עשב חיטה
עשב חיטה
פיץ שלום!
.בדפים שאצלי יש עשרות רבות של ויטמנים מינרלים ועוד ועוד,לא הבנת י את ההערה על משהוא חשוד.
אם בכל זאת תארגן פקס אשלח לך את החומר
דרך אגב אני לא מגדלת עשב ואין לי קשר למגדלים,בסך הכל אנחנו,בעלי ואני שותים את המיץ קרוב ל-10 שנים
עם תוצאות שמצדיקות את המאמץ בברכה מלי.
שנים
.בדפים שאצלי יש עשרות רבות של ויטמנים מינרלים ועוד ועוד,לא הבנת י את ההערה על משהוא חשוד.
אם בכל זאת תארגן פקס אשלח לך את החומר
דרך אגב אני לא מגדלת עשב ואין לי קשר למגדלים,בסך הכל אנחנו,בעלי ואני שותים את המיץ קרוב ל-10 שנים
עם תוצאות שמצדיקות את המאמץ בברכה מלי.
שנים
-
- הצטרפות: 17 מאי 2005, 14:41
עשב חיטה
מלי,אולי תספרי לנו בבקשה מה התוצאות שאת מרגישה משתיית המיץ,בטווח הקצר ובטווח הארוך...
ושאלה נוספת, האם כשהעשב חיטה מתחיל להצהיב ,אך רובו עדיין ירוק, אפשר עדיין להשתמש בו,או עדיף לזרוק אותו לפח?
תודה רבהההה
ושאלה נוספת, האם כשהעשב חיטה מתחיל להצהיב ,אך רובו עדיין ירוק, אפשר עדיין להשתמש בו,או עדיף לזרוק אותו לפח?
תודה רבהההה
עשב חיטה
תשובה לטל!
אני התחלתי לשתות את המיץ בגלל מחלת הקוליטיס שלי,נעשו מחקרים בנושא השפעת המיץ על הקוליטיס,השתתפתי במחקר וכך הכרתי את המיץ.בנוסף להשפעה המיטבה על המחלה חשתי שהוא נותן לי המון אנרגיה,ומחזק את מערכת החיסון שלי דברים שאכן הוכחו בבדיקת הדם שאני עורכת מדי פעם כולל תפקודי כבד רמת המוגלובין מצוינת ועוד
בנוגע לצבע של העשב אין לי תשובה בענין אני קונה כמות שאני צורכת וזה לא מצהיב. מקווה שעזרתי לך, מלי
אני התחלתי לשתות את המיץ בגלל מחלת הקוליטיס שלי,נעשו מחקרים בנושא השפעת המיץ על הקוליטיס,השתתפתי במחקר וכך הכרתי את המיץ.בנוסף להשפעה המיטבה על המחלה חשתי שהוא נותן לי המון אנרגיה,ומחזק את מערכת החיסון שלי דברים שאכן הוכחו בבדיקת הדם שאני עורכת מדי פעם כולל תפקודי כבד רמת המוגלובין מצוינת ועוד
בנוגע לצבע של העשב אין לי תשובה בענין אני קונה כמות שאני צורכת וזה לא מצהיב. מקווה שעזרתי לך, מלי
-
- הצטרפות: 01 מאי 2005, 22:59
- דף אישי: הדף האישי של פיץ_מציץ*
עשב חיטה
ל _מלי
החשוד הואהמידע שנתקלתי בו - על ערך מאוד מצומצם לעשב החיטה. כנראה שהובנתי ההיפך ממה שהתכוונתי...
אם תהיי פה בערב, אנסה לארגן לי פקס.
פיץ
החשוד הואהמידע שנתקלתי בו - על ערך מאוד מצומצם לעשב החיטה. כנראה שהובנתי ההיפך ממה שהתכוונתי...
אם תהיי פה בערב, אנסה לארגן לי פקס.
פיץ
עשב חיטה
לפיץ
אני נמצאת ליד פקס רק עד לשעות אחה"צ כמו 4 או 5 אם זה מסתדר לך רק תודיע לי ואשתדל לפקסס לך
חודש טוב לכולם מלי.
אני נמצאת ליד פקס רק עד לשעות אחה"צ כמו 4 או 5 אם זה מסתדר לך רק תודיע לי ואשתדל לפקסס לך
חודש טוב לכולם מלי.
-
עשב חיטה
מלי,תודה על התשובה ,היא אכן עזרה לי .כל מידע על העשב חיטה מעניין אותי בגלל שהתחלתי לשתות את המיץ שלו לא מזמן ורציתי לדעת איך הוא משפיע אם בכלל על כאלה שכבר צורכים אותו מספיק זמן,אני דרך אגב לא מרגיש שום השפעה משתיית המיץ.
עשב חיטה
לטל!
אתה לא כתבת שיש לך תגובות שליליות למיץ כגון בחילה שלשול וכדומה , שגם במידה והן ישנן ,הן רק מצביעות על כך
שהמיץ מנקה את הגוף מהפסולת,וכל מה שצריך לעשות ,זה להפחית מינון לזמן מה, תגובות טובות צפויות להגיע בהמשך
דוגמא? בעלי החל לשתות את המיץ בתור הלצה, מכיוון שארקה שטמפר אמר לי:" אם את תשתי את המיץ,ובעלך
לא,
את תשארי צעירה והוא יזדקן" וזה לא בדיחה, לשנינו כמעט לא ההאפיר השער,למרות שאנו בגיל שלאחרים זה כבר
בהחלט קורה, כמו כן עורנו צעיר ורענן,
אבל מה שחשוב באמת זו ההרגשה הנפלאה שיש לך סטריליזטור יומי , שמנקה לך א כל הפסולת מהגוף.
סליחה על המלל הרב , אני פשוט מעריצה את הירוק הזה......מלי
אתה לא כתבת שיש לך תגובות שליליות למיץ כגון בחילה שלשול וכדומה , שגם במידה והן ישנן ,הן רק מצביעות על כך
שהמיץ מנקה את הגוף מהפסולת,וכל מה שצריך לעשות ,זה להפחית מינון לזמן מה, תגובות טובות צפויות להגיע בהמשך
דוגמא? בעלי החל לשתות את המיץ בתור הלצה, מכיוון שארקה שטמפר אמר לי:" אם את תשתי את המיץ,ובעלך
לא,
את תשארי צעירה והוא יזדקן" וזה לא בדיחה, לשנינו כמעט לא ההאפיר השער,למרות שאנו בגיל שלאחרים זה כבר
בהחלט קורה, כמו כן עורנו צעיר ורענן,
אבל מה שחשוב באמת זו ההרגשה הנפלאה שיש לך סטריליזטור יומי , שמנקה לך א כל הפסולת מהגוף.
סליחה על המלל הרב , אני פשוט מעריצה את הירוק הזה......מלי
-
עשב חיטה
למלי
את בהחלט עושה קידום מכירות טוב לעשב הזה,נראה לי שגם אני אתחיל לקחת אותו ברצינות (אם אני לא אתעצל לנסוע כל יום ראשון ורביעי לקנות אותו).רק שאלה אחרונה אלייך,באיזו תדירות את שותה את המיץ? ובאיזה שלב ביום?בוקר,צהריים,ערב,או שזה לא משנה?
ושוב תודה לך
את בהחלט עושה קידום מכירות טוב לעשב הזה,נראה לי שגם אני אתחיל לקחת אותו ברצינות (אם אני לא אתעצל לנסוע כל יום ראשון ורביעי לקנות אותו).רק שאלה אחרונה אלייך,באיזו תדירות את שותה את המיץ? ובאיזה שלב ביום?בוקר,צהריים,ערב,או שזה לא משנה?
ושוב תודה לך
עשב חיטה
טל שלום!
סליחה על הנתק, זה בגלל החג.
קידום המכירות של העשב מענין אותי מעט מאד,אך כשאני נהנית ממשהו אני שמחה לשתף בו אנשים נוספים.
בנוגע לזמן שתית המץ, ובכן בעלי סוחט את המיץ כל בוקר ואנו שותים אותו על קיבה ריקה, עם מרווח של לפחות
חצי שעה מאוכל או שתיה, אנו מצאנו שזה הטוב ביותר.
בהצלחה ובריאות טובה מלי.
סליחה על הנתק, זה בגלל החג.
