שינה במשך היום

אמא_של_אופיר*
הצטרפות: 28 מרץ 2005, 21:18
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופיר*

שינה במשך היום

שליחה על ידי אמא_של_אופיר* »

הבן שלי בן 5 שבועות. אוכל טוב, בלילה מתעורר להאכלות ונרדם. אבל ביום... אמרו פה בכל מיני מקרים, שהאמא צריכה לנוח כשהוא נח, אבל... הוא אוכל, אני מוציאה אותו מהמיטה לזמן ערות, נרדם בטרמפולינה, או על הידיים. אני מחזירה אותו למיטה, הוא מתעורר. אם אני משכיבה אותו על הבטן לכמה דקות "התעמלות" הוא גם נרדם לאחר זמן באופן טבעי, אך אם אהפוך אותו חזרה לגב הוא שוב מתעורר. לעתים אני רואה שהוא עייף, מעבירה אותו למיטה, הוא נרדם ומתעורר אחרי דקות בודדות - במקרה הטוב חצי שעה, בדרך כלל לא יותר מ-10 דקות.
ואז שוב, אני מוציאה אותו, הוא נרדם... וכל הסאגה מתחילה מחדש... יש לכם רעיונות למה? יש לכם רעיונות כיצד לגרום לו לישון יותר באופן רציף ופחות שינה מגומגמת - דקות שינה בודדות, דקות ערות בודדות. כמובן שבצורה כזו אין לי שום אפשרות לישון בזמן שהוא ישן - עד שאני נרדמת, או מסיימת לשטוף כלים, או מסיימת לאכול - הוא מתעורר. שוב - אני מזכירה - שבלילה הוא ישן טוב. טפו, טפו, טפו ;-)
לי_הי*
הצטרפות: 23 פברואר 2004, 21:04
דף אישי: הדף האישי של לי_הי*

שינה במשך היום

שליחה על ידי לי_הי* »

אולי זה יעזור לך שינה של תינוקות
אמא_של_אופיר*

שינה במשך היום

אבל אין לו בעיות הרדמות קבועות - הבעיות הן עם שינה מגומגמת ביום. גם אם הוא נרדם ונראה ישן הוא מתעורר אחרי דקות מועטות, לכן לא נראה לי שזו התשובה.
לי_הי*
הצטרפות: 23 פברואר 2004, 21:04
דף אישי: הדף האישי של לי_הי*

שינה במשך היום

שליחה על ידי לי_הי* »

הבת שלי אניה בת ארבע חודשים גם לא ישנה טוב במשך היום, ובלילה רק קמה להנקות (צריך להגיד להם תודה שלפחות נותנים לנו לישון בלילה) :-)
מהר מאוד הבנתי שאם היא נרדמת באיזשהו מקום אסור לי להזיז אותה, כי אז היא מתעוררת,
לכן כשהיא נרדמת במנשא אני משאירה אותה שם, ואותו דבר בעגלה, על הבטן, בסלון או בכל מקום אחר שעולה בדעתה להרדם.
פשוט לא להזיז אותם מהתנוחה שבהם הם נרדמו
אמא_של_אופיר*

שינה במשך היום

לי הי - תודה על הטיפ, אני אנסה.
אגב, יש לציין שפעם אחת הוא נרדם לידי במיטה ולמרות שהחזרתי אותו למיטה שלו, הוא ישן כשעתיים.
גיא*
הצטרפות: 09 יולי 2003, 00:30

שינה במשך היום

שליחה על ידי גיא* »

שלום לכולם,

הבת שלנו בת 7 חודשים וקשה לה מאוד להרדם במשך היום, היא מאוד מאוד עייפה וכשהיא נרדמת (עלינו, בעגלה או באוטו) זה רק לחצי שעה. בזמן האחרון התחלנו לנסות את המתכון הבא: כשהיא עייפה שמים במיטה ויוצאים מהחדר, נותנים לה לבכות 20 שניות ואז נכנסים ללטף ולהרגיע ושוב יוצאים. בפעם הבאה חוזרים אחרי דקה, בפעם הבאה אחרי קצת יותר ובד"כ כלל זה מסתיים בזה. אחרי החזרה השלישית היא כבר נרדמת לבד אבל עם בכי לאורך כל הדרך.
אחרי מה שקראתי כאן אני מפחד שאולי זה לא נכון להרדים תוך כדי בכי, מצד שני זה כבר לא פרקטי שהיא תרדם רק על הידיים כי בקרוב היא מצטרפת למשפחתון.
אני ואשתי מצד אחד לא רוצים שתפסיק לבטוח בנו ומצד שני רוצים שתלמד לישון לבד. אגב, בלילה היא ישנה רצוף (בלי לקום לאוכל) בערך 11 שעות.
האם יש רעיונות? הערות?
תודה
מי_טל*
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 22:54
דף אישי: הדף האישי של מי_טל*

