די! כבר שנתיים שאני בהתקף שלא מסתיים
פעם אחת הצלחתי לצאת מזה (לפני 6 שנים) לרמיסיה ארוכה ומבורכת
אבל הפעם אני לא מצליחה
ומרוב חיפושים אני כבר לא מוצאת את הדרך הנכונה עבורי
יש כאן מי שהצליח.ה לצאת מזה?
קוליטיס מחפשת ולא מוצאת את הדרך להבריא
-
- הצטרפות: 06 מאי 2017, 19:19
- דף אישי: הדף האישי של מבקשת_שלווה*
-
- הצטרפות: 01 יולי 2008, 21:51
- דף אישי: הדף האישי של תפוח_אדמה*
אני מכירה אחד שהצליח, מקרוהן.
מה הוא עשה:
מהתבוננות מהצד, אני חושבת שאצלו הבעייה היא שהוא כן ממשיך לאכול אוכל מעובד. אבל אני לא יודעת בוודאות.
מה הוא עשה:
- עבר לאכול מרק עוף ואוכל מפורק (כמו של תינוקות, מיוחד למחלות מעיים דלקתיות) למשך שלושה שבועות.
- אז הוסיף בהדרגה סוגי מזון לאט לאט, וראה איך הם משפיעים. הוא אוכל כמעט רק אורגני, עם מעט סיבים, מוצרי חלב אורגנים מותססים ומעט, ביצים, עוף אורגני וכו'.
- מזריק יומירה.
מהתבוננות מהצד, אני חושבת שאצלו הבעייה היא שהוא כן ממשיך לאכול אוכל מעובד. אבל אני לא יודעת בוודאות.
מה התזונה שלך? זה ממש ממש חשוב. וכדאי ללכת לנטורופט מצוין.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
ממליצה על עדי זוסמן לא פגשתי אותה או דיברתי איתה מעולם, אבל ראיתי הרבה הרצאות ווובינרים שלה וקראתי את כל האתר שלה, והיא מצויינת. וגם איכפתית.
דיאטת SCD. יש המון מידע באינטרנט, קבוצות פייס. וגם ספר בעברית "לצאת ממעגל הקסמים" איליין גוטשל.
-
- הצטרפות: 20 יוני 2006, 16:57
- דף אישי: הדף האישי של רוזה_לי*
עדי זוסמן טובה לאנשים מסויימים.
אני נפגשתי איתה ובאמת היא הייתה איכפתית, אבל צורת החשיבה כל כך זרה לי, כל כך שונה מאופן ההתנהלות שלי, שאני הייתי נזהרת מהמלצות גורפות כאלה. במיוחד שהיא פספסה בריאותי אמיתית שהיא הייתה אמורה לגלות.
אני נפגשתי איתה ובאמת היא הייתה איכפתית, אבל צורת החשיבה כל כך זרה לי, כל כך שונה מאופן ההתנהלות שלי, שאני הייתי נזהרת מהמלצות גורפות כאלה. במיוחד שהיא פספסה בריאותי אמיתית שהיא הייתה אמורה לגלות.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2008, 23:28
- דף אישי: הדף האישי של גם_אמא_של_אורי*
שלום מבקשת שלווה,
אני דיאטנית ואשמח לנסות לעזור לך כאן.
את רוצה לספר קצת מה את עושה עכשיו? כלומר מה אוכלת? מה ניסית ועבד? מה ניסית ולא עבד?
אני דיאטנית ואשמח לנסות לעזור לך כאן.
את רוצה לספר קצת מה את עושה עכשיו? כלומר מה אוכלת? מה ניסית ועבד? מה ניסית ולא עבד?