשפחה יכולה לסבול מטפילים.

הטפילות הנפשית הזאת, היא, פעמים רבות, קשה מאוד לאבחון. (אני? אצלי? כל מה שכתוב פה? מה פתאום!)

התסמינים של הטפילים בגוף הם לפעמים השיקוף הכי טוב שגופנו יכול לעשות לנפשנו, ועל כך אין לנו אלא להודות להם.

זה מזמין הרבה עבודה נפשית ושחרור מדפוסי טפילות שרכשנו בילדות. עבודת חיים.
לפי גרסת הטיפול המשפחתי-המערכתי, ועוד כמה שיטות פסיכותרפיות והוליסטיות - מספיק שאחד מבני המשפחה יעשה את השינוי העמוק, כדי להוציא את כל המשפחה מהמצב.
נשים בהריון עשויות לפסול את ההתמודדות הזאת על הסף. אבל יום אחד אולי נגלה שכשאנחנו בהריון אנחנו מצפות להרבה יותר מדי מבני הזוג שלנו, במקום לסמוך יותר על עצמינו... (יש מצב שאני לא חוטפת על זה?) (פשוט הכרתי חד הורית לעתיד, שמרגע שהיא הבינה שאין לה על מי לסמוך - נעלמו לה כל הסימפטומים של הריונית שהיו לה קודם, ועכשו היא בחודש תשיעי, מפזזת מלאת מרץ ועזוז, מתעייפת הרבה פחות מכל מי שבסביבה).

שיהיה לכם הרבה כוח, ותאכלו הרבה עלים ירוקים! (וגם כורכום, טימין, מרווה-לא למניקות, שומר, זעתר, ויש עוד כל מיני שמות לטיניים שלא נקלטו לי ואני לא יודעת איפה משיגים.)
אה- וחותם הזהב. להשיג בבתי טבע ובתי מרקחת.
מישהי*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2001, 07:42

תולעים במעיים

שליחה על ידי מישהי* »

קראתי את רוב התגובות בדף, אני מאוד מקווה שהטיפים כאן יעזרו לי!
אני כרגע על וורמוקס ומקווה שזה יעזור בשילוב עם מספר שיטות שהוצעו כאן.
רציתי לדעת אם במידה ותהיה לי עצירות בתקופה הקרובה, האם התולעים ימשיכו להתקיים למרות שמירה על הגיינה ונטילת וורמוקס?
הילה_של_הקריסטלים*
הצטרפות: 05 נובמבר 2007, 10:10
דף אישי: הדף האישי של הילה_של_הקריסטלים*

תולעים במעיים

שליחה על ידי הילה_של_הקריסטלים* »

דף נפלא, רוצה להמליץ גם על GSE בתור מחסל פרזיטים מעולה, למי שיש נטייה מומלץ לשתות על דרך קבע 15 טיפות על הבוקר, גם לילדים עם תולעים לתת 1-6 טיפות 3 פעמים ביום. גם קוטל כינים, - האנטיביוטיקה הכי טובה שיש.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

תולעים במעיים

שליחה על ידי יעל* »

ביתי בת פחות מ3 סובלת מתולעים לא מוכנה לאכול גזר חי וגם לא גרעיני דלעת הורמוקס לא השפיע כלל קראתי על ויטקלנז היכן ניתן להשיג את המוצר..
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

תולעים במעיים

שליחה על ידי יעל* »

לכל מי ששאל על שיבא בגאמנון יש רשימה של צימחי מרפא ותופעות הלוואי שלהם
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

תולעים במעיים

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

מה זה GSE

יש דף נפלאות הGSE כדאודורנט ולפטריה בנרתיק.
מתברר שהוא אפקטיבי בעוד תחומים.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

שלום
אני בן 14 שפעם חליתי בתולעי מעיים אבל אבי נתן לי תרופות וזה עזר אבל אתמול חזר הגירוד !
אבל אבי הוא רופא והוא הבטיח שהן לא יחזרו אבל הן חזרו !!

מה לעשות???
חגית_ל*

תולעים במעיים

שליחה על ידי חגית_ל* »

