עננים קוראת בקפה
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
עננים קוראת בקפה
שלום עננים!
ותודה מראש.
שואלת לגבי בתי.
היציאות שלה רכות מאוד. לפני כשנה היו לה תולעים, ולמרות שהיא לא מתגרדת, אני לא בטוחה שהן לגמרי נעלמו.
יש משהו אחר במע' העיכול או בתזונה שמוביל לצואה המאוד רכה הזו (כבר המון זמן)?
ואולי קשור ואולי לא - היא במיוחד קטנה ורזה (בת 3) - האם זה קשור לתולעים או למשהו במע' העיכול? או למשהו שהיא אלרגית אליו או לא מתאים שתאכל?
או שאולי הכל בכלל בסדר? האמת שלולא השאלה הראשונה - לא חשובת שהיתה מטרידה אותי השאלה השניה.
תודה!
ותודה מראש.
שואלת לגבי בתי.
היציאות שלה רכות מאוד. לפני כשנה היו לה תולעים, ולמרות שהיא לא מתגרדת, אני לא בטוחה שהן לגמרי נעלמו.
יש משהו אחר במע' העיכול או בתזונה שמוביל לצואה המאוד רכה הזו (כבר המון זמן)?
ואולי קשור ואולי לא - היא במיוחד קטנה ורזה (בת 3) - האם זה קשור לתולעים או למשהו במע' העיכול? או למשהו שהיא אלרגית אליו או לא מתאים שתאכל?
או שאולי הכל בכלל בסדר? האמת שלולא השאלה הראשונה - לא חשובת שהיתה מטרידה אותי השאלה השניה.
תודה!
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2012, 23:40
עננים קוראת בקפה
עננים היקרה, האם אוכל לשלב בטיפול בהרפס מהשמש, שאתחיל בלילה עם ליזין, גם משחת זובירקס שתזרז את העניין...?
-
- הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*
עננים קוראת בקפה
אפרת
לבת שלך יש רגישות למזונות מסוימים שפוגעת בספיגה של חומרים מזינים. מציעה לך לקחת אותה לאיבחון מקיף של אייפק כדי לאבחן ולטפל
לבת שלך יש רגישות למזונות מסוימים שפוגעת בספיגה של חומרים מזינים. מציעה לך לקחת אותה לאיבחון מקיף של אייפק כדי לאבחן ולטפל
-
עננים קוראת בקפה
מעדיפה
בהחלט, אין סתירה בין הדברים
בהחלט, אין סתירה בין הדברים
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
עננים קוראת בקפה
הי עננים,
אשמח להיעזר בך בשביל משהו שאני לא מספיק אובייקטיבית לבדוק בעצמי
לבתי בת 4.5 יש ריח קל של זיעה בבית השחי. באופן כללי היא ילדה שמאד חם לה ומזיעה הרבה, רק שבשאר הגוף הריח הוא חמצמץ כזה ושם זה מריח קצת כמו זיעה של מבוגר. יש לה גם פריחה בחודשי הקיץ בצוואר ובפנים, מחמיר כשהיא נמצאת הרבה בחוץ ומשתפר כשהיא נמצאת במזגן. התזונה שלה לא משהו בחודשים האחרונים כך שאולי זאת דרך של הגוף להיפטר מכל מיני, אבל אני כמובן חוששת מכיוון של משהו הורמונלי טרם זמנו....
תודה!
אשמח להיעזר בך בשביל משהו שאני לא מספיק אובייקטיבית לבדוק בעצמי
לבתי בת 4.5 יש ריח קל של זיעה בבית השחי. באופן כללי היא ילדה שמאד חם לה ומזיעה הרבה, רק שבשאר הגוף הריח הוא חמצמץ כזה ושם זה מריח קצת כמו זיעה של מבוגר. יש לה גם פריחה בחודשי הקיץ בצוואר ובפנים, מחמיר כשהיא נמצאת הרבה בחוץ ומשתפר כשהיא נמצאת במזגן. התזונה שלה לא משהו בחודשים האחרונים כך שאולי זאת דרך של הגוף להיפטר מכל מיני, אבל אני כמובן חוששת מכיוון של משהו הורמונלי טרם זמנו....
תודה!
עננים קוראת בקפה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום עננים, התינוקי שלי עוד שבועיים בן שנה.. הוא לא ישן לילה שלם, קם כל שעה שעתיים למוצץ למים וסתם לבכי. הוא לא אוכל בלילה אבל מתעורר וזז באי נוחות כל הזמן.. בגיל הזה יכול להיות מצב של תולעים?? אחרת מדוע הוא מתעורר הרבה?? האם גם לי יש?? ושאלה באישורו של בעלי.. למרות היקיצות התכופות של שנינו במהלך הלילה.. הוא עייף מהרגיל.. הוא מעוניין לדעת האם יש לזה סיבה?? תודה רבה וסופשבוע נעים.
שלום עננים, התינוקי שלי עוד שבועיים בן שנה.. הוא לא ישן לילה שלם, קם כל שעה שעתיים למוצץ למים וסתם לבכי. הוא לא אוכל בלילה אבל מתעורר וזז באי נוחות כל הזמן.. בגיל הזה יכול להיות מצב של תולעים?? אחרת מדוע הוא מתעורר הרבה?? האם גם לי יש?? ושאלה באישורו של בעלי.. למרות היקיצות התכופות של שנינו במהלך הלילה.. הוא עייף מהרגיל.. הוא מעוניין לדעת האם יש לזה סיבה?? תודה רבה וסופשבוע נעים.
-
עננים קוראת בקפה
המון תודה. עזרת לי מאוד.
אשמח להיעזר בך בתחום אחר-
ביקשתי רשות מבני בן ה 9וחצי לשאול-
בני מתקשה במתמטיקה, האם הוא סובל מאיזו שהוא ליקוי למידה שקשור למתמטיקה? ואם כן מה עלינו לעשות כדי לעזור לו. הוא עולה לכיתה ה'
אשמח להיעזר בך בתחום אחר-
ביקשתי רשות מבני בן ה 9וחצי לשאול-
בני מתקשה במתמטיקה, האם הוא סובל מאיזו שהוא ליקוי למידה שקשור למתמטיקה? ואם כן מה עלינו לעשות כדי לעזור לו. הוא עולה לכיתה ה'
עננים קוראת בקפה
שלום עננים, אני פונה בשאלה שמציקה לי שנים: איך אני מתגברת על תחושה די בסיסית אצלי שאני דחויה בחברה, שלא אוהבים אותי, שאני מפחדת להביע עצמי כי אני חוששת שלא יאהבו אותי?זה גם מתבטא ביחסים בינאישיים: עם רוב האנשים בחיי אני מרגישה לא נוח, חסרת ביטחון עצמי ואין לי כמעט חברות וחברים. ולהשתלב בקבוצה בכלל קשה לי, מאד רוצה חברים וחברות טובים שכיף לי איתם, שאני חופשייה ומביעה עצמי. זה מלווה אותי לפחות מכיתה ז בה עברתי לבהס חדש ומצאתי עצמי לפתע דחוייה מאד. אשמח לכל עזרה/ הכוונה. תודה!
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
- דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*
עננים קוראת בקפה
אני כותבת לך כאן כי בכל זאת יום שישי בערב... למקרה שתכנסי לכאן.
הגורה משתעלת נורא היום. זה חדש לגמרי, אין חום, היא פעלתנית ושמחה, יש לה תאבון, רק שיעול שנשמע רע ממש, התגבר בערב ואחרי שנרדמה. יש סיבה לדאגה?
הגורה משתעלת נורא היום. זה חדש לגמרי, אין חום, היא פעלתנית ושמחה, יש לה תאבון, רק שיעול שנשמע רע ממש, התגבר בערב ואחרי שנרדמה. יש סיבה לדאגה?
עננים קוראת בקפה
_נועה
הבעיה של הריפלוקס נובעת אומנם ממקור ריגשי אבל עם השנים הפכה גם פיזית ולכן לא ניתן להפריד בין השניים, פאולה יכול לשפר עד רמת 80 אחוז אבל דורש הרבה תירגול ושימת לב. אני ממליצה לך בחום לעבור איבחון אייפק לבדיקה של רגישויות ואיבחון אישי כללי ולא אנטרנטי. יש דברים שהמדיום הזה והפורמט הזה לא מתאימים להם. רק בריאות_
אז עשיתי בדיקת גסטורוסקופיה ויש לי דלקת בכיבה למרות טיפול באופדקס כתוצאה מבקע סרעפתי .
הרופאה ממליצה על ניתוח. בעיקר בגלל שאני צעירה ולא נראה לה בריא להיות כל החיים עם תרופות להורדת חומציות.
