צבע טבעי לשיער
-
- הצטרפות: 17 דצמבר 2007, 20:45
- דף אישי: הדף האישי של ניקי_Loves_Life*
צבע טבעי לשיער
מישהי / מישהו מכם עושה גוונים בשיער? האם קיים חומר טבעי / פחות מזיק מהרגיל? לא עשיתי כ-3 שנים ומאוד בא לי לעשות.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
צבע טבעי לשיער
מעולם לא.
זה לא נראה לי באופן טבעי.
ככל שאני מתעמקת יותר ברעיונות אקולוגיים, בתזונה בריאה ובדברים כמו דימוי הגוף של בנותינו, כך אני מוכנה פחות ופחות לשתף פעולה עם תרבות הצרכנות והאדרת ה"יופי" הסינתטי והמלאכותי.
חוץ מזה, אני נתקלת יותר ויותר במקרים של נשים, שמרוב צביעת שיער נגרם נזק מערכתי כזה, שהרופא שלהן דרש מהן להפסיק לצבוע בגלל נזקים בריאותיים. חוץ מזה שהסימן הראשון לבעיות היה הידלדלות השיער, וחוץ מזה שהצבע בשיער "שובר" אותו כך, שהוא גורם לשיער לבן.
ישוחרר השיער לאלתר!
זה לא נראה לי באופן טבעי.
ככל שאני מתעמקת יותר ברעיונות אקולוגיים, בתזונה בריאה ובדברים כמו דימוי הגוף של בנותינו, כך אני מוכנה פחות ופחות לשתף פעולה עם תרבות הצרכנות והאדרת ה"יופי" הסינתטי והמלאכותי.
חוץ מזה, אני נתקלת יותר ויותר במקרים של נשים, שמרוב צביעת שיער נגרם נזק מערכתי כזה, שהרופא שלהן דרש מהן להפסיק לצבוע בגלל נזקים בריאותיים. חוץ מזה שהסימן הראשון לבעיות היה הידלדלות השיער, וחוץ מזה שהצבע בשיער "שובר" אותו כך, שהוא גורם לשיער לבן.
ישוחרר השיער לאלתר!
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
צבע טבעי לשיער
חוץ מזה בשיער "שובר" אותו כך, שהוא גורם לשיער לבן
כל מה שכתבת נכון
אבל מי בכל זאת אוהבת גוונים שתמרח קצת מי מלח או לימון על השיער שלה ותצא ביום שמש עם רוח כמו היום לטייל בחוץ
כל מה שכתבת נכון
אבל מי בכל זאת אוהבת גוונים שתמרח קצת מי מלח או לימון על השיער שלה ותצא ביום שמש עם רוח כמו היום לטייל בחוץ
-
- הצטרפות: 26 פברואר 2006, 09:14
צבע טבעי לשיער
הצבע בשיער "שובר" אותו כך, שהוא גורם לשיער לבן
אפשר הסבר?
אפשר הסבר?
-
צבע טבעי לשיער
הצבע בשיער "שובר" אותו כך, שהוא גורם לשיער לבן
הדרך היחידה לצבע להיכנס לתוך השערה היא לגרום נזק כימי כזה, שהשערה "נשברת". להרוס אותה כדי להכניס צבע. ההרס הזה גם מלבין את השיער, אם זה תהליך שכבר החל.
הדרך היחידה לצבע להיכנס לתוך השערה היא לגרום נזק כימי כזה, שהשערה "נשברת". להרוס אותה כדי להכניס צבע. ההרס הזה גם מלבין את השיער, אם זה תהליך שכבר החל.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
צבע טבעי לשיער
פעם היה איזה דיבור על תה שחור אבל זה רק למי שרוצה להכהות.
להבהרה: מושחים במיץ לימון חלק מקווצות השיער (כמו שעושים גוונים) ויוצאים עם זה לשמש. לקחת בחשבון שזה די שורף את הקצוות ושאח"כ צריך להזין את השיער מאוד.
את שניהם לא ניסיתי, רק שמעתי מחברות.
להבהרה: מושחים במיץ לימון חלק מקווצות השיער (כמו שעושים גוונים) ויוצאים עם זה לשמש. לקחת בחשבון שזה די שורף את הקצוות ושאח"כ צריך להזין את השיער מאוד.
