שמונה ימים בפארק הירדן 2007
תאריך - 4 עד 11 בספטמבר 2007 - שלישי עד שלישי.
הכינו את עצמכם לשמונה ימים, אבל אפשר כמובן להגיע רק לחלק, ואפשר להשאר גם אחרי או לבוא לפני. בכל מקרה כדאי לבוא לפחות לשלושה ימים.
אפשר לקרוא קצת על המקום ב אתר של פארק הירדן או לראות איך להגיע וגם לראות קצת את מפת הפארק ואולי גם קצת תמונות בפארק
וגם, אפשר להתרשם מהמפגשים הקודמים ב מדור מפגשים.
עלות כניסה לפארק הלאומי "פארק הירדן" - 50 ש"ח ליום. התשלום הוא למי שלן בשטח ומכסה שירותים, ברזים, זבל, מקלחות וכו'.
דמי השתתפות (למארגני באופן טבעי) - תשלום בסיסי - 40 ש"ח למשפחה למנויים ללילה אחד או שני לילות ראשונים + 10 ש"ח לכל לילה נוסף.
יש אפשרות לקנות קרח הן בפארק עצמו והן מחוץ לפארק בתחנות דלק "גנוסר" ו"האון".
פרטים נוספים בהמשך.
<נכתב 26.08.07>
הכינו את עצמכם לשמונה ימים, אבל אפשר כמובן להגיע רק לחלק, ואפשר להשאר גם אחרי או לבוא לפני. בכל מקרה כדאי לבוא לפחות לשלושה ימים.
אפשר לקרוא קצת על המקום ב אתר של פארק הירדן או לראות איך להגיע וגם לראות קצת את מפת הפארק ואולי גם קצת תמונות בפארק
וגם, אפשר להתרשם מהמפגשים הקודמים ב מדור מפגשים.
עלות כניסה לפארק הלאומי "פארק הירדן" - 50 ש"ח ליום. התשלום הוא למי שלן בשטח ומכסה שירותים, ברזים, זבל, מקלחות וכו'.
דמי השתתפות (למארגני באופן טבעי) - תשלום בסיסי - 40 ש"ח למשפחה למנויים ללילה אחד או שני לילות ראשונים + 10 ש"ח לכל לילה נוסף.
יש אפשרות לקנות קרח הן בפארק עצמו והן מחוץ לפארק בתחנות דלק "גנוסר" ו"האון".
פרטים נוספים בהמשך.
<נכתב 26.08.07>
-
- הצטרפות: 20 יוני 2007, 22:02
- דף אישי: הדף האישי של \*
הכשרים פרסמו תאריכים במכתב שסיפר על יציאת העלון להפסקה של שנה.
מה שנכתב שם הוא:
4-11/9/07 יום שלישי עד שלישי.
מה שנכתב שם הוא:
4-11/9/07 יום שלישי עד שלישי.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
הסיבה לתאריך:
בחופש הגדול אי אפשר לבלות בפארקים בישראל.
בחגים (ראש השנה עד סוכות) הפארקים שוב מלאים והומים.
באוקטובר כבר קר מכדי לישון שם (אפילו בספטמבר קר לפנות בוקר בפארק הירדן).
כך נשאר רק ספטמבר.
הסיבה למיקום:
פארק פחות עמוס מהפארקים במרכז, וכולל מים.
בחופש הגדול אי אפשר לבלות בפארקים בישראל.
בחגים (ראש השנה עד סוכות) הפארקים שוב מלאים והומים.
באוקטובר כבר קר מכדי לישון שם (אפילו בספטמבר קר לפנות בוקר בפארק הירדן).
כך נשאר רק ספטמבר.
הסיבה למיקום:
פארק פחות עמוס מהפארקים במרכז, וכולל מים.
-
- הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*
פארק מקורות הירקון עונה על כל התנאים.
אני חושבת שאין בו לינה... אבל data]שווה בדיקה card[/po].php?ItemID=281086274&SiteName=parks&NewNameMade=121&ValuePage=&BuyerID=612792367&Clubtmp1=.
אני חושבת שאין בו לינה... אבל data]שווה בדיקה card[/po].php?ItemID=281086274&SiteName=parks&NewNameMade=121&ValuePage=&BuyerID=612792367&Clubtmp1=.
-
אין בו לינה.
לדעתי הכי טוב זה לצאת לקפריסין או לכרתים רצוי באוגוסט.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
<השבוע אני נוסעת לפארק הירדן לקמפינג ואשמח להמלצות>
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
איזה סוג של המלצות (איזה כיף לך! אתם נוסעים כל המשפחה?)
-
איפה בפארק הירדן וכל המלצה שהיא לגבי הקמפינג עצמו תתקבל בברכה. אני כותבת לך בדףבית כדי לא להביט מהנושא המרכזי
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
ואשמח להמלצות
אני ממליצה מאוד.
אני ממליצה מאוד.
-
יופי תבשילה;-)
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
- דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*
_חוות משמר הכרמל
החווה של יהודה (דפנה http://www.park-dafna.com/)
על חוף ים
חאן נחל אל-על_
נראה מקום יפה דווקא מה דעתכם כשרים? יש אפשרות לשנות מקום השנה?
על חוף ים
חאן נחל אל-על_
נראה מקום יפה דווקא מה דעתכם כשרים? יש אפשרות לשנות מקום השנה?
-
חוות משמר הכרמל מצוינת, אבל לא מתאימה לקיץ.
היא יופי למפגש אביב או אפילו חורף.
היא יופי למפגש אביב או אפילו חורף.
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2006, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של סיפורי_פוגית*
החווה של יהודה ממש מעוררת תאבון. אבל זה נורא רחוק...
-
למה לא מתאימה לקיץ? אין מספיק צל? אולי אפשר ליצור יותר צל...
(הילה ב ממחשב אחר)
(הילה ב ממחשב אחר)
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
בואו ונגמור עם זה.
המפגש השנתי בפארק הירדן - מתקיים בפארק הירדן.
כל מי שמעוניין להרים מפגש במקום אחר, כמובן שזו זכותו, ואפילו זכותו המבורכת.
עדיין, המפגש בפארק הירדן - בפארק הירדן.
ותודה גדולה, ניתנת למקום, ולקהל.
מוזמנים כולם.
>צפריר>
המפגש השנתי בפארק הירדן - מתקיים בפארק הירדן.
כל מי שמעוניין להרים מפגש במקום אחר, כמובן שזו זכותו, ואפילו זכותו המבורכת.
עדיין, המפגש בפארק הירדן - בפארק הירדן.
ותודה גדולה, ניתנת למקום, ולקהל.
מוזמנים כולם.
>צפריר>
-
וואו צפריר לא צריך להתעצבן...
-
למה לא מתאימה לקיץ?
כי רוצים מים. לא?
כי רוצים מים. לא?
