שינוי תודעתי בעידן החדש
-
- הצטרפות: 09 מאי 2013, 20:40
- דף אישי: הדף האישי של נעמה_וייס_טוהר*
שינוי תודעתי בעידן החדש
איזה גאוני מנגנון הבריאה שמוריד תינוקות כשהם צורחים לנו את התדר הגבוה. ומה אנחנו עושים? דוחפים להם מוצץ כדי לא לשמוע, במקום ללמוד מהם ולתרגל הקשבה לתדרים האלו, במקום להתאמץ להבין מה הם אומרים לנו. ככל שתדרי הקול שלנו גבוהים יותר- הם מתגשמים לצורות גיאומטריות מורכבות יותר ומהדהדים תודעה גבוהה יותר. קישור לסרטון מרתק שממחיש את האופן בו חומר מתגשם לצורות גיאומטריות בהתאם לתדרי קול וצלילים, בהתאם לרטטים משתנים, מוטמע בפוסט, כאן:
תדרים- אתר שינוי תודעתי
תדרים- אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הנה מתחילים שנה חדשה בלי שינוי השעה לפי לו"ז תפילות הדתיים. הבוקר היה תמיד מתחלף שעון הקיץ לשעון חורף,שבוע לפני יום כיפור, וראו זה פלא: הנוהל הרגיל מבוטל. כל הקול השקול הפעיל שיקול דעת ובחר בדעת על פני הדת. עתיד החגים- התחלת הסוף - פוסט חשוב שהעלייתי לאוויר כבר ב יוני 2012 באתר שינוי תודעתי.
עתיד החגים - התחלת הסוף
עתיד החגים - התחלת הסוף
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מסר האנשים האמיתיים/מרלו מורגאן , ע"מ 86: "חלומות הם צל המציאות. כל התשובות נמצאות שם. המוטציות (הכוונה לבני אדם המודרניים) מכירות רק דרך אחת להיכנס למצב של חלימה-בשינה, אך האנשים האמיתיים מודעים לתודעת החלום גם בשעת ערות. ללא שימוש בסמים המפעילים את המוח ורק ע"י שימוש בטכניקות נשימה וריכוז- הם נשארים מודעים בזמן השהות בעולם החלום.
אנשי השבט אינם חולמים בלילה, אלא אם כן הם קוראים לחלום . שינה היא זמן חשוב בשבילם למנוחה והתחדשות הגוף ואין זה הזמן המתאים לעסוק בתוכניות שונות. הם מאמינים שהסיבה לכך שהמוטציות חולמות בלילה היא שבחברה שלנו אסור לחלום במשך היום ושבמיוחד חלימה בהקיץ בעיניים פקוחות גורמות אי הבנות רבות "
חלומות - אתר שינוי תודעתי
אנשי השבט אינם חולמים בלילה, אלא אם כן הם קוראים לחלום . שינה היא זמן חשוב בשבילם למנוחה והתחדשות הגוף ואין זה הזמן המתאים לעסוק בתוכניות שונות. הם מאמינים שהסיבה לכך שהמוטציות חולמות בלילה היא שבחברה שלנו אסור לחלום במשך היום ושבמיוחד חלימה בהקיץ בעיניים פקוחות גורמות אי הבנות רבות "
חלומות - אתר שינוי תודעתי
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2012, 15:57
- דף אישי: הדף האישי של נעמה_ו_טוהר*
שינוי תודעתי בעידן החדש
מסר האנשים האמיתיים/מרלו מורגאן , ע"מ 38: " הם הילכו במדבר אאוטבאק האוסטרלי הלוהט מתוך ידיעה שבכל יום יקבלו את מתנות השפע של הייקום. הייקום מעולם לא איכזב אותם . הם גילו מים במקומות שלא היה בהם סימן ללחות או לרטיבות. הם יכלו לחוש בשדר שנשלח מהסביבה , לעשות משהו מיוחד במינו כדי לפענחו ואח"כ לפעול במודע, כאילו בעזרת מקלט שמיימי זעיר, הם קולטים מסרים מהייקום
גם אנחנו מתרגלים קליטת מסרים מהייקום ,מוקירים ומכירים בשפע סביבנו .
הנה, קבלו את מערכת השפע :
שפע- אתר שינוי תודעתי
גם אנחנו מתרגלים קליטת מסרים מהייקום ,מוקירים ומכירים בשפע סביבנו .
הנה, קבלו את מערכת השפע :
שפע- אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מילה היא אנרגיה מגולמת לתדר, לשפה. קוד שאנו נדרשים להשתמש בו בתבונה כי הוא משקף את ה "מה" שאנחנו רוצים להעביר "ל" . המילים שאנחנו רואים בעיניינו הפיזיות הן הד למהות שאנחנו מהדהדים מתוכנו.
כוחה של מילה - אתר שינוי תודעתי
כוחה של מילה - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
פאר היצירה של איכויות האש: אם במקרה מישהו מבניכם טרם התוודע לעולם חלופי שנקרא Burning Man, דעו, זה אמיתי, כאן ועכשיו,בכדה"א/בארץ : עולם שלם שבו אתה יכול להיות 100% אתה, שלם עם עצמך. מרחב שבו אנשים ערים בוחרים לשחק את החיים במקום לחלום אותם . נקי מכל מסגרות חשיבה והתנהלות שיכבלו את הוויתך ותודעתך. עולם שבו הכל חופשי ,פתוח גלוי ושקוף,אמיתי,עוצמתי,צבעוני, עשיר,חי,בוער, עולם שבו אתה הרבה לבד עם עצמך אבל גם ביחד מחובר להכל ולכולם. 100% אחריות אישית על תהליך היצירה שלך,על המציאות שאתה יוצר. מה שתעשה הוא שיהה. אין מנהלים. אתה המנהל את הבחירות של עצמך, אנרכיה שבה יש הרמוניה מופלאה, הכל מתנהל בתואם מושלם בלי שמישהוא יחלק הוראות וישלוט באחרים ובנעשה. קסם .ארץ האפשרויות וההזדמנויות שדמיונך הפרוע יכול לשוטט בה ולדעת שזה אמיתי. לגמרי אמיתי. העתיד חי בהווה. עולם שבו הגבול בין מציאות ודימיון מטשטש עד שתבין שבאמת,באמת - אין שום גבול. הכל אצלנו בראש, בבחירה התודעתית שלנו איזו מציאות אנחנו רוצים לשחק, האם לפנות ימינה או שמאלה , מטה/מעלה, לעומק או על פני השטח, נראה ואינו נראה...
עולמות חלופיים וחופש בחירה- אתר שינוי תודעתי
עולמות חלופיים וחופש בחירה- אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
סוכני המטריקס פושטים זרועותיהם מהבנקים לרחוב : הממשלה מתכוונת להגביל שימוש בכסף מזומן ולחייב תשלום באשראי. מה עוד צריך לקרות כדי שתתעוררו ותבינו שעכשיו הזמן לקחת אחריות על האנרגיה שלכם ולנהל אותה עצמאית? ביטקוין הוא אלטרנטיבה מעולה - מטבע וירטואלי בינ"א, מבוזר- אף טייקון לא שולט בו אלא אתם. מערכת קוד פתוח מאפשרת לכם להעביר אנרגיה ישירות מאדם לאדם ללא עמלות תווך תאגידי ההון-שלטון, ללא הגבלות ועיקולים,ללא ערבויות והתחייבויות. יעיל, בקליק אחד מקצה העולם עד קצהו,מהיר, חכם,חופשי- בקוד פתוח. ובעיקר - שלכם. אף אחד לא יכול לשים יד על האנרגיה שלכם. בוקר טוב וברוכים הבאים לעידן החדש. מי שלא מכיר: נעים מאד, אני ביטקוין , תוכלו לפתוח עבורי ארנק בחינם, כמה ארנקים שתרצו, בשם אנונימי שאף אחד לא ידע עליו. יש אפילו ארנק מוח- שקוד הכניסה אליו רק אצלכם בראש. לשם המטריקס לא יודעים להיכנס אם לא תכניסו אותם.
ביטקוין- אתר שינוי תודעתי
hp]כך תלחם הממשלה בהעלמת מס: לא לשטרות - כן לאשראי - גלובס morearticles[/po]
hp]כך תלחם הממשלה בהעלמת מס: לא לשטרות - כן לאשראי - גלובס morearticles[/po]
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הקטע הוא לא הצום מאוכל אלא ההבנה שיש אנרגיה אחרת שיכולה להזין את הגוף הפיזי שלנו שאיננה מסת חומר דחוס. מדובר באנרגיה חופשית באוויר ובכל מקום שהגוף שלנו יכול להמיר לשימושו. אנרגיית החיים,האהבה, אנרגיית צ'י, פראנה- כולן אחד.
לפני שבועיים וחצי נכנס לחיות איתנו במרחב בבית שינוי תודעתי שחף, אמיתי, שכמו ג'ונתן לווינסטון, יודע שהדרך לחופש היא כשמשחררים את כבלי התודעה מהגוף. שחף התחיל תהליך של 21 יום שחרור מכבלי הגוף בהם הוא מתרגל להזין עצמו מפראנה - אנרגיית החיים(שחף איתנו תודעתית. פיזית הוא יצטרף כשותף למרחב ההתפתחות כאן אחרי שגופו ישוחרר מהתלות במזון גשמי, בסוף תהליך ה 21 יום)
ג'ונתן לוינגסטון השחף/ ריצארד באך
"כל אחד מאיתנו הינו למעשה רעיון השחף הגדול, הוא רעיון החופש הבלתי מוגבל. עלינו להרחיק מעלינו את כל המגביל אותנו. " גופכם כולו, מקצה כנף עד קצה כנף, אני אלא מחשבתכם עצמה
תלמידיו היו נמים את שנתם, תשושים מטיסות היום. הם אהבו את האימונים, כיוון שאלה היו מהירים ומרתקים והשביעו את רעבונם ללמוד, אך אף אחד מהם ,אף לא פלטשר השחף עצמו,לא למד להאמין כי מעופן של מחשבות עשוי להיות ממשי ממש כמעופן של רוח ונוצה
"גופכם כולו, מקצה כנף עד קצה כנף" היה ג'ונתן אומר אינו אלא מחשבותיכם, בצורה אותה מסוגלים אתם לראות בעין. נתקו את כבלי מחשבותיכם וניתקתם את כבלי גופכם
*
איך חיים מהאוויר - אתר שינוי תודעתי
לפני שבועיים וחצי נכנס לחיות איתנו במרחב בבית שינוי תודעתי שחף, אמיתי, שכמו ג'ונתן לווינסטון, יודע שהדרך לחופש היא כשמשחררים את כבלי התודעה מהגוף. שחף התחיל תהליך של 21 יום שחרור מכבלי הגוף בהם הוא מתרגל להזין עצמו מפראנה - אנרגיית החיים(שחף איתנו תודעתית. פיזית הוא יצטרף כשותף למרחב ההתפתחות כאן אחרי שגופו ישוחרר מהתלות במזון גשמי, בסוף תהליך ה 21 יום)
ג'ונתן לוינגסטון השחף/ ריצארד באך
"כל אחד מאיתנו הינו למעשה רעיון השחף הגדול, הוא רעיון החופש הבלתי מוגבל. עלינו להרחיק מעלינו את כל המגביל אותנו. " גופכם כולו, מקצה כנף עד קצה כנף, אני אלא מחשבתכם עצמה
תלמידיו היו נמים את שנתם, תשושים מטיסות היום. הם אהבו את האימונים, כיוון שאלה היו מהירים ומרתקים והשביעו את רעבונם ללמוד, אך אף אחד מהם ,אף לא פלטשר השחף עצמו,לא למד להאמין כי מעופן של מחשבות עשוי להיות ממשי ממש כמעופן של רוח ונוצה
"גופכם כולו, מקצה כנף עד קצה כנף" היה ג'ונתן אומר אינו אלא מחשבותיכם, בצורה אותה מסוגלים אתם לראות בעין. נתקו את כבלי מחשבותיכם וניתקתם את כבלי גופכם
*
איך חיים מהאוויר - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
סליחה לא יכולה להביא שינוי. מחילה= השלמה עם מי ומה שאנחנו, שנועדנו להיות -כן. המוחל איננו יהוה כיישות אלוהית אי שם גבוה בשמיים. זה אנחנו הבוראים את עצמנו בעצמנו. יום הדין זו לא גזרה משמיים. כל אחד מאיתנו יכול ליישר את הסטייה מהתסריט שלו ,לדייק את עצמו,מעשיו,בחירותיו, ולקבל מימון בהתאם. עידן חדש מחייב אותנו לקחת 100% אחריות אישית – עשינו, טעינו- עלינו למחול לעצמנו. רגשות אשמה וייסורי מצפון לא מקדמים דבר. רק פתיחה של דף חדש ,בריאת מציאות חדשה מתוך הבנה שאני הוא הבורא של חיי, שאין מקריות ושגם הטעויות שלנו נלקחות בחשבון
יום כיפור - אתר שינוי תודעתי
יום כיפור - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
"גמר חתימה טובה". מהי אותה חתימה? האם היא אכן נחתמת בערב יום כיפור? ומה אם נבין שהנשמה שלנו חתמה על התסריט עוד טרם רדתה לחיים בגוף פיזי בעולם הזה? ומה אם נבין שהחתימה נעשתה על ידינו בבחירה החופשית שלנו לשחק את התסריט שחתמנו עליו בעצמנו?
חתימה - אתר שינוי תודעתי
חתימה - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
שמירה על טכסי החגים,הלכות הדת, מנהגי המסורת ונורמות תרבותיות ודתיות,מעכבים את ההתפתחות שלנו ודואגים לשמר בתדעתנו את העבר במקום ליצור את העתיד.במקום ימי זיכרון וחגים מבוססי סיפורי היסטוריה, עלינו לחגוג את היותנו כאן ועכשיו,עושים היסטוריה!
עתיד החגים- התחלת הסוף - אתר שינוי תודעתי
עתיד החגים- התחלת הסוף - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הסרט FEMME מציג את השינוי שנשים נועדו ליצור בעולם ואחת משלנו: רונית שפי שרה 4 שירים בפס קול הסרט. שאפו. קישור לטריילר בפוסט:
נשים נועדו ליצור שינוי - אתר שינוי תודעתי
נשים נועדו ליצור שינוי - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
"תשמור ת'חלומות לעצמך וללילות"... תפסיקי לחלום נעמה, תרדי לקרקע. די לבהות ולחזות. זמן לממש. יודעת יודעת, אבל המחשבות נודדות, מרחפות ומלמעלה הכל נראה כל כך בהיר וברור, כל כך אמיתי ומדוייק. מליינתאלפים המשימות קוראות לי. 20 חלונות פתוחים לי בו זמנית על המסך, ואני, מה אני עושה? בוהה... וואלה יופי... כן... יופי. בחיי שמגבוה הכל נראה יותר יפה.
הערב קראתי עם ילדיי את הסיפור של הרצל- חוברת קטנה וצהובה שכתב אוריאל אופק:
"ילד חולמני היה תיאודור. מצייר היה תוכנית לספינת אוויר אליה ייכנסו יהודים ויעלו בה לציון"
"הרצל ידע כי אם היהודים לא יעזרו לעצמם אף אחד לא יעזור להם"
"חזון המדינה היהודית בער כמו אש בעצמותיו ולא נתן לו מנוחה. קם ונסע מעיר לעיר וממדינה למדינה..."
בקטע הזה כבר התחיל גרוני להשמיע קולות בעירה, אבל המשכתי, עד הסוף.
