סאלי תדמור
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
- דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*
סאלי תדמור
הטור השני שלי ב nrg - איך להחלץ מעבודות הבית ולא לתקוע את כל ההתפתחות שלנו איתן? טור שאני אוהבת וחשוב לי.
-
סאלי תדמור
מפגש ראשון של page]צופן ההצלחה id[/po]=116 היה היום! ללא ספק אחד הדברים הכיפיים ביותר שחויתי.
אנשים פשוט הדהימו אותי. אנשים הגיעו ובכלל שכחתי את העניין של הצגה, שכל אחד יגיד כמה מילים על עצמו. ישר התחלנו לעבוד. תוך שניות כולם קפצו למים. ואז נזכרתי שבעצם "צריך" להגיד כמה מילים, כדי לחבר את הקבוצה... משהו על העיסוק שלנו או על המשפחה. זה כבר היה מיותר לחלק מהאנשים. למי אכפת מהטייטלים אם אנחנו כבר בוחנים את חיינו. בודקים מה אנחנו רוצים לקדם. מסתכלים מסביב וכבר מתחילים להבין את הכוח של שותפים שצועדים יחד.
אחרי שלוש שעות אנשים התחלקו לזוגות והתחילו לתרגל את ה"התמקדות", והם עשו את זה כל כך יפה. הייתי כל כך גאה, כמו שילד קטן שלי מתחיל ללכת. ואני יודעת שהצעדים המהססים האלה הם תחילתה של דרך מופלאה.
ארבע שעות עברו כמו שעה בערך. איזו חגיגה.
אנשים פשוט הדהימו אותי. אנשים הגיעו ובכלל שכחתי את העניין של הצגה, שכל אחד יגיד כמה מילים על עצמו. ישר התחלנו לעבוד. תוך שניות כולם קפצו למים. ואז נזכרתי שבעצם "צריך" להגיד כמה מילים, כדי לחבר את הקבוצה... משהו על העיסוק שלנו או על המשפחה. זה כבר היה מיותר לחלק מהאנשים. למי אכפת מהטייטלים אם אנחנו כבר בוחנים את חיינו. בודקים מה אנחנו רוצים לקדם. מסתכלים מסביב וכבר מתחילים להבין את הכוח של שותפים שצועדים יחד.
אחרי שלוש שעות אנשים התחלקו לזוגות והתחילו לתרגל את ה"התמקדות", והם עשו את זה כל כך יפה. הייתי כל כך גאה, כמו שילד קטן שלי מתחיל ללכת. ואני יודעת שהצעדים המהססים האלה הם תחילתה של דרך מופלאה.
ארבע שעות עברו כמו שעה בערך. איזו חגיגה.
-
סאלי תדמור
היתה לי חויה מיוחדת היום. הלכתי אתמול לישון מאוחר. כעסתי על עצמי על זה. נכון שעשיתי משהו נפלא שרציתי הרבה זמן לעשות, וסוף סוף היתה לי מוזה, אבל אחרי שסיימתי ישבתי עוד קרוב לשעתיים על דברים לא חשובים. קמתי מרגישה רע, כעסתי על הילדים, כל הגוף שלי כאב. ב - 8 בבוקר (הפיזור מוקדם אצלנו...) היה לי דייט ל"התמקדות" בטלפון עם שותפה. התחלתי, ובקושי הצלחתי להתמקד. היתי עייפה, כאב לי כל הגוף, איך אפשר להתרכז... אבל אני לא מבטלת דייטים של התמקדות. אז המשכתי. ודווקא מתוך העייפות הזו, והכעס הפנימי, סוף סוף הצלחתי לגעת בנושא הזה שמלווה אותי שנים. המשהו האפל הזה (דמיינתי אותו כמו בוץ שחור סמיך) שמושך אותי לעשות כל מיני דברים מוזרים בלילה, במקום לישון. הצלחתי סוף סוף (אחרי הרבה פעמים שניסיתי) ממש לפגוש את זה. להרגיש את זה בתוכי. את התחושה הזו שאני הולכת בתוך בוץ סמיך. את הכובד של זה עלי - התחבר יופי עם איך שהגוף שלי כאב. ואחרי כמה דקות טובות כאלה - ההפתעה הרגילה. איזו קלילות. הרגשתי את שאר החלקים שלי - אלו שהם בכלל לא בתוך הבוץ. יכולתי לשבת במקביל עם הבוץ ועם הקלילות והשמחה על כל הדברים הטובים שקורים סביבי לאחרונה. עד שהבוץ איבד את הכוח שלו. פיזית. זה לא רעיון או תפיסה. זו חויה. מעולה.
אח"כ המשיך הבוקר. לכאורה - בוקר בעייתי. לא ישנתי מספיק, ממש מעט. המשימות שלי לבוקר הן יצירתיות וחשובות. קשה לארגן את זה יחד. אבל לא היתי עייפה בכלל. היתי שמחה ומרוכזת. ועשיתי את כל מה שרציתי לעשות, ויותר, ומעולה.
זה מפתיע אותי בכל פעם מחדש. היתי יכולה להשבע שאני עייפה בבוקר כי לא ישנתי מספיק. אבל זה לא היה נכון. היתי עייפה בגלל שכעסתי על עצמי שהלכתי לישון מאוחר. ושאני כל פעם עושה את זה. או משהו כזה.
ועכשיו אני רוצה לחלוק את המתנה איתכם...
בוסטר זוגיות! סדנת עבודה של יום אחד. טעימה עסיסית של התמקדות עם הרבה תרגילים חווייתיים, מהנים, מעניינים, בזוגות ולבד, והכל מוקדש לנושא שמעניין את רובנו, אני חושבת... הזוגיות הקיימת, למצוא זוגיות...
לכל מי שרוצה קצת "בוסט", לכל מי שרוצה קצת לצאת מהשגרה, למי שסקרן לגבי התמקדות, לגבי העבודה איתי... לכל מי שרצה קורס אבל לא רצה להתחייב עדיין...
הסדנה תערך בשבת 17.12, בחיפה. מניחה שכמו לקורס הנוכחי, יגיעו מכל הארץ, כך שננסה לארגן הסעות משותפות אם תרצו.
השעות: 10:00 - 17:30, המחיר 300 ש"ח.
עוד פרטים ושאלות על סגנון העבודה - הכל פה page]קורס התמקדות id[/po]=116.
מקוה לראותכם @}
אח"כ המשיך הבוקר. לכאורה - בוקר בעייתי. לא ישנתי מספיק, ממש מעט. המשימות שלי לבוקר הן יצירתיות וחשובות. קשה לארגן את זה יחד. אבל לא היתי עייפה בכלל. היתי שמחה ומרוכזת. ועשיתי את כל מה שרציתי לעשות, ויותר, ומעולה.
זה מפתיע אותי בכל פעם מחדש. היתי יכולה להשבע שאני עייפה בבוקר כי לא ישנתי מספיק. אבל זה לא היה נכון. היתי עייפה בגלל שכעסתי על עצמי שהלכתי לישון מאוחר. ושאני כל פעם עושה את זה. או משהו כזה.
ועכשיו אני רוצה לחלוק את המתנה איתכם...
בוסטר זוגיות! סדנת עבודה של יום אחד. טעימה עסיסית של התמקדות עם הרבה תרגילים חווייתיים, מהנים, מעניינים, בזוגות ולבד, והכל מוקדש לנושא שמעניין את רובנו, אני חושבת... הזוגיות הקיימת, למצוא זוגיות...
לכל מי שרוצה קצת "בוסט", לכל מי שרוצה קצת לצאת מהשגרה, למי שסקרן לגבי התמקדות, לגבי העבודה איתי... לכל מי שרצה קורס אבל לא רצה להתחייב עדיין...
הסדנה תערך בשבת 17.12, בחיפה. מניחה שכמו לקורס הנוכחי, יגיעו מכל הארץ, כך שננסה לארגן הסעות משותפות אם תרצו.
השעות: 10:00 - 17:30, המחיר 300 ש"ח.
עוד פרטים ושאלות על סגנון העבודה - הכל פה page]קורס התמקדות id[/po]=116.
מקוה לראותכם @}
-
סאלי תדמור
אני מקבלת הרבה פניות לגבי הבוסטר זוגיות! איזה כיף!
וחשוב לי להבהיר שזה ממש לא רק לזוגות.
ואם באים עם חבר או ידיד אפשר לקבל את ההנחה של הזוג.
וחשוב לי להבהיר שזה ממש לא רק לזוגות.
ואם באים עם חבר או ידיד אפשר לקבל את ההנחה של הזוג.
-
סאלי תדמור
טור נוסף ב - nrg - איך להתנתק (קודם כל רגשית ומחשבתית) מהמקצוע הלא נכון?
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
- דף אישי: הדף האישי של או_רורה*
סאלי תדמור
ושוב, כמו תמיד, מילותייך החכמות נוגעות במקומות הכי הכי אמיתיים.
תודה על הטור הנפלא הזה.
רצה להראות לאנשים!!!!
(מקווה שאת מזהה מי אני....)
תודה על הטור הנפלא הזה.
רצה להראות לאנשים!!!!
(מקווה שאת מזהה מי אני....)
-
סאלי תדמור
מזהה בגדול 
תודה מתוקה!
מה עם הבוסטר?... הולכת להיות חגיגה רצינית. הנוכחי כבר די מלא, אולי תבואו להבא? בוסטר כסף
(מה יכול להיות יותר טוב...)