קידום המכירות של העשב מענין אותי מעט מאד,אך כשאני נהנית ממשהו אני שמחה לשתף בו אנשים נוספים.
בנוגע לזמן שתית המץ, ובכן בעלי סוחט את המיץ כל בוקר ואנו שותים אותו על קיבה ריקה, עם מרווח של לפחות
חצי שעה מאוכל או שתיה, אנו מצאנו שזה הטוב ביותר.
בהצלחה ובריאות טובה מלי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עשב חיטה
מה ההבדל בין גרגרי החיטה הנמכרים בסופר לבין אלו שבחנות טבע(למטרת גידול עשהב החיטה)
תודה
תודה
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 20:13
עשב חיטה
שלום רב, אני מתגורר באילת ויש כאן את הקסם הירוק רציתי לדעת למה העלים שלו יותר ירוקים ממה שיש בתל-אביב של שטמפר?
שאלה נוספת, האם יש עשב חיטה לא אורגני?
שאלה נוספת, האם יש עשב חיטה לא אורגני?
עשב חיטה
אני כל בוקר במשך חודש שתיתי את העשב ובעקבות השתייה נוצר לזיעה שלי ריח חריף, ולכן הפסקתי.
אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים לגבי הנושא של ריח הזיעה.
אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים לגבי הנושא של ריח הזיעה.
-
- הצטרפות: 22 יוני 2005, 17:37
עשב חיטה
שלום. קראתי בעיון את הכתוב בנוגע לעשב חיטה. תודה לכל מי שכתב ושיתף. יש לי שאלה: האם מישהו ניסה את האפשרות להנות מאיכויותיו של עשב החיטה לא כמיץ אלא על ידי לעיסה וע"י כך מיצוי של עשב החיטה. (יש לי את העשב אך עדיין אין לי מכונה.) כמו כן חשוב לי לדעת האם המכונה הפשוטה מפלסיק באמת טובה וממצה את העשב באופן יעיל וטוב .תודה.
-
עשב חיטה
אני שותה את המיץ הקפוא לאחר הפשרתו , אני שותה יחד עם כוס מים
בינתיים לא הרגשתי שום שינוי בשום דבר
האם דילול המיץ במים פוגע בערך הבריאותי של מיץ עשב חיטה ?
בינתיים לא הרגשתי שום שינוי בשום דבר
האם דילול המיץ במים פוגע בערך הבריאותי של מיץ עשב חיטה ?
עשב חיטה
לדעתי לא רק הדילול במים אינו ממולץ, אלא שהמיץ הקפוא בכלל אינו הדבר האמיתי
מלי.
מלי.
-
- הצטרפות: 28 יוני 2005, 19:30
עשב חיטה
לאסף שלום רב
בקשר לריח הזיעה החריף. תנסה להשתמש בחלאבין ( זוהי משחה שמורחים פעם בשבוע בבית השחי, משיגים בבית מרקחת) המשחה מונעת ריחות כלשהם
עדי
בקשר לריח הזיעה החריף. תנסה להשתמש בחלאבין ( זוהי משחה שמורחים פעם בשבוע בבית השחי, משיגים בבית מרקחת) המשחה מונעת ריחות כלשהם
עדי
-
עשב חיטה
מלי
האם אין טעם במיץ הקפוא , האם אין בו שום תועלת , מה ההבדל האמיתי בין מיץ טרי ובין מיץ קפוא שנח מאוד לשימוש
האם אין טעם במיץ הקפוא , האם אין בו שום תועלת , מה ההבדל האמיתי בין מיץ טרי ובין מיץ קפוא שנח מאוד לשימוש
עשב חיטה
לאסף , אני ממליצה להימנע מחלאבין שהמליצו לך , כי המשחה לא רק מונעת את ריח הזיעה היא מונעת את הזיעה עצמה. שזה דבר מאד לא בריא לגןף ועלול לעורר מחלות חמורות יותר פנימיות במשך הזמן .
עשב חיטה
לפלוני שלום!
האם כוס מיץ תפוזים, גזר, וכדומה שאתה שותה מיד לאחר שהוא נסחט, זהה מבחינת ערכו התזונתי והויטמנים
שבו לאותו המיץ לאחר שהוקפא? ברור מאד שלא,
מיץ עשב החיטה הקפוא הוא רק עדיף מלא לשתות בכלל, והוא טוב לתקופת הסתגלות עד שאתה מחליט ללכת על
הענין לרכוש מטחנה ולהפיק את המיץ טרי ומועיל לבריאות מלי..
האם כוס מיץ תפוזים, גזר, וכדומה שאתה שותה מיד לאחר שהוא נסחט, זהה מבחינת ערכו התזונתי והויטמנים
שבו לאותו המיץ לאחר שהוקפא? ברור מאד שלא,
מיץ עשב החיטה הקפוא הוא רק עדיף מלא לשתות בכלל, והוא טוב לתקופת הסתגלות עד שאתה מחליט ללכת על
הענין לרכוש מטחנה ולהפיק את המיץ טרי ומועיל לבריאות מלי..
עשב חיטה
שאלה למבינים. מדוע לגדל את החיטה בצל ,אם הצבע הירוק (כלורופיל) מתקבל מהמפגש של החיטה עם השמש?
ובמילים אחרות, למה לא לגדל בשמש?
ובמילים אחרות, למה לא לגדל בשמש?
עשב חיטה
למה אינני מצליחה להנביט ? אחרי יומיים נבטי החיטה מתחילים להסריח ואני נאלצת לזרוק את כל החיטה
עשב חיטה
אני זקוקה לנבט חיטה מונבט בשטח של 60 על 80 ס"מ - אני עובדת על פרוייקט אומנות שיוצג בקרוב בתערוכה. בתחילה חשבתי להנביט אבל אני לא מצליחה. אודה למי שאוכל לעזור
עשב חיטה
לכל שותי מיץ העשב. ממליץ בחום לשתות בתל אביב בירמיהו 45 או באבן גבירול 82.
המיץ נפלא מעשב טרי שצומח ממש לעיני הלקוח.
שתיתי ולא מחליף בשום מקום אחר.
המיץ נפלא מעשב טרי שצומח ממש לעיני הלקוח.
שתיתי ולא מחליף בשום מקום אחר.
-
- הצטרפות: 06 יולי 2005, 15:31
עשב חיטה
בס"ד
לכל חברי מועדון עשב החיטה שלומות!
אני משתמשת טרייה בעשב החיטה, ואני לועסת אותו מידי יום. האם משהו יכול לאמר לי, כמה צריך ללעוס? האם יש מגבלה על כמות הגבעולים בלעיסה? האם האפקט של לעיסה הוא שווה ערך לשתיית מיצוי המיץ?
אשמח תעזרו לי!!!!!!!
האם משהו יודע איפה ניתן לרכוש את עשב החיטה של ד"ר וקסמן?
[email protected]
לכל חברי מועדון עשב החיטה שלומות!
אני משתמשת טרייה בעשב החיטה, ואני לועסת אותו מידי יום. האם משהו יכול לאמר לי, כמה צריך ללעוס? האם יש מגבלה על כמות הגבעולים בלעיסה? האם האפקט של לעיסה הוא שווה ערך לשתיית מיצוי המיץ?
אשמח תעזרו לי!!!!!!!
האם משהו יודע איפה ניתן לרכוש את עשב החיטה של ד"ר וקסמן?
[email protected]
-
עשב חיטה
לאילנה
באחת המודעות למעלה יש את הטלפון של וקסמן ,תתקשרי אליו ותשאלי לאן הוא משווק....
באחת המודעות למעלה יש את הטלפון של וקסמן ,תתקשרי אליו ותשאלי לאן הוא משווק....
-
עשב חיטה
האם יש תחליף בכמוסות או משהו אחר? המיץ פשוט בלתי נסבל.
ועוד שאלה, האם עשב החיטה עוזר בטיהור הגוף מהשפעת הגלולות?
ועוד שאלה, האם עשב החיטה עוזר בטיהור הגוף מהשפעת הגלולות?
עשב חיטה
תנו לשטמפר את הכבוד המגיע לו על ראשוניות .ואז ,סעו לבצת ותבקשו לראות את ההנבטה .אחריהתשובה שתקבלו [חלקלקה ושלילילית ]תנסו אותו דבר [ביקור] אצל ווקסמן. אחרי זה תבינו טוב יותר את ההבדל בין אורגני על השקית לאורגני בתוך השקית.ועצה ללועסים: למה לא תנסו דשא?