שינה במשך היום

שליחה על ידי מי_טל* »

אמא של אופיר לפי הספור שלך הבן שלך רוצה להיות לידך. הוא תינוק כל כך קטן הוא צריך את החום שלך ולא יכול לישון הרבה זמן בלי להרגיש אותך אלא רק משטח וחפצים לא חיים. כדאי לנסות לשים אותו במנשא כמה שאפשר ולתת לו לישון עלייך. או להניק אותו במיטה וככה להרדים אותו. אחרי שהוא ישן חזק אפשר לנסות לזוז ולקחת בחשבון שיכול להיות שהוא יתעורר כדי לחפש אותך. בזמן שממש קשה ועייפים צריך לנסות לחשוב על כך במושגים של תקופה קצרה יחסית שעוברת עם כל היופי והקושי שלה. כרגע התינוק אפילו לא יכול לישון ומתעורר כדי למלא את הצורך החיוני שלו במגע. בהצלחה!
לגיא, קשה לי מאד לשמוע את הספור שלך התינוקת שלכם מאד קטנה וצריכה אתכם! לפעמים תינוק באמת נרדם בבכי וזה מה שמרגיע אותו אבל אל תצאו מהחדר. תהיו לידה, תלטפו אותה ותנו לה להיות הרבה הרבה על הידיים. ואם אפשר להיות חוצפנית אז בבקשה אל תכניסו אותה למשפחתון בגיל כל כך תינוקי!
מיצי_החתולה*
הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*

שינה במשך היום

שליחה על ידי מיצי_החתולה* »

אמא של אופיר, בני היה בדיוק ככה: בגיל שבועיים הוא הפסיק פתאום להיות מסוגל לישון בעריסה/מיטה. הנחנו אותו - התעורר. בין אן מיד או תוך 10 דקות. במשך יומיים ממש נלחמתי בו - ביליתי את כל היום בלהרדים, התעורר, הרדמתי, התעורר וכו'.

ואז הבנתי שככה אי אפשר, שלא הגיוני להילחם בגורון בן שבועיים, אמרתי לעצמי: רוצה על אמא? סבבה. אני זורמת. לבשתי אותו במנשא וככה ביליתי את ימי. עשיתי הכל כשהוא עליי. מדי פעם כשהתעורר והרגשתי שאני צריכה קצת זמן לעצמי, הנחתי אותו על הפוף בסלון, ונפשתי כמה דקות במטבח. אגב, הוא גם נרדם אך ורק עליי (בטן אל בטן) בלילה בחודשים הראשונים. מכיוון שזה ילד שני, הייתי יחסית רגועה כי היה לי ברור שהוא לא ירצה להיות עליי לנצח. כלומר, כמובן שהיו רגעים קשים, אבל בגדול הגישה של לזרום איתו (ולא לצפות ליותר משתיים-שלוש הפסקות של 5 דקות ביום, כל עוד אין עוד זוג ידיים) עבדה מצוין.

כעבור חודשיים וחצי בערך הוא החל לישון לידי במקום עליי בלילה. ובגיל 3 חודשים, הרדמתי אותו במנשא והנחתי אותו במיטה - והוא נשאר שם, ולא התעורר! אגב, רק על הבטן. על הגב הוא מתעורר תוך 10 דקות.

מה שכן, אני מאד ממליצה לך לנסות מנשא גב - בני לצערי סירב בתוקף לשהות במנשא גב, וזה אומר שכל פעילות לוקחת הרבה יותר זמן, ויכול להיות שאם הייתי מההתחלה שמה אותו במנשא גב הוא היה מתרגל. למרות שפיתחתי טכניקה מצוינת לשטיפת-כלים-נקיונות וכו' כשהוא מקדימה.
רוח_על_המים*
הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 10:58

שינה במשך היום

שליחה על ידי רוח_על_המים* »

מוסיפה לפה שאלה

שי מתעורר הרבה בלילה (כמו כל תינוק בריא) וישן במשך היום, שזה בסדר, רק שיוצא שאני ישנה שעתיים ביממה,
כי אני לא ממש מצליחה לישון במשך היום.