תודה מתוקה!
מה עם הבוסטר?... הולכת להיות חגיגה רצינית. הנוכחי כבר די מלא, אולי תבואו להבא? בוסטר כסף

-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
- דף אישי: הדף האישי של או_רורה*
סאלי תדמור
הולכת לבדוק את זה!
-
סאלי תדמור
יופי מעולה
אם בכל זאת ממש בא לכם על הבוסטר זוגיות - אפשר להצטרף בכיף. אם לא משנה זוגיות או כסף - בואו לכסף 

-
סאלי תדמור
בכל פעם אני נוכחת מחדש כמה זה מרגיע לערוך רשימה של משימות. לא משנה כמה הרשימה ארוכה - זה שהכל רשום על הדף, הכל ברור, הכל מוגדר... זה עושה לי שקט בראש. ישבתי 5 דקות ועשיתי סדר בשבוע עמוס, עכשיו אני יושבת עוד קצת ועושה סדר בחודש עמוס ביותר. איזה כיף. אני כבר הרבה יותר רגועה.
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*
סאלי תדמור
הי, יש מכללה לכל מיני נושאים כלכליים ברמת-גן שאחותי עובדת בה (ומסתבר שאין לי מושג אפילו בדיוק מה הם עושים
מכשירים אנשים לכל מיני לימודי תעודה של המדינה. איזה? יוק).
בקיצ' - הם משכירים כיתות/חללים. יש שם פינת קפה (אולי מטבחון, לא הייתי שם..).
בשבת אין להם שם פעילות, אבל הבנתי שכעקרון אפשרי. מה שאומר שגם לא תהיה בטח בעיה של חללים סמוכים (עוד כתות
).
כדי לבדוק את האפשרות, צריך ליצור קשר עם חן chenme@meitav.co.il 03-6499927
בהצלחה!
(אם יהיו לך דברים נחמדים במרכז אולי גם אקפוץ. שבת ממש מתאים. ז"א בשבת שהילדה אצל אבא שלה..)

בקיצ' - הם משכירים כיתות/חללים. יש שם פינת קפה (אולי מטבחון, לא הייתי שם..).
בשבת אין להם שם פעילות, אבל הבנתי שכעקרון אפשרי. מה שאומר שגם לא תהיה בטח בעיה של חללים סמוכים (עוד כתות

כדי לבדוק את האפשרות, צריך ליצור קשר עם חן chenme@meitav.co.il 03-6499927
בהצלחה!
(אם יהיו לך דברים נחמדים במרכז אולי גם אקפוץ. שבת ממש מתאים. ז"א בשבת שהילדה אצל אבא שלה..)
-
סאלי תדמור
בבקשה 
סדנת יום אחד זה משהו שמתסדר כרגע עם הל"ז שלי הרבה יותר טוב מסופ"ש (גם כשהקטנה אצל אבא שלה סופ"ש, אז בד"כ אני לוקחת אותה מהגן בשישי, והיא חוזרת אלי בשבת בערב...).
סדנת התמקדות לא מעניינת אותי. גם שמעתי על השיטה ומעט יישמתי לפני שנים, וגם אני מטפלת בשיטת המסע, ומרגישה שהשימוש בחלקים מהשיטה שם הוא אפקטיבי בהרבה (זה הרי היתרון של המסע - יש בו הרבה דברים מכל מיני מקומות - בחיבור שפשוט עובד מעולה, טוב יותר מכמעט כל דבר אחר. והתנסיתי/ניסיתי הרבה דברים).
אז אשמח לשמוע על סדנת יום לכשתהיה.