-
- הצטרפות: 14 מאי 2004, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של אדם_א*
עשב חיטה
בשם העצלנים: האם ניתן לקנות את המיץ בגרסה סחוטה, מוכן בבקבוק (סטייל "סחוט טרי") ?
-
עשב חיטה
בס"ד
רציתי לדעת היכן ניתן להשיג את העשב חיטה שאתה מגדל, אשמח אם תיידע אותי טלפון 03-6483294 שמי אילנה הודיה
תודה ?
רציתי לדעת היכן ניתן להשיג את העשב חיטה שאתה מגדל, אשמח אם תיידע אותי טלפון 03-6483294 שמי אילנה הודיה
תודה ?
-
עשב חיטה
בס"ד
לפלוני אלמוני, אין תחליף לעשב החיטה הטרי, באשר לטעם אני לועסת את העשב והטעם ממש לא גרוע, תנסה גם אתה. עשב החיטה בראש ובראשונה מנקה את הגוף מרעלים, מנקה את הכבד ומנקה את הגוף ממתכות. הואיל עשב מכיל 70% כלורופיל אשר ידוע בסגולות ריפוי מצויינות לגוף, אני מניחה, שבשל כך, יש עדיפות לעשב על פני גלולות. להסבר מפורט על עשב החיטה ניתן לקבל מהספר של אבי יעקובוביץ "הנס הירוק", בשני כרכים הוא מסביר בספר על סגולותיו של עשב החיטה והוא מדגיש בספר כי עשב החיטה מרפא את כל המחלות!
בהצלחה
לפלוני אלמוני, אין תחליף לעשב החיטה הטרי, באשר לטעם אני לועסת את העשב והטעם ממש לא גרוע, תנסה גם אתה. עשב החיטה בראש ובראשונה מנקה את הגוף מרעלים, מנקה את הכבד ומנקה את הגוף ממתכות. הואיל עשב מכיל 70% כלורופיל אשר ידוע בסגולות ריפוי מצויינות לגוף, אני מניחה, שבשל כך, יש עדיפות לעשב על פני גלולות. להסבר מפורט על עשב החיטה ניתן לקבל מהספר של אבי יעקובוביץ "הנס הירוק", בשני כרכים הוא מסביר בספר על סגולותיו של עשב החיטה והוא מדגיש בספר כי עשב החיטה מרפא את כל המחלות!
בהצלחה
-
עשב חיטה
בס"ד
לחברי הפורום רציתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי מאז התחלתי לעשות שימוש בעשב החיטה. ראשית יש ספר נפלא שכתב אבי יעקובוביץ שנקרא ה"נס הירוק" ספר זה הוא בעל שני כרכים הסוקר את התכונות והסגולות של עשב החיטה וניגזרות החיטה, ספר מאלף אשר מקיף את הנושא באופן יסודי וממצה. אבי יעקובביץ הוא איש יקר אשר הקדיש את חייו לחקר עשב החיטה מרפא בעשבי מרפא וניתן ליצור איתו קשר בעניין רכישת הספר 052-8663959 04-8523852.
ולחוויותי, השימוש ההתחלתי בעשב שאגב אני לועסת אותו, היה בתחילה לא קל. אומנם הוא היה טעים לי, אך חשתי עייפות, עומס בצוואר, ואפילו מיגרנה לאחר מספר ימי שימוש. אך כפי שהבנתי מספרו של אבי יעקובוביץ ישנן תופעות לוואי בתחילת השימוש וזאת משום שהרעלים אותם מנקה עשב החיטה מופרשים אל הדם ומשם נפלטים החוצה. דווקא תופעות הלוואי מעידות על כך שפעולת העשב עושה את שלה על הגוף.
סבלתי מכאבי רגליים ועייפות כרונית. לא משנה כמה ישנתי הייתי קמה בבוקר סחוטה. הפלא ופלא. בערב אני כבר לא נשפכת ובבוקר אני מתעוררת רעננה אפילו שקיות העניים שלי לא נפוחות כפי שהיו.
אגב אבי יעקובוביץ ממליץ על לעיסה על פני שתיית המיץ שכן אין חשש להתחמצנות המיץ וערבוב הרוק עם המיץ ממצה באופן מקסימלי את סגולות הצמח לפיכך, אין צורך לרוץ ולקנות מכונה לסחיטת המיץ אלא פשוט ללעוס אותו.
סליחה על איזכור עניין היציאות אך זה הדבר הראשון שניכר עקב שימוש החיטה.
אני עושה שימוש בעשב בכל יום כאשר אני כותשת את העשב ומשפשת בו את עור הפנים כאשר המיץ מתייבש אני מורחת על הפנים שמן זית מעורבב עם שמנים ארומטיים. העור פשוט זוהר נקי והתחושה שלי שטיפול זה ממצק את העור. עשב החיטה הוא עשיר בוויטמינים ומינרלים לרבות, ויטמין C ולכן לכל בנות ישראל היפות מומלץ לטפח את עצמן בעשב חיטה. אגב ניראה לי שפילינג גוף באמצעות שיפשוף העשב הכתוש יכול לעשות פלאים. אני עדיין בתחילת דרכי ואשמח לעדכן אתכם.
לחברי הפורום רציתי לשתף אתכם בחוויה שעברתי מאז התחלתי לעשות שימוש בעשב החיטה. ראשית יש ספר נפלא שכתב אבי יעקובוביץ שנקרא ה"נס הירוק" ספר זה הוא בעל שני כרכים הסוקר את התכונות והסגולות של עשב החיטה וניגזרות החיטה, ספר מאלף אשר מקיף את הנושא באופן יסודי וממצה. אבי יעקובביץ הוא איש יקר אשר הקדיש את חייו לחקר עשב החיטה מרפא בעשבי מרפא וניתן ליצור איתו קשר בעניין רכישת הספר 052-8663959 04-8523852.
ולחוויותי, השימוש ההתחלתי בעשב שאגב אני לועסת אותו, היה בתחילה לא קל. אומנם הוא היה טעים לי, אך חשתי עייפות, עומס בצוואר, ואפילו מיגרנה לאחר מספר ימי שימוש. אך כפי שהבנתי מספרו של אבי יעקובוביץ ישנן תופעות לוואי בתחילת השימוש וזאת משום שהרעלים אותם מנקה עשב החיטה מופרשים אל הדם ומשם נפלטים החוצה. דווקא תופעות הלוואי מעידות על כך שפעולת העשב עושה את שלה על הגוף.
סבלתי מכאבי רגליים ועייפות כרונית. לא משנה כמה ישנתי הייתי קמה בבוקר סחוטה. הפלא ופלא. בערב אני כבר לא נשפכת ובבוקר אני מתעוררת רעננה אפילו שקיות העניים שלי לא נפוחות כפי שהיו.
אגב אבי יעקובוביץ ממליץ על לעיסה על פני שתיית המיץ שכן אין חשש להתחמצנות המיץ וערבוב הרוק עם המיץ ממצה באופן מקסימלי את סגולות הצמח לפיכך, אין צורך לרוץ ולקנות מכונה לסחיטת המיץ אלא פשוט ללעוס אותו.
סליחה על איזכור עניין היציאות אך זה הדבר הראשון שניכר עקב שימוש החיטה.
אני עושה שימוש בעשב בכל יום כאשר אני כותשת את העשב ומשפשת בו את עור הפנים כאשר המיץ מתייבש אני מורחת על הפנים שמן זית מעורבב עם שמנים ארומטיים. העור פשוט זוהר נקי והתחושה שלי שטיפול זה ממצק את העור. עשב החיטה הוא עשיר בוויטמינים ומינרלים לרבות, ויטמין C ולכן לכל בנות ישראל היפות מומלץ לטפח את עצמן בעשב חיטה. אגב ניראה לי שפילינג גוף באמצעות שיפשוף העשב הכתוש יכול לעשות פלאים. אני עדיין בתחילת דרכי ואשמח לעדכן אתכם.