-
ומה אין שם? נראה בתמונות שדווקא יש, לא מכירה את המקום אז לא יודעת בוודאות.
-
_חוות משמר הכרמל
על חוף ים
חאן נחל אל-על_
הם 4 מקומות שונים.
על חוף ים
חאן נחל אל-על_
הם 4 מקומות שונים.
-
וואלה..
-
הילה,
זה לא עניין של להתעצבן, זה בוודאי שלא מעצבן אותי,
זה פשוט, אם רוצים להעלות רעיונות לגבי מפגשים אחרים, מה עניין זה קשור למפגש הזה, שמתקיים מאז שנת 2000.
כלומר, זה הרי לא נושא לדיון.
זה פשוט, יש מפגש, וכולם מוזמנים, בשמחה.
ואין מקום בדף הזה, לדעתי, לשיחות על חופשה באלסקה...
בחיוך, לא בעצבים.
תודה.
>צפריר>
זה לא עניין של להתעצבן, זה בוודאי שלא מעצבן אותי,
זה פשוט, אם רוצים להעלות רעיונות לגבי מפגשים אחרים, מה עניין זה קשור למפגש הזה, שמתקיים מאז שנת 2000.
כלומר, זה הרי לא נושא לדיון.
זה פשוט, יש מפגש, וכולם מוזמנים, בשמחה.
ואין מקום בדף הזה, לדעתי, לשיחות על חופשה באלסקה...
בחיוך, לא בעצבים.
תודה.
>צפריר>
-
חופשה באלסקה...
-
אם רוצים להעלות רעיונות לגבי מפגשים אחרים, מה עניין זה קשור למפגש הזה, שמתקיים מאז שנת 2000.
אבל אבל, גם יום העיון התקיים בהתחלה בפארק הירקון, ואז עבר לפארק הלאומי בר"ג....
אבל אבל, גם יום העיון התקיים בהתחלה בפארק הירקון, ואז עבר לפארק הלאומי בר"ג....
-
אם רוצים להעלות רעיונות לגבי מפגשים אחרים, מה עניין זה קשור למפגש הזה, שמתקיים מאז שנת 2000
ואם הוא מתקיים משנת 2000 אז מה? אי אפשר לחגוג אותו במקום אחר? מה זה ההיקשרות הזאת?
ואם הוא מתקיים משנת 2000 אז מה? אי אפשר לחגוג אותו במקום אחר? מה זה ההיקשרות הזאת?
-
באג של המארגנים.
ככה זה.
עובדה.
באג של המארגנים.
ככה זה.
עובדה.
באג של המארגנים.
וואלה. להשתמש ככה בסמכות ובוותק. אני בטוחה שישנן סיבות הרבה יותר טובות שאפשר להשתמש בהן, כמו שימור המסורת וכמו מאפיינים אובייקטיביים של הפארק עצמו. לא צריך לרקוע ברגליים.
וואלה. להשתמש ככה בסמכות ובוותק. אני בטוחה שישנן סיבות הרבה יותר טובות שאפשר להשתמש בהן, כמו שימור המסורת וכמו מאפיינים אובייקטיביים של הפארק עצמו. לא צריך לרקוע ברגליים.
-
-
שוכנת,
את צודקת.
ובכל זאת, אלה העובדות, זה המקום, וכל השיח הזה, נוגע בשאלה הפשוטה, מדוע לעורר דיון סתמי?
זה לא שהנושא פתוח לדיון או להחלטה שונה.
ככה החלטנו, ואם מישהו חושב לשכנע אותנו להחליף מקום, יפתח נא דף העוסק בנושא, ושם יהיו דיונים מעמיקים על מסורת, על שינויים, על דמוקרטיה, ועל כל האפשרויות הגלומות בדיון עצמו.
שוב, ההתארגנות הזו - שמונה ימים בפארק הירדן, תתקיים בכל מקרה בפארק הירדן, ובאמת שמוזמנים כולם, ויבואו מי שממילא מתאים להם לבוא, ומי שסובל ממים עכורים או מאנשים עם זקן, או מכאלה האוכלים בשר, או חס וכרפס כאלה שמשתמשים בעגלה, או משימוש כזה בסמכות ובוותק, ומרגיש לא נוח לבוא לפארק הירדן, מראש הרי ימנע מלבוא, ואם יש מישהו שרוצה לארגן מפגש אחר, הבמה לרשותו, ואולי גם יזמין את המארגנים, אם ישאו חן מלפניו.
בקיצור, לא הכרח הוא לקיים דיון על מה שאיננו לדיון.
>צפריר כבר רוָוה, רווֵה, וירווה נחת רוח מהכינוס הזה, בו גן העדן מונכח ביתר שאת.>
את צודקת.
ובכל זאת, אלה העובדות, זה המקום, וכל השיח הזה, נוגע בשאלה הפשוטה, מדוע לעורר דיון סתמי?
זה לא שהנושא פתוח לדיון או להחלטה שונה.
ככה החלטנו, ואם מישהו חושב לשכנע אותנו להחליף מקום, יפתח נא דף העוסק בנושא, ושם יהיו דיונים מעמיקים על מסורת, על שינויים, על דמוקרטיה, ועל כל האפשרויות הגלומות בדיון עצמו.
שוב, ההתארגנות הזו - שמונה ימים בפארק הירדן, תתקיים בכל מקרה בפארק הירדן, ובאמת שמוזמנים כולם, ויבואו מי שממילא מתאים להם לבוא, ומי שסובל ממים עכורים או מאנשים עם זקן, או מכאלה האוכלים בשר, או חס וכרפס כאלה שמשתמשים בעגלה, או משימוש כזה בסמכות ובוותק, ומרגיש לא נוח לבוא לפארק הירדן, מראש הרי ימנע מלבוא, ואם יש מישהו שרוצה לארגן מפגש אחר, הבמה לרשותו, ואולי גם יזמין את המארגנים, אם ישאו חן מלפניו.
בקיצור, לא הכרח הוא לקיים דיון על מה שאיננו לדיון.
>צפריר כבר רוָוה, רווֵה, וירווה נחת רוח מהכינוס הזה, בו גן העדן מונכח ביתר שאת.>
לדעתי, וזו רק דעתי כמובן, צריך להעביר את המפגש לתחילת אפריל. כי אז הדיונים על המפגש יהיו במרץ, כשהטמפרטורות רגועות, וכך יחסכו שעות של ויכוחים על לא-משנה-מה (מיקום, טון הכתיבה, כלבים, תשלום בחיוך או תשלום כפוי וכיוצ"ב), פחות אנשים יפרשו, יותר ישלמו דמי מנוי לאתר, ואולי זה ייגמר אפילו בשלום עולמי.