סדנת יום אחד זה משהו שמתסדר כרגע עם הל"ז שלי הרבה יותר טוב מסופ"ש (גם כשהקטנה אצל אבא שלה סופ"ש, אז בד"כ אני לוקחת אותה מהגן בשישי, והיא חוזרת אלי בשבת בערב...).
סדנת התמקדות לא מעניינת אותי. גם שמעתי על השיטה ומעט יישמתי לפני שנים, וגם אני מטפלת בשיטת המסע, ומרגישה שהשימוש בחלקים מהשיטה שם הוא אפקטיבי בהרבה (זה הרי היתרון של המסע - יש בו הרבה דברים מכל מיני מקומות - בחיבור שפשוט עובד מעולה, טוב יותר מכמעט כל דבר אחר. והתנסיתי/ניסיתי הרבה דברים).
אז אשמח לשמוע על סדנת יום לכשתהיה.
-
סאלי תדמור
אתמול בשיעור יוגה נפל לי בלוק עץ קטן על הראש. פרצתי בבכי. בהתחלה חשבתי שאני בוכה כי נעלבתי מהבלוק שנתן לי בראש. אח"כ הבנתי שאני כבר בוכה על עוד כל מיני דברים שהחזקתי בפנים, אפילו בלי להרגיש. כמו זה שבמשך שלושה ימים היתי חולה, והיה לי חום, ובן זוגי היה באילת, והיתה לי הרבה עבודה להכין לקראת הקורסים שבסופ"ש... והיתי חזקה, הכל תקתק פה פיקס - מעולם לא היה נקי ומסודר יותר בבית, אפילו כשחשבתי שיש חולדה במזווה לא נשברתי מזה (תודה ליקום, זו היתה הרוח...) - בקיצור פאסון מושלם של שלמות ותקתוק (שהיה גם די נעים ומרגיע - ראיתי שאני יכולה לסמוך על עצמי...). בקיצור הבלוק הקטן היה הקש ששבר את גב הגמל, וטוב שכך. אחרי בערך 5 דקות שבכיתי, הרגשתי כל כך טוב. יצאתי מההדחקה והכרתי בזה שזה היה קשה. ועשיתי את זה.
בקיצור - מומלץ. גם היוגה, גם לבכות קצת כשצריך, רק על הבלוק בראש היתי מוותרת. לשים לב אם אתם קמים מעמידת ראש, אם במקרה מונח עליכם בלוק עץ, תורידו אותו קודם...
בקיצור - מומלץ. גם היוגה, גם לבכות קצת כשצריך, רק על הבלוק בראש היתי מוותרת. לשים לב אם אתם קמים מעמידת ראש, אם במקרה מונח עליכם בלוק עץ, תורידו אותו קודם...
-
סאלי תדמור
קטע שכתבתי על מה הבעיות עם אימון אישי
ואיך אפשר לפתור אותן, כמובן...
קטע טוב.
יש גם בוסטר כסף ב 14.1.12 בחיפה, ובוסטר שינוי ב 4.2.12 בת"א!
ואיך אפשר לפתור אותן, כמובן...
קטע טוב.
יש גם בוסטר כסף ב 14.1.12 בחיפה, ובוסטר שינוי ב 4.2.12 בת"א!
-
סאלי תדמור
עוד שני קטעים חדשים:
חומרנות וילדים - מה הבעיה עם לקנות להם הכל? (ולא רק הבעיה האקולוגית...)
וגם:
סיפור מדהים על מחלה אוטואימונית קשה ביותר, ומה שעזר לפתור אותה היה לא אחר מאשר
חומרנות וילדים - מה הבעיה עם לקנות להם הכל? (ולא רק הבעיה האקולוגית...)
וגם:
סיפור מדהים על מחלה אוטואימונית קשה ביותר, ומה שעזר לפתור אותה היה לא אחר מאשר
-
סאלי תדמור
האם אנחנו יכולים לשנות את תפיסת הכסף שלנו ?... ולאן תפיסת הכסף שלנו מובילה אותנו, בכלל?
סאלי תדמור
בכל פעם אני נוכחת מחדש כמה זה מרגיע לערוך רשימה של משימות. לא משנה כמה הרשימה ארוכה - זה שהכל רשום על הדף, הכל ברור, הכל מוגדר... זה עושה לי שקט בראש. ישבתי 5 דקות ועשיתי סדר בשבוע עמוס, עכשיו אני יושבת עוד קצת ועושה סדר בחודש עמוס ביותר. איזה כיף. אני כבר הרבה יותר רגועה.
גמני גמני, אבל זה באמת עוזר לך? אצלי הן נשכחות..
-
סאלי תדמור
האמת היא שגם אני לא תמיד מבצעת את כל מה שכתוב ברשימות שלי...
אבל לפחות את הדברים הכי חשובים.
ולפחות זה עושה לי סדר בראש. אני יודעת גם מה לא עשיתי. במקום רק תחושה עמומה שיש המון דברים שלא עשיתי.
דיברתי אתמול עם חברה שמתמודדת עם קושי לסדר את הבית. והיא סיפרה שהכינה רשימה של דברים שהיא צריכה לעשות, אבל היא יצאה ארוכה מאוד. אז אמרתי לה, כמה כבר דברים יש שם, חמישים? והיא אמרה, כן, משהו כזה, מקסימום. אז אמרתי - טוב, חמישים וזהו... והיא אמרה שזו ממש היתה מחשבה משחררת. 50 היה נראה לה כמו אינסוף. אבל דווקא יש סוף למספר הזה... וזו עוד דוגמא שהיא בטח לא תעשה הכל, אבל לרשום את זה כבר עזר.
האמת היא שגם אני לא תמיד מבצעת את כל מה שכתוב ברשימות שלי...

ולפחות זה עושה לי סדר בראש. אני יודעת גם מה לא עשיתי. במקום רק תחושה עמומה שיש המון דברים שלא עשיתי.
דיברתי אתמול עם חברה שמתמודדת עם קושי לסדר את הבית. והיא סיפרה שהכינה רשימה של דברים שהיא צריכה לעשות, אבל היא יצאה ארוכה מאוד. אז אמרתי לה, כמה כבר דברים יש שם, חמישים? והיא אמרה, כן, משהו כזה, מקסימום. אז אמרתי - טוב, חמישים וזהו... והיא אמרה שזו ממש היתה מחשבה משחררת. 50 היה נראה לה כמו אינסוף. אבל דווקא יש סוף למספר הזה... וזו עוד דוגמא שהיא בטח לא תעשה הכל, אבל לרשום את זה כבר עזר.
-
סאלי תדמור
זמן טוב של השנה... עברנו את תחילת השנה, עם שני משברים - ילד שנכנס לא' וילדה שעברה קבוצה בהתעמלות (לרמה גבוהה יותר). כולם יצאו מזה כבר מזמן, ופתאום שמתי לב שזה לגמרי מאחורינו. חוץ מזה עברנו את חודש ימי ההולדת העמוס. והגענו למין זמן של מי מנוחות. שבו אפשר פשוט לעבוד וליהנות מהשבועות שעוברים להם בקצב קבוע... וגם החורף שהוא כמעט העונה האהובה עלי, חוץ מהסתיו כמובן... אויר קר וצלול.
כתבתי די הרבה חומר לאחרונה, הנה שני קטעים:
הרבה בעיות ואכזבה ממאמנים, מטפלים ויועצים שונים יכלו להחסך ע"י בחירה מושכלת יותר של נותן השירות.
וגם משהו שביקשו ממני כבר מזמן, לסכם כמה המלצות קריאה שלי.
וידיד שלי התלונן שבגלל שהפוסטים באתר שלי לא מסודרים לפי סדר כרונולוגי, אז הוא לא תמיד מוצא בקלות את החומר החדש. הוא אומר שאני צריכה עדכון ל"משתמשים הכבדים"
אז הנה שמתי קטגוריה של cat]החדשים ביותר hebrew[/po]/articles hebrew/%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D.
חורף טוב לכולנו @}
כתבתי די הרבה חומר לאחרונה, הנה שני קטעים:
הרבה בעיות ואכזבה ממאמנים, מטפלים ויועצים שונים יכלו להחסך ע"י בחירה מושכלת יותר של נותן השירות.
וגם משהו שביקשו ממני כבר מזמן, לסכם כמה המלצות קריאה שלי.
וידיד שלי התלונן שבגלל שהפוסטים באתר שלי לא מסודרים לפי סדר כרונולוגי, אז הוא לא תמיד מוצא בקלות את החומר החדש. הוא אומר שאני צריכה עדכון ל"משתמשים הכבדים"

חורף טוב לכולנו @}
-
סאלי תדמור
בעקבות דיון בפורום אחר... מה זה אומר אם נמשכים לאדם אחר? פרשתי את זה קצת יותר רחב. עשרה מיתוסים על אהבה ותשוקה
-
סאלי תדמור
10 תפיסות שגויות לגבי כסף ואיך משתחררים משם?
מזמינה אתכם לבוסטר כסף בעוד שבועיים. הגיע הזמן לקדם את עצמנו בתחום הזה, גם לאנשים הכי רוחניים ויצירתיים
כבר מתרגשת לקראת הסדנה, אנשים נפלאים נרשמו ויש עוד כמה מקומות. איזה כיף הולך להיות @}
מזמינה אתכם לבוסטר כסף בעוד שבועיים. הגיע הזמן לקדם את עצמנו בתחום הזה, גם לאנשים הכי רוחניים ויצירתיים