מעתיקה לך מה שבשמת כתבה:
_לעניין הביצים והתולעים: נראה לי שהכי חשובים המשטחים שיושבים עליהם (המיטה, הספה, הכורסאות, הכסאות).
אני רק כיבסתי את כל המצעים וכל המגבות, וכל זמן שהילד סבל מגירודים (4 ימים) אז גם בבוקר רחצתי את התוסיק והחלפתי תחתונים, ואת מכנסי הפיג'מה שמתי ישר בכביסה. הקפדתי שהוא כל הזמן יהיה לבוש בשתי שכבות, ושלא יישב על שום משטח להתלבשות, אלא בעמידה.
עוד דבר חשוב: בלילה מרחתי לו חומר דביק בפי הטבעת. קרם פלאים של צפריר בשכבה עבה עזר לו להרגיע את הגירוד, וגם זה לוכד את התולעים וכך מונע מהן לצאת ולחזור, וכמובן וזלין, שהן נדבקות אליו וזה תופס אותן ועוצר אותן. אם הן יוצאות ומטילות ביצים, אז הביצים נדבקות לוזלין, ואז בבוקר כשאת מנגבת את הוזלין ורוחצת היטב את האיזור ומחליפה תחתונים - הן הפסידו הטלה שלמה.
לגבי התזונה:
צריך לזכור שמה שאוכלים הורג את התולעים שנמצאות ברגע זה, אבל לא את הביצים שעוד מעט יבקעו.
לכן יכול להיות שהתזונה עוזרת, אבל:
א. בוקעות ביצים ואז שוב צריך להרוג את התולעים החדשות.
ב. יש הדבקה חוזרת מבני הבית.
אז בטיפול התזונתי חשוב בכל מקרה להתמיד שלושה שבועות, ליתר ביטחון.
אז חוץ מלנקות את הבית (לאו דווקא בחומרים חריפים), לכבס בגדים, ולאוורר בשמש מגבות ומצעים, לדעתי הכי חשוב להקפיד לכולם על רחיצת ידיים כל הזמן: לפני האוכל, אחרי האוכל, אחרי השירותים, כשחוזרים הביתה מן החוץ, בקיצור אחרי כל מצב שבו אולי היה מגע עם תולעת או ביצה.
ועוד: לא להכניס ידיים לפה בשום אופן, להמנע כרגע ממשחק בחול, בשום אופן לא לגעת בתוסיק - רק כשהקפדתי על כל אלה ראיתי כמה זה קשה. איך צריך להזכיר לילד כל רגע להוציא את היד מהפה, וכמה חשוב שהוא לובש גם תחתונים וגם מכנסיים ועל זה חולצה שגם היא מפריעה לגישה לתוסיק, וכמה חשוב למרוח לו משהו שמרגיע את הגירוד כי כשאין גירוד בכלל אז גם אין גירוי לגעת בתוסיק כל הזמן, וגם זה שובר את מעגל ההידבקות.
כמו כן: גזרתי לכולם ציפורניים ואני בודקת כמו אחות בית ספר של ילדותי שהן עדיין קצרות, ואם לא, שוב גוזרים, ובעיקר: לנקות מתחת לציפורניים. וזו עוד סיבה להתרחק כרגע ממשחקים בחול - כי זה מצטבר מתחת לציפורניים וזה מקשה על הניקוי שם, וזה המקום שבו נתפסות הביצים שעוברות מאחד לשני.
עוד: לא לאכול בידיים. כי שוב, ההדבקה היא מהיד לפה. ומי שרוחצת תוסיקים קטנים מתולעים - צריכה להקפיד במיוחד שלא להידבק מהם שוב.
עוד: לרחוץ הרבה את מושב האסלה, ובכלל להקפיד על ניקיון האסלה יותר מהרגיל (לא משהו מיוחד, עם טישו רטוב וטישו יבש עברתי כמה פעמים ביום על המושב משני הצדדים, וכדומה), ולרחוץ הרבה את האמבטיה (כל יום, אבל רוב הפעמים תוך שימוש בסבון שממילא מצטבר על דפנות האמבטיה), ולא לשבת באמבטיה. אנחנו בדרך כלל מתרחצים בישיבה, אבל בגלל התולעים הקפדתי שהילדים יעמדו, וגם אני כמובן, כך ששום תוסיק לא יבוא במגע עם משטח שיכול להיות עליו משהו.
אני חושבת שזהו.
האמת, אני לא חושבת על כל הדברים האלה כעל "להפוך להיות סטרילית" אלא ממש כטיפול נקודתי למצב ספציפי. לעניין התולעים, הלקח שלי הוא גם להגביר את השימוש בשום בתפריט (האיש ואני אוהבים שום, אבל הוא לרוב במאכלים שהילדים לא אוהבים, כמו בסלט החצילים שלי).
זה מה שאני זוכרת כרגע, ומקווה שעזרתי. ושיעבור בקרוב אמן טפו טפו טפו!_
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

שום לא עוזר בכלל ואני ממשיך לסבול
קצה_הקרחון*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 02:22
דף אישי: הדף האישי של קצה_הקרחון*

תולעים במעיים

שליחה על ידי קצה_הקרחון* »

אחרי שנתתי לילדה (3) וורמוקס לפני כמה חודשים, התולעים הופיעו שוב לפני כחודשיים
הנטורופט שלנו המליץ לנסות טיפות בשם תולינט של חברת מנטה-קליניק (בחנויות טבע), הוא אמר שבחלק מהמקרים זה עוזר
ניסינו, 20 טיפות X פעמיים ביום למשך שבועיים ואחרי 3 שבועות (מתום השבועיים) עוד שבוע כזה של 2X20 טיפות ביום
ו.. נראה לי שהתולעים נעלמו - כלומר: אני כמעט בטוחה, לא יכולה להתחייב..

לדעתי שווה לנסות

הנטורופט גם אמר שוורמוקס הוא תרופה שמשפיעה (לרעה) מאוד חזק על הגוף ועלולה להוציא כל מיני מערכות מאיזון
קצה_הקרחון*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 02:22
דף אישי: הדף האישי של קצה_הקרחון*

תולעים במעיים

שליחה על ידי קצה_הקרחון* »

אגב, לא לקחת במדוייק את המינון של 20 טיפות פעמיים ביום, זה מה שמתאים במקרה של הבת הצפלונית שלנו
לי*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2003, 22:16

תולעים במעיים

שליחה על ידי לי* »

לקחתי וורמוקס ומאז אני כבר כמה ימים עם תופעות איומות של בחילות, חולשה וכאבים בקיבה, ואני עדיין חשה בתולעים.האם קשור לתולעים או שתופעת לוואי של הורמוקס?
תודה
רון*
הצטרפות: 04 מאי 2004, 22:00

תולעים במעיים

שליחה על ידי רון* »

קראתי שישנה שיטה לבלוע שום .
האם מישהו יודע איזה כמות של שום צריך לבלוע ?
תודה בכל מקרה (-:
דורה_החוקרת*
הצטרפות: 02 אוגוסט 2009, 09:10

תולעים במעיים

שליחה על ידי דורה_החוקרת* »

דרקוניתול של פארמה סין
מ-ע-ו-ל-ה! טיפול די ארוך של שבועיים - עם קצת מיץ טעים כל בוקר . פשוט עבד!
עפרה_עדין*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*

תולעים במעיים

שליחה על ידי עפרה_עדין* »

אני שוב מזכירה שאצל ילדתי עבד מריחת שמן עץ התה בפי הטבעת (מדולל עם צמר גפן רטוב). כנראה שהן לא יוצאות להטיל בגלל הריח או משהו אחר שמשבש את ההטלה או הביצים כי זה פשוט נעלם לאחר כמה ימים.
איל_גיא_חיים*
הצטרפות: 11 יוני 2009, 15:46
דף אישי: הדף האישי של איל_גיא_חיים*

תולעים במעיים

שליחה על ידי איל_גיא_חיים* »

שום לא עוזר בכלל ואני ממשיך לסבול
מניסיון שלי ושל אחרים שום מאוד עוזר
אבל אישית אני אוכל כמויות די גבוהות
טחינה או אבוקדו מחלישים את החריפות ואז זה אפשרי יותר בקלות
עוד שיטה טובה מאוד היא גרעיני פפאיה
עוד שיטה מעולה זה כובע נזיר כל חלקיו ובעיקר הזרעים
יש גם את כף אווז האשפתות שממנה מיצו את התרופות שעברו להיות אחר כך קונבנציונליות(יש שם חומר פעיל שמרדים אותן)
נועה*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2001, 13:21

תולעים במעיים

שליחה על ידי נועה* »