-
עשב חיטה
בס"ד
עוד חוויה...הצלחתי להנביט חיטה. קלי קלות ..השרתי אותה למשך הלילה, ובבוקר העברתי אותה לקופסת פלסטיק גדולה פיזרתי את הגרעינים המושרים כיסיתי במגבת, והנחתי את הקופסא באיזור מואר ללא שמש ישירה. למחרת בבוקר היו בקופסא גרעיני חיטה נבוטה מוכנים לאכילה. עשיתי זאת עם עדשים ועם מש כאשר המש היה מוכן לאכילה לאחר השריית לילה ובצהרים שלמחרת הוא כבר היה מוכן לאכילה. וואווווו אני כל כך מאושרת. אגב את החיטה הנבוטה ניתן לשתול באדנית ויצמח לכם עשב חיטה נפלא..עוד לא ניסיתי אני מקווה לעשות זאת, אשמח לעדכן
בברכת שבת שלום לכולם
עוד חוויה...הצלחתי להנביט חיטה. קלי קלות ..השרתי אותה למשך הלילה, ובבוקר העברתי אותה לקופסת פלסטיק גדולה פיזרתי את הגרעינים המושרים כיסיתי במגבת, והנחתי את הקופסא באיזור מואר ללא שמש ישירה. למחרת בבוקר היו בקופסא גרעיני חיטה נבוטה מוכנים לאכילה. עשיתי זאת עם עדשים ועם מש כאשר המש היה מוכן לאכילה לאחר השריית לילה ובצהרים שלמחרת הוא כבר היה מוכן לאכילה. וואווווו אני כל כך מאושרת. אגב את החיטה הנבוטה ניתן לשתול באדנית ויצמח לכם עשב חיטה נפלא..עוד לא ניסיתי אני מקווה לעשות זאת, אשמח לעדכן
בברכת שבת שלום לכולם
עשב חיטה
האם שימוש בעשב חיטה בזמן הריון מומלץ או לא? האם מותר בשלבים מאוחרים יותר? אני משתמשת בעשב חיטה לסירוגין. בזמן האחרון אני מתמידה אבל חוששני שאני בהריון. מקווה שמישהו יתייחס ויענה לי.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
עשב חיטה
אדמית, אני מצטטת לך מראש הדף:
המיץ מעולה לנשים בהריון ומניקות, מאחר והוא מעשיר את הדם ברכיבי תזונה איכותיים בעלי ספיגה מעולה.
במקרים של בעיות כלשהן, יש להיוועץ במטפל שיכול להמליץ על מינונים שונים, צומות ניקוי ותוכנית תזונה שתתאים למצב.
שיהיה בשעה טובה
המיץ מעולה לנשים בהריון ומניקות, מאחר והוא מעשיר את הדם ברכיבי תזונה איכותיים בעלי ספיגה מעולה.
במקרים של בעיות כלשהן, יש להיוועץ במטפל שיכול להמליץ על מינונים שונים, צומות ניקוי ותוכנית תזונה שתתאים למצב.
שיהיה בשעה טובה
-
עשב חיטה
מי יודע איפה קונים מסחטת עשב חיטה?
עשב חיטה
משהו פה מוזר לי מאוד, ואני זורקת את הכפפה לד"ר וקסמן הנכבד או כל מבין אחר בתחום, כי זה באמת מציק לי. למיטב זכרוני משעורי ביולוגיה (למען הגילוי הנאות - לפני שנים רבות) הרי שמה שאוצר את מירב הערכים התזונתיים בצמח זה הזרע (בגלל זה בריא לאוכול שקדים אגוזים וכיוב') שכן ממנו מתפתח הנבט.. לכן, מדוע במקרה זה נבט החיטה טוב יותר מזרע החיטה? בגלל הכלורופיל? ואם הערכים התזונתיים של הכלורופיל כה בריאים איך לא התפרסמו מחקרים ע"י רופאים קונבנציונלים? (או שאני לא מכירה)
עכשיו, להיות כנים, אני בטוחה שיש לעשב הזה סגולות תזונתיות (כמו שיש לעשבים אחרים כגון פטרוזיליה, שמיר וכיוב'), אבל בלי לפגוע באף אחד, לא ראיתי שום סקירה אובייקטיבית (!!!) של תכונות עשב החיטה, אז מניין לי לדעת שכל מה שמיוחס לו אכן נכון. אולי זה איזה אפקט פסיכוסומטי (שאני לא מזלזלת בו כלל, נהפוך הוא, אני חושבת שהוא נפלא, רק למה להתענות עם הטעם המגעיל הזה של עשב החיטה)
אני קיבלתי מכונה לנסות (בת דודה שלי שתתה כמה חודשים ואמרה שזה עשה לה טוב.. פחות סיגריות.. הרזיה וכיוב) והתחלתי להשמש בעשב רק לפני שבוע, ואת השינויים היחידים (ביום הראשון יצאו לי שני פצעונים על הפנים ושלשום החלה לי נפיחות בבטן ואני מרגישה כמו בלון) אני לא יכולה לשייך דווקא לשתיית עשב החיטה.
בכל מקרה, טיפ למתענים: פשוט תסתמו את האף כשאתם שותים את זה ושתו אח"כ כמה לגימות מים.. אתם לא תאמינו כמה שזה עוזר להקל (ואז גם ירד האסימון כמה חוש הריח חיוני לחוש הטעם..........)
בהצלחה
עכשיו, להיות כנים, אני בטוחה שיש לעשב הזה סגולות תזונתיות (כמו שיש לעשבים אחרים כגון פטרוזיליה, שמיר וכיוב'), אבל בלי לפגוע באף אחד, לא ראיתי שום סקירה אובייקטיבית (!!!) של תכונות עשב החיטה, אז מניין לי לדעת שכל מה שמיוחס לו אכן נכון. אולי זה איזה אפקט פסיכוסומטי (שאני לא מזלזלת בו כלל, נהפוך הוא, אני חושבת שהוא נפלא, רק למה להתענות עם הטעם המגעיל הזה של עשב החיטה)
אני קיבלתי מכונה לנסות (בת דודה שלי שתתה כמה חודשים ואמרה שזה עשה לה טוב.. פחות סיגריות.. הרזיה וכיוב) והתחלתי להשמש בעשב רק לפני שבוע, ואת השינויים היחידים (ביום הראשון יצאו לי שני פצעונים על הפנים ושלשום החלה לי נפיחות בבטן ואני מרגישה כמו בלון) אני לא יכולה לשייך דווקא לשתיית עשב החיטה.
בכל מקרה, טיפ למתענים: פשוט תסתמו את האף כשאתם שותים את זה ושתו אח"כ כמה לגימות מים.. אתם לא תאמינו כמה שזה עוזר להקל (ואז גם ירד האסימון כמה חוש הריח חיוני לחוש הטעם..........)
בהצלחה
-
עשב חיטה
לפלוני אלמוני ניתן לרכוש מסחטה בחנות ניצת הדובדבן בת"א אבן גבירול.
-
עשב חיטה
תשובה לאלאדין, ממולץ לקרוא את הספר של ד"ר פנינה סלע התחדשות ואת ה"נס הירוק" של אבי יעקובוביץ, ספרים אלה מקיפים את הנושא של השימוש בעשב החיטה, אשר לפי האמור בהם נוסה השימוש על חולים רבים אשר הצליחו להבריא ממחלות קשות. אגב, דבריך צודקים בעניין שתיית המיץ, אני מוצאת שזה לא טעים ולפיכך, אני לועסת את העשב וזה ממש טעים לי. מהניסיון הקצר שיש לי עם עשב החיטה, לעיסתו שתייתו על בטן ריקה עושה עבודת ריקון מעיים טובה ביותר, הוא מעניק אנרגייה וחיוניות, שמתי לב שהעור שלי הרבה יותר טוב. אגב הפצעונים שיוצאים לפי דעתי זה מוכיח שהעשב מנקה את הגוף. בהצלחה.
עשב חיטה
לאילנה הודיה תודה רבה.
אני מתכוונת לנסות את זה בתקופה הקובה.. יועיל - טוב, לא יועיל - אני מניחה שגם לא יזיק.
בהחלט ניתן לומר שתופעות הלוואי של העשב הזה כבר לא כ"כ נוראיות כמו ביום-יומיים הראשונים.. וזה כבר הישג.
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש עשב חיטה ברמת גן????????
אני מתכוונת לנסות את זה בתקופה הקובה.. יועיל - טוב, לא יועיל - אני מניחה שגם לא יזיק.