עדין לא נפגשתי עם כירורוג אבל אני חוששת מניתוח
מה דעתך?
_נועה
הבעיה של הריפלוקס נובעת אומנם ממקור ריגשי אבל עם השנים הפכה גם פיזית ולכן לא ניתן להפריד בין השניים, פאולה יכול לשפר עד רמת 80 אחוז אבל דורש הרבה תירגול ושימת לב. אני ממליצה לך בחום לעבור איבחון אייפק לבדיקה של רגישויות ואיבחון אישי כללי ולא אנטרנטי. יש דברים שהמדיום הזה והפורמט הזה לא מתאימים להם. רק בריאות_
אז עשיתי בדיקת גסטורוסקופיה ויש לי דלקת בכיבה למרות טיפול באופדקס כתוצאה מבקע סרעפתי .
הרופאה ממליצה על ניתוח. בעיקר בגלל שאני צעירה ולא נראה לה בריא להיות כל החיים עם תרופות להורדת חומציות.
עדין לא נפגשתי עם כירורוג אבל אני חוששת מניתוח
מה דעתך?
עננים קוראת בקפה
שלום עננים,
בשבוע האחרון בתי משתעלת בלילה. השיעול מפריע לה ולפעמים גם גורם לה לבכות.
האם זה צינון? או וירוס? מה אוכל לעשות כדי לעזור?
תודה רבה.
בשבוע האחרון בתי משתעלת בלילה. השיעול מפריע לה ולפעמים גם גורם לה לבכות.
האם זה צינון? או וירוס? מה אוכל לעשות כדי לעזור?
תודה רבה.
עננים קוראת בקפה
שלום עננים יקרה,
אני בת כמעט 39 וסוחבת מאז הילדות כעסים ותחושות קשות עקב יחסים לקויים עם ההורים שלי שמעולם לא הראו לי חום ואהבה, מילה טובה או תמיכה. אני מרגישה שזה עדיין איתי ומשפיע בכל צורה, חוסר מוטיבציה להתקדם, תקיעות בזוגיות, חוסר ביטחון עצמי, דימוי עצמי נמוך, קשיים בהורות (שלי עם ילדיי) וכו'.
בשנים האחרונות אני מבינה שאני צריכה איזשהו טיפול שישחרר אותי, שינקה אותי.
לא רוצה טיפול פסיכולוגי קונבנציונלי מטעמי זמן וכסף. התלבטתי לגבי אבחון ביומטרי, תדרי האור הבהיר, "המסע" של ברנדון בייס. אולי טיפול אחר שאני לא חושבת עליו.
איזה טיפול לדעתך מתאים לי אם בכלל ? אולי משהו אחר ?.
תודה לך ושבוע טוב.
אני בת כמעט 39 וסוחבת מאז הילדות כעסים ותחושות קשות עקב יחסים לקויים עם ההורים שלי שמעולם לא הראו לי חום ואהבה, מילה טובה או תמיכה. אני מרגישה שזה עדיין איתי ומשפיע בכל צורה, חוסר מוטיבציה להתקדם, תקיעות בזוגיות, חוסר ביטחון עצמי, דימוי עצמי נמוך, קשיים בהורות (שלי עם ילדיי) וכו'.
בשנים האחרונות אני מבינה שאני צריכה איזשהו טיפול שישחרר אותי, שינקה אותי.
לא רוצה טיפול פסיכולוגי קונבנציונלי מטעמי זמן וכסף. התלבטתי לגבי אבחון ביומטרי, תדרי האור הבהיר, "המסע" של ברנדון בייס. אולי טיפול אחר שאני לא חושבת עליו.
איזה טיפול לדעתך מתאים לי אם בכלל ? אולי משהו אחר ?.
תודה לך ושבוע טוב.
עננים קוראת בקפה
ועוד שאלה שנזכרתי בה-
אני עצמאית בעבודה שאני סה"כ אוהבת אבל נמצאת גם באי ודאות, האם זה מה שנועדתי לעשות או שיש משהו אחר שמחכה לי.
את מרגישה משהו לגבי זה ??
תודה !
אני עצמאית בעבודה שאני סה"כ אוהבת אבל נמצאת גם באי ודאות, האם זה מה שנועדתי לעשות או שיש משהו אחר שמחכה לי.
את מרגישה משהו לגבי זה ??
תודה !
עננים קוראת בקפה
שלום עננים,
רציתי לשאול אותך לגבי בני בן ה-4, הוא חורק שיניים חזק בשנתו בערך מגיל שנתיים,מה זה יכול להיות והאם יש דרך לפתור את זה?
ועוד דבר שמאד קשה, הוא מפחד... נראה לי שזה התחיל עם זה שסבתא היתה קוראת לו את הספר "פחדרון בארון", מאז הוא מפחד מחושך, לאחרונה הוא מפחד אימים מכל יתושון זבוב דבורה או פרפר אחרי שבבית הסבתא הודברו דבורים... דבר שמונע ממנו להנות מלשחק בחול או לטבול רגליים במעיין, האם אלה אכן הסיבות ואיך אפשר לטפל בזה?
גם הקטנה בת שנתיים מחכה את אותו דפוס - הוא כאילו מלמד אותה לפחד וממה לפחד בדוגמא אישית - מה אפשר לעשות עם זה?
רציתי לשאול אותך לגבי בני בן ה-4, הוא חורק שיניים חזק בשנתו בערך מגיל שנתיים,מה זה יכול להיות והאם יש דרך לפתור את זה?
ועוד דבר שמאד קשה, הוא מפחד... נראה לי שזה התחיל עם זה שסבתא היתה קוראת לו את הספר "פחדרון בארון", מאז הוא מפחד מחושך, לאחרונה הוא מפחד אימים מכל יתושון זבוב דבורה או פרפר אחרי שבבית הסבתא הודברו דבורים... דבר שמונע ממנו להנות מלשחק בחול או לטבול רגליים במעיין, האם אלה אכן הסיבות ואיך אפשר לטפל בזה?
גם הקטנה בת שנתיים מחכה את אותו דפוס - הוא כאילו מלמד אותה לפחד וממה לפחד בדוגמא אישית - מה אפשר לעשות עם זה?
עננים קוראת בקפה
ועוד דבר, ברביעי שעבר השניים עשו אמבטיה עם ילדה שיש לה תולעים... יכול להיות שנדבקו? לא שמתי לב לגרד או סימנים אחרים אבל אני מוטרדת...
תודה תודה
תודה תודה
-
עננים קוראת בקפה
תודה! שלחתי לך מייל.
ושאלה אחרת לגמרי -
מאז פציעה ברגל (שבר ופציעה של רקמות) לפני שנתיים, אני מתקשה מאוד למצוא נעליים מתאימות.
גם ככה יש לי קשתות גבוהות (עם צניחה חלקית בעקבות הליכה לא סימטרית אחרי הפציעה) ורגליים מאוד רגישות (בעצם אני מאוד רגישה חושית ).
גם טיפול הילינג שעברתי הרגשתי שמאוד עורר את האזור, נעליים חדשות שהתחילו כנוחות ועם הליכה ממושכת היו זוועה. כרגע רגישות גבוהה מאוד של כף הרגל.
במיוחד זקוקה לנעל נמוכה פתוחה שמתאימה ללכת עם שמלה/חצאית. והדבר שהכי נח הן נעלי ספור, שלא ממש מאפשורת לבוש מחויט לעבודה, לפעמים כשצריך.
אז השאלות הן:
כרגע - להחליף מדרסים? עיסוי יומי? התרגילים מרותי?
איזה נעליים מתאימות??? חנות/פירמה שבה יימצא הזוג הנח באמת.
תודה!
ושאלה אחרת לגמרי -
מאז פציעה ברגל (שבר ופציעה של רקמות) לפני שנתיים, אני מתקשה מאוד למצוא נעליים מתאימות.
גם ככה יש לי קשתות גבוהות (עם צניחה חלקית בעקבות הליכה לא סימטרית אחרי הפציעה) ורגליים מאוד רגישות (בעצם אני מאוד רגישה חושית ).
גם טיפול הילינג שעברתי הרגשתי שמאוד עורר את האזור, נעליים חדשות שהתחילו כנוחות ועם הליכה ממושכת היו זוועה. כרגע רגישות גבוהה מאוד של כף הרגל.
במיוחד זקוקה לנעל נמוכה פתוחה שמתאימה ללכת עם שמלה/חצאית. והדבר שהכי נח הן נעלי ספור, שלא ממש מאפשורת לבוש מחויט לעבודה, לפעמים כשצריך.