כבר מתרגשת לקראת הסדנה, אנשים נפלאים נרשמו ויש עוד כמה מקומות. איזה כיף הולך להיות @}
-
סאלי תדמור
על איך לטפח את הגוף יכול באמת לשנות את חיינו. זוית אחרת לנושא שאנחנו מדברות עליו כאן הרבה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סאלי תדמור
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
תודה, בסוף עשיתי סדנת התמקדות בבית אורן..
היה מרתק, אני מניחה שגם אצלך כך.. כל טוב!
תודה, בסוף עשיתי סדנת התמקדות בבית אורן..
היה מרתק, אני מניחה שגם אצלך כך.. כל טוב!
-
סאלי תדמור
איזה יופי! אני שמחה מאוד לשמוע!
התמקדות היא נפלאה.
אם תרצי עוד, צרי קשר. אני לא יודעת איזה אורך קורס עשית, אבל אם עשית קורס קצר - אפשר להמשיך משם, ולהגיע לרמה שבה אפשר לתרגל בחופשיות ובהנאה עם שותפים. אם למדת הרבה - אז יהיו ממש בקרוב גם מפגשים למתמקדים. אנשים שכבר שולטים בטכניקה, וכך יוכלו לפגוש עוד שותפים, וללמוד עוד את הטכניקה. שאפשר להעמיק בה שנים, כמובן.
אם תשלחי לי מייל אוסיף אותך לרשימת התפוצה שלי, ואני שולחת עדכונים על סדנאות, וגם מאמרים חדשים.
אם לא מתאים לך - אני אפרסם גם כאן.
בברכה @}
התמקדות היא נפלאה.
אם תרצי עוד, צרי קשר. אני לא יודעת איזה אורך קורס עשית, אבל אם עשית קורס קצר - אפשר להמשיך משם, ולהגיע לרמה שבה אפשר לתרגל בחופשיות ובהנאה עם שותפים. אם למדת הרבה - אז יהיו ממש בקרוב גם מפגשים למתמקדים. אנשים שכבר שולטים בטכניקה, וכך יוכלו לפגוש עוד שותפים, וללמוד עוד את הטכניקה. שאפשר להעמיק בה שנים, כמובן.
אם תשלחי לי מייל אוסיף אותך לרשימת התפוצה שלי, ואני שולחת עדכונים על סדנאות, וגם מאמרים חדשים.
אם לא מתאים לך - אני אפרסם גם כאן.
בברכה @}
-
סאלי תדמור
אחת התובנות המרכזיות שלי בזמן האחרון - על כעס שמכוון כלפי
-
סאלי תדמור
לא הבנתי. יום לפני מעגל המתנות?
היה מעגל השבוע ביום שני, אבל ההודעה שלך היא מיום ג'...
אז מתי יש סדנה ואיפה.
ודרום ת"א בכלל לא קרוב לי - אולי את מתכוונת למעגל מתנות אחר? המעגל שאני מנחה הוא בהוד השרון - אבל קרוב יותר מחיפה.
היה מעגל השבוע ביום שני, אבל ההודעה שלך היא מיום ג'...
אז מתי יש סדנה ואיפה.
ודרום ת"א בכלל לא קרוב לי - אולי את מתכוונת למעגל מתנות אחר? המעגל שאני מנחה הוא בהוד השרון - אבל קרוב יותר מחיפה.
-
סאלי תדמור
סאלי,
נשמע נהדר.
רק שיש לי מחויבות קודמת. תערוכה של אבא שלי נפתחת באותו היום
כשהיתה הפתיחה של התערוכה המקיפה בצפון, לא הגעתי. עכשיו שיש מצומצם יותר בדרום (אליו הורי עברו), אגיע.
אז אין גמישות. הפעם.
בפעם הבאה
נשמע נהדר.
רק שיש לי מחויבות קודמת. תערוכה של אבא שלי נפתחת באותו היום

כשהיתה הפתיחה של התערוכה המקיפה בצפון, לא הגעתי. עכשיו שיש מצומצם יותר בדרום (אליו הורי עברו), אגיע.
אז אין גמישות. הפעם.
בפעם הבאה

-
סאלי תדמור
הפצתי בגיליסט. שלפחות אחרים יהנו 
כל כך מתאים לי בוסטר שינוי עכשיו! ו10-17:30 בשבת הן שעות נהדרות!
פרט לתאריך הכל ממש נשמע מושלם!

כל כך מתאים לי בוסטר שינוי עכשיו! ו10-17:30 בשבת הן שעות נהדרות!
פרט לתאריך הכל ממש נשמע מושלם!
-
סאלי תדמור
תודה מותק.
ראיתי שיש השבת, ותהיתי אם להזיז ת'צמי לחיפה, אבל אנחנ פשוט לא מסונכרנות בתאריכים
השבת הקרובה המתוקה אצלי, ויש לנו כרטיסים להופעה מוזיקלית לילדים (לב אוהב) בשבת בצהרים.
ודווקא שינוי מתאים לי יותר.
Gilist.net
את יכולה להכנס ולבקש להצטרף. נדמה לי שחודש ראשון זה חינם. אח"כ 15ש"ח לחודש או 120 לשנה.
זו רשימת תפוצה פרטית סגורה (ובתשלום). מאפשר לשתף, להמליץ, לבקש עזרה בכל תחום שהוא (כולל דברים הזויים,כולל מסירה, מכירה, בקשות, עצות וכו').
אפשר לומר שזה קצת כמו ככר השוק, רק סגור, בתשלום, עם בקרה (אפשר לפסול דברים לפרסום, על פי שיקול דעתה הבלעדי של גילי, בעלת הרשימה). אז זה יוצא רשימה מאוד איכותית, כי מראש היא סגורה, לא אנונימית (ז"א יש לך כינוי, אבל גילי יודעת מי את, ואת תמיד עם אותו הכינוי.. בניגוד לכאן) ובתשלום (גם כן איזשהם דמי רצינות).
כדי להכנס חייבים להכיר מישהו ברשימה, ואת צריכה לומר את מי את מכירה (אני מכירה את גילי מהלימודים באוניברסיטה, אבל את מכירה אותי...).
ראיתי שיש השבת, ותהיתי אם להזיז ת'צמי לחיפה, אבל אנחנ פשוט לא מסונכרנות בתאריכים

השבת הקרובה המתוקה אצלי, ויש לנו כרטיסים להופעה מוזיקלית לילדים (לב אוהב) בשבת בצהרים.
ודווקא שינוי מתאים לי יותר.
Gilist.net
את יכולה להכנס ולבקש להצטרף. נדמה לי שחודש ראשון זה חינם. אח"כ 15ש"ח לחודש או 120 לשנה.
זו רשימת תפוצה פרטית סגורה (ובתשלום). מאפשר לשתף, להמליץ, לבקש עזרה בכל תחום שהוא (כולל דברים הזויים,כולל מסירה, מכירה, בקשות, עצות וכו').
אפשר לומר שזה קצת כמו ככר השוק, רק סגור, בתשלום, עם בקרה (אפשר לפסול דברים לפרסום, על פי שיקול דעתה הבלעדי של גילי, בעלת הרשימה). אז זה יוצא רשימה מאוד איכותית, כי מראש היא סגורה, לא אנונימית (ז"א יש לך כינוי, אבל גילי יודעת מי את, ואת תמיד עם אותו הכינוי.. בניגוד לכאן) ובתשלום (גם כן איזשהם דמי רצינות).
כדי להכנס חייבים להכיר מישהו ברשימה, ואת צריכה לומר את מי את מכירה (אני מכירה את גילי מהלימודים באוניברסיטה, אבל את מכירה אותי...).
-
סאלי תדמור
זה קורה, זה בהחלט קורה. יש לנו קבוצה נפלאה ויוצאים לדרך בתחילת מרץ, בת"א, לקורס צופן ההצלחה הבוקר קיבלתי טלפון מהמשתתף שהיה חסר לנו למספר טוב של משתתפים.
גודל הקבוצה יהיה בין 6 ל - 12 משתתפים, כך שיש עוד כמה מקומות, אבל לא הרבה
מוזמנים לפנות אלי ולהרשם @}. איזה כיף. לא יכולה לחכות. זה יהיה סופ"ש ואז 9 ימי שישי בבוקר. קורס מעולה כמו זה שעכשיו מסתיים בחיפה. כל אחד ואחד מן המשתתפים עבר שינוי גדול בחיים, והם בנו קבוצה חזקה שתמשיך לתמוך ולתרגל יחד במשך שנים. אני בטוחה בזה. מוזמנים גם.
גודל הקבוצה יהיה בין 6 ל - 12 משתתפים, כך שיש עוד כמה מקומות, אבל לא הרבה