בהחלט ניתן לומר שתופעות הלוואי של העשב הזה כבר לא כ"כ נוראיות כמו ביום-יומיים הראשונים.. וזה כבר הישג.
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש עשב חיטה ברמת גן????????
עשב חיטה
ניתן לקנות מיץ עשב חיטה טרי בירמיהו 45 ת"א ובאבן גבירול 82. שתיתי ונדלקתי. לא מחליף בשום מקום אחר.
תבדקו אפשר לעשות מנוי.
תבדקו אפשר לעשות מנוי.
-
- הצטרפות: 27 יולי 2005, 15:04
- דף אישי: הדף האישי של טילנדסיה_מבוייתת*
עשב חיטה
פלוני אלמוני
ישנם שני סוגים של מסחטות ידני וחשמלית, לאיזו את/ה מתכוון/נת?
בכל מקרה כעיקרון את מסחטות יעודיות ידניות וחשמליות אפשר לרכוש בבתי טבע כמו שדות וניצת הדובדבן, כאשר היבואן הוא שטמפפר. עם זאת, אפשר גם להשתמש במטחנת בשר ידנית למטרת הסחיטה, כל עוד מוציאים את הלהב.
ומוסיפה שאלה משלי:
בתחילת השבוע התחלתי לשתות את המיץ טרי לאחר שכשלושה חודשים רכשתי אותו קפוא. מהיום הראשון התחילו תופעות משונות מאוד שלא היו אופייניות קודם: בחילה, הקאה, עייפות ואיכסיות כללית. אני מאמינה שזה קשור למיץ כי חוץ מזה שום דבר לא השתנה. מישהו התנסה בכך?
ישנם שני סוגים של מסחטות ידני וחשמלית, לאיזו את/ה מתכוון/נת?
בכל מקרה כעיקרון את מסחטות יעודיות ידניות וחשמליות אפשר לרכוש בבתי טבע כמו שדות וניצת הדובדבן, כאשר היבואן הוא שטמפפר. עם זאת, אפשר גם להשתמש במטחנת בשר ידנית למטרת הסחיטה, כל עוד מוציאים את הלהב.
ומוסיפה שאלה משלי:
בתחילת השבוע התחלתי לשתות את המיץ טרי לאחר שכשלושה חודשים רכשתי אותו קפוא. מהיום הראשון התחילו תופעות משונות מאוד שלא היו אופייניות קודם: בחילה, הקאה, עייפות ואיכסיות כללית. אני מאמינה שזה קשור למיץ כי חוץ מזה שום דבר לא השתנה. מישהו התנסה בכך?
עשב חיטה
למישהו היתה תופעת לוואי של נפיחות בבטן? (ואני לא מדברת על גזים או מחזור...)
-
- הצטרפות: 27 יולי 2005, 15:04
- דף אישי: הדף האישי של טילנדסיה_מבוייתת*
עשב חיטה
כן, כחלק האכסיות הכללית שציינתי לעיל. אבל זה עבר לאחר יומיים. אם זה לא עובר להקטין מינון.
עשב חיטה
שלום לכולם.
לאחרונה קראתי הרבה על פלאי העשב הירוק והחלטתי להתחיל לשתות את המיץ .האם מישהו יודע מה המינון המומלץ? וכמה פעמים ביום?
תודה רבה
לאחרונה קראתי הרבה על פלאי העשב הירוק והחלטתי להתחיל לשתות את המיץ .האם מישהו יודע מה המינון המומלץ? וכמה פעמים ביום?
תודה רבה
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2005, 01:20
עשב חיטה
האם מישהו יודע מה המינון המומלץ? וכמה פעמים ביום?
הכל כתוב בתחילת הדף.
הכל כתוב בתחילת הדף.
עשב חיטה
" לחברי המועדון" שלום
לאחרונה גיליתי זבובונים בעשב של שטמפר, רצוי לבדוק לפני הסחיטה.
מלי
לאחרונה גיליתי זבובונים בעשב של שטמפר, רצוי לבדוק לפני הסחיטה.
מלי
-
- הצטרפות: 02 אוגוסט 2005, 12:22
עשב חיטה
ייתכן שהעשב גורם לעצירות ו/או תחושות כמו בניקויי?
עשב חיטה
שלום ורוב בריאות למומחים למיניהם
אני מגדלת את עשב החיטה בקופסאות פלסטיק של ענבים שאני יוצרת בהן חורים לניקוז, על מצע של צמר גפן כי אין לי גישה לאדמה אורגנית וזו מהמשתלות נראית לי מלאה בכימיקלים. אלא ש... הנמלים באות.... למישהו יש רעיון?
דרך אגב, מכונת בשר מפלסטיק ניתן לקנות בקניון M הדרך בדוכן ברחבה המרכזית.
אני מגדלת את עשב החיטה בקופסאות פלסטיק של ענבים שאני יוצרת בהן חורים לניקוז, על מצע של צמר גפן כי אין לי גישה לאדמה אורגנית וזו מהמשתלות נראית לי מלאה בכימיקלים. אלא ש... הנמלים באות.... למישהו יש רעיון?
דרך אגב, מכונת בשר מפלסטיק ניתן לקנות בקניון M הדרך בדוכן ברחבה המרכזית.
עשב חיטה
אני שותה חודשיים מיץ עשב חיטה קפוא שניקרא קסם ירוק ,שמיוצר בכפר מימון , התחילו לי הרבה פצעונים בפנים והיום יש לי פחות ,אני מוסיפה את המיץ הקפוא לכוס מים קרים גדולה ושותה כל בוקר , המיץ נותן לי אנרגיה והרגשה טובה,מומלץ ביותר
עשב חיטה
אני שותה איזה 50 מי"ל כל בוקר מזה 3 שבועות ועדיין יש לי נפיחות בבטן ועיכול לא משהו
עם זאת זה ממריץ אותי בבוקר (אולי בגלל הקלוריות על הבוקר?) אך אני לא מרגישה שום שינוי נוסף.
עם זאת זה ממריץ אותי בבוקר (אולי בגלל הקלוריות על הבוקר?) אך אני לא מרגישה שום שינוי נוסף.
עשב חיטה
כולם כבר יודעים על היתרונות העצומים של עשב החיטה, ואף על סגולותה של עשב השעורה אשר אף עולים על עשב החיטה. השאלה היא, כיצד להשיג את התוצאות המקסימליות והאופטימאליות משתיית מיצוי עשב החיטה והשעורה? חשוב כמובן שהעשבים עצמם יהיו אורגניים ובאיכות מעולה אשר גדלו באדמה אשר בה ובסביבותיה לא השתמשו בחומרי דישון והדברה כימיים, בהשקיית מיים חיים ולא מים עם כלור, מתכות כבדות, זיהומים סביבתיים שונים וכו' ובסביבת אויר נקי וטהור ללא עשן, פיח, וזיהום סביבתי. נכון שעל פניו, עדיף עשב טרי, אך ניתן להסיק כי לרוב העשב הטרי יורד ברמתו מן האבקה, אשר בה חשוב לבדוק (!) את תהליך היצור הגידול ותהליך ההפקה על מנת להפיק את מקסימום היתרונות שחשובים לנו.
זה אמנם נשמע בומבסטי אך יש מוצר כזה - אשר מיוצר ומעובד בתנאים מחמירים ביותר של חברת ניקן ובשיתוף ד"ר יושיהדה הגיווארה MD, חוקר, מדען, ממציא ויזם בקנה מידה עולמי. אני מצרף לינק לסרט המסביר על יתרונותיו של עשב השעורה, אופן הגידול והמיצוי: http://media.nikkenusa.com/[po]new nikken[/po]/greenz.wmv
המוצר משווק גם בישראל אך לא ניתן לרכוש אותו בחנויות. לפרטים והזמנות: 054-5751175
עדי הראל
Win-Win
פתרונות לשיפור איכות החיים.
זה אמנם נשמע בומבסטי אך יש מוצר כזה - אשר מיוצר ומעובד בתנאים מחמירים ביותר של חברת ניקן ובשיתוף ד"ר יושיהדה הגיווארה MD, חוקר, מדען, ממציא ויזם בקנה מידה עולמי. אני מצרף לינק לסרט המסביר על יתרונותיו של עשב השעורה, אופן הגידול והמיצוי: http://media.nikkenusa.com/[po]new nikken[/po]/greenz.wmv
המוצר משווק גם בישראל אך לא ניתן לרכוש אותו בחנויות. לפרטים והזמנות: 054-5751175
עדי הראל
Win-Win
פתרונות לשיפור איכות החיים.