אז השאלות הן:
כרגע - להחליף מדרסים? עיסוי יומי? התרגילים מרותי?
איזה נעליים מתאימות??? חנות/פירמה שבה יימצא הזוג הנח באמת.
תודה!
-
- הצטרפות: 03 יולי 2005, 15:01
- דף אישי: הדף האישי של לי_לה_לו*
עננים קוראת בקפה
כמו לבת של אמא ללי, גם לבתי, 6,יש ריח של זיעה בבית השחי, שמזכיר קצת ריח של אדם בוגר. התופעה החלה ממש בשבוע האחרון. גם אני חוששת מאד האם הדבר מצביע על שינויים הורמונליים ומה ניתן לעשות? אין לה סימנים אחרים. אמנם מתכננת לקבוע ולבקר איתה אצלך אולם בינתיים האם עלי לפנות איתה לטיפול אחר/ רופאה? (קיבלתי את רשותה לשאול).
-
- הצטרפות: 24 מאי 2009, 11:08
- דף אישי: הדף האישי של ולריה_י*
עננים קוראת בקפה
הי לך,
אוסף צפוף של צרות מעצבנות שקשורות בעיקר בכסף, אך גם באנשים דוחים, נחת עלינו לאחרונה. למה זה? איך יוצאים מזה? תודה!
אוסף צפוף של צרות מעצבנות שקשורות בעיקר בכסף, אך גם באנשים דוחים, נחת עלינו לאחרונה. למה זה? איך יוצאים מזה? תודה!
עננים קוראת בקפה
שלום לך, יש שני נושאים שמטרידים אותי עד דמעות ממש ... אולי תוכלי לעזור ...
הראשונה- אני עם עודף משקל של 30 ק"ג, הצלחתי להוריד חצי אבל הבטן לא יורדת ונשארה לי מן בטן הריון מעיקה וכואבתת , יש הרגשה של כבדות וצרבת בבטן וגם זה שהיא לא יורדת מרגיש לי סימבולי למשהו. מה דעתך ?
השניה לגבי בני בן הארבע וחצי- ילד מדהים ורגיש, אוהב ומחבק וחכם אבל עם אנשים אחרים מחוץ לבית הוא פשוט לא מתקשר, לא עונה כשמדברים אליו (גם ילדים), מתבייש, מתוסכל, לא רוצה שיסתכלו עליו, לעתים מזעיף פנים. טופל בהומאופתיה, נפתח קצת אבל זה היה זמני. קשה לו ולנו מאוד. יש לך רעיון ?.
ותודה רבה לך מראש, אני מאוד מעריכה את עזרתך.
הראשונה- אני עם עודף משקל של 30 ק"ג, הצלחתי להוריד חצי אבל הבטן לא יורדת ונשארה לי מן בטן הריון מעיקה וכואבתת , יש הרגשה של כבדות וצרבת בבטן וגם זה שהיא לא יורדת מרגיש לי סימבולי למשהו. מה דעתך ?
השניה לגבי בני בן הארבע וחצי- ילד מדהים ורגיש, אוהב ומחבק וחכם אבל עם אנשים אחרים מחוץ לבית הוא פשוט לא מתקשר, לא עונה כשמדברים אליו (גם ילדים), מתבייש, מתוסכל, לא רוצה שיסתכלו עליו, לעתים מזעיף פנים. טופל בהומאופתיה, נפתח קצת אבל זה היה זמני. קשה לו ולנו מאוד. יש לך רעיון ?.
ותודה רבה לך מראש, אני מאוד מעריכה את עזרתך.
עננים קוראת בקפה
הי עננים, כבר חצי שנה שאני חולה לפרקים בכל מני
למשל: פטריה בנרתיק , דלקת של עצב בגב, דלקות גרון, סינוסיטיס ועוד
אין רגע דל, החיים שלי בהולד אולי את יכולה לכוון אותי מאיפה זה בא , למה ומה כדאי לי לעשות כדי להבריא ולהשאר בריאה?
תודה
למשל: פטריה בנרתיק , דלקת של עצב בגב, דלקות גרון, סינוסיטיס ועוד
אין רגע דל, החיים שלי בהולד אולי את יכולה לכוון אותי מאיפה זה בא , למה ומה כדאי לי לעשות כדי להבריא ולהשאר בריאה?
תודה
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2012, 21:57
עננים קוראת בקפה
היי עננים, לאחר חשד לאירוע מוחי עשיתי MRI ולצערי טרם התקבלו התוצאות, לפני מס' ימים ששאלתי אותך ענית כי אכן מדובר באירוע מוחי קל כתוצאה
מלחץ על הגולגולת אבל צריך להוות עבורי תמרור אזהרה, קודם - תודה על תשובתך, שנית - התפתחות לא נעימה: חזרו תוצאות בדיקות דם עם תשובה חיובית
ל-ANA. האם יש לי לופוס? זאבת ? מה זה אומר ?....
ימים נוראיים על גבול הסיוט עוברים עליי: אני עם כל התרחישים הרפואיים שלהלן, בדיקות וכו' + בעל חולה טרשת נפוצה "שדווקא" עכשיו מצוי בהתקף
נוראי של המחלה, לא יודעת מאיפה להתחיל )-:
מלחץ על הגולגולת אבל צריך להוות עבורי תמרור אזהרה, קודם - תודה על תשובתך, שנית - התפתחות לא נעימה: חזרו תוצאות בדיקות דם עם תשובה חיובית
ל-ANA. האם יש לי לופוס? זאבת ? מה זה אומר ?....
ימים נוראיים על גבול הסיוט עוברים עליי: אני עם כל התרחישים הרפואיים שלהלן, בדיקות וכו' + בעל חולה טרשת נפוצה "שדווקא" עכשיו מצוי בהתקף
נוראי של המחלה, לא יודעת מאיפה להתחיל )-:
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2012, 23:46
עננים קוראת בקפה
טלטל עצוב, נשמע מורכב וקשה.
שולחת לך חיבוק גדול והרבה חיזוקים.
מקוה ששניכם תרגישו הרבה יותר טוב, במהרה.@}
שולחת לך חיבוק גדול והרבה חיזוקים.
מקוה ששניכם תרגישו הרבה יותר טוב, במהרה.@}
-
עננים קוראת בקפה
טלטל עצוב, חיבוק ענק גם ממני.
הרבה אנרגיות ריפוי.
הרבה אנרגיות ריפוי.
-
עננים קוראת בקפה
ולגבי תתומאות ANA, פה יש מידע שנראה לי יועיל עד שעניים תגיע: http://sym.doctors.co.il/node/1310#noid ... dications-
-
- הצטרפות: 21 יוני 2007, 03:00
- דף אישי: הדף האישי של אשה_אחת*
עננים קוראת בקפה
_אישה אחת
ביקשת שיקוף, כל זמן שאת נהנית מהדרמה של היחסים האלו הם ימשכו. זה כלל גדול ביחסים, כל זמן שמשהו בנו נהנה מהסבל אנחנו נישאר באותו המקום. זה לא שיפוט זה פשוט ככה. כולנו הינו שם, ומי שעוד לא היה יהיה מתי שהוא. אלו יחסים שמתכתבים עם סרטי וספרים שמצתלמים טוב אבל אין להם קשר לחיים. כשמסכימים לצאת מהאולם, ניגמר הסרט. בהצלחה._
תודה רבה עננים בקפה. אכן יצאתי מהאולם. מרצון ומבחירה. אבל הלב שלי מרוסק. וקר וחשוך מחוץ לאולם הזה. אני יודעת שהכל בו היה כנראה אשלייה, אבל הבדידות והניכור שבחוץ מביאים אותי בהרגשה אל פי תהום. יהיה שיפור? יש לך יכולות "לראות בכוכבים"..??
ביקשת שיקוף, כל זמן שאת נהנית מהדרמה של היחסים האלו הם ימשכו. זה כלל גדול ביחסים, כל זמן שמשהו בנו נהנה מהסבל אנחנו נישאר באותו המקום. זה לא שיפוט זה פשוט ככה. כולנו הינו שם, ומי שעוד לא היה יהיה מתי שהוא. אלו יחסים שמתכתבים עם סרטי וספרים שמצתלמים טוב אבל אין להם קשר לחיים. כשמסכימים לצאת מהאולם, ניגמר הסרט. בהצלחה._
תודה רבה עננים בקפה. אכן יצאתי מהאולם. מרצון ומבחירה. אבל הלב שלי מרוסק. וקר וחשוך מחוץ לאולם הזה. אני יודעת שהכל בו היה כנראה אשלייה, אבל הבדידות והניכור שבחוץ מביאים אותי בהרגשה אל פי תהום. יהיה שיפור? יש לך יכולות "לראות בכוכבים"..??
