איך יוצאים מהקופסא

יוליפ*
הצטרפות: 18 אוגוסט 2012, 23:29

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי יוליפ* »

אנחנו שוברים את הראש.
באמת שאנחנו לא צריכים הרבה, כל מה שאנחנו רוצים זה הרבה זמן משפחה ביחד. לא רוצים עבדות. לעבוד עד 8 שעות ביום (עדיף פחות :) )
ורוצים לקנות בית, באיזור "טוב" (חנוך טוב, שכנים טובים, אנשים נחמדים, רחובות לא מטונפים).
איך עושים את זה? איך יוצאים מהעבדות הזאת?
אני נגיד יכולה להכניס משכורת סבירה במעט שעות יחסית, אבל לא יכולה לפרנס אותנו לגמרי. אישי היקר לעומת זאת הוא מהנדס, ובתחום שלו כל הצעות העבודה דורשות "עבודה 8-18, עם נכונות לשעות נוספות".
עבדות.
לא רוצה.
היש פתרונות כלשהם? מי יצא מהעבדות? באיזה מקצוע? איך?....
פולט*
הצטרפות: 18 פברואר 2013, 17:24

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי פולט* »

לדעתי הבחירה ב באיזור "טוב" (חנוך טוב, שכנים טובים, אנשים נחמדים, רחובות לא מטונפים). כבר משאירה אותך בקופסא. אלה הסטנדרטים שהורגלת בהם.
את בעצם שואלת איך אפשר לשמור על אותה רמת חיים אבל לעבוד פחות.
ניחוח אדמה אחרי הגשם
הצטרפות: 20 אוקטובר 2007, 21:26
דף אישי: הדף האישי של ניחוח אדמה אחרי הגשם

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי ניחוח אדמה אחרי הגשם »

אישי היקר לעומת זאת הוא מהנדס, ובתחום שלו כל הצעות העבודה דורשות "עבודה 8-18, עם נכונות לשעות נוספות".

אולי לשנות פה כיוון - בטוח יש איפשהו עבודה בתחום ההנדסה שאפשר לעבוד בה פחות שעות, עכשיו רק צריך למצוא אותה
בתור אחת שטובה בלמצוא עבודות מיוחדות ומעולות גם בשעות וגם בשכר, חשוב קודם כל להאמין שזה אפשרי וקיים איפשהו,
ושנית להיות משוכנע שזה טוב לעבוד ככה ולשדר את זה למעסיק
דלית_ב*
הצטרפות: 18 נובמבר 2005, 17:43
דף אישי: הדף האישי של דלית_ב*

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי דלית_ב* »

את בעצם שואלת איך אפשר לשמור על אותה רמת חיים אבל לעבוד פחות
זו שאלה מעולה!! תודה על הניסוח הזה, יש בו עבורי משהו משחרר.

_
מה התחום שלך? אולי אפשר להעלות שם את ההכנסות?

_
זמן עבודה לא בהכרח אומר זמן לא עם המשפחה
ברגע זה אישי זאב ב עובד והוא יחד עם בננו בן ה-4. מדריך ב"מחנה בוקרים" ילדים ונערים (בגיל 8-15) בפעילויות שטח.
שלושתנו (זאב אני והילד) גם עובדים בצוות הסברה של פרויקט הפרדה ומחזור, במעברי בית בישובים, יחד. הוא נהנה, לומד, מתנסה במפגש עם אנשים שמצידם מתמוגגים ממנו...

בנוסף, כל אחד מאיתנו גם עובד בנפרד, האפשרות לשלב מתאימה לי, אני מאוד אוהבת גם את הזמן שלי בנפרד מהמשפחה :-)

@}
יוליפ*

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי יוליפ* »

מה התחום שלך? אולי אפשר להעלות שם את ההכנסות?
נראה לי שאפשר, הכל תלוי באם אני מבינה איך עובדים המיסם כשאתה עצמאי... אמרו לי שכדי לחשב כמה ישאר לי בסוף ביחד אני צריכה פשוט לחלק בשתיים. האם זה נכון?.... אם כן, קשה להתפרנס פה! אם נשאר משהו שדומה יותר לכמה שמרוויחים, אז אולי אני יכולה להגדיל לנו את ההכנסות. מצד שני, זה בטח גם תלוי בכמה מרוויח הבעל, אם הוא לא ירוויח הרבה אז ינכו לי פחות, לא?..