" ב 1904 הרצל נפטר. העבודה הקשה ואש הבוערת בעצמותיו גזלו את בריאותו וליבו הלך ונחלש. בספרו מדינת היהודים כתב: "היום חושבים אותי רבים לחולם חלומות אבל בעוד 50 שנה יודו כולם כי צדקתי"
הילדים שואלים: "אמא, אז גם את תמותי עוד 50 שנה כשתסיימי את המשימה שלך עם שינוי תודעתי והעידן החדש וכל זה? "
"לא חמודים, לי זה ייקח פחות זמן... עוד 25 שנה כולם יודו שצדקתי"...
הבת 8: אני אמציא לך משימה חדשה כדי שתישארי לשמור עלינו
הבן 5 וחצי: אני אשמור עלייך, אל תדאגי, אני אהיה כבר גדול כשאמא תמות
אתם יודעים שאני נמצאת בכל מקום וזמן שתרצו שאהיה שם,בתודעה שלכם, המוות של הגוף הוא לא באמת סוף הרי... "כן , כן, אמא...יודעים,יודעים, די עם השטויות שלך והעידן החדש הזה...
חלומות- אתר שינוי תודעתי
אם תרצו אין זו אגדה - אתר שינוי תודעתי
הערב קראתי עם ילדיי את הסיפור של הרצל- חוברת קטנה וצהובה שכתב אוריאל אופק:
"ילד חולמני היה תיאודור. מצייר היה תוכנית לספינת אוויר אליה ייכנסו יהודים ויעלו בה לציון"
"הרצל ידע כי אם היהודים לא יעזרו לעצמם אף אחד לא יעזור להם"
"חזון המדינה היהודית בער כמו אש בעצמותיו ולא נתן לו מנוחה. קם ונסע מעיר לעיר וממדינה למדינה..."
בקטע הזה כבר התחיל גרוני להשמיע קולות בעירה, אבל המשכתי, עד הסוף.
" ב 1904 הרצל נפטר. העבודה הקשה ואש הבוערת בעצמותיו גזלו את בריאותו וליבו הלך ונחלש. בספרו מדינת היהודים כתב: "היום חושבים אותי רבים לחולם חלומות אבל בעוד 50 שנה יודו כולם כי צדקתי"
הילדים שואלים: "אמא, אז גם את תמותי עוד 50 שנה כשתסיימי את המשימה שלך עם שינוי תודעתי והעידן החדש וכל זה? "
"לא חמודים, לי זה ייקח פחות זמן... עוד 25 שנה כולם יודו שצדקתי"...
הבת 8: אני אמציא לך משימה חדשה כדי שתישארי לשמור עלינו
הבן 5 וחצי: אני אשמור עלייך, אל תדאגי, אני אהיה כבר גדול כשאמא תמות
אתם יודעים שאני נמצאת בכל מקום וזמן שתרצו שאהיה שם,בתודעה שלכם, המוות של הגוף הוא לא באמת סוף הרי... "כן , כן, אמא...יודעים,יודעים, די עם השטויות שלך והעידן החדש הזה...
חלומות- אתר שינוי תודעתי
אם תרצו אין זו אגדה - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מגמת השינויים: צמצום האדמה=החומר. אם נוריד את הבנת הרוח לחיים הארציים אז שלב 1- להכין קישוטים לסוכה בלי מהדק סיכות ונייר דבק (הנחיות בקישור בפוסט) . שלב 2-להתחיל לבחון עם עצמנו האם מדוייק לי להשקיע אנרגיה בקישוט התפאורה החיצונית בבית ארעי ,או בהבנת המהות הפנימית שלי בבית הקבע שבו נועדתי לחיות. לארח אנשים ב... איפה? מהו המקום הזה שהוא הבית הארעי שלי? האם לא יותר קיומי, יעיל, חשוב, הכרחי עבורי להשקיע עכשיו אנרגיה בלברר לעצמי מי ומה אני, מהו המקום שבו אהיה שלם עם עצמי מאשר לארח אורחים עוברים ושבים שנוכחותם כבר לא תורמת להתפתחותי אלא מעכבת אותה? זה הזמן לשחרר מערכות יחסים מהעבר, מסגרות חשיבה מגבילות שכולאות אותנו עם הרגשות במערבולת.
עתיד החגים - התחלת הסוף - אתר שינוי תודעתי
עתיד החגים - התחלת הסוף - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
סמארטפון עשוי חלקים שאפשר להחליף - המצאה טכנואקולוגית , יעילה, חכמה,ידידותית לסביבה, שמבקשת מימון מהאנושות לפיתוח. ככה יוצרים מציאות בעידן החדש.
חדשנות טכנולוגית - אתר שינוי תודעתי
חדשנות טכנולוגית - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מורים ערביים מלמדים תלמידים יהודיים- פרוייקט מרחבים של משרד החינוך שילב 500 מורים ערביים מצטיינים במסגרת ביה"ס יהודיים. ככה עושים שלום: העם הערבי הוא עם אדמה. יסוד האדמה בעולמנו מתגשם לא רק בחומר אלא בכל מסגרות החשיבה שמנהלות אותו. העם הייהודי הוא עם של אש ואוויר. ייעודנו כצביר עם איננו ללמד את הילדים את מסגרות האדמה אלא להנגיש כלים טכנולוגיים (אש) שבאמצעותה יוכלו לפתח את התודעה (אוויר) שלהם בעצמם.
שלום עברי-ערבי - אתר שינוי תודעתי
שלום עברי-ערבי - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הילדים כאן כדי להעלות את תדרי התודעה החדשה - זו יוצאת מצקרת הגרון ונצרבת בחוש השמע. לכן, הם משמיעים קולם, באמצעות הטכנולוגיה שעוזרת ליצור חיבורים הרמוניים בין אנשים מכל קצוות העולם ובין קולות שונים שלנו עצמנו. שני קישורים חדשים הוטמעו בפוסט: ילדים מהדהדים תדר גבוה- אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מזמינה לשיח פתוח, שאלות, תגובות ... בקשר לפוסטים שאני מעלה ו/או בלי קשר. אני כאן, מדי פעם...
שינוי תודעתי בעידן החדש
קוראת. מאוד מתעניינת, בעיקר בנושא הילדים, בתור אמא לילדה קטנטנה.
מודעת כבר הרבה שנים על השינויים שמתחוללים.
יש לי הרבה מחשבות על הנושא. כתבת משהו על הילדים וטכנולוגיה ובינתיים אני עוברת איתה משהו מאוד חזק עם זה.
עדיין יותר מדי מבולבל מכדי לכתוב על זה.
אבל בינתיים שולחת לך תודה ו - @}
מודעת כבר הרבה שנים על השינויים שמתחוללים.
יש לי הרבה מחשבות על הנושא. כתבת משהו על הילדים וטכנולוגיה ובינתיים אני עוברת איתה משהו מאוד חזק עם זה.
עדיין יותר מדי מבולבל מכדי לכתוב על זה.
אבל בינתיים שולחת לך תודה ו - @}
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
תודה לך אם ילדה . שמחה לדעת שהמילים שלי מהדהדות במרחב הזה.
כותבת הרבה על ילדים וטכנולוגיה
ילדים במחשב- טכנולוגיה בחינוך – כלי למידה ויצירה
ילדים יצרני טכנולוגיה
ילדי האש והאוויר של העידן החדש
כותבת הרבה על ילדים וטכנולוגיה
ילדים במחשב- טכנולוגיה בחינוך – כלי למידה ויצירה
ילדים יצרני טכנולוגיה
ילדי האש והאוויר של העידן החדש
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
לשיר את המילים (בדקה ה 0:59) =להוציא אותן מהכוח לפועל=לתת להן כוח להתממש.
עכשיו לקחת לי אוויר, להתכוונן ולבקש
עכשיו הזמן שלי לבחור ולברך על מה שיש
עכשיו לפקוח העיניים, לקחת נשימה
עמוק מתוך אינסוף שמיים, עמוק מבטן אדמה
PLM4K8wAIAWnxIZXDYVNWLp]עכשיו לנשום qp6gFU97md[/po]&index=5
כוחה של מילה
עכשיו לקחת לי אוויר, להתכוונן ולבקש
עכשיו הזמן שלי לבחור ולברך על מה שיש
עכשיו לפקוח העיניים, לקחת נשימה
עמוק מתוך אינסוף שמיים, עמוק מבטן אדמה
PLM4K8wAIAWnxIZXDYVNWLp]עכשיו לנשום qp6gFU97md[/po]&index=5
כוחה של מילה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
שפע הוא מטבע חליפין וירטואלי קהילתי המאפשר המרה וניהול יעיל של אנרגיות רוח וחומר- זמן, ידע , איכויות, מיומנויות, וחפצים חומריים בין חברי הקהילה . במקום למחות נגד הבנקים כזרוע ממסד ההון-שלטון, תתחילו לנהל את מערך האנרגיה שלכם בעצמכם. יעיל. ישיר. מהיר. חכם. מבוסס טכנולוגיה חדשנית ואמון בין חברים בקהילה.
ביטקוין הוא המטבע העתידי, אבל היות ורוב האנושות עדיין חיה בהווה, בתפר בין עידן ישן וחדש, אז הנה אלטרנטיבה מעולה המשלבת טכנולוגיה חדשנית יעילה מהירה שנותנת מענה בהווה לצרכיה של קהילת המתעוררים בוראי העולם החדש:
שפע - אתר שינוי תודעתי
שליטה ושלטון- לא רוצים שישלטו בכם? תלמדו לשלוט באנרגיה שלכם
ביטקוין הוא המטבע העתידי, אבל היות ורוב האנושות עדיין חיה בהווה, בתפר בין עידן ישן וחדש, אז הנה אלטרנטיבה מעולה המשלבת טכנולוגיה חדשנית יעילה מהירה שנותנת מענה בהווה לצרכיה של קהילת המתעוררים בוראי העולם החדש:
שפע - אתר שינוי תודעתי
שליטה ושלטון- לא רוצים שישלטו בכם? תלמדו לשלוט באנרגיה שלכם
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
האם החוצנים אכן חיצוניים? מה דעתכם על ההבנה שהיקום כולו קיים בכל הקיום ?מה אם נבין שכל אותם חייזרים בעולמות בכוכבי לכת רחוקים בגלקסיה בעצם נמצאים איתנו כאן,מתחת לאף,הם חלק מהוויתנו כל הזמן. מה שמשתנה הוא הבחירה התודעתית שלנו להבחין בנוכחותם ולקלוט את התדרים שהם משדרים ומתקשרים.
player]אסי וגורי- חייזרים embedded[/po]&v=Ey6YcPoOwFo#t=215
חוצנים, האמנם חיצוניים - אתר שינוי תודעתי
player]אסי וגורי- חייזרים embedded[/po]&v=Ey6YcPoOwFo#t=215
חוצנים, האמנם חיצוניים - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
כסף הוא מצרך מבוקש ולא מצוי בשפע במחוזותינו, אבל מה אם נוכל לייצר שפע בעצמנו ?
שפע - אתר שינוי תודעתי
שפע - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
כשאדם בוחר להיפתח ללמידה, מופיע המורה הרוחני שנועד להאיר לו את הדרך- זו שהיתה שם תמיד וחיכתה שהוא יבחר להבחין בקיומה ולראותה בבהירות. המורה הזה איננו אדם אחר בדמות יישות פיזית של גורו מואר,מנחה סדנאות או מתקשר. המורה הזה הוא אתה. רק אתה יודע מהו הטכסט שעלייך ללמוד. אתה כתבת אותו. אתה היוצר של תסריט המשחק שלך כאן בעולם החלום. אתה הבמאי, אתה בוחר את חלקי התפאורה,את פועלי הבמה, אתה בוחר לאיזה כוון יאירו הזרקורים. הכל כתוב מראש. הכל צפוי והרשות נתונה .
מי מכם שרוצה להעמיק את ההבנה שלו את המשפט הזה ואיך מיישבים את הכביכול סתירה בין מה שנחתם מראש וצפוי ואיפה הבחירה החופשית שלי, מוזמן להצטרף לקורס וירטואלי של לימודי תודעת העל.
זה לא דת שצריך להאמין בה. זה מידע ששווה לדעת אותו. זה ההבדל בין דת לדעת.
מי שבוחר לדעת את עצמו בעצמו ולקבל כלים תודעתיים להבין מי מושך בחוטים ואיך לשחק על הבמה ממקום של התפתחות ולא של הישרדות, , מוזמן לקבוצת למידה שנפגשת כל שבוע עם המחשבה מול המחשב, בכל מקום שבו אתם מחוברים לעצמכם ולרשת.
לקרוא הבנות של אחרים ,לעשות לייק לפוסטים בפייס, לצפות בסרטונים מעוררי השראה- לא באמת יוצר שינוי אמיתי. עלינו ליצור חווית למידה מתוכנו ,לדייק את הרצון וההבנה- מה מדוייק לנו ללמוד?
למידה - אתר שינוי תודעתי
פרטים והרשמה בדף הארוע בפייסבוק - קורס תודעת העל וירטואלי
החיים כמשחק בעולם החלום - אתר שינוי תודעתי
מי מכם שרוצה להעמיק את ההבנה שלו את המשפט הזה ואיך מיישבים את הכביכול סתירה בין מה שנחתם מראש וצפוי ואיפה הבחירה החופשית שלי, מוזמן להצטרף לקורס וירטואלי של לימודי תודעת העל.
זה לא דת שצריך להאמין בה. זה מידע ששווה לדעת אותו. זה ההבדל בין דת לדעת.
מי שבוחר לדעת את עצמו בעצמו ולקבל כלים תודעתיים להבין מי מושך בחוטים ואיך לשחק על הבמה ממקום של התפתחות ולא של הישרדות, , מוזמן לקבוצת למידה שנפגשת כל שבוע עם המחשבה מול המחשב, בכל מקום שבו אתם מחוברים לעצמכם ולרשת.
לקרוא הבנות של אחרים ,לעשות לייק לפוסטים בפייס, לצפות בסרטונים מעוררי השראה- לא באמת יוצר שינוי אמיתי. עלינו ליצור חווית למידה מתוכנו ,לדייק את הרצון וההבנה- מה מדוייק לנו ללמוד?
למידה - אתר שינוי תודעתי
פרטים והרשמה בדף הארוע בפייסבוק - קורס תודעת העל וירטואלי
החיים כמשחק בעולם החלום - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
אנחנו לומדים: 10% ממה שאנו קוראים, 20% ממה שאנו שומעים, 30% ממה שאנו רואים, 50% ממה שאנו רואים ושומעים, 70% ממה שעליו אנו מתדיינים, 80% ממה שאנו חווים, 95% ממה שאנו מלמדים לזולת. [ד"ר וויליאם גלסר]
אז למה אנחנו מתעקשים ללמד את הילדים לקרוא, לשמוע ולראות ולא מלמדים אותם לדון, לחוות וללמד?
למידה- אתר שינוי תודעתי
שינוי בחינוך - אתר שינוי תודעתי
אז למה אנחנו מתעקשים ללמד את הילדים לקרוא, לשמוע ולראות ולא מלמדים אותם לדון, לחוות וללמד?
למידה- אתר שינוי תודעתי
שינוי בחינוך - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
rore - שאגה , sam tusi
sam tusi העיר והאיר בי את ההבנה שהגיע הזמן לפתוח פוסט ולתת מקום של כבוד לבחור הצעיר הזה - איש אש שמהדהד לעולם תדרי מים גבוהים שאני אוהבת לאהוב . האש שבו מתורגמת למילים שמתנגנות בי . המוזיקה רוטטת בי... הקול שלו חודר מבעד לסדקי ליבי המרוסק ומזכיר לי את קיומו. כן, עוד יש לי לב, הוא פשוט חושב ומבין אהבה במקום להרגיש אותה פיזית . הוא מכוון על תדרי מים גבוהים שבוערת בהם אש התשוקה, שמרחפים באוויר, פורצים את גבולות הגוף הפיזי , מתרחבים במרחבי הרוח, שם נדמה שאין באמת גבול והאהבה שאני חשה כשאני שומעת את תדרי השירה ההרמונית שלו - פורצת את כל מחסומי האהבה שבי. הכל נפתח...
