אז כמו שאתן בטח יודעות, אני נשואה באושר ויש לי פעוטה מקסימה ומפותחת ביותר, בת שנה ורבע.
נכנסתי להריון חודש אחרי החתונה, וחגגתי שנה לנישואי עם תינוקת... D-:
כרגע אנחנו נשואים שנתיים, יש לפעוטתי ככל הנראה אסטמת ילדים שמחמירה והולכת עם הזמן, ולבעלי מחלת הנשיקה ששרצה אצלו כמה שנים וכרגע, כמה חודשים לאחר הגילוי- היא בנסיגה משמעותית.
אני בעלת הפרעת קשב וריכוז לא מאובחנת, אבל גם בלי לאבחן- אני מבזבזת המון המון אנרגיות במהלך היום על כל כך הרבה דברים קטנים, וכל כך קשה לי להצליח לארגן את הבית...
את ן יודעות מה? אפילו להעמד לשטיפת כלים. רק ה"תקומי ותשטפי, יש שם בסך הכל כלי אוכל של שני אנשים וסיר, מה כל כך קשה לך?"
אני יכולה לעמוד במצב הזה רבע שעה ולא להצליח לקום... ואחר כך כבר אין לי כוח גם לדברים אחרים...
הבלגן בבית מפחיד אותי, לארגן - עוד יותר מפחיד...
ממילא אני לא עושה כלום!!
לבשל- משתדלת.
הבת שלי יוצאת כל בוקר מאורגנת פיקס, עם הכל בתיק.. על זה אני מתאבדת, אבל העבודה (מהבית...)- על הפנים, וממילא המשכורת בהתאם, וההכנסה שלי היא המרכזית בבית ועליה אנחנו מסתמכים!!
אני הולכת לקאוצ'רית שנחשבת ממש אבל ממש טובה, הייתה הפסקה של חודש+ בחגים ואנחנו ממשיכות, הגענו למסקנה שמומלץ מאוד שאלך לאבחון BRC ולצערי הרב גם שאתחיל לקחת ריטלין (אני שומעת אתכן עד כאן, אבל המצב עלה לי יותר גבוה....

הבעיה שלא הצלחתי לקבוע תור!!
או שהרופא עמוס, או שבכוכבית של הקופה לא הבינו בכלל מה אני רוצה.... והתנתק באמצע...
צרות...

נפלתי לכזה דיכאון- הבת שלי כבר חודש הולכת לדיקור בגלל הקוצר נשימה, ובשבת האחרונה היא חטפה כזה התקף, ונאלצתי לדחוף לה את כל הזבל הזה לגוף שוב...
ובגלל שהלכנו לבית חולים כי לא היה טרם או רופא גוי (זה לא ריכוז כמו בני ברק- ששם יש כל שבת), והמון אנשים חיללו עלינו שבת... (גם אם אתן לא תחשיבו את זה, יותר ופחות, מבחינתי זה חמור, עניין של השקפת חיים, ואני מקווה שלא תהרגנה אותי

והמונו שמונע ממני להכנס להריון (מסוכן לעובר) וגם המצב הרגשי שלי... (הגעתי למסקנה המדהימה (?) שאני רוצה להיות בהריון בגלל בריחה מהחיים שלי עכשיו)
אני רוצה הריון!! אוהבת ילדים בטרוף!! D-:
ואני לא יכולה כי זה לא יהיה טוב לאף אחד מאיתנו...
והחולשה שלי, בגלל בזבוז האנרגיה... ושאני לא עושה כלום...
אוף...
בא לי לבכות....