כף אווז האשפתות
איפה משיגים ואיך לוקחים?
איל_גיא_חיים*

תולעים במעיים

כף אווז האשפתות
http://images.google.co.il/images?hl=iw ... AA&spell=1
ככה זה נראה
גדל במעזבות ולעיתים גם בשוליים של גינות
נראה לי שעדין די אפשרי לקטוף פה ושם
אני ראיתי בקרית אונו ובירושלים ונראה לי שעדין יש בעוד מקומות ובודאי ניתן לרכוש מיובשת שהיא פחות טובה
אבל גרעיני פפאיה יש בכל פפאיה
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

תולעים במעיים

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

לא מומלץ לאכול גרעיני פאפיה.
איל_גיא_חיים*

תולעים במעיים

לא מומלץ לאכול גרעיני פאפיה.
מענין
אני עשיתי את הדבר הלא מומלץ הזה הרבה פעמים
מה אמור לקרות לי?
חצי_תפוח*
הצטרפות: 17 אוגוסט 2009, 18:53

תולעים במעיים

שליחה על ידי חצי_תפוח* »

במשך שלושה חודשים לא אכלתי סוכר לבן, גיהצתי לבנים, גזזתי ציפרניים, מרקתי ידיים
והכל כדי להימנע מהחיות הלבנות האלה.

אתמול אחרי כאב ראש מטורף אכלתי שלוש קוביות שוקולד ו-הופ - תולעת חדשה נולדה! כאילו מה? היא חיכתה לה בתור ביצה שלושה חודשים וברגע שקיבלה קצת (טוב קצת הרבה) סוכר היא פשוט בקעה לה?
אוף!!!!!!!!!!!
האם יש מצב אי פעם להיפטר מזה?
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

הלוואי שאיזו נשמה טובה תערוך את הדף הזה, כל כך הרבה שיטות ותרופות טבעיות וגם לא מפוזרות פה וממש קשה לעקוב.
מלי*
הצטרפות: 13 פברואר 2005, 22:55

תולעים במעיים

שליחה על ידי מלי* »

אני שבוע אחרי לידה עם תפרים טחורים ובנוסף להכול גם תולעים הכאבים חזקים בתפרים וכשמתוסיף אליהם הגירודים של התולעים זה ממש בילתי ניסבל ולא נותן לי לישון בלילה אז את עצת השום אני מפחדת לנסות ביגלל הטחורים שלא ישרוף לי ואת הוירוקס לא ממליצים כי אני מניקה ואני מתה מפחד שביתי בת השבוע תידבק.. האם למישהוא יש רעיון מה לעשות??? חוץ מגרעיני דלעת שאני יתחיל מחר לקחת
אנונאימא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2007, 22:14

תולעים במעיים

שליחה על ידי אנונאימא* »

לבלוע שום חי.
שיניים שלמות, איזה 3 ביום.
אם קשה לבלוע, אפשר להכניס את זה לחתיכת אבוקדו, שירד בקלות.

הסתייגות: רק אם את לא אנמית (מה שבהחלט עלול להיות אחרי לידה)
איל_גיא_חיים*

תולעים במעיים

מה יקרה אם היא אנמית ואוכלת הרבה מאוד שום?
אני אישית אכלתי הרבה יותר מ3 שיניים ביום עם אבוקדו(לאו דוקא נגד תולעים)
אני גם אכלתי זרעי פאפאיה בכמויות ונטען כאן שזה אולי לא טוב?
מה בעצם ההשלכות של הדברים?
ההשלכות של תרופות מרשם,עד כמה שאני יודע גרועות מאוד ואולי הרבה יותר משום לאנמים וזרעי פאפאיה,אולי רק נדמה לי?
דרך אגב חלק מהתרופות מרשם לתולעים באו מסינטוז וחיקוי כימי של החומר הפעיל בכף אוז האשפתות שגדלה בארץ בכמויות ב"אשפתות" כלומר בצידי דרכים וכו ,גם בערים
איל_גיא_חיים*

תולעים במעיים

אני אישית לוקח תרופות מירשם אם לא מצאתי משהו אחר לעשות או לא בא לי לבדוק פיתרונות יותר יעילים,אבל נראה שפעמים רבות תרופות מרשם עוזרות מאוד(פניצילין ואנטיביוטיקה ביעצם אפשר היה להגדיר לפחות בהתחלה כתרופה טיבעית לטעמי) אבל
http://www.youtube.com/watch?v=[po]6QMYFgC YSo[/po]
אנונאימא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2007, 22:14

תולעים במעיים

שליחה על ידי אנונאימא* »

מה יקרה אם היא אנמית ואוכלת הרבה מאוד שום?

לא יודעת מה יקרה.
אבל שום חי ידוע כמדלל דם.
אולי ההשפעה שלו היא רק על הטסיות ולא על ההמוגלובין, אבל גם בתכשיר "אלכושום" - מיצוי שום באלכוהול לטיפול בטפילי מעיים וביתר לחץ דם - נאמר לי שלא כדאי להשתמש במצב של אנמיה.

_מה בעצם ההשלכות של הדברים?
ההשלכות של תרופות מרשם,עד כמה שאני יודע גרועות מאוד ואולי הרבה יותר משום לאנמים וזרעי פאפאיה,אולי רק נדמה לי?_
השלכות של תרופת מרשם לאדם שזקוק לה, באין התוויית נגד, יכולה להיות מצילת חיים, לא תמיד יש לה תופעות לוואי ולא תמיד תופעות לוואי שכן יש הן מזיקות.
השלכות של תרופה טבעית לאדם שלא זקוק לה, עם התוויית נגד, יכולה להיות מזיקה מאוד ובמצבים קיצוניים גם מסכנת חיים.
כל מצב לגופו.
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

תולעים במעיים

שליחה על ידי חוט_השני* »

לא בטוחה בפרטים כדאי לקרוא בדף
אולי גם GSE יכול להתאים.
נדמה לי שגם לחברת "ברא" יש משהו ספציפי לתולעים.
אילה_בשדה_הדגן*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*

תולעים במעיים

שליחה על ידי אילה_בשדה_הדגן* »

הכי טוב זה להמנע מסוכר ואפילו להוריד קמח .
לצרוך שום חי כמה פעמים ביום.
  • מניסיוני, הורמוקס גרם לתינוקת להקיא ,אם אני הייתי לוקחת.
מיכלי_לי*
הצטרפות: 23 אוגוסט 2007, 18:28
דף אישי: הדף האישי של מיכלי_לי*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מיכלי_לי* »