I got the eye of the tiger, the fighter, dancing through the fire
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
Oh oh oh oh oh oh
You’re gonna hear me roar
אנשי האש
sam tusi העיר והאיר בי את ההבנה שהגיע הזמן לפתוח פוסט ולתת מקום של כבוד לבחור הצעיר הזה - איש אש שמהדהד לעולם תדרי מים גבוהים שאני אוהבת לאהוב . האש שבו מתורגמת למילים שמתנגנות בי . המוזיקה רוטטת בי... הקול שלו חודר מבעד לסדקי ליבי המרוסק ומזכיר לי את קיומו. כן, עוד יש לי לב, הוא פשוט חושב ומבין אהבה במקום להרגיש אותה פיזית . הוא מכוון על תדרי מים גבוהים שבוערת בהם אש התשוקה, שמרחפים באוויר, פורצים את גבולות הגוף הפיזי , מתרחבים במרחבי הרוח, שם נדמה שאין באמת גבול והאהבה שאני חשה כשאני שומעת את תדרי השירה ההרמונית שלו - פורצת את כל מחסומי האהבה שבי. הכל נפתח...
I got the eye of the tiger, the fighter, dancing through the fire
Louder, louder than a lion
Oh oh oh oh oh oh
You’re gonna hear me roar
אנשי האש
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
ככה חינוך צריך להיראות בעידן החדש: תלמידים הם חלק מחברת מחשבים שיצרה סטארטאפ בתחום המוזיקה ולעובדי החברה יש חלק בתוכנית הלימודים בביה"ס. במהרה בימינו גם במחוזותינו. אמן . ותודה ל@יעקב הכט שמאיר לנו את עולם החלום בניצוצות אור מהעולם האמיתי.
ילדים במחשב- טכנולוגיה בחינוך – כלי למידה ויצירה - אתר שינוי תודעתי
יעקב הכט: פוליטאה הוא בית ספר דמוקרטי שפועל בסאו פאולו, שהמייחד אותו, שהוא פועל במקביל/בצמוד לחברת סטרט אפ שפועלת באותו מבנה פיזי, רעיוני וארגוני. ושני הארגונים בסימביוזה שמצד אחד התלמידים מעורבים בפעילות ב חברת המחשבים שלאחרונה יצרה פריצת דרך מרתקת בעולם המוזיקה ומצד השני עובדי החברה מעורבים בהפעלת המערכות החינוכיות ב בית הספר
ילדים במחשב- טכנולוגיה בחינוך – כלי למידה ויצירה - אתר שינוי תודעתי
יעקב הכט: פוליטאה הוא בית ספר דמוקרטי שפועל בסאו פאולו, שהמייחד אותו, שהוא פועל במקביל/בצמוד לחברת סטרט אפ שפועלת באותו מבנה פיזי, רעיוני וארגוני. ושני הארגונים בסימביוזה שמצד אחד התלמידים מעורבים בפעילות ב חברת המחשבים שלאחרונה יצרה פריצת דרך מרתקת בעולם המוזיקה ומצד השני עובדי החברה מעורבים בהפעלת המערכות החינוכיות ב בית הספר
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מה אם העולם הוא לא כפי שאנחנו חושבים שהוא? יבשות שלמות מוצגות במפת כדה"א באופן שגוי ממה שהן באמת. מהי האמת? קישור לסרטון מעיר ומאיר בפוסט:
עולם האמת - להתעורר מעולם החלום לעולם האמיתי
עולם האמת - להתעורר מעולם החלום לעולם האמיתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
איזה קטע מעניין, התאריך בטלפון הנייד שלי חזר לפני שבוע ל 2/1/2000. לא שמתי לב אפילו עד שעכשיו החזירו אותי: נשלחה לי הודעה : "עדכן את התאריך". אני נוסעת במנהרת הזמן, בין העולמות .
מנהרת הזמן - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
כל מי שמשתמש באייפון 5 , כל המידע אודותיו מועבר לנאס"א דרך טביעת האצבע.
הסוף למערכות ההסתרה - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הסיפור שאינו נגמר: סיפור על ילד שמציל את ארץ פנטסיה בזכות כוח האמונה שלו בחלומות/מיכאל אנדה . הילד הופך להיות חלק מהסיפור ומוצא עצמו בסוף כשגורל הממלכה תלוי בו- בבחירה שלו להעיז לחלום- להיות חלק מארץ פנטזיה. מדהים. חשוב. עוצמתי. מאיר. מעיר מהחלום, להבנה שעולם הפנטזיה – הוא העולם האמיתי . אביו של הילד מצפה ממנו להיות "עם רגליים על הקרקע" , אבל ממלכת פנטסיה קוראת לו להקשיב לקולו הפנימי, והוא בוחר לחיות בעולם האמיתי- זה שאינו נגמר, זה שבו הילדים בוראים עולמות מתוך ה"כלום" .
למה גיבור הסרט הוא ילד? משום שהם לא איבדו את האמונה שלהם באגדות. משום שרק הם יודעים איך לגשר על הגבול שלא קיים באמת בין מציאות ואגדה.
אגדה ומציאות בעולם האמיתי - אתר שינוי תודעתי
למה גיבור הסרט הוא ילד? משום שהם לא איבדו את האמונה שלהם באגדות. משום שרק הם יודעים איך לגשר על הגבול שלא קיים באמת בין מציאות ואגדה.
אגדה ומציאות בעולם האמיתי - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
כל כך הרבה שפע יש בעולמנו,כל שנדרש מאיתנו הוא לבחור להבחין בקיומו ולבקש=לדרוש את המימון האנרגטי הזה שנחתם מראש לתמוך בנו במימוש הייעוד שלנו. שפע רימונים,תאנים ותמרים גדלו במרחב הציבורי הקרוב לביתי, ברחוב פתוח בעיר הגדולה,לעיני כל, חופשי, אבל אני היחידה שבחרתי להבחין בהם וללקט.
כסף גשמי לא מצוי בשפע במחוזותיי, אבל אני יודעת לייצר שפע בעצמי. מהאיכויות שבי, מהזמן שלי, מהמיומנויות שרכשתי, מהבחירה שלי להבחין בקיומו סביבי ולבקש,מהאנרגיה הייחודית שהיא אני. ואתם? כמה מכם עברו ליד עצי הפרי האלו בנסיעה מהירה בדרכם לקנות את אותה אנרגיה בסופר? כמה מכם חיים במרוץ עכברים מטורף לעבוד כדי להרוויח כסף כדי לממן קניית עוד ועוד חומר שתצטרכו עוד ועוד כסף כדי לתחזק. כמה מכם יבחרו להתוודע למעיין השפע הפנימי שלהם?
שפע - מטבע וירטואלי קהילתי - אתר שינוי תודעתי
כסף גשמי לא מצוי בשפע במחוזותיי, אבל אני יודעת לייצר שפע בעצמי. מהאיכויות שבי, מהזמן שלי, מהמיומנויות שרכשתי, מהבחירה שלי להבחין בקיומו סביבי ולבקש,מהאנרגיה הייחודית שהיא אני. ואתם? כמה מכם עברו ליד עצי הפרי האלו בנסיעה מהירה בדרכם לקנות את אותה אנרגיה בסופר? כמה מכם חיים במרוץ עכברים מטורף לעבוד כדי להרוויח כסף כדי לממן קניית עוד ועוד חומר שתצטרכו עוד ועוד כסף כדי לתחזק. כמה מכם יבחרו להתוודע למעיין השפע הפנימי שלהם?
שפע - מטבע וירטואלי קהילתי - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
יש בי מספיק אנרגיה כדי להטעין את הגוף שלי לתפקוד בדיוק כפי שאני צריכה . יש לי מימון אנרגטי חתום בתסריט, שפע שנועד לתמוך בי במימוש הייעוד. אני מייצרת את האנרגיה הזו מתוכי ולא זקוקה להזנה של סוכר מבחוץ. לפני שבוע החלטתי להתחיל בתהליך הפראנה שלי. הבחירה התודעתית הדהדה לגוף. הזנתי עצמי בכמויות הולכות וקטנות של ירקות/פירות אורגניים ורק raw. התחלתי לכתוב יומן ולהעלות את המילים על הכתב: להוציא אותן מהכוח לפועל. לתת להן כוח להתממש. הגוף הקשיב לי. אני כבר 11 יום מזינה עצמי באנרגיה התודעתית הזו ללא תוספת מזון גשמי . אני ב high. לא מדובר בצום משום שאני לא מונעת מעצמי אנרגיה. אני מזינה את עצמי , מעצמי, מהאנרגיה הפנימית שבי, וזו, יש לי בשפע. אני כשפית אש. אני יודעת לייצר את המתיקות הזו מתוכי.
שחף הגיע לחיות איתנו כאן בבית שינוי תודעתי , אחרי שסיים את תהליך 21 יום פראנה . גונתן לווינגסטון השחף מלווה אותי מימי נערותי. גם אני, כמותו , בחרתי לחזור לעולם החלום כדי ללמד תלמידים איך לעוף. אני עושה זאת היום כשאני מלמדת את מידעי תודעת העל בקורס וירטואלי. אני מלמדת איך להשתמש באש (הטכנולוגיה) ככלי להרחבת התודעה (אוויר) , עד שנבין שבאמת באמת, אין שם גבול. הכל אצלנו בראש. מתחיל ונגמר במילה אחת - בחירה.
גם אני כמו גונתן לווינגסטון השחף, זכיתי כל חיי לחוות נידוי וזלזול ממי שיושבים על המזח בצפיפות ורק חולמים חלומות בלי להעיז לממש אותם, שזה לא רק הסביבה שבה גדלתי אלא רוב האנושות. תמיד ראו בי משוגעת, חייזרית על הכדור הלא נכון. היום אני יודעת שזה כן הכדור הנכון, ועכשיו, עכשיו זה הזמן הנכון עבורי לתת את מה שנועדתי לתת לעולם.
רק היום כתב לי מישהו בתגובה לפוסט "שפע" באתר שינוי תודעתי שאני אשה הזויה. אז כן, אני נחשבת הזויה בעיני אנשים רבים אבל מה שחשוב הוא מה אני חושבת ובוחרת לראות בעיני רוחי ואיך אני מצליחה להוריד את ההבנות התודעתיות שלי לחיי החומר הארציים.
כי בתכל"ס, זו תכלית קיומנו כאן: לייצר תכל"ס. לייצר מסקנות מתוצאות ההתנסות שלנו.
ומה הניסוי שלי? אני משחקת באש, לוקחת סיכון מול הסיכוי.
אבל זה סיכון מחושב, כי יש בו הרבה אוויר=הבנה=אהבה.
איך חיים מהאוויר- פראנה - אתר שינוי תודעתי
שחף הגיע לחיות איתנו כאן בבית שינוי תודעתי , אחרי שסיים את תהליך 21 יום פראנה . גונתן לווינגסטון השחף מלווה אותי מימי נערותי. גם אני, כמותו , בחרתי לחזור לעולם החלום כדי ללמד תלמידים איך לעוף. אני עושה זאת היום כשאני מלמדת את מידעי תודעת העל בקורס וירטואלי. אני מלמדת איך להשתמש באש (הטכנולוגיה) ככלי להרחבת התודעה (אוויר) , עד שנבין שבאמת באמת, אין שם גבול. הכל אצלנו בראש. מתחיל ונגמר במילה אחת - בחירה.
גם אני כמו גונתן לווינגסטון השחף, זכיתי כל חיי לחוות נידוי וזלזול ממי שיושבים על המזח בצפיפות ורק חולמים חלומות בלי להעיז לממש אותם, שזה לא רק הסביבה שבה גדלתי אלא רוב האנושות. תמיד ראו בי משוגעת, חייזרית על הכדור הלא נכון. היום אני יודעת שזה כן הכדור הנכון, ועכשיו, עכשיו זה הזמן הנכון עבורי לתת את מה שנועדתי לתת לעולם.
רק היום כתב לי מישהו בתגובה לפוסט "שפע" באתר שינוי תודעתי שאני אשה הזויה. אז כן, אני נחשבת הזויה בעיני אנשים רבים אבל מה שחשוב הוא מה אני חושבת ובוחרת לראות בעיני רוחי ואיך אני מצליחה להוריד את ההבנות התודעתיות שלי לחיי החומר הארציים.
כי בתכל"ס, זו תכלית קיומנו כאן: לייצר תכל"ס. לייצר מסקנות מתוצאות ההתנסות שלנו.
ומה הניסוי שלי? אני משחקת באש, לוקחת סיכון מול הסיכוי.
אבל זה סיכון מחושב, כי יש בו הרבה אוויר=הבנה=אהבה.
איך חיים מהאוויר- פראנה - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
שלום שלום, תזכורת לכל מי שנהנה לקרוא את הפוסטים שלי: אנחנו לא כאן רק כדי להינות. תכלית קיומנו לייצר התפתחות וליצור שינוי. לקרוא הבנות של אחרים ולצפות בסרטונים מעירים ומאירים,לא יוצר שינוי אמיתי. השינוי חייב להתהוות בתוככם מתוך הבנה עמוקה וחוויה פנימית של המידע. מתוך השאלות שלכם. המידע הזה נצרב בתודעתנו בעת הקשבה לתקשורים הישירים של תודעת העל ואותם ניתן לשמוע רק בקורס המלא של תודעת העל אצל המנחים המורשים. יש קבוצות למידה בכל הארץ. מזמינה אתכם להשתתף בשיעור מבוא ללא תשלום של קורס תודעת העל וירטואלי- מה שמאפשר לדלג מעל מגבלת המרחב והזמן- מאד יעיל: בכל מקום שהנכם, מחוברים לעצמכם ולרשת, עם המחשבה מול המחשב.
שבוע הבא: 2/10:ימי רביעי ב 18:00. מוזמנים כל מי שחשים את השינויים ורוצים להבין איך להתמודד איתם ממקום של התפתחות ולא של הישרדות, מי שבשלים לקפוץ ממדרגת המודעות לתודעה גבוהה, מי שרוצה, אבל רוצה באמת לדעת מה יש מעבר, מהם היסודות שמניעים את הבחירות שלנו ואיך מתנהלים עם אנרגיות האש והאוויר העוצמתיות שהעידן החדש מביא איתו
קורס תודעת העל וירטואלי- דף ארוע בפייסבוק
קורס תודעת העל- כל המידע באתר שינוי תודעתי
שבוע הבא: 2/10:ימי רביעי ב 18:00. מוזמנים כל מי שחשים את השינויים ורוצים להבין איך להתמודד איתם ממקום של התפתחות ולא של הישרדות, מי שבשלים לקפוץ ממדרגת המודעות לתודעה גבוהה, מי שרוצה, אבל רוצה באמת לדעת מה יש מעבר, מהם היסודות שמניעים את הבחירות שלנו ואיך מתנהלים עם אנרגיות האש והאוויר העוצמתיות שהעידן החדש מביא איתו
קורס תודעת העל וירטואלי- דף ארוע בפייסבוק
קורס תודעת העל- כל המידע באתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מי שרוצה להבין מהו הייסוד שמניע את הבחירות שלו, ממליצה לקרוא כאן: ארבעת היסודות
מזמינה להצטרף בפייסבוק לקהילה/קבוצה שדוברת את שפתכם ומכוונת לתדר שלכם:
קהילת אנשי האש ולקבוצה אנשי האש
דף קהילה אנשי האוויר והקבוצה: אנשי האוויר
דף קהילה אנשי המים והקבוצה: אנשי המים
דף הקהילה אנשי האדמה והקבוצה : אנשי האדמה
מזמינה להצטרף בפייסבוק לקהילה/קבוצה שדוברת את שפתכם ומכוונת לתדר שלכם:
קהילת אנשי האש ולקבוצה אנשי האש
דף קהילה אנשי האוויר והקבוצה: אנשי האוויר
דף קהילה אנשי המים והקבוצה: אנשי המים
דף הקהילה אנשי האדמה והקבוצה : אנשי האדמה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
משל הצפרדע החרשת: מדוע קיומי עבורנו לשמוע את הקול הפנימי שלנו (ובהמשך פוסט היסטורי שכתבתי בשבוע שבו שונה מתנד כדה"א ממים נמוכים לגבוהים)
ביום בהיר יצאו חבורה של צפרדעים, לטיול הבוקר שלהן.