את שניהם לא ניסיתי, רק שמעתי מחברות.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
צבע טבעי לשיער
יש לכמה חברות צבעי שיער (ואולי שטיפות גם) שאמורים להיות טבעיים.
עם זאת אחותי האלרגית לחינה נמצאה אלרגית גם לשלושה סוגים מהצבעים האלו (אחרי שכל פעם אמא שלי התעקשה שהיא תנסה לפני שהיא תצבע, באחת מהן מס\"מ על ס"מ בצד הצוואר נוצרה נפיחות שלא היתה מביישת חזרת ואדמומיות בקוטר מטורף).
כאמור היא אלרגית לחינה גם, כך שלא יודעת אם זה פשוט משהו טבעי בכל אלו שהיא אלרגית אליו או שהם לא באמת טבעיים במיוחד...
ואם את בת 25, וללא שיער שיבה - אולי פשוט למצוא דברים אחרים שיגרמו לך להרגיש לא דהויה? והספרים ינסו לדחוף לך דברים מיותרים. תתעלמי.
עם זאת אחותי האלרגית לחינה נמצאה אלרגית גם לשלושה סוגים מהצבעים האלו (אחרי שכל פעם אמא שלי התעקשה שהיא תנסה לפני שהיא תצבע, באחת מהן מס\"מ על ס"מ בצד הצוואר נוצרה נפיחות שלא היתה מביישת חזרת ואדמומיות בקוטר מטורף).
כאמור היא אלרגית לחינה גם, כך שלא יודעת אם זה פשוט משהו טבעי בכל אלו שהיא אלרגית אליו או שהם לא באמת טבעיים במיוחד...
ואם את בת 25, וללא שיער שיבה - אולי פשוט למצוא דברים אחרים שיגרמו לך להרגיש לא דהויה? והספרים ינסו לדחוף לך דברים מיותרים. תתעלמי.
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
- דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*
צבע טבעי לשיער
אלרגיות הן בהחלט גם לדברים טבעיים ולצמחים.
אותי מעניין אם הצבעים האלה צובעים. פעם , לפני מיליון שנה, ניסיתי איזו שטיפה/צבע טבעי ומה שעצבן אותי זה שלא ראו על השיער שלי כלום, אבל כלום. חוץ מזה גם חינה שחורה לא ראו בכלל על השיער שלי אז, וחינה אדומה עשתה עלי עבודה מאד עדינה, ראו רק בשמש קצת. אולי היום עם כל הלבן זה יעבוד יותר טוב, אבל בימים הצעירים שלי זה לא ממש הזיז לשיער שלי.
אותי מעניין אם הצבעים האלה צובעים. פעם , לפני מיליון שנה, ניסיתי איזו שטיפה/צבע טבעי ומה שעצבן אותי זה שלא ראו על השיער שלי כלום, אבל כלום. חוץ מזה גם חינה שחורה לא ראו בכלל על השיער שלי אז, וחינה אדומה עשתה עלי עבודה מאד עדינה, ראו רק בשמש קצת. אולי היום עם כל הלבן זה יעבוד יותר טוב, אבל בימים הצעירים שלי זה לא ממש הזיז לשיער שלי.
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
צבע טבעי לשיער
הי
ממה שידוע לי..חינה עוטפת את השיערה למשך 3 חודשים
והשיער לא יכול לנשום הוא נחנק.אומרים שהיא מייבשת את השיער(למרות שיש לי חברה שעושה חינה שנים,ושיערה רך ונעים)
אם עושים אחרי חינה צבע(כשיש שאריות של חינה עדיין)
השיער יצא ירוק ולהיפך.
זה כל מה שאני יודעת על חינה
ממה שידוע לי..חינה עוטפת את השיערה למשך 3 חודשים
והשיער לא יכול לנשום הוא נחנק.אומרים שהיא מייבשת את השיער(למרות שיש לי חברה שעושה חינה שנים,ושיערה רך ונעים)
אם עושים אחרי חינה צבע(כשיש שאריות של חינה עדיין)
השיער יצא ירוק ולהיפך.
זה כל מה שאני יודעת על חינה
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
צבע טבעי לשיער
אני צבעתי שנים עם חינה וזה לא ייבש לי את השיער. אולי עזר שהוספתי לחינה כל מה שהיה במטבח:ביצה, תה ורק אלוהים זוכר מה עוד.