גם לחברת ראן צמחים סירופ לתולעים. אני מנסה עכשיו על הילד שלי, נראה שעוזר.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

התרופה היחידה שעזרה לנו ומייד: כמוסות שום.
ניסינו זרעי אשכוליות - מר נורא וההשפעה נראית רק אחרי שלושה-ארבעה שבועות, גם הומאופטיה לא עזרה, זרעי פאפיה וזרעי דלעת לא השפיעו, וורמוקס - לוקחים ושוב חוזרות ואז צריך לקחת שוב, בקיצור ניסינו כמעט הכל, כולל דיאטה מוקפדת מפירות דבש, סוכר וקמח לבן, והדבר היחידי שבאמת העלים אותן הן הכמוסות שום דרך הפה. התוצאות נראות מייד!!!
תמרי*
הצטרפות: 23 מאי 2004, 10:55

תולעים במעיים

שליחה על ידי תמרי* »

אילה בשדה הדגן , כתוב שהוורמוקס לא מיועד לנשים בהריון ומניקות.
מיכלי_לי*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מיכלי_לי* »

שוס לתולעים אצלנו בבית: *טוחנים במטחנת תבלינים: שורש שן הארי, לענה, טימין,קצח, שומר 3 פעמים ביום (אנחנו נתנו עם דבש או סירופ צמחים)במשך 3 ימים
ואחרי 10 ימים שוב.* עבד מצויין ומאז אין תולעים!
עולם_קטן*
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*

תולעים במעיים

שליחה על ידי עולם_קטן* »

אני שוב מזכירה שאצל ילדתי עבד מריחת שמן עץ התה בפי הטבעת (מדולל עם צמר גפן רטוב). כנראה שהן לא יוצאות להטיל בגלל הריח או משהו אחר שמשבש את ההטלה או הביצים כי זה פשוט נעלם לאחר כמה ימים.
נשמע לי הגיוני פשוט וגאוני,
הרי משתמשים בשמן עץ התה להדברה אורגנית כנגד כנימות תולעים ושאר חרקים, אז למה לא לנסות במקרה הזה?
הבן שלי כבר מלא זמן עם תולעים, לא מסכים בשום אופן לטעום זרעי דלעת, ונראה לי לא לעניין לדחוף לו לשם שן שום ( האם נר בטוסיק זו התעללות ...).
וזה ממש כמו לנגב את הטוסיק עם מגבון לח בבוקר ובערב.
ננסה ונדווח כאן אם עזר.
סובלת_כרונית*
הצטרפות: 23 מרץ 2010, 04:50

תולעים במעיים

שליחה על ידי סובלת_כרונית* »

מישהו יודע באיזה מינונים נותנים את הוורמוקס?
הנוזל המיועד לילדים. נתתי לילד 5 מ"ל ואח"כ עוד 10 ימים,כן? או שיותר?
אם אני כמבוגר לוקח את אותה תרופה,אז לקחתי 10 מ"ל. הגיוני,לא? כמה פעמים?

אגב,ניסיתי את תערובת ה "שוס" שהוצעה כאן ולא הייתי מסוגלת לבלוע יותר אחרי ביס אחד,אז משך 3 ימים,3 פעמים ביום? וזה אני כמבוגר. הילד-אין מצב שייקח את זה אחרי שיטעם פעם אחת

תודה
עפרה_שחר*
הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*

תולעים במעיים

שליחה על ידי עפרה_שחר* »

תולעים במעיים- הסרט:
ניסינו זרעי דלעת, טעימים- אבל לא עזר.
ניסינו שום בפי הטבעת כל הלילה ועד בכלל, כייף- אבל לא עושה ת'עבודה בכלל. שלנו אוהבות שום.
אצלנו לא לוקחים תרופות, אבל נשברתי כשנעמה שאלה אותי לפני השינה אם גם היום אני שמה לה בצל בתחת.
ממליצה על וורמקס- אפילו לא נזקקנו למנה השניה.
תחסכו לכם ת'סרט הזה. איכסה.
מיכלי_לי*

תולעים במעיים

שליחה על ידי מיכלי_לי* »

אגב,ניסיתי את תערובת ה "שוס" שהוצעה כאן ולא הייתי מסוגלת לבלוע יותר אחרי ביס אחד,אז משך 3 ימים,3 פעמים ביום? וזה אני כמבוגר. הילד-אין מצב שייקח את זה אחרי שיטעם פעם אחת
אצלנו לקחו שני מפונקים בני 4 ו6 צריך לקחת מעט מאוד בכל פעם ממש קמצוץ! ולא לשכוח לטחון דק דק במטחנה!
(כשאני הייתי ילדה קטנה קבלתי וורמוקס והקאתי את נשמתי עד אשפוז לקבלת נוזלים לכן יש לי רתיעה. ואצל אחיינית של בעלי רק אחרי 3 סבבי ורמוקס זה עזר...)
טנדורי*
הצטרפות: 24 מרץ 2010, 23:32

תולעים במעיים

שליחה על ידי טנדורי* »

_ממליצה על וורמקס- אפילו לא נזקקנו למנה השניה.
תחסכו לכם ת'סרט הזה. איכסה._

איכסה על הוורמוקס.
אצלנו לא עזר למרות שעשינו את שני הסיבובים.
הלכו. חזרו. נשארו.
נזק לכבד (כמו כל תרופה) בלי תועלת.
חגית_ל*

תולעים במעיים

שליחה על ידי חגית_ל* »

מה עם צמר גפן רטוב ועליו טיפה אחת של שמן עץ התה? למרוח בטוסיק.
עולם_קטן*

תולעים במעיים

שליחה על ידי עולם_קטן* »

מדווחת:
לאחר כשבועיים טיפול עם שמן עץ התה (לא הקפדנו כל יום אבל השתדלנו בוקר וערב)-
הצלחה! סוף סוף הן נעלמו!!! (ולבן שלי היו מ-ל-א) יכול להיות שזה עבד מהר יותר, פשוט בדקתי שוב רק לאחר כשבועיים, עם טיפול לא רצוף.
ממליצה בחום.
בדוק!*
הצטרפות: 12 אפריל 2010, 23:23

תולעים במעיים

שליחה על ידי בדוק!* »