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2012, 10:20
עננים קוראת בקפה
לטלטל
שאלה לעננים בקפה לגבי הבן שלי בן שנתיים ושבעה חודשים. הוא יושב לידי ונתן את אישורו. יש מאד מפותח קוגניטיבית בעל שפתיות ותקשורתיות הרבה מעל הממוצע בגילו.
כבר שבוע ימים שאנו (אני, בעלי והמטפלת) שמים לב לכך שלבן שלנו, להלן "המעין", יש מנריזם משונה - פתאום באמצע משחק, או סתם, עם עצמו או עם אחרים הוא נעצר, מתכופף קצת קדימה, בוהה בעיניים פקוחות ומצחקק באופן משונה (מין נשימות קטועות). זה לוקח חמש שניות בערך. לא ברור לנו עם בזמן הזה הוא רואה או שומע אותנו, וגם לא מצליחים להבין אם הוא מגיב אלינו או לא תוך כדי "ההתקף".אנחנו מתלבטים אם זו "מחווה" לקבלת תשומת לב או פריקת מתח לכבוד הולדת אחותו הצעירה לפני פחות מחודש, או שהתעוררה נטיה קיימת (ויכול להיות עקב הסטרס שבהולדת האחות) לסוג של ניתוקים/פרכוסים כדוגמת פטיט מאל.
אנחנו מתחילים בכל מקרה בירור רפואי עם נוירולוג ילדים, כי חשוב לנו לשלול.
אם את יכולה לומר מנקודת המבט שלך באיזה כיוון לחפש, זה גם יעזור. תודה, ליבי
שאלה לעננים בקפה לגבי הבן שלי בן שנתיים ושבעה חודשים. הוא יושב לידי ונתן את אישורו. יש מאד מפותח קוגניטיבית בעל שפתיות ותקשורתיות הרבה מעל הממוצע בגילו.
כבר שבוע ימים שאנו (אני, בעלי והמטפלת) שמים לב לכך שלבן שלנו, להלן "המעין", יש מנריזם משונה - פתאום באמצע משחק, או סתם, עם עצמו או עם אחרים הוא נעצר, מתכופף קצת קדימה, בוהה בעיניים פקוחות ומצחקק באופן משונה (מין נשימות קטועות). זה לוקח חמש שניות בערך. לא ברור לנו עם בזמן הזה הוא רואה או שומע אותנו, וגם לא מצליחים להבין אם הוא מגיב אלינו או לא תוך כדי "ההתקף".אנחנו מתלבטים אם זו "מחווה" לקבלת תשומת לב או פריקת מתח לכבוד הולדת אחותו הצעירה לפני פחות מחודש, או שהתעוררה נטיה קיימת (ויכול להיות עקב הסטרס שבהולדת האחות) לסוג של ניתוקים/פרכוסים כדוגמת פטיט מאל.
אנחנו מתחילים בכל מקרה בירור רפואי עם נוירולוג ילדים, כי חשוב לנו לשלול.
אם את יכולה לומר מנקודת המבט שלך באיזה כיוון לחפש, זה גם יעזור. תודה, ליבי
עננים קוראת בקפה
אני רואה שיש לך עומס של שאלות,
מקווה שתגיעי לשאלתי:
לאחר שנים של קשרי משפחה רעועים,
חשבתי שאני בתקופה של שיפור וחיבור
אך שוב מכשלות,
כעסים ברוגזים,אי הבנות,עניינים,
רציתי לראות אם יש איזשהו כיוון שאני צריכה לבדוק עם עצמי, למה זה קורה?
ויותר ספציפי מה לעשות עם אבי ואחי הגדול יותר, כרגע, לפחות עם האב אני פשוט שוקלת לנתק קשר...
מקווה שתגיעי לשאלתי:
לאחר שנים של קשרי משפחה רעועים,
חשבתי שאני בתקופה של שיפור וחיבור
אך שוב מכשלות,
כעסים ברוגזים,אי הבנות,עניינים,
רציתי לראות אם יש איזשהו כיוון שאני צריכה לבדוק עם עצמי, למה זה קורה?
ויותר ספציפי מה לעשות עם אבי ואחי הגדול יותר, כרגע, לפחות עם האב אני פשוט שוקלת לנתק קשר...
עננים קוראת בקפה
שלום עננים,
שואלת עבור חברה טובה שסובלת מעייפות, עליה במשקל ומצב רוח ירוד וחוסר אנרגיה. אציין שיש לה תת פעילות של בלוטת התריס מטופלת בכדורים. אשמח לקבל עבורה אבחנה של סיבות למצב אם את רואה והמלצה לטיפול שיכול לעזור.
תודה!!
שואלת עבור חברה טובה שסובלת מעייפות, עליה במשקל ומצב רוח ירוד וחוסר אנרגיה. אציין שיש לה תת פעילות של בלוטת התריס מטופלת בכדורים. אשמח לקבל עבורה אבחנה של סיבות למצב אם את רואה והמלצה לטיפול שיכול לעזור.
תודה!!
-
עננים קוראת בקפה
אום בת אל
יכולה רק להמליץ על תמציות באך, 23,26,35,38,26 חמש טיפות מכל אחת על30CC חמש פעמים ביום חמש טיפות כל פעם במשך שלושה שבועות, ואותן תמציות לך בתוספת מס'33 שבע טיפות מכל תמצית שבע פעמים ביום מחש טיפות כל פעם
יכולה רק להמליץ על תמציות באך, 23,26,35,38,26 חמש טיפות מכל אחת על30CC חמש פעמים ביום חמש טיפות כל פעם במשך שלושה שבועות, ואותן תמציות לך בתוספת מס'33 שבע טיפות מכל תמצית שבע פעמים ביום מחש טיפות כל פעם
-
עננים קוראת בקפה
אמא ללי
יש לבת שלך זיהום חידקי על העור ובבתי השחי, רחצה עם כמה טיפות שמן לוונדר או בסבון ונטיספטי אמורה לעזור. ממש לערבב כמה טיפות שמן לוונדר בבקבוק מיים וסיים את המקלחת איתו עם דגש על בתי השחי
יש לבת שלך זיהום חידקי על העור ובבתי השחי, רחצה עם כמה טיפות שמן לוונדר או בסבון ונטיספטי אמורה לעזור. ממש לערבב כמה טיפות שמן לוונדר בבקבוק מיים וסיים את המקלחת איתו עם דגש על בתי השחי
-
עננים קוראת בקפה
גליץ'
יש תולעים לכולם
לגבי בעלך, יש מחסור במגנזיום . כדאי להיתיעץ עם נטורופט לגבי תוסף
יש תולעים לכולם
לגבי בעלך, יש מחסור במגנזיום . כדאי להיתיעץ עם נטורופט לגבי תוסף
-
עננים קוראת בקפה
מעדיפה בדויה
יש לו לקות קלה, מה שבעיתי יותר זה שבגללה היסודות שלו במתמטיקה חלשים מאוד וחצי מהדברים נשמעים לו סינית, כדאי להיתיעץ עם משהו שמתמחה בתחום כדי להשלים פערים לפני שזה הופך למעגל סגור
יש לו לקות קלה, מה שבעיתי יותר זה שבגללה היסודות שלו במתמטיקה חלשים מאוד וחצי מהדברים נשמעים לו סינית, כדאי להיתיעץ עם משהו שמתמחה בתחום כדי להשלים פערים לפני שזה הופך למעגל סגור
-
עננים קוראת בקפה
קרן
ממליצה לך לעבוד עם מטפל על כל נושא הבטחון העצמי אבל לאו דוקא מכוון מילולי אלא יותר דרך גרינברג או שיטות גוף נפש שמשלבות מגע כמו למשל קונטקט אימפרוביזיישן בדגש טיפולי
ממליצה לך לעבוד עם מטפל על כל נושא הבטחון העצמי אבל לאו דוקא מכוון מילולי אלא יותר דרך גרינברג או שיטות גוף נפש שמשלבות מגע כמו למשל קונטקט אימפרוביזיישן בדגש טיפולי
-
עננים קוראת בקפה
אום שלום
אם יש עדיין בעיה דברי איתי
אם יש עדיין בעיה דברי איתי
-
עננים קוראת בקפה
כל כך מדוייק, העניין של הסינית! תודה רבה
-
עננים קוראת בקפה
נועה
דעתי לא ממש חשובה כאן
השאלה היא מה את רוצה לעשות בנידון, אני עדיין ממליצה לך לעבור איבחון מלא כי יש שם קשרי גוף נפש שימצאו דרך לבטא את עצמם כך או אחרת. לגבי ניתוח זו רק שאלה של עלות/תועלת במובן הבריאותי ונתון לחלוטין לשיקולך
דעתי לא ממש חשובה כאן
השאלה היא מה את רוצה לעשות בנידון, אני עדיין ממליצה לך לעבור איבחון מלא כי יש שם קשרי גוף נפש שימצאו דרך לבטא את עצמם כך או אחרת. לגבי ניתוח זו רק שאלה של עלות/תועלת במובן הבריאותי ונתון לחלוטין לשיקולך
-
עננים קוראת בקפה
כל כך מזדהה איתו, גם אני דוברת סינית כשמדובר במתמטיקה!