עשב חיטה
שלום לכולם,
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג זרעים של עשב חיטה ?
תודה
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג זרעים של עשב חיטה ?
תודה
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2005, 01:20
עשב חיטה
היכן ניתן להשיג זרעים של עשב חיטה
כמה שזה עלול להישמע מפתיע זרעים של עשב חיטה = חיטה , וכדאי לקנות בחנויות טבע חיטה אורגנית (אם כבר-אז כבר) אבל אפשר גם בסופר, המדף של הקטניות.
כמה שזה עלול להישמע מפתיע זרעים של עשב חיטה = חיטה , וכדאי לקנות בחנויות טבע חיטה אורגנית (אם כבר-אז כבר) אבל אפשר גם בסופר, המדף של הקטניות.
עשב חיטה
שלום לכולם,
התחלתי רק עכשיו לשתות מיץ עשב חיטה.
גיליתי שהכי טוב לי ללעוס את העשב עצמו (אני קוראת לזה בצחוק: להעלות גירה. וזה בדיוק מה שזה)
כתוב בדף שהעשב מנקה את הגוף מרעלים ורציתי לדעת האם יש סכנה לשתות אותו לפני שמטפלים בסתימות שיניים מכספית? פשוט התחלתי טיפול להחלפת הסתימות הרעילות (יש לי המון) והמליצו לי לא להתנקות מרעלים עד סוף הטיפול. האם גם עשב החיטה כלול באזהרה זו?
ועוד שאלה: כמה עשב צריך ללעוס מדי יום כדי להפיק כמות השווה ל-50 מ"ל מיץ?
תודה !! אלישבע
התחלתי רק עכשיו לשתות מיץ עשב חיטה.
גיליתי שהכי טוב לי ללעוס את העשב עצמו (אני קוראת לזה בצחוק: להעלות גירה. וזה בדיוק מה שזה)
כתוב בדף שהעשב מנקה את הגוף מרעלים ורציתי לדעת האם יש סכנה לשתות אותו לפני שמטפלים בסתימות שיניים מכספית? פשוט התחלתי טיפול להחלפת הסתימות הרעילות (יש לי המון) והמליצו לי לא להתנקות מרעלים עד סוף הטיפול. האם גם עשב החיטה כלול באזהרה זו?
ועוד שאלה: כמה עשב צריך ללעוס מדי יום כדי להפיק כמות השווה ל-50 מ"ל מיץ?
תודה !! אלישבע
עשב חיטה
שלום, אני מנסה לגדל עשב חיטה אצלי בבית. לקחתי קופסאות פלסטיק שחורות קטנות כאלו ממשתלה ומילאתי באדמה. על האדמה
פיזרתי את הזרעים מבלי לכסות אותם בעוד שכבת אדמה. שכבת האדמה שמתחת לזרעים היא בגובה של 4 סנטימטר בערך.
הבעייה היא שגיליתי שיש בה תולעים זעירות לבנות ומתפתחת שכבת עובש לבנה כזו.
למה זה קורה ? האם זה קשור לאדמה עצמה או אולי לשיטת הגידול ? איך אנשים אחרים כאן מגדלים ? אשמח לשמוע מאחרים.
תודה רבה! אילן.
פיזרתי את הזרעים מבלי לכסות אותם בעוד שכבת אדמה. שכבת האדמה שמתחת לזרעים היא בגובה של 4 סנטימטר בערך.
הבעייה היא שגיליתי שיש בה תולעים זעירות לבנות ומתפתחת שכבת עובש לבנה כזו.
למה זה קורה ? האם זה קשור לאדמה עצמה או אולי לשיטת הגידול ? איך אנשים אחרים כאן מגדלים ? אשמח לשמוע מאחרים.
תודה רבה! אילן.
-
עשב חיטה
שלום לכולם
רכשתי עשב חיטה ורציתי לדעת אם הכנת המיץ בבלנדר רגיל בתוספת לימונדה או נעץ תפוחים ומעט קרח פוגעת בערכים התזנותיים של העשב
רכשתי עשב חיטה ורציתי לדעת אם הכנת המיץ בבלנדר רגיל בתוספת לימונדה או נעץ תפוחים ומעט קרח פוגעת בערכים התזנותיים של העשב
-
- הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
- דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש
עשב חיטה
ורציתי לדעת אם הכנת המיץ בבלנדר רגיל בתוספת לימונדה או נעץ תפוחים ומעט קרח פוגעת בערכים התזנותיים של העשב
אולי היא לא פוגעת בעשב, אבל היא כן שוחקת את הבלנדר.
אולי היא לא פוגעת בעשב, אבל היא כן שוחקת את הבלנדר.
-
עשב חיטה
עשב חיטה קפוא:
האם יעיל לעומת הטרי? איך אפשר לכמת את יעילותו לעומת הטרי?
זמן ההפשרה? במים חמים (לא מזיקים?) או בטמפרטורת החדר? מה טוב?
האם יעיל לעומת הטרי? איך אפשר לכמת את יעילותו לעומת הטרי?
זמן ההפשרה? במים חמים (לא מזיקים?) או בטמפרטורת החדר? מה טוב?
עשב חיטה
שלום לכולם, התחלתי לאחרונה לשתות עשב חיטה וזה די נעים ועושה טוב. אני קונה את העשב של שטמפר בשאיפה לגדל בעצמי. מה שקצת מוזר לי זו כמות העשב בה אני משתמשת להכנת רבע כוס מיץ. אני משתמשת בכרבע/שליש שקית של שטמפר למנה אחת. זה הגיוני? אולי המסחטה לא מוצלחת. ככה זה גם אצל אחרים?
תודה וחגים שמחים
תודה וחגים שמחים
-
- הצטרפות: 14 מאי 2004, 23:01
- דף אישי: הדף האישי של אדם_א*
עשב חיטה
HT, גם כשקניתי מיץ טרי בשוק השתמשו בכמות די גדולה כדי להכין כוסית קטנה. כנראה שככה זה...
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2005, 22:55
עשב חיטה
שלום לכולם,
מישהו יודע, היכן אפשר לקנות מסחטה (חדשה או משומשת) לעשב-חיטה באזור פרדס-חנה?
הבנתי שיש מסחטות טובות וזולות, שאינן מיועדות דווקא לסחיטת עשב-חיטה, אך הן עושות את העבודה.
תודה @}
[email protected]
מישהו יודע, היכן אפשר לקנות מסחטה (חדשה או משומשת) לעשב-חיטה באזור פרדס-חנה?
הבנתי שיש מסחטות טובות וזולות, שאינן מיועדות דווקא לסחיטת עשב-חיטה, אך הן עושות את העבודה.
תודה @}
[email protected]
עשב חיטה
לכל המעונייינים אני מוכר את המסחטה שלי,זו המסחטה שעולה בחנות 300ש"ח (מסחטה מפלסטיק),השתמשתי בה שבועיים ולכן היא חדשה לגמרי.
המחיר שאני דורש הוא 200ש"ח
0544962120
ראשון לציון
המחיר שאני דורש הוא 200ש"ח
0544962120
ראשון לציון
-
- הצטרפות: 23 ינואר 2006, 02:31
עשב חיטה
אני מגדל עשב חיטה בגינה שלי ....... והכול צומח נפלא ........הדבר היחיד שהורס זה הטעם והריח המבחילים ...של נמיץ הירוק הירוק הזה...........במה אפשר להקל על חווית השתיה מבלי לפגוע באפקט המבריא של הצמח המופלא הזה ...
בתודה מראש...
שלומי
בתודה מראש...
שלומי
עשב חיטה
מעוניינת לקנות מכונה חשמלית מהסוג החדש (החזקה יותר). טל: 054-2478342
עשב חיטה
קראתי לגבי עשב חיטה בהריון (המלצה) בכל אופן אשמח לקבל מקורות לכתוב הנ"ל.הרי בכ"ז בהריון לא מומלץ לעשות תהליכי ניקוי אגרסיביים שלא הותחלו לפני הכניסה להריון.אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לספרות ספציפית בהקשר להריון (לא מצאתי אזכור לכך בספר של פנינה סלע).תודה.
