עבודת יד עם אור
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
עבודת יד עם אור
ראי מדור עבודות יד.
תהני!
תהני!
-
- הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
- דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*
עבודת יד עם אור
שלום אור. אני אוהבת מאוד לצור מחומרי פסולת (או, פשוט נקרא להם חומרים מן הנמצא, לא כאלו שרוכשים במיוחד) ועושה זאת הרבה עם ילדים. אפשר להכין דברים נפלאים, למשל, מתבניות של ביצים. דמויות שונות, במיוחד לנצל את השקעים והבליטות שבקרטון ליצירת פנים של בע"ח ויצורים דמיוניים... -ניסית פעם? אם תרצי רעיונות, אוכל לשלוח לך.
נסי, קחי תבנית (עדיפה זו המלבנית, לא הריבועית שבה הבליטות קטומות) וגזרי ממנה חלקים שיכולים מהם להרכיב פרצופים,דמויות. תגלי אזניים ואפים לרוב...
אני בטוחה שתמצאי דברים שאני לא ראיתי ! אשמח לדעת.
נסי, קחי תבנית (עדיפה זו המלבנית, לא הריבועית שבה הבליטות קטומות) וגזרי ממנה חלקים שיכולים מהם להרכיב פרצופים,דמויות. תגלי אזניים ואפים לרוב...
אני בטוחה שתמצאי דברים שאני לא ראיתי ! אשמח לדעת.
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2003, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של אור_אוקו_ערוסי*
עבודת יד עם אור
זה נראה לי רעיון טוב ואני עומדת לנסות.
הבעיה היא שאני גרה באפריקה ואין תבניות מלבניות, רק מרובעות גדולות, או מפלסטיק.
אול יש לך עוד רעיונות?
@}
הבעיה היא שאני גרה באפריקה ואין תבניות מלבניות, רק מרובעות גדולות, או מפלסטיק.
אול יש לך עוד רעיונות?
@}
-
- הצטרפות: 15 מרץ 2004, 18:11
- דף אישי: הדף האישי של ש_מים_וארץ*
עבודת יד עם אור
אור, יש ים שלם (אוקיינוס ממש) של רעיונות ליצירה, כדי שלא נציף אותך בזה אולי קודם תגידי
אם יש לך משהו מסויים שאת יותר אוהבת או נוטה לעשות בתחום המלאכות?
אם בא לך אז ספרי על יצירות שכבר עשית. זה מסקרן.
@}
אם יש לך משהו מסויים שאת יותר אוהבת או נוטה לעשות בתחום המלאכות?
אם בא לך אז ספרי על יצירות שכבר עשית. זה מסקרן.
@}
-
עבודת יד עם אור
עשיתי סריגת ידיים,קיפוליי נייר,בובות מבד,סרגתי בשתי מסרגות וגם באחת,תיקים מלבד ומאריגה,פונפונים, ציירתי ציורים לפי סיפורים שסיפרו בכתה וגם בבית,הדבקות. @}
וביי ביי
וביי ביי
-
עבודת יד עם אור
אני בזמן האחרון תופרת שמיכות לתינוקות, מבד פליז (רך ונעים) שעליו אני תופרת אפליקציה מלבד, של השם של התינוק שנולד עם עוד קישוט נחמד.
אם את כבר מנוסה בתפירה, תוכלי לעשות לעצמך אפילו שמיכת חורף נעימה כזו. או לאחייך הקטנים או לתינוק של חברים....
כאן גם מאוד פופולרי עכשיו לעשות עבודות הדבקה עם מפיות נייר. מכירה?
אפשר לעשות דברים מקסימים ובקלות.
אם את כבר מנוסה בתפירה, תוכלי לעשות לעצמך אפילו שמיכת חורף נעימה כזו. או לאחייך הקטנים או לתינוק של חברים....
כאן גם מאוד פופולרי עכשיו לעשות עבודות הדבקה עם מפיות נייר. מכירה?
אפשר לעשות דברים מקסימים ובקלות.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
עבודת יד עם אור
ש מים וארץ, את מוכנה לפתוח דף המתאר הכנת שמיכת חורף שכזאת?
-
עבודת יד עם אור
לפתוח דף אמממ....נראה לי מוגזם קצת לא?
אבל אם בא לך לתפור כזו, אז בכיף, ארשום גם לך המלצות והוראות.
אבל אם בא לך לתפור כזו, אז בכיף, ארשום גם לך המלצות והוראות.
-
עבודת יד עם אור
הי
זה @} רעיון לא רע. הבעיה שאין בניירובי בד פליז. אפשר עם בד אחר????????????????
