סגירת ''באופן טבעי''
סגירת ''באופן טבעי''
אף אחד לא מגיב להתרחשויות המאוד לא משמחות ב"באופן טבעי"? השמועה או יותר נכון הידיעה היא ששפרון וכשר מוציאים את העיתון לשנה חופש אני ממש ממש מתקשה לקלוט את רוע הגזירה
סגירת ''באופן טבעי''
אנא את תגובתכם, גם משפחות שפרון את כשר:מה קורה? אין שום דרך להמשיך את דרככם הכה מבורכת בארצנו הכל כך מטורפת והרי לנו אי של שפיות של כוונות טובות טהורות, איזו קהילה מפוארת הקמתם וכך במחי יד?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סגירת ''באופן טבעי''
אותי זה מאוד מצער. הייתי ממש מחכה לעיתון בכל פעם.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
סגירת ''באופן טבעי''
גם אותי מאוד מאוד מאוד מצער.
אבל קודם כל זוהי התוצאה של העובדה המצערת, שלא היו מספיק מנויים בשביל לכסות את ההוצאות!
אולי, אם המונים יעשו פתאום מנוי, העיתון יוכל לחזור. ככה, אלף משפחות אולי?
אבל קודם כל זוהי התוצאה של העובדה המצערת, שלא היו מספיק מנויים בשביל לכסות את ההוצאות!
אולי, אם המונים יעשו פתאום מנוי, העיתון יוכל לחזור. ככה, אלף משפחות אולי?
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
סגירת ''באופן טבעי''
איזו קהילה מפוארת הקמתם וכך במחי יד?
הקהילה ממשיכה לחיות. זה רק העלון שמפסיק.
זה אמנם הפסד גדול (הדבר היחיד שבאמת היה שווה לצפות לו בתיבת הדואר הלא-אלקטרוני), אבל עדיין לא אומר שזה מותה של הקהילה.
יש אתר, יש מפגשים, יש קשרים אישיים שנוצרו וימשיכו להיווצר, יש ספרים וחוברות, יש גליונות ישנים.
ובכל זאת, אם פתאום זה יוכל להמשיך, כולנו כמובן נשמח.
הקהילה ממשיכה לחיות. זה רק העלון שמפסיק.
זה אמנם הפסד גדול (הדבר היחיד שבאמת היה שווה לצפות לו בתיבת הדואר הלא-אלקטרוני), אבל עדיין לא אומר שזה מותה של הקהילה.
יש אתר, יש מפגשים, יש קשרים אישיים שנוצרו וימשיכו להיווצר, יש ספרים וחוברות, יש גליונות ישנים.
ובכל זאת, אם פתאום זה יוכל להמשיך, כולנו כמובן נשמח.
-
סגירת ''באופן טבעי''
איפה אפשר להשיג גליונות ישנים? ואיך?
סגירת ''באופן טבעי''
גם אני מצטערת, ותוהה האם אפשר היה לעשות משהו כדי למנוע.
אצל חדווה ורני כשר- אפשר פשוט לרכוש אותם (במחיר זול יותר מזה של עלון חדש).
אצל חדווה ורני כשר- אפשר פשוט לרכוש אותם (במחיר זול יותר מזה של עלון חדש).
סגירת ''באופן טבעי''
יש הבדל בין תכתובת אלקטרונית לזו המוחשית, על גבי נייר, תחת כותרת או נושא משותף שאפשר לחזור אליה, שהיא נאספת על המדף...אולי אני רומנטית מידי אבל מאוד התגאיתי בעיתון הזה בפני כל אלה שלא מכירים עיתונות כל כך נקייה וחפה מכל אינטרס כלכלי ואולי פה הבעיה של קיומה. דומה הדבר להתאבדות של דמוקרטיה בשל החופש שהיא מתירה. אני בטוחה שישנם פתרונות וגם אם זה עולה בפשרה זו או אחרת יש לבחון זאת בכל כובד הראש. למשל להשתמש בדף עיתון הכי פשוט ולא בדפים האלה שהבנתי שעלותם יקרה. יש עוד רעיונות?? אולי יותר פרסומת במקומות פחות שוליים-לא נורא זה באמת לא יכאב לאף אחד. כולנו ספוגי פרסומת מכל כוון. כמובן שגם כך ניתן לסנן אותן ולהציב גבולות אדומים.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
סגירת ''באופן טבעי''
יש עוד רעיונות??