-
עננים קוראת בקפה
חגית
חשוב לי להסביר את מגבלות הז'אנר. אני לא מתקשרת, אין לי שום עיסוק עם עתיד, יעוד נישמתי, ושאר עיניני רומו של עולם. אני טכנומגית. אינסטלטור של אנרגיה, ככה שהשאלה לגבי עבודה ויעוד לא בתחום שלי. לגבי כעסים והיסטוריה, כימעט כל טיפול יהיה נקודת התחלה טובה, משם תוכלי להיתקדם ולעבור שיטות עד שתפגשי את מה שנכון לך בכל שלב. הכי חשוב זה לעשות את הצעד הראשון כדי להתחיל מיתוך מטרה להישאר בהיתקדמות מתמדת ולשים לב שאת לא נישארת יותר מדי זמן במקום של חיטוט בעבר אלא עוסקת באיך להגיע לעתיד עם מינימום נזקים מהעבר
חשוב לי להסביר את מגבלות הז'אנר. אני לא מתקשרת, אין לי שום עיסוק עם עתיד, יעוד נישמתי, ושאר עיניני רומו של עולם. אני טכנומגית. אינסטלטור של אנרגיה, ככה שהשאלה לגבי עבודה ויעוד לא בתחום שלי. לגבי כעסים והיסטוריה, כימעט כל טיפול יהיה נקודת התחלה טובה, משם תוכלי להיתקדם ולעבור שיטות עד שתפגשי את מה שנכון לך בכל שלב. הכי חשוב זה לעשות את הצעד הראשון כדי להתחיל מיתוך מטרה להישאר בהיתקדמות מתמדת ולשים לב שאת לא נישארת יותר מדי זמן במקום של חיטוט בעבר אלא עוסקת באיך להגיע לעתיד עם מינימום נזקים מהעבר
-
עננים קוראת בקפה
אמא 4 2
נסי לתת לו תמציות באך מס 13,18,22,25,28,35 שבע טיפות מכלתמצית על 30CC שבע פעמים ביום חמש טיפות כל פעם שלושה שבועות . לאחותו את אותה תערובת כל שעה בשעות העירות,שלוש טיפות כל פעם שבעה ימים
נסי לתת לו תמציות באך מס 13,18,22,25,28,35 שבע טיפות מכלתמצית על 30CC שבע פעמים ביום חמש טיפות כל פעם שלושה שבועות . לאחותו את אותה תערובת כל שעה בשעות העירות,שלוש טיפות כל פעם שבעה ימים
-
עננים קוראת בקפה
אפרת
לא מבינה בנעליים היתי מנסה את הסגים של ליידי קומפורט ושל רוקפורט שהן יחסית רכות וקצת מזכירות נעלי ספורט. נסי לעסות את האיזור בתמצית סטאר אוף בית-לחם של פרחי באך לניקוי טראומה אמור לעזור
לא מבינה בנעליים היתי מנסה את הסגים של ליידי קומפורט ושל רוקפורט שהן יחסית רכות וקצת מזכירות נעלי ספורט. נסי לעסות את האיזור בתמצית סטאר אוף בית-לחם של פרחי באך לניקוי טראומה אמור לעזור
-
עננים קוראת בקפה
לי לה לו
התחילו שינויים מינוריים, להפסיק מוצרי חלב ומוצרי בשר וביצים שאינם אורגניים ולעקוב אחרי משקל וחלוקת שומן בגוף
התחילו שינויים מינוריים, להפסיק מוצרי חלב ומוצרי בשר וביצים שאינם אורגניים ולעקוב אחרי משקל וחלוקת שומן בגוף
-
עננים קוראת בקפה
ולריה
לעשות סדר יסודי בבית, לנקות חלונות, ולעושת טכס סליחה כללי שבו את ובן זוגך משחררים כל כעס וטינה שיש לכם כלפי העולם וברואו באשר הם, לטבול שבע פעמים בים ולהכריז על שמיטת חוזים וחובות קארמתיים. אם זה בעניין לעשות קרחת אז מומלץ "ניו הייר,ניו קארמה"
לעשות סדר יסודי בבית, לנקות חלונות, ולעושת טכס סליחה כללי שבו את ובן זוגך משחררים כל כעס וטינה שיש לכם כלפי העולם וברואו באשר הם, לטבול שבע פעמים בים ולהכריז על שמיטת חוזים וחובות קארמתיים. אם זה בעניין לעשות קרחת אז מומלץ "ניו הייר,ניו קארמה"
-
עננים קוראת בקפה
איילה
מציעה לך ולבנך לעבור איבחון אייפק מקיף ולבדוק האם יש בנכם זליגה אנרגטית של רגשות שמונעת ממנו להיות במקום אחר. זה לא נאמר כהאשמה אלא איבחון של מצב די נפוץ ופתיר יחסית בקלות שבו מחזירים בנים לגבולם
מציעה לך ולבנך לעבור איבחון אייפק מקיף ולבדוק האם יש בנכם זליגה אנרגטית של רגשות שמונעת ממנו להיות במקום אחר. זה לא נאמר כהאשמה אלא איבחון של מצב די נפוץ ופתיר יחסית בקלות שבו מחזירים בנים לגבולם
-
עננים קוראת בקפה
שוב חולה
את במצב של "חוסר עור" בגלל עיפות יתר. להתחיל מתזונה טובה, פעילות גופנית מתונה מאוד ומספיק מנוחה, אם אפשר לשלב צמחי מרפא סיניים לאיזון
את במצב של "חוסר עור" בגלל עיפות יתר. להתחיל מתזונה טובה, פעילות גופנית מתונה מאוד ומספיק מנוחה, אם אפשר לשלב צמחי מרפא סיניים לאיזון
-
עננים קוראת בקפה
טל טל עצוב
לא מרגישה שיכולה לתת תשובה ברמה הרפואית בפורום הזה. לגבי זאבת, זו מחלה אוטואמונית שיכולה לנועה מכמעט לא מורגש ועד מצבי קיצון. היא מושפעת מאוד מלחץ ולכן חשוב מאוד בשבלך כרגע לבקש ולהסכים לקבל כל עזרה אפשרית, מרמת היום יום ועד תמיכה אנרגטית ממי שמתמחה בכך. לשחרר את הלא נעים לי והניסתדר לבד ולהיתאמן בלבקש ובלקבל.
ותרגישי/ו טוב, לא יודעת איך עושים חיבוק אבל דמיני לך אחד כזה
לא מרגישה שיכולה לתת תשובה ברמה הרפואית בפורום הזה. לגבי זאבת, זו מחלה אוטואמונית שיכולה לנועה מכמעט לא מורגש ועד מצבי קיצון. היא מושפעת מאוד מלחץ ולכן חשוב מאוד בשבלך כרגע לבקש ולהסכים לקבל כל עזרה אפשרית, מרמת היום יום ועד תמיכה אנרגטית ממי שמתמחה בכך. לשחרר את הלא נעים לי והניסתדר לבד ולהיתאמן בלבקש ובלקבל.