מדווחת לכם אמא שכמעט התייאשה. רגע לפני ורמוקס ואחרי כל ההצעות (שום, זרעי דלעת וכד'), הרתחתי עלי הדסים (על פי תרופות הרמב"ם)- ניתן להמתיק עם סוכר ולמחרת כבר לא היה להם זכר (הבן שלי היה מפוצץ בתולעים). בהצלחה לכל המיואשות.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

שתינו עכשיו תה הדסים עם סוכר וזה היה כל כך טעים, אני מתכונת לאמץ את התה הזה [בלי קשר לטפילים]
הממ. אפשר לשבת על כוס אחת ולשתות מכוס אחרת.
עדיף פושר כמובן ;-)
רויטל_לב_ארי*
הצטרפות: 13 אפריל 2010, 11:21
דף אישי: הדף האישי של רויטל_לב_ארי*

תולעים במעיים

שליחה על ידי רויטל_לב_ארי* »

טוב, יש הרבה פתרונות. וורמוקס לא כדאי... אפשר לקחת (בבליעה) שמן אורגנו, וגם למרוח.צריך להתאים את המינון לגיל הילד כי זה חומר חזק!. וגם GSE עוזר.
הכי מהר ואפקטיבי זה דיקור סיני. בכתבה יש חומר בעינין http://www.pikpik.co.il/[po]kids page[/po].php?pid=12. בהצלחה
עולם_קטן*

תולעים במעיים

שליחה על ידי עולם_קטן* »

למישהו יש מושג אם הן מתעוררות בתקופה הזאת? זה החילוף עונות או משהו?
נראה לי שרק הדף התעורר...
אנחנו הכרנו אותן במשך כל עונות השנה.
ענת- טיפול עם שמן עץ התה- כתוב כאן במעלה הדף סביב ה- 10.03.2010
רינת_אמא_לשלושה*
הצטרפות: 26 אפריל 2010, 14:22

תולעים במעיים

שליחה על ידי רינת_אמא_לשלושה* »

לאחר שחזר לבני בן ה- 6 בפעם ה- 3 התולעים ומסתבר שהוורמוקס לא שווה כלום !!!
קפצתי לבית הטבע הבחורה המליצה לי באופן חד וחלק על שמן אורגנו !
מישהי ניסתה? יודעת אם זה עובד ?
הבקבוקון הקטנטן הזה לא זול בכלל רציתי לדעת אם זה שווה בכלל את המאמץ .....
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

יש טיפות בשם:"דרקוני תול" מהרפואה הסינית,הן עוזרות אבל צריך לטפל אחת לחודש למניעת הידבקות חוזרת (מניסיון).הטיפול הראשוני אורך שבועיים,אבל כבר ביומיים הראשונים הילד ישן רגוע.המחיר בסופר פארם 70 ש"ח,מספיק לכמה טיפולים.
מור*
הצטרפות: 02 מאי 2002, 01:34

תולעים במעיים

שליחה על ידי מור* »

שלום,
בני בן 3 לוקח את התרחיף ורמוקס, הוא רוצה לשתות זאת רק עם חלב או לאכול מעדן האם מותר ?

תודה.
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

מותר אבל לא רצוי...
התולעים אוהבות סוכר.
תולעים במעיים
תולעת*
הצטרפות: 24 אוקטובר 2008, 10:20

תולעים במעיים

שליחה על ידי תולעת* »

אחרי שנה ומשהו של נסיונות להפטר מן התולעים (דרקוניתול, גרעיני דלעת, גזר , טיפות הומאופטיות נרות שום , אכילת שום בכמויות , מניעת מתוקים, תה הדסים , מטפלים שונים , ועוד היד נטויה) חזרנו לורמוקס, אך במינון גדול מאוד! במשך שלושה ימים -שני כדורים ביום (לילד) וארבעה ביום (למבוגר שנדבק...).
מתפללת שיעזור, כי היאוש בתחום גדול מאוד.
מישהו יודע על נזקים אפשריים או על הצלחת הטיפול? האם לחזור עליו כעבור שבועיים , או יש סיכוי שיצליח בלי? תודה.
עשב_השדה*
הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*

תולעים במעיים

שליחה על ידי עשב_השדה* »

תולעת, מחזור חיי הביצה עד בקיעתה , כמו אצל כינים, הוא עשרה ימים
כלומר בשלב הראשון את הורגת את התולעים שכבר בקעו , אחרי עשרה ימים את הורגת את אלה שהיו עדיין ביצה במעיים ולא בקעו אז אך בקעו אחרי עשרה ימים ואז , בעזרת הוורמוקס, או השום או השם או כולם ביחד זה מאחוריכם
עד ההדבקות הבאה, שאפשר לנסות למנוע אותה על ידי הקפדה על היגיינה
אך כאן יש התנגשות חזיתית עם כל שאר תפיסות העולם כאן
וסביר שאיכשהו מתי שהוא זה יחזור
אפשר למנוע גם על ידי תזונה קבועה הכוללת גזר, גרעני דלעת לא קלויים, ושום למכביר, אם אתם בין אוכלי החריף זו אחת הסיבות שסחוג
נוצר , בכדי לשרוף את כל הטפילים למיניהם,
בהצלחה
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

תולעים במעיים

שליחה על ידי גילית_ט* »

אנחנו ניסינו זרעי דלעת שום וגזר וזה לא עזר,עזר קצת תמצית הדס, מה שעזר באמת, זה לקחת 10 טיפות סווידיש ביטר בחצי כוס מים , ספגנו צמר גפן בנוזל ושמנו בפי הטבעת בלילה, וזה עבד, מה שעוד עזר טיפות של עץ התה בפי הטבעת בלילה ושטיפה של האזור אחרי כל קאקי.
אוריה*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 13:35

תולעים במעיים

שליחה על ידי אוריה* »

_אחרי שנה ומשהו של נסיונות להפטר מן התולעים (דרקוניתול, גרעיני דלעת, גזר , טיפות הומאופטיות נרות שום , אכילת שום בכמויות , מניעת מתוקים, תה הדסים , מטפלים שונים , ועוד היד נטויה) חזרנו לורמוקס, אך במינון גדול מאוד! במשך שלושה ימים -שני כדורים ביום (לילד) וארבעה ביום (למבוגר שנדבק...).
מתפללת שיעזור, כי היאוש בתחום גדול מאוד.
מישהו יודע על נזקים אפשריים או על הצלחת הטיפול? האם לחזור עליו כעבור שבועיים , או יש סיכוי שיצליח בלי?_