אני עייפה כל היום, עם כאבי ראש, מבולבלת, רגישה, מרגישה שאני על קצה גבול היכולת,
אבל במשך היום לא ישנה, כי מוזר לי לישון ביום (ביום עובדים בלילה ישנים וקשה לי לצאת מזה)

ההתלבטות שלי האם לשנות סדרי בראשית אצלי וללכת לפי מה שנח לשי? או לנסות להרגיל אותו שבכל זאת בלילה ישנים יותר מאשר ביום?
הוא בסה"F ממשילך את מה שהיה רגיל עוד מבפנים, כשהייתי פעילה ישן כשנחתי/ישנתי/ישבתי אז הוא היה מתעורר ובועט...

איך מגיעים לאיזושהי נקודת איזון? מי צריך להגיע לנק' האיזון? איך אנחנו נפגשים איפשהו באמצע?
אמא_של_יונת*
הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*

שינה במשך היום

שליחה על ידי אמא_של_יונת* »

ההתלבטות שלי האם לשנות סדרי בראשית אצלי וללכת לפי מה שנח לשי?
הלידה ממילא שינתה סדרי בראשית אצלך.
או לנסות להרגיל אותו שבכל זאת בלילה ישנים יותר מאשר ביום?
לא תצליחי להרגיל תינוק בן שבועיים להתאים את סדר היום שלו למה שנוח לך.
לפחות בתקופה הראשונה - לכי לישון כשהוא ישן. לא תוכלי לתפקד לאורך זמן בלי שינה. והאמיני לי: כשעייפים מאד -- וברור לי שאת עייפה מאד -- ישנים גם בשעות שאינך רגילה לישון.
נקודת האיזון תגיע בהמשך.
מיטל_ש*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2005, 13:48

שינה במשך היום

שליחה על ידי מיטל_ש* »

גיא
אני מאוד מזדהה איתך. בני בן 9 חודשים ,לא מצליח להרדם ביום (רק בעגלה או ברכב ולזמן קצר מאוד).
אם מצאת פתרון אשמח לדעת.
אמא_של_עומרי*
הצטרפות: 22 מאי 2007, 11:39

שינה במשך היום

שליחה על ידי אמא_של_עומרי* »

שלום אנשים יקרים
רציתי לשאול אם מישהו יודע, כמה "אמורים" תינוקות בני חודשיים עד חצי שנה בערך לישון במשך היום?
מתי זה משתנה והופך רק לשנ"צ (שנת-צהריים) קצרה (אם בכלל..)?
אום_גולי*
הצטרפות: 30 יולי 2008, 20:42

שינה במשך היום

שליחה על ידי אום_גולי* »

הבן שלי בן חודשיים וחצי מתקשה מאוד לישון ביום. בלילה הוא ישן 10-12 שעות בערך, עם התעוררות להנקה כל 3 שעות. ביום הוא עייף נורא. בד"כ מצליח לישון שנת בוקר של שעה-שעתיים ובמהלך היום פשוט סוחב עייפות ונרדם ל20 דקות פה ושם. אני מנסה להרדים בהנקה בשכיבה במיטה, הוא כבר מפוצץ מאוכל ומתעורר מהר, ניסיתי מנשא וזה כבד אחרי כמה זמן.אם אני מרדימה על הידיים הוא מתעורר כשמניחים אותו. יש לי עוד ילד בן שנתיים וחצי שנמצא ביום בגן. משעה 4, זה גם הזמן הקשה יותר לתינוק וזה בלתי נסבל להיות עם שניהם.אחד מת לישון ולא מצליח, שני- רוצה לשחק ונמצא במלוא המרץ. מה גורם לתינוק לשינה כ"כ קלה? למה יש תינוקות שישנים כמו "בול עץ" ושלי מתעורר מכל רחש? האם שיטת קרניו סקרל יכולה לעזור בעניין זה?
שקדי_ה*
הצטרפות: 06 אפריל 2010, 22:21

שינה במשך היום

שליחה על ידי שקדי_ה* »

צריכה עצות לגבי שנות היום של הבן שלי (בן שנה ושלושה חודשים), ובמיוחד לגבי שנת הבוקר שלו.