הן הלכו, צחקו, התבדחו, התווכחו ולא שמו לב לבור העמוק ומכוסה העשב שהיה באמצע הדרך וכך מצאו את עצמן נופלות אל תוך הבור.
חוץ משלוש צפרדעים כבדות, איטיות ופסימיות במיוחד, שהתנהלו בעצלתיים.
הן לא הבינו לאן נעלמו לפתע כל הצפרדעים ,עד ששמעו זעקות רמות הבוקעות מכיוון האדמה, הן התקרבו וגילו למרבה הזוועה שכל חברותיהן העליזות נפלו אל תוך הבור.
ומה כבר יכלו לעשות? הרי כולם שמעו על הבור הזה, שאף אחד לא הצליח לצאת ממנו עד היום.
הן ישבו על שפת הבור, פסימיות מתמיד ואמרו לחברותיהן ש"אין מצב שיצאו מהבור, פשוט אין מצב ושזה מסוכן כי גם אם הן יצליחו לטפס , בטוח הן יפלו ואז הנפילה תהיה כואבת אז למה בכלל לנסות"
וגם…"שאף אחד לא עשה את זה לפניהן ,לפחות לא אף אחד שהן מכירות ואולי עדיף פשוט לחכות למוות…
ובעודן מורידות לכל שאר בני החבורה את מצב הרוח…
צפרדע אחת שקטה במיוחד, התחילה פשוט לטפס ולטפס…
וכול הצפרדעים שכבר "אכלו" את הסיפור של הפסימיות ,התחילו לצעוק בקולי קולות לעבר הצפרדע המטפסת: "תיזהרי את תיפלי.. פשוט חכי למוות.. לא יצא מזה כלום".. וכו'.
ומה שקרה לתדהמת כולן, הצפרדע השקטה, פשוט נתנה "פוש" אחרון ויצאה מן הבור, ניערה מעליה את האבק, הסתובבה והתחילה לצעוק שברי מילים לא ברורות לכיוון הבור ,
זה היה נשמע משהו כמו: "נו קדיבה אתב יהולות" (מהההההה?!)
מה מסתבר?
הצפרדע האופטימית הזו הייתה פשוט חירשת, אז היא לא שמעה מעולם על הבור המסוכן ולא את קריאות השבר הפסימיות של הצפרדעים שהיו מחוץ לבור, היא שמעה אך ורק את עצמה והאמינה בכל ליבה שהיא יכולה לצאת מהבור, וכך היה…
חשוב לשמוע את הקול הפנימי שמורה לנו לאן לפנות, שנוטע בנו את הכוח והאמונה שיש לנו את היכולת להגיע ליעדים שאנו מציבים לעצמנו.
בקורס תודעת העל אנחנו לומדים את החיבור לילד הפנימי ומבינים איך לתקשר איתו , אותו,אותנו. למה זה חשוב? כי כשכל העולם החיצוני מתמוטט והדרך היחידה לצאת מהבור היא ע"י הקשבה לחושים הפנימיים כדאי שנהיה מתורגלים במיומנות הזו.
שיעור מבוא ללא תשלום לקבוצת לימוד חדשה שנפתחת מתקיים ביום רביעי 2/10 ב 18:00. בכל מקום שהנכם, מחוברים לעצמכם ולרשת. פרטים והרשמה כאן: קורס תודעת העל וירטואלי
פוסט נוסטלגי שכתבתי באפריל 2012 , ברגע היסטורי שבו חל שינוי מתנד המים בעולמנו.
חיבור לחושים הפנימיים - אתר שינוי תודעתי
ביום בהיר יצאו חבורה של צפרדעים, לטיול הבוקר שלהן.
הן הלכו, צחקו, התבדחו, התווכחו ולא שמו לב לבור העמוק ומכוסה העשב שהיה באמצע הדרך וכך מצאו את עצמן נופלות אל תוך הבור.
חוץ משלוש צפרדעים כבדות, איטיות ופסימיות במיוחד, שהתנהלו בעצלתיים.
הן לא הבינו לאן נעלמו לפתע כל הצפרדעים ,עד ששמעו זעקות רמות הבוקעות מכיוון האדמה, הן התקרבו וגילו למרבה הזוועה שכל חברותיהן העליזות נפלו אל תוך הבור.
ומה כבר יכלו לעשות? הרי כולם שמעו על הבור הזה, שאף אחד לא הצליח לצאת ממנו עד היום.
הן ישבו על שפת הבור, פסימיות מתמיד ואמרו לחברותיהן ש"אין מצב שיצאו מהבור, פשוט אין מצב ושזה מסוכן כי גם אם הן יצליחו לטפס , בטוח הן יפלו ואז הנפילה תהיה כואבת אז למה בכלל לנסות"
וגם…"שאף אחד לא עשה את זה לפניהן ,לפחות לא אף אחד שהן מכירות ואולי עדיף פשוט לחכות למוות…
ובעודן מורידות לכל שאר בני החבורה את מצב הרוח…
צפרדע אחת שקטה במיוחד, התחילה פשוט לטפס ולטפס…
וכול הצפרדעים שכבר "אכלו" את הסיפור של הפסימיות ,התחילו לצעוק בקולי קולות לעבר הצפרדע המטפסת: "תיזהרי את תיפלי.. פשוט חכי למוות.. לא יצא מזה כלום".. וכו'.
ומה שקרה לתדהמת כולן, הצפרדע השקטה, פשוט נתנה "פוש" אחרון ויצאה מן הבור, ניערה מעליה את האבק, הסתובבה והתחילה לצעוק שברי מילים לא ברורות לכיוון הבור ,
זה היה נשמע משהו כמו: "נו קדיבה אתב יהולות" (מהההההה?!)
מה מסתבר?
הצפרדע האופטימית הזו הייתה פשוט חירשת, אז היא לא שמעה מעולם על הבור המסוכן ולא את קריאות השבר הפסימיות של הצפרדעים שהיו מחוץ לבור, היא שמעה אך ורק את עצמה והאמינה בכל ליבה שהיא יכולה לצאת מהבור, וכך היה…
חשוב לשמוע את הקול הפנימי שמורה לנו לאן לפנות, שנוטע בנו את הכוח והאמונה שיש לנו את היכולת להגיע ליעדים שאנו מציבים לעצמנו.
בקורס תודעת העל אנחנו לומדים את החיבור לילד הפנימי ומבינים איך לתקשר איתו , אותו,אותנו. למה זה חשוב? כי כשכל העולם החיצוני מתמוטט והדרך היחידה לצאת מהבור היא ע"י הקשבה לחושים הפנימיים כדאי שנהיה מתורגלים במיומנות הזו.
שיעור מבוא ללא תשלום לקבוצת לימוד חדשה שנפתחת מתקיים ביום רביעי 2/10 ב 18:00. בכל מקום שהנכם, מחוברים לעצמכם ולרשת. פרטים והרשמה כאן: קורס תודעת העל וירטואלי
פוסט נוסטלגי שכתבתי באפריל 2012 , ברגע היסטורי שבו חל שינוי מתנד המים בעולמנו.
חיבור לחושים הפנימיים - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
לאור דרישה נפתחת קבוצה נוספת בשעות אחרה"צ-ערב: שבוע הבא: 2/10: שיעור מבוא לקורס תודעת העל וירטואלי, ללא תשלום, המיועד לשאילת שאלות שיתקיים בימי רביעי ב 18:00.מוזמנים כל מי שחשים את השינויים ורוצים להבין איך להתמודד איתם ממקום של התפתחות ולא של הישרדות, מי שבשלים לקפוץ ממדרגת המודעות לתודעה גבוהה, מי שרוצה, אבל רוצה באמת לדעת מה יש מעבר, מהם היסודות שמניעים את הבחירות שלנו ואיך מתנהלים עם אנרגיות האש והאוויר העוצמתיות שהעידן החדש מביא איתו . . בכל מקום שבו אתם מחוברים לעצמכם ולרשת. עם המחשבה מול המחשב.
קורס תודעת העל וירטואלי - דף ארוע בפייסבוק - פרטים והרשמה
כל המידע אודות תכני הקורס באתר שינוי תודעתי - קורס תודעת העל
קורס תודעת העל וירטואלי - דף ארוע בפייסבוק - פרטים והרשמה
כל המידע אודות תכני הקורס באתר שינוי תודעתי - קורס תודעת העל
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
יחידות יצור חשמל עצמאיות ו"ירוקות" מחוץ לתשתיות המדינה ! העתיד כבר כאן . חברות ענק בינל"א רבות כבר משתמשות בטכנולוגיה הזו. תודה ל Moshe Menkin על הידיעה.במהרה במחוזותינו... קישור לסרטון מוטמע בפוסט הזה:
אנרגיה חופשית ומתחדשת -אתר שינוי תודעתי
סקירה של כל המידע בנושא בפוסט שכתב משה מנקין
אנרגיה חופשית ומתחדשת -אתר שינוי תודעתי
סקירה של כל המידע בנושא בפוסט שכתב משה מנקין
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
נשמות בני זוג חותמות על חיבור בניהן למטרת התפתחות הדדית,הרבה לפני הירידה לגוף הפיזי. ההיכרות עם בן/בת הזוג נעשתה עוד בשלב החתימה על התסריט, אז בוחרים גם את המהות=הייעוד ובהתאם - גם את התפאורה- האנשים, המקום והזמן שבו תיפגשו
אהבה בעידן החדש - אתר שינוי תודעתי
אהבה בעידן החדש - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
ריי סיים את 8 ימי הצילומים שלו במעקב רפואי של 24 שעות ללא מים ומזון גשמי עם הפתעה גדולה מצד כל הרופאים שנדהמו לגלות שתוצאות כל הבדיקות הראו על נורמה ללא ירידה בלחץ דם וכאלו. הנה, אחד משלנו מוכיח את עליונות הרוח על חיי החומר גם מול עיני מצלמות המיינסטרים. עוד 3 שבועות יוקרן בערוץ 10.
פראנה- איך חיים מהאוויר - אתר שינוי תודעתי
פראנה- איך חיים מהאוויר - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
המדע הולך ומתקרב בצעדי ענק להבנות הרוח. הבוקר פורסם המאמר של אבן אלכסנדר בקבוצת חדשות המדע. נו, תגידו שלא "אמרתי לכם" שאחרית הימים זה עכשיו... הבעיה שרוב אנשי המדע עוד לא מבינים את זה...כלואים בכבלי ההגיון ונאחזים בהכרח להוכיח ברמה הארצית מידע שנגיש רק למי שמעיז לפרוץ את מסגרות החשיבה אל מעבר למה שהעין יכולה לראות. אבן אלכסנדר הוא רופא נוירוכירורג מעשי אשר צמח מעולם הרפואה והמחקר. קישור לספרו "הוכחה לגן עדן" ולסרטון שממצה את מהות הרעיון, מוטמעים בפוסט:
מדע ורוח מתחברים - אתר שינוי תודעתי
מדע ורוח מתחברים - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
שיחה חשובה ומדוייקת עם ברוס ליפטון על אפיגנטיקה והתודעה הגדולה יותר. קישור מוטמע בדף קישורים - לקט סרטונים מעיר ומאיר - אתר שינוי תודעתי . יש שם אגב עוד מליין סרטונים מרתקים.
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
. To undestand the universe, we must think about Frequency and vibration (Nikola Tesla
תחבורת העתיד - אתר שינוי תודעתי
תחבורת העתיד - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
מזמינה שוב לדיון/שאלות/שיח/תגובות שהחומרים שאני מביאה מהדהדים אצלכם
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
משפט חשוב שדגמתי מתקשור תודעת העל: "הרצון שלכם הוא מקודש בבריאה מאחר ואתם חודי החנית של ההתפתחות ולא חוסכים מכם שום דבר".
אבל לא מספיק לרצות (אש) כדי לברוא מציאות. צריך גם לדייק את ההבנה הגבוהה (אוויר) שתהה תואמת לתסריט, לייעוד שחתמתם עליו כדי לזמן את החיבורים הבינאישיים(מים) המתאימים שיתמכו בתהליך ולהצליח לממש את ההבנות בחיים הארציים (אדמה) . אתם יודעים מהו היעוד שלכם? מוזמנים להצטרף לקורס תודעת העל שבו מקבלים כלים להבין את עצמנו בעצמנו, להבין את תכלית קיומנו ומה הסיבה הגבוהה שלשמה בחרנו ונבחרנו לחיות כאן. לומדים את כללי המשחק החדשים: לשחק ממקום של התפתחות ולא של הישרדות. בכל מקום שאתם מחוברים לעצמכם ולרשת, עם המחשבה מול המחשב, אונליין.
שיעור מבוא חוזר ללא תשלום למי שפיספס את השיעור השבוע, ביום ראשון בערב
פרטים בפרטי ובדף הארוע : קורס תודעת העל וירטואלי
מי שלא מחובר לפייס, כל הפרטים ב אתר שינוי תודעתי- קורס תודעת העל וירטואלי
עם/בלי קשר, מוזמנים לשוטט ולדוג הבנות ב אתר שינוי תודעתי : עמידה עם העכבר על כל אחד מחלקי פאזל כדה"א פותחת את רשימת כל הנושאים
אם תרצו - אין זו אגדה - אתר שינוי תודעתי
אבל לא מספיק לרצות (אש) כדי לברוא מציאות. צריך גם לדייק את ההבנה הגבוהה (אוויר) שתהה תואמת לתסריט, לייעוד שחתמתם עליו כדי לזמן את החיבורים הבינאישיים(מים) המתאימים שיתמכו בתהליך ולהצליח לממש את ההבנות בחיים הארציים (אדמה) . אתם יודעים מהו היעוד שלכם? מוזמנים להצטרף לקורס תודעת העל שבו מקבלים כלים להבין את עצמנו בעצמנו, להבין את תכלית קיומנו ומה הסיבה הגבוהה שלשמה בחרנו ונבחרנו לחיות כאן. לומדים את כללי המשחק החדשים: לשחק ממקום של התפתחות ולא של הישרדות. בכל מקום שאתם מחוברים לעצמכם ולרשת, עם המחשבה מול המחשב, אונליין.
שיעור מבוא חוזר ללא תשלום למי שפיספס את השיעור השבוע, ביום ראשון בערב
פרטים בפרטי ובדף הארוע : קורס תודעת העל וירטואלי
מי שלא מחובר לפייס, כל הפרטים ב אתר שינוי תודעתי- קורס תודעת העל וירטואלי
עם/בלי קשר, מוזמנים לשוטט ולדוג הבנות ב אתר שינוי תודעתי : עמידה עם העכבר על כל אחד מחלקי פאזל כדה"א פותחת את רשימת כל הנושאים
אם תרצו - אין זו אגדה - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
רעי מאור הוא אלוף אמיתי, שיודע את ייעודו לפלס דרך לאנשים לפתוח את הראש להבנה שהכל, אבל הכל- מתחיל אצלנו בראש- בבחירה התודעתית שלנו. הגוף רק מהדהד את התדר התודעתי, שמשתקף במציאות הגשמית. בתור מי שגם עברה את התהליך וחיה פראנה כבר חודש וחצי ללא מזון גשמי, אני יכולה לומר בוודאות: אלו ימי הגאולה שבהם מוכיח האדם את עליונות הרוח על החומר .