אנחנו כבר שש שנים סובלים מתולעים אין דבר שלא ניסינו, הן נעלמות וחוזרות השנה החלטתנו להפסיק להלחם ופשוט לחיות איתן. וורמוקס ניסינו את כל אפשרויות הטיפול שלו עשרות פעמים, הוא יוצר תקופה ארוכה שלא מרגישים אותן אבל הן חוזרות, שום טרי בכמויות, גזר, גרעיני דלעת, שמן עץ התה, חליטת הדסים,דרקוניתולי, סווידש ביטר,שום בשמן זית, שיבה [לענה],פרחי באך, קליפות רימונים, דיאטת מתוקים,אמבטית מים עם סוכר, וזלין,הרתחת מצעים, תחתונים, מגבות, ה-כ-ל עוזר, כן ה-כ-ל עוזר לכמה ימים, שבועות, חודשים, אבל אז זה חוזר,
זה כל כך מייאש, אגב כל הטיפולים דרך פי הטבעת[שמן עץ התה, וזלין, שום וכ"ו רק גורמים להן לא לצאת לכמה זמן, אלו פתרונות אשלייתים, התולעים מתרבות גם בקיבה]
אכילת סוכרים תמיד גורמת להן לטייל בפי הטבעת, אז בדיאטת סוכרים הן לא יוצאות אבל ברגע שחוזרים [גם אחרי חודשים] לסוכרים הן חוזרות לטייל בחוץ
כל שאר הטיפולים מדללים את האוכלוסיה אבל הן מפתחות עמידות וחוץ מזה למי שיש נטייה נדבק שוב ושוב.
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

תולעים במעיים

שליחה על ידי גילית_ט* »

אני שמעתי על אחת שסבלה 10 שנים, ולבסוף הלכה לטיפול במרכז סאקר(נדמה לי שזה השם שלהם, מוכרי ה GSE), שבו עשו לה טיפול בחוקנים עם המכונות שלהם לניקוי רעלים וזה עזר לה
תולעת*

תולעים במעיים

שליחה על ידי תולעת* »

האם מישהו ניסה דיקור? שמעתי שיכול לעזור , אבל לא בא לי להוציא עוד כספים על התולעים.. עלו לי כבר ממש המון... אבל, מוכנה להוציא הון :-( העיקר, להפטר מהן. אשמח לשמוע תגובות על נסיונות בדיקור.
אשכר_ש*
הצטרפות: 05 יולי 2005, 18:51
דף אישי: הדף האישי של אשכר_ש*

תולעים במעיים

שליחה על ידי אשכר_ש* »

הי תולעת
את כותבת שניסית טיפות הומאופתיות אבל האם הן הותאמו לך אישית או שקנית תרופת מדף?
במידה ולא הותאם לך אישית עפ"י עקרונות ההומאופתיה הקלאסית, לא פלא שלא עזר לך.
יש נסיון טוב בטיפול בתולעים אצל ילדים ומבוגרים באמצעות הומאופתיה קלאסית.
תולעת*

תולעים במעיים

שליחה על ידי תולעת* »

אשמח מאוד לשמוע המלצה על הומאופט קלאסי (מאזור המרכז) שיש לו ניסיון מוכח והצלחה בטיפול בתולעים. מייחלים לפתרון :-(
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

תולעים במעיים

שליחה על ידי חוט_השני* »

לפני שבועיים חווינו התקפת תולעים קיצונית ומזעזעת.
עשרות תולעים בכמה ימים.
הלכנו לדיקור אצל רויטל לב ארי (הקוסמת, אם יורשה לי, הצילה אותנו פעמיים בשבוע אחד)

מדהים

עובד כמו נס.
בלילות השפרצנו לילדה בטוסיק ספרי מבייבי טבע כדי שיהיה אפשר לישון בשקט.
יומיים ראשונים עוד היו כמה, אח"כ אחת ליום במשך עוד כמה ימים וכבר שבוע שקט מוחלט. אין כלום!!! (טפו חמסה:-))
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

מישהו התנסה בטיפול אלטרנטיבי בג'ארדיה? אשמח לשמוע מה יעיל ומה לא?
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

תולעים במעיים

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

נתנו לבת שלנו לא מזמן תרופה הומאופטית (קלאסית) שעבדה טוב. שם התרופה היה משהו עם "בקטריה"... לא זוכרת בדיוק. בכל אופן הבנתי שיש כל מיני תרופות הומאופטיות לתולעים, וכל מיני סוגי תולעים. אז ממליצה לפנות להומאופט. שם ההומאופט שלנו הוא יגאל אלפסי למקרה שאתה צריך המלצה. בהצלחה!
איי_מי_שם*
הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 12:06
דף אישי: הדף האישי של איי_מי_שם*

תולעים במעיים

שליחה על ידי איי_מי_שם* »

למי ששאלה על ג'יארדיה= לי איורוודה ממש עזרה, ניקוי הגוף ואח"כ דיאטה ניוחדת ומצחי מרפא שהמרפא נתן לי
חושדת*
הצטרפות: 20 אפריל 2009, 21:58

תולעים במעיים

שליחה על ידי חושדת* »

מישהו יודע האם פצעים בטוסיק הם סימן לתולעים?
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

פצעים בטוסיק, הם לא סימן לתולעים. הם נגרמו ככל הנראה מזיעה.
ח*
הצטרפות: 11 פברואר 2005, 15:09

תולעים במעיים

שליחה על ידי ח* »

ממה שאני גיליתי,
קשה מאוד לראות אותם עד בלתי אשפשרי.

אצלינו הסימנים הבאים סימן בטוח לתולעים:
אדום סביב פי הטבעת
צואה רכה
פיפי שבורח בלילה
בעיטות מתוך שינה וחוסר שקט

ניסינו כל מני דברים.
מה שכרגע משתמשים הוא בשמן ניטפיל. בלילות של חוסר שינה משפריצה לתוך פי הטבעת מעט שמן וזהו.
לפני כן השתמשתי בשמן כמעט חודש רצוף והן לא נעלמו לחלוטין. זה לא מכחיד אותן, זה רק גורם להן לא להתקרב לפי הטבעת ולהציק. גם משו.