-
ומי שסובל ממים עכורים או מאנשים עם זקן, או מכאלה האוכלים בשר, או חס וכרפס כאלה שמשתמשים בעגלה, או משימוש כזה בסמכות ובוותק,
אתה יודע שזה לא קשור לאפחת מהסיבות אלה יותר לחום הגדול של האזור בתוספת הצרעות... אבל אם זה לא יזוז שלא ובאמת שכל אחד יעשה את שיקולו אני.. נראה לי שאבוא לפחות נכון להיום ולעכשיו אבל נחשוב על זה לקראת סוף אוגוסט.
חיבוק גדול לכווווולם ולכככככככל הדעות!
אתה יודע שזה לא קשור לאפחת מהסיבות אלה יותר לחום הגדול של האזור בתוספת הצרעות... אבל אם זה לא יזוז שלא ובאמת שכל אחד יעשה את שיקולו אני.. נראה לי שאבוא לפחות נכון להיום ולעכשיו אבל נחשוב על זה לקראת סוף אוגוסט.
חיבוק גדול לכווווולם ולכככככככל הדעות!
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
את המפגש הזה יוזמים ומארגנים אנשים מסויימים, וכל השאר מוזמנים אליו.
מי שמתאים לו - בא. מי שלא מתאים לו ולא מעוניין - לא בא. כל כך פשוט.
זכותם של היוזמים והמארגנים לקבוע היכן יתקיים המפגש. זו לא החלטה דמוקרטית, והם לא צריכים לנמק את החלטתם. כל כך פשוט.
זכותו של כל אחד אחר לארגן מפגשים בכל מקום שירצה, ולהזמין אליהם את מי שירצה, וכל המרבה הרי זה משובח.
ואולי זה ייגמר אפילו בשלום עולמי.
אין חשש!
זכותם של היוזמים והמארגנים לקבוע היכן יתקיים המפגש. זו לא החלטה דמוקרטית, והם לא צריכים לנמק את החלטתם. כל כך פשוט.
זכותו של כל אחד אחר לארגן מפגשים בכל מקום שירצה, ולהזמין אליהם את מי שירצה, וכל המרבה הרי זה משובח.
ואולי זה ייגמר אפילו בשלום עולמי.
אין חשש!
-
צפריר,
באמת לא מתחשק לך לקפוץ לאלסקה?
אני דווקא ממליצה. גם לעצמי...
באמת לא מתחשק לך לקפוץ לאלסקה?
אני דווקא ממליצה. גם לעצמי...
_את המפגש הזה יוזמים ומארגנים אנשים מסויימים, וכל השאר מוזמנים אליו.
זכותם של היוזמים והמארגנים לקבוע היכן יתקיים המפגש. זו לא החלטה דמוקרטית, והם לא צריכים לנמק את החלטתם. כל כך פשוט._
הכל נכון. לי באופן אישי אין שומדבר נגד המיקום ולא נגד המסורת באשר היא מסורת, ולא נגד צפריר. השאלה היא איך אומרים את זה. הצגת הטיעון כמו שנעשתה קודם הייתה משכנעת הרבה יותר, וזו שהבעתי אליה התנגדות גרמה לי לתחושה לא נעימה בבטן. אולי היה לי נעים בבטן לשמוע מלים כאלה אילו הייתי ותיקה, אילו הייתי מסתובבת בקהילות מ-2001 (נניח), כפי שמישהי רמזה בהקשר אחר.
דרושה למסירה או למכירה במחיר סביר מכונת זמן במצב טוב, אפשר משומשת.
זכותם של היוזמים והמארגנים לקבוע היכן יתקיים המפגש. זו לא החלטה דמוקרטית, והם לא צריכים לנמק את החלטתם. כל כך פשוט._
הכל נכון. לי באופן אישי אין שומדבר נגד המיקום ולא נגד המסורת באשר היא מסורת, ולא נגד צפריר. השאלה היא איך אומרים את זה. הצגת הטיעון כמו שנעשתה קודם הייתה משכנעת הרבה יותר, וזו שהבעתי אליה התנגדות גרמה לי לתחושה לא נעימה בבטן. אולי היה לי נעים בבטן לשמוע מלים כאלה אילו הייתי ותיקה, אילו הייתי מסתובבת בקהילות מ-2001 (נניח), כפי שמישהי רמזה בהקשר אחר.
דרושה למסירה או למכירה במחיר סביר מכונת זמן במצב טוב, אפשר משומשת.
-
השאלה היא איך אומרים את זה
כנראה צריך היה ותק כדי להבין את ההקשר.
ההקשר הוא, שאת כל המפגשים מארגנים המארגנים.
הם מזמינים, הם טורחים, הם קובעים את המיקום, המועד והכל, וכולם מוזמנים. לא קובעים, לא מזמינים - מוזמנים. וגם בתשלום. הם גם עשויים לשנות (למשל, יום העיון התחיל בפארק הירקון, אבל המארגנים העבירו אותו לפארק הלאומי ברמת גן מפני שהתברר שהוא עדיף מסיבות כמו צל, חנייה, קירבה לחנייה ועוד) - אבל לא אחרים משנים.
מי שמפספס את ההקשר הזה, עלול באמת להתבלבל.
יש מפגש, שנתי, קבוע, מבוסס, כל מיני אנשים (-; (למשל אני) מחכים לו כל השנה, כן כן למקום הזה עם החום והצרעות (איפה לא חם בארץ בעונה זו של השנה? ובאמת נפלא פשוט לשבת במים כל היום ו-ל-ה-ת-ב-ט-ל),
וממש נפלא יהיה גם אם עוד אנשים יארגנו עוד מפגשים שנתיים. נעשו כבר כמה ניסיונות כאלה, והם היו די מוצלחים.
בעבר גם היה במשך כמה שנים טיול של באופן טבעי בסביבות מרץ עם רני כשר כמדריך הטיולים, ולצערי לא התקיים השנה (סוף סוף אני לא צריכה להיסחב עם הכל עלי - ילד, תיק, מים, אוכל לשלושה - ואז מפסיקים! לא פר!).
כנראה צריך היה ותק כדי להבין את ההקשר.
ההקשר הוא, שאת כל המפגשים מארגנים המארגנים.
הם מזמינים, הם טורחים, הם קובעים את המיקום, המועד והכל, וכולם מוזמנים. לא קובעים, לא מזמינים - מוזמנים. וגם בתשלום. הם גם עשויים לשנות (למשל, יום העיון התחיל בפארק הירקון, אבל המארגנים העבירו אותו לפארק הלאומי ברמת גן מפני שהתברר שהוא עדיף מסיבות כמו צל, חנייה, קירבה לחנייה ועוד) - אבל לא אחרים משנים.
מי שמפספס את ההקשר הזה, עלול באמת להתבלבל.
