קורונה מתמודדים
קורונה מתמודדים
הסרטון לא מצחיק בכלל, לצערי הרב אנחנו בתקופה מסורבלת ומסובכת, צריך לחזור לחשוב בזכות עצמנו, לא כל מה שאומרים בתקשורת נכון או אפילו קרוב לנכון. מקווה שיש שופטים בירושלים.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קורונה מתמודדים
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
צריך לחזור לחשוב בזכות עצמנו,
טלי, המדהים הוא שאנחנו באתר באופן טבעי, והקול של החושבים לעצמם במיעוט, השאר לא רק ממושמעים, אלא מסתבר שהם ממש חובבי דיקטטורה.
תמרוש רוש דאגה להודיע שאנשים שחושבים אחרת ממנה אין זכות קיום לידה.
פלונית סרטון ענק ומצחיק,
שמחה שנהנת, למרות שהבדיחה על אנשים שחושביפ כמוך.
צריך לחזור לחשוב בזכות עצמנו,
טלי, המדהים הוא שאנחנו באתר באופן טבעי, והקול של החושבים לעצמם במיעוט, השאר לא רק ממושמעים, אלא מסתבר שהם ממש חובבי דיקטטורה.
תמרוש רוש דאגה להודיע שאנשים שחושבים אחרת ממנה אין זכות קיום לידה.
פלונית סרטון ענק ומצחיק,
שמחה שנהנת, למרות שהבדיחה על אנשים שחושביפ כמוך.
קורונה מתמודדים
פלוני אלמונית לא התכוונתי לזלזל באף אחת שחושבת שלא כמוני, מהכרות שלי כאן עם תמר רוש אין לי שום טענה נהפוך הוא, לא יודעת כמה את מכירה אותה אבל היא ממש לא שוללת שום דעה, בכל מקרה זה הזמן שנלחם בשלטון ולא בקהילה שלנו
-
קורונה מתמודדים
התכוונתי לזלזל באף אחת
אני לא מזלזלת, אני מצטמררת. אני מוצאת טענות כמו של תמרוש רוש מסוכנות.
לא יודעת כמה את מכירה אותה
לא מכירה אישית, אבל קוראת פה כעשור, אז יש לי מושג מה קורה כאן.
אבל כמה אני מכירה זה לא משנה, אני לא עניתי למי שהיא, אלא לדעה שהיא הציגה כאן. דעה שאני לא מסכימה איתה, ולאור מה שכתבת כאן נראה לי שגם את.
.
היא ממש לא שוללת שום דעה,
אז איך זה נקרא לדעתך:
_לגיטימי. אז לכ/י לגור בארצות הברית. זו מדינה שתפורה בול לערכים האלה.
(ותסתדרי גם בלי ביטוח בריאות. ובלי ביטוח לאומי ראוי לשמו. ותגדלי את הילדים שלך עם סכנת ירי המוני בבתי הספר שמשומרת בקפדנות בשם זכות האזרח לשאת נשק ולקנות תחמושת חופשי בסופרמרקטים. בהצלחה!)_
וזה בגלל שאני לא רוצה שיכריחו אותי להתחסן, וישאירו את הבחירה בידך.
אם זה לא שלילה, אז מה כן?
בכל מקרה זה הזמן שנלחם בשלטון ולא בקהילה שלנו
זאת בדיוק התשובה שאת בעצם אמורה להשיב לתמרוש רוש ולא לי.
היא כותבת באתר שהוקם על ידי אנשים שחלק גדול מהם לא מתחסנים.
אין לי בעיה, שתתחסן, שתשים סנסור על הילדים שלה, אני לא שוללת את דעתה, ואת החופש לעשות כרצונה.
מהמאוד מעט שהיא טרחה לכתוב כאן, וההצעה שלה שאעוף לארצות הברית, אני לא יכולה להסיק שיש לה כבוד לדעתי.
אני לא מזלזלת, אני מצטמררת. אני מוצאת טענות כמו של תמרוש רוש מסוכנות.
לא יודעת כמה את מכירה אותה
לא מכירה אישית, אבל קוראת פה כעשור, אז יש לי מושג מה קורה כאן.
אבל כמה אני מכירה זה לא משנה, אני לא עניתי למי שהיא, אלא לדעה שהיא הציגה כאן. דעה שאני לא מסכימה איתה, ולאור מה שכתבת כאן נראה לי שגם את.
.
היא ממש לא שוללת שום דעה,
אז איך זה נקרא לדעתך:
_לגיטימי. אז לכ/י לגור בארצות הברית. זו מדינה שתפורה בול לערכים האלה.
(ותסתדרי גם בלי ביטוח בריאות. ובלי ביטוח לאומי ראוי לשמו. ותגדלי את הילדים שלך עם סכנת ירי המוני בבתי הספר שמשומרת בקפדנות בשם זכות האזרח לשאת נשק ולקנות תחמושת חופשי בסופרמרקטים. בהצלחה!)_
וזה בגלל שאני לא רוצה שיכריחו אותי להתחסן, וישאירו את הבחירה בידך.
אם זה לא שלילה, אז מה כן?
בכל מקרה זה הזמן שנלחם בשלטון ולא בקהילה שלנו
זאת בדיוק התשובה שאת בעצם אמורה להשיב לתמרוש רוש ולא לי.
היא כותבת באתר שהוקם על ידי אנשים שחלק גדול מהם לא מתחסנים.
אין לי בעיה, שתתחסן, שתשים סנסור על הילדים שלה, אני לא שוללת את דעתה, ואת החופש לעשות כרצונה.
מהמאוד מעט שהיא טרחה לכתוב כאן, וההצעה שלה שאעוף לארצות הברית, אני לא יכולה להסיק שיש לה כבוד לדעתי.
קורונה מתמודדים
וואו פלונית כולם עקומים, בנתיים את צרוחת כאן את הדעה שלך ומתנגחת עם כולם, לא רואה שמשהו סותם לך את הפה או רושם לך שהדעה שלך לא חשובה, ברור שיש לך מטען כבד, אבל זו לא הדרך להתמודד, לדעתי כמובן.
-
- הצטרפות: 26 מאי 2020, 09:52
קורונה מתמודדים
וואו מצאתי כאן הסבר מדוייק על מהות דיונים והאתר באופן כללי, חד, מדוייק וכ"כ מכיל.
לשמור על רוח האתר (2004-06-24T10:22:01)
לשמור על רוח האתר (2004-06-24T10:22:01)
קורונה מתמודדים
פלוני אלמונית , אני באמת חושבת שאת נתפסת לניסוח של תמרוש, בצורה שמקצינה את המסר שלה.
הכוונה עד כמה שאני מבינה, היא שהתפיסה הערכית שאת מבטאת של חירות מעל לכל, מתאימה לתרבות האמריקאית, על מחיריה.
אני אגב לא חושבת שאלו מחיריה, אלא רק של גרסה מאוד מסוימת שלה, אבל לא אכנס כרגע לזה כי אין לי זמן.
אבל אתן ממילא לא גרות באותה מדינה (אם אני זוכרת ומזהה נכון איפה אתן גרות) אז אני לא חושבת שהכוונה היא להגיד "תעופי מפה".
בכל מקרה, חיסונים בכפיה אין בשום מדינה מערבית, ואני מאמינה שגם לא יהיו. לכל היותר יש במדינות מסוימות התניה של קבלת שירותים מסוימים מהמדינה בהתחסנות.
חיסונים בכפייה ממש הם לא חוקתיים, וטוב שכך.
הכוונה עד כמה שאני מבינה, היא שהתפיסה הערכית שאת מבטאת של חירות מעל לכל, מתאימה לתרבות האמריקאית, על מחיריה.
אני אגב לא חושבת שאלו מחיריה, אלא רק של גרסה מאוד מסוימת שלה, אבל לא אכנס כרגע לזה כי אין לי זמן.
אבל אתן ממילא לא גרות באותה מדינה (אם אני זוכרת ומזהה נכון איפה אתן גרות) אז אני לא חושבת שהכוונה היא להגיד "תעופי מפה".
בכל מקרה, חיסונים בכפיה אין בשום מדינה מערבית, ואני מאמינה שגם לא יהיו. לכל היותר יש במדינות מסוימות התניה של קבלת שירותים מסוימים מהמדינה בהתחסנות.
חיסונים בכפייה ממש הם לא חוקתיים, וטוב שכך.
-
קורונה מתמודדים
בכל מקרה, חיסונים בכפיה אין בשום מדינה מערבית
לא מדויק! מהראשון במרץ 2020 יש חובת חיסון חצבת בגרמניה.
ז"א - ילד לא מחוסן לא יכול ללכת לגן.
לגבי בי"ס זה קצת יותר מסובך, כי יש חוק חינוך חובה לא גמיש ובלתי מתפשר בעליל. כל ילד חייב ללכת לבי"ס.
על ההורים להציג פנקס חיסונים, ועל הבי"ס לדווח למשרד הבריאות או החינוך או בטח שניהם באם אין חיסון.
מה הצעד הבא של המשרדים האלה במקרה כזה - אני לא יודעת עדיין.
גם מבוגרים שעובדים בתפקידים ועבודות כאלה ואחרות מחוייבים להתחסן.
לא מדויק! מהראשון במרץ 2020 יש חובת חיסון חצבת בגרמניה.
ז"א - ילד לא מחוסן לא יכול ללכת לגן.
לגבי בי"ס זה קצת יותר מסובך, כי יש חוק חינוך חובה לא גמיש ובלתי מתפשר בעליל. כל ילד חייב ללכת לבי"ס.
על ההורים להציג פנקס חיסונים, ועל הבי"ס לדווח למשרד הבריאות או החינוך או בטח שניהם באם אין חיסון.
מה הצעד הבא של המשרדים האלה במקרה כזה - אני לא יודעת עדיין.
גם מבוגרים שעובדים בתפקידים ועבודות כאלה ואחרות מחוייבים להתחסן.
קורונה מתמודדים
מי יודע.ת מה הנחיות החדשות? קצת לא ברור לי, מותר ים?
-
קורונה מתמודדים
לא השתנו. רק בקשו להקפיד יותר
-
קורונה מתמודדים
מקווה מאוד שאנחנו כציבור נהיה אחראים ונשמור על המינמום כללים ע"מ שלא נאלץ שוב לבידוד, סגר ושאר ירקות מטופשים מטעם הממשלה
קורונה מתמודדים
הכל רגיל, עד שיצטרכו להסית את הציבור ממשהו חמור שהם עושים ואז שוב תחזור "המגפה" והסגר...
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
קורונה מתמודדים
_תמרוש, דבריך המשיכו ללוות אותי, אם את עוד כאן יש לי שאלה אליך.
קל לכתוב לזרה שאת לא מכירה לעוף מהמדינה, אבל מה עם ההורים והילדים שלהם שאת כן מכירה?
גם אותם את רוצה להעיף מסביבתך?_

טוב, אז הנה כמה הבהרות:
כש פלוני אלמונית כתבה
_אני לא מוכנה להיות חלק מהעדר, ויש לי בעיה עם אנשים שרוצים להכריח אותי.
באופן טבעי, כבת חורין זה ממש לא מתאים, לי_
היא מפגינה, לדעתי, ערכים סופר-אינדיווידואליים.
היא לא מוכנה להסכים להגבלות על חופש הבחירה שלה (לא להתחסן) וחופש התנועה שלה (לא לצאת מהבית בזמן מגיפה אקטיבית), גם אם אלה הגבלות שמטרתן לצמצם את ההתפשטות של מחלה שיכולה להיות קטלנית.
ואלה בדיוק הערכים שארצות הברית ספוגה בהן.
אני תומכת בזכותה הבסיסית להחזיק בערכים האלה, ולכן כתבתי לה דבר ראשון, ואני מדגישה: לגיטימי
כן, אני כתבתי במפורש שהטיעון שלה הוא לגיטימי. וכתבתי את זה על ההתחלה. למה לעזאזל אתם לא שמים לב לזה?
פלונית, לגיטימי שזה סולם הערכים שלך: חופש הפרט עומד בעיניך מעל בריאות הציבור.
השאלה המעניינת היא, מה קורה כשקהילה שלמה או מדינה שלמה מאמינה בערכים האלה?
ואני חושבת שמה שקורה עכשיו בארצות הברית מהווה מקרה מבחן ששווה להסתכל עליו.
הדבקות בחופש הפרט וההתנגדות להגביל אותו למען אינטרסים קהילתיים הוביל בארה"ב למצב הנוכחי של שכיחות נשיאת נשק, ירי בבתי הספר, היעדר ביטוח לאומי וביטוח בריאות אמין - ומוות של יותר מ- 100,000 אנשים מקורונה עד כה.
לכן הצעתי לך, כניסוי מחשבתי, לעבור לרגע למדינה שלמה שמחזיקה בערכים דומים לשלך, ולחשוב אם באמת בא לך לחיות בקהילה כזאת, ליהנות מהדרגה הזאת של חופש הפרט שאת מייחלת לה, ולשלם את המחיר בבריאות, בחוסר בטחון כלכלי (יותר ויותר אנשים בארה"ב מאבדים הכל, כולל הבית, ברגע שמשהו משתבש מבחינה בריאותית. ואלה אנשים שיש להם ביטוח בריאות פרטי!), בפחד לשלוח את הילד לבית הספר, ובהיעדר רשת תמיכה חברתית.
אם כן - יופי. את יודעת לאן את שייכת, מבחינה אידיאולוגית ותפיסתית.
אבל יש הרבה אנשים, ואני בכללם, שמסתכלים עכשיו על ארה"ב ואומרים "זה לא כזה דיל מוצלח, מאזן הערכים הזה. המחיר של חופש הפרט הרבה יותר מדי גבוה - והוא פוגע בהמון אנשים".
זה דבר אחד.