הוא הולך לישון כשהשמש שוקעת, בין 7 ל-8 בערב, וקם מוקדם , בין 4 ל-5 בבוקר. כשהוא קם הוא יונק ואז כולו ערני, שמח ומוכן לשחק. ניסיונות עדינים להחזיר אותו לישון כשלו עד עתה. הניסיונות האלה כללו בעיקר ניסיונות להרגיע, להשכיב אותו בחזרה במיטה, להתחבק איתו וללטף, ללחוש לו שאמא ואבא עדיין ישנים, לתת דוגמה אישית ולנסות להמשיך לישון בעצמנו (אנחנו ישנים ביחד איתו במיטה) וכל מיני דברים כאלה שלא עשו עליו רושם.
בין 7 ל-8 בבוקר הוא מתעייף, וישן שנת בוקר, שנמשכת בין שעה לשעתיים.

הייתי מאוד מאוד מאוד רוצה לעזור לו, ובעיקר לי, להאריך את שנת הלילה ולדלג על שנת הבוקר הזאת משלוש סיבות.
ראשית, אני ממש לא עירנית בארבע או חמש בבוקר והייתי שמחה להרוויח עוד קצת שינה שתעזור לי מאוד להיות עירנית וסבלנית יותר במשך היום. יש הבדל מאוד גדול בשבילי בין שנת לילה טובה, ארוכה ורצופה לבין שינה במשך היום. לפעמים אני הולכת לישון כשהוא ישן ביום, אבל זה לא אותו דבר.
שנית, שנת הבוקר הזאת, ובייחוד כשהיא מתחילה מאוחר יחסית ונמשכת שעתיים, תוקעת את היום מבחינת אפשרויות לצאת ולהסתובב. אפשר לצאת רק כשהוא קם, אבל צריך לחזור בזמן כדי לאכול צהריים בנחת לפני העייפות של הצהריים. לא נשאר הרבה זמן באמצע.
שלישית, ספציפית עכשיו כשכל כך חם יש הבדל עצום בין לצאת מהבית לגינה או לסידורים ב-8 או 9 בבוקר לבין לצאת ב-10 או 11.
לפעמים, כשיש הרבה עניין ותעסוקה מסביבו (למשל אם יצאנו לאנשהו בבוקר לפני שהלך לישון) אז הוא מדלג על שנת הבוקר, אבל אז נשפך באיזור 11 או 12 , ישן עד אחת או שתיים בצהריים , ואז צצה לה שנת אחר צהריים שמעכבת את שעת השינה בלילה.

הוא כנראה זקוק לשעות השינה האלה, השאלה היא האם יש דרך עדינה ונעימה לעזור לו לישון להאריך את שנת הלילה אל שעות הבוקר המוקדמות במקום לישון שנת בוקר מאוחרת.

רעיונות?
דניאלה*
הצטרפות: 21 ינואר 2002, 15:27

שינה במשך היום

שליחה על ידי דניאלה* »

רעיונות?
אולי לאחר את שעת ההשכבה בערב?
קרן_שמש_מאוחרת*
הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*

שינה במשך היום

שליחה על ידי קרן_שמש_מאוחרת* »

מזדהה. יכולה להגיד שאצלנו (בת 11 חודשים אוטוטו) לאחר את שעת ההשכבה לא ממש עזר והיא גם כל כך שפוכה שזה ממש צער בעלי חיים למשוך אותה. אצלנו היא מתעוררת באזור שש, ערנית בערך עד שבע וחצי שמונה ואז נרדמת עד תשע וחצי עשר. אני יוצאת איתה בכל זאת למקומות מוצלים מעשר עד 12 ואז חוזרת בשעות הצהריים הביתה עד ארבע-חמש אז אפשר לצאת. בדרך היא יכולה לישון פעמיים במהלך שעות הצהריים בין שעה לשעה וחצי. זה לא פוגע בעובדה שבסביבות שמונה היא עדיין נרדמת. מה שאנחנו עושים זה תורנות בוקר שבה בין שש לשמונה לערך בן הזוג שלי לוקח אותה לסיבוב ואני משלימה שעות שינה. אם זה לא התאפשר אני לרוב מצליחה לחזור לישון יחד איתה בין שמונה לתשע וחצי. זה יכול לעבוד אצלכם?
קרן_שמש_מאוחרת*

שינה במשך היום

עכשיו ראיתי שאצלכם ההשכמה בין ארבע לחמש, זו באמת שעה מוקדמת להסתובבות גם למי שלא הניק בלילה. החדר שלכם אטום לאור? אצלנו כשמקפידים על תריסים מוגפים זה בדרך כלל עוזר לה לישון עוד שעה.
קרן_שמש_מאוחרת*

שינה במשך היום

וחוצמזה כמובן - ללכת לישון כמה שיותר מוקדם (אני כבר חופשי מסוגלת ללכת לישון בתשע).
שקדי_ה*

שינה במשך היום

שליחה על ידי שקדי_ה* »

לאחר את שעת ההשכבה
מממ... אני חייבת להודות שאני לא נלהבת מהרעיון גם כי הילדון באמת עייף כשהוא הולך לישון ונראה לי שלמשוך אותו יהיה לא נעים לנו ולו. אני מעדיפה ילד רגוע ושמח בארבע או חמש בבוקר מילד עצבני בלילה. זה משהו שעבד אצלך?