יש מפגש, שנתי, קבוע, מבוסס, כל מיני אנשים (-; (למשל אני) מחכים לו כל השנה, כן כן למקום הזה עם החום והצרעות (איפה לא חם בארץ בעונה זו של השנה? ובאמת נפלא פשוט לשבת במים כל היום ו-ל-ה-ת-ב-ט-ל),
וממש נפלא יהיה גם אם עוד אנשים יארגנו עוד מפגשים שנתיים. נעשו כבר כמה ניסיונות כאלה, והם היו די מוצלחים.
בעבר גם היה במשך כמה שנים טיול של באופן טבעי בסביבות מרץ עם רני כשר כמדריך הטיולים, ולצערי לא התקיים השנה (סוף סוף אני לא צריכה להיסחב עם הכל עלי - ילד, תיק, מים, אוכל לשלושה - ואז מפסיקים! לא פר!).
שוב, בשמת. אני לא העליתי את ההתנגדות למיקום. מישהם אחרים העלו אותה. לי אין שומדבר להגיד על ארגון האירוע, על מיקומו וכו'. הגבתי רק כי 'תצבנתי על תגובתו האחרונה של צפריר. תודה על ההסבר (כבר ידעתי, במקרה, כי חרשתי את האתר קודם, אבל אולי ראוי לשים אותו בראש הדף). אגב, המארגנים לא חייבים "להיתקע" עם כל הבעסה והבירוקרטיה של הארגון. בטוחה שיהיו מתנדבים מבין ה"חדשים" שיסכימו לעזור לשאת בחלק מהנטל, כדי שלא תיווצר מרירות כזו. ("חדשים" = עוד לא היו כאן ב-2001 או לפני כן).
בכולופן, אני מעכשיו בתקופת צינון לרגל פגרת הקיץ. מקווה שלא העלבתי יותר מדי אנשים מאז פברואר או מרס או מה שזה לא יהיה. הנה סליחה מוקדמת ומיוחדת לראש השנה.
בכולופן, אני מעכשיו בתקופת צינון לרגל פגרת הקיץ. מקווה שלא העלבתי יותר מדי אנשים מאז פברואר או מרס או מה שזה לא יהיה. הנה סליחה מוקדמת ומיוחדת לראש השנה.
-
טוב אני ממש מצטערת שפתחתי את הפה זה יצא מפרופורציה וגלש למקומות לא כל כך נעימים אני מבקשת סליחה מהמארגנים. לא היתה לי כל כוונה לפגוע או חס וחלילה "לערער" סמכות פשוט הרגשתי חלק מ.. (לא מהמארגנים) אבל גם לא חשבתי שהעניין כל כך רגיש ויעורר כזו סערה (למרות ששמתי לב שזה מה שקורה בימים אלו כל דבר נהיה ויכוח ולא רק באתר כנראה משהו בכוכבים..) .
טוב- שלום!
טוב- שלום!
-
סתם רעיונות ברוח טובה. לא אז לא. סבבה.
(אני בכלל מתבעסת מזה שאנחנו כבר לא נהיה בארץ בתאריכים האלה. אני אצטרך לעשות לעצמי שמונה ימים בשלכת המסצ'וסטסית כדי לא להרגיש מקופחת...)
(אני בכלל מתבעסת מזה שאנחנו כבר לא נהיה בארץ בתאריכים האלה. אני אצטרך לעשות לעצמי שמונה ימים בשלכת המסצ'וסטסית כדי לא להרגיש מקופחת...)
-
המארגנים לא חייבים "להיתקע
הם לא "נתקעים".
אולי בכל זאת לא הסברתי כמו שצריך:
זו יוזמה שלהם. רצון שלהם. הזמנה שלהם. אירוע שהם מארגנים, מרצונם ובשמחה.
זה גם כתוב בראש הדף.
אין מרירות, בעסה או ביורוקרטיה - הם עושים את זה שנים, בשמחה רבה, ואנחנו שמחים לבוא ולהשתתף (ולשלם כמובן).
הם לא "נתקעים".
אולי בכל זאת לא הסברתי כמו שצריך:
זו יוזמה שלהם. רצון שלהם. הזמנה שלהם. אירוע שהם מארגנים, מרצונם ובשמחה.
זה גם כתוב בראש הדף.
אין מרירות, בעסה או ביורוקרטיה - הם עושים את זה שנים, בשמחה רבה, ואנחנו שמחים לבוא ולהשתתף (ולשלם כמובן).
-
שאנחנו כבר לא נהיה בארץ בתאריכים האלה
אוי, זה כל כך קרוב? )-:
טוב אני ממש מצטערת שפתחתי את הפה
הי פלוני אלמונית, אל תקחי את זה כל כך קשה. לא קרה כלום. גם אל תתרגשי מהלאקוניות של צפריר...
אוי, זה כל כך קרוב? )-:
טוב אני ממש מצטערת שפתחתי את הפה
הי פלוני אלמונית, אל תקחי את זה כל כך קשה. לא קרה כלום. גם אל תתרגשי מהלאקוניות של צפריר...
-
אני אצטרך לעשות לעצמי שמונה ימים בשלכת המסצ'וסטסית
וואו, איזה יופי!
פשוטו כמשמעו: היופי בהתגלמותו!
אבל אולי כדאי לך לבוא לפארק הירדן, ולנסוע למסצ'וסטס מיד אחר כך. אז היערות ממש בוערים בשלכת.
וואו, איזה יופי!
פשוטו כמשמעו: היופי בהתגלמותו!
אבל אולי כדאי לך לבוא לפארק הירדן, ולנסוע למסצ'וסטס מיד אחר כך. אז היערות ממש בוערים בשלכת.
-
הפלוני זו אני (הילה ב)
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
ובכל זאת, כנראה אנשי באופן יצוקים מחומר נדיר במיוחד. אנחנו לא שרדנו את החום בשנה שעברה. היו כמה ימים חמים במיוחד והבת שלנו סבלה כל כך מהחום שנאלצנו לעזוב. ואני יודעת שאנחנו לא היחידים שעבנו בגלל החום. האמת שאני מתלבטת אם לבוא שוב השנה כי אני לא רוצה לגלות שוב שהמשפחה שלי לא עומדת בחום הזה.
אני יודעת שלא אני קובעת אבל אני באמת מבקשת מהמארגנים לחשוב בפעם הבאה על מקום שהסבירות לשרוד בו בחום כבד גבוהה יותר.
ונכון שאני יכולה ליזום מפגש במקום אחר ובזמן אחר (ואני באמת יכולה), אבל זאת בכלל לא הנקודה כי כבר יש התארגנות והיא מאוד מוצלחת ואני רוצה להיות חלק ממנה וחבל לי מאוד מאוד שכנראה לא אגיע כי המקום לא מתאים למשפחה שלי. אני חושבת שכל התארגנות דומה מוצלחת ככל שתהיה לא תשתווה לאפקט של המפגש השנתי השבטי בטבע שכרגע מתקיים בפארק הירדן.