זה @} רעיון לא רע. הבעיה שאין בניירובי בד פליז. אפשר עם בד אחר????????????????
-
עבודת יד עם אור
בטח, פלנל (את זה כבר מאוד קשה להשיג בארץ ) יכול אפילו יותר להתאים. או צמר, או כל בד אחר שמרגיש לכם חורפי, רך ונעים.
תשאלי את אמא איזה בדים 'הולכים' באפריקה. (מעניין באמת)
מה שחשוב זה שהוא יהיה בצבע אחיד, ו לא סריג.
תשאלי את אמא איזה בדים 'הולכים' באפריקה. (מעניין באמת)
מה שחשוב זה שהוא יהיה בצבע אחיד, ו לא סריג.
עבודת יד עם אור
אור, מה עם עיסת נייר ?
http://web.macam98.ac.il/~mrten/seminar ... 0paper.htm
יש עוד המון אתרים, פשוט ונחמד.
http://web.macam98.ac.il/~mrten/seminar ... 0paper.htm
יש עוד המון אתרים, פשוט ונחמד.
עבודת יד עם אור
אור שלום,
אני אנסה ללקט כל מיני רעיונות, יכול להיות שהם יבואו בהדרגה.
בתור התחלה, אני מצטרפת לרעיונות עיסת הנייר, אנחנו עושים מהם חיות ואז מחברים מגנטים ויש גן חיות שלם על המקרר.
גם בונים קופסאות ממקלות של ארטיק או מקלות אחרים, עם מכסה. אפשר לעטוף בקטיפה מבפנים ולעשות קופסאת אוצר.
כמובן שאפשר לפסל בחימר או פימו, או דאס, או פלסטלינה. והכי נחמד זה במרציפן לפיסול, ואז לאכול הכל...
ראיתי שיש לך הרבה ניסיון בדברים שקשורים עם תפירה ואריגה, אז אולי את יכולה להתחיל לתפור בגדים לעצמך? אם זה מעניין אותך, אני יכולה לתת לך קצת הנחיות.
או תיאטרון בובות שלם, עם מסך ובובות אצבע? זה משהו שגם כיף לעשות, תמיד אפשר לשנות ולהוסיף, ונפלא לשחק בו שעות על שעות..
אפשר לצייר על אבנים, לעשות אהילים מאריגה או בהדבקה עם נייר אורז. לגלף דמויות וחפצים בעץ. לעשות תמונות לחדר בציור על בד ועוד בלי סוף.
תגידי מה מעניין אותך מכל זה ואני אפרט יותר. בינתיים בהצלחה ובשמחה..
אני אנסה ללקט כל מיני רעיונות, יכול להיות שהם יבואו בהדרגה.
בתור התחלה, אני מצטרפת לרעיונות עיסת הנייר, אנחנו עושים מהם חיות ואז מחברים מגנטים ויש גן חיות שלם על המקרר.
גם בונים קופסאות ממקלות של ארטיק או מקלות אחרים, עם מכסה. אפשר לעטוף בקטיפה מבפנים ולעשות קופסאת אוצר.
כמובן שאפשר לפסל בחימר או פימו, או דאס, או פלסטלינה. והכי נחמד זה במרציפן לפיסול, ואז לאכול הכל...
ראיתי שיש לך הרבה ניסיון בדברים שקשורים עם תפירה ואריגה, אז אולי את יכולה להתחיל לתפור בגדים לעצמך? אם זה מעניין אותך, אני יכולה לתת לך קצת הנחיות.
או תיאטרון בובות שלם, עם מסך ובובות אצבע? זה משהו שגם כיף לעשות, תמיד אפשר לשנות ולהוסיף, ונפלא לשחק בו שעות על שעות..
אפשר לצייר על אבנים, לעשות אהילים מאריגה או בהדבקה עם נייר אורז. לגלף דמויות וחפצים בעץ. לעשות תמונות לחדר בציור על בד ועוד בלי סוף.
תגידי מה מעניין אותך מכל זה ואני אפרט יותר. בינתיים בהצלחה ובשמחה..
-
עבודת יד עם אור
הי
אני כבר סורגת סוודר וגם סרגתי חתולה:-)
אני אנסה להכין בובות אצבע וגם חיות מעיסת נייר. זה יהיה כיף.
אהנה מאוד בטח וגם אני יכולה להביא לך רעיונות אם את רוצה. למשל פונפונים
סריגת אצבע או אצבעות, או עוד דברים. אם את רוצה רק תכתבי לי עוד.