-
סאלי תדמור
המלצות מרגשות שקיבלתי ממשתתפים בקורס התמקדות שעומד להסתיים בקרוב בחיפה. ומתחילים קורסים בת"א ובחיפה כמובן, מחכה לכם... הולך להיות כיף.
סטודנט לתואר שני כותב שהפסיק לגלוש ומרוכז בעבודה מעולה, מרויח יותר
כתבת טכנית בהייטק כותבת על יצירת אינטימיות זוגית, ריכוז בעבודה, סובלנות כלפי אנשים, משמעת ועוד
שותפה בחברת בניית אתרים כותבת על התחלת פרויקט גדול שחלמה עליו שנים
מטפל כותב על התגברות על כעס
עצוב לסיים את הקורס! מקוה לראות את כולם בקורסים המתקדמים....
סטודנט לתואר שני כותב שהפסיק לגלוש ומרוכז בעבודה מעולה, מרויח יותר
כתבת טכנית בהייטק כותבת על יצירת אינטימיות זוגית, ריכוז בעבודה, סובלנות כלפי אנשים, משמעת ועוד
שותפה בחברת בניית אתרים כותבת על התחלת פרויקט גדול שחלמה עליו שנים
מטפל כותב על התגברות על כעס
עצוב לסיים את הקורס! מקוה לראות את כולם בקורסים המתקדמים....
-
סאלי תדמור
שני קורסים עומדים להפתח בקרוב, בחיפה ובת"א. בחיפה יש אפשרות לבוקר כלשהו באמצע השבוע, 9:00-13:00 או שני שני 17:00-21:00, אנחנו עדיין בודקים מה מתאים ליותר אנשים.
בת"א הקורס יהיה בעיקר בימי שישי בבוקר, 9:00-13:00 וכנראה שבהתחלה נעשה סופ"ש שלם של שישי ושבת, בכ"א מהם 10:00-17:30. אבל בודקים גם אפשרות של רק בקרי שישי.
דברו איתי אנשים, מתחילים בקרוב @} מרגש מאוד.
בת"א הקורס יהיה בעיקר בימי שישי בבוקר, 9:00-13:00 וכנראה שבהתחלה נעשה סופ"ש שלם של שישי ושבת, בכ"א מהם 10:00-17:30. אבל בודקים גם אפשרות של רק בקרי שישי.
דברו איתי אנשים, מתחילים בקרוב @} מרגש מאוד.
-
- הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
- דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*
סאלי תדמור
אני יכולה לחפש לך לינקים שבורים כברטר למפגש התמקדות מתישהו.. מתאים?
-
סאלי תדמור
בדקתי את הלינק, עשיתי קורס התמקדות אז אני יודעת במה מדובר..ואני בסדר עם התהליכים האלה. תודה!
אני ניגשת לבדוק קצת ואז טסה לישון ומחר אבדוק עוד, איך לשלוח לך את המידע שאני מוצאת?
אני ניגשת לבדוק קצת ואז טסה לישון ומחר אבדוק עוד, איך לשלוח לך את המידע שאני מוצאת?
-
סאלי תדמור
טוב, סקירה קצרה וראשונית העלתה לינקים מחוברים היטב. אבדוק עוד כמה מחר, אני קורסת, ליל מנוחה!
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
סאלי תדמור
לא צריך לבדוק את האתר ידנית. יש תוכנות שעושות את זה.
הרצתי את האתר שלך באתר הזה למשל:
http://validator.w3.org/checklink
והתוצאות היו טובות. יש רק איזה 2 כתובות שלא מקושרות היטב.
בהצלחה!
הרצתי את האתר שלך באתר הזה למשל:
http://validator.w3.org/checklink
והתוצאות היו טובות. יש רק איזה 2 כתובות שלא מקושרות היטב.
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
סאלי תדמור
סליחה, התוצאה שכתבתי לך היתה בלי בדיקה רקורסיבית (כלומר - הוא בדק רק את עמוד הבית ולא את העמודים שאליהם אפשר להגיע מעמוד הבית). הבדיקה הרקורסיבית תיקח כנראה הרבה יותר זמן ותניב אולי יותר בעיות. (פשוט מסמנים שם שרוצים בדיקה רקורסיבית).
בכל מקרה, חבל על העבודה הידנית.
בכל מקרה, חבל על העבודה הידנית.
-
סאלי תדמור
תודה תודה עודד
עוד באותו הערב גיליתי את זה (אכן היו 37 לינקים שבורים - עוד לא הספקתי לתקן)... רק מראה את גודל האתר... אבל לא רציתי להרוס לכולם את הכיף לשוטט באתר ולחפש
איך שבא לכם, בינתיים דיברתי עם כמה אנשים מקסימים אז הרווח נקי לכולם.
עכשיו טוב - מוזמנת לשים כמה לייקים לפחות (אם יש לך פייסבוק) ובכיף נקבע לנו התמקדות

עכשיו טוב - מוזמנת לשים כמה לייקים לפחות (אם יש לך פייסבוק) ובכיף נקבע לנו התמקדות