אני יודעת שלא אני קובעת אבל אני באמת מבקשת מהמארגנים לחשוב בפעם הבאה על מקום שהסבירות לשרוד בו בחום כבד גבוהה יותר.
ונכון שאני יכולה ליזום מפגש במקום אחר ובזמן אחר (ואני באמת יכולה), אבל זאת בכלל לא הנקודה כי כבר יש התארגנות והיא מאוד מוצלחת ואני רוצה להיות חלק ממנה וחבל לי מאוד מאוד שכנראה לא אגיע כי המקום לא מתאים למשפחה שלי. אני חושבת שכל התארגנות דומה מוצלחת ככל שתהיה לא תשתווה לאפקט של המפגש השנתי השבטי בטבע שכרגע מתקיים בפארק הירדן.
-
מיכלולה,
משנה לשנה לומדים את הטריקים איך להפיק את המירב מהמקום.
ואז גם נהנים: במים כשחם, ביבשה כשחשוך.
משנה לשנה לומדים את הטריקים איך להפיק את המירב מהמקום.
ואז גם נהנים: במים כשחם, ביבשה כשחשוך.
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
אני מכירה את הטריקים הללו, לצערי הבת שלי לא מבינה את הטריקים הללו. הניסיון שלנו הראה שבמעברים מחום לקור היא חלתה.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2001, 01:21
- דף אישי: הדף האישי של רני_כשר*
גם אני מתפלא שלעתים קרובות מידי הופכים כל מיני דפים לויכוחים, למרות שנראה כאילו אין בויכוח כל צורך. וכשמתווכחים - לעתים גם יש אי-הבנות וה"טורים" עלולים לעלות.
לגבי המפגש בפארק הירדן - אנחנו שמחים להגיע למפגש הזה בכל שנה, ואני יכול אף להעיד על עצמי (בדומה לבשמת) שאני ממש מחכה לו במשך כל השנה.
נכון שהתנאים האקלימיים "מיוחדים" - חם לעתים, ויש גם צרעות פה ושם, אבל השקט (חוץ מסופשבוע), המים, הצל, החום והצרעות, האווירה, השכנים, החברים, צוות העובדים ובטח גורמים נוספים - עושים את השהייה שם לחוויה מאד "עמוקה" שממשיכה להדהד אחר-כך למשך ימים רבים.
אני לא מכיר מקום שיחליף את המקום הזה, והאמת - אני לא מרגיש צורך לחפש כזה מקום.
לכן גם לא העלתי בדעתי שיכול להתפתח דיון על עצם קיומו של המפגש - במקום בו נקבע ובתקופה בה הוא נקבע.
את התאריך אנו קובעים ע"פ מיקום החופש הגדול והחגים, ובכל שנה המפגש מתחיל אחרי תום החופש הגדול ולפני ראש השנה. לעתים זה בסוף ספטמבר ולעתים בתחילתו. מבחינת החום, המים, הצרעות והצל - זה לא משנה.
המפגש התחיל ביומיים וצמח עד לשמונה ימים. רצינו השנה להאריך אותו לשבועיים, אבל ראש השנה מגיע מוקדם, ולכן זה לא התאפשר.
בפעם הראשונה היה קשה וכיף. בפעם השנייה (שלושה ימים בסופשבוע) היה פחות קשה וכיף. בשנים לאחר מכן היה כיף יותר ויותר, ונוספו ימים. בסופו של דבר כל אחד מגיע בזמנו שלו, ולמשך זמן שמתאים לו. התהליך ה"מתפתח" הזה עבר לא רק עלינו אלא על חברים נוספים, ובאופן גורף אני יכול לומר שמי שהגיע לזמן קצר והתייאש לפני שהתמקם באווירה המיוחדת של המקום - זוכר רק את החום והצרעות.
לכן, אני מזמין את כולם להגיע לפחות ליומיים, לנסות להתעלם בתחילה מהתנאים האקלימיים והסביבתיים, ולקוות להתאקלם כמה שיותר מהר.
השכר מובטח!
ולגבי מפגשים אחרים - במקומות אחרים ובמועדים אחרים - כל המרבה הרי זה משובח.
לגבי המפגש בפארק הירדן - אנחנו שמחים להגיע למפגש הזה בכל שנה, ואני יכול אף להעיד על עצמי (בדומה לבשמת) שאני ממש מחכה לו במשך כל השנה.
נכון שהתנאים האקלימיים "מיוחדים" - חם לעתים, ויש גם צרעות פה ושם, אבל השקט (חוץ מסופשבוע), המים, הצל, החום והצרעות, האווירה, השכנים, החברים, צוות העובדים ובטח גורמים נוספים - עושים את השהייה שם לחוויה מאד "עמוקה" שממשיכה להדהד אחר-כך למשך ימים רבים.
אני לא מכיר מקום שיחליף את המקום הזה, והאמת - אני לא מרגיש צורך לחפש כזה מקום.
לכן גם לא העלתי בדעתי שיכול להתפתח דיון על עצם קיומו של המפגש - במקום בו נקבע ובתקופה בה הוא נקבע.
את התאריך אנו קובעים ע"פ מיקום החופש הגדול והחגים, ובכל שנה המפגש מתחיל אחרי תום החופש הגדול ולפני ראש השנה. לעתים זה בסוף ספטמבר ולעתים בתחילתו. מבחינת החום, המים, הצרעות והצל - זה לא משנה.
המפגש התחיל ביומיים וצמח עד לשמונה ימים. רצינו השנה להאריך אותו לשבועיים, אבל ראש השנה מגיע מוקדם, ולכן זה לא התאפשר.
בפעם הראשונה היה קשה וכיף. בפעם השנייה (שלושה ימים בסופשבוע) היה פחות קשה וכיף. בשנים לאחר מכן היה כיף יותר ויותר, ונוספו ימים. בסופו של דבר כל אחד מגיע בזמנו שלו, ולמשך זמן שמתאים לו. התהליך ה"מתפתח" הזה עבר לא רק עלינו אלא על חברים נוספים, ובאופן גורף אני יכול לומר שמי שהגיע לזמן קצר והתייאש לפני שהתמקם באווירה המיוחדת של המקום - זוכר רק את החום והצרעות.
לכן, אני מזמין את כולם להגיע לפחות ליומיים, לנסות להתעלם בתחילה מהתנאים האקלימיים והסביבתיים, ולקוות להתאקלם כמה שיותר מהר.
השכר מובטח!
ולגבי מפגשים אחרים - במקומות אחרים ובמועדים אחרים - כל המרבה הרי זה משובח.
אני מוכרחה לציין, רני, שאתה פשוט אדם גדול. לא פחות.
איכשהו, תמיד אתה יודע להתנסח בצורה מדוייקת - ברורה וגם רכה, מוצקה וגם מבינה. לא שופט ולא תוקף וענייני ו.. מה יש לומר... תבורך.