דבר שני - בהתחשב בעובדה שאני עצמי עברתי לאוסטרליה לפני 15 שנים, נראה לי מגוחך לטעון שאני מנסה "לגרש" אנשים אחרים. מי אני שאוכל בכלל להגיד לאיזושהי ישראלית מה לעשות עם החיים שלה? מי אני שיהיה לי אינטרס אישי כביכול "להעיף" מישהו? אני תקועה בצד השני של העולם!
בתור מהגרת בעצמי, כשאני אומרת למישהו "אז תעבור למקום אחר" זה בא מהתפיסה שלי שלהגר ממדינה למדינה - זה לגיטימי.
עכשיו, ברור שלא כל אחד יכול או רוצה להגר מארץ הולדתו.
אבל כל אחד יכול להזדהות יותר עם שיטת ממשל וסגנון קהילתי אחד ופחות עם אחר.
הערכים של פלוני אלמונית הם מאוד אמריקאיים, וזו עובדה. מבחינה אידיאולוגית היא "שייכת" לאמריקה.
אני לא.
לגבי נקודת ההנחה שהברירה היא או ערכים סופר-אינדיווידואליסטיים ואולטרה-ליברליים או דיקטטורה - זו הנחת יסוד מגוחכת, והצגת דברים בשחור-לבן. יש הרבה דמוקרטיות בעולם שמגבילות את חירות הפרט במגוון אמצעים (למשל רמת מיסים גבוהה, חוקי שעות עבודה ומנוחה, ועוד הרבה רגולציות), למען רווחת הקהילה. והן עדיין דמוקרטיות.
ישראל, לדעתי, זו מדינה עם דמוקרטיה פגיעה, שלא לומר מתערערת, וללא ספק ביבי עושה מניפולציות במצב הבריאותי כדי לצבור כוח, וזה מזעזע.
אבל העובדה היא שמדינות שהגבילו מהר וחזק את חופש התנועה של הפרט - יצאו מהקורונה הרבה יותר בזול ממדינות שלא עשו את זה.
כי במצב של מגיפה, חופש הפרט מתנגש בחריפות עם בריאות הציבור.
זה ככה. אין מה לעשות. או שאנשים יגבילו את חופש התנועה שלהם, או שהם ימשיכו להדביק זה את זה כאילו אין מחר.
והניסיון להתנהל בין שני האינטרסים המנוגדים האלה, הוא לא קל. כך או כך את תשלמי איזשהו מחיר.
אני מניחה שהאידיאל הוא שאנשים יבינו את העיקרון ויגבילו את עצמם מרצון, כך שלא יהיה צורך במנגנוני אכיפה שעלולים להוביל לניצול לרעה של כוח.
אבל העובדה היא שפה באוסטרליה, עד שהמשטרה לא התחילה להוציא קנסות, הרבה אנשים פשוט לא שמו על ההנחיות וההמלצות, ומספר החולים המשיך לעלות.
ברגע שכמה קנסות יצאו, אנשים הבינו את המסר והתנהגו בהתאם. ומספר ההדבקות החדשות ירד.
ובגלל ההגבלות האלה של חופש התנועה, ובגלל הקנסות, ובגלל החסימה ההדרגתית של טיסות לכאן שהתרחשה בשלב מאוד מוקדם, ויחד עם המחיר של שיתוק הכלכלה ואבדן מקומות עבודה ושחיקה בבריאות הנפש של עשרות אלפי אנשים ועוד כהנה וכהנה צרות, שלא לדבר על הסגירה [הזמנית] המחפירה וחסרת ההצדקה של הפרלמנט (סגירה שאני מחיתי נגדה בחריפות ובאופן אישי) - עד עכשיו מתו באוסטרליה רק 100 אנשים, ולא פי עשר או פי מאה.
ולכן אנשים זקנים עם מחלות כרוניות שהגיעו לבית חולים מסיבה אחרת, יכלו לזכות בטיפול רפואי הוגן, בלי להסתכן בהזנחה מחושבת ובהרעבה ובלי שיניחו להם למות
גם בשיא המגיפה.
משום מה, אני מעדיפה את מצב הדברים הזה על פני המצב באמריקה.
לגבי "באופן" - המקום הזה כמעט תמיד עודד חשיבה ביקורתית. וזה ערך שאני לגמרי תומכת בו.
השאלה עד כמה ההתנגדות לחיסונים משקפת חשיבה ביקורתית - זה נושא לדף אחר, וביום מן הימים אני מקווה לפתוח אותו.
קל לכתוב לזרה שאת לא מכירה לעוף מהמדינה, אבל מה עם ההורים והילדים שלהם שאת כן מכירה?
גם אותם את רוצה להעיף מסביבתך?_

טוב, אז הנה כמה הבהרות:
כש פלוני אלמונית כתבה
_אני לא מוכנה להיות חלק מהעדר, ויש לי בעיה עם אנשים שרוצים להכריח אותי.
באופן טבעי, כבת חורין זה ממש לא מתאים, לי_
היא מפגינה, לדעתי, ערכים סופר-אינדיווידואליים.
היא לא מוכנה להסכים להגבלות על חופש הבחירה שלה (לא להתחסן) וחופש התנועה שלה (לא לצאת מהבית בזמן מגיפה אקטיבית), גם אם אלה הגבלות שמטרתן לצמצם את ההתפשטות של מחלה שיכולה להיות קטלנית.
ואלה בדיוק הערכים שארצות הברית ספוגה בהן.
אני תומכת בזכותה הבסיסית להחזיק בערכים האלה, ולכן כתבתי לה דבר ראשון, ואני מדגישה: לגיטימי
כן, אני כתבתי במפורש שהטיעון שלה הוא לגיטימי. וכתבתי את זה על ההתחלה. למה לעזאזל אתם לא שמים לב לזה?
פלונית, לגיטימי שזה סולם הערכים שלך: חופש הפרט עומד בעיניך מעל בריאות הציבור.
השאלה המעניינת היא, מה קורה כשקהילה שלמה או מדינה שלמה מאמינה בערכים האלה?
ואני חושבת שמה שקורה עכשיו בארצות הברית מהווה מקרה מבחן ששווה להסתכל עליו.
הדבקות בחופש הפרט וההתנגדות להגביל אותו למען אינטרסים קהילתיים הוביל בארה"ב למצב הנוכחי של שכיחות נשיאת נשק, ירי בבתי הספר, היעדר ביטוח לאומי וביטוח בריאות אמין - ומוות של יותר מ- 100,000 אנשים מקורונה עד כה.
לכן הצעתי לך, כניסוי מחשבתי, לעבור לרגע למדינה שלמה שמחזיקה בערכים דומים לשלך, ולחשוב אם באמת בא לך לחיות בקהילה כזאת, ליהנות מהדרגה הזאת של חופש הפרט שאת מייחלת לה, ולשלם את המחיר בבריאות, בחוסר בטחון כלכלי (יותר ויותר אנשים בארה"ב מאבדים הכל, כולל הבית, ברגע שמשהו משתבש מבחינה בריאותית. ואלה אנשים שיש להם ביטוח בריאות פרטי!), בפחד לשלוח את הילד לבית הספר, ובהיעדר רשת תמיכה חברתית.
אם כן - יופי. את יודעת לאן את שייכת, מבחינה אידיאולוגית ותפיסתית.
אבל יש הרבה אנשים, ואני בכללם, שמסתכלים עכשיו על ארה"ב ואומרים "זה לא כזה דיל מוצלח, מאזן הערכים הזה. המחיר של חופש הפרט הרבה יותר מדי גבוה - והוא פוגע בהמון אנשים".
זה דבר אחד.
דבר שני - בהתחשב בעובדה שאני עצמי עברתי לאוסטרליה לפני 15 שנים, נראה לי מגוחך לטעון שאני מנסה "לגרש" אנשים אחרים. מי אני שאוכל בכלל להגיד לאיזושהי ישראלית מה לעשות עם החיים שלה? מי אני שיהיה לי אינטרס אישי כביכול "להעיף" מישהו? אני תקועה בצד השני של העולם!
בתור מהגרת בעצמי, כשאני אומרת למישהו "אז תעבור למקום אחר" זה בא מהתפיסה שלי שלהגר ממדינה למדינה - זה לגיטימי.
עכשיו, ברור שלא כל אחד יכול או רוצה להגר מארץ הולדתו.
אבל כל אחד יכול להזדהות יותר עם שיטת ממשל וסגנון קהילתי אחד ופחות עם אחר.
הערכים של פלוני אלמונית הם מאוד אמריקאיים, וזו עובדה. מבחינה אידיאולוגית היא "שייכת" לאמריקה.
אני לא.
לגבי נקודת ההנחה שהברירה היא או ערכים סופר-אינדיווידואליסטיים ואולטרה-ליברליים או דיקטטורה - זו הנחת יסוד מגוחכת, והצגת דברים בשחור-לבן. יש הרבה דמוקרטיות בעולם שמגבילות את חירות הפרט במגוון אמצעים (למשל רמת מיסים גבוהה, חוקי שעות עבודה ומנוחה, ועוד הרבה רגולציות), למען רווחת הקהילה. והן עדיין דמוקרטיות.
ישראל, לדעתי, זו מדינה עם דמוקרטיה פגיעה, שלא לומר מתערערת, וללא ספק ביבי עושה מניפולציות במצב הבריאותי כדי לצבור כוח, וזה מזעזע.
אבל העובדה היא שמדינות שהגבילו מהר וחזק את חופש התנועה של הפרט - יצאו מהקורונה הרבה יותר בזול ממדינות שלא עשו את זה.
כי במצב של מגיפה, חופש הפרט מתנגש בחריפות עם בריאות הציבור.
זה ככה. אין מה לעשות. או שאנשים יגבילו את חופש התנועה שלהם, או שהם ימשיכו להדביק זה את זה כאילו אין מחר.
והניסיון להתנהל בין שני האינטרסים המנוגדים האלה, הוא לא קל. כך או כך את תשלמי איזשהו מחיר.
אני מניחה שהאידיאל הוא שאנשים יבינו את העיקרון ויגבילו את עצמם מרצון, כך שלא יהיה צורך במנגנוני אכיפה שעלולים להוביל לניצול לרעה של כוח.
אבל העובדה היא שפה באוסטרליה, עד שהמשטרה לא התחילה להוציא קנסות, הרבה אנשים פשוט לא שמו על ההנחיות וההמלצות, ומספר החולים המשיך לעלות.
ברגע שכמה קנסות יצאו, אנשים הבינו את המסר והתנהגו בהתאם. ומספר ההדבקות החדשות ירד.
ובגלל ההגבלות האלה של חופש התנועה, ובגלל הקנסות, ובגלל החסימה ההדרגתית של טיסות לכאן שהתרחשה בשלב מאוד מוקדם, ויחד עם המחיר של שיתוק הכלכלה ואבדן מקומות עבודה ושחיקה בבריאות הנפש של עשרות אלפי אנשים ועוד כהנה וכהנה צרות, שלא לדבר על הסגירה [הזמנית] המחפירה וחסרת ההצדקה של הפרלמנט (סגירה שאני מחיתי נגדה בחריפות ובאופן אישי) - עד עכשיו מתו באוסטרליה רק 100 אנשים, ולא פי עשר או פי מאה.
ולכן אנשים זקנים עם מחלות כרוניות שהגיעו לבית חולים מסיבה אחרת, יכלו לזכות בטיפול רפואי הוגן, בלי להסתכן בהזנחה מחושבת ובהרעבה ובלי שיניחו להם למות

משום מה, אני מעדיפה את מצב הדברים הזה על פני המצב באמריקה.
לגבי "באופן" - המקום הזה כמעט תמיד עודד חשיבה ביקורתית. וזה ערך שאני לגמרי תומכת בו.
השאלה עד כמה ההתנגדות לחיסונים משקפת חשיבה ביקורתית - זה נושא לדף אחר, וביום מן הימים אני מקווה לפתוח אותו.
-
קורונה מתמודדים
עם אני הצעתי לך, כניסוי מחשבתי,
ביקורת ודיונים עמוקים הם הבסיס לבאופן טבעי. הצעתי לך לדמיין לא דמות זרה, אלא את הנשים שהיו כותבות כאן, וכבר לא כאן.
חלק גדול מהן לא חיסן.
כמה מהן את מכירה באופן אישי, אותם ואת הילדים הלא מחוסנים שלהם.
האם גם להם תגידי, אם בא לכם להמשיך עם דרך חייכם, הגיע הזמן לחפש מקום אחר?
אנשים ששנים הלכו מחוץ לזרם, אבל כאן, הגיע הזמן לחשוב על לעזוב את מולדתם, משפחותם, כי דעתם לא מקובלת על הרוב.
דמוקרטיה במטיבה, לא אזרחים שווים מול החוק, אלא דיקטטורה של הרוב, או של מי שצועק יותר חזק.
הנתונים יש מאוד סותרים.
יש מדינות שלא עשו הסגרים, כמו יפן, ולא היתה שם בעיה.
היו מדינות בארצות הברית שלא סגרו, והסטיסטיקות שלהם לעיתים אפילו יותר טובות.
התחזיות השחורות, לשמחתנו לא התגשמו. המדענים טעו בתחזיות, וזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה.
אני מניחה שהאידיאל הוא שאנשים יבינו את העיקרון ויגבילו את עצמם מרצון,
איזה עקרון, שהמדינה מכריחה אנשים לשים מסכה.
יש המון מומחים שאומרים שזה יותר מסכן ממועיל. יש מומחים אומרים הפוך.
אז כמו בדמוקרטיה, מי שצועק יותר חזק וקרוב לשלטון הדעה שלו מנצחת.
עם אני הצעתי לך, כניסוי מחשבתי,
ביקורת ודיונים עמוקים הם הבסיס לבאופן טבעי. הצעתי לך לדמיין לא דמות זרה, אלא את הנשים שהיו כותבות כאן, וכבר לא כאן.
חלק גדול מהן לא חיסן.
כמה מהן את מכירה באופן אישי, אותם ואת הילדים הלא מחוסנים שלהם.
האם גם להם תגידי, אם בא לכם להמשיך עם דרך חייכם, הגיע הזמן לחפש מקום אחר?