מה שכן, שמעתי שצריך זמן בין צביעת של חינה לצבע שיער רגיל.
אגב יש חוטיני סקסי גם מבד של 100% כותנה(התלבטתי אם לכתוב את זה בעילום שם....)
הרצתי בגוגל וראיתי שיש חברות שטוענות שיש להן צבעים טבעים
http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID ... icleID=152
http://www.amir-segev.com/site/detail/d ... [po]detail id[/po]=557435
אולי הכי טוב לשאול ספר שאמור להיות טבעי שכזה.
סתם בשביל כל בעלות שיער החום שבינינו דעו שהצבע הלוהט של שנת 2009 לשיער הוא חום. כן ,אז עדיף לחכות עם הצבע לשנה הבאה........
http://www.bok.co.il/SelectedArticle.as ... cleID=7698
מה שכן, שמעתי שצריך זמן בין צביעת של חינה לצבע שיער רגיל.
אגב יש חוטיני סקסי גם מבד של 100% כותנה(התלבטתי אם לכתוב את זה בעילום שם....)
הרצתי בגוגל וראיתי שיש חברות שטוענות שיש להן צבעים טבעים
http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID ... icleID=152
http://www.amir-segev.com/site/detail/d ... [po]detail id[/po]=557435
אולי הכי טוב לשאול ספר שאמור להיות טבעי שכזה.
סתם בשביל כל בעלות שיער החום שבינינו דעו שהצבע הלוהט של שנת 2009 לשיער הוא חום. כן ,אז עדיף לחכות עם הצבע לשנה הבאה........
http://www.bok.co.il/SelectedArticle.as ... cleID=7698
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
צבע טבעי לשיער
חיפשתי בספר ישן: 'קוסמטיקה טבעית' של ליז סנדרסון.
היא כותבת:
קמומיל לשיער בלונדיני ,
תה- מקנה גוון ערמוני לשיער חום
חבושים- מקנים ברק זהוב לשיער בהיר
טבק- לשיער חום (1/2 כפית ל- 1/2 ליטר מים )
רוזמרין ו/ או מרווה רפואית אדומה- לחיזוק צבע כהה
פרי הסמבוק- מקנה ברק כהה
חלב כבשים- נגד שיער שיבה .
הכמוית הן 2 כפיות לחצי ליטר מים רותחים.
ועוד משהו להסתרת שיער שיבה :
1 כפית תה
1 כפית מרווה רפואית
1 כפית רום
1 ליטר מים
מרתיחים את התה והמרווה למשך שעתיים. מקררים ומסננים. מוסיפים רום ומעסים לתוך השיער 4-5 פעמים בשבוע.
היא כותבת:
קמומיל לשיער בלונדיני ,
תה- מקנה גוון ערמוני לשיער חום
חבושים- מקנים ברק זהוב לשיער בהיר
טבק- לשיער חום (1/2 כפית ל- 1/2 ליטר מים )
רוזמרין ו/ או מרווה רפואית אדומה- לחיזוק צבע כהה
פרי הסמבוק- מקנה ברק כהה
חלב כבשים- נגד שיער שיבה .
הכמוית הן 2 כפיות לחצי ליטר מים רותחים.
ועוד משהו להסתרת שיער שיבה :
1 כפית תה
1 כפית מרווה רפואית
1 כפית רום
1 ליטר מים
מרתיחים את התה והמרווה למשך שעתיים. מקררים ומסננים. מוסיפים רום ומעסים לתוך השיער 4-5 פעמים בשבוע.
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
צבע טבעי לשיער
אה ועוד משהו שאני חושבת ששמעתי או שסתם נראה לי הגיוני, אבל לא בטוחה: קליפות של פקאנים לשיער כהה.
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
צבע טבעי לשיער
למה לצבוע שיער שיבה?
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
צבע טבעי לשיער
למה לצבוע שיער שיבה?
יש כאלה שמרגישות דהויות,ופחות יפות בעייני עצמן
זה מאוד אינדבידואלי.. לא כולן מרגישות בנוח עם הלבן,מה גם שהשיער הלבן מתנהג לגמרי אחרת משיער רגיל,יש לו אישיות משלו.