-
סאלי תדמור
אני רואה שאת כבר מטופלת בידיים מקצועיות אז ... I rest my case
כל טוב!
כל טוב!
-
סאלי תדמור
חדש מהתנור מזמינה אתכם לבוסטר שינוי בת"א! סדנת שבת של יום שלם שבה נעבוד על נושא השינוי בחיינו. מה עוצר אותנו? מה יאפשר לנו להתקדם לעבר השינוי שאנחנו כל כך רוצים? 3.3. 10:00 עד 17:30 בסטודיו מרווח ומקסים בת"א, יש חניה. עבודה בזוגות, עבודה בקבוצה, עבודה כל אחד עם עצמו, עבודה חווייתית, מעוררת, מהנה, מעמיקה. אם תאהבו את זה אזמין אתכם לקורס "צופן ההצלחה בת"א שיתחיל שבועיים אח"כ, סופ"ש ואח"כ ימי שישי בבוקר. cat]שפע המלצות על הבוסטרים ועל הקורס hebrew[/po]/recomendation hebrew/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D. מחכה לכם בשמחה ובסקרנות לאן נגיע!
-
סאלי תדמור
מישהו איתגר אותי לענות בכנות על השאלה האם אימון מחליף טיפול פסיכולוגי
-
סאלי תדמור
תכננתי לעשות את זה הרבה זמן. והנה עשיתי. לא מושלם. ביתי. השיער שלי נראה לא הכי טוב. uזום לא היה מזיק. רואים שכבר מזמן לא צילמתי סרטונים וקצת שכחתי.
אבל...
הסרטון הזה מדהים שיחה מלב אל לב עם אמי המהממת, אני מראיינת אותה: מהי התמקדות בשבילה? מה זה נתן לה? במה זה שונה מטכניקות אחרות? 8 דקות שאני חושבת שתיהנו מהן מאוד... אני ללא ספק נהניתי מהשיחה הזו.
אבל...
הסרטון הזה מדהים שיחה מלב אל לב עם אמי המהממת, אני מראיינת אותה: מהי התמקדות בשבילה? מה זה נתן לה? במה זה שונה מטכניקות אחרות? 8 דקות שאני חושבת שתיהנו מהן מאוד... אני ללא ספק נהניתי מהשיחה הזו.
-
סאלי תדמור
ועוד שניים באותה הסדרה:
TA2Ox]על עבודה קבוצתית QpWuU[/po]&feature=context&context=C371632bUDOEgsToPDskL9NQwQqy6Rm5E8TcpL87Gb - אמא שלי מספרת איך זה בשבילה, למה היא מעדיפה עבודה קבוצתית ואיך התגברה על האתגרים שהיו לה עם זה בקורס
אני מספרת מה התמקדות נתנה להורות שלי בנושא כעס, חוסר סבלנות ומשמעת
TA2Ox]על עבודה קבוצתית QpWuU[/po]&feature=context&context=C371632bUDOEgsToPDskL9NQwQqy6Rm5E8TcpL87Gb - אמא שלי מספרת איך זה בשבילה, למה היא מעדיפה עבודה קבוצתית ואיך התגברה על האתגרים שהיו לה עם זה בקורס
אני מספרת מה התמקדות נתנה להורות שלי בנושא כעס, חוסר סבלנות ומשמעת
-
סאלי תדמור
תודה גדולה רוקדת @} אפנה אליה.
והנה משהו שאני בד"כ לא עושה. תמיד אני כותבת חומר שפונה לכולם. אבל הפעם כתבתי חומר ספציפי על התמקדות - שאני חושבת שיעניין בעיקר מי שכבר מכיר התמקדות. על השיטות והגישות השונות שיש בהתמקדות אני כותבת את זה אחרי קורס נפלא עם רוברט לי שהשתתפתי בו רק עכשיו, וכך למדתי עוד גישות וזה פתח לי את הראש יותר לעומק של ההתמקדות. את השיטה הראשונה שלומדים מזהים עם ההתמקדות, אחרי השיטה השניה או השלישית מתחילים להבין את העומק האדיר. אז למי שמכיר - תהנו. אגב יש עוד מקום או שניים פנויים בקורס של רוברט בסופ"ש הקרוב - מומלץ.
והנה משהו שאני בד"כ לא עושה. תמיד אני כותבת חומר שפונה לכולם. אבל הפעם כתבתי חומר ספציפי על התמקדות - שאני חושבת שיעניין בעיקר מי שכבר מכיר התמקדות. על השיטות והגישות השונות שיש בהתמקדות אני כותבת את זה אחרי קורס נפלא עם רוברט לי שהשתתפתי בו רק עכשיו, וכך למדתי עוד גישות וזה פתח לי את הראש יותר לעומק של ההתמקדות. את השיטה הראשונה שלומדים מזהים עם ההתמקדות, אחרי השיטה השניה או השלישית מתחילים להבין את העומק האדיר. אז למי שמכיר - תהנו. אגב יש עוד מקום או שניים פנויים בקורס של רוברט בסופ"ש הקרוב - מומלץ.
סאלי תדמור
הי סאלי,
נשמע מרתק מה שכתבת על השיטות החדשות שגילית לאחרונה בתוך ההתמקדות
זה מתחבר לי גם לתגליות שלי עם שיטת "העבודה"
יש מצב כבר לתרגל את זה איתך?
נשמע מרתק מה שכתבת על השיטות החדשות שגילית לאחרונה בתוך ההתמקדות
זה מתחבר לי גם לתגליות שלי עם שיטת "העבודה"
יש מצב כבר לתרגל את זה איתך?
-
סאלי תדמור
שלום לך אם הבנות היקרה @}
(זה מצחיק כי גם באמנות הלידה יש "אם הבנות" שעבדנו יחד
)
זה גם מצחיק כי המנחה אמר שהוא עבד עם פסיכולוגים ולימד אותם את המקרושיפטינג, ואז הוא אמר להם שהוא לא חושב שהם צריכים לעבוד עם לקוחות עם הטכניקה הזו עד שיתרגלו אותה שנה. ואז הוא גילה שהם כולם כבר עושים את זה. גם אני כבר הספקתי להשתמש בחתיכות קטנות של זה באימונים שלי השבוע
כי זה משתלב כל כך יפה עם כל דבר. וגם כמובן בהתמקדות האישית שלי היום עבדתי עם זה, תוך כדי שאני קצת מלמדת את השותף שלי.... אני חושבת שעכשיו לתקופה הקרובה זה מה שאני אעשה, כדי לבנות את הכוח של הכלי הזה אצלי.
אז האם אני מומחית בזה, או יכולה ללמד קורס בזה - בטח שלא. וגם להוביל תהליך שלם עם זה - לא. אבל אפשר לקחת חלקים משם ולעבוד איתם, בהחלט. זו תהיה חקירה מעניינת מאוד וזה ללא ספק יהיה מתגמל.
החבר'ה העולמיים האלה זמינים בסקייפ. אז אולי אפשר יהיה ללמוד משהו נוסף עם זה בסקייפ. אני אבדוק את האפשרויות כי זה נפלא.
(זה מצחיק כי גם באמנות הלידה יש "אם הבנות" שעבדנו יחד

זה גם מצחיק כי המנחה אמר שהוא עבד עם פסיכולוגים ולימד אותם את המקרושיפטינג, ואז הוא אמר להם שהוא לא חושב שהם צריכים לעבוד עם לקוחות עם הטכניקה הזו עד שיתרגלו אותה שנה. ואז הוא גילה שהם כולם כבר עושים את זה. גם אני כבר הספקתי להשתמש בחתיכות קטנות של זה באימונים שלי השבוע

אז האם אני מומחית בזה, או יכולה ללמד קורס בזה - בטח שלא. וגם להוביל תהליך שלם עם זה - לא. אבל אפשר לקחת חלקים משם ולעבוד איתם, בהחלט. זו תהיה חקירה מעניינת מאוד וזה ללא ספק יהיה מתגמל.
החבר'ה העולמיים האלה זמינים בסקייפ. אז אולי אפשר יהיה ללמוד משהו נוסף עם זה בסקייפ. אני אבדוק את האפשרויות כי זה נפלא.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
סאלי תדמור
אני די בטוחה שהוא לא צריך את זה (אם כי היה מאושר לקבל), וזה המון כסף בשבילנו - אם כי לא יחסית לתמורה! והוא נורא רוצה רולרבליידס, אז אני מנסה קודם למצוא לו כאלה, טובים ולא יקרים מדי, אולי יד שנייה... אוף, הרצון הזה שיהיה להם כל הטוב שבעולם יחד עם הידיעה שהם ממש לא זקוקים לזה כדי להיות מאושרים! אני ממשיכה להתלבט, בינתיים. תודה! @}
-
סאלי תדמור
קטע שאני אוהבת ונתקלתי בו שוב - למה אנחנו צריכים תמיכה רגשית? ולמה אין לנו מספיק? ואיך אפשר להשיג בשפע?
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2008, 23:04
- דף אישי: הדף האישי של ניקי_ניים*
סאלי תדמור
הי סאלי,
יש לך מפגשים או סדנאות גם בחיפה או ביקנעם?
תודה
יש לך מפגשים או סדנאות גם בחיפה או ביקנעם?
תודה
-
סאלי תדמור
אני כל כך מתרגשת. הקורס בת"א בהחלט עומד להפתח. עבדתי כל כך הרבה לארגן את זה, ותמיד יש את החוסר ודאות אם זה יקרה כרגע או לא. אז זהו יש לנו קבוצה נפלאה בגודל שהוא מספיק כדי לתת עושר עבודה בקבוצה. ועוד כמה אנשים נפלאים ששוקלים ואני מחכה לתשובות. חוץ מזה שיש כרגע סלרי מדהים שאני מנשנשת. אז מי שרוצה להצטרף "לקורס הנפלא הזה בתא - הזדמנות אחרונה. מזמינה אתכם להתנסות אישית
-
סאלי תדמור
יתכן מאוד שזה ירגש רק אותי... שיתופים ותמונה משתתפי הבוסטר שינוי שהיה בת"א (יש פה בערך חצי מהמשתתפים - אלו שרצו להצטלם
).
בשבילי זה הדבר המרגש ביותר כאשר קבוצה מתקבצת לעבוד יחד. גילאים שלרוב לא נפגשים כל כך, תחומי עיסוק רחוקים... וכולם יחד בחלל די קטן, משתפים, מקשיבים, צועדים יחד צעדים קטנים קדימה. מרגש אותי מאוד. אני מעדיפה להנחות או להשתתף בקורס על פני כמעט כל בילוי אחר. כיף אדיר.