קרן, אני פחות או יותר עושה את מה שהצעת- עושים תורנות עם אבא, יוצאת איתו לזמן קצר ולמקומות מוצלים, הולכת לישון כמה שיותר מוקדם וכו'. זה מקל אבל לא משנה את העובדה שהוא קם מאוד מוקדם וזה מקשה.

אתן חושבות שאין דרך לגרום לו להאריך את שנת הלילה?

כשמקפידים על תריסים מוגפים זה בדרך כלל עוזר לה לישון עוד שעה.
רעיון טוב, אני אנסה להקפיד על זה ואעדכן אם היה שינוי. אני רק חוששת שזה יהיה מעט מחניק.

בינתיים דיברתי עם חברה שאמרה שכשהיא היתה באותו מצב היא נעזרה בהצעה של הלוחשת לתינוקות שמציעה משהו כמו להעיר בקטנה את הילד 40 דקות לפני שהוא בדרך כלל מתעורר (דרך ליטוף או דגדוג קטן, לא להעיר לגמרי, רק לגרום לקרעכצנים קטנים) ולטענתה זה מאפס את מחזור השינה של הילד והוא יתחיל מחזור שינה חדש. היא כותבת שאם עושים את זה כמה ימים ברצף אז מחזורי השינה ישתנו. החברה נשבעת שאצלם זה עבד. עוד לא החלטתי מה אני חושבת על זה. מישהי שמעה על זה? נשמע הגיוני?
שקדי_ה*

שינה במשך היום

שליחה על ידי שקדי_ה* »

מעדכנת שבינתיים הקטן חטף חום וצומחות לו שיניים, כך שהלילות התבלגנו לגמרי. באופן מעניין דווקא בימים האלה הוא כן ישן עד שעה מאוחרת יותר בבוקר, אני משערת שזה בגלל ששנת הלילה נקטעת הרבה בגלל הכאבים והפכה לפחות איכותית, והוא זקוק ליותר שעות שינה.
דניאלה*
הצטרפות: 21 ינואר 2002, 15:27

שינה במשך היום

שליחה על ידי דניאלה* »

מממ... אני חייבת להודות שאני לא נלהבת מהרעיון גם כי הילדון באמת עייף כשהוא הולך לישון ונראה לי שלמשוך אותו יהיה לא נעים לנו ולו. אני מעדיפה ילד רגוע ושמח בארבע או חמש בבוקר מילד עצבני בלילה. זה משהו שעבד אצלך?
אצלנו זה עבד אבל האמת היא שבגיל יותר מאוחר (שנתיים ככה).
אני מסכימה שזה ממש לא כיף לנסות למשוך, ועוד ילדון עייף כל כך...

אתן חושבות שאין דרך לגרום לו להאריך את שנת הלילה?
אני עוד לא מצאתי את הדרך, אם תמצאי אנא שתפי.
אצלנו משכימי קום באופן כללי (אם כי לא 4-5 בבוקר, למזלי) - אשמח לעוד שעה בבוקר...

לגבי הלוחשת - אני לא מתה עליה אבל דווקא נשמע לי שאולי זה כן שווה ניסוי, כשיבריא כמובן.

תהיו בריאים
אינדי_אנית*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*

שינה במשך היום

שליחה על ידי אינדי_אנית* »

הייתי מנסה פשוט להעיר אותו אחרי נגיד 3/4 שעה של שנת בוקר וככה לסדר את המשך היום.
(כתבתי עוד כל מיני דברים אבל אז קראתי שוב את מה שכתבת וראיתי שכל מה שכתבתי היה מיותר אז נשארתי רק עם מין שורת מחץ כזאת שאין לי כוח לנסח אחרת...)
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שינה במשך היום