ותרגישי/ו טוב, לא יודעת איך עושים חיבוק אבל דמיני לך אחד כזה
-
עננים קוראת בקפה
אישה אחת
בכוכבים אני רואה רק כאלו שנופלים בלילה
מה שאת מרגישה זו הגמילה מהדרמה, זה קריז, כמו בסמים, יש נקודת משבר אחרי שבוע,חודש,שלושה חודשים ושנה. אם עברה שנה ולא הישתמשת את בדרך החוצה
רק תשמרי על עצמך לא להיכנס לאולם אחר באותו קולנוע רק מהגעגועים לחומר. לחיות בסרטים זה נורא אייטיז
אם את רוצה, יש באתר שלי מאמר שניקרא סינמה סיטי http://dinadiamant.wordpress.com/2011/1 ... -חיים-בסרט מוזמנת לקרא
בכוכבים אני רואה רק כאלו שנופלים בלילה
מה שאת מרגישה זו הגמילה מהדרמה, זה קריז, כמו בסמים, יש נקודת משבר אחרי שבוע,חודש,שלושה חודשים ושנה. אם עברה שנה ולא הישתמשת את בדרך החוצה
רק תשמרי על עצמך לא להיכנס לאולם אחר באותו קולנוע רק מהגעגועים לחומר. לחיות בסרטים זה נורא אייטיז
אם את רוצה, יש באתר שלי מאמר שניקרא סינמה סיטי http://dinadiamant.wordpress.com/2011/1 ... -חיים-בסרט מוזמנת לקרא
-
עננים קוראת בקפה
הלב והמעיין
אתם עושים את מה שהיתי מיעצת לכם. לפנות לרופאים כדי לשלול. אני מקבלת שיש שם איזו שהיא בעיה נאורולוגית אבל אין לי תשובה ברורה יותר
אתם עושים את מה שהיתי מיעצת לכם. לפנות לרופאים כדי לשלול. אני מקבלת שיש שם איזו שהיא בעיה נאורולוגית אבל אין לי תשובה ברורה יותר
-
עננים קוראת בקפה
משפחה
קחי פרחי באך מספר 12,16,28,32,38 חמש טיפות מכל אחד על 30CC שבע טיפות, שבע פעמים ביום עשרה שבועות, תני לתמציות לעבוד ותראי מה עולה
קחי פרחי באך מספר 12,16,28,32,38 חמש טיפות מכל אחד על 30CC שבע טיפות, שבע פעמים ביום עשרה שבועות, תני לתמציות לעבוד ותראי מה עולה
-
עננים קוראת בקפה
חגית
החברה שלך יצאה מאיזון יכדאי שתיתיעץ עם הרופא שלה לגבי מינוים. באופן כללי מצבי סטרס שוחקים את האדרנל ואת בלוטת התריס ככה שכדאי לה ללמוד להיתמודד עם לחץ באופן נכון יותר. יוגה יכולה להיות נקודת התחלה טובה
החברה שלך יצאה מאיזון יכדאי שתיתיעץ עם הרופא שלה לגבי מינוים. באופן כללי מצבי סטרס שוחקים את האדרנל ואת בלוטת התריס ככה שכדאי לה ללמוד להיתמודד עם לחץ באופן נכון יותר. יוגה יכולה להיות נקודת התחלה טובה
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
עננים קוראת בקפה
תודה!
האם אפשר גם למרוח לבנדר ישירות על האזורים המגורים בסוף המקלחת או חשוב שהוא יהיה מהול במים?
האם אפשר גם למרוח לבנדר ישירות על האזורים המגורים בסוף המקלחת או חשוב שהוא יהיה מהול במים?
-
עננים קוראת בקפה
אפשר למרוח ישירות אבל על איזורים גדולים עדיף מהול
-
- הצטרפות: 03 יולי 2005, 15:01
- דף אישי: הדף האישי של לי_לה_לו*
עננים קוראת בקפה
תודה עננים!
דוקא בימים האחרונים, התופעה נעלמה כלא היתה.
הרוב אצלינו אורגני. מוצרי החלב, עפ"ר מחלב עיזים. הבעיה כמובן לגבי האוכל מחוץ לבית , בייחוד זה הניתן במסגרות.
בקשר למשקל וחלוקת שומן- היא דוקא הולכת ונעשית דקה יותר עם הזמן. (משקל ממוצע).
יש לי עוד להוסיף, אבל לא כאן..
ברכות @}
דוקא בימים האחרונים, התופעה נעלמה כלא היתה.
הרוב אצלינו אורגני. מוצרי החלב, עפ"ר מחלב עיזים. הבעיה כמובן לגבי האוכל מחוץ לבית , בייחוד זה הניתן במסגרות.
בקשר למשקל וחלוקת שומן- היא דוקא הולכת ונעשית דקה יותר עם הזמן. (משקל ממוצע).
יש לי עוד להוסיף, אבל לא כאן..
ברכות @}
עננים קוראת בקפה
מאד לא מרוכזת כל חיי.
האם אני add?
איך אני יכולה לשפר את הריכוז והזיכרון?
האם אני add?
איך אני יכולה לשפר את הריכוז והזיכרון?
עננים קוראת בקפה
העשה איבחון מלא ברגע שיתאפשר לי. כבר מזמן רציתי
איך מחליטים עלות מול תועלת במובן של ניתוח? אם אשמיך לחיות עם הבעיה הזאת יגרמו לי אולי נזקים בלתי הפכים חמורים- דלקות חוזרות בוושט מגדילות את הסיכוי לסרטן. איזה ברירה יש לי? יש דרך אחרת מלבד ניתוח לרפא את הריפלוקס?
העשה איבחון מלא ברגע שיתאפשר לי. כבר מזמן רציתי
איך מחליטים עלות מול תועלת במובן של ניתוח? אם אשמיך לחיות עם הבעיה הזאת יגרמו לי אולי נזקים בלתי הפכים חמורים- דלקות חוזרות בוושט מגדילות את הסיכוי לסרטן. איזה ברירה יש לי? יש דרך אחרת מלבד ניתוח לרפא את הריפלוקס?
-
- הצטרפות: 21 יוני 2007, 03:00
- דף אישי: הדף האישי של אשה_אחת*
עננים קוראת בקפה
רק תשמרי על עצמך לא להיכנס לאולם אחר באותו קולנוע רק מהגעגועים לחומר
עננים יקרה, מודה לך מכל הלב. הייתי צריכה לשמוע את מה שכתבת. גם כאן וגם במאמר שלך..
הלוואי ויהיו בי כוחות לצלוח את הכאב לב הזה...
תודה!
עננים יקרה, מודה לך מכל הלב. הייתי צריכה לשמוע את מה שכתבת. גם כאן וגם במאמר שלך..
הלוואי ויהיו בי כוחות לצלוח את הכאב לב הזה...
תודה!
-
עננים קוראת בקפה
עננים תודה על תשובתך והתייחסותך,
משום מה מהמשפט שכתבת: "לא מרגישה שיכולה לתת תשובה ברמה הרפואית בפורום הזה" אני נלחצת... לא מבינה מה זה אומר,
קיבלת תשובה חיובית לגבי זאבת וזה לא המקום להגיד לי את זה ?! סליחה על הבוטות והישירות אבל אני כרגע בכזה סטרט מטורף בגלל החוסר אבחון
של מה יש לי ומנסה להתלות בכל דבר. אם את יכולה ומוכנה כתבי לי למייל: [email protected]
קטע: כתוב לי בתחילת הטקסט כאן: "בין השורות כתובות המילים" )))-:
למי אני פונה לגבי טיפול אנרגטי, כרגע מלבד הדאגה והעייפות הנפשית מכל המצב בבית אני מרגישה בריאה. שוב תודה...
משום מה מהמשפט שכתבת: "לא מרגישה שיכולה לתת תשובה ברמה הרפואית בפורום הזה" אני נלחצת... לא מבינה מה זה אומר,
קיבלת תשובה חיובית לגבי זאבת וזה לא המקום להגיד לי את זה ?! סליחה על הבוטות והישירות אבל אני כרגע בכזה סטרט מטורף בגלל החוסר אבחון
של מה יש לי ומנסה להתלות בכל דבר. אם את יכולה ומוכנה כתבי לי למייל: [email protected]
קטע: כתוב לי בתחילת הטקסט כאן: "בין השורות כתובות המילים" )))-:
למי אני פונה לגבי טיפול אנרגטי, כרגע מלבד הדאגה והעייפות הנפשית מכל המצב בבית אני מרגישה בריאה. שוב תודה...
-
עננים קוראת בקפה
טלטל
זאבת היא מצב רפואי מורכב, יש סוגים שונים,דרגות שונות, ביטויים קליניים שונים שאני לא מספיק בקיאה בהם כדי לתת תשובה מדויקת. אני מודעת למגבלות שלי ולמגבלות הז'אנר האינטרנטי.
צר לי על כך שאני לא יכולה לעזור יותר אבל אני לא הכתובת למירמור.
לגבי תמיכה אנרגטית, מסז' טוב נניח מעדינה ניפו יכול לעשות פלאים להרגשה.
זאבת היא מצב רפואי מורכב, יש סוגים שונים,דרגות שונות, ביטויים קליניים שונים שאני לא מספיק בקיאה בהם כדי לתת תשובה מדויקת. אני מודעת למגבלות שלי ולמגבלות הז'אנר האינטרנטי.
צר לי על כך שאני לא יכולה לעזור יותר אבל אני לא הכתובת למירמור.
לגבי תמיכה אנרגטית, מסז' טוב נניח מעדינה ניפו יכול לעשות פלאים להרגשה.
