רוצה הריון
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
רוצה הריון
יש לי שתי בנות ובן ואני מעוניינת בהריון רביעי .אני בת 37 ואני רוצה להספיק בפעם האחרונה .אני כבר במשך שנה ללא גלולות ללא הצלחה אך לפני שאלך לרופא אני אנסה עוד כמה פעמים.שהייתי בהריון השלישי בהתחלה היתה לי אובססיה לזה שאני רוצה בן שלא עזבה אותי לרגע,כשגיליתי שיש לי בת התאכזבתי קשות ולקח לי זמן לעכל את הבשורה אך במשך ההריון התרגלתי לעובדה. בלידה עצמה המיילדת אמרה לי בזמן הלידה בוא נראה מה יש לנו ועדיין חשבתי שאולי היתה טעות וזה בכל זאת בן.אך שהילדה נולדה שכחתי מהכל.בזמן האחרון אני רוצה הריון נוסף ואחרון אבל עם בן,ושוב יש לי אובססיה כל פעם שאני רואה הורים לבנים יש בי קינאה ואני רוצה גם.שאלתי היא האם בכלל כדאי לי להיכנס להריון אם המחשבות שלי כאלה כי ברור שהסיכוי הוא 50% לפה או לפה.נכון שיש שיטות אבל הם לא פועלות תמיד .אני קראתי באינטרנט בפורומים שזה לא רק אני רוצה כך .אבל בכל זאת רצה שתיעצו עם מחשבות כאלה האם בכלל כדאי שמותר לי לחשוב על הריון
רוצה הריון
לא הייתי כאן המון זמן.. ההריון עוד פה והוא כ"כ שונה מהקודם, היה כבר כמה פעמים חשש לצירים מוקדמים (כבר בשבוע 19..) אז קיבלתי כול פעם ימי מנוחה. המון כאבים בהליכה ובבטן. בקיצור לא קל, אבל אני כ"כ שלמה עם ההריון וגם ההורות מסתדרת.
פלונית- אני פשוט רציתי הריון ורצוי עם בת , אז יצא הריון -שזה מה שהיה חשוב מבחינתי ועם בן..
נראה לי שכדאי לפחות לנסות, טוב לי 3 ילדים נראה מעט ואני רוצה יותר מזה וחוץ מזה באמת כדאי שכבר עכשיו
פלונית- אני פשוט רציתי הריון ורצוי עם בת , אז יצא הריון -שזה מה שהיה חשוב מבחינתי ועם בן..
נראה לי שכדאי לפחות לנסות, טוב לי 3 ילדים נראה מעט ואני רוצה יותר מזה וחוץ מזה באמת כדאי שכבר עכשיו
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
רוצה הריון
פלונית, יש סיכוי שהמחשבות האלו שלך הן מה שעוצר את ההריון הזה. אם תשחררי ותגידי שמה שזה לא יהיה הוא יתקבל באהבה ושמחה יכול להיות שפתאום תקלטי ודי. צריך לפתוח את הלב...
-
רוצה הריון
קודם כל תודה על העידוד כי אני באמת מרגישה חסרת אונים לגבי המחשבות שלי,זה פשוט לא מרפה ממני .כשאני מסתכלת על הבת שלי הקטנה שרציתי כל כך שתהיה בן והיא כל כך מתוקה אז אני אומרת לעצמי שאני לא מצטערת לרגע על שהיא בת.אבל בכל זאת עדיין ישנה המועקה שהפעם הייתי רוצה שבאמת יהיה בן כי אני רוצה שזה יהיה ההריון האחרון שלי,למרות שיש לי כבר בן בבית ואני יודעת שיש אנשים שיש להם ילדים רק ממין אחד ואני מנסה לעודד את עצמי בזה.אני גם מדמיינת שנכנסתי להריון והלכתי לסקירת מערכות ואמרו לי יש לך בת זה פשוט לא עוזב אותי אולי אני צריכה לקבל איזה "מכה" שתעיר אותי ותגיד לי די תפסיקי תחשבי מחשבות חיוביות גם אם תצא בת זה בסדר גמור .פשוט לזרום ולהינות מההריון.
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2002, 10:38
- דף אישי: הדף האישי של שרה_לה*
רוצה הריון
אני זוכרת שאילנה שמש הזכירה מיילדת כזו. אולי כדאי לפנות אליה בשאלה הזו. (הטלפון שלה ברשימה)
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
- דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*
רוצה הריון
היי, את יכולה לכתוב לי בדיוק באיזה דף רצית את עזרתי כי אני לא זוכרת על מה מדובר..
-
רוצה הריון
שלום לכולם! פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום וזה מאוד מעודד לשמוע ועוזר...
רוצה לעשות בדיקת הריון,אבל עדין לא הגעתי לשלב של האיחור במחזור. אני במתח נוראי לדעת את התשובה! אני ובעלי מקווים ורוצים מאוד,תשובה חיובית. מרגישה דקירות בבטן התחתונה לפעמים ובצד שמאל גם לפעמים. וכאבי גב תחתון לעיתים. קראתי את הסימנים להריון ומסתבר שצריך גם כאבים בחזה וזה לא הרגשתי עדיין לצערי. בע"ה...מקווה ומאחלת לכול הבנות עוד החודש להתעבר ולהיקלט אמן! בשרות טובות ומשמחות!
רוצה לעשות בדיקת הריון,אבל עדין לא הגעתי לשלב של האיחור במחזור. אני במתח נוראי לדעת את התשובה! אני ובעלי מקווים ורוצים מאוד,תשובה חיובית. מרגישה דקירות בבטן התחתונה לפעמים ובצד שמאל גם לפעמים. וכאבי גב תחתון לעיתים. קראתי את הסימנים להריון ומסתבר שצריך גם כאבים בחזה וזה לא הרגשתי עדיין לצערי. בע"ה...מקווה ומאחלת לכול הבנות עוד החודש להתעבר ולהיקלט אמן! בשרות טובות ומשמחות!
-
רוצה הריון
המשך...מדובר בצפייה להריון ראשון.
-
רוצה הריון
אני מנסה להכנס להריון כמעט כבר 5 חודש, ולא מצליחה, מה אני עושה?????
רוצה הריון
הממוצע הוא שנה... תנשמי עמוק
רוצה הריון
היי בנות הייתי רשומה כפולני אלמונית ... עשיתי בדיקת ביוץ מערכה ויצא לי חיובי שני פסים כהים , אני היום ה17 למחזור אז איך יכול להיות שבבוקר חום השחר לא עלה???? עזרה בבקשה
רוצה הריון
אני שנה אחרי לידה רבעית קיסרי שבמהלכה עשיתי קשירת חצוצרות ועכשיו אני מתחרטת אני רוצה להביא עוד ילד מה אני יכולה לעשות תודה מראש
-
- הצטרפות: 17 אוקטובר 2016, 21:56
רוצה הריון
הי אני אמא לתינוק בן תשעה חודשים, מניקה, בזמן האחרון יש בי רצון עז להריון נוסף, לפני מחודש קיבלתי מחזור. ההיתמודדות עם גידול תינוק לא פשוטה וכן הלילות ללא שינה... בכל זאת אני מאוד רוצה עוד ביבי, אבל גם בעלי לא מיתלהב מהעיניין שיעירו אותו צרחות של שני תינוקות..
מישהי הרגישה או מרגישה משהו דומה?
מישהי הרגישה או מרגישה משהו דומה?