שירי ג
-
- הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
- דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*
שירי ג
הי שירי
תודה על ההזמנה-ראיתי אותה רק עכשיו...
מתי המפגש הבא??
תודה על ההזמנה-ראיתי אותה רק עכשיו...
מתי המפגש הבא??
-
- הצטרפות: 20 אפריל 2011, 12:24
- דף אישי: הדף האישי של שרית_ב*
שירי ג
הי שירי,
אני מתלבטת האם לעבור לחינוך ביתי בשנה הבאה כאשר ילדתי הגדולה תהיה בת 6 בקיץ. אני אשמח לשוחח איתך בקשר לחינוך ביתי בגילאי בית הספר.
המייל שלי הוא [email protected]. האם תוכלי לשלוח לי מייל או טלפון שלך אליו?
אני מתלבטת האם לעבור לחינוך ביתי בשנה הבאה כאשר ילדתי הגדולה תהיה בת 6 בקיץ. אני אשמח לשוחח איתך בקשר לחינוך ביתי בגילאי בית הספר.
המייל שלי הוא [email protected]. האם תוכלי לשלוח לי מייל או טלפון שלך אליו?
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2011, 19:02
שירי ג
שירי, תודה על השיתוף המקסים. לצערי לא כל כך רלוונטי לי. המצב של "לוטו- תלוי על מי את נופלת" בבית החולים שבו אני מתכוונת ללדת היה נכון עד לפני שנתיים. את הגעת ל"העמק" בתזמון טוב ופגשת דווקא באנשי צוות נכונים וקשובים. זה אחלה! במקרה הספיציפי שלי זה לא יקרה. אני גרה במקום שבו יש אופציה אחת בלבד ואותה אני מכירה מבפנים . לא יהיו הפתעות. החבר'ה שם עובדים לפי פרוטוקולים מאוד נוקשים ולמיילדות (שרובן מקסימות ולחלקן ידע ונטית לב ללידות טבעיות) אין כל כך מקום לביטוי. זה נכון גם במידה ומדובר בלידה של עובדת צוות של אותו בית החולים שמבקשת הנחות והקלות וגם אם מגיעים בלילה. בקיצור, יאוש...הרפואה המתגוננת שולטת בכל. אני כרגע בודקת אפשרויות איך לעקוף את המצב הזה.
אנא, אל תעבירי את דברי לדף ההוא, נוצרה שם אוירה לא תומכת ולא נעימה. את מוזמנת למחוק!
מאחלת לך הנאה גדולה מהגוזלים קטנים וגדולים (לפי הדף הזה יש לך בית מלא )
אנא, אל תעבירי את דברי לדף ההוא, נוצרה שם אוירה לא תומכת ולא נעימה. את מוזמנת למחוק!
מאחלת לך הנאה גדולה מהגוזלים קטנים וגדולים (לפי הדף הזה יש לך בית מלא )
-
- הצטרפות: 04 מאי 2006, 08:27
- דף אישי: הדף האישי של טליה_טקאוקה*
שירי ג
תודה שירי
שוב ראיתי באיחור של יום...
שוב ראיתי באיחור של יום...
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
שירי ג
אתם בסביבה סופ"ש? אולי נקפוץ מחר?
-
-
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שירי ג
הי שירי. היה ממש משמח לפגוש אותכם היום בפסטיבל. השאיר טעם לעוד - לא ממש יצא לנו להכיר לעומק. אם מזדמן לכם לטבעון, בשמחה מוזמנים אלינו. מירי - samjerus(at)yahoo.com, אפס חמש אפס 5424682
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
שירי ג
תודה שירי,
יש לי מהכסאות הללו כ 30 (לשימוש בסדנאות יצירה שמעבירה) והם ממש מצויינים, גם למבוגרים.
הבעיה היא שאני זקוקה לכסאות שיתאימו בגובהם לישיבה ליד שולחנות בית הספר , ואלו נמוכים מידי.
