פרסום בטיפת חלב
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
פרסום בטיפת חלב
נראה לכם סביר לפגוש פרסומת של חברת שטראוס לגמדים (ילדים צריכים גמדים נותנים) בסניף טיפת חלב?
בביקור האחרון שלי שם שלפה אחות טיפת חלב פרוספקט צבעוני ויפה שנושא את הכותרת הזאת,ואמרה שהיועצת שלהם (של שטראוס)הסבירה לה בפירוש, שמעכשיו יש רכיב חדש בגמדים שמאפשר לקלוט את הברזל למרות שזה מוצר חלבי.(משהו כזה).הסברתי לאחות שאנחנו לא משתמשים במוצרים האלה ושאני לא מאמינה לשום דבר שהם מפרסמים,והיא היתה מופתעת לגמרי.גאיה אוכלת יוגורט חמוץ רגיל מאז שלמדה להחזיק בכפית .בשביל מה אני צריכה את זה? שאלתי אותה."כי הגיוון חשוב! " היתה התשובה.היא גם הוסיפה ש"חבל מאד שאני מונעת את זה ממנה".
אני סקרנית לדעת אם זו היתה סתם מחווה פרטית מצד האחות,שבאמת ובתמים מאמינה שגמדים זה מצויין לילדים,או שבכל סניף טיפת חלב בארץ יש עכשיו פרוספקטים כאלה לחלוקה.דרך אגב,מצורף אל הפרוספקט דף צביעה לילד עם ה"דמויות האהובות" של גמדים.
בביקור האחרון שלי שם שלפה אחות טיפת חלב פרוספקט צבעוני ויפה שנושא את הכותרת הזאת,ואמרה שהיועצת שלהם (של שטראוס)הסבירה לה בפירוש, שמעכשיו יש רכיב חדש בגמדים שמאפשר לקלוט את הברזל למרות שזה מוצר חלבי.(משהו כזה).הסברתי לאחות שאנחנו לא משתמשים במוצרים האלה ושאני לא מאמינה לשום דבר שהם מפרסמים,והיא היתה מופתעת לגמרי.גאיה אוכלת יוגורט חמוץ רגיל מאז שלמדה להחזיק בכפית .בשביל מה אני צריכה את זה? שאלתי אותה."כי הגיוון חשוב! " היתה התשובה.היא גם הוסיפה ש"חבל מאד שאני מונעת את זה ממנה".
אני סקרנית לדעת אם זו היתה סתם מחווה פרטית מצד האחות,שבאמת ובתמים מאמינה שגמדים זה מצויין לילדים,או שבכל סניף טיפת חלב בארץ יש עכשיו פרוספקטים כאלה לחלוקה.דרך אגב,מצורף אל הפרוספקט דף צביעה לילד עם ה"דמויות האהובות" של גמדים.
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
פרסום בטיפת חלב
אני התחננתי בסניף של מכב"י לפרסם את קבוצת לה לצ'ה וקיבלתי לא חזק. הם לא מפרסמים ולא מפלים אף אחד.
-
פרסום בטיפת חלב
זה הקטע שהיא באמת חביבה.זה אולי מה שבאמת מתסכל כאן.שהגננת בגן פה התכוונה באמת שלא כדאי ללמד ילדים יותר מדי כי אז הם יגיעו לכתה א' וישתעממו.שהאחות התכוונה באמת שזה ממש כדאי לתת "מעדנים" (אוף המילה הזאת!!) לילדים.אין פה טיפת רוע או אינטרס שיווקי...ואת עומדת מול החביבות הזאת ואומרת לעצמך יא-אללה..(וברור שלא תגידי לה פתאם "אני אלך להתלונן במועצה למיגור המעדנים" או משהו כזה.)הבחורה שכנה שלך ,גרה באותו ישוב,רוצה בטובתך בסך הכל.הלוחמנות הזאת תהיה מה-זה לא לענין...כמו כל נסיון להסביר למה מיותר לך לתת יוגורט עם סוכר לילד שלך.ומצד שני,תחשבי על כל האמהות שבאות לשמוע עיצה,וזה מה שהן שומעות,והולכות משם באושר ישר למכולת,לקנות את המוצר המומלץ רשמית הזה.
-
- הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*
פרסום בטיפת חלב
אסור לפרסם, אבל בתקנות, לא בחוק.
לכן מפרסמים בט"חים גם תמ"לים.
לכן מפרסמים בט"חים גם תמ"לים.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
פרסום בטיפת חלב
אם היא כל כך שמחה לעזור, אולי היא תסכים גם לתלות אחד מהפוסטרים על הנקה?
(ואגב, אני מוחה! יש אחיות טיפת חלב מצוינות ולמזלי נפלתי פעם על אחת מהן.)
(ואגב, אני מוחה! יש אחיות טיפת חלב מצוינות ולמזלי נפלתי פעם על אחת מהן.)
