יש המון מה לעשות, והייתי רוצה להיעזר בכם, כי אין סיכוי שאני אצליח לעשות הכל לבד.
יש לי כמה רעיונות של דברים שרציתי לעשות:
- לסדר את תתי-הסעיפים במדור הנקה עצמו, לבדוק אם דפים ראויים לאנדוקס וכן הלאה - לוקחת על עצמי. מתכוונת גם להוסיף פירורי לחם בראש
- לסכם דפים העוסקים בהנקה - לדעתי יש חשיבות רבה לתוכן הדפים כשאלות ותשובות (כלומר לא לסכם ולמחוק את התוכן), אבל דפים רבים יהיו הרבה יותר מועילים אם בראש הדף יהיה גם סיכום של התוכן. לדוגמה, דפים כמו דלקת בשד, פטריה בשד, כמה להניק ועוד. כשעושים סיכום של המידע צריך, לדעתי, לתת משקל גדול יותר לתשובות של העוסקות בתחום ההנקה, כמו אמא ל 5, עדי יותם, תבשיל קדרה, שמיכת טלאים, אביב חדש (אם יש עוד, נא להוסיף). רצוי גם למחוק מדפים אלה "רעש"
- לעדכן את רשימות יועצות ההנקה ומדריכות ההנקה - בזמנו התכוונתי לעשות זאת בעצמי, וקיבלתי מ עדי יותם רשימה. אבל המשימה הזו לא מתאימה לי. צריך להתקשר לכל אחת מהן, לוודא שמספרי טלפון נכונים, לברר אם עושה ביקורי בית, היכן מקבלת, מתי אפשר להתקשר וכן הלאה. אני חושבת שאת המשימה הזו אפשר לחלק בין כמה מתנדבים (נניח, לפי אזורים בארץ). הייתי רוצה שבראש כל דף יהיה הסבר קצר מהי מדריכת הנקה, מהי יועצת הנקה, מה ההבדל ביניהן, מתי אפשר להיעזר בתומכת הנקה ומתי ממש חייבים ללכת ליועצת מוסמכת. לדעתי גם אפשר לפצל בין דף המידע, לבין דף המלצות.
- לפצל דפים כלליים - יש כמה דפים בהם הצטברו כל מני שאלות הנקה (לדוגמה, מדור הנקה, תמיכה בהנקה, שאלה דחופה בענייני הנקה, ועוד) צריך להעביר את השאלות והתשובות לדפים מתאימים.
מה אתם חושבים? יש רעיונות נוספים? יש דברים שנראים מיותרים? והעיקר - יש מתנדבים ?