בשבילי זה הדבר המרגש ביותר כאשר קבוצה מתקבצת לעבוד יחד. גילאים שלרוב לא נפגשים כל כך, תחומי עיסוק רחוקים... וכולם יחד בחלל די קטן, משתפים, מקשיבים, צועדים יחד צעדים קטנים קדימה. מרגש אותי מאוד. אני מעדיפה להנחות או להשתתף בקורס על פני כמעט כל בילוי אחר. כיף אדיר.
-
סאלי תדמור
קטע שלי ב - nrg אם ההערכה העצמית שלנו מבוססת על השגים, קשה מאוד להתחיל ולהמריא. כי עדיין אין השגים להתבסס עליהם. אז איך יוצאים מזה?
-
סאלי תדמור
כמו בכל שנה תובנות אדירות (וכמה תמונות...) מתחרות התעמלות הקרקע של ביתי הבכורה....
וחוץ מזה עצמאים אני לשירותכם בבוסטר מכירות - קורס של 5 מפגשים בחיפה. להתחיל להיות כאלה שאנשים רוצים לקנות מכם.
ועדיין יש מקום או שניים בקורס צופן ההצלחה בת"א - קבוצה נפלאה ומרגשת מחכה להתחיל בעוד שבוע בדיוק! 16.3 כל האקשן מתחיל...
וחוץ מזה עצמאים אני לשירותכם בבוסטר מכירות - קורס של 5 מפגשים בחיפה. להתחיל להיות כאלה שאנשים רוצים לקנות מכם.
ועדיין יש מקום או שניים בקורס צופן ההצלחה בת"א - קבוצה נפלאה ומרגשת מחכה להתחיל בעוד שבוע בדיוק! 16.3 כל האקשן מתחיל...
-
סאלי תדמור
לכל המתמקדים... כל מי שלמד להתמקד בקורס.
יש לנו מפגש נפלא - להסיר חסמים לפעולה! כל הדברים שאנחנו רוצים לעשות, ממש מתים לעשות, והחיים שלנו ישתפרו באופן דרמטי אם נעשה אותם... ואנחנו לא עושים אותם! למה? ואיך להתחיל לקדם אותם ממש עכשיו?
מפגש התמקדות רק למתמקדים. חגיגה אמיתית ואינטימית.
בחיפה, 19.3.12 17:00-21:00, המחיר 200 ש"ח.
דברו איתי בהקדם מתמקדים יקרים @}
יש לנו מפגש נפלא - להסיר חסמים לפעולה! כל הדברים שאנחנו רוצים לעשות, ממש מתים לעשות, והחיים שלנו ישתפרו באופן דרמטי אם נעשה אותם... ואנחנו לא עושים אותם! למה? ואיך להתחיל לקדם אותם ממש עכשיו?
מפגש התמקדות רק למתמקדים. חגיגה אמיתית ואינטימית.
בחיפה, 19.3.12 17:00-21:00, המחיר 200 ש"ח.
דברו איתי בהקדם מתמקדים יקרים @}
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
סאלי תדמור
בעיניין הרעיון לבגד למכירה: להפנות אליך שכנה? היא בעיניינים מהסוג הזה ונדמה לי שלאחרונה פיתחה משהו משלהבתחום הביגוד למכירה.
עדי ל
עדי ל
-
סאלי תדמור
לכל מי שהפסיד את הקודם... בוסטר שינוי שוב בחיפה. לקדם את השינוי שלנו בחיים. לזוז מהמקום. דחיפה עדינה וכיפית לעבר כל מה שאנחנו רוצים להגשים בחיים. קראו חוויות מבוסטר שינוי הקודם עם תמונות.
-
סאלי תדמור
שואלים אותי הרבה על לנדמרק אז כתבתי כמה מילים. גם על איך התחיל האימון בארץ.
-
סאלי תדמור
היי פלונית,
שמחתי לשמוע ממך @}
כרגע לא מדובר בתשלום. כי בשלב ההרצה דברים כאלה הם בכלל לא רווחיים - מאות שעות עבודה שמושקעות בזה. זה יותר כיסוי הוצאות.
לכן אני מחפשת מישהו שרוצה להנחות בעצמו, והלימוד בשבילו יהיה רב ערך. חוץ מהכיף של להשתתף בסדנאות טובות ומעמיקות.
לרוב אסיסטנטים אצלי מאוד מרוצים. זה כמו להשתתף בחינם, בערך. רק שאני מתחילה לעבוד עם קבוצות גדולות יותר, ולכן צריכה עוד אנשים איתי.
מקוה בהמשך להציע עבודה בשכר, אבל אז זה לא יהיה רק להשתתף בחינם בסדנה
אשמח לשמוע ממך אם זה מתאים לך.
שמחתי לשמוע ממך @}
כרגע לא מדובר בתשלום. כי בשלב ההרצה דברים כאלה הם בכלל לא רווחיים - מאות שעות עבודה שמושקעות בזה. זה יותר כיסוי הוצאות.
לכן אני מחפשת מישהו שרוצה להנחות בעצמו, והלימוד בשבילו יהיה רב ערך. חוץ מהכיף של להשתתף בסדנאות טובות ומעמיקות.
לרוב אסיסטנטים אצלי מאוד מרוצים. זה כמו להשתתף בחינם, בערך. רק שאני מתחילה לעבוד עם קבוצות גדולות יותר, ולכן צריכה עוד אנשים איתי.
מקוה בהמשך להציע עבודה בשכר, אבל אז זה לא יהיה רק להשתתף בחינם בסדנה

אשמח לשמוע ממך אם זה מתאים לך.
סאלי תדמור
היי סאלי,
ראיתי את המודעה בכיכר, ונשמע לי מעניין, לצערי אני מתקשה להתחייב לחמשוש שלם, לאורך זמן, אבל כן הייתי מעוניינת לשמוע אם יש איזהשהוא פתרון ביניים.
קצת עליי- בת 32, נשואה באושר ואמא לשתי בנות קטנות מדהימות.
בוגרת הפורום של לנדמרק , ואף סייעתי פעם אחת.
אשמח לשמוע ממך,
אור
ראיתי את המודעה בכיכר, ונשמע לי מעניין, לצערי אני מתקשה להתחייב לחמשוש שלם, לאורך זמן, אבל כן הייתי מעוניינת לשמוע אם יש איזהשהוא פתרון ביניים.
קצת עליי- בת 32, נשואה באושר ואמא לשתי בנות קטנות מדהימות.
בוגרת הפורום של לנדמרק , ואף סייעתי פעם אחת.
אשמח לשמוע ממך,
אור
-
סאלי תדמור
היי אור,
צלצלי אלי
054-9982560.
להשתמע @}
(ובכלל - מי שרוצה - דברו איתי
)
צלצלי אלי