פרסום בטיפת חלב
אבל לא רק אחיות טיפת חלב - כמה אנשים שאלו אתכם - "מה הם אוכלים? הם כבר אוכלים גרבר? הם כבר אוכלים גמדים?" ?
אז תעזבו את דעתי על גרבר. להשוות את זה (בהנחה שהשואל בטוח שזה שלב התפתחותי) לגבינה ממותקת וצבועה???
(ד"א, מישהי שעובדת בשטראוס (לא בשווק) אמרה לי שבגמדים באמת יש איזה טריק שמאפשר לברזל בהם להקלט. אז מה?)
אז תעזבו את דעתי על גרבר. להשוות את זה (בהנחה שהשואל בטוח שזה שלב התפתחותי) לגבינה ממותקת וצבועה???
(ד"א, מישהי שעובדת בשטראוס (לא בשווק) אמרה לי שבגמדים באמת יש איזה טריק שמאפשר לברזל בהם להקלט. אז מה?)
פרסום בטיפת חלב
ושכחתי עוד משהו -
כשראיתי את שם הדף, חשבתי שאירגנו לנו כאן משחק - גמדים וענקים.
כשראיתי את שם הדף, חשבתי שאירגנו לנו כאן משחק - גמדים וענקים.
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
- דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*
פרסום בטיפת חלב
לגבי הפרסום בקופת חולים חל איסור מוחלט על תליית פירסומים שאינם נושאים את הלוגו של הקופה.
יש בכך המון מן הנכון וההגיון יחד עם זאת זה כל כך מוגזם וקיצוני ( לפחות בבאר שבע) שזה מקומם אותי שכעו"ס אינני יכולה לתלות
פלקטים לנשים מוכות או לילדים בסיכון או כל חומר הסברתי אחר שאין בו את הלוגו של קופ"ח.
ולגבי הדברים שהאחות בטיפת חלב אמרה לך , עינת, חשוב שתדעי כי היא עוברת על החוק ואת יכולה להתלונן במשרד הבריאות אני מתארת לעצמי שזו לא המרפאה היחידה.
יש בכך המון מן הנכון וההגיון יחד עם זאת זה כל כך מוגזם וקיצוני ( לפחות בבאר שבע) שזה מקומם אותי שכעו"ס אינני יכולה לתלות
פלקטים לנשים מוכות או לילדים בסיכון או כל חומר הסברתי אחר שאין בו את הלוגו של קופ"ח.
ולגבי הדברים שהאחות בטיפת חלב אמרה לך , עינת, חשוב שתדעי כי היא עוברת על החוק ואת יכולה להתלונן במשרד הבריאות אני מתארת לעצמי שזו לא המרפאה היחידה.
-
פרסום בטיפת חלב
יונת רעיון מעולה,בהחלט אציע לה כל פוסטר על הנקה שיעלה בדעתך.
לגבי פוסטרים תלויים-הפרסום הזה באמת לא היה תלוי אלא נשלף מהמגירה.
לגבי פוסטרים תלויים-הפרסום הזה באמת לא היה תלוי אלא נשלף מהמגירה.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
פרסום בטיפת חלב
התוונתי לפוסטרים שרני הדפיס. יש מודעה עליהם בסוף "באופן".
-
- הצטרפות: 31 אוגוסט 2004, 15:16
- דף אישי: הדף האישי של בר_עדש*
פרסום בטיפת חלב
שניתי את שם הדף. למישהו יש רעיון לאיזה מדור להכניס אותו?
כשקראתי זה הזכיר לי את הפעם הראשונה שבאנו לטיפת חלב. בחדר ההמתנה דוקא היה פוסטר גדול של משרד הבריאות: "הניקי לו חום ואהבה". כשנכנסנו, אחרי שהאחות שקלה את עמית (קצב העליה שלו במשקל היה הרבה מעל הממוצע), היא שאלה על התזונה שלו. כשדורית ענתה שהיא מיניקה, האחות הציעה לה "אולי בכל זאת תיתני לו מדי פעם בקבוק, רק ליתר ביטחון..."
(או שמא
- עבור רוב האמהות, שלא בודקות באופן עצמאי את הנושאים האלו, ויקבלו את עצת האחות).
כשקראתי זה הזכיר לי את הפעם הראשונה שבאנו לטיפת חלב. בחדר ההמתנה דוקא היה פוסטר גדול של משרד הבריאות: "הניקי לו חום ואהבה". כשנכנסנו, אחרי שהאחות שקלה את עמית (קצב העליה שלו במשקל היה הרבה מעל הממוצע), היא שאלה על התזונה שלו. כשדורית ענתה שהיא מיניקה, האחות הציעה לה "אולי בכל זאת תיתני לו מדי פעם בקבוק, רק ליתר ביטחון..."

-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
פרסום בטיפת חלב
הוספתי ל-מדור בריאות התינוק.