אני חושבת שהמון רעיונות כאלה ואחרים נדונו כבר בעבר, גם בהקשר לאתר (ולא לעלון).
גם אותי מצער מאוד שהעלון מפסיק לצאת. מצד שני, זה פחות או יותר מפעל חיים של אנשים שמוציאים אותו לאור כבר 12 שנה, ואני נותנת להם קרדיט שכבר דנו בכל הרעיונות האפשריים, וגם סבורה שזכותם לנוח קצת..
אני חושבת שהמון רעיונות כאלה ואחרים נדונו כבר בעבר, גם בהקשר לאתר (ולא לעלון).
גם אותי מצער מאוד שהעלון מפסיק לצאת. מצד שני, זה פחות או יותר מפעל חיים של אנשים שמוציאים אותו לאור כבר 12 שנה, ואני נותנת להם קרדיט שכבר דנו בכל הרעיונות האפשריים, וגם סבורה שזכותם לנוח קצת..
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
סגירת ''באופן טבעי''
גם אני קיבלתי את המכתב לפני שבועיים/שלושה והייתי עצובה מהרשמיות, מכיוון שקיבלתי כבר כמה דואלים בנושא ודנתי בעניין עם כמה מקורבים וחברי מערכת.
העלון יחסר לי מאוד, הוא זה שגורם לי להרגיש מחוברת לקהילה בזמנים שאני פחות באתר (כמו בחודשים האחרונים).
העניין הכלכלי ברור לי, ואין שום סיבה שמישהו יפסיד על העלון, אבל אולי יש פתרונות שעדיין לא חשבתם עליהם?
מנוי אינטרנט עם סיסמא ושם משתמש?
אולי נייר זול יותר, למרות החשיבה האקולוגית?
חבל.
העלון יחסר לי מאוד, הוא זה שגורם לי להרגיש מחוברת לקהילה בזמנים שאני פחות באתר (כמו בחודשים האחרונים).
העניין הכלכלי ברור לי, ואין שום סיבה שמישהו יפסיד על העלון, אבל אולי יש פתרונות שעדיין לא חשבתם עליהם?
מנוי אינטרנט עם סיסמא ושם משתמש?
אולי נייר זול יותר, למרות החשיבה האקולוגית?
חבל.
סגירת ''באופן טבעי''
טוב,בכל אופן אולי זאת הזדמנות להגיד תודה ענקית לכל מי שהשתתף בעשיית העיתון נהנתי מכל רגע תמיד חיכיתי בקוצר רוח לגיליון הבא וקראתי בו כמו שאוכלים ממתק לאט לאט..שלא ייגמר
סגירת ''באופן טבעי''
גמני אוהבת(" ") !כנ''ל
רק שאני קראתי (לאט לאט..שלא יגמר)מהספריה
רק שאני קראתי (לאט לאט..שלא יגמר)מהספריה
-
- הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
- דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*
סגירת ''באופן טבעי''
לא הכרתי, וכנראה חבל........ האם דברי הפרידה פה הם סופיים? נראה לי שאם זו שאלה של מנויים אז יכול להיות שחלק ניכר ממשתמשי האתר של הכירו את העלון (כמוני) היו יכולים להתעניין עם קצת שיווק..
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
- דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*
סגירת ''באופן טבעי''
יש לי בעיה עם ההתנגדות הכוללת לפרסומות.
אפתח ואומר, שכשאני צופה בערוצים המסחריים, עם המעבר לפרסומות אני מיד עוברת לערוץ אחר- מתוך בחירה.
מה שמפריע לי, הוא שאנשים לא רואים את היתרון.
דבר ראשון, כל מי שיש לו מוצר רוצה לידע את העולם בו. זה הדבר הכי הגיוני לעשות. כל מי שיש לו רעיון רוצה לידע את העולם בו. בדיוק מה שאנחנו עושים כאן בבאופן.
