פיס טוק
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 15:26
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ו*
פיס טוק
שלום אדוה חמודה!
את מן הסתם לא ממש זוכרת אותי, אם בכלל...
נתקלתי לגמרי במקרה בדף הבית שלך. חיפשתי משהו אחר......
אני חגית, אמא של יובל. לפני אי אלו שנים היינו נפגשים המון.
את ויובל הייתם חברים טובים מאד וביליתם זמן רב זה בביתו של זה.
שמחתי לגלות שגדלת להיות ילדה כה מרתקת!
הכתיבה שלך מאד בוגרת ומעניינת. היית ועודך ילדה מלאה בתבונה רגשית יוצאת דופן! (כל הכבוד לאמא!)
לך וליובל יש טעם דומה בספרים!
אם תרצי המלצות נוספות - אני אפנה אותו לדף שלך!
דרישת שלום ונשיקה ענקית לאמא!
חגית
את מן הסתם לא ממש זוכרת אותי, אם בכלל...
נתקלתי לגמרי במקרה בדף הבית שלך. חיפשתי משהו אחר......
אני חגית, אמא של יובל. לפני אי אלו שנים היינו נפגשים המון.
את ויובל הייתם חברים טובים מאד וביליתם זמן רב זה בביתו של זה.
שמחתי לגלות שגדלת להיות ילדה כה מרתקת!
הכתיבה שלך מאד בוגרת ומעניינת. היית ועודך ילדה מלאה בתבונה רגשית יוצאת דופן! (כל הכבוד לאמא!)
לך וליובל יש טעם דומה בספרים!
אם תרצי המלצות נוספות - אני אפנה אותו לדף שלך!
דרישת שלום ונשיקה ענקית לאמא!
חגית
-
- הצטרפות: 24 פברואר 2009, 11:13
פיס טוק
שלום אדוה
קוראים לי אלון אמיר ויש לי אתר מגניב (בטיפו) אני מזמין אותך להיכנס לאתר שלי
http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zo ... 1802183329
תודה אלון!
קוראים לי אלון אמיר ויש לי אתר מגניב (בטיפו) אני מזמין אותך להיכנס לאתר שלי
http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zo ... 1802183329
תודה אלון!
פיס טוק
היי אדוונה!!!!
מה שלומך? אני ממש רוצה להיפגש איתך בשבוע הקרוב ואני ממש מקווה שבסוף נצליח לסדר דרך שתבואי אלינו לצפון (ליום הולדת שלי)...
אני מקווה שנדבר בקרוב, נעמה
מה שלומך? אני ממש רוצה להיפגש איתך בשבוע הקרוב ואני ממש מקווה שבסוף נצליח לסדר דרך שתבואי אלינו לצפון (ליום הולדת שלי)...
אני מקווה שנדבר בקרוב, נעמה

-
- הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 21:59
- דף אישי: הדף האישי של פיס_טוק*
פיס טוק
וואו...
כבר המון זמן לא נכנסתי לכאן... איזה כיף לראות שכתבו לי!!

אני ממש ממש אשתדל להכנס לכאן יותר..
ל נועם כוכב :
גם לי היה מאוד כיף אצלך
אני שמחה לראות שיש לך דף באתר, אני תכף אכנס עליו
חוץ מזה, מה נשמע?
ל חגית ו :
אני זוכרת אותך
יש לי תמונה שלי ביומולדת שלוש או ארבע, שרואים בה את יובל..
עד היום אני זוכרת איזה חברים טובים היינו
לא ידעתי שגם יובל אוהב לקרוא ספרים? אני שמחה לשמוע
חבל שהפסקנו להפגש.. אולי ניפגש מתישהו...
לנעמה:
מה נשמע? טוב, דיברנו והתכתבנו במייל, אז בעיקרון אני יודעת..
טוב, נתכתב במייל, ואני מקווה שניפגש בקרוב!!
תודה לכולם, אדוה
נ"ב
חג פורים שמח!! (למרות שהוא עדיין לא בדיוק כאן)
כבר המון זמן לא נכנסתי לכאן... איזה כיף לראות שכתבו לי!!