פרסום בטיפת חלב
אני יושבת מחכה בתור לרופאת ילדים בחוץ יש ערימה של מכביתון (עיתון של מכבי)
הכריכה האחורית של העיתון מוקדש כולו לפרסומת לאופטימיל!
מקומם...
הכריכה האחורית של העיתון מוקדש כולו לפרסומת לאופטימיל!
מקומם...
פרסום בטיפת חלב
מכתב שהעברתי היום למשרד הבריאות ותחנת טפ"ח:
שלום רב,
היום ביקרתי עם ביתי היונקת בתחנת טיפת חלב אהרוני ברחובות. שקלתי ומדדתי אותה, כיוון שיש לה גדילה איטית. האחות רשמה את הנתונים על גבי פתק, ולהפתעתי הפתק הכיל פרסומת גדולה לסימילאק. לא ברור לי למה דווקא טיפת חלב, שכשמה כן היא, אמורה לתמוך בהמלצות משרד הבריאות, צריכה לפרסם את חברת סימילאק בקרב אמהות טריות.
פרסום שכזה, דווקא בקרב אמהות מניקות שלעיתים נתקלות בקשיים, יש בו פוטנציאל נזק ופגיעה בהנקה, והוא פשוט אבסורדי. למיטב ידיעתי, חלוקת חומר פרסומי של תמ"ל למשל כמתנה ע"י קופות חולים היא אסורה, ומשרד הבריאות פועל כל העת למניעת שיווק אגרסיבי של חברות תמ"ל. לפיכך, מקומם בעיני שדווקא טיפת חלב צריכה להיות במת הפרסום שלהן. קצת מגוחך שמצד אחד פוסטרים על חשיבות ההנקה תלויים על הקירות, ומצד שני האחות נותנת לי פתק עם פרסומת לסימילאק.
אני מקווה שתיקחו נקודה זו לתשומת לבכם.
שלום רב,
היום ביקרתי עם ביתי היונקת בתחנת טיפת חלב אהרוני ברחובות. שקלתי ומדדתי אותה, כיוון שיש לה גדילה איטית. האחות רשמה את הנתונים על גבי פתק, ולהפתעתי הפתק הכיל פרסומת גדולה לסימילאק. לא ברור לי למה דווקא טיפת חלב, שכשמה כן היא, אמורה לתמוך בהמלצות משרד הבריאות, צריכה לפרסם את חברת סימילאק בקרב אמהות טריות.
פרסום שכזה, דווקא בקרב אמהות מניקות שלעיתים נתקלות בקשיים, יש בו פוטנציאל נזק ופגיעה בהנקה, והוא פשוט אבסורדי. למיטב ידיעתי, חלוקת חומר פרסומי של תמ"ל למשל כמתנה ע"י קופות חולים היא אסורה, ומשרד הבריאות פועל כל העת למניעת שיווק אגרסיבי של חברות תמ"ל. לפיכך, מקומם בעיני שדווקא טיפת חלב צריכה להיות במת הפרסום שלהן. קצת מגוחך שמצד אחד פוסטרים על חשיבות ההנקה תלויים על הקירות, ומצד שני האחות נותנת לי פתק עם פרסומת לסימילאק.
אני מקווה שתיקחו נקודה זו לתשומת לבכם.
פרסום בטיפת חלב
יישר כוחך, נועה!
אנא עדכני אם תקבלי תשובה.
אנא עדכני אם תקבלי תשובה.
פרסום בטיפת חלב
חזרו אלי ממשרד הבריאות. אחות מאוד מאוד נחמדה. אמרה שהם ממש לא מרשים פרסום תמ"לים בטיפות חלב וספציפית לטיפת חלב רחובות, עברה שם מפקחת שבוע שעבר ובדקה שאין פרסומים. היא טוענת שהפתק כנראה השתרבב ביום עיון כלשהו, והם יפעלו ככל יכלתם שזה לא ישנה. היא ביקשה רשות לשלוח את המכתב שלי לכל טיפות החלב, וגם תיתן לי תשובה כתובה. כל הכבוד להם !
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
פרסום בטיפת חלב
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
לאיזו שטויות אתן שמות לב,אחיות הן מסכנות,אין להן זמן לנשום,מה קרה ????פתק סימלאק???אז מה????בגלל פתק תפסיקי להניק????ילד הוא שלך
לאיזו שטויות אתן שמות לב,אחיות הן מסכנות,אין להן זמן לנשום,מה קרה ????פתק סימלאק???אז מה????בגלל פתק תפסיקי להניק????ילד הוא שלך
פרסום בטיפת חלב
מה קרה ????פתק סימלאק???אז מה????בגלל פתק תפסיקי להניק????{{}}
למה לדעתך חברות התמ"ל משקיעות בחלוקת פתקים בטיפות חלב? למה להן לעשות את זה? יש לך איזה רעיון?
למה לדעתך חברות התמ"ל משקיעות בחלוקת פתקים בטיפות חלב? למה להן לעשות את זה? יש לך איזה רעיון?