ובקשר לטלויזיה- הייתם רוצים שנמשיך להיות בעידן החד-ערוצי? הייתם רוצים לראות רק את ערוץ אחד, הטלויזיה הישראלית? מי צופה בו היום?
היה משהו כל כך לא דמוקרטי בימי הערוץ היחיד, ובטח לא אסטטי (זוכרים שהיינו באים לסרט מוקדם יותר כדי "לראות את הפרסומות"? מי היה מאמין. זה בגלל
שהן היו אסטטיות, "חו"ליות" כאלה)
והנה- באופן טבעי לא יכול להחזיק מעמד בגלל גישה שווקית מתחשבת, אנטי גלובלית ואידיאליסטית.
אז אני מכבדת את עושי הפרסומות, את מזמיניהם ואת המתפרנסים בזכותם <ובוחרת לא לצפות בהם. זכותי>
מקווה בשביל כולם שבאופן ימשיך לפעול באהבה.
אפתח ואומר, שכשאני צופה בערוצים המסחריים, עם המעבר לפרסומות אני מיד עוברת לערוץ אחר- מתוך בחירה.
מה שמפריע לי, הוא שאנשים לא רואים את היתרון.
דבר ראשון, כל מי שיש לו מוצר רוצה לידע את העולם בו. זה הדבר הכי הגיוני לעשות. כל מי שיש לו רעיון רוצה לידע את העולם בו. בדיוק מה שאנחנו עושים כאן בבאופן.
ובקשר לטלויזיה- הייתם רוצים שנמשיך להיות בעידן החד-ערוצי? הייתם רוצים לראות רק את ערוץ אחד, הטלויזיה הישראלית? מי צופה בו היום?
היה משהו כל כך לא דמוקרטי בימי הערוץ היחיד, ובטח לא אסטטי (זוכרים שהיינו באים לסרט מוקדם יותר כדי "לראות את הפרסומות"? מי היה מאמין. זה בגלל
שהן היו אסטטיות, "חו"ליות" כאלה)
והנה- באופן טבעי לא יכול להחזיק מעמד בגלל גישה שווקית מתחשבת, אנטי גלובלית ואידיאליסטית.
אז אני מכבדת את עושי הפרסומות, את מזמיניהם ואת המתפרנסים בזכותם <ובוחרת לא לצפות בהם. זכותי>
מקווה בשביל כולם שבאופן ימשיך לפעול באהבה.
-
סגירת ''באופן טבעי''
גישה שווקית מתחשבת, אנטי גלובלית ואידיאליסטית
סליחה, יערת דבש, היה לך מנוי?
בהחלט היו פרסומות בעלון באופן טבעי. בהחלט!
ועורכי העלון גם ניסו לארגן עוד פרסומות. יש הרבה מאוד נושאים שמעניינים את קוראי באופן טבעי (אני באופן אישי הגעתי לכמה דברים מאוד טובים דרך הפרסומות: לתחבושות רב פעמיות של שירה לוריא, לעיסוי תינוקות ממישהי, לבגדים מכותנה אורגנית, ולא זוכרת מה עוד).
אבל זה לא כל כך הלך.
ראשית, כי העורכים לא יכלו לקחת על עצמם גם את הג'וב הקשה הזה של שיווק העלון לצורך פרסומות. צריך להתקשר לכל מיני מפעלים ואנשים ולספר להם על העלון, ולשכנע אותם לשים שם פרסומות, ולגבות מהם כספים, ולתאם ניסוחים, ולהראות המודעות - בקיצור, משרה מלאה שצריכים להיות כישורים מתאימים בשבילה. תגידו מה שתגידו, "מאכעריות" היא לא אחד מהכשרונות הבולטים של עורכי באופן טבעי...
שנית, כי לא כל אחד מעוניין. לשלם כסף כדי לפרסם באיזה עלון נידח של שוליים סהרוריים עם קהל קוראים קטן... זה לא היה קל לארגן מודעות.