ואל תנסו לראות אותם, זה כמעט בלתי אפשרי.
חושדת*
הצטרפות: 20 אפריל 2009, 21:58

תולעים במעיים

שליחה על ידי חושדת* »

תודה
בודקת*
הצטרפות: 11 יוני 2007, 21:06

תולעים במעיים

שליחה על ידי בודקת* »

אנחנו דווקא קיבלנו מהרופאה פלג'יל ולא וורמקס, מישהו יודע מה או אם יש הבדל, ואם ההצעות האלטרנטיביות שהוצעו יחסכו לנו גם את זה?

אגב, אנחנו שנים משתמשים בשמן שום (שום כתוש בתוך שמן זית, מורחים את השמן פעמיים ביום) בסה"כ זה עובד נהדר, עכשיו גילינו שכנראה יש הבדל בין הילדים והקטנה מגיבה הררבה יותר קשה (כולל פריחה בכל הגוף) כך שצריך להשתדרג....
שוב_תולעים*
הצטרפות: 07 אוגוסט 2010, 12:13

תולעים במעיים

שליחה על ידי שוב_תולעים* »

האם ביצי תולעים מתות אחרי זמן מסוים ? אם למשל אני יוצאת עכשיו לשבועיים מהבית הביצים שעל הרצפה ומשחקי הילדים ימותו ?
ושאלה נוספת - הוורמוקס הורג גם ביצים ?
ההולכת_באתרים*
הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*

תולעים במעיים

שליחה על ידי ההולכת_באתרים* »

מהם הסמפטומים של תולעים במעיים בקטנים?
נועה*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2001, 13:21

תולעים במעיים

שליחה על ידי נועה* »

האם ביצי תולעים מתות אחרי זמן מסוים ?
לפי מה שקראצי כ - 21 יום.

הוורמוקס הורג גם ביצים ?
לא. לכן לוקחים 2 מנות בהפרש של 10 ימים.
רותם_סנדק*
הצטרפות: 27 יולי 2010, 15:17
דף אישי: הדף האישי של רותם_סנדק*

תולעים במעיים

שליחה על ידי רותם_סנדק* »

בני, בן שלוש, מתלונן כבר מספר ימים שמגרד לו בטוסיק, אך לשאלתי אם בפנים או בחוץ, אמר שבחוץ. אני, שרציתי לדחות את הקץ, הסתפקתי בתשובה הזו. הערב, אחרי שעשה קקי, ראיתי אותו מגרד במרץ את פי הטבעת :( מייד נפלו לי כמה אסימונים: בשבועיים האחרונים הוא מאוד לא רגוע, מבקש ממני "משהו מתוק" (והוא יודע שידי יחסית קפוצה בעניין, ואם כבר היה מבקש עד כה זה היה משהו ספציפי, ולא "משהו מתוק"), הגננת שלו כבר פעמיים אמרה לי שיש לו תיאבון מוגבר בימים האחרונים ובנוסף, אמא של ילדה מהגן ספרה לי השבוע שיש לילדתה תולעים. אז לצערי נראה לי שאנחנו בעסק הלא נעים הזה.

מקריאת העצות שבדף המעולה הזה, שמתי לו טיפות של שמן עץ התה על פי הטבעת (כמובן שאני חייבת להגזים, כדי להיות בטוחה שהעבודה תעשה, עד ששורף לו ואז שוטפים הכל במים קרים...), הכנסתי לו שום משומן בשמן זית לטוסיק (ורק אח"כ קראתי שזה עשוי להיות מאוד מסוכן..) ונתתי לו פרוביוטיקה של אלטמן. המתוק הזה, כמה אמון יש לו בי- שתף פעולה באופן מעורר השתאות.

ועכשיו ברשותכם לשלב השאלות:
  1. האם את גרעיני הדלעת חייבים לטחון או שאפשר לתת שלמים?
  2. מיץ גזר תופס?
  3. האם יכול להיות קשר בין תולעים לצליאק?
  4. האם זה משמעותי שישן רק עם תחתונים? (ישן איתנו במיטה, יש תינוקת בת חמישה חודשים וחצי יונקת, ישנה במיטה נפרדת).
  5. מה הכמויות של השום עם החלב והדבש?
אני מעוניינת לטפל באופן משולב: שמן עץ התה (בכמות המומלצת:)) בבוקר ובערב, פרוביוטיקה, להכין את המיצוי של השום בשמן הזית כפי שהומלץ למעלה ולתת כפית בבוקר וכפית בערב, לנסות לתת לו גרעיני דלעת, להשקותו במיץ גזר (מאוד מאוד אוהב, לאכול את הגזר בשלמותו אוהב פחות), לנסות את השום המבושל בחלב ודבש.
לגבי הפחתת/הימנעות מסוכרים בתזונה- כרגע אני מעדיפה לא לנקוט בצעד דרסטי, שכן גם כך הנושא טעון ביני לבין הגן שלו ואני מעדיפה כרגע להוריד פרופיל. בבית נעשה מאמצים.
חוץ מזה, הייתי ממשיכה עם השום כנר, אבל נבהלתי מהכתוב כאן.

אשמח לקבל תשובות ולשמוע דעתכם ועצותייכם בנוגע ל"תוכנית הטיפול".
תודה ושבוע טוב.
הערסית_מהשכונה*
הצטרפות: 05 אפריל 2005, 12:16
דף אישי: הדף האישי של הערסית_מהשכונה*

תולעים במעיים

שליחה על ידי הערסית_מהשכונה* »

תולעים - יש כמה סוגי תולעים, בעיקר שטוחות ועגולות, מאד מדבקים. כל המשפחה צריכה טיפול . להקפיד על הגינה של מצעים, תחתונים, סדינים. החלפת מצעים כל יום וכביסה שלהם במים חמים .
סימפומים: לילד שיש לו תולעים, יש רגרסיה בהתנהגות, עשוי לחרוק שיניים, גרד בפי הטבעת , ריח רע מהפה שמגיע מהקיבה (לא דומה לריח רע ממערכת העיכול).
  • להסתכל בטוסיק בהשינה בלילה או להדביק סלוטייפ שקוף על פי הטבעת בלילה.
התולעים יוצאות בלילה להטיל ביצים. אמבטיית ישיבה עם מי סוכר. התולעים אוהבות סוכר.
אמבות - ריח של ביצה קשה בגרפסים, יש חשש לאמבות.
  • חשוב לשמור על צפורניים גזורות כדי לא להעביר תולעים עם הגירוד בפי הטבעת.
  • צריך להרעיב את התולעים ע"י זה שלא ניתן להם סוכרים.
  • יש תחושה שהילד אוכל בלי סוף - תולעים.
  • עיגולים שחורים מתחת לעיניים (גם יכול להיות אנמיה או אלרגיה).
הערסית_מהשכונה*