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום
אדל תינוקת בת 5 חודשים, ישנה מצוין בלילה מחודש שני בערך מ 20:00-7:00 , גם הולכת לישון ללא שום התעסקות, מניחים אותה במיטה , כמה דקות נמצאים איתה והיא נרדמת ללא בכי , וגם אם מדי פעם בוכה זה מסתיים תוך שניות.
אך בצהריים ברגע שאני מזהה סימני עייפות ומנסה להרדים אותה, שום דבר לא עוזר, אני לא רוצה להרגיל אותה להירדם על ידיים מסיבה שעוד מעט הולכת לתינוקיה ואני לא מאמינה ששם יחזיקו אותה על הידיים כל פעם שתרצה לישון.
אני מנסה עד הכניסה לתינוקייה ללמד אותה להירדם לבד על מנת שלא יתנו לה לבכות זמן רב בתינוקייה
ניסיתי ליטופים, נידנודים בעריסה , משפטי מפתח וכ"ו אך שום דבר לא עובד
יש ימים שהיא נרדמת עם עצמה ורוב הפעמים זמן ההשכבה בצהריים נמשכת כשעתיים
ואז בעצם מה שקורה שאוטוט מגיע הרגע שצריך להניק אותה וככה היא לא ישנה מספיק בצהריים ומתעוררת עייפה
האם יש למישהי רעיון ??? אשמח לשמוע

תודה
אמא'לה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2003, 11:22

שינה במשך היום

שליחה על ידי אמא'לה* »

לא חושבת שהמחשבה שאפשר "ללמד" ילד להירדם לבד היא נכונה. בכלל לא נראה לי שילד אמור להירדם לבד.
למה שמראש לא תנסי להרדים בהנקה? או אולי עם בקבוק חלב שאוב, אם את רוצה להכין אותה למסגרת?
עוד רעיון- כשלגדולה שלי היו גזים בגיל 4 חודשים בערך- הייתי נותנת לה תה קמומיל (כמו שהוא, בלי סוכר) בבקבוק, ושמתי לב שהמציצה של התה מרגיעה ומרדימה אותה, בנוסף לעובדה שהקמומיל מרגיע. כשהיא הייתה גומרת לשתות- שמתי לה מוצץ וככה היא נרדמה בקלות עם בקבוק ומוצץ עד גיל שנה וחצי בערך, אולי יותר.
גם את השנייה, שהיה לנו מאוד קשה עם ההרדמה שלה, הרגלתי לבקבוק תה ומוצץ בגיל חצי שנה, וזה מאוד עזר.
זה לא אומר שאת לא יכולה לשבת לידה עד שהיא נרדמת, כמובן..
אגב, הגמילה מהבקבוק אח"כ לא הייתה קשה. הבקבוק נשאר אצל סבתא וזהו.
בהצלחה
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שינה במשך היום

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הי תודה על התשובה המהירה
אין לי בעיה להרדים אותה בבית כשאני יושבת איתה / לידה או ע"י הנקה
הבעיה שמה שמדאיג אותי זה מה יעשו בגן
לגבי תה קמומיל , היית שמה תיון ?
אמא'לה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2003, 11:22

שינה במשך היום

שליחה על ידי אמא'לה* »

כן, למה לא? למיטב ידיעתי יש שם רק פרחי קמומיל. אם חשוב לך, בטח אפשר למצוא אורגני וכד'.
זויה*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2015, 19:37

שינה במשך היום

שליחה על ידי זויה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום,
אשמח לעזרתכם. יש לי חמודי בן 10 חודשים כמעט והוא עדיין מתעורר בתום כל מחזור שינה ועושה כמה רעשים אבל בסך הכול הוא כבר נרדם לבד וישן די טוב בלילה (טפו טפו טפו). לאחרונה מתקשה מאוד להירדם במהלך היום. היו אפילו כמה פעמים שהוא נשאר ער רצוף מ-11 בערך עד 8 בערב, ואז כבר היה מותש לגמרי. רואים שהוא עייף אבל משום מה לא מצליח להירדם וכמובן מתעצבן. תודה
רוצה_לעוף*
הצטרפות: 18 יוני 2015, 00:16
דף אישי: הדף האישי של רוצה_לעוף*

שינה במשך היום

שליחה על ידי רוצה_לעוף* »

איך את מנסה להרדים אותו?
לא יודעת מה התשובה שלך, אבל נסי משהו חדש: במנשא, בעגלה, במיטה, במיטה עם חדר קצת חשוך, תוך כדי טיול בחוץ (במנשא/ בעגלה), בהנקה.....
החדר שלו שקט ורגוע? יש לו משחקים מעל הראש? מובייל וכד'? הוציאי הכל! השאירי לו מיטה וסביבה שקטה ונקייה.
בהצלחה!
שליחת תגובה

חזור אל “שינה וילדים”