אנשים ששנים הלכו מחוץ לזרם, אבל כאן, הגיע הזמן לחשוב על לעזוב את מולדתם, משפחותם, כי דעתם לא מקובלת על הרוב.
דמוקרטיה במטיבה, לא אזרחים שווים מול החוק, אלא דיקטטורה של הרוב, או של מי שצועק יותר חזק.
הנתונים יש מאוד סותרים.
יש מדינות שלא עשו הסגרים, כמו יפן, ולא היתה שם בעיה.
היו מדינות בארצות הברית שלא סגרו, והסטיסטיקות שלהם לעיתים אפילו יותר טובות.
התחזיות השחורות, לשמחתנו לא התגשמו. המדענים טעו בתחזיות, וזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה.
אני מניחה שהאידיאל הוא שאנשים יבינו את העיקרון ויגבילו את עצמם מרצון,
איזה עקרון, שהמדינה מכריחה אנשים לשים מסכה.
יש המון מומחים שאומרים שזה יותר מסכן ממועיל. יש מומחים אומרים הפוך.
אז כמו בדמוקרטיה, מי שצועק יותר חזק וקרוב לשלטון הדעה שלו מנצחת.
-
קורונה מתמודדים
ביקורת ודיונים עמוקים הם הבסיס לבאופן טבעי.
נכון.
רק שכרגע אין לי capacity לדיון כזה, אז אני נאלצת לפרוש.
נכון.
רק שכרגע אין לי capacity לדיון כזה, אז אני נאלצת לפרוש.
קורונה מתמודדים
תמרוש רוש כל הכבוד על התשובה המדוייקת לפלונית (לא מבדיל בניהן, חושד שיש יותר מאחת), כבר בתגובה הראשונה שלך היה ברור למה התכוונת ששלחת את מי שמתנגד למדינה יותר נכונה עבור ההשקפת עולם שלהם, קשה לי מאוד להבין מדוע כל מה שנוגד את דעתה לא עמוק או לא ראוי לדיון באתר? פלוני אלמוני אולי זה באמת לא הדף לדיון על החיסונים או חופש פעולה, נסי לחשוב על ניק אחר ואני שוב מתחייב לנהל איתך כל ויכוח, לשמחתי עדיין לא ניתקלתי בדף או בדיון לא ראוי בבאופן, בד"כ אני לומד יותר מאנשים עם דעה שונה משלי
-
קורונה מתמודדים
אני לא אמורה להיות פה, אבל בכל זאת, רגע של אפידמיולוגיה:
_הנתונים יש מאוד סותרים.
יש מדינות שלא עשו הסגרים, כמו יפן, ולא היתה שם בעיה._
דפוסי ההתפשטות של פתוגן (נגיף או חיידק או פרזיט) באוכלוסיה יכולים להיות שונים באופן דרסטי ממקום למקום.
זה מושפע מגיאוגרפיה, דמוגרפיה, דפוסים אורבניים, סגנונות בניה, תרבות, חוקים (רשמיים), מנהגיים (בלתי רשמיים), כלכלה, ממשל ופוליטיקה, דפוסי הגירה, תשתיות, מבנה ותפקוד של מערכת הבריאות, ואלה רק הדברים שאני מצליחה לחשוב עליהם בשלף. בטח יש עוד. אה, כן, אקלים ומזג אויר. וגם התגובה הקהילתית הראשונית. כי היא קובעת המון מההתפתחות שבאה אחר כך.
אז אני אישית לא אעז לקחת את מה שקורה ביפן, נניח, בלי לדעת על התנאים שהיו שם ועל התגובה הראשונית, בלי להכיר את התנאים התרבותיים והחברתיים והתשתיתיים שמשפיעים על התפשטות הנגיף, ולהסיק מנתון אחד (כן או לא עשו סגר) שמדיניות הסגר היא מיותרת. או בכלל להסיק מזה משהו על מה שצריך לעשות בארצות אחרות.
התחזיות השחורות, לשמחתנו לא התגשמו.
ברור.
התחזיות השחורות אמרו "אם לא תעשו כלום יהיה שחור. אם כן תפעלו לפי ההמלצות שלעיל, יהיה הרבה פחות גרוע".
והפלא ופלא, ממשלות ואנשים רבים עשו, ובאמת לא נהיה כזה שחור.
וזו היתה המטרה של ההמלצות: למנוע מהתחזיות השחורות להתגשם.
כשאפידמיולוג שעוסק במניעה שומע תלונה מהציבור בסגנון "מה עשית כזה רעש מכל המצב, תראה, עובדה שלא קרה כלום" - הוא נושם לרווחה, יודע שהצליח לו.
הכלום שלא קרה, ההר שהוליד עכבר - זה ההישג המקצועי שלו. זו התוצאה שהוא התאמץ לחתור אליה.
יש בזה גם משהו מתסכל, כי זה מקצוע אנטי-הירואי. לא רואים איך הצלת נפשות במאמץ מופלא עד כלות הכוחות של הרגע האחרון תחת אש. סתם חילקת להם ג'ל אנטיספטי ואז ישבת בשקט ולא קרה כלום.
<פיהוק>
נעם, תודה @}
_הנתונים יש מאוד סותרים.
יש מדינות שלא עשו הסגרים, כמו יפן, ולא היתה שם בעיה._
דפוסי ההתפשטות של פתוגן (נגיף או חיידק או פרזיט) באוכלוסיה יכולים להיות שונים באופן דרסטי ממקום למקום.
זה מושפע מגיאוגרפיה, דמוגרפיה, דפוסים אורבניים, סגנונות בניה, תרבות, חוקים (רשמיים), מנהגיים (בלתי רשמיים), כלכלה, ממשל ופוליטיקה, דפוסי הגירה, תשתיות, מבנה ותפקוד של מערכת הבריאות, ואלה רק הדברים שאני מצליחה לחשוב עליהם בשלף. בטח יש עוד. אה, כן, אקלים ומזג אויר. וגם התגובה הקהילתית הראשונית. כי היא קובעת המון מההתפתחות שבאה אחר כך.
אז אני אישית לא אעז לקחת את מה שקורה ביפן, נניח, בלי לדעת על התנאים שהיו שם ועל התגובה הראשונית, בלי להכיר את התנאים התרבותיים והחברתיים והתשתיתיים שמשפיעים על התפשטות הנגיף, ולהסיק מנתון אחד (כן או לא עשו סגר) שמדיניות הסגר היא מיותרת. או בכלל להסיק מזה משהו על מה שצריך לעשות בארצות אחרות.
התחזיות השחורות, לשמחתנו לא התגשמו.
ברור.
התחזיות השחורות אמרו "אם לא תעשו כלום יהיה שחור. אם כן תפעלו לפי ההמלצות שלעיל, יהיה הרבה פחות גרוע".
כשאפידמיולוג שעוסק במניעה שומע תלונה מהציבור בסגנון "מה עשית כזה רעש מכל המצב, תראה, עובדה שלא קרה כלום" - הוא נושם לרווחה, יודע שהצליח לו.
הכלום שלא קרה, ההר שהוליד עכבר - זה ההישג המקצועי שלו. זו התוצאה שהוא התאמץ לחתור אליה.
יש בזה גם משהו מתסכל, כי זה מקצוע אנטי-הירואי. לא רואים איך הצלת נפשות במאמץ מופלא עד כלות הכוחות של הרגע האחרון תחת אש. סתם חילקת להם ג'ל אנטיספטי ואז ישבת בשקט ולא קרה כלום.
<פיהוק>
נעם, תודה @}
-
קורונה מתמודדים
החזיות השחורות לא ניבאו נכון. טענו שעם הסגר יהיו כמה אלפי מונשמים, ומתים. בלי הסגר זה יהיה עשרות אלפים.
לבינתיים המספרים יותר נמוכים, מהשפעת.
לא שזה מפתיע. לפני 20 שנה הזהירו אותנו שחצי מהאנושות יחלה באיידס. אז אמרו.
זה מזכיר את הגישה הרפואית, שרואה את הגוף כחלקים, ולא כמכלול. כל אחד מומחה לחלק מסוים, ואם הוא פוגע בחלקים אחרים, זה לא ממש העניין, העיקר שמה שהוא האחראי עליו טופל.
גם לא מתחשבים במצב נפשו של החולה, למרות שמוכח כמה זה חשוב בשביל ההבראה.
אז אולי האפידמיולוג ההיפוטטי שלך לא אכפת על העליה בצריכה תרופות אנטי דכאון, או במספר האתבדויות.
או מצב כלכלי גרוע, שמוביל ללחץ, ולתזונה לקויה, ומשם הדרך למחלות היא מהירה.
או מצב נפשי גרוע, בגלל חוסר מגע.
האם את בטוחה שהקורנה עם אחוזי תמותה שעומדים מתחת לאחוז בהרבה מקומות, יותר מסוכנת ממה שציינתי.
300 מתים מקורנה בישראל, עם המון חילוקי דעות אם כולם באמת מתו מקורונה, לעומת זאת מאות אלפי מובטלים, ומצב כלכלי על הפנים.
ממש גורם לפיהוק.
אם אנשים יצטרכו לשבת בבתים מבלי להתפרנס, באיזשהו שלב לא יהיו אמצעים לחלק ג'ל אנטיספטי
את יודעת, אפידמיולוג רק מחלק, הוא לא מייצר. עובדי ממשלה, לא מייצרים כסף, הם מחלקים את כספי המיסים.
בשביל מיסים, עסקים צריכים לעבוד.
החזיות השחורות לא ניבאו נכון. טענו שעם הסגר יהיו כמה אלפי מונשמים, ומתים. בלי הסגר זה יהיה עשרות אלפים.
לבינתיים המספרים יותר נמוכים, מהשפעת.
לא שזה מפתיע. לפני 20 שנה הזהירו אותנו שחצי מהאנושות יחלה באיידס. אז אמרו.
זה מזכיר את הגישה הרפואית, שרואה את הגוף כחלקים, ולא כמכלול. כל אחד מומחה לחלק מסוים, ואם הוא פוגע בחלקים אחרים, זה לא ממש העניין, העיקר שמה שהוא האחראי עליו טופל.
גם לא מתחשבים במצב נפשו של החולה, למרות שמוכח כמה זה חשוב בשביל ההבראה.
אז אולי האפידמיולוג ההיפוטטי שלך לא אכפת על העליה בצריכה תרופות אנטי דכאון, או במספר האתבדויות.
או מצב כלכלי גרוע, שמוביל ללחץ, ולתזונה לקויה, ומשם הדרך למחלות היא מהירה.
או מצב נפשי גרוע, בגלל חוסר מגע.
האם את בטוחה שהקורנה עם אחוזי תמותה שעומדים מתחת לאחוז בהרבה מקומות, יותר מסוכנת ממה שציינתי.
300 מתים מקורנה בישראל, עם המון חילוקי דעות אם כולם באמת מתו מקורונה, לעומת זאת מאות אלפי מובטלים, ומצב כלכלי על הפנים.
ממש גורם לפיהוק.
אם אנשים יצטרכו לשבת בבתים מבלי להתפרנס, באיזשהו שלב לא יהיו אמצעים לחלק ג'ל אנטיספטי
את יודעת, אפידמיולוג רק מחלק, הוא לא מייצר. עובדי ממשלה, לא מייצרים כסף, הם מחלקים את כספי המיסים.
בשביל מיסים, עסקים צריכים לעבוד.
-
קורונה מתמודדים
_את יודעת, אפידמיולוג רק מחלק, הוא לא מייצר. עובדי ממשלה, לא מייצרים כסף, הם מחלקים את כספי המיסים.
בשביל מיסים, עסקים צריכים לעבוד._
הפוך. בשביל לעבוד, אנשים צריכים לחיות. זה מה שאפידמיולוגיה מייצרת - ידע לגבי אוכלוסיות גדולות. למשל - מה מעלה את הסיכון לסרטן או סכרת או האם מצב נפשי משפיע על הבראה.
את לא מסכימה עם החלטות ספציפיות בעניין הקורונה? לגיטימי. אני חושבת אחרת ממך, אבל זכותך. מפה ועד לטעון שכל מקצוע האפידמיולוגיה מיותר? מוזר.
אגב, גם כהכללה, מה שאת כותבת הוא מיסקונספציה נפוצה לגבי איך שוק עובד.
בניגוד למיתוס, שוק "חופשי" זה לא משהו שנוצר מעצמו. הוא דורש תשתית ממש רחבה. בתי משפט הם דוגמה קלאסית, אבל לא רק. בלי זכות קניין וזכויות חוזיות, אין שוק. יהיו הרבה פחות מיסים, למשל, בלי רישום מקרקעין ומרשם פטנטים. בלי רשות להגבלים עסקיים, לא תהיה תחרות. סתם דוגמאות, יש עוד.
ומצד שני, שי המון עסקים ממש מיותרים, שלא באמת מייצרים שום דבר שמישהו צריך. הם יוצרים את הצורך בעצמם ואז עונים עליו. זה לא יוצר ערך, לא מגדיל שום עוגה, זה סתם כסף שעובר מיד ליד.
ואני ממש לא נגד קיומו של שוק, לי יש עסק בעצמי, אבל גם לא צריך להיות רומנטיים לגביו.
בשביל מיסים, עסקים צריכים לעבוד._
הפוך. בשביל לעבוד, אנשים צריכים לחיות. זה מה שאפידמיולוגיה מייצרת - ידע לגבי אוכלוסיות גדולות. למשל - מה מעלה את הסיכון לסרטן או סכרת או האם מצב נפשי משפיע על הבראה.
את לא מסכימה עם החלטות ספציפיות בעניין הקורונה? לגיטימי. אני חושבת אחרת ממך, אבל זכותך. מפה ועד לטעון שכל מקצוע האפידמיולוגיה מיותר? מוזר.
אגב, גם כהכללה, מה שאת כותבת הוא מיסקונספציה נפוצה לגבי איך שוק עובד.