פגשתי אותך ב "לייב" מעט פעמים ותמיד התחשק לי להתקרב יותר. אולי הפעם, אם נגיע.
תודה לך.
(יצא לי קצת מתחנף ו"מתלקק" אבל זו ממש לא הכוונה. רוצה לפרגן. ובחרתי בכינוי שונה לצורך העניין.)
איכשהו, תמיד אתה יודע להתנסח בצורה מדוייקת - ברורה וגם רכה, מוצקה וגם מבינה. לא שופט ולא תוקף וענייני ו.. מה יש לומר... תבורך.
פגשתי אותך ב "לייב" מעט פעמים ותמיד התחשק לי להתקרב יותר. אולי הפעם, אם נגיע.
תודה לך.
(יצא לי קצת מתחנף ו"מתלקק" אבל זו ממש לא הכוונה. רוצה לפרגן. ובחרתי בכינוי שונה לצורך העניין.)
נראה לי שצריך להיות חם מאוד כדי לרצות להיכנס למים הקרירים האלה ולכן אם מגיעים חודש אחרי כבר יכול להיות קצת קריר.
יש זולות מוצלות ומרעננות, שנמצאות בזרם השוטף בתוך הצמחיה העבותה, ואפשר להעביר שם את שעות החום.
תמיד נחמד למפגוש עוד משתכשכים בתוך הזרמים הקרירים האלה.
אני רק לא בטוחה שמבחינה וגינלית השטיפות האלה כל כך סטריליות.
יש זולות מוצלות ומרעננות, שנמצאות בזרם השוטף בתוך הצמחיה העבותה, ואפשר להעביר שם את שעות החום.
תמיד נחמד למפגוש עוד משתכשכים בתוך הזרמים הקרירים האלה.
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2007, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אימא_טרייה_פלוס*
טוב. אנחנו נשמח להגיע. תודה על הארגון- מקווים להינות
-
- הצטרפות: 05 יולי 2007, 00:03
עד כמה שידוע לי מאגף ניטור נחלים, אין חשש לפגיעה בדגים ובשאר חיות המים בירדן מהפלורה הוגינלית, אבל מי שחוששת לטבע עדיף שתתרחץ במקלחות לפני שהיא נכנסת למים D-:
עד כמה שידוע לי מאגף ניטור נחלים, אין חשש לפגיעה בדגים ובשאר חיות המים בירדן מהפלורה הוגינלית, אבל מי שחוששת לטבע עדיף שתתרחץ במקלחות לפני שהיא נכנסת למים D-:
-
-
- הצטרפות: 18 נובמבר 2006, 23:45
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_טבקה*
אנו אוהבים מאוד את המפגש השנתי בפארק הירדן, אולם לאחר שהחום בשנה שעברה השבית לנו את השמחה, נשמח אם תוכלו לדחות את תאריך המפגש.
מה דעתכם על ה7 לאוקטובר (לאחר כל החגים) - מזג האוויר צריך להיות נעים יותר.
מה דעתכם על ה7 לאוקטובר (לאחר כל החגים) - מזג האוויר צריך להיות נעים יותר.
-
מזג האוויר צריך להיות נעים יותר
לא נעים בכלל.
הלילות יהיו קפואים.
גם בספטבר קר מאוד לפנות בוקר שם.
לא נעים בכלל.
הלילות יהיו קפואים.
גם בספטבר קר מאוד לפנות בוקר שם.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
קפואים??
-
טוב, במונחים ארצישראליים D-:
אז בלילה נישן עם שמיכת פוך , אבל בימים נצליח לנשום !!!!!!! ולהנות !!!!!!!!!!
אני בעד אוקטובר !!!!!!!!!!!!
-
זהירות לא להדעיר שוב את המתים...
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
זהירות לא להדעיר שוב את המתים...
המתים כבר הדעוררו מזמן.
המתים כבר הדעוררו מזמן.
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*
אוי , עודד , הצחקת אותי נורא , אבל אני פוחדת שגם אצלי בבית מהצחוק השדים ידעוררו...
-
רגע שאני אבין צחוקים על חשבוני?
כי אם כן אז בכיף שיהיה! >:)
כי אם כן אז בכיף שיהיה! >:)
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
יופי, עכשיו עשית עריכה ותיקנת את הטעות, ויחשבו שאני סתם צוחק על חשבונך בלי סיבה אפילו.
ככה עושים?
חכי חכי, נתחשבן בפארק הירדן.
ככה עושים?
חכי חכי, נתחשבן בפארק הירדן.
-
מרוצה?!?
האם השנה תרשו לי לבוא ?
רני, האם תעשה השנה "סדנת עירום"? אולי השנה יהיה לי אומץ...
-
את סדנאות העירום עשינו בשנים הראשונות. אחר-כך כבר היו אלו "סדנאות לדימוי עצמי", ובשנה הקודמת גם ויתרנו על זה, משום שיותר ויותר אנשים מרגישים חופשיים בעירומם באותן פינות ש"מוגדרות" לכך. מובן שאם תהיה דרישה נשמח לעשות משהו, ובכל מקרה את (וכל מי שרוצה) מוזמנים לנחל להשיל את הקליפות ולהרגיש טבעי לגמרי.
גמני כמובן.
גמני כמובן.
-
זה רעיון מצויין לעשות מפגש גם באוקטובר. אני לא בטוח שנוכל לארגן זאת, אבל מי שרוצה - מוזמן. בכל מקרה, התאריכים בספטמבר סגורים, ונשמח אם כל מי שיכול ורוצה - יבוא!!
זה רעיון מצויין לעשות מפגש גם באוקטובר. אני לא בטוח שנוכל לארגן זאת, אבל מי שרוצה - מוזמן. בכל מקרה, התאריכים בספטמבר סגורים, ונשמח אם כל מי שיכול ורוצה - יבוא!!
-
ישראלים זה ישראלים. מישהו מארגן משהו והם חושבים שמותר להם להתערב, להיות שותפים בהחלטות, וכו. אומרים להם "זה מה שהוחלט, אתם מוזמנים לארגן דבר נוסף." הם מתעקשים "לא רוצים לארגן משהו נוסף. רוצים להתערב בהחלטות של מה שאתה ארגנת, אפילו שהודעת שזה סגור."
מה עם נימוס? מה עם כבוד?
ישראלים זה ישראלים. מישהו מארגן משהו והם חושבים שמותר להם להתערב, להיות שותפים בהחלטות, וכו. אומרים להם "זה מה שהוחלט, אתם מוזמנים לארגן דבר נוסף." הם מתעקשים "לא רוצים לארגן משהו נוסף. רוצים להתערב בהחלטות של מה שאתה ארגנת, אפילו שהודעת שזה סגור."
מה עם נימוס? מה עם כבוד?