אני חוששת שאין משהו כזה בנמצא וזה ממש בעייתי כבר מס' שנים להתמודד עם כסאות בית הספר המבאסים.
דרך אגב - את אלו שקניתי אני, קניתי בקרוב ל 30 שקלים לאחד !!! בת"א, בחנות בנחלת בנימין. ראיתי גם במקומות אחרים מחירים דומים.
היכן החנות שאת מדברת עליה? יש להם אתר? נשמע שעשו עלי קופה...
ליל מנוחה,
עדי
יש לי מהכסאות הללו כ 30 (לשימוש בסדנאות יצירה שמעבירה) והם ממש מצויינים, גם למבוגרים.
הבעיה היא שאני זקוקה לכסאות שיתאימו בגובהם לישיבה ליד שולחנות בית הספר , ואלו נמוכים מידי.
אני חוששת שאין משהו כזה בנמצא וזה ממש בעייתי כבר מס' שנים להתמודד עם כסאות בית הספר המבאסים.
דרך אגב - את אלו שקניתי אני, קניתי בקרוב ל 30 שקלים לאחד !!! בת"א, בחנות בנחלת בנימין. ראיתי גם במקומות אחרים מחירים דומים.
היכן החנות שאת מדברת עליה? יש להם אתר? נשמע שעשו עלי קופה...
ליל מנוחה,
עדי
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 12:10
- דף אישי: הדף האישי של לילך_רוכל*
שירי ג
הי יקרה
נראה לי שבא לנו על מים.
אבל לא נרצה לפספס מפגש אתכם.
אולי תקפצו איזה אחה"צ? או בוקר? או צהריים?
נראה לי שבא לנו על מים.
אבל לא נרצה לפספס מפגש אתכם.
אולי תקפצו איזה אחה"צ? או בוקר? או צהריים?
-
- הצטרפות: 08 נובמבר 2010, 04:02
- דף אישי: הדף האישי של עצם_מעצמי*
שירי ג
תודה
כבר הזמנתי מהחווה
הם יביאו לי הבוקר לצומת. רוצה להזמין גם ואביא לך?
כבר הזמנתי מהחווה
הם יביאו לי הבוקר לצומת. רוצה להזמין גם ואביא לך?
-
- הצטרפות: 13 מרץ 2011, 23:21
- דף אישי: הדף האישי של צפרדע_צבי_ופרפר*
שירי ג
כן מעניין (:
נשמח לקבל את הטלפון שלו,
תודה רבה
נשמח לקבל את הטלפון שלו,
תודה רבה
-
- הצטרפות: 27 יולי 2010, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של רותם_סנדק*
שירי ג
לא הבנתי- בסוף הייתם צריכים לעבור ניתוח להסרת שקדים? ואם כן, אשמח לשמוע על איזה גיל מדובר ואם תוכלי לשתף אותי בחוויות לכאן ולכאן.
תודה.
תודה.
-
- הצטרפות: 27 יולי 2010, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של רותם_סנדק*
שירי ג
תודה. אני צריכה לבדוק לעומק, ולברר אם צמיחה מחודשת של השקד השלישי צפויה לקרות גם אם הוסרו שני השקדים המוגדלים. (לא יודעת, בעין בלתי מזויינת, כשאני מסתכלת לתוך הפה שלו אני רואה את השקדים והם נראים לי "לא נקיים", כאילו שיש עליהם משהו, זה עוד משהו שאבדוק בקרוב, אבל יכול להיות שהם פשוט לא נועדו להיות שם...) לאט לאט נכנסת לחקור את העניין..
-
- הצטרפות: 13 יולי 2001, 16:46
- דף אישי: הדף האישי של תמר_אופיר*
שירי ג
תודה שירי, נתקשר...
-
שירי ג
שירי, אשמח לתמוך בג'ינגולים בימי שני כשנפגש- בלשמור על כשאת מסיעה את, וכו וכו וכו
לילך
לילך
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
שירי ג
ליה מבקשת להפגש עם יעל, ניסיתי לדבר איתך היום אך לא היתה תשובה באף אחד מהטלפונים.