בניגוד למיתוס, שוק "חופשי" זה לא משהו שנוצר מעצמו. הוא דורש תשתית ממש רחבה. בתי משפט הם דוגמה קלאסית, אבל לא רק. בלי זכות קניין וזכויות חוזיות, אין שוק. יהיו הרבה פחות מיסים, למשל, בלי רישום מקרקעין ומרשם פטנטים. בלי רשות להגבלים עסקיים, לא תהיה תחרות. סתם דוגמאות, יש עוד.
ומצד שני, שי המון עסקים ממש מיותרים, שלא באמת מייצרים שום דבר שמישהו צריך. הם יוצרים את הצורך בעצמם ואז עונים עליו. זה לא יוצר ערך, לא מגדיל שום עוגה, זה סתם כסף שעובר מיד ליד.
ואני ממש לא נגד קיומו של שוק, לי יש עסק בעצמי, אבל גם לא צריך להיות רומנטיים לגביו.
-
קורונה מתמודדים
מפה ועד לטעון שכל מקצוע האפידמיולוגיה מיותר? מוזר.
איפה מצאת טענה כזאת?
כתבתי שזה מקצוע שצריך לקחת בחשבון כמכלול.
כמו שמנסים להכניס לרפואה נקודת מבט רחבה על הגוף, ולא להתרכז בכל איבר לחוד.
זה מה שאפידמיולוגיה מייצרת - ידע לגבי אוכלוסיות גדולות.
מה שכם לגבי הידע שלהם לנבא את העתיד, לגבי הקורונה, רובם טעו בגדול, לגבי הרבה גורמים.
אני חושבת אחרת ממך, אבל זכותך.
זה טוב שאת חושבת שככה, הקטע שיש אנשים בשלטון שמנסים לשלול את הזכות לבחור. על זה אני מדברת.
יש משפט מפורסם שאומר, אם אתה מוכן לוותר על החופש שלך למען בטחון, תשאר בלי חופש ובלי בטחון.
איפה מצאת טענה כזאת?
כתבתי שזה מקצוע שצריך לקחת בחשבון כמכלול.
כמו שמנסים להכניס לרפואה נקודת מבט רחבה על הגוף, ולא להתרכז בכל איבר לחוד.
זה מה שאפידמיולוגיה מייצרת - ידע לגבי אוכלוסיות גדולות.
מה שכם לגבי הידע שלהם לנבא את העתיד, לגבי הקורונה, רובם טעו בגדול, לגבי הרבה גורמים.
אני חושבת אחרת ממך, אבל זכותך.
זה טוב שאת חושבת שככה, הקטע שיש אנשים בשלטון שמנסים לשלול את הזכות לבחור. על זה אני מדברת.
יש משפט מפורסם שאומר, אם אתה מוכן לוותר על החופש שלך למען בטחון, תשאר בלי חופש ובלי בטחון.
-
קורונה מתמודדים
_התחזיות השחורות אמרו "אם לא תעשו כלום יהיה שחור. אם כן תפעלו לפי ההמלצות שלעיל, יהיה הרבה פחות גרוע".
יש בזה גם משהו מתסכל, כי זה מקצוע אנטי-הירואי. לא רואים איך הצלת נפשות במאמץ מופלא עד כלות הכוחות של הרגע האחרון תחת אש. סתם חילקת להם ג'ל אנטיספטי ואז ישבת בשקט ולא קרה כלום_
תודה רבה תמרוש
איזו תשובה מעולה לפרופ' לס, המומחה להופעות בטלביזיה. ולא במקרה, התגובות שלו הן כמו התגובות של טראמפ. שניהם מומחים לטלביזיה
גילוי נאות - אני לא אפידמיולוג. אני רק קשיש בסיכון, שהאפידמיולוגים הצילו אותו מהמחלה, ואולי גם ממות
יש בזה גם משהו מתסכל, כי זה מקצוע אנטי-הירואי. לא רואים איך הצלת נפשות במאמץ מופלא עד כלות הכוחות של הרגע האחרון תחת אש. סתם חילקת להם ג'ל אנטיספטי ואז ישבת בשקט ולא קרה כלום_
תודה רבה תמרוש
איזו תשובה מעולה לפרופ' לס, המומחה להופעות בטלביזיה. ולא במקרה, התגובות שלו הן כמו התגובות של טראמפ. שניהם מומחים לטלביזיה
גילוי נאות - אני לא אפידמיולוג. אני רק קשיש בסיכון, שהאפידמיולוגים הצילו אותו מהמחלה, ואולי גם ממות
קורונה מתמודדים
שעתם היפה של הקיצוניים משניי צדי המתרס, כלום לא ברור עדיין מהמחלה הזו, אך התאוריות שופעות מבלי שום הוכחות, נסו לנשום ולהבין מה קורה, לא תמיד צריך לחשוב שיש איזה קנוניה או רצון להרע, אנחנו לא כאלו מסקרנים.... לא רודפים אחרכם, לא מנסים לשתול לכם צ'יפים, ומצד שני יש המון דברים והתנהגות יותר מידי הסטרית של המוסדות והממשלה והחשיפה של פרטי הפרט יכולה להיות יותר מסוכנת מהנגיף עצמו.
קורונה מתמודדים
מי שחושב שרוצים לשתול לו צ'יפ - אתם קולטים שזה משהו ממש מסובך לעשות ושעולה המון כסף ושצריך גם לתחזק באמצעות כוח אדם וכדומה? ממש לא נשמע לי הגיוני שמישהו מתכנן לעשות כזה דבר.
-
קורונה מתמודדים
אתם קולטים שזה משהו ממש מסובך לעשות ושעולה המון כסף ושצריך גם לתחזק באמצעות כוח אדם וכדומה?
אין לי מושג כמה זה עולה, אני רק יודעת שזה כבר נמכר בשוק.
יש אנשים ברגעים אלו שמושתלים בהם צ׳יפים שמאפשרים להם לפתוח דלתות, לשלם במקומות מסוימים, ולהפעיל את המכונת צילום במשרד שלהם.
ממש לא נשמע לי הגיוני שמישהו מתכנן לעשות כזה דבר.
גם לי לא. לשתול משהו מכני לגופי כדי לא אצטרך לסחוב מפתחות וארנק, נשמע לי מטורף.
זאת אני, אבל יש אנשים שמוכנים לשלם על כך הרבה כסף, וכבר עשו את זה.
אתם קולטים שזה משהו ממש מסובך לעשות ושעולה המון כסף ושצריך גם לתחזק באמצעות כוח אדם וכדומה?
אין לי מושג כמה זה עולה, אני רק יודעת שזה כבר נמכר בשוק.
יש אנשים ברגעים אלו שמושתלים בהם צ׳יפים שמאפשרים להם לפתוח דלתות, לשלם במקומות מסוימים, ולהפעיל את המכונת צילום במשרד שלהם.
ממש לא נשמע לי הגיוני שמישהו מתכנן לעשות כזה דבר.
גם לי לא. לשתול משהו מכני לגופי כדי לא אצטרך לסחוב מפתחות וארנק, נשמע לי מטורף.
זאת אני, אבל יש אנשים שמוכנים לשלם על כך הרבה כסף, וכבר עשו את זה.
-
קורונה מתמודדים
את יכולה למצוא בקלות כתבה על כך בערוץ כאן.
הישראלים שהשתילו שבב בגופם.
את יכולה למצוא בקלות כתבה על כך בערוץ כאן.
הישראלים שהשתילו שבב בגופם.
קורונה מתמודדים
לא התכוונתי לזה, כאן את מדהרת על משהו שמישהו משתיל לעצמו מבחירה. לפני כן דובר כאן על כך שביל גייטס או מישהו אחר מעוניין להשתיל צ'יפים לכלל האוכלוסייה בחשאי. והתכוונתי לומר שזה יעלה טונה של כסף לייצר ולתפעל כזה דבר.
קורונה מתמודדים
מערבים כאן כמה דברים, אין קשר בין הצ'פים שפותחים דלתות, חיסונים, השתלת צ'יפים בכפייה וביל גייטס (למרות שזה אופנתי להאשימו). כרגע לא ידוע אם משהו באמת יודע מה, לאן, מאיפה ואיך מתמודדים עם הקורונה, יורים חיצים לכל הכיוונים, כל אחד זורק שטות ועוד מלא זמן פנוי שווה מלא תאוריות הזיות...
-
קורונה מתמודדים
להשתיל צ'יפים לכלל האוכלוסייה בחשאי.
בזה לא נתקלתי כאן. לא מדובר בחשאיות אלא בכפיה.
לפני הצ׳יפים, מדברים על חיסונים, ועוד לפני הקורנה, בארגון הבריאות העולמית על חיסון חובה עולמי.
והתכוונתי לומר שזה יעלה טונה של כסף לייצר ולתפעל כזה דבר.
שמת לב איך משכללים, ומוזילים טכנולוגיות כל הזמן. כבר לפני שלוש שנים חברות בארצות הברית ושבדיה מצאו משתלם להשתיל שבבים בעובדים שרוצים בזה. כנראה זה כן משתלם, כי אחרת לא היו עושים זאת.
במגזנים של טכנולגיה, אפשר למצוא עוד דברים שבמחשבה ראשונה בהחלט נראים כלא הגיוניים. הקטע הוא שאם תכנסי לאותם מגזינים מלפני כמה שנים, תמצאי את הדברים הלא הגיוניים האלה כבר נמכרים בשוק.
קשה להתעדכן, עד כמה הכל מהיר.
כל אחד זורק שטות ועוד מלא זמן פנוי שווה מלא תאוריות הזיות...
בכל זאת יש כאלה שמאמינים התאוריה שלהם יותר נכונה וראויה לכפיה. כאן הבעיה.
ואם אתה חושב שלא מתכוונים לחייב חיסון, אז כדאי להתעדכן. זה התחיל לפני הקורונה.
קנסות ללא מחסנים בגרמניה.
שלילת הטבות במס הכנסה באוסטרליה
גם בארץ עלתה הצעת חוק לא להכניס למוסדות הלימוד, ואף להקשות עם ביטוחי בריאות.
עכשיו זה נכנס למהלך הרבה יותר גבוה בעקבות הקורונה.
אז מי שמאמין לתאוריה שרק חיסון יחזיר אותו לשגרה, שיקח אותו.
אבל להגיד שאם אחרים לא יקחו את החיסון, אז החיסון שכן נלקח לא שווה, זה טיעון לא משכנע.
להעביר חוק לחייב חיסונים, או כל תהליך רפואי, זאת כבר דיקטטורה.
להשתיל צ'יפים לכלל האוכלוסייה בחשאי.
בזה לא נתקלתי כאן. לא מדובר בחשאיות אלא בכפיה.
לפני הצ׳יפים, מדברים על חיסונים, ועוד לפני הקורנה, בארגון הבריאות העולמית על חיסון חובה עולמי.
והתכוונתי לומר שזה יעלה טונה של כסף לייצר ולתפעל כזה דבר.
שמת לב איך משכללים, ומוזילים טכנולוגיות כל הזמן. כבר לפני שלוש שנים חברות בארצות הברית ושבדיה מצאו משתלם להשתיל שבבים בעובדים שרוצים בזה. כנראה זה כן משתלם, כי אחרת לא היו עושים זאת.
במגזנים של טכנולגיה, אפשר למצוא עוד דברים שבמחשבה ראשונה בהחלט נראים כלא הגיוניים. הקטע הוא שאם תכנסי לאותם מגזינים מלפני כמה שנים, תמצאי את הדברים הלא הגיוניים האלה כבר נמכרים בשוק.
קשה להתעדכן, עד כמה הכל מהיר.
כל אחד זורק שטות ועוד מלא זמן פנוי שווה מלא תאוריות הזיות...
בכל זאת יש כאלה שמאמינים התאוריה שלהם יותר נכונה וראויה לכפיה. כאן הבעיה.
ואם אתה חושב שלא מתכוונים לחייב חיסון, אז כדאי להתעדכן. זה התחיל לפני הקורונה.
קנסות ללא מחסנים בגרמניה.
שלילת הטבות במס הכנסה באוסטרליה
גם בארץ עלתה הצעת חוק לא להכניס למוסדות הלימוד, ואף להקשות עם ביטוחי בריאות.
עכשיו זה נכנס למהלך הרבה יותר גבוה בעקבות הקורונה.
אז מי שמאמין לתאוריה שרק חיסון יחזיר אותו לשגרה, שיקח אותו.
אבל להגיד שאם אחרים לא יקחו את החיסון, אז החיסון שכן נלקח לא שווה, זה טיעון לא משכנע.
להעביר חוק לחייב חיסונים, או כל תהליך רפואי, זאת כבר דיקטטורה.
-
- הצטרפות: 15 מרץ 2020, 10:38
קורונה מתמודדים
נשמע שזה חוזר לגל שני, משום מה לא ברור לי למה אין את אותו חרדה ולחץ כמו בהתחלה, ברור שהמשק חייב להמשיך כרגיל אבל לגבי האכיפה יש כאן מחדלים שעלולים להחזיר את המספרים למה שהיה. ממך מתחננת לכל מכרי שישמרו על הכללים שלא נחזור לסגר או כל מני המצאות נוראיות היו, לא מתגעגעת בכלל.
קורונה מתמודדים
יש עליה במספר הנדבקים כתוצאה ישירה לעלייה בכמות הבדיקות אם משוים את אחוז הנדבקים לכל מאה בדיקות שנערכו עכשיו ובעבר ,מסתבר כי בעבר אחוז הנדבקים היה גבוה ביותר מפי שניים מאשר הוא כיום, יש למשהו אינטרס לא לספר את הנתון הפשוט הזה, או את הנתון שתודה לאל אין עליה בקמות החולים קשה או המונשמים למרות העליה בכמות הנדבקים...
-
קורונה מתמודדים
יש למשהו אינטרס לא לספר את הנתון הפשוט הזה,
מסכימה איתך לחלוטין. עצוב לראות את האנשים נשאבים לפחד, וממשיכים להאמין לשלטונות, כאילו העבר מצדיק את האמון הזה.