יש לי המון רעיונות. אפשר להכין דבק ממים וקמח מבושלים. לוקחים עיתונים וגוזרים לחתיכות,גוזרים צורה של קרטון איזה שרוצים.
אני לקחתי ריבוע קרטון ושמתי עליו גליל של נייר טואלט עומד. ואז עטפנו את זה עם עיתונים מרוחים בדבק הזה. עכשיו אנחנו צובעים את זה וזה כיף מאוד.
את רעיון הדבק אמא שלי לקחה מהדף של העיסת נייר.
עכשיו אמא שלי רוצה לכתוב קצת.
תודה אור.
זאת אמא של אור,אורית.
תודה לך אוריה
הרעיונות שלך מקסימים ונותנים לנו הרבה עבודה כייפית לשעות הפנאי.
חלק מהדברים קשה למצוא כאן,בניירובי שבקניה, אבל לבד,לאחר חיפושים קדחתניים מצאנו, ועיתונים יש וחוטי תפירה וצמר ואפילו חימר ופלסטלינה.
מרציפן לפיסול ונייר אורז לא ניראה לי שנימצא...
אשמח לשמוע על אהילים מאריגה.זה נישמע מעניין.
אני כבר סורגת סוודר וגם סרגתי חתולה:-)
אני אנסה להכין בובות אצבע וגם חיות מעיסת נייר. זה יהיה כיף.
אהנה מאוד בטח וגם אני יכולה להביא לך רעיונות אם את רוצה. למשל פונפונים
סריגת אצבע או אצבעות, או עוד דברים. אם את רוצה רק תכתבי לי עוד.
יש לי המון רעיונות. אפשר להכין דבק ממים וקמח מבושלים. לוקחים עיתונים וגוזרים לחתיכות,גוזרים צורה של קרטון איזה שרוצים.
אני לקחתי ריבוע קרטון ושמתי עליו גליל של נייר טואלט עומד. ואז עטפנו את זה עם עיתונים מרוחים בדבק הזה. עכשיו אנחנו צובעים את זה וזה כיף מאוד.
את רעיון הדבק אמא שלי לקחה מהדף של העיסת נייר.
עכשיו אמא שלי רוצה לכתוב קצת.
תודה אור.
זאת אמא של אור,אורית.
תודה לך אוריה
הרעיונות שלך מקסימים ונותנים לנו הרבה עבודה כייפית לשעות הפנאי.
חלק מהדברים קשה למצוא כאן,בניירובי שבקניה, אבל לבד,לאחר חיפושים קדחתניים מצאנו, ועיתונים יש וחוטי תפירה וצמר ואפילו חימר ופלסטלינה.
מרציפן לפיסול ונייר אורז לא ניראה לי שנימצא...
אשמח לשמוע על אהילים מאריגה.זה נישמע מעניין.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2001, 22:47
- דף אישי: הדף האישי של אורית_אוקו_ערוסי*
עבודת יד עם אור
תודה לפלמוני על הקישור לעיסת הנייר.
אני אמא של אור ובדיוק חיפשתי "מתכון" לעיסת נייר.
אני אמא של אור ובדיוק חיפשתי "מתכון" לעיסת נייר.
עבודת יד עם אור
שלום שוב לאור ואורית,
בעניין אהילים:
הצורה היותר פשוטה היא להשתמש בקונסטרוקציה מוכנה ממתכת. אני לא יודעת אם תוכלו למצוא אי שם באפריקה, אז אופציה ב' היא למצוא 2 טבעות איזה שהן, מעץ, או משהו שאפשר לפרק מרהיט ישן. במידה וזה לא עולה בידיכן, מכינים קונסטרוקציה מחוטי ברזל די עבים. טבעת עליונה בהיקף של צמיד ליד וטבעת תחתונה בקוטר של בין 25 ל-30 ס"מ. מתחילים לעבוד רק עם הטבעת הקטנה. קושרים חוטים לכל ההיקף, ומתחילים לארוג בשתי וערב גס, בכל בצבעים והצורות. באופן משוחרר יחסית, כדי שיהיה מעבר של אור דרך האריג. אפשר לשלב חרוזים בדרך ושאר ירקות. אורגים בהיקף הטבעת עד שמגיעים לאורך הרצוי. את הקצוות של חוטי השתי (זה אלה שלאורך, נכון??) קושרים אחד אחד לטבעת התחתונה ומחברים חרוז או פעמון קטן בקצה של כל אחד. מחברים 4 חוטים עבים מ-4 צדדים של הטבעת העליונה וקושרים אותם יחד כמתלה ויש אהיל עבודת בית.