אם יש פה מישהו שיש לו הכישורים הדרושים, ומעוניין ומסוגל לאתר את כל המפרסמים הפוטנציאליים שיתאימו לקוראי באופן טבעי ולשכנע מספיק כאלה לשלם על מודעות בבאופן טבעי, אולי אותו מישהו יכול להציע את שירותיו לעלון תמורת מנוי בחינם...
סליחה, יערת דבש, היה לך מנוי?
בהחלט היו פרסומות בעלון באופן טבעי. בהחלט!
ועורכי העלון גם ניסו לארגן עוד פרסומות. יש הרבה מאוד נושאים שמעניינים את קוראי באופן טבעי (אני באופן אישי הגעתי לכמה דברים מאוד טובים דרך הפרסומות: לתחבושות רב פעמיות של שירה לוריא, לעיסוי תינוקות ממישהי, לבגדים מכותנה אורגנית, ולא זוכרת מה עוד).
אבל זה לא כל כך הלך.
ראשית, כי העורכים לא יכלו לקחת על עצמם גם את הג'וב הקשה הזה של שיווק העלון לצורך פרסומות. צריך להתקשר לכל מיני מפעלים ואנשים ולספר להם על העלון, ולשכנע אותם לשים שם פרסומות, ולגבות מהם כספים, ולתאם ניסוחים, ולהראות המודעות - בקיצור, משרה מלאה שצריכים להיות כישורים מתאימים בשבילה. תגידו מה שתגידו, "מאכעריות" היא לא אחד מהכשרונות הבולטים של עורכי באופן טבעי...
שנית, כי לא כל אחד מעוניין. לשלם כסף כדי לפרסם באיזה עלון נידח של שוליים סהרוריים עם קהל קוראים קטן... זה לא היה קל לארגן מודעות.
אם יש פה מישהו שיש לו הכישורים הדרושים, ומעוניין ומסוגל לאתר את כל המפרסמים הפוטנציאליים שיתאימו לקוראי באופן טבעי ולשכנע מספיק כאלה לשלם על מודעות בבאופן טבעי, אולי אותו מישהו יכול להציע את שירותיו לעלון תמורת מנוי בחינם...
סגירת ''באופן טבעי''
בשמת שלום. אני לא אכנס לפרטים מזהים אך דעי לך שהיה כבר מי שהציע את שירותיו בשווק העיתון תמורת אחוזים ועורכיו דחו זאת על הסף . חבל, סך הכל עבודה של כל כך הרבה שנים כן צריכה לתגמל את עושיה, ובכלל חוק קוסמי: אדם צריך לקבל גמול על מאמציו ועבודתו. כמובן שיש גמולים מסוגים שונים אך אני מתכוונת דווקא לחומריים (כסף). נכון, רצוי וחשוב שגם נתנדב למען הקהילה אבל במקרה הנוכחי נראה לי שגישה יותר מטריאליסטית הייתה מונעת את הרגע הזה. כמובן שלא צריך להיות זונה של הכסף והצבת גבולות בהחלט ברוכה ועדיין יש לי הרגשה, למרות שאיני מצויה בכל הפרטים,ששביל הזהב לא נמצא.
-
סגירת ''באופן טבעי''
תמורת אחוזים
זה משהו אחר ממה שאני הצעתי, לא? ההצעה שלי היתה צנועה - מנוי לאותו אדם.
קשה לי קצת להתנסח פה באופן עדין, אבל אנסה בכל זאת:
מוציאי העיתון הוציאו אותו על חשבונם כל השנים. חלק מהשנים בהפסד, חלק מהשנים הצליחו לכסות את הוצאות ההדפסה והמשלוח. מתחילתו הם הוציאו את העיתון על חשבונם ובשביל להוציא אותו הם ניסו להתפרנס מדברים אחרים.
אני לא חולקת עלייך באמרך ש
אדם צריך לקבל גמול על מאמציו ועבודתו.
אבל במקרה של עלון באופן טבעי, מי שהציע להשיג עבור העלון מודעות תמורת אחוזים, פירוש הדבר שאותו מציע לא הכיר את התנהלות העיתון, לא הכיר את חייהם ומאבקם של העורכים, ולמעשה גם לא העלה על דעתו לברר את הדברים האלה לפני שהציע הצעה מתוך מחשבה להשיג לעצמו רווחים ממנה.