המשיח איננו יישות פיזית שתושיע אותנו. המשיח הוא תודעה, רכובה על גבי חמור - הוא החומר . הלבן הוא הדף החלק שנדרשים בני האנוש להתחיל: למחוק מתודעתם את כל המגבלות, הידע ומערכת האמנות הישנות ולהיפתח להבנה שהכל, אבל הכל אפשרי, מתחיל ונגמר במילה אחת: בחירה.
הבחירה הזו נעשתה ע"י הנשמה שלנו עוד לפני שירדנו לגוף פיזי. אנחנו כאן כדי להבין למה.
קישור לתוכנית עם אמנון לוי שתיעדה את רעי ששודרה אתמול בערוץ 10 מוטמעת בפוסט כאן:
מי שרוצה להעמיק את ההבנה, מוזמן לקרוא ולצפות כאן: פראנה - איך חיים מהאוויר - אתר שינוי תודעתי
המשיח איננו יישות פיזית שתושיע אותנו. המשיח הוא תודעה, רכובה על גבי חמור - הוא החומר . הלבן הוא הדף החלק שנדרשים בני האנוש להתחיל: למחוק מתודעתם את כל המגבלות, הידע ומערכת האמנות הישנות ולהיפתח להבנה שהכל, אבל הכל אפשרי, מתחיל ונגמר במילה אחת: בחירה.
הבחירה הזו נעשתה ע"י הנשמה שלנו עוד לפני שירדנו לגוף פיזי. אנחנו כאן כדי להבין למה.
קישור לתוכנית עם אמנון לוי שתיעדה את רעי ששודרה אתמול בערוץ 10 מוטמעת בפוסט כאן:
מי שרוצה להעמיק את ההבנה, מוזמן לקרוא ולצפות כאן: פראנה - איך חיים מהאוויר - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
בת קנתה לאביה אייפד | וקיבלה הלם שגילתה איך הוא משתמש בו. קישור לסרטון (קשה לצפייה), מוטמע בסוף הפוסט כאן:
הילד הפנימי של סבא וסבתא - אתר שינוי תודעתי
הילד הפנימי של סבא וסבתא - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
סדנת עומק- שינוי תודעתי -המקום שלי בעולם. 21-22-23/11/2013 .
מהו המקום שלי בעולם? מהו המקום שבו אני שלם עם מי ומה שאני? המקום הפיזי הארצי הוא השתקפות הבחירה התודעתית שלי- איפה אני רוצה להיות? לאן אני רוצה להגיע? יש בכלל מקום כזה? אפשרי להגיע אליו?
נמצא אותו כשנדע את עצמנו ונבין מי אנחנו באמת. במהלך הסדנה נדייק מה אנחנו רוצים(אש) , נוודא שאנחנו מבינים (אוויר)שהרצון שלנו תואם לתסריט הנשמתי , נתרגל איך למגנט אלינו את החיבורים הבינאישיים (מים) שנועדו לתמוך בנו בהתפתחות הזו ונצא לדרך למצוא=להמציא את המקום שמדוייק לנו להיות בו , כשבידינו ארגז כלים תודעתיים (הבנות) איך לקדם את המימוש של הייעוד בחיים הארציים(אדמה)
יום הולדת הוא היום בו ירדה הנשמה לגוף הפיזי שבחרנו. הגוף הוא הבית לנשמה.
יש יום משמעותי נוסף בחיינו וזה היום שבו הבנו למה. מהי תכלית קיומנו? מהו הייעוד שבחרנו ונבחרנו לממש במקום הזה?
כדי להגיע למקומות שאף פעם לא היית בהם, עלייך לעשות דברים שאף פעם לא עשית.
אז זה מה שאני בוחרת לעשות ביום ההולדת שלי (22/11) לצאת מהמחשב ולהיפגש אתכם פיזית.
בהתחלה חיפשתי איזה חאן קסום במדבר לקיים בו את הסדנה. חיפשתי את המקום האידאלי, עד שנזכרתי: אין באמת אחד כזה שיתאים לכל המשתתפים כי הרי לכל אחד המקום שלו, ואת - את כבר יודעת מה המקום שלך. שם, היכן שנוכחים השקט, ההבנה, האהבה, הפשטות והאמת . את יודעת. אבל מה עם כל אלו שלא יודעים? שהדרך להגיע לשם איננה בהירה להם?
שנים רבות מחיי הייתי מדריכת טיולים. ליוויתי אנשים במסעותיהם בטבע- בדרך לטבע שלהם,תוך התבוננות מתמדת בנוף הפנימי שהם רואים בעיני רוחם שהשתקף מבעד למציאות הגשמית בשביל שבו צעדנו.
למה שלא תעשי את זה שוב? למה שלא תזמיני ליום הולדתך אנשים לטייל במרחבי הרוח,אנשים שרואים במסע כזה מתנה ובשלים לעשות את השינוי התודעתי, מבינים שזהו שלב בלתי נמנע בדרך למציאת המקום.
סבי היה נוהג לתת ביום ההולדת שלו מתנות לאחרים. אימצתי .
מי מכם שרוצה לקבל ממני לתת לעצמו מתנה - זמן איכות להתפתחות, מוזמן בשמחה לסדנת סופ"ש של שינוי תודעתי . שם, במקום ובזמן המדוייק,נצא למסע התפתחותי בדרך למקום שלכם, זה שבו תנוח דעתכם, זה שבו תדעו את היותכם, תודעה בוראת.
מוזמנים לשאול כל שאלה. גם הספק מבורך. בעיקר הוא...
אהבה, נעמה
מהו המקום שלי בעולם? מהו המקום שבו אני שלם עם מי ומה שאני? המקום הפיזי הארצי הוא השתקפות הבחירה התודעתית שלי- איפה אני רוצה להיות? לאן אני רוצה להגיע? יש בכלל מקום כזה? אפשרי להגיע אליו?
נמצא אותו כשנדע את עצמנו ונבין מי אנחנו באמת. במהלך הסדנה נדייק מה אנחנו רוצים(אש) , נוודא שאנחנו מבינים (אוויר)שהרצון שלנו תואם לתסריט הנשמתי , נתרגל איך למגנט אלינו את החיבורים הבינאישיים (מים) שנועדו לתמוך בנו בהתפתחות הזו ונצא לדרך למצוא=להמציא את המקום שמדוייק לנו להיות בו , כשבידינו ארגז כלים תודעתיים (הבנות) איך לקדם את המימוש של הייעוד בחיים הארציים(אדמה)
יש יום משמעותי נוסף בחיינו וזה היום שבו הבנו למה. מהי תכלית קיומנו? מהו הייעוד שבחרנו ונבחרנו לממש במקום הזה?
אז זה מה שאני בוחרת לעשות ביום ההולדת שלי (22/11) לצאת מהמחשב ולהיפגש אתכם פיזית.
בהתחלה חיפשתי איזה חאן קסום במדבר לקיים בו את הסדנה. חיפשתי את המקום האידאלי, עד שנזכרתי: אין באמת אחד כזה שיתאים לכל המשתתפים כי הרי לכל אחד המקום שלו, ואת - את כבר יודעת מה המקום שלך. שם, היכן שנוכחים השקט, ההבנה, האהבה, הפשטות והאמת . את יודעת. אבל מה עם כל אלו שלא יודעים? שהדרך להגיע לשם איננה בהירה להם?
שנים רבות מחיי הייתי מדריכת טיולים. ליוויתי אנשים במסעותיהם בטבע- בדרך לטבע שלהם,תוך התבוננות מתמדת בנוף הפנימי שהם רואים בעיני רוחם שהשתקף מבעד למציאות הגשמית בשביל שבו צעדנו.
למה שלא תעשי את זה שוב? למה שלא תזמיני ליום הולדתך אנשים לטייל במרחבי הרוח,אנשים שרואים במסע כזה מתנה ובשלים לעשות את השינוי התודעתי, מבינים שזהו שלב בלתי נמנע בדרך למציאת המקום.
מי מכם שרוצה לקבל ממני לתת לעצמו מתנה - זמן איכות להתפתחות, מוזמן בשמחה לסדנת סופ"ש של שינוי תודעתי . שם, במקום ובזמן המדוייק,נצא למסע התפתחותי בדרך למקום שלכם, זה שבו תנוח דעתכם, זה שבו תדעו את היותכם, תודעה בוראת.
אהבה, נעמה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
זוכרים את חזרה לעתיד? אז זהו, שהעתיד כבר כאן. השבוע היה היום שבו MARTY MACFLY הגיע אלינו במנהרת הזמן...
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
"תראו איזה מגניב, כל ביהס שר את שיר הכוסות (שינו את המילים...)
ילדי האש והאוויר בעידן החדש
%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9/460389567389750?fref=ts - הנה משימה עבורכם להכניס הרמוניה למערכת החלודה
ילדי האש והאוויר בעידן החדש
%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9/460389567389750?fref=ts - הנה משימה עבורכם להכניס הרמוניה למערכת החלודה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
ראסל ברנד עורך מגזין פוליטי: "אני לא צריך לקבל רשות מאף אחד. אני לוקח אותה!" ראיון עם איש אש , שחקן שבחר לשחק במרכז הבמה הציבורית את משחק החיים האמיתיים. קישור מוטמע כאן: בחירות - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
צחוקו של הילד הפנימי. סרטון מצחיק ומגניב לאללה על תינוקת שמקריאה טכסט בשפת הילדים. מוטמע כאן:
שפת הילדים - אתר שינוי תודעתי
שפת הילדים - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
קן רובינסון מדבר על ההמצאה שנקראת ADHD, סימום ילדים והרס היצירתיות
ריטלין- די לסימום הילדים - אתר שינוי תודעתי
ריטלין- די לסימום הילדים - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
היום יצרה איתי קשר מישהיא שהגיעה אליי דרך הבלוג הזה כאן בבאופן והתעניינה בתכנים שאני מלמדת. זה גרם לי להבין שכן יש מי שקוראים אותי כאן על אף שאף אחת/אחד מכם איננו מגיב.
מבקשת להבהיר: לקרוא את ההבנות שאני משתפת בפוסטים זה מעניין ומעורר השראה, כן, אבל כדי ליצור שינוי אמיתי, המידע הזה חייב לעבור דרך החוויה האישית שלכם, דרך הטמעת התדר התודעתי שנצרב בעת האזנה לתיקשורים של תודעת העל ישירות לילד הפנימי שלכם, באמצעות החושים הפנימיים.
שינוי תודעתי לא מתהווה כשנחשפים להבנות של אחרים. שינוי תודעתי חייב להיווצר מתוך הבנת התסריט האישי שלכם. הוא שונה משלי.
ממליצה לכן לכל האנונימיים הביישנים ושאר הכינויים שמתחבאים מאחורי שמות בדויים- אל תפחדו. תבחרו באומץ להקשיב לקולכם הפנימי ואם אתם חשים קריאה - תענו לה.
מוזמנים לפנות אליי בפרטי בכל שאלה.
אהבה, נעמה
היות ואינני מבקרת כאן בתדירות גבוהה, ממליצה לתקשר איתי בערוצים האלו:
אנשי האש אנשי האוויר אנשי המים אנשי האדמה
או דרך האתר שינוי תודעתי
בסוף כל פוסט יש אפשרות להגיב ולהטמיע שאלות בכל נושא שטרם הבנתם אותו.
מבקשת להבהיר: לקרוא את ההבנות שאני משתפת בפוסטים זה מעניין ומעורר השראה, כן, אבל כדי ליצור שינוי אמיתי, המידע הזה חייב לעבור דרך החוויה האישית שלכם, דרך הטמעת התדר התודעתי שנצרב בעת האזנה לתיקשורים של תודעת העל ישירות לילד הפנימי שלכם, באמצעות החושים הפנימיים.
שינוי תודעתי לא מתהווה כשנחשפים להבנות של אחרים. שינוי תודעתי חייב להיווצר מתוך הבנת התסריט האישי שלכם. הוא שונה משלי.
ממליצה לכן לכל האנונימיים הביישנים ושאר הכינויים שמתחבאים מאחורי שמות בדויים- אל תפחדו. תבחרו באומץ להקשיב לקולכם הפנימי ואם אתם חשים קריאה - תענו לה.
מוזמנים לפנות אליי בפרטי בכל שאלה.
אהבה, נעמה
היות ואינני מבקרת כאן בתדירות גבוהה, ממליצה לתקשר איתי בערוצים האלו:
- פייסבוק- פרטי: נעמה ו.טוהר דף קהילה : נעמה וייס טוהר- שינוי תודעתי
אנשי האש אנשי האוויר אנשי המים אנשי האדמה
- מייל naama.w.tohar בגימייל דוט קום
- טלפון בבית שינוי תודעתי ברחובות: 077-5348470
או דרך האתר שינוי תודעתי
בסוף כל פוסט יש אפשרות להגיב ולהטמיע שאלות בכל נושא שטרם הבנתם אותו.
שינוי תודעתי בעידן החדש
אני יודעת שאת מבקשת להגיב באתר, אבל תסלחי רק הפעם (-:
ראסל ברנד
רואים אותו לא מעט בזמן האחרון. עכשיו עם המגזין הוא הפתיע ביותר.
הוא מדבר על כך שהמהפכה כבר מתחילה. יותר ויותר אנשים מתחילים להיות מודעים לחוסר הגיון במצב, ושהגיע הזמן לא לקחת אותו כמובן מאליו.
בגלל זה כל כך התלהבתי לראות ששמת את הראיון הזה. אני ראיתי אותו כמה ימים לפני כן. חבר בפייסבוק שם אותו. זה רק מוכיח כמה הוא צודק.
העולם נראה מחורפן, אבל אם מסתכלים במקומות הנכונים, האופטמיות משתלטת על המחשב, וזה נהדר וחשוב ביותר.
עוד דבר לגבי חינוך
ממליצה לך לראות הרצאה - בית ספר על עננים (school on clouds). מורה מקסים שנתן לילדים עניים אפשרות להתעסק עם מחשבים בלי שום עזרה, והתוצאות היו מפליאות ביותר. מעורר השראה. במיוחד שילדתי הקטנה גילתה את המחשב בגיל שנתיים בדיוק. אני מצד אחד מרגישה שזה לא בריא, אבל מצד שני לא רוצה להפריע לה בחיים.
ורוצה שוב להודות לך על המאמץ שלך להעביר את המידע החשוב הזה. @}
ראסל ברנד
רואים אותו לא מעט בזמן האחרון. עכשיו עם המגזין הוא הפתיע ביותר.
הוא מדבר על כך שהמהפכה כבר מתחילה. יותר ויותר אנשים מתחילים להיות מודעים לחוסר הגיון במצב, ושהגיע הזמן לא לקחת אותו כמובן מאליו.
בגלל זה כל כך התלהבתי לראות ששמת את הראיון הזה. אני ראיתי אותו כמה ימים לפני כן. חבר בפייסבוק שם אותו. זה רק מוכיח כמה הוא צודק.
העולם נראה מחורפן, אבל אם מסתכלים במקומות הנכונים, האופטמיות משתלטת על המחשב, וזה נהדר וחשוב ביותר.
עוד דבר לגבי חינוך
ממליצה לך לראות הרצאה - בית ספר על עננים (school on clouds). מורה מקסים שנתן לילדים עניים אפשרות להתעסק עם מחשבים בלי שום עזרה, והתוצאות היו מפליאות ביותר. מעורר השראה. במיוחד שילדתי הקטנה גילתה את המחשב בגיל שנתיים בדיוק. אני מצד אחד מרגישה שזה לא בריא, אבל מצד שני לא רוצה להפריע לה בחיים.
ורוצה שוב להודות לך על המאמץ שלך להעביר את המידע החשוב הזה. @}
שינוי תודעתי בעידן החדש
האופטמיות משתלטת על המחשב = המחשבה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
תודה לך אם ילדה . נחמד לדעת שאני לא מתקשרת רק עם עצמי כאן...