אני ממש ממש אשתדל להכנס לכאן יותר..
ל נועם כוכב :
גם לי היה מאוד כיף אצלך

אני שמחה לראות שיש לך דף באתר, אני תכף אכנס עליו

חוץ מזה, מה נשמע?
ל חגית ו :
אני זוכרת אותך

יש לי תמונה שלי ביומולדת שלוש או ארבע, שרואים בה את יובל..
עד היום אני זוכרת איזה חברים טובים היינו

לא ידעתי שגם יובל אוהב לקרוא ספרים? אני שמחה לשמוע

חבל שהפסקנו להפגש.. אולי ניפגש מתישהו...
לנעמה:
מה נשמע? טוב, דיברנו והתכתבנו במייל, אז בעיקרון אני יודעת..

טוב, נתכתב במייל, ואני מקווה שניפגש בקרוב!!
תודה לכולם, אדוה
נ"ב
חג פורים שמח!! (למרות שהוא עדיין לא בדיוק כאן)
-
- הצטרפות: 10 דצמבר 2008, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של נועם_כוכב*
פיס טוק
היי אדווה!! את זוחרת אותי? נועם הילדה שיש לה אלית גג ושבת אלינו ישנתי איתך באותה מתה ושאלה ישנה על מזרון לידינו ואביגיל עם ההורים שלך..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................טוב את מבינה שסתם בשביל הכייף אשיתי כל כך הרבה נקודות....................................................................................................................................................................................טוב נראה לי שמספיק נקודות..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................אילו מספיק נקודות?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????טוב אני כצת איפה לילה טוב נ.ב. אני ימשיך את ה........................................................................................ ואת ה??????????????????????????מחר לילה טוב z z z
-
פיס טוק
היי אדווה מה שלומך בואו לבקר אותנו בבקשה אני כל כך נהנתי שבתם אלינו וגם אתם רוצים לא? אז אולי תבואו אלינו נ.ב. אצלינו גם יום ככה ויום ככה...נועם כוכב...
-
- הצטרפות: 13 אוקטובר 2008, 21:59
- דף אישי: הדף האישי של פיס_טוק*
פיס טוק
חח=]
תודה!
אני אענה לך בדף שלך =]
תודה!
אני אענה לך בדף שלך =]
-
פיס טוק
אני רוצה בול מה שאת רוצה...נועם כוכב...
-
- הצטרפות: 25 אוקטובר 2008, 08:52
- דף אישי: הדף האישי של נגב_מהנגב*
פיס טוק
חג פורים שמח!!!!!!
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2008, 08:52
פיס טוק
שלןם אדוה!(פיס תוק) אני עטלייה ואני בת 12. אני אשמח להכיר אותך!
שם הדפ שלי האו... לימון מתוק.
נ.ב. מקווה שניתכתב!(-8
שם הדפ שלי האו... לימון מתוק.
נ.ב. מקווה שניתכתב!(-8
-
- הצטרפות: 25 נובמבר 2008, 08:52
פיס טוק
היי אדוה! זאת אני לימון מתוק, מה המצב?
-
- הצטרפות: 13 ספטמבר 2008, 11:06
- דף אישי: הדף האישי של רום_דן*
פיס טוק
אדוה
תיחתבי לי
:-|:-|:-|:-|:-|
נועה לי
תיחתבי לי

נועה לי
-
- הצטרפות: 10 אפריל 2009, 15:00
- דף אישי: הדף האישי של אופק_שרואים_אותה_באופק*
פיס טוק
שלום שמי אופק
אני אשמח ליות איתך בקשר
אני אשמח ליות איתך בקשר
-
- הצטרפות: 31 מאי 2005, 10:59
- דף אישי: הדף האישי של א_נ_ה*
פיס טוק
תתחדשי על הדף בית! כתבתי לך משהוא בבלוג שלך(ב סיפור של אדוה )
בבקשה תקראי אותו בהקדם
בבקשה תקראי אותו בהקדם
-
פיס טוק
היי פיס-טוק זאות נועם כוכב את זוכרת? לא כתבתי באתר הרבה זמן כי לא היה לנו אינתרנת אבל אכשיו את יכולה לכתוב לי בדף נועם כוכב