עשב חיטה
שלום לכולם
האם אפשר להוסיף לעשב חיטה מיץ תפוח סחוט
האם אפשר להוסיף לעשב חיטה מיץ גזר סחוט
האם יש הבדל
האם אפשר להוסיף לעשב חיטה מיץ תפוח סחוט
האם אפשר להוסיף לעשב חיטה מיץ גזר סחוט
האם יש הבדל
-
- הצטרפות: 14 מאי 2005, 23:13
- דף אישי: הדף האישי של נבט_חיטה*
עשב חיטה
ניתן להשיג מיץ עשב חיטה מעולה בתל אביב
ואיפה ניתן להשיג באזור חדרה?
מישהו יודע?
ואיפה ניתן להשיג באזור חדרה?
מישהו יודע?
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*
עשב חיטה
שלומי , ממליצה לך ללגום מיץ עשב חיטה בכמות של לגימה ובאורח פאראדוכסלי להשאיר את המיץ בפה . לאחר זמן קצר זה מאבד מהטעם , ממש להשאיר כמה דקות בפה . לאחר מכן לבלוע וזה בלי בעייה . לפחות זה הניסיון שלי. תכתוב אם ניסית ואיך הלך.
-
- הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
- דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*
עשב חיטה
לגבי מכונה, תבררי בחנות הטבע בכרכור.
בעקרון, אפשר גם מכונה לטחינת בשר ללא הלהבים.
רונן, בעקרון אפשר לערבב עם מיצים אחרים, אם חייבים. המיץ אמור לעבוד הכי טוב נקי, אבל הוא יעשה עבודה גם כך.
בעקרון, אפשר גם מכונה לטחינת בשר ללא הלהבים.
רונן, בעקרון אפשר לערבב עם מיצים אחרים, אם חייבים. המיץ אמור לעבוד הכי טוב נקי, אבל הוא יעשה עבודה גם כך.
עשב חיטה
הנבטתי לבד עשב חיטה והוא צמח יפה. הבעיה שטעם המיץ מר מאוד בהשוואה לעשב החיטה אותו קניתי.
האם למשהו יש רעיון ממה נובעת המרירות ואיך ניתן למנוע אותה?
האם למשהו יש רעיון ממה נובעת המרירות ואיך ניתן למנוע אותה?
-
- הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 14:49
- דף אישי: הדף האישי של מנסה_לעזור*
עשב חיטה
אני שותה עשב שעורה וזה עושה 'ניסים ונפלאות' ברמה שאם אני מזייפת מס' ימים אני מיד מרגישה בהבדל. זה ניתן לקניה כאבקה בצנצנת סגורה ושותים כפית בקצת מים/מיץ פעם או פעמיים ביום - לפי הצורך. ההנחייה היא 20 דקות לפני האוכל או שעתיים אחרי. הוא מגודל בתנאים אופטמליים באדמה נקייה, נקצר כשצעיר ומעובד בתוך זמן קצר במים מיוחדים כך שהתכונות נשמרות. אמנם זה לא טרי אבל עובד נפלא. מומלץ (הלוואי ויכולתי לשכנע את דור ההמשך).
עשב חיטה
בוקר טוב לכולם. אני גרה באיזור פרדס חנה ומחפשת חנות שבה אפשר לקנות עשב חיטה טרי ושאר מוצרים טבעיים. אולי מישהו יודע? תודה.
עשב חיטה
שלום לכם,
אני מצטרף לכל המשבחים והמהללים של עשב השעורה- אני ואשתי משתמשים באבקה של עשב שעורה אורגנית המופק במיצוי קר כבר כמה חודשים ומאוד מרוצים מההשפעה על הגוף שלנו וגם מרבים כמונו שעשב השעורה עוזר להם מאוד בתחומים רבים בגוף- מאיזון רמת כולסטרול דרך התמודדות אם אלרגיות שונות ואתגרי מעיים למיניהם ועד איזון רמת סוכרים דם.
בנוסף היתי רוצה לציין כמה נקודות חשובות לגבי עשב השעורה:
יש לציין בנוסף שהמוצר אינו נמכר בחנויות - למעונינים ולמתענינים ניתן ליצור איתי קשר דרך המייל- [email protected]
אני מצטרף לכל המשבחים והמהללים של עשב השעורה- אני ואשתי משתמשים באבקה של עשב שעורה אורגנית המופק במיצוי קר כבר כמה חודשים ומאוד מרוצים מההשפעה על הגוף שלנו וגם מרבים כמונו שעשב השעורה עוזר להם מאוד בתחומים רבים בגוף- מאיזון רמת כולסטרול דרך התמודדות אם אלרגיות שונות ואתגרי מעיים למיניהם ועד איזון רמת סוכרים דם.
בנוסף היתי רוצה לציין כמה נקודות חשובות לגבי עשב השעורה:
- תמצית עלי השעורה הצעירים (ביחס לעלי חיטה) מכילה כמויות גדולות מאוד של : פוטציום- פי 25 , קלציום- פי37 , מגנזיום- פי 2 ,ברזל -פי 3
- עלי השעורה מכילים אספקה נדיבה של "בטא קרוטן" ויטמין E,C,A ומספר ויטמינים מסוג B6,B3,B2,B1) B
- בצורה של שימוש האבקה (המאוכסנת בצנצנת אטומה כמובן ומומלץ לא חשופה לאור) -אין צורך להתעסק עם הגידול ,הקטיף והסחיטה -אלא אך ורק לשים כפית בכוס מים ולהנות ממיץ הבריאות המדהים הזה.
יש לציין בנוסף שהמוצר אינו נמכר בחנויות - למעונינים ולמתענינים ניתן ליצור איתי קשר דרך המייל- [email protected]
עשב חיטה
למי שלא ניסה עוד עשב חיטה זה מומלץ, ויש לו השפעות מאוד חיוביות על הגוף
לפרטים:
http://www.alummot.co.il
לפרטים:
http://www.alummot.co.il
עשב חיטה
הגיעו לידי כמוסות עשב חיטה ואלפלפה, (wheatgrass and alfalfa), תוצרת פיליפינים של חב' בשם NU LIFE (יש להם אתר:
(http://nulife.com.ph/products/wholefood ... d-alfalfa/).
האם משהו מכיר, יודע? מה משמעות השילוב בין עשב חיטה ונבט האלפלפה ? כשמורחים את המיץ מהכמוסה על נגעי עור הם נעלמים !!!!!!! זה מדהים !
(http://nulife.com.ph/products/wholefood ... d-alfalfa/).
האם משהו מכיר, יודע? מה משמעות השילוב בין עשב חיטה ונבט האלפלפה ? כשמורחים את המיץ מהכמוסה על נגעי עור הם נעלמים !!!!!!! זה מדהים !
-
- הצטרפות: 18 ספטמבר 2006, 11:25
- דף אישי: הדף האישי של אלירן_דה_מאיו*
עשב חיטה
איריס, אני מלא בהערכה למוצר שהמלצת עליו,
אך בארצנו הקטנטונת העשירה בזרעי חיטה ואספסת אורגניים באיכות מעולה,
ניתן לגדל את הצמחים הללו בקלות (ובמצע מנותק שאינו דורש גינה וחלל גדול), וליצור את השילוב המומלץ באיכות וזמינות גבוהה בהרבה.
מי שבכל זאת בוחר להשתמש בכמוסות, ומוצא בהם תועלת, אני אשמח אם רק יידע שקיימת אפשרות נוספת (גידול עצמי), למיצוי טרי ורענן אשר עשוי להניב תוצאות חיוביות יותר.
בהצלחה
אך בארצנו הקטנטונת העשירה בזרעי חיטה ואספסת אורגניים באיכות מעולה,
ניתן לגדל את הצמחים הללו בקלות (ובמצע מנותק שאינו דורש גינה וחלל גדול), וליצור את השילוב המומלץ באיכות וזמינות גבוהה בהרבה.
מי שבכל זאת בוחר להשתמש בכמוסות, ומוצא בהם תועלת, אני אשמח אם רק יידע שקיימת אפשרות נוספת (גידול עצמי), למיצוי טרי ורענן אשר עשוי להניב תוצאות חיוביות יותר.