לגבי ראסל ברנד- הוא אכן לא היחיד. אנחנו מתרבים... למעשה המסה הקריטית הנדרשת לצורך השינוי כבא נוכחת כאן במרחב ארץ, אבל ייקח עוד זמן עד שיראו תוצאות במציאות הגשמית כי ככה זה עם יסוד האדמה, הוא א י ט י
לגבי החינוך- אם את מתכוונת לבחור ההודי ששם מחשב בקיר וילדים התחילו ללמוד בעצמם, אז יש קישור לסרטון הזה בפוסט שינוי בחינוך אם מדובר בקישור אחר, אשמח מאד אם תטמיעי אותו כאן או בתגובות לפוסט שינוי בחינוך באתר שינוי תודעתי. תודה.
מחשב-מחשבה: מה חש בה , משמע- המחשב הוא הכלי הטכנולוגי שמחבר אותנו לחושים הפנימיים שלנו, לתודעה, כדי שנבין מה חש בה ...
שמחה לדעת שהמידע שאני מביאה כאן מועיל.
הסיבה שאני מעדיפה שתכתבו תגובות באתר היא גם כי אני לא נוכחת כאן באופן קבוע ושכיח (היום הסתקרנתי אם תהיינה תגובות להודעתי האחרונה , אז בדקתי...) וגם כדי שעוד אנשים שמבקשים להתפתחת יוכלו להיתרם מהשאלות והתגובות שלכם.
אהבה,נעמה
לגבי ראסל ברנד- הוא אכן לא היחיד. אנחנו מתרבים... למעשה המסה הקריטית הנדרשת לצורך השינוי כבא נוכחת כאן במרחב ארץ, אבל ייקח עוד זמן עד שיראו תוצאות במציאות הגשמית כי ככה זה עם יסוד האדמה, הוא א י ט י
לגבי החינוך- אם את מתכוונת לבחור ההודי ששם מחשב בקיר וילדים התחילו ללמוד בעצמם, אז יש קישור לסרטון הזה בפוסט שינוי בחינוך אם מדובר בקישור אחר, אשמח מאד אם תטמיעי אותו כאן או בתגובות לפוסט שינוי בחינוך באתר שינוי תודעתי. תודה.
מחשב-מחשבה: מה חש בה , משמע- המחשב הוא הכלי הטכנולוגי שמחבר אותנו לחושים הפנימיים שלנו, לתודעה, כדי שנבין מה חש בה ...
שמחה לדעת שהמידע שאני מביאה כאן מועיל.
הסיבה שאני מעדיפה שתכתבו תגובות באתר היא גם כי אני לא נוכחת כאן באופן קבוע ושכיח (היום הסתקרנתי אם תהיינה תגובות להודעתי האחרונה , אז בדקתי...) וגם כדי שעוד אנשים שמבקשים להתפתחת יוכלו להיתרם מהשאלות והתגובות שלכם.
אהבה,נעמה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
דניאל טאמֶט- אוטיסט גאון שמשתף בקורות חייו כבעל רגישות חושית גבוהה שהביאה אותו להישגים מדהימים ויכולות על־אנושיות לחישוב וזיכרון. תוכלו להעמיק הבנתכם כאן: אוטיזם - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הרצאה חשובה בטד המתעדת איך עיר שלמה שינתה את פניה ע"י גידול ירקות ועצי פרי בכל המרחבים הציבוריים. הם לא ביקשו רשות מאף אחד. הם פשוט בחרו לקחת אחריות אישית ונרתמו למשימה, כל אחד בחלקה הקטנה שלו. היא מדברת על חשיבות הטמעת הערך של גידול מזון מקומי בבתי הספר - זה צריך להיות הלב החי של הקהילה כדי לגדל דור חדש שלוקח אחריות על ייצור המזון שלו בעצמו. קישור לסרטון מוטמע כאן:
אקולוגיה עירונית עתידנית - אתר שינוי תודעתי
אקולוגיה עירונית עתידנית - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
יום חמישי 5/12/2013 ב 18:00, בפסטיבל peace festival בחנוכה, נלמד שיעור בשינוי תודעתי בנושא מלחמת האור בחושך, בהשראת מידעי תודעת העל. מוזמנים בשמחה. (כניסה חופשית ) יהיה מליין הופעות וסדנאות מרתקות. שווה להגיע כל המשפחה- גם יהיו פעילויות לילדים.
פסטיבל חוזרים למצב גן עדן
פסטיבל חוזרים למצב גן עדן
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
סדנת עומק- שינוי תודעתי -המקום שלי בעולם. 21-22-23/11/2013 -הסדנה אינטימית -הרישום ייסגר כשיהיו 10 משתתפים. התאריך מתקרב אז מי שטרם סגר איתי סופית השתתפות- זה הזמן. סדנת עומק משמעה שאנו נכנסים למעמקי נשמתנו, למקום המזוקק שבו אנחנו שלמים עם מי ומה שנועדנו להיות. איה המקום הזה? איך מגיעים אליו? 3 ימים של התפתחות תודעתית אינטנסיבית בהם נתנתק מגירויי העולם שבחוץ ונתחבר באמצעות החושים הפנימיים לתקשר עם הילד הפנימי שלנו. הוא יודע.
במהלך הסדנה נדייק מה אנחנו רוצים(אש) ונלמד את תהליך בריאת המציאות , נוודא שאנחנו מבינים (אוויר)שהרצון שלנו תואם לתסריט הנשמתי , נתרגל איך למגנט אלינו את החיבורים הבינאישיים (מים) שנועדו לתמוך בנו בהתפתחות הזו ונצא לדרך למצוא=להמציא את המקום שמדוייק לנו להיות בו , כשבידינו ארגז כלים תודעתיים (הבנות) איך לקדם את המימוש של הייעוד בחיים הארציים(אדמה)
אז זה מה שאני בוחרת לעשות ביום ההולדת שלי (22/11) לצאת מהעולם הוירטואלי במחשב ולהיפגש אתכם פיזית.
אהבה, נעמה
לו"ז הסדנה וכל הפרטים בדף ארוע בפייס: סדנת עומק- שינוי תודעתי - המקום שלי בעולם , 21-22-23/11/2013
במהלך הסדנה נדייק מה אנחנו רוצים(אש) ונלמד את תהליך בריאת המציאות , נוודא שאנחנו מבינים (אוויר)שהרצון שלנו תואם לתסריט הנשמתי , נתרגל איך למגנט אלינו את החיבורים הבינאישיים (מים) שנועדו לתמוך בנו בהתפתחות הזו ונצא לדרך למצוא=להמציא את המקום שמדוייק לנו להיות בו , כשבידינו ארגז כלים תודעתיים (הבנות) איך לקדם את המימוש של הייעוד בחיים הארציים(אדמה)
אז זה מה שאני בוחרת לעשות ביום ההולדת שלי (22/11) לצאת מהעולם הוירטואלי במחשב ולהיפגש אתכם פיזית.
אהבה, נעמה
לו"ז הסדנה וכל הפרטים בדף ארוע בפייס: סדנת עומק- שינוי תודעתי - המקום שלי בעולם , 21-22-23/11/2013
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
שיעור מבוא לקורס תודעת העל וירטואלי ביום רביעי 6/11/2013 , 19:00 , ללא תשלום. מוזמן כל מי שרוצה להבין ,אבל רוצה באמת: מה זה תודעת העל ומה המידע הזה יכול לתת להם: לחיות בהתפתחות ולא בהישרדות,ללמוד כללי משחק חדשים שמקלים על ההתמודדות עם אתגרי השינוי,איך לברוא מציאות ועוד... מי שרלוונטי לו שיירשם כאן בדף ארוע, ישלח לי כתובת מייל בפרטי ואעביר לכם הנחיות השתתפות. השיעור מתקיים וירטואלי- בכל מקום שבו אתם מחוברים לעצמכם ולרשת, עם המחשבה מול המחשב (אפשר גם מהנייד...)
פרטים והרשמה בדף ארוע בפייס: ref]שיעור מבוא לקורס תודעת העל וירטואלי dashboard filter[/po]=upcoming
אהבה,נעמה
פרטים והרשמה בדף ארוע בפייס: ref]שיעור מבוא לקורס תודעת העל וירטואלי dashboard filter[/po]=upcoming
אהבה,נעמה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
סיפור מזעזע על פשעי ממשלת הצללים: פרוייקט שליטה מוחית שנוסד על ידי ממשלת ארה"ב ומדענים נאצים. קאתי אובריין מספרת פרטים מזעזעים על האופן שבו נמכרה כילדה ע"י אביה לפרוייקט השליטה המוחית ששלטו בו=בה ראשי המדינות העוצמתיים ביותר. היא תוכנתה לשרת את צרכיהם ולהיות שפחת מין לכל ראשי ממשלת הצללים. מי ומה לא מעורב בזה, לא תאמינו- רצח,מין, סמים,נשק. בתה נולדה "בשבי" והיתה חלק מפרוייקט התיכנות - נולדה לאב אלים במיוחד כדי שיוטמעו בה תכונות האלימות. קאתי מזהירה מפני הסכנות שבשליטת אותם פושעים על עתיד האנושות ומדברת על הרוח האנושית שיכולה לנצח את האלימות הכוחנית הזו בעזרת הפצת המידע והעלאת המודעות. קישור לסרטון המתעד את הסיפור שלה מוטמע בפוסט (היא מתחילה לדבר החל מהדקה ה 37. לא תוכלו להפסיק להקשיב.
ממשלת הצללים - אתר שינוי תודעתי
ממשלת הצללים - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
עדות מצמררת של קאתי אובריין חושפת את עולם הפשע המתוחכם של ממשלת הצללים שמפעילה פרוייקט שליטה מוחית בילדים שחוו ניצול מיני ,קנייתם מהוריהם וגידולם לשמש למימוש צרכיהם של אליטות ההון-שלטון ע"י תיכנות התודעה שלהם ושליטה בחייהם ככלי. זה המידע הכי מזעזע ששמעתי. מטרתו לטלטל ולהעיר אותנו מאשליית עולם החלום. בוקר טוב וברוכים הבאים לעידן החדש. מאחלת לכם נחיתה רכה בעולם האמיתי. מה, היא לא רכה? טוב, אז לא. כנראה שהייתם בתרדמת עמוקה...
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
חבורת סטארטאפיסטים צעירים ישראליים המציאו את מגה גלסס - העולם הוירטואלי מתחבר עם העולם האמיתי. הדבר החם הבא שישאיר את גוגל גלס הרבה מאחור. קישור מוטמע כאן: סטארטאפ ישראלי – המוח היהודי ממציא לנו פטנטים - אתר שינוי תודעתי . סוף סוף אנחנו מממשים את האיכויות והייעוד שלשמו בחרנו ונבחרנו להיות כאן.
סטארטאפ ישראלי - המוח היהודי=הייעודי ממציא לנו פטנטים
סטארטאפ ישראלי - המוח היהודי=הייעודי ממציא לנו פטנטים
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
פיל הנסן: אומן-צייר בהרצאה מרתקת ב TED על היצירתיות שפורצת דווקא כשמשתמשים במגבלות שלנו כחומר בסיסי נתון ביד היוצר ואיתו משחקים . קישור מוטמע בפוסט:
יצר-יצירה-יצירתיות - אתר שינוי תודעתי
יצר-יצירה-יצירתיות - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
כשאנחנו מכיניסים שמחה לכל בחירה בחיים, אנחנו מעלים גם את תדר התוצאה הגשמית המתהווה כתוצר-השתקפות הבחירה התודעתית שלנו. כך, אנחנו יכולים להשלים עם ה"מציאות" גם אם איננה מושלמת, אנחנו יכולים לחוש שלמים ע"י המצאת המציאות האחרת שנרצה לחוות.
שמחה וקלילות - אתר שינוי תודעתי
שמחה וקלילות - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
ערכו של ביטקוין אחד היה שווה לפני חודש 80 דולר. כרגע 333 דולר. מספיק גבוה כדי שתבינו ששווה לכם להשקיע במטבע הוירטואלי העתידי? לא רחוק היום שיהיה שווה 1000 דולר. עוד עשר שנים תוכלו בביטקוין אחד לקנות דירה בת"א. ביטקוין מאפשר עצמאות אבל מחייב לקיחת אחריות על ניהול האנרגיה שלכם בעצמכם. מתאים למי שכבר בשל לשחר את התלות בממסד הבנקים כזרוע ההון-שלטון.
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
ביטקוין אחד שווה כבר 700$. מופיע בעמוד הראשי של גוגל פייננס! ביטקוין היא המילה הכי חמה בחיפוש בגוגל בארה"ב. בחודש האחרון זינק ערך הביטקוין ב 340%. מי מתקשר לאראלה מהלוטו לספר לה שהכסף שלה לא שווה כלום?
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
בקרוב גם בישראל? כך ייראו ערי העתיד: כבישים ובתים חכמים, מערכת פינוי אשפה תת-קרקעית, חקלאות אנכית ועוד המצאות חדשניות.
ערי העתיד- אתר שינוי תודעתי
ערי העתיד- אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הידעתם? אני לא! אתמול הוגשה עצומה לשר החינוך לפתיחת תיכון פתוח. ומי כתבה והגישה לו אותה ביד? זרע שזכיתי לגדל ולגדול איתה, בשר מבשרי, הבת שהגיעה לעולם הזה דרכי, פורח ומפיץ ריחו היהפייפה. רגע חסד של נחת: אחרי הכל, משהו עבר... האמונה הפנימית ביכולת שלך לשנות, ליצור, להשפיע, לברוא. גאה בך מאד Shachar Weiss אלופה שכמותך. כמה עוצמה מסתתרת מתחת למעטה הרגישות המעודן שהינך.
לכל ההורים שמתלחששים: איזו אמא זו שבכלל לא ידעה מה הבת שלה עושה: אני האמא ששחר בחרה בה שתשחרר אותה לחיים עצמאיים כדי שתוכל לגלות את העוצמה הפנימית שלה בעצמה. לא היה לי שום חלק ביוזמה הזו, אפילו לא שמץ ברמת הידיעה בדיעבד. הכל 100% שלה. היוזמה, הכתיבה והביצוע. אני רק מחייכת לי מלמעלה ומודה על הזכות לחיות בעולם הזה כעת שבו הכל אפשרי. הכל. עולם הפוך, שבו הילדים עושים לנו ביה"ס.
אחריות הורית? ילדים עצמאיים - אתר שינוי תודעתי
ילד עצמאי - סרטון
לכל ההורים שמתלחששים: איזו אמא זו שבכלל לא ידעה מה הבת שלה עושה: אני האמא ששחר בחרה בה שתשחרר אותה לחיים עצמאיים כדי שתוכל לגלות את העוצמה הפנימית שלה בעצמה. לא היה לי שום חלק ביוזמה הזו, אפילו לא שמץ ברמת הידיעה בדיעבד. הכל 100% שלה. היוזמה, הכתיבה והביצוע. אני רק מחייכת לי מלמעלה ומודה על הזכות לחיות בעולם הזה כעת שבו הכל אפשרי. הכל. עולם הפוך, שבו הילדים עושים לנו ביה"ס.
אחריות הורית? ילדים עצמאיים - אתר שינוי תודעתי
ילד עצמאי - סרטון
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
הפעם בכותרות הפריים-טיים: סחר חליפין בחדשות מבט- קישור מוטמע בפוסט: שפע- מערכת שיתוף קהילתית וירטואלית - אתר שינוי תודעתי.