לא שיקרו לגבי הטפלת המים והנזקים של זה, לא שקרו לגבי הכימיקלים בחיפה, וכמובן שהם לא משקרים עכשיו.
יש למשהו אינטרס לא לספר את הנתון הפשוט הזה,
מסכימה איתך לחלוטין. עצוב לראות את האנשים נשאבים לפחד, וממשיכים להאמין לשלטונות, כאילו העבר מצדיק את האמון הזה.
לא שיקרו לגבי הטפלת המים והנזקים של זה, לא שקרו לגבי הכימיקלים בחיפה, וכמובן שהם לא משקרים עכשיו.
קורונה מתמודדים
לא יודע אם ציניות או הקצנה זה הכיוון לשכנע, להבדיל מהמקרים המקומיים (בארץ) שציינת, כאן מדובר על משהו עולמי לכן לא ברור לי עדיין מה האינטרסים המשותפים של כל העולם, אם יש תאוריה הגיונית אשמח לשמוע
לא יודע אם ציניות או הקצנה זה הכיוון לשכנע, להבדיל מהמקרים המקומיים (בארץ) שציינת, כאן מדובר על משהו עולמי לכן לא ברור לי עדיין מה האינטרסים המשותפים של כל העולם, אם יש תאוריה הגיונית אשמח לשמוע
קורונה מתמודדים
גם לי לא ברור למה בדיוק רומזים כאן. זה האינטרס של כולם שהמשק יעבוד ושלאנשים יהיה כסף לבזבז.
-
קורונה מתמודדים
לא יודע אם ציניות או הקצנה זה הכיוון לשכנע,
לא ציניות ולא הקצנה, אלו עובדות מהשטח.
, להבדיל מהמקרים המקומיים (בארץ) שציינת
זה לא מקרים מקומיים, זה קורה בעוד מדינות בעולם.
ויש עוד הרבה דוגמאות שהרפואה הזיקה, הרבה יותר מהועילה.
למשל הכספית שהוכנסה לפיות שלנו במשך שנים, ואז הסתבר שזה רעל שפוגע בגופנו.
עכשיו הם מכניסים כספית ישירות לדם.
הכל בברכת משרד הבריאות.
תאוריה הגיונית אשמח לשמוע
זה לא תאוריה, אלא מסקנות אישיות. נסיון אישי עם הרפואה ורופאים.
לא יודע אם ציניות או הקצנה זה הכיוון לשכנע,
לא ציניות ולא הקצנה, אלו עובדות מהשטח.
, להבדיל מהמקרים המקומיים (בארץ) שציינת
זה לא מקרים מקומיים, זה קורה בעוד מדינות בעולם.
ויש עוד הרבה דוגמאות שהרפואה הזיקה, הרבה יותר מהועילה.
למשל הכספית שהוכנסה לפיות שלנו במשך שנים, ואז הסתבר שזה רעל שפוגע בגופנו.
עכשיו הם מכניסים כספית ישירות לדם.
הכל בברכת משרד הבריאות.
תאוריה הגיונית אשמח לשמוע
זה לא תאוריה, אלא מסקנות אישיות. נסיון אישי עם הרפואה ורופאים.
קורונה מתמודדים
אם משוים את אחוז הנדבקים לכל מאה בדיקות שנערכו עכשיו ובעבר ,מסתבר כי בעבר אחוז הנדבקים היה גבוה ביותר מפי שניים מאשר הוא כיום
ברור, קודם בדקו רק למי שהיה ליד חולה מאומת אז היו יותר נדבקים באחוזים.
יש למשהו אינטרס לא לספר
עוד פעם קונספירציות? ממשלות העולם חברו כדי להפוך אותנו לזומבים?
ברור, קודם בדקו רק למי שהיה ליד חולה מאומת אז היו יותר נדבקים באחוזים.
יש למשהו אינטרס לא לספר
עוד פעם קונספירציות? ממשלות העולם חברו כדי להפוך אותנו לזומבים?
קורונה מתמודדים
עכשיו הם מכניסים כספית ישירות לדם
אבל כבר אין כספית בחיסונים.
-
קורונה מתמודדים
יש. בחיסונים שיש בהם כמה חיסונים, בכולם יש כספית
אתם יכולים למצוא דיון בקונגרס האמריקאי על הנושא.
כמו כן, אם זה מעניין אתכם, חשוב לבדוק מה עוד מכניסים לחיסונים.
למשל MRC-5 - כדאי לבדוק מה עומד מאחורי האותיות האלו. הוא נמצא בחיסון פוליו, אבעבועות רוח, ובחיסון משולש
עוד פעם קונספירציות?
ממשלות העולם חברו כדי להפוך אותנו לזומבים?
להאמין שיש שחיתויות בממשל זה הזוי?
להאמין שלחלק גדול מבעלי הכוח איכפת יותר מהלובסטים בעלי הממון מהעם זאת אשליה?
אני לא מאמינה שבריאותי עמדה בראש מעיינהם כאשר קבעו בממשלה לפתוח את איקאה, ולסגור את הים.
יש. בחיסונים שיש בהם כמה חיסונים, בכולם יש כספית
אתם יכולים למצוא דיון בקונגרס האמריקאי על הנושא.
כמו כן, אם זה מעניין אתכם, חשוב לבדוק מה עוד מכניסים לחיסונים.
למשל MRC-5 - כדאי לבדוק מה עומד מאחורי האותיות האלו. הוא נמצא בחיסון פוליו, אבעבועות רוח, ובחיסון משולש
עוד פעם קונספירציות?
ממשלות העולם חברו כדי להפוך אותנו לזומבים?
להאמין שיש שחיתויות בממשל זה הזוי?
להאמין שלחלק גדול מבעלי הכוח איכפת יותר מהלובסטים בעלי הממון מהעם זאת אשליה?
אני לא מאמינה שבריאותי עמדה בראש מעיינהם כאשר קבעו בממשלה לפתוח את איקאה, ולסגור את הים.
קורונה מתמודדים
גם אם יש עדיין (ובכל מקום שבדקתי כתוב שכבר אין, במיוחד בחיסונים לתינוקות) בחיסונים כספית - אכלת פעם סנדוויץ' טונה? כי יש בו יותר כספית מבחיסון.
-
- הצטרפות: 22 יוני 2020, 21:54
- דף אישי: הדף האישי של אי_ננה*
קורונה מתמודדים
בחיסונים כספית - אכלת פעם סנדוויץ' טונה? כי יש בו יותר כספית מבחיסון.
מבליחה לרגע להגיד שיש הבדל בין צריכת רעלנים ומתכות דרך מערכת העיכול ובין הזרקה ישירה לרקמת שריר/שומן
אז הטיעון הזה נשמע טוב על הנייר, אבל לא רלוונטי בעליל.
(חוזרת חזרה להיות עציץ כאן)
מבליחה לרגע להגיד שיש הבדל בין צריכת רעלנים ומתכות דרך מערכת העיכול ובין הזרקה ישירה לרקמת שריר/שומן
אז הטיעון הזה נשמע טוב על הנייר, אבל לא רלוונטי בעליל.
(חוזרת חזרה להיות עציץ כאן)
-
קורונה מתמודדים
ובכל מקום שבדקתי כתוב שכבר אין, במיוחד בחיסונים לתינוקות
חפשי Thimerosal
הבעיה עם תרופות שצריך לחפש מה עומד מאחורי כל מילה וקוד.
בגלל זה ממצליצה לך גם לבדוק מהיר בויקיפידיה באנגלית מה עומד מאחורי MRC-5
ובכל מקום שבדקתי כתוב שכבר אין, במיוחד בחיסונים לתינוקות
חפשי Thimerosal
הבעיה עם תרופות שצריך לחפש מה עומד מאחורי כל מילה וקוד.
בגלל זה ממצליצה לך גם לבדוק מהיר בויקיפידיה באנגלית מה עומד מאחורי MRC-5
קורונה מתמודדים
חיפשתי. הוא לא נמצא יותר בחיסונים שניתנים לילדים מאז 1999.
-
קורונה מתמודדים
מתוך ארגון הבריאות העולמי:
Thiomersal-containing vaccines are used widely across the world. A number of products containing thiomersal have been prequalified by WHO (i.e. they have been assessed by WHO as meeting international standards for assured quality, safety and efficacy) and are being supplied by United Nations procurement agencies. During 2010, UNICEF and the Pan American Health Organization Revolving Fund supplied 325 million doses of thiomersal-containing vaccines for routine vaccination activities and response to outbreaks of infectious diseases such as influenza or epidemic meningitis.
זה נמצא בחיסוני טטנוס, שפעת ועוד.
מתוך ארגון הבריאות העולמי:
Thiomersal-containing vaccines are used widely across the world. A number of products containing thiomersal have been prequalified by WHO (i.e. they have been assessed by WHO as meeting international standards for assured quality, safety and efficacy) and are being supplied by United Nations procurement agencies. During 2010, UNICEF and the Pan American Health Organization Revolving Fund supplied 325 million doses of thiomersal-containing vaccines for routine vaccination activities and response to outbreaks of infectious diseases such as influenza or epidemic meningitis.
זה נמצא בחיסוני טטנוס, שפעת ועוד.
-
קורונה מתמודדים
וכמו שכבר כתבתי, לדעת רבים כספית זה לא הדבר היחיד שבעייתי ברשימה.
וכמו שכבר כתבתי, לדעת רבים כספית זה לא הדבר היחיד שבעייתי ברשימה.
קורונה מתמודדים
מתוך ה FDA :
The use of mercury-containing preservatives in vaccines has declined markedly since 1999.
FDA is continuing its efforts toward reducing or removing thimerosal from all existing vaccines. Much progress has been made to date. FDA has been actively working with manufacturers, particularly those that manufacture childhood vaccines, to reach the goal of eliminating thimerosal from vaccines, and has been collaborating with other PHS agencies to further evaluate the potential health effects of thimerosal. In this regard, all vaccines routinely recommended for children 6 years of age or younger and marketed in the U.S. contain no thimerosal or only trace amounts (1 microgram or less mercury per dose), with the exception of inactivated influenza vaccine, which was first recommended by the Advisory Committee on Immunization Practices in 2004 for routine use in children 6 to 23 months of age
כמו שאמרתי, לא נותנים את זה בחיסונים הרגילים לילדים. זה נמצא בחיסונים מסויימים ובכמויות קטנות מאוד.
The use of mercury-containing preservatives in vaccines has declined markedly since 1999.
FDA is continuing its efforts toward reducing or removing thimerosal from all existing vaccines. Much progress has been made to date. FDA has been actively working with manufacturers, particularly those that manufacture childhood vaccines, to reach the goal of eliminating thimerosal from vaccines, and has been collaborating with other PHS agencies to further evaluate the potential health effects of thimerosal. In this regard, all vaccines routinely recommended for children 6 years of age or younger and marketed in the U.S. contain no thimerosal or only trace amounts (1 microgram or less mercury per dose), with the exception of inactivated influenza vaccine, which was first recommended by the Advisory Committee on Immunization Practices in 2004 for routine use in children 6 to 23 months of age
כמו שאמרתי, לא נותנים את זה בחיסונים הרגילים לילדים. זה נמצא בחיסונים מסויימים ובכמויות קטנות מאוד.
קורונה מתמודדים
ואם כך מה שכתבת על כך שבחיסונים שיש בהם כמה חיסונים יש את זה מן הסתם לא נכון, כי אלו בדיוק החיסונים שניתנים לילדים ותינוקות.
-
קורונה מתמודדים
קופת חולים ממליצים על חיסון שפעת מגיל חצי שנה עד 12.
לא מצליחה למצוא אם בארץ הם בלי כספית.
לא מצליחה למצוא אם בארץ הם בלי כספית.
-
קורונה מתמודדים
חוץ מזה שגם למבוגרים לא מומלץ כספית, אז למה להסתכן?
קורונה מתמודדים
בכל מקום ראיתי שכתוב שבארץ אין בכלל שימוש בחומר הזה בחיסונים לילדים. אז אולי יש בחיסון נגד שפעת, בסדר. זו לא סיבה להימנע מחיסונים בכלל ובטח שלא להימנע מהחיסונים השגרתיים לילדים ותינוקות נגד מחלות קשות מאוד.
-
קורונה מתמודדים
אז אולי יש בחיסון נגד שפעת,
אז זהו, שאם כן יש, מדוע ממליצים לתת אותם לתינוקות, ונשים בהריון?
זו לא סיבה להימנע מחיסונים בכלל ובטח שלא להימנע מהחיסונים השגרתיים לילדים ותינוקות נגד מחלות קשות מאוד.
אם שנים שמו לנו כספית בשיניים ובחיסונים, האם זה מוגזם להמשיך להיות זהירים?
מחלות קשות מאוד.
שפעת, היא לא מחלה קשה. יש סיכונים לתסביכים, אבל לרוב מדובר בחוסור נוחות וכמה ימים חופה.
כמה שהמדע יתקדם, וכמה חיסונים הם ימציאו, עדיין המוות בסוף יגיע.
אתם יכולים להתחבא בבית מפני מחלות, תאונות דרכים, וחולי נפש שמסתובבים ברחובות. לדחוף כימיקלים עם הבטחות לניסים ונפלאות.
מה שלא תעשו, זה לא יעזור. הוא בסוף יתפוס אתכם.
חוץ מזה שקשה לי לדמיין את החיים קסומים כמו שהם בלי המרכיב של המוות.
אז אולי יש בחיסון נגד שפעת,
אז זהו, שאם כן יש, מדוע ממליצים לתת אותם לתינוקות, ונשים בהריון?
זו לא סיבה להימנע מחיסונים בכלל ובטח שלא להימנע מהחיסונים השגרתיים לילדים ותינוקות נגד מחלות קשות מאוד.
אם שנים שמו לנו כספית בשיניים ובחיסונים, האם זה מוגזם להמשיך להיות זהירים?
מחלות קשות מאוד.