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2012, 10:20
עננים קוראת בקפה
עננים יקרה, תודה על תשובתך @}
עננים קוראת בקפה
עננים היקרה, שחכתי להודות לך על תשובתייך עד עכשיו- תודה!
-
עננים קוראת בקפה
עננים סליחה אם הרגשת כי הוצאתי את המרמור עלייך זו לא הייתה הכוונה כלל וכלל.
את עושה כאן עבודה נפלאה ומבורכת ועוזרת לרבים.
תודה ושוב סליחה אם הובנתי לא נכון
את עושה כאן עבודה נפלאה ומבורכת ועוזרת לרבים.
תודה ושוב סליחה אם הובנתי לא נכון
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עננים קוראת בקפה
עננים יקירה, תודה על התשובה.
ענית לי - יש תולעים לכולם .. איזה טיפול אפשר לתת לתינוק בן שנה ? נראה לי שוורמוקס מותר רק מגיל שנתיים, לא ?!
תודה וחופש נעים
גליץ'
עננים יקירה, תודה על התשובה.
ענית לי - יש תולעים לכולם .. איזה טיפול אפשר לתת לתינוק בן שנה ? נראה לי שוורמוקס מותר רק מגיל שנתיים, לא ?!
תודה וחופש נעים
גליץ'
-
עננים קוראת בקפה
גליץ'
יש הומאופטיה, R56 אם אני לא טועה שמיועד לזה, וכדאי להיכנס לדף הרלוונטי בבאופן שאני אל זוכרת את שמו כרגע
יש הומאופטיה, R56 אם אני לא טועה שמיועד לזה, וכדאי להיכנס לדף הרלוונטי בבאופן שאני אל זוכרת את שמו כרגע
-
עננים קוראת בקפה
נועה
יחסי עלות תועלת זה לא כסף אלא מה תרוויחי המניתוח וכמה סבל זה יגרום לך. רק את יודעת את התשובה
יחסי עלות תועלת זה לא כסף אלא מה תרוויחי המניתוח וכמה סבל זה יגרום לך. רק את יודעת את התשובה
-
- הצטרפות: 17 אפריל 2006, 20:31
- דף אישי: הדף האישי של אמא_נמש*
עננים קוראת בקפה
הי עננים אני עם סינוסיטיס וסובלת כאבים קשים כבר כמעטמשבועיים. איך לטפל
תודה רבה
תודה רבה
-
עננים קוראת בקפה
התכוונתי
איל לטפל?
איל לטפל?
-
עננים קוראת בקפה
אמא נמש
בשלב הזה היתי ממליצה לך (אם כמובן כל עינייני האדים,טיפות מלח, חימום של המקום ושאר דרכי הוליסטיות לא עזרו) לגשת לרופא לקבל מרשם לאנטביוטיקה כי יש לך זיהום חיידקי
בשלב הזה היתי ממליצה לך (אם כמובן כל עינייני האדים,טיפות מלח, חימום של המקום ושאר דרכי הוליסטיות לא עזרו) לגשת לרופא לקבל מרשם לאנטביוטיקה כי יש לך זיהום חיידקי
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עננים קוראת בקפה
שאלה צדדית: לא זוכרת מה זה אומר אנרגטית, סידרה של תאונות שגורמת לחתכים בקצות האצבעות.
תזכירי לי מה המשמעות האנרגטית של חתכים בקצות האצבעות?
(והאם יש משמעות לזה שהם לא לבד אלא בתוך סידרה של חבלות יבשות, סימנים כחולים, החלקות, נפילות, מכות וחתכים שונים. זה די הגיוני כשאורזים ומטפסים וסוחבים ומסדרים ועולים ויורדים עם טונות של משקל כבד כל הימים, אבל אולי יש פה גם משהו לשים לב אליו מעבר ל"אה, כשמטלטלים את הספינה בכוח אין מה להתפלא שאיזה משוט חובט בך").
תזכירי לי מה המשמעות האנרגטית של חתכים בקצות האצבעות?
(והאם יש משמעות לזה שהם לא לבד אלא בתוך סידרה של חבלות יבשות, סימנים כחולים, החלקות, נפילות, מכות וחתכים שונים. זה די הגיוני כשאורזים ומטפסים וסוחבים ומסדרים ועולים ויורדים עם טונות של משקל כבד כל הימים, אבל אולי יש פה גם משהו לשים לב אליו מעבר ל"אה, כשמטלטלים את הספינה בכוח אין מה להתפלא שאיזה משוט חובט בך").
עננים קוראת בקפה
שבת שלום עננים,
לתינוקי שלי בן שנה יש פצעים בפה וגם על הידיים ונראה לי שזה פה וטלפיים - יכול להיות ? הוא מרייר בכמויות ובוכה כל היום וכל הלילה.. איזה טיפול SOS אני יכולה לתת לו?
תודה ושבת שלום
גליץ'
שבת שלום עננים,
לתינוקי שלי בן שנה יש פצעים בפה וגם על הידיים ונראה לי שזה פה וטלפיים - יכול להיות ? הוא מרייר בכמויות ובוכה כל היום וכל הלילה.. איזה טיפול SOS אני יכולה לתת לו?
תודה ושבת שלום
גליץ'
-
עננים קוראת בקפה
תודה רבה
עננים קוראת בקפה
עננים יקרה,
איך להתחיל לטפל בעייפות פיזית ונפשית גדולה שהובילה למספר מחלות קלות בחודשים האחרונים (שתמיד גם עוברות לילדה?)
תודה
עננים יקרה,
איך להתחיל לטפל בעייפות פיזית ונפשית גדולה שהובילה למספר מחלות קלות בחודשים האחרונים (שתמיד גם עוברות לילדה?)
תודה
-
עננים קוראת בקפה
שלום עננים, בעשרים השנים האחרונות עסקתי/ (הייתי ואני עדיין) בעיקר באימהות ובאמנות.
אני עומדת כרגע בפני רצון לכוון את חיי המקצועיים. האם תוכלי לדעת אם יש בי כוחות מעשיים לעשות כן, ובמה כדאי לי להתרכז כדי למצות את יכולותיי (אם יש כאלו, בהקשר של פרנסה)
אם לצמצם את שאלתי, ולמרכז אותה. חוץ מללמד איך להיות מעדיפה בדויה , האם תוכלי לראות את הכיוון המקצועי שעליי לפנות בו, כדי להגשים מתוכי צד שאני עצמי לא מודעת אליו? תודה, מקרב לב
אני עומדת כרגע בפני רצון לכוון את חיי המקצועיים. האם תוכלי לדעת אם יש בי כוחות מעשיים לעשות כן, ובמה כדאי לי להתרכז כדי למצות את יכולותיי (אם יש כאלו, בהקשר של פרנסה)
אם לצמצם את שאלתי, ולמרכז אותה. חוץ מללמד איך להיות מעדיפה בדויה , האם תוכלי לראות את הכיוון המקצועי שעליי לפנות בו, כדי להגשים מתוכי צד שאני עצמי לא מודעת אליו? תודה, מקרב לב
-
עננים קוראת בקפה
גליץ'
לא נמצאת פה הרבה, מקווה שמצבכם הישתפר
לא נמצאת פה הרבה, מקווה שמצבכם הישתפר
-
עננים קוראת בקפה
בשמת
שוב נשמטה לך האדמה מתחת לרגליים?
מעבר דירה זו פגיעה בתחושת המרחב שלנו קצת כמו סרטן שמשיל את השריון, עד שהמרחב מתיצב שוב אנחנו מועדים לפורענות
מעבר דירה זו פגיעה בתחושת המרחב שלנו קצת כמו סרטן שמשיל את השריון, עד שהמרחב מתיצב שוב אנחנו מועדים לפורענות
-
עננים קוראת בקפה
אורסולה
קודם כל בדיקות דם, ברזל,פיריטין,בי 12 ושאר חשודים מידיים
שעות שינה מסודרות והגיוניות 22-7 זו התחלה טובה.
תזונה טובה, מלאה, ולא קרה
תמציות באך 23,26,33,37,38 חמש טיפות מכל אחת על 30CC ארבע טיפות כל שעה במשך היום 12 יום
קודם כל בדיקות דם, ברזל,פיריטין,בי 12 ושאר חשודים מידיים
שעות שינה מסודרות והגיוניות 22-7 זו התחלה טובה.
תזונה טובה, מלאה, ולא קרה
תמציות באך 23,26,33,37,38 חמש טיפות מכל אחת על 30CC ארבע טיפות כל שעה במשך היום 12 יום
-
עננים קוראת בקפה
מעדיפה
אני לא עוסקת בתקשור ולכן לא יכולה לענות לך אנטרנטית על השאלה שלך, אני יכולה בתוך דיאלוג טיפולי לעזור לך להיתמקד ולשאול שאלות ממוקדות במבחן שריר.