תולעים במעיים

מזון:
שום, בצל, כרישה (לשים פרוסות שום בין פרוסות תפוח עץ ולתת לילד לאכול). לבלוע שיניים של שום עם הילדים גדולים יותר.
גרעיני דלעת, קשיו - אפשר גם חמאת קשיו, חמאת גרעיני דלעת ללא סוכר.
שיטה סינית ידועה - לקחת חופן אורז לא מבושל וללעוס בבוקר עד שהוא נמס. העמילן משתחרר בפה ולבלוע.
תה צמחים - לענות, מרוות, רוזמרין, אורגנו, טימין, שיבה.
GSE – זרעי אשכוליות או זרעי לימון לדפוק ולהשרות במים ולשתות.
טיפול חיצוני - לקחת קרם או שמן ולערבב בהם שמן לבנדר ושמן עץ התה. בלילה למרוח קרם או שמן זה על פי הטבעת. יש להם ריח שהתולעים לא אוהבים ואז הן לא יצאו החוצה כדי להטיל ביצים (טיפה להחדיר פנימה הם מטילות רק בחוץ וכך למנוע הטלה).
אורך הטיפול - מחזורים של 10 ימים הפסקה ושוב 10 ימים. זיו עושה טיפול חודש רצוף כל זה בגלל מחזור הטלה. חודש רצוף עדיף כדי לא לאפשר הטלה בין ההפסקות במידה ויש ביצים שלא מתו.
אנזימי עיכול - בין ארוחות , רצוי פפיה מיובשת (יש בה ברומאליין), הורגים את התולעים.
יעדי טיפול:
  1. להרוג את התולעים.
  2. לחזק מערכת עיכול עליונה (ניתן לתת אנזימי עיכול על קיבה ריקה, בין הארוחות לתת פאפיה, הם נוגדי דלקת והורגים את הפרזיטים).
  3. להוריד מזונות מתוקים.
(של מי היה הרעיון לתת דבש ???????
הערסית_מהשכונה*

תולעים במעיים

וכשתסיימו לשים גבולות לגננת אז לתת צמחים : טימין , אורגנו, ציפורן, זרעי שומר, קינמוןו , ג'ינג'ר....ועודדדדדדדדדד
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

הערסית מהשכונה הרבה הרבה תודה.
הבוקר החששות התאמתו ונצפתה תולעת על נייר הטואלט... קטנה, דקה, לבנה.
הציפורניים נגזרו אתמול.
הקשיו הוא חידוש מרענן ומשמח וכן לעיסת האורז הלא-מבושל. עשוי למצוא חן בעיניו.
בנוסף היינו היום אצל הרופאה הסינית, היה דיקור, קבלנו מיצוי צמחים וכן מיצוי של זרעי אשכולית, כהמלצתך.

(של מי היה הרעיון לתת דבש ?

אפשר לבשל חלב עם שום, להמתיק בדבש ולשתות. מופיע ב"ריפוי טבעי" של חיים ברנשטיין ומניסיון של חברה, זה עזר להם. (לילה טוב)

מראש העמוד. גם לי היה נשמע מוזר, אבל אין ספק ששמחתי שאפשר לתת לו משהו שימתיק לו את העניין. מה דעתך?

ליל מנוחה (רותם סנדק ממחשב אחר.)
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

וכשתסיימו לשים גבולות לגננת אז לתת צמחים : טימין , אורגנו, ציפורן, זרעי שומר, קינמוןו , ג'ינג'ר....ועוד

חחחחחח.. :)

(רותם סנדק)
גירודון*
הצטרפות: 13 אוגוסט 2010, 01:39

תולעים במעיים

שליחה על ידי גירודון* »

גם אנו במתגרדים.... איזה בעסה.
לבתי בת ה 4.5 חזרו התולעים אחרי חצי שנה. והיא גם מאוד משתעלת שיעול עמוק שמטופל כרגע ע"י ליאורה.
בערך באמצע הדף ראיתי קישור בין שיעול לתולעים שנמצאות במעי העליון ואף למעלה יותר (?!)
האם למישהי יש ידע על כך ? האם זה מצריך טיפול שונה ?
תודה .
פלוני_אלמונית*

תולעים במעיים

בפיסקה של טיפול קונבנציונלי: "כששאלנו רופא ילדים אם אין סיכון במתן ורמוקס לתינוקות, הוא אמר שזו תרופה שהגוף לא מעכל, כלומר היא לא יוצאת מהמעיים ועוברת למחזור הדם."
התיקון שלי:- צריך להיות היא לא יוצאת מהמעיים ולא עוברת למחזור הדם.
פולספגן*
הצטרפות: 13 אוגוסט 2010, 21:25

תולעים במעיים

שליחה על ידי פולספגן* »

בנוסף, נכתב בשרשור שהתרופה פוגעת בכבד, אך לפי מה שקראתי באתר מקצועי, החומר הפעיל בתרופה כלל אינו מסיס במים ואינו נכנס למחזור הדם ולכן לא פוגע בכבד.
אסייג ואומר, יש תולעת מסויימת שצריך לקחת כמויות אדירות של התרופה כדי להפטר ממנה ובגלל הכמויות הגדולות חלק מהתרופה אכן חודר למחזור הדם (ע"פ עקרון לה שטלייה ריכוזים גדולים יכולים לחדור גם כנגד מפל הריכוזים) על כן, יש צורך בבדיקות תקופתיות של תפקודי כבד.
רוני.של.4*
הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13

תולעים במעיים

שליחה על ידי רוני.של.4* »

גם רופאת המשפחה שלנו טוענת שאין פגיעה בכבד. אני לא חקרתי את הנושא בצורה יותר מעמיקה כך שכל הידע שלי מתמצה במה שכתוב כאן ובמה שאומרת הרופאה...
לעורכת*
הצטרפות: 16 אוגוסט 2010, 12:10

תולעים במעיים

שליחה על ידי לעורכת* »

הגעתי לדף זה בעקבות העברה מדף טפילי מעיים. אבל יש טפילים שאינם תולעים, אם החלטת לצרף את שני הדפים כדאי לקרוא לדף המאוחד טפילי-מעיים ולא תולעי-מעיים. בכל מקרה תודה על ההשקעה.
שליחת תגובה

חזור אל “צרכים ויציאות”