כשקראתי עם ילדיי בספרון על הרצל, המשפט האחרון שלו בטכסט היה: "עכשיו כולם חושבים שאני הוזה אבל עוד 50 שנה כולם ידעו שצדקתי" . בתי אומרת לי: " אז אמא, עוד 50 שנה כל מי שחושב שאת הוזה ידע שצדקת עם תודעת העל והעידן החדש וכל זה...". לא, הסברתי. לי ייקח הרבה פחות זמן... כשדיברתי על פראנה לפני 3 שנים, חשבו שאני הוזה , והנה היום - מי היה מאמין שנושא הזוי כזה יופיע בפריים טיים בתוכנית של אמנון לוי? וסחר חליפין? נו , באמת...חשבו שזו חזרה לימי הביניים ולא הבינו שהטכנולוגיה משדרגת את התודעה ופותחת ערוצי קיום אלטרנטיביים שמאפשרים לנו להשתחרר מתלות בחומר ובמסגרות ההתנהלות והחשיבה שמנהלות אותו.
אנרגיות האש והאוויר שנכנסות במהירות ועוצמה יותר ויותר לחיינו רק ילכו ויתגברו. תחזיקו חזק. אנחנו רק בתחילת רכבת ההרים המוטרפת שמגיעה אלינו לטובה. ושיהיה ברור- זה באמת לטובה!!! איזה כייף לחיות כאן בתקופה המדהימה הזו של שינויים. אני מתה על הרפתקאות. בעלי לב חלש יידרשו לעשות שינוי תודעתי אם ירצו להמשיך במסע ברכבת ההרים הזו
שפע- מערכת שיתוף קהילתית וירטואלית - אתר שינוי תודעתי
כשקראתי עם ילדיי בספרון על הרצל, המשפט האחרון שלו בטכסט היה: "עכשיו כולם חושבים שאני הוזה אבל עוד 50 שנה כולם ידעו שצדקתי" . בתי אומרת לי: " אז אמא, עוד 50 שנה כל מי שחושב שאת הוזה ידע שצדקת עם תודעת העל והעידן החדש וכל זה...". לא, הסברתי. לי ייקח הרבה פחות זמן... כשדיברתי על פראנה לפני 3 שנים, חשבו שאני הוזה , והנה היום - מי היה מאמין שנושא הזוי כזה יופיע בפריים טיים בתוכנית של אמנון לוי? וסחר חליפין? נו , באמת...חשבו שזו חזרה לימי הביניים ולא הבינו שהטכנולוגיה משדרגת את התודעה ופותחת ערוצי קיום אלטרנטיביים שמאפשרים לנו להשתחרר מתלות בחומר ובמסגרות ההתנהלות והחשיבה שמנהלות אותו.
אנרגיות האש והאוויר שנכנסות במהירות ועוצמה יותר ויותר לחיינו רק ילכו ויתגברו. תחזיקו חזק. אנחנו רק בתחילת רכבת ההרים המוטרפת שמגיעה אלינו לטובה. ושיהיה ברור- זה באמת לטובה!!! איזה כייף לחיות כאן בתקופה המדהימה הזו של שינויים. אני מתה על הרפתקאות. בעלי לב חלש יידרשו לעשות שינוי תודעתי אם ירצו להמשיך במסע ברכבת ההרים הזו
שפע- מערכת שיתוף קהילתית וירטואלית - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
ביטקוין עבר את paypal בנפח העסקאות היומי...ערכו כרגע 843$. היום נרכשו ביטקוינים ב 140 מיליון דולר. איך יודעים? כי זו מערכת קוד פתוח וכולם יכולים לראות את כל העסקאות. אין יותר מערכות הסתרה בעידן החדש. מי קנה כל כך הרבה? אולי הסינים...היום יצאה הודעה רשמית שהממשל הסיני מפסיק לצבור דולרים (ויש להם 3.66 טריליון...). אמרתי לכם שאנרגיות האש והאוויר העוצמתיות ייכנסו יותר יותר לעולמנו במהירות, אבל עד כדי כך מהר? תחזיקו חזק. זו רק ההתחלה...
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
עוד המצאה גאונית חדשה של אנשי אש צעירים - עט שמציירת מעגל חשמלי על נייר . קישור מוטמע כאן: חדשנות טכנולוגית - אתר שינוי תודעתי
מי מכם שהידיעה הזו מדליקה אותו, מוזמן להצטרף ל אנשי האש
מי מכם שהידיעה הזו מדליקה אותו, מוזמן להצטרף ל אנשי האש
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
SIRIUS - הסרט המלא . קישור בדף קישורים- אתר שינוי תודעתי ובו מוטמעים עוד מליין סרטים וסרטונים מעירים ומאירים. שווה צפייה, אחד אחד!!!
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
איך יוצרים חיבורי מים בינאישיים גבוהים? מבינים את מהותך ומזמנים את מי שנועד להבין אותך ולתרום להתפתחותך.לא את מי שמבטיח לך אהבה ללא תנאי וחופש ללא גבולות- כי אלו לא באמת אפשריים בעולמנו . יש מי שמצאו דרך חביבה ויצירתית להיפגש, עם קלילות אווירית וצחוקו של הילד הפנימי המלווה את החיבור-קישור בפוסט:
מים- רגש-מערכות יחסים - אתר שינוי תודעתי
מים- רגש-מערכות יחסים - אתר שינוי תודעתי
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
יום חמישי 5/12 ב 18:00, ב peace festival בפארק הירקון בת"א נלמד שיעור בשינוי תודעתי בנושא מלחמת האור בחושך, בהשראת מידעי תודעת העל. מוזמנים בשמחה. כניסה חופשית-ללא תשלום . כל מי שלוקח חלק בפסטיבל עושה זאת למטרת הפצת אור ההתפתחות. יהיה מליין הופעות וסדנאות מרתקות. שווה להגיע כל המשפחה- גם יהיו פעילויות לילדים. (כשעה לפני השיעור: ב 17:00,תתקיים ההצגה אלדין ופטריית הקסם...)
מזמינה לזמן איכות של שאלות ותשובות: ככל שתדייקו את השאלות, כך גם התשובות שתקבלו תהיינה מדוייקות יותר עבורכם. שלחו לי במייל שאלות
בכל נושא, מכל תחום. החל משאלות אישיות הנוגעות בתהליכי השינוי האישיים שלכם ועד שאלות גדולות כמו תכלית האנושות וההיסטוריה הקוסמית. כל שאלה מבורכת. גם הספק. בעיקר הוא...
הנחיות מומלצות לניסוח השאלות:
ובאופן ספציפי לנושא השיעור: מלחמת האור בחושך - אתר שינוי תודעתי :
http://shinuytodaati.co.il/a2-air/מלחמת-האור-בחושך/
להתראות... נעמה
[email protected]
דף ארוע פסטיבל
הפסטיבל יתקיים בפארק הירקון בתל אביב בדיוק מול הלונה פארק
אחרי ה yellow והחיניון הגדול
מזמינה לזמן איכות של שאלות ותשובות: ככל שתדייקו את השאלות, כך גם התשובות שתקבלו תהיינה מדוייקות יותר עבורכם. שלחו לי במייל שאלות
בכל נושא, מכל תחום. החל משאלות אישיות הנוגעות בתהליכי השינוי האישיים שלכם ועד שאלות גדולות כמו תכלית האנושות וההיסטוריה הקוסמית. כל שאלה מבורכת. גם הספק. בעיקר הוא...
הנחיות מומלצות לניסוח השאלות:
- שאלות שעוסקות במהות ומתחילות ב "מה?" ולא ב "איך".
- שאלות שנוגעות רק לכם באופן אישי ולא לאנשים אחרים
- שאלות שמנוסחות רק בלשון חיובית
ובאופן ספציפי לנושא השיעור: מלחמת האור בחושך - אתר שינוי תודעתי :
http://shinuytodaati.co.il/a2-air/מלחמת-האור-בחושך/
להתראות... נעמה
[email protected]
דף ארוע פסטיבל
הפסטיבל יתקיים בפארק הירקון בתל אביב בדיוק מול הלונה פארק
אחרי ה yellow והחיניון הגדול
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
קבוצת לימוד חדשה נפגשת אונליין כל שבוע,בכל מקום שבו אתם מחוברים לעצמכם ולרשת,להעמיק במידעי תודעת העל כדי להבין את עצמנו בעצמנו: מי אנחנו , מניין באנו, לאן הולכים, ובעיקר- למה? המיקום הפיזי חסר משמעות. הטכנולוגיה עוזרת לדלג מעל מגבלות המרחב והזמן. מה שחשוב זה הרצון להתפתחות. מוזמן כל מי שרוצה לדעת מה יש מעבר, אבל רוצה באמת, להבין מה אנחנו עושים כאן, מה תכלית קיומנו- כאנשים,כאנושות וכיהודים שבוחרים לדעת: מי מושך בחוטים ולמה, מה החלק שלי בהצגה ואיך לנהל את הבחירות שלי לפי כללי המשחק החדשים. המידע העצום הזה הוא כוח לדעת את עצמי, את עוצמתי, עצמאותי. להבין איך לממש את ההבנות בחיי היומיום הארציים, איך להוריד רוח לחיי החומר באופן שיקדם אותי ויעזור לי להתמודד עם אתגרי החיים בתקופת המעבר שאנו חיים בה כעת- בקפיצה ממדרגת המודעות לתודעה. לא צריך להאמין במידע הזה. צריך לדעת אותו.
הקורס מיועד למי שחש קריאה פנימית לשינוי,מי שיודע שעכשיו הזמן להבין למה דברים קורים כמו שהם קורים ורוצה לקבל כלים איך לעשות את השינוי התודעתי ביעילות, עצמאות, ממקום של התפתחות ולא של הישרדות.
פרטים: קורס תודעת העל וירטואלי
*
מה זה תודעת העל? במה זה יעזור לי?
תודעת העל היא המחשב המרכזי של הבריאה שאוסף נתונים ממעבדת החיים האנושית שלנו כאן- מעבד את המסקנות מההתנסויות שלנו ומנגיש לנו את המידע להשתמש בו כדי להקל על ההתמודדות עם אתגרים בחיינו,כדי שנבין את הסיבה הגבוהה שלשמה אנחנו כאן, כדי לעזור לנו לעשות את מה שבחרנו לעשות בקלילות והנאה, תוך שימוש מדוייק בשפע שנועד לתמוך בנו במימוש הייעוד
אם בעידן הישן נהגנו להתייחס ליום ההולדת שלנו כיום משמעותי בחיינו, אנחנו מבינים עכשיו שיש יום משמעותי יותר – זהו היום שבו אנחנו מגלים לשם מה נולדנו: מהי תכלית קיומנו ואיך מדוייק לנו לממש את הייעוד. ההבנה הזו קיומית עכשיו יותר ממערכות החומר שצברנו ומערכות היחסים שייסדנו, כי בלעדיה, מה יניע אותנו לקום כל בוקר? כשאנחנו מבינים אילו יסודות מניעים את הבחירות שלנו,כשאנחנו מדייקים את הרצונות שלנו ולומדים לתקשר עם הילד הפנימי, אנחנו הבוראים ושולטים בעצמנו מתוך הבנה ולא מאפשרים לרגשות לנהל אותנו.
שינוי תודעתי הוא תהליך , וככזה – עלינו ללמוד את ההבנות ולהפנימן שלב שלב. קבוצת למידה נפגשת מול מסך המחשב לשיעור וירטואלי בו כולם רואים את כולם ושומעים את כולם – כל שבוע. השיעור מתקיים אונליין- המחשבה שלכם מול המחשב ואני מהעבר השני עוזרת לדייק את ההבנות. זה יעיל: יושבים בבית, שואלים שאלות ומבינים – חוסך אנרגיה – זמן ודלק על נסיעות, ממוקד כשכל אחד נמצא במקום שבו הוא חש בטחון יחסי מספיק כדי להתמודד באומץ עם ההבנה ששום דבר בעולמנו כבר איננו כשהיה
כולנו חווים את השינויים, אבל לא לגמרי מבינים למה ואיך,מה יהיה ומה אני עושה עם כל האסימונים שנפלו לי?…
עכשיו הזמן להעמיק וללמוד את עצמנו בעצמנו,להתוודע לעוצמתנו, לעצמיותנו.
*
מה לומדים בקורס תודעת העל:
•להבין את עולם הסיבות הגבוה שמניע את הבחירות שלנו, להתוודע לסימנים שנשלחים לעזור לנו להתפתח ולהתמודד בקלות עם שינויים
•לזהות את התהליכים שאנו עוברים ולעשות בחירות מדויקות יותר למי ומה שאנחנו באמת, לדעת לשלוט ביסודות.
•לתרגל חיבור לחושים הפנימיים , להתוודע לתסריט הנשמתי
•ללמוד את תהליך בריאת המציאות בהתאם לייעוד האישי ולזמן את השפע שנועד לתמוך בו.
•להעיז לפרוץ מסגרות חשיבה והתנהלות ישנות ולשנות את הדרך בה אנו מבינים ומגשימים עצמנו
•ליצור הרמוניה במערכות היחסים ולנטרל כעסים, פחדים והתמכרויות
•להכיר בילדי העידן החדש כמי שנועדו להוביל אותנו לשינוי
•להבין את ההיסטוריה הקוסמית של הבריאה, האנושות ותפקיד העם הייהודי – הייעודי
•להעמיק את ההבנה אודות מהות האלוהות ומשמעות חווית הנשמה באדם.
*
למה לי ללמוד את מידעי תודעת העל?מה זה ייתן לי? מה זה בכלל?
השתתפות בשיעור מבוא ללא תשלום.
השיעורים מתקיימים אחת לשבוע בהשקעה של 100 ש"ח/ביטקוין/שפע עבור מפגש של שעתיים.
תלמידים נדרשים לרכוש את הדיסקים של התיקשורים הישירים של תודעת העל ממרכז אבירז בעלות של 8-12 ש"ח לדיסק.
*
כדי לדעת צריך לשאול: למה?
למה להשקיע בלימודים כשיש לכם כל כך הרבה על הראש? כי זה מה שיפתח לכם אותו, להבחין באפשרויות והזדמנויות חדשות שנסתרו מעינכם
למה עכשיו? כי זה הזמן המדוייק לדייק לעצמכם מדוע אתם מי שהינכם ומה נועדתם לעשות כאן. לא תדעו את התשובה אם לא תשאלו את השאלות הנכונות.
למה להכניס לכם למוח מידע חדש כשאתם גם ככה מבולבלים? כדי לעשות סדר , להפעיל שיקול דעת שימלא את מקום אי הוודאות
למה ללמוד בקבוצה בתשלום כשתוכלו ללמוד חופשי ברשת? אז זהו, שלא תוכלו. התיקשורים והמידע המלא ניתנים לשמיעה רק בקבוצות הלימוד המורשות
למה להוציא כסף על קורס ש"לא חייבים" כשהתקציב שלכם גם ככה נמוך ? כדי ללמוד איך להרוויח, להתוודע לכללי משחק חדשים שהם נדרשים וקיומיים עכשיו יותר מכל חומר שתרכשו
למה? הנה כמה תשובות שנותן Jim Rohn - ארבעת השאלות
*
כל המידע כאן: קורס תודעת העל - אתר שינוי תודעתי
אהבה,נעמה
הקורס מיועד למי שחש קריאה פנימית לשינוי,מי שיודע שעכשיו הזמן להבין למה דברים קורים כמו שהם קורים ורוצה לקבל כלים איך לעשות את השינוי התודעתי ביעילות, עצמאות, ממקום של התפתחות ולא של הישרדות.
פרטים: קורס תודעת העל וירטואלי
*
מה זה תודעת העל? במה זה יעזור לי?