זה בסדר שאדם לא יידע את הפרטים האלה.
אבל אם אתה רוצה לעזור - תברר לאיזה מין אנשים אתה פונה, וממי אתה מבקש "גמול".
אם אתה לא רוצה לתמוך בעלון כדי שיהיה העלון, אלא מחפש לך הזדמנות להרוויח - אז העלון הזה הוא לא הכתובת, והגישה עלולה להיות מרתיעה לעורכים כנ"ל.
אני אישית, אילו הייתי במקומם, הייתי נרתעת ממציע כזה, כי הייתי מבינה תיכף ומייד שיש כאן פוטנציאל גבוה מאוד להתנגשות, לאכזבות ולתיסכולים, ומי רוצה להסתבך.
מצד שני, אני מניחה שאילו הם היו טיפוסים אחרים (נגיד, הטיפוסים שיגידו למציע: "אין בעיה. כדי לכסות רק את הוצאותינו הישירות על העיתון אנחנו זקוקים לעוד 10,000 ש"ח בפירסומות. מכל שקל שתשיג מעל 10,000 ש"ח - תקבל 50%. מקובל עליך?"), העלון הזה לא היה רואה אור יום...
זה משהו אחר ממה שאני הצעתי, לא? ההצעה שלי היתה צנועה - מנוי לאותו אדם.
קשה לי קצת להתנסח פה באופן עדין, אבל אנסה בכל זאת:
מוציאי העיתון הוציאו אותו על חשבונם כל השנים. חלק מהשנים בהפסד, חלק מהשנים הצליחו לכסות את הוצאות ההדפסה והמשלוח. מתחילתו הם הוציאו את העיתון על חשבונם ובשביל להוציא אותו הם ניסו להתפרנס מדברים אחרים.
אני לא חולקת עלייך באמרך ש
אדם צריך לקבל גמול על מאמציו ועבודתו.
אבל במקרה של עלון באופן טבעי, מי שהציע להשיג עבור העלון מודעות תמורת אחוזים, פירוש הדבר שאותו מציע לא הכיר את התנהלות העיתון, לא הכיר את חייהם ומאבקם של העורכים, ולמעשה גם לא העלה על דעתו לברר את הדברים האלה לפני שהציע הצעה מתוך מחשבה להשיג לעצמו רווחים ממנה.
זה בסדר שאדם לא יידע את הפרטים האלה.
אבל אם אתה רוצה לעזור - תברר לאיזה מין אנשים אתה פונה, וממי אתה מבקש "גמול".
אם אתה לא רוצה לתמוך בעלון כדי שיהיה העלון, אלא מחפש לך הזדמנות להרוויח - אז העלון הזה הוא לא הכתובת, והגישה עלולה להיות מרתיעה לעורכים כנ"ל.
אני אישית, אילו הייתי במקומם, הייתי נרתעת ממציע כזה, כי הייתי מבינה תיכף ומייד שיש כאן פוטנציאל גבוה מאוד להתנגשות, לאכזבות ולתיסכולים, ומי רוצה להסתבך.
מצד שני, אני מניחה שאילו הם היו טיפוסים אחרים (נגיד, הטיפוסים שיגידו למציע: "אין בעיה. כדי לכסות רק את הוצאותינו הישירות על העיתון אנחנו זקוקים לעוד 10,000 ש"ח בפירסומות. מכל שקל שתשיג מעל 10,000 ש"ח - תקבל 50%. מקובל עליך?"), העלון הזה לא היה רואה אור יום...
סגירת ''באופן טבעי''
אם אני לא טועה לא דובר על פרסומות אלא שווק העיתון. בכל אופן אמרתי שאני לא ממש מצויה בכל הפרטים גם של המקרה הזה, וגם בכלל של התנהלות "באופן טבעי", הקשיים, הבעיות וכו' , כך שאני לא מתיימרת לטעון שיש לי תשובה ברורה ומושכלת . שוב, אני מאוד מעריכה את העשייה פה וחבל שזה נפסק והלוואי יימצאו הפתרונות. אני לא יודעת כמה מנויים דרושים כדי להרים את העיתון חזרה,מה שבטוח שיש המון המון קוראים פוטנציאליים שלא הגיעו אליהם.