-
אני כן חושבת שכדאי לחשוב על אוקטובר בשביל שנה הבאה. לאור התחממות הכדור וכאלה
אני כן חושבת שכדאי לחשוב על אוקטובר בשביל שנה הבאה. לאור התחממות הכדור וכאלה
סיפורי פוגית יקרה, כפי שרני כשר חזר והסביר וחזר והסביר וחזר והסביר, המפגש שהוא מארגן מתקיים מדי שנה בתאריכים המצוינים (פחות או יותר). את מוזמנת לקיים מפגש באוקטובר. למה את סבורה שמשפחת כשר צריכה לארגן אותו בשבילך או לשנות את רצונותיהם והעדפותיהם ותוכניותיהם בגלל העדפותייך, זאת על אף שהסבירו שוב ושוב ושוב ושוב שהם לא מעוניינים לעשות זאת?
סיפורי פוגית יקרה, כפי שרני כשר חזר והסביר וחזר והסביר וחזר והסביר, המפגש שהוא מארגן מתקיים מדי שנה בתאריכים המצוינים (פחות או יותר). את מוזמנת לקיים מפגש באוקטובר. למה את סבורה שמשפחת כשר צריכה לארגן אותו בשבילך או לשנות את רצונותיהם והעדפותיהם ותוכניותיהם בגלל העדפותייך, זאת על אף שהסבירו שוב ושוב ושוב ושוב שהם לא מעוניינים לעשות זאת?
סיפורי פוגית , זה לא היה בציניות כלל. לא נשאלנו לדעתנו בנוגע למפגש הזה. למרות זאת, כישראלים עם בעיית גבולות היו כמה שהביעו את דעתם. רני ענה בנימוס רב והסביר.
אז, אי אפשר להתחמק מזה, זה לא מנומס, לא מכובד, פולשני ומשתלט להמשיך להציע להם איך לארגן את הפרויקט שלהם.
אז, אי אפשר להתחמק מזה, זה לא מנומס, לא מכובד, פולשני ומשתלט להמשיך להציע להם איך לארגן את הפרויקט שלהם.
וואו, חופשי נותנים פה בראש ...
סליחה לא קראתי שום הסבר של רני למה זה דווקא בספטמבר הלוהט !
קראתי שציינו בנימוס שזה התאריך וזהו זה !
קראתי שציינו בנימוס שזה התאריך וזהו זה !
-
אכן, היסחפות קלה.
המפגש אומנם מאורגן ע"י המארגנים, אבל הם מארגנים אותו כדי שיבואו. ואם אף אחד לא יבוא (כי יהיה לו חם) אז בשביל מי ומה לארגן את כל האירגונים המאוד מאורגנים האלה?
עם כל הכבוד למארגנים, בלי הקהילה הזאת, לא יהיה להם למי לארגן, אז כדאי להתחשב גם קצת בדעתה...
אכן, היסחפות קלה.
המפגש אומנם מאורגן ע"י המארגנים, אבל הם מארגנים אותו כדי שיבואו. ואם אף אחד לא יבוא (כי יהיה לו חם) אז בשביל מי ומה לארגן את כל האירגונים המאוד מאורגנים האלה?
עם כל הכבוד למארגנים, בלי הקהילה הזאת, לא יהיה להם למי לארגן, אז כדאי להתחשב גם קצת בדעתה...
-
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2007, 22:22
מתוך הזדהות עם התחממות כדור הארץ.
ויש גם אפריטיף...
מתוך הזדהות עם התחממות כדור הארץ.
ויש גם אפריטיף...
-
אחזור שוב על ההסבר. המפגש מתקיים כל שנה בין סוף החופש הגדול לראש השנה. יש שנים שזה יוצא מוקדם יותר, ויש שנים שזה יוצא מאוחר יותר. השנה יצא מוקדם (ואפילו צפוף). לדחות את המפגש עד 9 באוקטובר (יום שלישי הראשון אחרי החגים) זה אומר שעלול להיות קריר מידי בלילות, וגם זה יוצא כבר בתקופה שחוזרים לשגרה ולכן נראה לי שיהיה קשה ליותר אנשים לקחת חופש (לנו, לפחות, יהיה יותר קשה לשבות מהעסקים הרגילים אחרי תקופה כל-כך ארוכה שהעסקים שובתים בשל החגים). אמרתי גם שהחום, למרות שנראה מפחיד ומדאיג, מקבל פרופורציות אחרות כשנמצאים שם, ואם אחד כמוני, שסובל מאד מעודף חום, אומר כך, צריך גם את זה לקחת בחשבון. הנשים במשפחתנו, ואני מניח שגם במשפחות אחרות, סובלות יותר מקור, והיות שהן המחליטות בסופו של דבר, הרי שהתאריך המועדף עלינו יוצא בתחילת ספטמבר ולא באמצע אוקטובר.
אחזור שוב על ההסבר. המפגש מתקיים כל שנה בין סוף החופש הגדול לראש השנה. יש שנים שזה יוצא מוקדם יותר, ויש שנים שזה יוצא מאוחר יותר. השנה יצא מוקדם (ואפילו צפוף). לדחות את המפגש עד 9 באוקטובר (יום שלישי הראשון אחרי החגים) זה אומר שעלול להיות קריר מידי בלילות, וגם זה יוצא כבר בתקופה שחוזרים לשגרה ולכן נראה לי שיהיה קשה ליותר אנשים לקחת חופש (לנו, לפחות, יהיה יותר קשה לשבות מהעסקים הרגילים אחרי תקופה כל-כך ארוכה שהעסקים שובתים בשל החגים). אמרתי גם שהחום, למרות שנראה מפחיד ומדאיג, מקבל פרופורציות אחרות כשנמצאים שם, ואם אחד כמוני, שסובל מאד מעודף חום, אומר כך, צריך גם את זה לקחת בחשבון. הנשים במשפחתנו, ואני מניח שגם במשפחות אחרות, סובלות יותר מקור, והיות שהן המחליטות בסופו של דבר, הרי שהתאריך המועדף עלינו יוצא בתחילת ספטמבר ולא באמצע אוקטובר.
ודרך אגב, טלי, הסבר כבר הופיע בדף זה לפני יותר מחודש ב-4.7!!!
ודרך אגב, טלי, הסבר כבר הופיע בדף זה לפני יותר מחודש ב-4.7!!!
-
באמת?
כשהתחילו המפגשים בפארק הירדן השתתפו בהם לכל היותר 30 איש. זה היה מספיק "קהילה" לכל המשתתפים.
אף אחד לא חלם אז, כמובן, על קהילה ענקית כמו שיש היום.
באמת?
כשהתחילו המפגשים בפארק הירדן השתתפו בהם לכל היותר 30 איש. זה היה מספיק "קהילה" לכל המשתתפים.