תודעת העל היא המחשב המרכזי של הבריאה שאוסף נתונים ממעבדת החיים האנושית שלנו כאן- מעבד את המסקנות מההתנסויות שלנו ומנגיש לנו את המידע להשתמש בו כדי להקל על ההתמודדות עם אתגרים בחיינו,כדי שנבין את הסיבה הגבוהה שלשמה אנחנו כאן, כדי לעזור לנו לעשות את מה שבחרנו לעשות בקלילות והנאה, תוך שימוש מדוייק בשפע שנועד לתמוך בנו במימוש הייעוד
אם בעידן הישן נהגנו להתייחס ליום ההולדת שלנו כיום משמעותי בחיינו, אנחנו מבינים עכשיו שיש יום משמעותי יותר – זהו היום שבו אנחנו מגלים לשם מה נולדנו: מהי תכלית קיומנו ואיך מדוייק לנו לממש את הייעוד. ההבנה הזו קיומית עכשיו יותר ממערכות החומר שצברנו ומערכות היחסים שייסדנו, כי בלעדיה, מה יניע אותנו לקום כל בוקר? כשאנחנו מבינים אילו יסודות מניעים את הבחירות שלנו,כשאנחנו מדייקים את הרצונות שלנו ולומדים לתקשר עם הילד הפנימי, אנחנו הבוראים ושולטים בעצמנו מתוך הבנה ולא מאפשרים לרגשות לנהל אותנו.
שינוי תודעתי הוא תהליך , וככזה – עלינו ללמוד את ההבנות ולהפנימן שלב שלב. קבוצת למידה נפגשת מול מסך המחשב לשיעור וירטואלי בו כולם רואים את כולם ושומעים את כולם – כל שבוע. השיעור מתקיים אונליין- המחשבה שלכם מול המחשב ואני מהעבר השני עוזרת לדייק את ההבנות. זה יעיל: יושבים בבית, שואלים שאלות ומבינים – חוסך אנרגיה – זמן ודלק על נסיעות, ממוקד כשכל אחד נמצא במקום שבו הוא חש בטחון יחסי מספיק כדי להתמודד באומץ עם ההבנה ששום דבר בעולמנו כבר איננו כשהיה
כולנו חווים את השינויים, אבל לא לגמרי מבינים למה ואיך,מה יהיה ומה אני עושה עם כל האסימונים שנפלו לי?…
עכשיו הזמן להעמיק וללמוד את עצמנו בעצמנו,להתוודע לעוצמתנו, לעצמיותנו.
*
מה לומדים בקורס תודעת העל:
•להבין את עולם הסיבות הגבוה שמניע את הבחירות שלנו, להתוודע לסימנים שנשלחים לעזור לנו להתפתח ולהתמודד בקלות עם שינויים
•לזהות את התהליכים שאנו עוברים ולעשות בחירות מדויקות יותר למי ומה שאנחנו באמת, לדעת לשלוט ביסודות.
•לתרגל חיבור לחושים הפנימיים , להתוודע לתסריט הנשמתי
•ללמוד את תהליך בריאת המציאות בהתאם לייעוד האישי ולזמן את השפע שנועד לתמוך בו.
•להעיז לפרוץ מסגרות חשיבה והתנהלות ישנות ולשנות את הדרך בה אנו מבינים ומגשימים עצמנו
•ליצור הרמוניה במערכות היחסים ולנטרל כעסים, פחדים והתמכרויות
•להכיר בילדי העידן החדש כמי שנועדו להוביל אותנו לשינוי
•להבין את ההיסטוריה הקוסמית של הבריאה, האנושות ותפקיד העם הייהודי – הייעודי
•להעמיק את ההבנה אודות מהות האלוהות ומשמעות חווית הנשמה באדם.
*
למה לי ללמוד את מידעי תודעת העל?מה זה ייתן לי? מה זה בכלל?
- כי אני חש את השינויים ויש בי דחף להבין למה דברים קורים כמו שהם קורים. אני רוצה לצאת ממערבולת של הישרדות ולבחור בהתפתחות, לראות את התמונה השלמה מלמעלה. להכיר את כללי המשחק החדשים.
- כי יש "משהו" שחזק ממני ולא נותן לי מנוח,מזמזמת לי כל הזמן ידיעה שיש משהו מעבר שאני עוד לא יודע וחייב להבין: למה אני כאן? מה הייעוד שלי?
- כי הגעתי לנקודה בחיי של "אין ברירה" אלא לשחרר את העבר וקשה לי להיות בריק של אי וודאות בלי לדעת במה למלא את העתיד.
- כי אני חווה פער גדול בין העולם הארצי ובין העולם שאני רוצה לחיות בו ורוצה לקבל כלים להבין איך מגשרים על הפער הזה
- כי נמאס לי ממרוץ מטורף אחרי משהו שכבר לא ברור לי מהו , מה המטרה? מהי תכלית קיומי ? לאן אני רץ? מ לי לחפש כוון בים של מידעים ולא יודע מה מדוייק לי לבחור
- כי כל סדנאות המודעות וגישות ה"ניואייג" האלטרנטיביות לא נותנות לי מענה , אני מבין שהן עוד מאותו הדבר . אני לא רוצה להיות תלוי במטפלים ומורים מוארים. אני רוצה ללמוד את עצמי בעצמי.
- כי אני מבין שלהשקיע בחומר ובעשייה ארצית לא יתרום לי דבר כל עוד אינני מכוון להבנה המדוייקת של מה שנועדתי לעשות
- כי אני רוצה להיות מאד יעיל עם מערך האנרגיה שלי שגם ככה מצומצם וללמוד בקורס וירטואלי זה יעיל וחסכוני - זה חוסך לי זמן יקר שבדר"כ מתבזבז על נסיעות ומפגשים חברתיים שאין לי צורך בהם.
- כי גם אם אני לא יודע מה זה בדיוק תודעת העל, ברור לי שזה מידע בתדר גבוה ואני רוצה להבין את השפה ולהשוות תדר למגמת השינויים.
- כי אני מבין שהשקעה בהתפתחות תודעתית תתן לי כלים להגיע גם למימוש גשמי- לשפע שנועד לתמוך בי.
- כי אני יהודי והבנתי שמידעי תודעת העל ירדו באופן מיוחד בעברית רק לעם היהודי=הייעודי, כדי לעזור לנו לממש את השליחות שלנו כעם.
- כי שבעתי מהשתתפות בטכסים ותפילות שמהדהדים תדר של אהבה אבל משאירים אותי בעולם החלום שבו אני כמהה לחיבור עם אחרים יותר מאשר לעשות את מה שאני צריך לעשות
- כי הידע הקיים בעולמנו לא נותן תשובות לשאלות שמעסיקות אותי וברור לי שידע שמגיע מחוץ לבריאה הוא שלם ונרחב ומדוייק יותר
- כי לימודים בקבוצה יכולים להעשיר את מערך ההתנסויות שלי: הזדמנות ללמוד מהאחר,עם האחר, תוך נתינה וקבלה והוויה משותפת של למידה בתדר גבוה
- כי הבנתי ששינוי התודעה נעשה תוך כדי ההקשבה לתיקשורים הישירים מתודעת העל וזה דבר שאפשר להקשיב לו רק בשיעורים בקבוצות המוסמכות
- כי אני שומע קול פנימי שקורא לי , מושך אותי, מסקרן אותי ל דעת, להבין
- כי אני קורא בענין את המידע שנעמה מפיצה באתר שינוי תודעתי, מתחבר למהות ומבין שרסיסי הבנה מכאן ומשם לא יקדמו אותי לשינוי שהוא תהליך מתמשך ועקבי ויש סיבה גבוהה לסדר שבו תודעת העל הורידה את המידעים.
- כי כבר השגתי כל מה שחלמתי עליו בחיים ועכשיו אני מגלה שזה לא זה, שפתאם השתנו לי החלומות וכדי לממש אותם עליי להתעורר ולבחור
- כי איבדתי כל מה שהיה לי ושום דבר איננו כשהיה ואני רוצה להבין באמת, לא לחפש הקלה בטיפולי גוף נפש, אלא להבין את המקור
- כי שמעתי פיסות מידע מכאן ומשם ואני רוצה ללמוד את כל התמונה השלמה ומבין שזהו המידע הכי גבוה שקיים היום בעולם. (יודע שיש מליון מתקשרים בכל העולם, אבל התדר של מידעי תודעת העל מדוייק עבורי כיהודי)
השתתפות בשיעור מבוא ללא תשלום.
השיעורים מתקיימים אחת לשבוע בהשקעה של 100 ש"ח/ביטקוין/שפע עבור מפגש של שעתיים.
תלמידים נדרשים לרכוש את הדיסקים של התיקשורים הישירים של תודעת העל ממרכז אבירז בעלות של 8-12 ש"ח לדיסק.
*
כדי לדעת צריך לשאול: למה?
למה להשקיע בלימודים כשיש לכם כל כך הרבה על הראש? כי זה מה שיפתח לכם אותו, להבחין באפשרויות והזדמנויות חדשות שנסתרו מעינכם
למה עכשיו? כי זה הזמן המדוייק לדייק לעצמכם מדוע אתם מי שהינכם ומה נועדתם לעשות כאן. לא תדעו את התשובה אם לא תשאלו את השאלות הנכונות.
למה להכניס לכם למוח מידע חדש כשאתם גם ככה מבולבלים? כדי לעשות סדר , להפעיל שיקול דעת שימלא את מקום אי הוודאות
למה ללמוד בקבוצה בתשלום כשתוכלו ללמוד חופשי ברשת? אז זהו, שלא תוכלו. התיקשורים והמידע המלא ניתנים לשמיעה רק בקבוצות הלימוד המורשות
למה להוציא כסף על קורס ש"לא חייבים" כשהתקציב שלכם גם ככה נמוך ? כדי ללמוד איך להרוויח, להתוודע לכללי משחק חדשים שהם נדרשים וקיומיים עכשיו יותר מכל חומר שתרכשו
למה? הנה כמה תשובות שנותן Jim Rohn - ארבעת השאלות
*
כל המידע כאן: קורס תודעת העל - אתר שינוי תודעתי
אהבה,נעמה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
היות ואוהבים כאן בקהילה להתחבא מאחורי כינויים אלמוניים, יש מצב שתטמיעו לי כאן איזו תגובה ולו רק אות אנונימית אחת, שאדע שיש ולו נשמה אחת שקוראת אותי כאן? תודה,נעמה
-
- הצטרפות: 13 נובמבר 2009, 12:03
שינוי תודעתי בעידן החדש
נעמה שלום,
אני באופן אישי קוראת את כל מה שאת כותבת על עצמך, תהליכים, רגשות , תובנות וכו.
אולי זה פשוט עצלנות אבל כל פעם שאת שמה לינק למה שמישהו אחר כתב - אני לא נכנסת.
@}
אני באופן אישי קוראת את כל מה שאת כותבת על עצמך, תהליכים, רגשות , תובנות וכו.
אולי זה פשוט עצלנות אבל כל פעם שאת שמה לינק למה שמישהו אחר כתב - אני לא נכנסת.
@}
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
יחי הפלוניות! תודה לך על תגובתך! עכשיו כשאני יודעת על קוראת אחת לפחות, זו סיבה מספיק טובה עבורי להמשיך לפרסם את המידעים גם כאן.
יש אימרה שאימצתי מתקופת החינוך הביתי שלנו: "כוחנו איננו במספרנו אלא בגלים שאנו מכים" , משמע: מה שחשוב הוא מהות התדר שאני מהדהדת ממני וכמה מילים אני כותבת/מדברת/משמיעה ולא כמות האנשים שקוראים/שומעים אותן.
אני מקבלת אור תנע (אנרגיה שמטעינה אותי ) ככל שאני מייטיבה לממש את ייעודי = לקדם שינוי תודעתי, ללמד תודעה. אין זו אחריות שלי כמה אנשים שומעים ומה הם בוחרים לעשות עם המידע הזה.
99% מהקישורים שאני מטמיעה הם פוסטים שאני כותבת באתר שלי- שינוי תודעתי. רוב רובם של הקישורים הם לפוסטים המלאים שלי ולא לאף אחד אחר.
וגם אם יש משהו אחר- כמו למשל קישור לדף ארוע של פסטיבל השלום - זה משום שאני מלמדת שם שיעור... מוזמנים לבוא בשמחה. הכניסה חופשית....
אהבה,נעמה
יש אימרה שאימצתי מתקופת החינוך הביתי שלנו: "כוחנו איננו במספרנו אלא בגלים שאנו מכים" , משמע: מה שחשוב הוא מהות התדר שאני מהדהדת ממני וכמה מילים אני כותבת/מדברת/משמיעה ולא כמות האנשים שקוראים/שומעים אותן.
אני מקבלת אור תנע (אנרגיה שמטעינה אותי ) ככל שאני מייטיבה לממש את ייעודי = לקדם שינוי תודעתי, ללמד תודעה. אין זו אחריות שלי כמה אנשים שומעים ומה הם בוחרים לעשות עם המידע הזה.
99% מהקישורים שאני מטמיעה הם פוסטים שאני כותבת באתר שלי- שינוי תודעתי. רוב רובם של הקישורים הם לפוסטים המלאים שלי ולא לאף אחד אחר.
וגם אם יש משהו אחר- כמו למשל קישור לדף ארוע של פסטיבל השלום - זה משום שאני מלמדת שם שיעור... מוזמנים לבוא בשמחה. הכניסה חופשית....
אהבה,נעמה
שינוי תודעתי בעידן החדש
הנה עוד נשמה שמסתובבת פה.
ממשיכה לקרוא, ולהכנס ללינקים שאת מוסיפה.
מרגיעון : כולנו זקוקים לחיבוק.
אז במיוחד בשבילך למדתי -
ממשיכה לקרוא, ולהכנס ללינקים שאת מוסיפה.
מרגיעון : כולנו זקוקים לחיבוק.
אז במיוחד בשבילך למדתי -
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
טובות השתיים מהאחת... מזמינה אתכן גם להגיב, לשאול, להטיל ספק,לשתף...
שינוי תודעתי בעידן החדש
גם אני
תודה על המידע!
תודה על המידע!
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
אנחנו מתרבים מרגע לרגע...
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
אם כבר "נפתחנו" , אז זרוקנה עוד פרור: אתן מקליקות על הקישור ונכנסות לקרוא את הפוסטים באתר שינוי תודעתי, או רק את הטכסט שאני מטמיעה כאן ?
בתודה
נעמה
בתודה
נעמה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שינוי תודעתי בעידן החדש
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
רק כאן
חוששת מהצפה
רק כאן
חוששת מהצפה
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
פלונית היי. כל בחירה שאת עושה מתוך חשש, סימן שאיננה מדוייקת עבורך. מציעה לך להקשיב לקול הפנימי ואם את שומעת שם אפילו זיק קטן של סקרנות להבין,פתחי פתח להתפתחות, ללא חשש. לא תיחשפי לשום דבר שאינך בשלה לו. כל מה שמגיע לפתחך- משמע שזימנת אותו ואת בשלה ומוכנה לאתגר ההתמודדות איתו. מוזמנת לשוטט ולדוג הבנות באתר שינוי תודעתי , כך יש לך יותר חופש בחירה לאילו תכנים את מתחברת יותר. עמידה עם העכבר על כל אחד מחלקי פאזל כדה"א פותחת את רשימת כל הנושאים
-
שינוי תודעתי בעידן החדש
אריק אינשטיין נפטר מהעולם הזה. ככה זה עם מי ש"אוהב להיות בבית"...חזר הביתה, למקום שממנו הגיע. איפה זה? מה זה המקום הזה? מאין הגענו ולאן אנחנו חוזרים? רוצים להבין? תודעת העל מנגישה לנו מידע אודות ההיסטוריה הקוסמית וכל מה שקיים מעבר למה שהעין הפיזית שלנו יכולה לראות . חשוב שנבין: מוות פיזי איננו באמת סוף אלא רק שינוי צורה . אנחנו בוחרים בפתח יציאה בבחירה חופשית. זו הזדמנות עבורנו להתעלות מעלה- להבין את מה שלא הבנו ולא השלמנו בחיים הארציים הפיזיים, ואז לחזור לגלגול נוסף של השלמות. או שלא...
פחד מוות - אתר שינוי תודעתי
פחד מוות - אתר שינוי תודעתי