מצאנו גם שיטה מצויינת לעניין החיות מעיסת נייר. עושים קונסטרוקציה כללית מעיתון יבש, את האיברים מחברים בדבק סלוטייפ בהרבה שכבות, זה גם מחזיק הכל יחד וגם גורם למעטפת להיות חלקה ויפה. כשרוצים לעשות שפם של חתול או זנב, הכי קל זה לתקוע בגוש הראשוני, עוד לפני שמתחילים עם העיסה עצמה - קיסמים או פיסות עץ ולחזק אותם טוב טובעם הסלוטייפ. על הסלוטייפ עובדים עם עיסת הנייר ברצועות שמושרות במים. כשעושים בובות עדיף להשתמש במכחול ודבק פלסטי, מכיון שמדובר בהרבה שכבות והדבק עם הקמח עלול להעלות עובש. אחרי שהכל מוכן- אפשר לצבוע באקריליק ועליו למרוח דבק פלסטי. זה מגן על יצירת המופת ממש כמו לכה.
זהו בינתיים, ספרו איך הכל מתקדם ואם אתן זקוקות לעוד רעיונות, אני אדלה בשמחה ממוחי הקודח..
שנה טובה ומלאת יצירה..
בעניין אהילים:
הצורה היותר פשוטה היא להשתמש בקונסטרוקציה מוכנה ממתכת. אני לא יודעת אם תוכלו למצוא אי שם באפריקה, אז אופציה ב' היא למצוא 2 טבעות איזה שהן, מעץ, או משהו שאפשר לפרק מרהיט ישן. במידה וזה לא עולה בידיכן, מכינים קונסטרוקציה מחוטי ברזל די עבים. טבעת עליונה בהיקף של צמיד ליד וטבעת תחתונה בקוטר של בין 25 ל-30 ס"מ. מתחילים לעבוד רק עם הטבעת הקטנה. קושרים חוטים לכל ההיקף, ומתחילים לארוג בשתי וערב גס, בכל בצבעים והצורות. באופן משוחרר יחסית, כדי שיהיה מעבר של אור דרך האריג. אפשר לשלב חרוזים בדרך ושאר ירקות. אורגים בהיקף הטבעת עד שמגיעים לאורך הרצוי. את הקצוות של חוטי השתי (זה אלה שלאורך, נכון??) קושרים אחד אחד לטבעת התחתונה ומחברים חרוז או פעמון קטן בקצה של כל אחד. מחברים 4 חוטים עבים מ-4 צדדים של הטבעת העליונה וקושרים אותם יחד כמתלה ויש אהיל עבודת בית.
מצאנו גם שיטה מצויינת לעניין החיות מעיסת נייר. עושים קונסטרוקציה כללית מעיתון יבש, את האיברים מחברים בדבק סלוטייפ בהרבה שכבות, זה גם מחזיק הכל יחד וגם גורם למעטפת להיות חלקה ויפה. כשרוצים לעשות שפם של חתול או זנב, הכי קל זה לתקוע בגוש הראשוני, עוד לפני שמתחילים עם העיסה עצמה - קיסמים או פיסות עץ ולחזק אותם טוב טובעם הסלוטייפ. על הסלוטייפ עובדים עם עיסת הנייר ברצועות שמושרות במים. כשעושים בובות עדיף להשתמש במכחול ודבק פלסטי, מכיון שמדובר בהרבה שכבות והדבק עם הקמח עלול להעלות עובש. אחרי שהכל מוכן- אפשר לצבוע באקריליק ועליו למרוח דבק פלסטי. זה מגן על יצירת המופת ממש כמו לכה.
זהו בינתיים, ספרו איך הכל מתקדם ואם אתן זקוקות לעוד רעיונות, אני אדלה בשמחה ממוחי הקודח..
שנה טובה ומלאת יצירה..
עבודת יד עם אור
אה. ועוד משהו שכיף לעשות, אפילו שהוא לא כל כך חינוכי...
פורטרט עצמי או תמונת נוף בהדבקה של קטניות ותבלינים. אורז, גרעיני פופקורן, צ'ילי מיובש, מקלות קינמון, ציפורן, שעועיות, עדשים וכו' וכו'
ובעיקר לזכור: אוכל זה לא משחק... בעצם כן... לפעמים.
פורטרט עצמי או תמונת נוף בהדבקה של קטניות ותבלינים. אורז, גרעיני פופקורן, צ'ילי מיובש, מקלות קינמון, ציפורן, שעועיות, עדשים וכו' וכו'
ובעיקר לזכור: אוכל זה לא משחק... בעצם כן... לפעמים.