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
שירי ג
הי שירי, תודה על התגובה בדף שלי. בהחלט אין ספק שההמולה עושה להם את זה. אני תהיתי בעיקר מכיוון האמהות, לא יודעת איך לדייק את כוונתי אבל לי עצמי מרגיש יותר נוח עם אמהות לקטנטנים ועם נוכחות של קטנטנים מאשר גדולדולים (כרגע).
בכל מקרה יתכן שבהזדמנות קרובה נפציע לאיזה מפגש.
בכל מקרה יתכן שבהזדמנות קרובה נפציע לאיזה מפגש.
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
שירי ג
שלום לך שובך ציפורה נחמדת (-:
כן. מכירה את השיטה הזו ואפילו השתמשתי בה בהצלחה רבה עם בן 5 לפני שנים רבות, בתור מטפלת לילד מתוק מדבש.
לא יודעת, איכשהו היא נראית לי גדולה מידי בשביל זה. גם כשהיא אומרת לי שהיא מפחדת ממפלצת, מופיע חיוך כזה של: כן אני יודעת שהן לא קיימות, אבל..
עולה לך עוד רעיון? משהו יותר בוגר אולי?
כן. מכירה את השיטה הזו ואפילו השתמשתי בה בהצלחה רבה עם בן 5 לפני שנים רבות, בתור מטפלת לילד מתוק מדבש.
לא יודעת, איכשהו היא נראית לי גדולה מידי בשביל זה. גם כשהיא אומרת לי שהיא מפחדת ממפלצת, מופיע חיוך כזה של: כן אני יודעת שהן לא קיימות, אבל..
עולה לך עוד רעיון? משהו יותר בוגר אולי?
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
שירי ג
אה, אנקדוטות..
לא בטוחה שאני יכולה להעביר אליה את הכדור. קצת חסרת אונים..
תודה על התגובות
לא בטוחה שאני יכולה להעביר אליה את הכדור. קצת חסרת אונים..
תודה על התגובות
-
- הצטרפות: 06 פברואר 2003, 21:21
- דף אישי: הדף האישי של ליאת_טאוב*
שירי ג
הי שירי,
לוקח לי זמן עד שאני קוראת תשובות באתר...
איפה אתם נפגשים ומתי?
יש מפגשים קבועים?
תודה, ליאת
לוקח לי זמן עד שאני קוראת תשובות באתר...
איפה אתם נפגשים ומתי?
יש מפגשים קבועים?
תודה, ליאת
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
שירי ג
שירי, בשבוע הבא ב13/9 ימי ההולדת? באילו שעות?
-
שירי ג
על מה בדיוק?
??
??
-
- הצטרפות: 24 מרץ 2011, 05:51
- דף אישי: הדף האישי של טוהר_אהבה*
שירי ג
ראיתי בככר שהבאת קישור להתרסקות כלכלית
אשמח לשמוע מה דעתך על זה:
http://kalkala-amitit.blogspot.com/2011 ... -post.html
הבנק החברתי היחידי שהבנקים יעשו הכל כדי שלא תדעו עליו
פורסם על ידי ערן הילדסהיים
לימדו אותנו שאי אפשר אחרת, אנחנו מקבלים את התנהלות הבנקים שלנו כאילו מדובר בגזירת גורל או ביציר האלהים. אנחנו בגיבוי התקשורת מתעסקים בזוטות כגון עמלות הבנק אך מתעלמים ומקבלים בהבנה את המודל הבסיסי מאחורי מדיניותו בדיוק כמו שאנחנו מקבלים בהבנה תופעת טבע הרסנית.
הכירו את צפון דקוטה: מדינה כמעט ללא אבטלה ,פלוס בתקציב , משבר 2008 לא השפיעה עליה והמדהים ביותר מדובר במדינה בתוך ארצות הברית הידועה כאימפריה השוקעת תחת חובותיה. קבלו את המדינה שהסוד הגדול שלה הוא הבנק המרכזי שלה, שחי בהרמוניה מלאה עם תושביו.
