באמת לא ברור מה אתם מגדירים "אנשים לא חושבים" לחשוב זה רק לפתור בעיה מתמטית או מדעית ?
ואם אני מציירת ציור ואני פועלת רק על פי הרגש שלי ואז פתאום אני נתקלת בבעיה, אני רוצה לצייר עיניים וזה לא הולך לי אז אני צריכה להפעיל את המוח ולהתחיל לחשוב איך לצייר עיניים כדי שיראו כמו עיניים.
זה נקרא לפתור בעיה ?
לפעמים אני הייתי רוצה להיות בנאדם לא חושב, זה היה פותר לי הרבה בעיות,
במיוחד שאני רואה את כל האנשים ש"לא חושבים" וזה נראה כאילו זה כל העולם, אז מה אני צריכה להסתבך עכשיו עם המוח שלי?
עכשיו אני לא עושה כלום, הפסקתי לעבוד לפני חודש ומאז אני משתעממת לי...וחושבת יותר מדי .. במקום לעשות.
המוח שלי כבר עייף מלחשוב ואני הרבה פעמים מוצאת את עצמי בורחת לטלויזיה כדי לתת מנוחה למוח שלי.
אני חושבת שלעשות דברים זה הרבה יותר חשוב מלחשוב (כמובן שבשביל לעשות דברים אנחנו צריכים לחשוב)
אבל אם אני אצייר ציור וזה יקח לי שעה ... יהיה לי ציור ואם במקום לצייר הייתי חושבת כל השעה הזאת על איך אני אצייר את הציור ומתכננת לעצמי בראש כל פרט ופרט הייתי עייפה מעצם התכנון ואפילו שבראש כבר הגעתי לפתרון איך לצייר עיניים, הייתה נשארת לי רק המחשבה ... והיא הייתה מתמוגגת לה...
כל האנשים חושבים. השאלה היא "מה זאת מחשבה?"
אם תלכו ברחוב ותשאלו כל בנאדם שעובר "סליחה, אתה בנאדם חושב?" אין אחד שיגיד לך "לא"
כולנו חושבים , לכולנו יש בעיות וכולנו פותרים אותן, זה ברמות שונות, יש מישהי שהבעיה שלה עכשיו היא שהיא מאוד רוצה ג'ינס ליוויס ואין לה מספיק כסף... ולי יכולה להיות בעיה ..."מה אני הולכת לעשות עם החיים שלי?"
זה נראה שהבעיה שלה הרבה יותר טיפשית אבל שתינו חושבות על הבעיה שלנו, ומשקיעות 100% מחשבה.
אני בנאדם חושב, אבל אני יכולה לעשות משהו טיפשי בלי לחשוב עליו אולי כי הייתי שקועה במחשבה אחרת .