-
סגירת ''באופן טבעי''
המון המון קוראים פוטנציאליים שלא הגיעו אליהם
אולי, אבל אחת הבעיות היתה, שהמון המון קוראים פוטנציאליים אכן קראו - אבל בלי לשלם על מנוי...
אולי, אבל אחת הבעיות היתה, שהמון המון קוראים פוטנציאליים אכן קראו - אבל בלי לשלם על מנוי...
-
סגירת ''באופן טבעי''
אני מאחלת לכולנו שבעוד שנה העיתון יתעורר לחיים וכשר את שפרון ינצחו על התזמורת בגאון, בכל אופן תודה על ההתייחסות ומן הסתם ניפגש הרבה יותר מעל מסכי המחשב. נוק נוק נוקינג און סקרין דורס (לא היה לי כוח לחשוב איך לכתוב זאת באנגלית, יסלחו המהדרין...)
סגירת ''באופן טבעי''
בשמת, אני לא יודעת למה אבל השתנה לי השם לפלונית בכל מקרה זו אני "אוהבת" ביי.
-
סגירת ''באופן טבעי''
אני מאחלת לכולנו שבעוד שנה העיתון יתעורר לחיים וכשר את שפרון ינצחו על התזמורת בגאון
אמן.
אמן.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
סגירת ''באופן טבעי''
העלון האחרון הגיע היום לתבת הדואר @}
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
סגירת ''באופן טבעי''
מאיפה הוא צץ פתאום??
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
סגירת ''באופן טבעי''
העלון האחרון הגיע היום לתבת הדואר
ושימח אותנו מאוד! איזו הפתעה משמחת! תודה @}
ושימח אותנו מאוד! איזו הפתעה משמחת! תודה @}
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
סגירת ''באופן טבעי''
ושימח אותנו מאוד! איזו הפתעה משמחת! תודה
-
- הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
- דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*
סגירת ''באופן טבעי''
איזו הפתעה נעימה..מזכירה נשכחות. ועכשיו על רקע הצטרפותי לאתר באופן, העיתון אפילו עוד יותר חסר לי. לשכב על המיטה בנחת.לקרוא דף אחרי דף. ללא תגובות. מין משהו נקי כזה. שקט. דברים כתובים באריכות. פתאום שוב אני קוראת על חוויות לידה וכל מיני דברים, שפה אני לא ניגשת אליהם.
קוראת לאט לאט. והדילמה הנודעת של השוקולד...כל-כך טעים שבא לבלוע, אבל כשנהנים אוכלים לאט לאט כדי להנות מכל ביס.
תודה לכל העושים במלאכה.
ושוב חבל.
קוראת לאט לאט. והדילמה הנודעת של השוקולד...כל-כך טעים שבא לבלוע, אבל כשנהנים אוכלים לאט לאט כדי להנות מכל ביס.
תודה לכל העושים במלאכה.
ושוב חבל.
-
- הצטרפות: 23 יוני 2007, 15:05
סגירת ''באופן טבעי''
הרגשתי שמשהו קורה, אך אין לי עצות פלא או פתרונות מהשרוול. דרך אגב, אם העתון היה יוצא ברוסית היו לו הרבה יותר קוראים. הייתי מנסה לעזור בהפצתו, עד כמה שאפשר.
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 14:44
- דף אישי: הדף האישי של משפחת_אושר*
סגירת ''באופן טבעי''
לשכב על המיטה בנחת.לקרוא דף אחרי דף. ללא תגובות. מין משהו נקי כזה. שקט.

-
- הצטרפות: 26 אוגוסט 2007, 01:30
סגירת ''באופן טבעי''
אני קוראת לאט לאט שלא יגמר מהר
ומודה לכם עד אין קץ על חלקכם במה שאני היום
תודה
ומודה לכם עד אין קץ על חלקכם במה שאני היום
תודה
-
- הצטרפות: 18 אוקטובר 2001, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של חגית_פ*
סגירת ''באופן טבעי''