אשמח לשמוע מה דעתך על זה:
http://kalkala-amitit.blogspot.com/2011 ... -post.html
הבנק החברתי היחידי שהבנקים יעשו הכל כדי שלא תדעו עליו
פורסם על ידי ערן הילדסהיים
לימדו אותנו שאי אפשר אחרת, אנחנו מקבלים את התנהלות הבנקים שלנו כאילו מדובר בגזירת גורל או ביציר האלהים. אנחנו בגיבוי התקשורת מתעסקים בזוטות כגון עמלות הבנק אך מתעלמים ומקבלים בהבנה את המודל הבסיסי מאחורי מדיניותו בדיוק כמו שאנחנו מקבלים בהבנה תופעת טבע הרסנית.
הכירו את צפון דקוטה: מדינה כמעט ללא אבטלה ,פלוס בתקציב , משבר 2008 לא השפיעה עליה והמדהים ביותר מדובר במדינה בתוך ארצות הברית הידועה כאימפריה השוקעת תחת חובותיה. קבלו את המדינה שהסוד הגדול שלה הוא הבנק המרכזי שלה, שחי בהרמוניה מלאה עם תושביו.
-
- הצטרפות: 24 מרץ 2011, 05:51
- דף אישי: הדף האישי של טוהר_אהבה*
שירי ג
תודה
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
שירי ג
תוכלי לשלוח לי מייל?
שירי ג
בימי חמישי בדר"כ נפגשים בגינת דובנוב
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2009, 14:10
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_א*
שירי ג
אבל בד"כ אין ילדים בגילאי בי"ס יסודי. הגדולים בני 5-6. דווקא במעוז אביב יש כמה משפחות חנ"ב עם ילדים גדולים, אבל אני לא יודעת מה הם עושים בימי חמישי... לפעמים בגן מאיר יש כמה ילדים בני 8-9. אבל שוב, אני לא מבטיחה שהם יהיו שם מחר .
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2003, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של אמא_בבית*
שירי ג
בשמחה! תכתבי לי למייל.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שירי ג
אשמח לתגובתך:
האם יש לך סימוכין לגבי מה שכתבת בדף חלב אם לחלות סרטן :"לגבי הרבה מחלות יש היגיון בטיפול בחלב אם, בגלל היותו עשיר בנוגדנים ובשאר דברים טובים, אבל דווקא לגבי סרטן לא הייתי ממהרת. חלב אם (של כל מיני היונקים) עשיר בפקטורי גדילה (למשל igf-1) היות והוא מיועד לגור הגדל במהירות. פקטורי הגדילה גורמים לתאים להתרבות מהר ולשגשג. לא נראה לי מומלץ במקרה של גידול סרטני. (igf-1 אף הוכח במחקרים כסותר טיפול כימותרפי, ועדיין, "בחכמתם", "מפנקים" את המטופלים האונקולוגים במחלקות היום במעדני חלב ושוקו... "
והאם התכוונת לחבל בכלל או לחלב-אם?
תודה!
האם יש לך סימוכין לגבי מה שכתבת בדף חלב אם לחלות סרטן :"לגבי הרבה מחלות יש היגיון בטיפול בחלב אם, בגלל היותו עשיר בנוגדנים ובשאר דברים טובים, אבל דווקא לגבי סרטן לא הייתי ממהרת. חלב אם (של כל מיני היונקים) עשיר בפקטורי גדילה (למשל igf-1) היות והוא מיועד לגור הגדל במהירות. פקטורי הגדילה גורמים לתאים להתרבות מהר ולשגשג. לא נראה לי מומלץ במקרה של גידול סרטני. (igf-1 אף הוכח במחקרים כסותר טיפול כימותרפי, ועדיין, "בחכמתם", "מפנקים" את המטופלים האונקולוגים במחלקות היום במעדני חלב ושוקו... "
והאם התכוונת לחבל בכלל או לחלב-אם?
תודה!