-
- הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*
עבודת יד עם אור
היי אורציק, ברכות על פתיחת הדף היפה
אני בטוחה שיוצאים לך דברים מקסימים.
יש לך דרך להשיג שעוות דבורים? (אני שואלת כי בפארק הירדן למדנו להכין נרות משעוות דבורים.)
ד"ש בבית.
ובינתיים משהו לחג סוכות שמתקרב: לתקוע הרבה מקלות ציפורן בלימון עד שיהיה מכוסה לגמרי ולתלות בבית או בסוכה. גם יפה וגם עושה ריח טוב.
וגם ראש השנה מתקרב אז תוכלי להכין שנות טובות יפות ולשלוח אל מעבר לים....
אני בטוחה שיוצאים לך דברים מקסימים.
יש לך דרך להשיג שעוות דבורים? (אני שואלת כי בפארק הירדן למדנו להכין נרות משעוות דבורים.)
ד"ש בבית.
ובינתיים משהו לחג סוכות שמתקרב: לתקוע הרבה מקלות ציפורן בלימון עד שיהיה מכוסה לגמרי ולתלות בבית או בסוכה. גם יפה וגם עושה ריח טוב.
וגם ראש השנה מתקרב אז תוכלי להכין שנות טובות יפות ולשלוח אל מעבר לים....
-
עבודת יד עם אור
הי ענת.
אני מקוה שאמצא את הדברים האלה שכתבת עליהם.
אמא שלי פתחה חוג יצירה אז אני רוצה רעיונות.
את יכולה לכתוב לי עוד רעיונות.
אני מאוד אשמח.
@}
אני מקוה שאמצא את הדברים האלה שכתבת עליהם.
אמא שלי פתחה חוג יצירה אז אני רוצה רעיונות.
את יכולה לכתוב לי עוד רעיונות.
אני מאוד אשמח.
@}
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
עבודת יד עם אור
אפשר לפסל בגבס.
איך?
לוקחים חוטי חשמל (עבים עם ציפוי פלסטי, כאלה שנשארים אחרי שבונים בית או מביקור אצל חשמלאי) בונים איזשהו קונוס או תיבה. בודקים יציבות.
לוקחים תחבושות גזה בגליל שעבר זמנן (אב ללא משומשות, יאק). מכינים כלי פלסטי עם גבס דליל (לרוב ליציקה מכינים שתי כוסות גבס על כוס מים כאן צריך להוסיף איזה חצי - כוס מים ולבחוש. רצוי להכין כמות קטנה כדי שלא יתמצק) טובלים חתיכות של תחבושות (יש לגזור לפני הטבילה) ומניחים על המבנה מחוטי החשמל.
ניתן לחתוך אחרי ייבוש חלקים בצורות שונות, ניתן לשבץ נג'צים או חתיכות זכוכית אחרות בחללים שיצרת. רצוי לאחר הסיום למרוח מבפנים בשכבה דקה של גבס דליל כדי להפוך את המבנה לעמיד יותר. אפשר לצייר מעל בצבעי מיים / גואש ולהוסיף שכבת לכה (לכה רגילה של עץ להגנה ולמראה מבריק)
מה ניתן לעשות עם זה?
ניתן להרכיב כמנורת לילה או לחבר לתקרה כאהיל. ניתן לשים בתוכו נר (אם זו התוכנית רצוי ליצור מבנה גבוה ומאוורר).
איך?
לוקחים חוטי חשמל (עבים עם ציפוי פלסטי, כאלה שנשארים אחרי שבונים בית או מביקור אצל חשמלאי) בונים איזשהו קונוס או תיבה. בודקים יציבות.
לוקחים תחבושות גזה בגליל שעבר זמנן (אב ללא משומשות, יאק). מכינים כלי פלסטי עם גבס דליל (לרוב ליציקה מכינים שתי כוסות גבס על כוס מים כאן צריך להוסיף איזה חצי - כוס מים ולבחוש. רצוי להכין כמות קטנה כדי שלא יתמצק) טובלים חתיכות של תחבושות (יש לגזור לפני הטבילה) ומניחים על המבנה מחוטי החשמל.
ניתן לחתוך אחרי ייבוש חלקים בצורות שונות, ניתן לשבץ נג'צים או חתיכות זכוכית אחרות בחללים שיצרת. רצוי לאחר הסיום למרוח מבפנים בשכבה דקה של גבס דליל כדי להפוך את המבנה לעמיד יותר. אפשר לצייר מעל בצבעי מיים / גואש ולהוסיף שכבת לכה (לכה רגילה של עץ להגנה ולמראה מבריק)
מה ניתן לעשות עם זה?