שפעת, היא לא מחלה קשה. יש סיכונים לתסביכים, אבל לרוב מדובר בחוסור נוחות וכמה ימים חופה.
כמה שהמדע יתקדם, וכמה חיסונים הם ימציאו, עדיין המוות בסוף יגיע.
אתם יכולים להתחבא בבית מפני מחלות, תאונות דרכים, וחולי נפש שמסתובבים ברחובות. לדחוף כימיקלים עם הבטחות לניסים ונפלאות.
מה שלא תעשו, זה לא יעזור. הוא בסוף יתפוס אתכם.
חוץ מזה שקשה לי לדמיין את החיים קסומים כמו שהם בלי המרכיב של המוות.
קורונה מתמודדים
כשדיברתי על מחלות קשות התכוונתי לאלה שמחסנים מפניהן בחיסונים השגרתיים, לא לשפעת שזה חיסון נפרד ושונה כל שנה. אם כי גם שפעת יכולה להיות מחלה קשה.
עם כל הכבוד לקסם של החיים וכו', זה נראה לי קצת פחות קסום אם חס וחלילה מת לך תינוק משעלת או חצבת כשהיה אפשר למנוע זאת.
עם כל הכבוד לקסם של החיים וכו', זה נראה לי קצת פחות קסום אם חס וחלילה מת לך תינוק משעלת או חצבת כשהיה אפשר למנוע זאת.
-
קורונה מתמודדים
כשדיברתי על מחלות קשות התכוונתי לאלה שמחסנים מפניהן בחיסונים השגרתיים, לא לשפעת שזה חיסון נפרד ושונה כל שנה. אם כי גם שפעת יכולה להיות מחלה קשה.
האם תרגישי יותר רגועה שרופאים יחליטו בשביל כולם?
האם זה לא יותר מרגיע, שיש לך את הזכות לבחור אילו חיסונים לקחת?
על זה הדיון בסך הכל. זכות הבחירה על הגוף שלנו.
מי שמפחד מאבעועות רוח או שפעת, שיקח חיסון. שיעשה את השיקולים שלו.
ֿאם יצא חיסון לקורנה בזמן הקרוב, ומישהו כל כך מפחד מהמחלה שיהיה מוכן לקחת לחיסון שנעשה בחופזה שיהיה לו לבריאות.
אף פעם לא מצאתי הגיון בטענה שהחיסונים לא עובדים, אלא אם כן כולם יחוסנו.
אם חס וחלילה מת לך תינוק משעלת או חצבת
יש המון אם בחיים.
יש נשים שמצטערות שהן נתנו לילד שלהן חיסון, כי הוא נפגע כתוצאה מזה. אפשר לבחור לא להאמין להם, אבל אם זה כן נכון, האם באמת יהיה נכון למדוד את הכאב של האמהות השונות
האם תרגישי יותר רגועה שרופאים יחליטו בשביל כולם?
האם זה לא יותר מרגיע, שיש לך את הזכות לבחור אילו חיסונים לקחת?
על זה הדיון בסך הכל. זכות הבחירה על הגוף שלנו.
מי שמפחד מאבעועות רוח או שפעת, שיקח חיסון. שיעשה את השיקולים שלו.
ֿאם יצא חיסון לקורנה בזמן הקרוב, ומישהו כל כך מפחד מהמחלה שיהיה מוכן לקחת לחיסון שנעשה בחופזה שיהיה לו לבריאות.
אף פעם לא מצאתי הגיון בטענה שהחיסונים לא עובדים, אלא אם כן כולם יחוסנו.
אם חס וחלילה מת לך תינוק משעלת או חצבת
יש המון אם בחיים.
יש נשים שמצטערות שהן נתנו לילד שלהן חיסון, כי הוא נפגע כתוצאה מזה. אפשר לבחור לא להאמין להם, אבל אם זה כן נכון, האם באמת יהיה נכון למדוד את הכאב של האמהות השונות
קורונה מתמודדים
כל השאלות שהעלית פה הן שאלות כמעט פילוסופיות שכבודן במקומן מונח. אבל חשוב גם להכיר את העובדות ולא להפיץ מידע שגוי. לשאלתך אני בעד חופש בחירה ושכל אחד ואחת יקבלו את ההחלטות שלהם. אבל כדי להגיע להחלטה כזאת צריך להכיר את העובדות ולגבי זה היה חשוב לי לדייק כאן. לבוא ולומר שיש כספית בכל החיסונים זה פשוט לא נכון.
-
קורונה מתמודדים
לומר שיש כספית בכל החיסונים זה פשוט לא נכון.
לא כתבתי בכל החיסונים, אלא בכל החיסונים המשולים והמחומשים, אבל עדיין כנראה זה לא אקטואלי להיום.
עדיין יש חיסונים עם כספית.
חשוב לי לדייק
את צודקת. זה חשוב, והנה גרמת לדיון שמעלה אמיתות אחרות.
רק בדבר אחד את לא צודקת.
כל השאלות שהעלית פה הן שאלות כמעט פילוסופיות שכבודן במקומן מונח.
זה לא דיון תיאורתי פילוסופי. מדובר בפוליטיקה, בחדשות היום. השאלות האלו נידונות בבתי המחוקקים ברחבי העולם, גם בישראל.
אני מבינה שהרבה נגד זה, אך האם הם מודעים שיש כאלה הפועלים ברצינות לכיוון הזה.
לומר שיש כספית בכל החיסונים זה פשוט לא נכון.
לא כתבתי בכל החיסונים, אלא בכל החיסונים המשולים והמחומשים, אבל עדיין כנראה זה לא אקטואלי להיום.
עדיין יש חיסונים עם כספית.
חשוב לי לדייק
את צודקת. זה חשוב, והנה גרמת לדיון שמעלה אמיתות אחרות.
רק בדבר אחד את לא צודקת.
כל השאלות שהעלית פה הן שאלות כמעט פילוסופיות שכבודן במקומן מונח.
זה לא דיון תיאורתי פילוסופי. מדובר בפוליטיקה, בחדשות היום. השאלות האלו נידונות בבתי המחוקקים ברחבי העולם, גם בישראל.
אני מבינה שהרבה נגד זה, אך האם הם מודעים שיש כאלה הפועלים ברצינות לכיוון הזה.
-
קורונה מתמודדים
ואגב, שפעת היא מחלה קשה.
כמובן שלא תמיד, ולא לכל אחד.
רוב הצעירים הבריאים יעברו אותה בשלום.
אבל אלה שלא... סיבוכיה רבים ומורכבים ויכולים לגרום ( ואף גורמים כל שנה) למקרי מוות. פה ובעולם.
כמובן שלא תמיד, ולא לכל אחד.
רוב הצעירים הבריאים יעברו אותה בשלום.
אבל אלה שלא... סיבוכיה רבים ומורכבים ויכולים לגרום ( ואף גורמים כל שנה) למקרי מוות. פה ובעולם.
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
קורונה מתמודדים
אולי כשיגמר הדיון על החיסונים תעבירו אותו לדף מתאים?
אני הולכת לחפש דפים שעוסקים בחיסונים בשביל להקל.
אני הולכת לחפש דפים שעוסקים בחיסונים בשביל להקל.
-
קורונה מתמודדים
אני לא בטוחה שיש דף לגמרי מתאים (חיפשתי ׳חיסון׳ וגם ׳חיסונים׳, והיו לא מעט דפים, אבל לא בטוחה שהם מתאימים, ולא היה כלום ב׳לחסן׳).
כדי אולי להעביר עכשיו או לפתוח דף חדש עם שם מתאים, כדי שהדיון יוכל להיות נגיש בחיפוש גם בהמשך.
כדי אולי להעביר עכשיו או לפתוח דף חדש עם שם מתאים, כדי שהדיון יוכל להיות נגיש בחיפוש גם בהמשך.
-
קורונה מתמודדים
לדעתי זה מאוד מתאים לדף הקורונה, כחלק מהמאמץ העולמי המתוקשר להמציא מחלות חדשות ולזרוע חרדות, חשוב לדעתי שכול מבקר.ת בדף ת.יחשף לדעה שונה ולקשר הישיר בין הקורונה, חיסונים, חברות התרופות וכדו'
קורונה מתמודדים
אז לדעתך הקורונה היא המצאה ועובדים עלינו?
-
קורונה מתמודדים
אני מתכוונת רק לשיחה לגבי החיסונים.
וגם- אם לא מתאים לך להעביר/שיעבירו, השיחה יכולה להשאר כאן. רק שבעוד תקופה, כשמישהו יחפש מידע על חיסונים בעד ונגד או נזקי הכספית בחיסונים וכד׳, המידע שאתן חולקות פה ישאר חבוי בדף הזה שכותרתו קשורה לקורונה.
וגם- אם לא מתאים לך להעביר/שיעבירו, השיחה יכולה להשאר כאן. רק שבעוד תקופה, כשמישהו יחפש מידע על חיסונים בעד ונגד או נזקי הכספית בחיסונים וכד׳, המידע שאתן חולקות פה ישאר חבוי בדף הזה שכותרתו קשורה לקורונה.
-
קורונה מתמודדים
אז לדעתך הקורונה היא המצאה ועובדים עלינו? בהתחלה זה היה לדעתי כיום זו סברה רווחת שהמגפה זו מהומה על לא מהומה, ושיש אינטרסים מאחורי הפאניקה שזרעו, כיום יש יותר חולים מאי פעם ועדיין רוב המשק עובד, ממשלת החירום אפילו לא התחילה לחשוב על לטפל והמהדורות לא פותחות עם תמונות של פניקה ברחובות.
-
קורונה מתמודדים
ואגב, שפעת היא מחלה קשה.
עדיין אף פעם לא עצרו את כל העולם בגללה.
גם תאונות דרכים גורמות להרבה מתים ופצועים לכל החיים.
גם טעויות רפואיות, אם תחפשי תגלי מספרים מפחידים.
זאת לא השאלה מבחינתי, אלא אם המספרים נכונים.
אני אתן לך דוגמא. לפני יומיים או שלושה הופיעו שלושה מאמרים בווינט.
הראשון דיבר על עליה של חולים בישראל. השני על החולים בכל העולם. השלילי, האמינות של הבדיקות עומדת על 50%.
אחד ועוד אחד. משוואה פשוטה עם תשובה לא ברורה.
האם הקורנה באמת כל כך מסוכנת. התחילו על 3% אחוז תמותה, וזה ירד לפחות מ 1%.
ממשלת החירום
ממשלת חירום של 36 שרים, עם הוצאות לא הגיוניות, זאת לא ממשלת חירות. זאת ממשלת הקומבינות.
נראה לך שלמישהו שם אכפת ממך יותר מהכסא שלו?
ואגב, שפעת היא מחלה קשה.
גם תאונות דרכים גורמות להרבה מתים ופצועים לכל החיים.
גם טעויות רפואיות, אם תחפשי תגלי מספרים מפחידים.
זאת לא השאלה מבחינתי, אלא אם המספרים נכונים.
אני אתן לך דוגמא. לפני יומיים או שלושה הופיעו שלושה מאמרים בווינט.
הראשון דיבר על עליה של חולים בישראל. השני על החולים בכל העולם. השלילי, האמינות של הבדיקות עומדת על 50%.
אחד ועוד אחד. משוואה פשוטה עם תשובה לא ברורה.
האם הקורנה באמת כל כך מסוכנת. התחילו על 3% אחוז תמותה, וזה ירד לפחות מ 1%.
ממשלת החירום
ממשלת חירום של 36 שרים, עם הוצאות לא הגיוניות, זאת לא ממשלת חירות. זאת ממשלת הקומבינות.
נראה לך שלמישהו שם אכפת ממך יותר מהכסא שלו?
-
קורונה מתמודדים
בעיני זה לא משנה באיזה אחוז המחלה הזו מסוכנת או לא.
היא מסוכנת באחוזים מסויימים, לאוכלוסיות מסויימות יותר מאחרות. ועדיין..
היה מקרה של צעיר בריא לחלוטין שחלה ומת ממנה. היו בארה"ב כמה מקרים של ילדים שנפטרו ממנה.
רב הנסתר על הגלוי.
היא מסוכנת באחוזים מסויימים, לאוכלוסיות מסויימות יותר מאחרות. ועדיין..
היה מקרה של צעיר בריא לחלוטין שחלה ומת ממנה. היו בארה"ב כמה מקרים של ילדים שנפטרו ממנה.
רב הנסתר על הגלוי.
-
קורונה מתמודדים
פה מצאתי הסבר אפשרי לקורונה ולבעיות אחרות שעלו השנה.
https://m.youtube.com/watch?v=[po]jrQzqz drkM[/po]&feature=youtu.be
https://m.youtube.com/watch?v=[po]jrQzqz drkM[/po]&feature=youtu.be
-
קורונה מתמודדים
איך מתמודדים עם העצב והגעגוע, ותחושת ההחמצה שמעיקה בחזה )-: ?
אני גרה בחו"ל ולא יודעת מתי אראה שוב את משפחתי. היינו אמורים לבלות את כל הקיץ יחד. עצוב לי כל כך.
את התינוקי הם זכו לראות רק פעם אחת, והופס, עוד רגע הוא כבר בכלל לא תינוק יותר.
הגדולה מתגעגעת לבני דודים. היא לא רוצה לדבר יותר בוידאו, כי זה רק גורם לה להיות עצובה עוד יותר.
די, שיגמר כבר....
אני גרה בחו"ל ולא יודעת מתי אראה שוב את משפחתי. היינו אמורים לבלות את כל הקיץ יחד. עצוב לי כל כך.
הגדולה מתגעגעת לבני דודים. היא לא רוצה לדבר יותר בוידאו, כי זה רק גורם לה להיות עצובה עוד יותר.
די, שיגמר כבר....
קורונה מתמודדים
לא נכון! כשהייתה מגפה של השפעת הספרדית בין השנים 1918-1920 המשק בהחלט נפגע, והואט עד כדי כמעט עצירה.