זמן עבודה לא בהכרח אומר זמן לא עם המשפחה
במקרה שלנו, עם המקצועות שלנו, כן.
אלא אם כן נמצא איזה פטנט לעבוד מהבית, ואז אמנם צריך להתרכז במחשב, אבל אתה גם נוכח באיזשהו אופן בבית.

_בתור אחת שטובה בלמצוא עבודות מיוחדות ומעולות גם בשעות וגם בשכר, חשוב קודם כל להאמין שזה אפשרי וקיים איפשהו,
ושנית להיות משוכנע שזה טוב לעבוד ככה ולשדר את זה למעסיק_
וואלה, אולי תמצאי גם לנו :)
במקום העבודה הנוכחי שלו זה נראה חזון אחרית הימים, כבר הובטח לו הרבה פעמים שהוא יעבוד רק עד 4, ואז רק עד 5, אבל זה פשוט לא קורה. צריך להכניס עוד מהנדס, ולבוס אין תכניות שכאלו.... למרות שאני חושבת שהוא צריך להשאר במשך תקופה ארוכה בדיוק לפי שעות העבודה בחוזה, שהבוס יבין שאין ברירה אלא להעסיק עוד מישהו.

את בעצם שואלת איך אפשר לשמור על אותה רמת חיים אבל לעבוד פחות
יש דברים שלא אוותר עליהם, והעיקרי זה האנשים שחיים סביבי. אולי מישהו פיצח את זה, ומצא מקום לא בסוף העולם, עם אנשים טובים, ומחירים סבירים עד זולים?
ניחוח אדמה אחרי הגשם
הצטרפות: 20 אוקטובר 2007, 21:26
דף אישי: הדף האישי של ניחוח אדמה אחרי הגשם

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי ניחוח אדמה אחרי הגשם »

במקום העבודה הנוכחי שלו זה נראה חזון אחרית הימים
אולי לחשוב על הכיוון של למצוא עבודה אחרת ? או באמת להתעקש ולעבוד פחות שעות
כמובן, אם בן זוגך אכן מעוניין לעבוד פחות שעות וגם לעמוד על שלו מול הבוס
נובה*
הצטרפות: 21 יוני 2012, 02:51

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי נובה* »

שאלה מצוינת!
בדיוק היום דיברתי על זה - יותר נכון התווכחתי. לדעתי אין דבר העומד בפני הרצון ואם זה חשוב זה קורה.
אבל כמו לכל דבר יש לזה מחיר- על מה את מוכנה לוותר?
תתחילי עם רשימה של כל ההוצאות שיש לכם ותראי מה עניין של חיים ומוות ובמה ניתן לקצץ.
יציאה ממצרים (ביין המייצרים) לחרות היא תמיד -בזרוע נטויה ובמורא גדול- :)
יוליפ*

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי יוליפ* »

יציאה ממצרים (ביין המייצרים) לחרות היא תמיד -בזרוע נטויה ובמורא גדול- :)
אוי את לא מבינה איך המשפט הזה הנוגע עכשיו בדיוק!!!!!!!!
חייבת לצוטט אותך לבעלי ולעצמי :)

תתחילי עם רשימה של כל ההוצאות שיש לכם ותראי מה עניין של חיים ומוות ובמה ניתן לקצץ.
אחנו לא בזבזנים, ההוצאות לא גבוהות יחסית. ההוצאה העיקרית היא שכ"ד. אין הרבה איפה לקצץ, אלא כמובן בתחום זה, שאם נעבור לפריפריה, אז השכ"ד (או המשכנתא) ירדו מאוד.
יוליפ*

איך יוצאים מהקופסא

שליחה על ידי יוליפ* »

הודו ??
חחח.....
:)
לא בשבילנו.....
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”