ולעניינינו,יש צבע מצויין ללא אמוניה,שעושה את העבודה
הוא נקרא "נטורטינט" אפשר להשיג אותו בעדן מרקט או בחנויות טבע(אינו מכיל אמוניה)
כמו כן יש חינה(קולורה) מאוד זולה בגוונים שונים,היא לא טבעית כמו חינה אדומה שקונים בשוק
אבל היא גם פחות מזיקה משאר החומרים שנמצאים בפארמים,והיא עושה עבודה יפה גם כן
מה שכן היא דוהה יותר מהר מה"נטורטינט" אבל זה גם נראה יותר טבעי ופחות צבוע,שכן היא מכסה בצורה עדינה
ואפשר לראות עדיין את הלבן ממתחת,כלומר,היא מכסה אך לא לחלוטין(מה שנראה לי התחלה טובה למי שרק מתחילה לצבוע)
אמא אפשר גם לצבוע חכם ונקודתי,לא צריך לצבוע את כל הראש בבת אחת,כלומר למרוח צבע רק על האזורים שמפריעים לך בעיין.
יש כאלה שמרגישות דהויות,ופחות יפות בעייני עצמן
זה מאוד אינדבידואלי.. לא כולן מרגישות בנוח עם הלבן,מה גם שהשיער הלבן מתנהג לגמרי אחרת משיער רגיל,יש לו אישיות משלו.
ולעניינינו,יש צבע מצויין ללא אמוניה,שעושה את העבודה
הוא נקרא "נטורטינט" אפשר להשיג אותו בעדן מרקט או בחנויות טבע(אינו מכיל אמוניה)
כמו כן יש חינה(קולורה) מאוד זולה בגוונים שונים,היא לא טבעית כמו חינה אדומה שקונים בשוק
אבל היא גם פחות מזיקה משאר החומרים שנמצאים בפארמים,והיא עושה עבודה יפה גם כן
מה שכן היא דוהה יותר מהר מה"נטורטינט" אבל זה גם נראה יותר טבעי ופחות צבוע,שכן היא מכסה בצורה עדינה
ואפשר לראות עדיין את הלבן ממתחת,כלומר,היא מכסה אך לא לחלוטין(מה שנראה לי התחלה טובה למי שרק מתחילה לצבוע)
אמא אפשר גם לצבוע חכם ונקודתי,לא צריך לצבוע את כל הראש בבת אחת,כלומר למרוח צבע רק על האזורים שמפריעים לך בעיין.
צבע טבעי לשיער
כי שיער שיבה מגיעה לפני זמנו בעידן הזה שאנו חיים בו, בגלל איך שאנו חיים. אנחנו נראות כבר זקנות בגלל שיער השיבה ,ואנחנו בתחילת ה 40.
אם את בת 40 , את לא רוצה להיראות בת 50 או 60.
תשובה למה לצבוע שיער שיבה..
אם את בת 40 , את לא רוצה להיראות בת 50 או 60.
תשובה למה לצבוע שיער שיבה..
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2009, 14:50
- דף אישי: הדף האישי של שורשים_עמוקים*
צבע טבעי לשיער
זה לא קשור ישירות לשיחה על האם לצבוע שיער שיבה אבל חשבתי לתרום, אולי זה יועיל למישהי.
לי יש שיער חום כהה ובעבר (בתיכון) הוספתי גוונים שונים של חום לשיער עם קפה שחור
אין לי יותר את המתכון אבל זה היה בסה"כ יוגורט שערבבתי לתוכו כמות יפה של שאריות קפה שחור. מורחים טוב על כל הראש, עוטפים בניילון נצמד ויושבים בשמש. זה עובד מעולה ונראה עוד יות טוב אם חופפים אח"כ עם ביצה כי זה מוסיף מלא ברק.
חברה שלי עשתה את זה איתי כהשיער שלה היה צבוע כבר וזה עדיין הוסיף הרבה גוונים יפים.
לטעמי זה מתאים רק לבעלות שיער חום בהיר וכהות יותר.
לי יש שיער חום כהה ובעבר (בתיכון) הוספתי גוונים שונים של חום לשיער עם קפה שחור
אין לי יותר את המתכון אבל זה היה בסה"כ יוגורט שערבבתי לתוכו כמות יפה של שאריות קפה שחור. מורחים טוב על כל הראש, עוטפים בניילון נצמד ויושבים בשמש. זה עובד מעולה ונראה עוד יות טוב אם חופפים אח"כ עם ביצה כי זה מוסיף מלא ברק.