לא נכון! כשהייתה מגפה של השפעת הספרדית בין השנים 1918-1920 המשק בהחלט נפגע, והואט עד כדי כמעט עצירה.
קורונה מתמודדים
לפלונית הגולה, אני ממש מבינה את הסבל והכאב שלך, להיות מבודדת מכל היקרים שלך, אחותי גם בגלות ובדיוק אתמול שוחחנו על הנושא, היא ממש בדיכאון עד כדי כך שלשמחתי אמרה שהיא דיברה עם בן זוגה על חזרה אחרי 17 שנים, מקווה שיסתדר וכולם יוכלו להתראות ולהתאחד עם היקרים מעבר לים
קורונה מתמודדים
סיוט מתמשך פשוט המדינה נוסעת בלי נהג או עם נהג בעיניים עצומות, לא מצליחה להבין מה גורם למשהו.יא להצביע לדבר הזה, לא נתפס, פשוט המדינה במגמת התרסקות. דיייייי. בלי קשר למגפה,חיסונים,פוליטיקה רק מוסר ובחירת אנשים שייצגו אתכם
-
קורונה מתמודדים
לא הצבענו לדבר הזה.
הצבענו לדבר השני, שמכר את הקולות שלנו ונהיה הדבר הזה:)
הצבענו לדבר השני, שמכר את הקולות שלנו ונהיה הדבר הזה:)
קורונה מתמודדים
ממש מפחיד, אני לצערי הצבעתי לדבר השלישי כמעט הכי רחוק מדבר הדוחה ועדיין קיבלתי אותו וגם הצליח להפוך את הפתק שלי למשהו יותר דוחה ממנו, בלי ציניות אין לי מושג לאן ואיך ממשיכים, אנשים איבדו תקווה ואמון אחוז קטן יוצא להפגין והשאר כמו כבשים, מקבלים את רוע הגזירה.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2020, 11:03
- דף אישי: הדף האישי של טל_שחק*
קורונה מתמודדים
משהו.י יכולה להסביר לי איך קרה שאנחנו הגענו למקום הזה, ממדינה ששימשה מופת להתמודדות נכונה למדינה אדומה ודוגמה להתנהלות גרועה, איפה הייתה הטעות, אני אשמח מאוד להבין ואם אפשר בלי פוליטיקה ורק עובדות ממשיות בלי דעות, זה ממש מסקרן אותי, קראתי באתר שזה תלוי בכמות הבדיקות שגדלה אבל כבר ברור שזו לא הסיבה, אשמח מאוד להסבר.
-
קורונה מתמודדים
אין לי עובדות ממשיות, וכן, אני יכולה להציג רק את דעתי, או את הזוית שלי בתור מי שחיה בגרמניה.
הסגר פה מההתחלה היה הרבה פחות סגור. לא נשמע דבר כמו לטייל 100 מטר מהבית, למשל, או דברים בסגנון.
להפך! ההמלצה היתה לצאת לטייל בחוץ, לנשום, להנות ולשמור מרחק.
ואכן, ההרגשה (שלי) היא שאנשים עדיין שומרים ומשתדלים.
עניין המסכות פה התחיל הרבה יותר מאוחר מאשר בישראל. מהרגע שיצאה ההנחיה הזאת רוב רובם של האנשים לובש מסכה (על האף והפה!) בכל מקום סגור.
ברדיו הישראלי אני שומעת הרבה דיבורים על זה שבאירופה פתחו את הסגר.
בעיר שבה אני גרה החיים ממש לא חזרו למסלולם - ילדי הגנים הצעירים עוד לא חזרו לגן, ויחזרו רק אחרי חופשת הקיץ (הבוגרים כן חזרו).
הורים שמוכרחים לעבוד כן שולחים את ילדיהם לגן, וגם הורים שמרגישים שמשתגעים בבית. ז"א שכן מותר לשלוח לגן, אבל מהאזרחים מצופה שיתוף פעולה, והם אכן משתפים פעולה.
אנשים אשכרה משאירים את הילדים בבית בשביל למנוע התפרצות!
לבתי הספר חזרו בהתחלה רק הכיתות שכותבות מבחני סיום (ז"א ד' - שעוברים לחטיבה, י' ואלה שכותבים בגרויות), וגם הם חזרו רק בקפסולות.
רק לפני חודש חזרו כל התלמידים, וגם הם בקפסולות.
בסוף יוני התחילה כאן חופשת הקיץ (התאריכים של החופשה משתנים בין המחוזות), ולמרות החופש, אנשים פה לא משתוללים כאילו אין מחר.
המסעדות ובתי הקפה יצרו יותר מרחב והוציאו שולחנות. המבקרים צריכים להרשם ולהשאיר מספר טלפון.
בריכות השחיה סגורות.
הקולנוע סגור.
חדרי הכושר סגורים, חלקם חזרו לפעילות מאוד מצומצמת. בכל מקום מותר מספר מוגבל של אנשים, וצריך להרשם לפני.
בקיצור, ממש לא היתה פה "מסיבת סיום קורונה", כמו שלהרגשתי היתה בישראל.
אולי לאנשים פה יש יותר הגיון בראשם, או אולי הם קיבלו הסברים יותר טובים (אמרנו שלא נכניס פוליטיקה (-; ) אבל יש הבנה שהמצב הולך להמשך, וכן יש דברים שלא יחזרו להיות כפי שהיו, ושכדאי פשוט להתרגל...
מה שכן - המשפחות פה יותר קטנות, ובאופן כללי אנשים נמצאים יותר עם המשפחה הגרעינית ופחות בחמולות ועם שכנים וחברים.
יש פחות מגע פיזי, חיבוקים ונשיקות.
ולסיום רק אומר שגרמניה היא קצת יותר גדולה מישראל, ובכל מקום המצב נראה קצת אחרת, לפי מצב הקורונה בערים ובמחוזות השונים.
נראה לי שזהו (-:
הסגר פה מההתחלה היה הרבה פחות סגור. לא נשמע דבר כמו לטייל 100 מטר מהבית, למשל, או דברים בסגנון.
להפך! ההמלצה היתה לצאת לטייל בחוץ, לנשום, להנות ולשמור מרחק.
ואכן, ההרגשה (שלי) היא שאנשים עדיין שומרים ומשתדלים.
עניין המסכות פה התחיל הרבה יותר מאוחר מאשר בישראל. מהרגע שיצאה ההנחיה הזאת רוב רובם של האנשים לובש מסכה (על האף והפה!) בכל מקום סגור.
ברדיו הישראלי אני שומעת הרבה דיבורים על זה שבאירופה פתחו את הסגר.
בעיר שבה אני גרה החיים ממש לא חזרו למסלולם - ילדי הגנים הצעירים עוד לא חזרו לגן, ויחזרו רק אחרי חופשת הקיץ (הבוגרים כן חזרו).
הורים שמוכרחים לעבוד כן שולחים את ילדיהם לגן, וגם הורים שמרגישים שמשתגעים בבית. ז"א שכן מותר לשלוח לגן, אבל מהאזרחים מצופה שיתוף פעולה, והם אכן משתפים פעולה.
אנשים אשכרה משאירים את הילדים בבית בשביל למנוע התפרצות!
לבתי הספר חזרו בהתחלה רק הכיתות שכותבות מבחני סיום (ז"א ד' - שעוברים לחטיבה, י' ואלה שכותבים בגרויות), וגם הם חזרו רק בקפסולות.
רק לפני חודש חזרו כל התלמידים, וגם הם בקפסולות.
בסוף יוני התחילה כאן חופשת הקיץ (התאריכים של החופשה משתנים בין המחוזות), ולמרות החופש, אנשים פה לא משתוללים כאילו אין מחר.
המסעדות ובתי הקפה יצרו יותר מרחב והוציאו שולחנות. המבקרים צריכים להרשם ולהשאיר מספר טלפון.
בריכות השחיה סגורות.
הקולנוע סגור.
חדרי הכושר סגורים, חלקם חזרו לפעילות מאוד מצומצמת. בכל מקום מותר מספר מוגבל של אנשים, וצריך להרשם לפני.
בקיצור, ממש לא היתה פה "מסיבת סיום קורונה", כמו שלהרגשתי היתה בישראל.
אולי לאנשים פה יש יותר הגיון בראשם, או אולי הם קיבלו הסברים יותר טובים (אמרנו שלא נכניס פוליטיקה (-; ) אבל יש הבנה שהמצב הולך להמשך, וכן יש דברים שלא יחזרו להיות כפי שהיו, ושכדאי פשוט להתרגל...
מה שכן - המשפחות פה יותר קטנות, ובאופן כללי אנשים נמצאים יותר עם המשפחה הגרעינית ופחות בחמולות ועם שכנים וחברים.
יש פחות מגע פיזי, חיבוקים ונשיקות.
ולסיום רק אומר שגרמניה היא קצת יותר גדולה מישראל, ובכל מקום המצב נראה קצת אחרת, לפי מצב הקורונה בערים ובמחוזות השונים.
נראה לי שזהו (-:
-
קורונה מתמודדים
תיקון טעות - בראשון ליולי נפתחו חלק מבריכות השחיה (עם ההרשמה מבעוד מועד).
ברים ופאבים סגורים.
ברים ופאבים סגורים.
-
קורונה מתמודדים
מהאזרחים מצופה שיתוף פעולה, והם אכן משתפים פעולה
חזרתי לפה לקרוא מה שכתבתי לאחר שיחה עם בעלי על הנושא, ורציתי להדגיש שאני חלילה לא מאשימה את אזרחי ישראל במצב!
להפך. חלק מההגבלות שהוטלו על הישראלים הן בעיני לא הגיוניות בעליל ולכן גם הכעס וחוסר שיתוף הפעולה.
ההרגשה שלי היא שכאן בגרמניה מנסים להקל על האנשים איפה שרק ניתן.
חזרתי לפה לקרוא מה שכתבתי לאחר שיחה עם בעלי על הנושא, ורציתי להדגיש שאני חלילה לא מאשימה את אזרחי ישראל במצב!
להפך. חלק מההגבלות שהוטלו על הישראלים הן בעיני לא הגיוניות בעליל ולכן גם הכעס וחוסר שיתוף הפעולה.
ההרגשה שלי היא שכאן בגרמניה מנסים להקל על האנשים איפה שרק ניתן.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2020, 11:03
- דף אישי: הדף האישי של טל_שחק*
קורונה מתמודדים
תודה רבה, פלוני אלמונית תודה רבה על התשובה, אין ספק שהיה משהו בהוראות של היציאה מהסגר שהרס הכל, בכל מקרה אני מאוד מקווה שיהיה כאן איזה שינוי בהנהגה או בהוראות המעורפלות.
קורונה מתמודדים
חלק מההגבלות שהוטלו על הישראלים הן בעיני לא הגיוניות הגל השני לא קשור להגבלות, האזרחים ברובם היו ממש ממושמעים באופן מפתיע, לא צריך לתת אפילו חצי אחוז של לקיחת אשמה, המפלגה השלטת ברוב חוצפתה מנסה לזרוק את האשמה עלנו. הגל השני הגיע בעוצמה כזו מפני שלא הייתה תוכנית יציאה מהסגר הראשון, לא היה מערך מסודר של הטיפול, וגם לא התעסקו בזה בין הגל הראשון לשני, היו צברים יותר חשובים מבחינתם, רכבים, החזרי מס, סיפוחים וספחות. הבדיחה על חשבוננו וזה לא גשם 

-
קורונה מתמודדים
הגל השני לא קשור להגבלות, האזרחים ברובם היו ממש ממושמעים באופן מפתיע_
אני לגמרי מסכימה איתך, איתי (זו אני הגרמניה).
מה שכתבתי יצא לי קצת עקום, בכלל לא התכוונתי להטיל ולו חצי טיפת אשמה על האנשים.
הרי זה ברור שישראל הגיעה למצב הזה בגלל ה (חוסר) הנהגה.
אין לי מילים. אני קוראת חדשות ופשוט לא מצליחה להאמין שככה מתנהלת מדינה.
קראתי ראיון עם רופאה ללא גבולות שעובדת עם נפגעי אבולה באפריקה, שם היא סיפרה שהצעד הראשון לטיפול במגיפה הוא אמון האנשים בשילטון.
נו, מילא.
אני לגמרי מסכימה איתך, איתי (זו אני הגרמניה).
מה שכתבתי יצא לי קצת עקום, בכלל לא התכוונתי להטיל ולו חצי טיפת אשמה על האנשים.
הרי זה ברור שישראל הגיעה למצב הזה בגלל ה (חוסר) הנהגה.
אין לי מילים. אני קוראת חדשות ופשוט לא מצליחה להאמין שככה מתנהלת מדינה.
קראתי ראיון עם רופאה ללא גבולות שעובדת עם נפגעי אבולה באפריקה, שם היא סיפרה שהצעד הראשון לטיפול במגיפה הוא אמון האנשים בשילטון.
נו, מילא.
-
- הצטרפות: 21 דצמבר 2018, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של אני_מליה*
קורונה מתמודדים
אני גם בדיכאון מזה שהמשפחה לא יכולה לפגוש את התינוק. מנגד, המצב בהחלט לא עושה חשק לחזור...
קורונה מתמודדים
יש כמה דברים שכדאי וחשוב להקשיב להם בנושא שמדברים על התוכנית הגלובלית ועל הקורונה מבחינה עולמית, ביל גייטס ואינטרסים מדיניים, אחפש כמה קישורים לשים פה...