ניתן להרכיב כמנורת לילה או לחבר לתקרה כאהיל. ניתן לשים בתוכו נר (אם זו התוכנית רצוי ליצור מבנה גבוה ומאוורר).
עבודת יד עם אור
אור אין לי להוסיף על רעיונות שכבר נכתבו כאן. אבל כל הכבוד על היצירתיות והכישרון!
-
עבודת יד עם אור
הי. גם לי יש רעיונות ליצירה.
אפשר לגזור מנייר פשוט צורה של בית. לקחת עוד דף ולגזור את אותו הבית, רק עם חלון פתוח, כלומר לגזור ריבוע באמצע שיהיה חלון.להדביק אותם אחד על השני.
אפשר לצבוע את הבית איך שרוצים ואז לגזור מנייר נוסף גם אנשים קטנים שישחקו בית.
וביי ביי
@}
אפשר לגזור מנייר פשוט צורה של בית. לקחת עוד דף ולגזור את אותו הבית, רק עם חלון פתוח, כלומר לגזור ריבוע באמצע שיהיה חלון.להדביק אותם אחד על השני.
אפשר לצבוע את הבית איך שרוצים ואז לגזור מנייר נוסף גם אנשים קטנים שישחקו בית.
וביי ביי
@}
-
- הצטרפות: 19 יוני 2004, 11:44
עבודת יד עם אור
יש כאן רעיונות.
http://ha-lool.co.il/magazine/Article.asp?id=368
http://ha-lool.co.il/magazine/Article.asp?id=368
-
- הצטרפות: 19 יוני 2004, 11:44
עבודת יד עם אור
ועוד, לכבוד חג הסוכות וסתם לכיף.
http://www.highhopes.com/snowflakes.html
http://www.mkm-haifa.co.il/schools/herz ... gzeret.htm
http://www.highhopes.com/snowflakes.html
http://www.mkm-haifa.co.il/schools/herz ... gzeret.htm
-
עבודת יד עם אור
אנו נימ it .תודה לך על הקישורים.
אני אמא של אור, וכבר לקחתי משם כמה רעיונות.
שלא תבינו לא נכון, אור היא זאת ש"מנהלת" את הדף הזה.
אני רק עוזרת לה לקרוא ולכתוב, אם היא מבקשת, ומשתמשת גם ברעיונות שנותנים לנו כאן, כי זה כיף לי.
אז שוב תודה לכולכם.
אני אמא של אור, וכבר לקחתי משם כמה רעיונות.
שלא תבינו לא נכון, אור היא זאת ש"מנהלת" את הדף הזה.
אני רק עוזרת לה לקרוא ולכתוב, אם היא מבקשת, ומשתמשת גם ברעיונות שנותנים לנו כאן, כי זה כיף לי.
אז שוב תודה לכולכם.
-
עבודת יד עם אור
שלום
זאת אור.
יש לי רעיון ליצירה למי שרוצה. רוצים לשמוע? רוצים לדעת? טוב.
הרעיון הוא: לוקחים מפית צבעונית באיזה צבע שרוצים. מפרידים אותה לשניים (הרי יש שתי שכבות) ואז שמים את שתיהשכבות המפרדות אחד על השני. לוקחים עוד מפית ומפרידים גם אותה לשניים. משכבה אחת עושים גוש ושמים במרכז המפיות הפרושות. עכשיו לוקחים את המפיות הפרושות ועוטפים איתם את הגוש, כך שנוצר מעין ראש . קושרים עם מנקה מקטרות.(מסביב ל"צואר")
עכשיו לוקחים מפית בצבע אחר ופותחים גם אותה לשתי שכבות דקות. אז לוקחים שכבה דקה אחת ומקפלים לרוחב עד שמקבלים פס ברוחב כשניי סנטימטרים.אז לוקחים את הפס ושמים אותו על הראש שיצרנו קודם, כך שזה נראה כמו שיער.
שוב מחברים עם מנקה מקטרות על הקודם.
עכשיו אפשר להוסיף אעיניים ממדבקות עגולות בצבע לבן החצויות לחצי. אפשר לצבוע באיזה צבע שרוצים. אפשר להוסיף גם פה שגוזרים ממדבקה כמו העיניים.
ועכשיו יש לנו ילדה קטנה למשחקים.
זה הרעיון שיש לי.
ביי ביי
ותכתבו לי מתי שאתם רוצים.