חברה שלי עשתה את זה איתי כהשיער שלה היה צבוע כבר וזה עדיין הוסיף הרבה גוונים יפים.
לטעמי זה מתאים רק לבעלות שיער חום בהיר וכהות יותר.
צבע טבעי לשיער
בבית אריאלה, בספרייה בתל אביב, יש ספר של קובי בר (כן, ההוא מהפשטידות) על מיליון ואחד דברים טבעיים לגמרי שאפשר לשים בשים כדי לצבוע או לגוון או לרפא או משהו.
זה פשוט ספר מתכונים... לשיער!
http://simania.co.il/bookdetails.php?[po]item id[/po]=616295
זה פשוט ספר מתכונים... לשיער!
http://simania.co.il/bookdetails.php?[po]item id[/po]=616295
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
צבע טבעי לשיער
הבהרת שיער בעזרת דבש: בדבש יש hydrogen peroxide שמשתחרר לאט מתוכו.
חימום הדבש אינו פוגם באנזים האחראי לכך, ואפשר להשתמש פחות או יותר בכל דבש.
ההבהרה איטית והדרגתית מאוד, אינה מייבשת את השיער ואינה פוגמת בו.
הוראות בסיסיות פשוטות (יש שם גם תמונות של לפני ואחרי).
אוסף של פוסטים בנושא כולל הוראות לתמהיל, רשימת סוגי דבש שנוסו בהצלחה, תוספת תבלינים ספציפיים כדי להגביר את היעילות (קינמון או הל), באילו מים להשתמש (מזוקקים, יש הסבר למה), ועוד.
אם רוצים להוסיף גון צהבהב, אפשר לעשות טיפול קמומיל בנפרד (הקמומיל מצהיב את השיער).
אני ניסיתי את זה ועשיתי שני טיפולי דבש לשיער שלי כדי לחזור לשורשים הבלונדיניים (השיער שלי התכהה מאוד עם השנים). אחרי שני הטיפולים ראיתי הבדל ברור בגוון.
חיסרון: צריך לחכות שעה עם הדבש על הראש, זה דביק מאוד ולא נעים לבעלות רגישות חושית, כמוני.
עוד חיסרון: גם אחרי שניקיתי ביסודיות, הופיעו לי נמלים בחדר האמבטיה...
חימום הדבש אינו פוגם באנזים האחראי לכך, ואפשר להשתמש פחות או יותר בכל דבש.
ההבהרה איטית והדרגתית מאוד, אינה מייבשת את השיער ואינה פוגמת בו.
הוראות בסיסיות פשוטות (יש שם גם תמונות של לפני ואחרי).
אוסף של פוסטים בנושא כולל הוראות לתמהיל, רשימת סוגי דבש שנוסו בהצלחה, תוספת תבלינים ספציפיים כדי להגביר את היעילות (קינמון או הל), באילו מים להשתמש (מזוקקים, יש הסבר למה), ועוד.
אם רוצים להוסיף גון צהבהב, אפשר לעשות טיפול קמומיל בנפרד (הקמומיל מצהיב את השיער).
אני ניסיתי את זה ועשיתי שני טיפולי דבש לשיער שלי כדי לחזור לשורשים הבלונדיניים (השיער שלי התכהה מאוד עם השנים). אחרי שני הטיפולים ראיתי הבדל ברור בגוון.
חיסרון: צריך לחכות שעה עם הדבש על הראש, זה דביק מאוד ולא נעים לבעלות רגישות חושית, כמוני.
עוד חיסרון: גם אחרי שניקיתי ביסודיות, הופיעו לי נמלים בחדר האמבטיה...
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
צבע טבעי לשיער
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום,
קיים צבע לשיער טבעי ללא אמוניה בשם NUTRITINT. צובע ומבהיר ומעולה. אני משתמשת בו. משום מה ניתן למצוא אותו רק בבתי מרקחת פרטיים או באינטרנט. הצבע ממש טוב וללא ריח
ונותן כיסוי לשיער לבן, מלא גוונים לבחירה וכד'. ואני לא מבינה מדוע לא מוכרים אותו ברשתות הפארם- נראה לי שהם רוצים או מאולצים לחסום את התחרות עם הטייקונים הגדולים...