הראשון זו שיחה מאוד חושפנית עם ירון וויס (לשעבר משרד החוץ) שסולק\ ברח מהארץ...המנחה קצת פחות רלוונטי לטעמי אבל יפה לו מאוד שהביא את השיחה הזו
https://www.facebook.com/636538680/vide ... 997428681/
יש מאמר של אלון דהן על תוכנית האג'נדה 21 שנחתמה על ידי כמה מדינות ואנחנו בניהן וכנראה פועלת ברקע של הדברים כדי להגיע למימוש
https://www.ahava528.com/%D7%90%D7%92%D ... zsF5UjAlkE
וגם סירטון בנושא https://youtu.be/F9mpLxpg4Pc
המציאות יכולה להיראות מאוד מפחידה(והיא מפחידה באמת) עם כל הדברים שקורים ואנחנו לא מודעים לכך שמנסים להפוך אותנו לשפני ניסיונות. אבל ידע זה כוח, אני חושבת שברגע שמסת הציבור שיבין שהשילטון (כמגמה עולמית)הוא לא של העם יותר והאינטרסים מנוגדים ככה יקומו יותר קהילות שיקחו את האחריות לחיים שלהם בידיים שלהם, עד שלא יהיה יותר אמון בנתינת סמכות לשילטון. ככה שמי שיחשוב שהוא ראוי להיות מנהיג חובת ההוכחה תהיה עליו, הפילטרים של הציבור יהפכו להיות הרבה יותר קשים ברגע שיבינו שהציבור צריך להגן על עצמו מפני בעלי האינטרסים, הלוואי!
העולם במגמת שינוי, סך הכל זה הגיוני...מבחינת ההיסטוריה אנחנו בעידן שאמור כבר להגיע לשינוי ומעבר לתקופה אחרת. כל ההיסטוריה מורכבת מעידנים והפיכות, זה תמיד זז ומתחלף...זה המטריקס
הראשון זו שיחה מאוד חושפנית עם ירון וויס (לשעבר משרד החוץ) שסולק\ ברח מהארץ...המנחה קצת פחות רלוונטי לטעמי אבל יפה לו מאוד שהביא את השיחה הזו
https://www.facebook.com/636538680/vide ... 997428681/
יש מאמר של אלון דהן על תוכנית האג'נדה 21 שנחתמה על ידי כמה מדינות ואנחנו בניהן וכנראה פועלת ברקע של הדברים כדי להגיע למימוש
https://www.ahava528.com/%D7%90%D7%92%D ... zsF5UjAlkE
וגם סירטון בנושא https://youtu.be/F9mpLxpg4Pc
המציאות יכולה להיראות מאוד מפחידה(והיא מפחידה באמת) עם כל הדברים שקורים ואנחנו לא מודעים לכך שמנסים להפוך אותנו לשפני ניסיונות. אבל ידע זה כוח, אני חושבת שברגע שמסת הציבור שיבין שהשילטון (כמגמה עולמית)הוא לא של העם יותר והאינטרסים מנוגדים ככה יקומו יותר קהילות שיקחו את האחריות לחיים שלהם בידיים שלהם, עד שלא יהיה יותר אמון בנתינת סמכות לשילטון. ככה שמי שיחשוב שהוא ראוי להיות מנהיג חובת ההוכחה תהיה עליו, הפילטרים של הציבור יהפכו להיות הרבה יותר קשים ברגע שיבינו שהציבור צריך להגן על עצמו מפני בעלי האינטרסים, הלוואי!
העולם במגמת שינוי, סך הכל זה הגיוני...מבחינת ההיסטוריה אנחנו בעידן שאמור כבר להגיע לשינוי ומעבר לתקופה אחרת. כל ההיסטוריה מורכבת מעידנים והפיכות, זה תמיד זז ומתחלף...זה המטריקס
-
- הצטרפות: 15 יולי 2020, 11:09
- דף אישי: הדף האישי של צבר קמל
קורונה מתמודדים
פתאום מתחשק לי לכתוב על המצב, אחרי ההפגנה אתמול ואחרי דיכאון מהמנהיגם שבחרתי ומאלה שלא, ניסתי אתמול מפוצץ באנדרנלין להזכר בכל הדברים שטובים במדינה הזו למרות ועל אף הכל, התחלתי בראש ואז כשהרגשתי שזה ממש מרגיע ומנחם אותי רשמתי על הנייר, לא אלאה אתכם בכל הרשימה אלה רק בתובנה שחיזקה ונחמה אותי קצת, במדינת ישראל רוב התושבים הם אנשים טובים, מוכשרים, אמפטיים וחשובה להם המדינה. אנחנו בתקופה מאוד מסובכת עולמית ומקומית כרגע יש בחוד ההנהגה איש מאוד מאוד חד, חכם וקריזמתי ממש ברמה העולמית, מעולם לא בחרתי בו ואני מוכרח להודות שהוא התחיל טוב ועשה כמה דברים יעילים למדינה, {{אבל}} כבר תקופה שהוא ממש לא בעיניין של טובת המדינה, הציבור או הביטחון האינטרס שמוביל אותו זה האישי עבורו ועבור משפחתו, לאור כל התכונות שרשמתי למעלה כל מי שמתקרב עליו נשאב ומסתנוור מאורו המתעתע ולא משנה כמה חזק או חכם היריב הוא פשוט מסמרטט אותו, ברמה שכל ילד מבין שזה לא כוח.
המסקנות שלי מכל הארועים הם:
יש אחלה ציבור בארץ ורק אנחנו יכולים לקדם שינוי בארץ.
המדינה שלנו היא נס גלוי מול כל הסובבים אותנו.
הקורונה היא נגיף שיכול להיות מאוד מסוכן לאוכלוסיה מסויימת, ולאחרים שפעת מרגיזה ולא יותר.
לא רחוק היום שיהיה כאן במדינה יותר נוח, מתחשב, חברתי ונכון.
ממש לא חייב שפוליטיקה תהייה של נוכלים ושקרנים, צריך לא לקבל את זה.
ביבי גאון ולצערי הוא לא מתכוון לפרוש בקרוב, ואין משהו כרגע שיכול לעמוד איתן מולו.
לפחות פעם ביום נעזור או אפילו לחייך לאדם זר הדבר ישפיע לפחות על 2 אנשים.
יש כאן שפע אדיר של משאב אנושי שיכול בקלות לגדול להיות מעצמה כלכלית, כבר לא צריך אדמות או כוח צבאי מספיק שכל ויצירתיות, דבר שיש לנו בשפע בארץ.
לזכור שאנחנו כולנו בני אדם ללא קשר לדת או דעות פוליטיות, כמה שהסתכסכתי עם אנשים שדעתם שונה משלי- מיותר, רובנו בסופו של דבר רוצים לחיות בחברה יותר מכילה, אוהבת ותומכת.
למי ששרד עד כאן מגיע ח.ח
זה ארוך אבל הייתי חייב לפרוק
המסקנות שלי מכל הארועים הם:
יש אחלה ציבור בארץ ורק אנחנו יכולים לקדם שינוי בארץ.
המדינה שלנו היא נס גלוי מול כל הסובבים אותנו.
הקורונה היא נגיף שיכול להיות מאוד מסוכן לאוכלוסיה מסויימת, ולאחרים שפעת מרגיזה ולא יותר.
לא רחוק היום שיהיה כאן במדינה יותר נוח, מתחשב, חברתי ונכון.
ממש לא חייב שפוליטיקה תהייה של נוכלים ושקרנים, צריך לא לקבל את זה.
ביבי גאון ולצערי הוא לא מתכוון לפרוש בקרוב, ואין משהו כרגע שיכול לעמוד איתן מולו.
לפחות פעם ביום נעזור או אפילו לחייך לאדם זר הדבר ישפיע לפחות על 2 אנשים.
יש כאן שפע אדיר של משאב אנושי שיכול בקלות לגדול להיות מעצמה כלכלית, כבר לא צריך אדמות או כוח צבאי מספיק שכל ויצירתיות, דבר שיש לנו בשפע בארץ.
לזכור שאנחנו כולנו בני אדם ללא קשר לדת או דעות פוליטיות, כמה שהסתכסכתי עם אנשים שדעתם שונה משלי- מיותר, רובנו בסופו של דבר רוצים לחיות בחברה יותר מכילה, אוהבת ותומכת.
למי ששרד עד כאן מגיע ח.ח
זה ארוך אבל הייתי חייב לפרוק
-
קורונה מתמודדים
צבר קמל אחלה דרך ומקום לפרוק, אמח מקווה שהעם מתחיל להתעורר ולהבין מול מי אנחנו וזה לא מול אנשים עם דעות שונות אלה עם שילטון מנותק.
צבר קמל אחלה דרך ומקום לפרוק, אמח מקווה שהעם מתחיל להתעורר ולהבין מול מי אנחנו וזה לא מול אנשים עם דעות שונות אלה עם שילטון מנותק.
-
קורונה מתמודדים
צבר קמל מדוייק, העם מתחיל להתעורר בלי שום קשר לצד פוליטי, (בינארי) לא עובד מחליפים.
-
- הצטרפות: 21 יולי 2020, 12:06
קורונה מתמודדים
הסוף !! גם הכי מרובעים שמאמינים ובולעים את כל מה שהתקשורת מאכילה אותם מתחילים להבין שניפחו את השפעת למימדים מטורפים, הבלוף נחשף, השאלה עכשיו תוך כמה זמן נוכל להתקדם לשילטון והנהגה אחרת ויותר שפויה שדואגת לאזרחים.
קורונה מתמודדים
צבר קמל
תודה לך! מסכימה איתך מאוד.
"לפחות פעם ביום נעזור או אפילו לחייך לאדם זר הדבר ישפיע לפחות על 2 אנשים."
קשה לשנות את המצב הגדול שאנחנו נמצאים בו, אבל אפילו עזרה קטנה לאנשים שסביבנו, זה מה שעושה את כל ההבדל.
תודה לך! מסכימה איתך מאוד.
"לפחות פעם ביום נעזור או אפילו לחייך לאדם זר הדבר ישפיע לפחות על 2 אנשים."
קשה לשנות את המצב הגדול שאנחנו נמצאים בו, אבל אפילו עזרה קטנה לאנשים שסביבנו, זה מה שעושה את כל ההבדל.
-
קורונה מתמודדים
קיבלתם כבר את התשלום של הקיסר או שעדיין לא עבר הכסף לחשבון? זרוק עלינו כסף ביבי זה ירדים אותנו, לא נפגין ונמשיך לשלם ברבית דרבית עבורו, שלח את השוטרים, שרים, מלככי הפניכה ושאר שפוטים עיורים אלינו ועלינו מבטיחים להמשיך להעריץ אותך ואת משפחתך.
-
- הצטרפות: 15 יולי 2020, 11:09
- דף אישי: הדף האישי של צבר קמל
קורונה מתמודדים
מיואש, אין יותר סימנים או תמרורי אזהרה ברורים יותר, אנחנו כבר בזמן פציעות, חייבים להתעורר ולנסות לשפר את השיח ביננו, ברור לי שזה הכי קשה לשחרר ולנסות להכיל או להבין את הצד השני במיוחד בתקופה כזו שהכול מועצם וכולם על הקצה. הבעיה תפתר רק אם נימצא דרך לקבל את השכן, חבר, או בן משפחה שחושב אחרת ולא משנה שהוא משנן סיסמאות חלולות, או דף מסרים שמופץ חייבים לזכור ולכבד את דעתו. השלום ביננו לצערי לא יגיע מהפוליטקאים או ממפלגות שתוכנם כשמם הוא לפלג, השלום חייב לבוא מהעם. אנחנו בימי הבית השלישי בין אם אתם מאמינים או לא, עובדתית היינו כאן קודם והכשלנו את עצמנו ונשלחו לגלות, פרעות ושואה... {{חייבים להתעורר}}
כותב כדי לזכור ולהזכיר לעצמי לפני כל הפגנה או מפגש עם דעה אחרת. מתאמן על הסבלנות וההכלה שלי.
כותב כדי לזכור ולהזכיר לעצמי לפני כל הפגנה או מפגש עם דעה אחרת. מתאמן על הסבלנות וההכלה שלי.
-
- הצטרפות: 19 אוקטובר 2018, 01:30
- דף אישי: הדף האישי של קארי_ירוקה*
קורונה מתמודדים
_איך מתמודדים עם העצב והגעגוע, ותחושת ההחמצה שמעיקה בחזה ?
די, שיגמר כבר...._
חיבוק <3
מבינה אותך למרות שאין לי ילדים.. יום רודף יום וממש ממש מבאס זה הרבה מעבר למשעמם פשוט חסר תוכן וחסר צורה וללא תעסוקה הרבה יותר..בעלי רוב היום עסוק מאוד בעבודה שלו (חקלאות) ואני גם לא רוצה ולא צריכה לשבת לו על העורק הראשי...הגעוגעים לאנשים למשפחה ולדברים מאוד מציפים
די, שיגמר כבר...._
חיבוק <3
מבינה אותך למרות שאין לי ילדים.. יום רודף יום וממש ממש מבאס זה הרבה מעבר למשעמם פשוט חסר תוכן וחסר צורה וללא תעסוקה הרבה יותר..בעלי רוב היום עסוק מאוד בעבודה שלו (חקלאות) ואני גם לא רוצה ולא צריכה לשבת לו על העורק הראשי...הגעוגעים לאנשים למשפחה ולדברים מאוד מציפים
-
קורונה מתמודדים
תודה קארי ירוקה. זו אני מהציטוט למעלה.
עדיין עצובה.
כשגוגל שולח תמונות של "היום לפני שנתיים..." אני מעבירה אותן מהר מהר, שלא ישבר לי הלב.
עדיין עצובה.
כשגוגל שולח תמונות של "היום לפני שנתיים..." אני מעבירה אותן מהר מהר, שלא ישבר לי הלב.
קורונה מתמודדים
מה נסגר עם הסגר, ערים אדומות, ראש השנה, עוצר לילה? יש כאן גולשים שמעודכנים בחדשות או מצליחים להבין מה קורה?
לא מקשיב לחדשות וכל מי שאני שואל לא יודע.
לא מקשיב לחדשות וכל מי שאני שואל לא יודע.
קורונה מתמודדים
מה שיהיה נכון לעכשיו ישתנה ממילא בעוד מקסימום חצי שעה
ראש השנה לצורך הזה נראה כמו עתיד רחוק...
ראש השנה לצורך הזה נראה כמו עתיד רחוק...