זאת אור.
יש לי רעיון ליצירה למי שרוצה. רוצים לשמוע? רוצים לדעת? טוב.
הרעיון הוא: לוקחים מפית צבעונית באיזה צבע שרוצים. מפרידים אותה לשניים (הרי יש שתי שכבות) ואז שמים את שתיהשכבות המפרדות אחד על השני. לוקחים עוד מפית ומפרידים גם אותה לשניים. משכבה אחת עושים גוש ושמים במרכז המפיות הפרושות. עכשיו לוקחים את המפיות הפרושות ועוטפים איתם את הגוש, כך שנוצר מעין ראש . קושרים עם מנקה מקטרות.(מסביב ל"צואר")
עכשיו לוקחים מפית בצבע אחר ופותחים גם אותה לשתי שכבות דקות. אז לוקחים שכבה דקה אחת ומקפלים לרוחב עד שמקבלים פס ברוחב כשניי סנטימטרים.אז לוקחים את הפס ושמים אותו על הראש שיצרנו קודם, כך שזה נראה כמו שיער.
שוב מחברים עם מנקה מקטרות על הקודם.
עכשיו אפשר להוסיף אעיניים ממדבקות עגולות בצבע לבן החצויות לחצי. אפשר לצבוע באיזה צבע שרוצים. אפשר להוסיף גם פה שגוזרים ממדבקה כמו העיניים.
ועכשיו יש לנו ילדה קטנה למשחקים.
זה הרעיון שיש לי.
ביי ביי
ותכתבו לי מתי שאתם רוצים.
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2005, 19:16
עבודת יד עם אור
שלום אני רוצה לדעת איך עושים כובעי פליז עם כל מיני חרוזים?
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2005, 19:16
עבודת יד עם אור
אני מבקשת שתסבירי לי איך עושים כובעי פליז אם או בלי חורזים בתודה מיכל ארליך
-
עבודת יד עם אור
מה זה האתר
-
עבודת יד עם אור
אבא שלי
למד אותיה להכין ציפורים מעיצתרובלים סגורים של אורן.צריך להשאיר חתיכה קטנה מהענף שתהיה המקור של הציפור.
פשות לקחת עצתרובל ועושים שתי חורים בצדדים עים מקדחה ואז לוקחים כמה נוצות ומדביקים על גב האיצטרובל .
אפשר להשתמש בנוצות צבעוניות קנויות או לאסוף נוצות שמוצאים.
אז לוקחים שלוש נוצות ומדביקים בתוך החור. אלו הכנפיים.
ביי ביי וזה כל מה שיש לי לכתוב בדף היצירה שלי @} }{ }{ }{
למד אותיה להכין ציפורים מעיצתרובלים סגורים של אורן.צריך להשאיר חתיכה קטנה מהענף שתהיה המקור של הציפור.
פשות לקחת עצתרובל ועושים שתי חורים בצדדים עים מקדחה ואז לוקחים כמה נוצות ומדביקים על גב האיצטרובל .
אפשר להשתמש בנוצות צבעוניות קנויות או לאסוף נוצות שמוצאים.
אז לוקחים שלוש נוצות ומדביקים בתוך החור. אלו הכנפיים.
ביי ביי וזה כל מה שיש לי לכתוב בדף היצירה שלי @} }{ }{ }{
-
עבודת יד עם אור
למיכל.
אני אף פעם לא הכנתי כובע מפליז, אבל יש לי הצעה.
את יכולה לחתוך שתי חתיכות משולשות באותו הגודל ולתפור אותן אחת לשניה כך שנשאר פתח כמו צורה של כןבע.
ואז לקחת חרוזים ולתפור אותם לכובע.
זה הרעיון שיש לי.
אני אף פעם לא הכנתי כובע מפליז, אבל יש לי הצעה.
את יכולה לחתוך שתי חתיכות משולשות באותו הגודל ולתפור אותן אחת לשניה כך שנשאר פתח כמו צורה של כןבע.
ואז לקחת חרוזים ולתפור אותם לכובע.
זה הרעיון שיש לי.
-
עבודת יד עם אור
הי
עתמול אני הכנתי קובעים לבובות וזה היה מעוד כאף.
וזה הקול.
@} @}
}{ }{ }{ }{ }{ }{ }{
עתמול אני הכנתי קובעים לבובות וזה היה מעוד כאף.
וזה הקול.
@} @}
}{ }{ }{ }{ }{ }{ }{
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2004, 01:03
- דף אישי: הדף האישי של שרון_המתחדשת*
עבודת יד עם אור
אורציק מתוקה,
עכשיו פתאום גיליתי את הדף הזה שלך- איזה יופי של רעיון.