תבדקו בעצמכן.
שלום,
קיים צבע לשיער טבעי ללא אמוניה בשם NUTRITINT. צובע ומבהיר ומעולה. אני משתמשת בו. משום מה ניתן למצוא אותו רק בבתי מרקחת פרטיים או באינטרנט. הצבע ממש טוב וללא ריח
ונותן כיסוי לשיער לבן, מלא גוונים לבחירה וכד'. ואני לא מבינה מדוע לא מוכרים אותו ברשתות הפארם- נראה לי שהם רוצים או מאולצים לחסום את התחרות עם הטייקונים הגדולים...
תבדקו בעצמכן.
-
צבע טבעי לשיער
שנים צבעתי בחינה אדומה (יש גם חינה שחורה שצובעת לשחור) לאחר מכן כן צבעתי בצבעים רגילים לא יצא לי ירוק מה שכן לא משנה כמה תחמצנו אחרי החינה האדום לא יוצא, הסכנה לירוק קיימת בעיקר בשימוש בחינה שחורה. וגם אם מנסים לעבור לבלונד משחור כחול.
לג'ינג'י בהיר יותר אני ממליצה להרתיח פרחי קמומיל מיובשים , לסנן והמים של הקמומיל כשהם חמים לשים בחינה במקום מים רגילים, מומלץ להוסיף לתערובת שמן זית ואם רוצים גוון יותר בהיר גם מיץ לימון-את התערובת מורחים על השיער, שמים כובע ניילון ונשארים עמה כ 3 שעות - לצבע בהיר עוד יותר לפחות חלק מהזמן בשמש(אני ישנה כל הלילהעם זה ושוטפת בבוקר.)
לגוון אדום יותר במקום קמומיל- בשלו קליפות רימון
לגוון כהה יותר בשלו תה שחור
שנים צבעתי בחינה אדומה (יש גם חינה שחורה שצובעת לשחור) לאחר מכן כן צבעתי בצבעים רגילים לא יצא לי ירוק מה שכן לא משנה כמה תחמצנו אחרי החינה האדום לא יוצא, הסכנה לירוק קיימת בעיקר בשימוש בחינה שחורה. וגם אם מנסים לעבור לבלונד משחור כחול.
לג'ינג'י בהיר יותר אני ממליצה להרתיח פרחי קמומיל מיובשים , לסנן והמים של הקמומיל כשהם חמים לשים בחינה במקום מים רגילים, מומלץ להוסיף לתערובת שמן זית ואם רוצים גוון יותר בהיר גם מיץ לימון-את התערובת מורחים על השיער, שמים כובע ניילון ונשארים עמה כ 3 שעות - לצבע בהיר עוד יותר לפחות חלק מהזמן בשמש(אני ישנה כל הלילהעם זה ושוטפת בבוקר.)
לגוון אדום יותר במקום קמומיל- בשלו קליפות רימון
לגוון כהה יותר בשלו תה שחור
-
צבע טבעי לשיער
צבע טרי לשער אפשר לעשות מאגוזי פקן אגוזי הפקן גדלים בתוך מעתפת עים יש לכם עץ פקן זה הזמן ליקטוף את האגוזים להפריד אותם מהמהטפת לרסק אותם ליסחוט יש לעשות את המלכה עים כפפות ויש לכם צבע אגוז טיבעי אים אתם רוצים להסמיך את הצבע יש לחמם אותו עד לצבע הרצוי ככול שמחממים יותר הצבע נהיה סמיך וכאה יותר
צבע טרי לשער אפשר לעשות מאגוזי פקן אגוזי הפקן גדלים בתוך מעתפת עים יש לכם עץ פקן זה הזמן ליקטוף את האגוזים להפריד אותם מהמהטפת לרסק אותם ליסחוט יש לעשות את המלכה עים כפפות ויש לכם צבע אגוז טיבעי אים אתם רוצים להסמיך את הצבע יש לחמם אותו עד לצבע הרצוי ככול שמחממים יותר הצבע נהיה סמיך וכאה יותר
-
- הצטרפות: 29 מאי 2016, 13:58
צבע טבעי לשיער
לכל הנזהרות מצבע שלום אני בת 53 מלאה בנסיון צביעה.....