בהצלחה
עשב חיטה
שלום לכולם,
אני גרה בכפר סירקין (אזור פ"ת) ומגדלת בחצר ביתי עשב שעורה,חיטה ,כוסמין, ולאחרונה התחלתי גם בהנבטת גרעיני חמניות למאכל.
התחלתי להנביט לפני כ-6 שנים לשימוש אישי , ובשנתיים האחרונות לכל המעוניין:) 0502232398
בנוסף, לכל מי שמתעניין בהקמת גינה אורגנית,רשימת חנויות ,קואופרטיבים, קניית זרעים,מאמרים וכל הקשור בתחום ,אני ממליצה בחום להציץ באתר הגינה האורגנית : http://www.groworganic.info
אני גרה בכפר סירקין (אזור פ"ת) ומגדלת בחצר ביתי עשב שעורה,חיטה ,כוסמין, ולאחרונה התחלתי גם בהנבטת גרעיני חמניות למאכל.
התחלתי להנביט לפני כ-6 שנים לשימוש אישי , ובשנתיים האחרונות לכל המעוניין:) 0502232398
בנוסף, לכל מי שמתעניין בהקמת גינה אורגנית,רשימת חנויות ,קואופרטיבים, קניית זרעים,מאמרים וכל הקשור בתחום ,אני ממליצה בחום להציץ באתר הגינה האורגנית : http://www.groworganic.info
עשב חיטה
היכן ניתן להשיג זרעים של נבט חיטה אורגנית בשם מגל שהם יותר מתוקים והיכן ניתן להשי את המכונה? אני מעפולה
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 01:04
- דף אישי: הדף האישי של חני_תה*
עשב חיטה
שאלה למנביטים: באיזו אדמה אתם משתמשים? ומהיכן אתם משיגים אותה?
ועוד שאלה: היכן הצלחתם להשיג שעורה אורגנית?
ועוד שאלה: היכן הצלחתם להשיג שעורה אורגנית?
עשב חיטה
שמעתי רבות על נפלאות העשב חיטה והחלטתי לנסות. קניתי שקית עשב חיטה וההכנסתי חצי למיקסר עם מעט מים וניסיתי להכין לי מיץ. העשב בקושי נטחן המיקסר כמעט קרס כי העשב נתקע מספר פעמים בסכין והמעט נוזל ירוק שיצא היה דוחה ביותר. אז איך אני נותנת לזה צ'אנס נוסף? ככה שותים את זה בטעם דשא? איך מכינים מיץ בכלל מהדשא הזה?
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
עשב חיטה
אם אוהבת שלום,
בנוגע לסחיטה - אפשר להשתמש בבלנדר פשוט (זה מה שאת מתכוונת מיקסר? כי מיקסר של עוגות לא יעבוד כאן) - רק צריך להוסיף הרבה מים ולשים מעט עשב. זה יעזור עם תקצצי את העשב קודם לכן עם סכין. אחר כך צריך לסנן את הסיבים החוצה עם מסננת או שקית סינון. אם את בעניין אז נראה לי כדאי להשקיע במסחטה ידנית (בחנויות הטבע) - או בלנדר חזק (ראי בלנדרים ומעבדי מזון), המסחטה שקטה הרבה יותר, ומועכת את המיץ החוצה ללא מאמץ.
גם אני לא מת על הטעם - אבל אני מוצא שערבוב חצי חצי עם מיץ הדרים או מיץ אחר גורם לזה להיות די טעים.
כמו כן, המיץ שיוצא מחיטה טרייה שאך נקטפה (שגידלת בעצמך - מאד קל) - הרבה יותר טעים.
בחורף יש שלל של ירוקים בכל מקום שגם מהם אפשר להכין מיץ ירוק (שבד"כ יותר טעים מעשב חיטה) - ראי עלים ירוקים ו{{}}מדור לקטים.
בנוגע לסחיטה - אפשר להשתמש בבלנדר פשוט (זה מה שאת מתכוונת מיקסר? כי מיקסר של עוגות לא יעבוד כאן) - רק צריך להוסיף הרבה מים ולשים מעט עשב. זה יעזור עם תקצצי את העשב קודם לכן עם סכין. אחר כך צריך לסנן את הסיבים החוצה עם מסננת או שקית סינון. אם את בעניין אז נראה לי כדאי להשקיע במסחטה ידנית (בחנויות הטבע) - או בלנדר חזק (ראי בלנדרים ומעבדי מזון), המסחטה שקטה הרבה יותר, ומועכת את המיץ החוצה ללא מאמץ.
גם אני לא מת על הטעם - אבל אני מוצא שערבוב חצי חצי עם מיץ הדרים או מיץ אחר גורם לזה להיות די טעים.
כמו כן, המיץ שיוצא מחיטה טרייה שאך נקטפה (שגידלת בעצמך - מאד קל) - הרבה יותר טעים.
בחורף יש שלל של ירוקים בכל מקום שגם מהם אפשר להכין מיץ ירוק (שבד"כ יותר טעים מעשב חיטה) - ראי עלים ירוקים ו{{}}מדור לקטים.
עשב חיטה
תודה לך, אנסה שוב. מקווה רק לא להקיא כי הטעם המר ותחושת הגועל נשארת עוד הרבה אחרי. עכשיו אין תפוזים אולי מיץ לימון ישפר את הטעם.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
עשב חיטה
ממליץ למי שאין לו מסחטה, פשוט ללעוס ולירוק את הסיבים.
ואם גידלת בעצמך את החיטה זה אפילו טעים, כפי שאופק אמר.
זה אחלה פעילות לבוקר על בטן ריקה, ולפעמים אפילו חוסך את הצורך בצחצוח שיניים.
ועוד משהו, לכל חובבי עשב החיטה -
נסו לשטוף את הפה והחניכיים עם המיץ הירוק הזה, בהזדמנות כשאתם שותים עשב חיטה. ההרגשה מדהימה!
ואם גידלת בעצמך את החיטה זה אפילו טעים, כפי שאופק אמר.
זה אחלה פעילות לבוקר על בטן ריקה, ולפעמים אפילו חוסך את הצורך בצחצוח שיניים.
ועוד משהו, לכל חובבי עשב החיטה -
נסו לשטוף את הפה והחניכיים עם המיץ הירוק הזה, בהזדמנות כשאתם שותים עשב חיטה. ההרגשה מדהימה!
עשב חיטה
בתחושת גועל נתתי הזדמנות נוספת לעשב חיטה. הפעם קצצתי והוספתי מיץ לימון ומיץ אשכולית אדומה והמיקסר אבד יפה. הטעם היה סביל והמרירות הדוחה לא הורגשה. לא יודעת כמה יצא מהעשב כי כמעט ולא היה זכר לירוק בעקבות ההדרים אבך עדיף מן המעט הזה מאשר בכלל לא וגם לא הקאתי את נשמתי.
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
- דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*
עשב חיטה
וגם לא הקאתי את נשמתי
הקאת פעם מעשב חיטה, או שזאת היתה צורת התבטאות?
הקאת פעם מעשב חיטה, או שזאת היתה צורת התבטאות?
עשב חיטה
לא באמת להקיא אבל תחושת גועל שלא עוזבת עד שאוכלים איזה משהו.
-
עשב חיטה
האם העשב חיטה עוזר לפוריות מגביר ביוץ?
-
עשב חיטה
האם יש אפקט בריאותי לנוזל עשב חיטה הקפוא ?, המחיר יקר 5 ש ליחידה אחת בבית טבע .
עשב חיטה
מה הקטע עם הטעם של המיץ עשב חיטה? מגעיל, נו אז מה?
הייתם פעם בטיפול ברפואה סינית? קיבלתם צמחים לשתות? (ובמקרה הגרוע גם לבשל אותם קודם). גם זה מגעיל פחד. ואת זה צריך לשתות שלוש פעמים ביום...
הטיפ שלי הוא פשוט לסתום את האף כששותים. מנטרל חלק גדול מהטעם
הייתם פעם בטיפול ברפואה סינית? קיבלתם צמחים לשתות? (ובמקרה הגרוע גם לבשל אותם קודם). גם זה מגעיל פחד. ואת זה צריך לשתות שלוש פעמים ביום...
הטיפ שלי הוא פשוט לסתום את האף כששותים. מנטרל חלק גדול מהטעם
-
עשב חיטה
איך ניקרא השם של המכונה המדוברת?? תודה מראש בן .