אף אחד לא חלם אז, כמובן, על קהילה ענקית כמו שיש היום.
רני ידידי,
איזה כיף של יוזמה, וכמה נפלא שאתה כזה ברור עם עצמך, ולא "עף" לכל עבר מכל דיעה, יש לך את מה שאתה... ואת זה אתה (ואתם) תמיד פותחים ברוחב לב לכל מי שמעוניין,,,
העניין הוא שאחד המאפיינים שלנו כקהילה הוא המרדנות שלנו, וגם כשזה מופנה בתוך הקהילה כלפיך, אתה מכיל בצורה שמעידה שאתה אדם גדול.
אני שולחת לך תודה אישית, וגם סוג של שיקוף לאיך אני רואה את הנושא...
והמרגיעון שמופיע: "זה לא נגדך, זה בעדי"...
יכול לאפיין את הדף...
נשיקות לכולכם.
איזה כיף של יוזמה, וכמה נפלא שאתה כזה ברור עם עצמך, ולא "עף" לכל עבר מכל דיעה, יש לך את מה שאתה... ואת זה אתה (ואתם) תמיד פותחים ברוחב לב לכל מי שמעוניין,,,
העניין הוא שאחד המאפיינים שלנו כקהילה הוא המרדנות שלנו, וגם כשזה מופנה בתוך הקהילה כלפיך, אתה מכיל בצורה שמעידה שאתה אדם גדול.
אני שולחת לך תודה אישית, וגם סוג של שיקוף לאיך אני רואה את הנושא...
והמרגיעון שמופיע: "זה לא נגדך, זה בעדי"...
יכול לאפיין את הדף...
נשיקות לכולכם.
סיפורי פוגית ,
באמת? היית פעם במפגש בפארק? יש הרבה הרבה הרבה משתתפים. הרבה הרבה משתתפים. וכל שנה יש יותר ויותר. אז אולי תשאירי לכשרים את ההחלטה, שכינית בחוסר נימוס: לארגן את כל האירגונים המאוד מאורגנים האלה?
רוצה, בואי. לא רוצה אל תבואי. גם אם לא היה בא אף משתתף, זאת ההחלטה של כשרים. זה פרויקט שלהם ושיקולים שלהם. אל תתערבי לאחרים בפרויקטים שלהם בלי שהם ביקשו ממך, כמו שאנחנו לא מתערבים לך אם לא ביקשת.
ושוב, חם לך? אז את מוזמנת לארגן מפגש כשקר, במקום להמשיך להציע עצות במקום שלא התבקשת להן ולהעביר ביקורת.
באמת? היית פעם במפגש בפארק? יש הרבה הרבה הרבה משתתפים. הרבה הרבה משתתפים. וכל שנה יש יותר ויותר. אז אולי תשאירי לכשרים את ההחלטה, שכינית בחוסר נימוס: לארגן את כל האירגונים המאוד מאורגנים האלה?
רוצה, בואי. לא רוצה אל תבואי. גם אם לא היה בא אף משתתף, זאת ההחלטה של כשרים. זה פרויקט שלהם ושיקולים שלהם. אל תתערבי לאחרים בפרויקטים שלהם בלי שהם ביקשו ממך, כמו שאנחנו לא מתערבים לך אם לא ביקשת.
ושוב, חם לך? אז את מוזמנת לארגן מפגש כשקר, במקום להמשיך להציע עצות במקום שלא התבקשת להן ולהעביר ביקורת.
אז בסוף זה מתקיים או לא ??
רני ,
תודה על ההסבר המפורט.
מעריכה שטרחת להסביר , ויש היגיון בדבריך .
קל לי כעת יותר להגיע באמצע החום , למרות שלי היה נוח יותר אחרי החגים .
תודה על ההסבר המפורט.
מעריכה שטרחת להסביר , ויש היגיון בדבריך .
קל לי כעת יותר להגיע באמצע החום , למרות שלי היה נוח יותר אחרי החגים .
-
האם הארוע מתאים לזוג בני 60 + ?
תודה
תודה
-
למה לא?
-
- הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52
רני, אנחנו לא נגיע השנה. היינו לפני שנתיים והיה מדהים. השנה ראיתי שאתה גובה כסף מהמשפחות על זכותם להיות חלק מהכינוס. אני לא מתכוונת לדמי הכניסה לשמורת הטבע, אלא לכסף שמשלמים לך. אז, למיטב זכרוני זה לא היה קיים. אם כן, לא שמתי לב. אני מרגישה שהמפגשים הפכו להיות מסחרה של משפחת כשר ומשפחת שפרון.
הבעיה היא לא גובה הסכום. אני בטוחה לגמרי שאתה ושותפך משקיעים את מיטב המאמצים בארגון הארוע. להפוך את המאמצים הללו למנוף כלכלי נראה לי מוטעה. אני מנחשת שאתה תציע לי ולכל אחד אחר לשלם עפ"י הבנתו ומצפונו וגם זה בסדר. לי נראה שיהיה לא נעים לשהות שם באוירה כזאת. זכותכם המלאה לעשות את מה שאתם עושים ולגבות כסף. לתחושתי זה יהפוך את הארוע לשונה ברוחו מהארועים האחרים. לכן אנחנו בחוץ. תהנו, תבלו ותספרו לנו איך היה.
באהבה רבה,
פיצה
הבעיה היא לא גובה הסכום. אני בטוחה לגמרי שאתה ושותפך משקיעים את מיטב המאמצים בארגון הארוע. להפוך את המאמצים הללו למנוף כלכלי נראה לי מוטעה. אני מנחשת שאתה תציע לי ולכל אחד אחר לשלם עפ"י הבנתו ומצפונו וגם זה בסדר. לי נראה שיהיה לא נעים לשהות שם באוירה כזאת. זכותכם המלאה לעשות את מה שאתם עושים ולגבות כסף. לתחושתי זה יהפוך את הארוע לשונה ברוחו מהארועים האחרים. לכן אנחנו בחוץ. תהנו, תבלו ותספרו לנו איך היה.
באהבה רבה,
פיצה
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
למיטב זכרוני זה לא היה קיים. אם כן, לא שמתי לב
לא שמת לב..
לא שמת לב..
-
- הצטרפות: 02 יוני 2005, 14:55
- דף אישי: הדף האישי של קוקה_קולה*
להפוך את המאמצים הללו למנוף כלכלי
אינשאללה!!! אולי הם יוכלו (אחרי שיקנו מכונית, יסעו לחו"ל ויבנו בית בהרצליה פיתוח) גם להחזיר לנו את העלון!!
באהבה רבה,
קולה
אינשאללה!!! אולי הם יוכלו (אחרי שיקנו מכונית, יסעו לחו"ל ויבנו בית בהרצליה פיתוח) גם להחזיר לנו את העלון!!
באהבה רבה,
קולה
טה דם !!! התחלנו...