אני מאד מרוצה מהצבע האקולוגי של ביוטיקר -מכסה לבן מפתיע וללא ריח ,יש הוראות ברורות
שנים צבעתי בצבעי קולוסטן וכו צבע דבש פלוס בלונד שני שפופרות (טשטש לבן לא חיסל)
כעת אומנם פחות גוונים אך זה לא בעיה אפשר בעזרת חומץ תפוחים ושמש, או מייבש שיער. גם בעבר על שיער צבוע עשיתי גווני שמש טבעיים -אחרי חפיפות מתבהר צריך הזנה והמון סבלנות ועוד ששערי יבש קשה לסידור ומתולל אני מצליחה להפכו למלא נפח ומרשים .קחו בחשבון מאד מלכלך!! בצביעה ראשונה הכי כהה ומתבהר בחפיפות. תהנו ותרגישו הכי יפות ןבריאות
אני מאד מרוצה מהצבע האקולוגי של ביוטיקר -מכסה לבן מפתיע וללא ריח ,יש הוראות ברורות
שנים צבעתי בצבעי קולוסטן וכו צבע דבש פלוס בלונד שני שפופרות (טשטש לבן לא חיסל)
כעת אומנם פחות גוונים אך זה לא בעיה אפשר בעזרת חומץ תפוחים ושמש, או מייבש שיער. גם בעבר על שיער צבוע עשיתי גווני שמש טבעיים -אחרי חפיפות מתבהר צריך הזנה והמון סבלנות ועוד ששערי יבש קשה לסידור ומתולל אני מצליחה להפכו למלא נפח ומרשים .קחו בחשבון מאד מלכלך!! בצביעה ראשונה הכי כהה ומתבהר בחפיפות. תהנו ותרגישו הכי יפות ןבריאות
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
צבע טבעי לשיער
הצבע הכי טבעי הוא זה שצומח לנו על הראש.
-
צבע טבעי לשיער
אגוז פקאן מבהיר השיער ?
-
צבע טבעי לשיער
לא. אגוז פקאן רק מכהה את השיער לחום-שחור. מניסיון....
לא. אגוז פקאן רק מכהה את השיער לחום-שחור. מניסיון....
-
צבע טבעי לשיער
אז מה מומלץ?
טבעי ...לא מזיק וללא כימקלים לחלוטין
חג שמח
טבעי ...לא מזיק וללא כימקלים לחלוטין
חג שמח
-
צבע טבעי לשיער
תשתמשי בחינה אדומה, ותקני אותה בחנות תבלינים ככה היא לא תעשה לך נזק ולא תגרום תגובה אלרגית. חפשי באנטרנט מתכון לחינה אדומה לשיער ומומלץ להוביף לו גם שתיים שלוש כפות חומץ. החינה האדומה תאדים את השיער, תחזק אותו, תעבה אותו ותוסיף לו ברק. אני עושה שנים חינה כל חודש והשיער שלי מאוד רך וחזק. החינה לא הופכת את השיער לאדום, הוא מקבל פגמנט אדום וזה נראה טבעי ויפה.
תשתמשי בחינה אדומה, ותקני אותה בחנות תבלינים ככה היא לא תעשה לך נזק ולא תגרום תגובה אלרגית. חפשי באנטרנט מתכון לחינה אדומה לשיער ומומלץ להוביף לו גם שתיים שלוש כפות חומץ. החינה האדומה תאדים את השיער, תחזק אותו, תעבה אותו ותוסיף לו ברק. אני עושה שנים חינה כל חודש והשיער שלי מאוד רך וחזק. החינה לא הופכת את השיער לאדום, הוא מקבל פגמנט אדום וזה נראה טבעי ויפה.
-
צבע טבעי לשיער
איפה קונים חינה לשיער בתל אבי?
-
צבע טבעי לשיער
לדעתי בשוק לוינסקי.
כשהבת שלי רצתה חינה לצורך איזו תחפושת, נסעתי לקנות בהוד השרון, כי לא היה פשוט למצוא בתל אביב.
תבלין וטבע ברכה, רח' עין חי 3, הוד השרון. חנות מפורסמת.
כשהבת שלי רצתה חינה לצורך איזו תחפושת, נסעתי לקנות בהוד השרון, כי לא היה פשוט למצוא בתל אביב.
תבלין וטבע ברכה, רח' עין חי 3, הוד השרון. חנות מפורסמת.