אני לא עוסקת בתקשור ולכן לא יכולה לענות לך אנטרנטית על השאלה שלך, אני יכולה בתוך דיאלוג טיפולי לעזור לך להיתמקד ולשאול שאלות ממוקדות במבחן שריר.
עננים קוראת בקפה
אתחיל בשאלה,מה נכון לי התנהלות מול הבת שלי כרגע?
שאלתי לפני כמה זמן על ילדה נצמדת, פרחי הבאך שהמלצת לי עזרו,
והמצב מעט השתפר בעיקר בהתנהגות היומיומית, חזרה לישון טוב בלי עין הרע ןבכלל נהיה יותר נעים וכייף.
אבל עדיין לא מוכנה ללכת עם הביביסיטר או סבתא גם למקומות שמאוד אוהבת,
ועם אבא זה משתנה פעם כן ופעם לא... (היום כן, יש!)
ואני תוהה לגבי השנה הקרבה ובאה יש לנו אפשרות להתחיל משפחתון קטנטן ןמקסים למספר ימים בשבוע,
ואני תוהה אם זה נכון מבחינת מצבה הנפשי והמוכנות שלה (ושלי כמובן...)
אם ספציפית המשפחתון הזה מתאים לה ואם כדאי להתחיל איתה עכישו איזושהי מסגרת כזו או להישאר בבית?
אני חוששת שהישארות בבית קצת "מייבשת " אותנו כרגע.
שאלתי לפני כמה זמן על ילדה נצמדת, פרחי הבאך שהמלצת לי עזרו,
והמצב מעט השתפר בעיקר בהתנהגות היומיומית, חזרה לישון טוב בלי עין הרע ןבכלל נהיה יותר נעים וכייף.
אבל עדיין לא מוכנה ללכת עם הביביסיטר או סבתא גם למקומות שמאוד אוהבת,
ועם אבא זה משתנה פעם כן ופעם לא... (היום כן, יש!)
ואני תוהה לגבי השנה הקרבה ובאה יש לנו אפשרות להתחיל משפחתון קטנטן ןמקסים למספר ימים בשבוע,
ואני תוהה אם זה נכון מבחינת מצבה הנפשי והמוכנות שלה (ושלי כמובן...)
אם ספציפית המשפחתון הזה מתאים לה ואם כדאי להתחיל איתה עכישו איזושהי מסגרת כזו או להישאר בבית?
אני חוששת שהישארות בבית קצת "מייבשת " אותנו כרגע.
עננים קוראת בקפה
הי עננים,
שאלה קצת מוזרה, אבל האם את יכולה לבדוק מה מספר שעות השינה המיטבי לי?
תודה!!!
שאלה קצת מוזרה, אבל האם את יכולה לבדוק מה מספר שעות השינה המיטבי לי?
תודה!!!
-
עננים קוראת בקפה
תודה בכל מקרה...
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
עננים קוראת בקפה
אח, זכרתי שזה משהו עם מוטיב חוזר בחיי D-:
טוב. אני עושה מה שצריך. שעות שינה מסודרות, ארוחות מסודרות, סדר ואירגון בבית. יהיה בסדר (-:
אח, זכרתי שזה משהו עם מוטיב חוזר בחיי D-:
טוב. אני עושה מה שצריך. שעות שינה מסודרות, ארוחות מסודרות, סדר ואירגון בבית. יהיה בסדר (-:
עננים קוראת בקפה
עננים היקרה שאלה דחופה! עבדתי אתמול בלילה כמה שעות עם הלפטופ שלי שממש מתחמם ואחר כך נהיה לי עקצוצים באצבעות, חום ותחושה כאב קל, גם העור נראה לא טוב מקומט ויבש. נראה לי שחטפתי קרינה. מה דעתכם? איך אפשר לטפל? תודה
-
עננים קוראת בקפה
נןעה
ראיתי שצפריר ענה לך, מסכימה עם ההבחנה שלו
ראיתי שצפריר ענה לך, מסכימה עם ההבחנה שלו
עננים קוראת בקפה
יחסי עלות תועלת זה לא כסף אלא מה תרוויחי מהניתוח וכמה סבל זה יגרום לך. רק את יודעת את התשובה
אוקי עננים היקרה, אז אנסח את שאלותי אחרת:
האם הניתוח יפתור את בעיית הריפלוקס?
האם הניתוח ישפר את בעיית הריפלוקס?
האם הניתוח יפתור את הבקע?
האם בזמן הניתוח יתגלה משהן אחר שדורש טיפול ורק בזכות הניתוח יתגלה?
האם הניתוח יסתבך ויגרום לי לנזק פיזי שלא היה לפני תחילת הניתוח?
האם ההרדמה הכללית מסוכנת לי מבחינה פיזית? ומבחינה רגשית?
האם פתרון של 80% בשיטת פאולה, מספיק בכדי למנוע נזקים מצטברים בעתיד?
האם יש עוד דרכים להתמודד עם הבעיה מלבד פאולה וניתוח?
תודות!!
אוקי עננים היקרה, אז אנסח את שאלותי אחרת:
האם הניתוח יפתור את בעיית הריפלוקס?
האם הניתוח ישפר את בעיית הריפלוקס?
האם הניתוח יפתור את הבקע?
האם בזמן הניתוח יתגלה משהן אחר שדורש טיפול ורק בזכות הניתוח יתגלה?
האם הניתוח יסתבך ויגרום לי לנזק פיזי שלא היה לפני תחילת הניתוח?
האם ההרדמה הכללית מסוכנת לי מבחינה פיזית? ומבחינה רגשית?
האם פתרון של 80% בשיטת פאולה, מספיק בכדי למנוע נזקים מצטברים בעתיד?
האם יש עוד דרכים להתמודד עם הבעיה מלבד פאולה וניתוח?
תודות!!
-
עננים קוראת בקפה
נועה
אני לא יכולה לתת לך תשובות על שאלות עתיד. אני מפנה אותך לאיבחון מלא לא כי אני מרוויחה מזה אלא כי יש צורך בתמונה כוללת כדי לשאול שאלות מושכלות וגם זה במסגרת מגבלות מבחן השריר.
זה כלי נפלא אבל יש לו את המגבלות שלו, ואני יותר מערה להן, זה לא בגלל חוסר רצון לענות אלא בגלל הכרת הכלי הזה והנסיון שלי כמטפלת שעובדת איתו
אני לא יכולה לתת לך תשובות על שאלות עתיד. אני מפנה אותך לאיבחון מלא לא כי אני מרוויחה מזה אלא כי יש צורך בתמונה כוללת כדי לשאול שאלות מושכלות וגם זה במסגרת מגבלות מבחן השריר.
זה כלי נפלא אבל יש לו את המגבלות שלו, ואני יותר מערה להן, זה לא בגלל חוסר רצון לענות אלא בגלל הכרת הכלי הזה והנסיון שלי כמטפלת שעובדת איתו
-
עננים קוראת בקפה
חלון
גם את שואלת אותי שאלות עתיד על בסיס של הרבה נעלמים.
אני יכולה לעזור במתן פורמולציה של פרחי באך שתעזור לך להחליט, לא לבדוק לתוך העתיד.
אם את מעוניינת ,תמצית, 27,38,26 ארבע טיפות מכל אחת על 30CC חמש פעמים ביום שבע טיפות כל פעם ארבעה ימים
גם את שואלת אותי שאלות עתיד על בסיס של הרבה נעלמים.
אני יכולה לעזור במתן פורמולציה של פרחי באך שתעזור לך להחליט, לא לבדוק לתוך העתיד.
אם את מעוניינת ,תמצית, 27,38,26 ארבע טיפות מכל אחת על 30CC חמש פעמים ביום שבע טיפות כל פעם ארבעה ימים
עננים קוראת בקפה
תודה עננים,
תוך כדי כתיבה חשבתי שזה שאלה "גדולה" ולא מתאימה, בסוף בהבזק שלחתי...
בכל זאת תודה על מהירות התגובה וגם על הפורמולה - מאד
תוך כדי כתיבה חשבתי שזה שאלה "גדולה" ולא מתאימה, בסוף בהבזק שלחתי...
בכל זאת תודה על מהירות התגובה וגם על הפורמולה - מאד
עננים קוראת בקפה
עננים, תודה רבה על התשובה. אנסה ליישם (שעות השינה עשויות להוות אתגר).
עננים, תודה רבה על התשובה. אנסה ליישם (שעות השינה עשויות להוות אתגר).