אז אני אוסיף לך רעיון נחמד- חג פורים מתקרב ואפשר לעשות רעשנים מכל מיני סוגים.
בהצלחה מתוקה (שיהיו לי עוד רעיונות אני אכתוב לך!)
עכשיו פתאום גיליתי את הדף הזה שלך- איזה יופי של רעיון.
אז אני אוסיף לך רעיון נחמד- חג פורים מתקרב ואפשר לעשות רעשנים מכל מיני סוגים.
- אפשר לקחת שתי כוסות חד פעמיות/ גביעי יוגורט, לשים בפנים או שעועית או תירס או אורז (בשביל הרעש) להדביק את שתי הכוסות. לשים מקל בתחתית כוס אחת והנה יש יש רעשן. עכשיו מה שנשאר זה לצבוע אותו ולקשט עם מדבקות או כל רעיון אחר.
- אפשר גם לעשות רעשנים מקופסאות פח של קפה, או אוכל לתינוקות- בדיוק באותה שיטה.
- רעשנים קטנים אפשר לעשות מקופסאות קטנות של פילים (תמונות) או כל קופסה אחרת קטנה.
בהצלחה מתוקה (שיהיו לי עוד רעיונות אני אכתוב לך!)
עבודת יד עם אור
כל מי שרוצה שבלונות רב פעמיות ליציקת נרות בכל הצורות והגדלים, יש אפשרות להזמין מחו"ל, המחיר ליחידה הוא דיי גבוה, אך יש אפשרות להזמין 12 יחידות במחיר זול יותר, או 60 יחידות במחיר עוד יותר זול. אנו רוצים לארגן קבוצה של 12 או 60 אנשים (תלוי בביקוש), ולהזמין מספר שבלונות. כמו כן, דמי השילוח לארץ יתחלקו בין כולם כך שהמחיר יהיה סביר ביותר.
למעוניינים צרו קשר במייל [email protected]
או בטלפון 0576807825.
הקנייה תתבצע מהאתר (תוכלו לראות את המחירים)http://candles.genwax.com/[po]candle commodity groups[/po]/_0 candle molds.htm#square
או מאתרים אחרים (מחפשים עכשיו משהו זול יותר).
לא מצאנו עדיין מקום בארץ ממנו אפשר לקנות, אך ממשיכים בחיפוש.
אור ושחר
למעוניינים צרו קשר במייל [email protected]
או בטלפון 0576807825.
הקנייה תתבצע מהאתר (תוכלו לראות את המחירים)http://candles.genwax.com/[po]candle commodity groups[/po]/_0 candle molds.htm#square
או מאתרים אחרים (מחפשים עכשיו משהו זול יותר).
לא מצאנו עדיין מקום בארץ ממנו אפשר לקנות, אך ממשיכים בחיפוש.
אור ושחר
-
- הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
- דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*
עבודת יד עם אור
שלום אור, ישנו פורום "יצירה עם ילדים" ב- YNET.
פורום חמוד ויש גם סדנאות המלוות בקטעי וידאו - שווה לנסות.
פורום חמוד ויש גם סדנאות המלוות בקטעי וידאו - שווה לנסות.
-
עבודת יד עם אור
קראתי שאת סורגת בסריגת אצבע/ות,אני סורגת בשתי מסרגות והייתי ממש שמחה אם תוכלי לנסות להסביר איך סורגים רק באצבעות,או אם את לא גרה בסוף העולם ואת יכולה ללמד נפש צמאה:-) אני אגיע אלייך.
תודה רבה וחורף שמח!!!
תודה רבה וחורף שמח!!!
עבודת יד עם אור
אפשר לקחת את כל השטויות שיש בבית, לחשוב על רעיון בלי לראות את החפצים (אפשר לחשוב על כמה רעיונות) לראות את חפצים ואפשר לשחק עם הגודל של הרעיונות שחשבנו עליהם, לשכלל (מגנט, הוספת חומרים קנוים, וכו') ויוצא משהו יפה, נחמד ו...................תחשבו לבד
עבודת יד עם אור
יש לכם רעיונות לצירות לקייטנה לפסח (גילים 3-5)
-
עבודת יד עם אור
אני רק בסח הכל רוצה לדעת איזה דברים אפשר לעשות עם נייר.זהו זה רק דבר אחד קטן נכון
-
עבודת יד עם אור
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
- 1'
-
עבודת יד עם אור
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
1