להשתמע @}
(ובכלל - מי שרוצה - דברו איתי

-
סאלי תדמור
ביום חמישי בערב הזזתי קדימה את השעון בנייד, כדי שאקום בזמן לנסוע להנחות את הקורס בת"א בשישי בבוקר - 6:15. הלכתי לישון מוקדם מאוד. ואז אורנג' גם הזיזו לי קדימה את השעון. אז קמתי מוקדם למדי. בואו נגיד שגם בצבא לא קמתי בשעה כזו. כשגיליתי את הטעות הרגשתי נורא. בבת אחת היתי עייפה כמו שלא הייתי בחיי (ודווקא ישנתי מספיק). כעסתי על עצמי כל כך. התביישתי בטעות שלי.
פתאום ברדיו נגנו ברצף שתיים מבין היצירות האהובות עלי ביותר - זו אחת מהן נדהמתי מכמה אפשר להעביר במוסיקה את הזרימה של מים (הבאסים הרכים שם ברקע...).
היה מתאים לכתוב שהקטע הזה הרגיע אותי. אבל רק קצת. אח"כ החלטתי שאני מרגישה רע כל כך, אני לא יכולה להנחות כך. אני ממש חייבת התמקדות. אבל מוקדם מדי לצלצל למישהו. התמקדתי לבד. שזה ממש לא קל לי. אבל אמרתי לעצמי שהגיע הזמן לפריצת דרך בנושא. תרגלתי ואז הגעתי לתובנה ממש גדולה. אחד הסיוטים שממש חוזרים לי בחלומות, פה ושם, זה שאני מאחרת למקום חשוב, כמו מבחן או הופעה. ופה נבהלתי, כי במקרה הזה אני אקדים בשעה, אבל אם זה היה מעבר שעון הפוך, לחורף, היתי בעצם מאחרת בשעה. בסיוטים אני לא מוצאת את הדרך או לא מצליחה להתארגן ולהגיע. וזה כבר מתחיל.
ופתאום תוך כדי תרגול עלתה לי המחשבה: אז מה. אז מה אם תאחרי. אם הייתי מאחרת לקורס היתי פשוט מצלצלת אליהם ומנחה אותם איך להתחיל את הפגישה בלעדי. אני מצליחה לדמיין מעט מאוד אירועים שבהם באמת משהו דרמטי היה קורה אם היתי מאחרת. ונראה לי שהדבר הזה פג מחיי. החשש הגדול הזה לאחר, להפסיק, לקלקל. דברים לא מתקלקלים כל כך מהר.
אז זה לא בזכות הברבור של סן סאנס אבל רציתי שתיהנו גם, אם לא מהתמקדות אז לפחות מהברבור והמים הרגועים האלה עליו הוא שט...
פתאום ברדיו נגנו ברצף שתיים מבין היצירות האהובות עלי ביותר - זו אחת מהן נדהמתי מכמה אפשר להעביר במוסיקה את הזרימה של מים (הבאסים הרכים שם ברקע...).
היה מתאים לכתוב שהקטע הזה הרגיע אותי. אבל רק קצת. אח"כ החלטתי שאני מרגישה רע כל כך, אני לא יכולה להנחות כך. אני ממש חייבת התמקדות. אבל מוקדם מדי לצלצל למישהו. התמקדתי לבד. שזה ממש לא קל לי. אבל אמרתי לעצמי שהגיע הזמן לפריצת דרך בנושא. תרגלתי ואז הגעתי לתובנה ממש גדולה. אחד הסיוטים שממש חוזרים לי בחלומות, פה ושם, זה שאני מאחרת למקום חשוב, כמו מבחן או הופעה. ופה נבהלתי, כי במקרה הזה אני אקדים בשעה, אבל אם זה היה מעבר שעון הפוך, לחורף, היתי בעצם מאחרת בשעה. בסיוטים אני לא מוצאת את הדרך או לא מצליחה להתארגן ולהגיע. וזה כבר מתחיל.
ופתאום תוך כדי תרגול עלתה לי המחשבה: אז מה. אז מה אם תאחרי. אם הייתי מאחרת לקורס היתי פשוט מצלצלת אליהם ומנחה אותם איך להתחיל את הפגישה בלעדי. אני מצליחה לדמיין מעט מאוד אירועים שבהם באמת משהו דרמטי היה קורה אם היתי מאחרת. ונראה לי שהדבר הזה פג מחיי. החשש הגדול הזה לאחר, להפסיק, לקלקל. דברים לא מתקלקלים כל כך מהר.
אז זה לא בזכות הברבור של סן סאנס אבל רציתי שתיהנו גם, אם לא מהתמקדות אז לפחות מהברבור והמים הרגועים האלה עליו הוא שט...
-
סאלי תדמור
אנשים יקרים, מי רוצה להתנסות בהתמקדות? טכניקה מופלאה שתשנה את המצב הרגשי שלכם לחלוטין, אם רק תתנו לה צ'אנס? ויכולה לעזור לכם לפתח את היכולות שאתם רוצים ושיביאו אתכם לאן שאתם ממש רוצים להגיע - התמדה, ריכוז, ביטחון, שלווה... בסוף פסח אני מעבירה התנסות בפורמט מיוחד ומעולה - נקרא 3x3
אתם לא צריכים להיות "חיות סדנאות" בשביל ליהנות מזה - מתאים לאנשים רציונליים וממוקדים במטרה, כמוני, וגם לאנשים סקרנים שאוהבים ללמוד על עצמם עוד ועוד. וגם ל"חיות סדנאות" יש מה ללמוד - אנשים אמרו לי שהם ממש נדהמו מהטכניקה הזו. המלצות חמות באתר - מחכה לשמוע מכם!
אתם לא צריכים להיות "חיות סדנאות" בשביל ליהנות מזה - מתאים לאנשים רציונליים וממוקדים במטרה, כמוני, וגם לאנשים סקרנים שאוהבים ללמוד על עצמם עוד ועוד. וגם ל"חיות סדנאות" יש מה ללמוד - אנשים אמרו לי שהם ממש נדהמו מהטכניקה הזו. המלצות חמות באתר - מחכה לשמוע מכם!
-
-
סאלי תדמור
קטע שאני חושבת שתיהנו ממנו ואולי יעזור לכם להסביר את הנושא לאחרים. מדוע לא נכון לתת ממתקים לילדים של אחרים
-
סאלי תדמור
זה היה נחמד. שמו לינק לקטע שלי באתר של הארץ. אז הרבה מאוד אנשים קראו. איזה כיף.
סאלי תדמור
שלום סאלי, שלחתי לך מייל לכתובת שמופיעה בדף.
-
- הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
- דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*
סאלי תדמור
יו סאלי את נראית מעולה! איזה יופי לראות תמונה שלך
גם יפה וגם אופה!
(וגם המאמר נחמד
)

(וגם המאמר נחמד

סאלי תדמור
הי סאלי- רציתי לומר תודה. ברגע של מצוקה כתבתי על הדאגה שלי לקשר עם בתי. המילים המנחמות שלך עזרו לי לעשות את הצעד הראשון לצאת מהתקיעות שביחסים שלנו. מודה לך שאפשרת לי לראות שאני אמא רגישה- ולא כמו שחשבתי שאני אמא גרועה...המון תודה, מיכל
-
סאלי תדמור
מודה לך שאפשרת לי לראות שאני אמא רגישה
שמחה כל כך לשמוע! זה נהדר. הצעד הקטן הזה יביא עוד הרבה.
שמחה כל כך לשמוע! זה נהדר. הצעד הקטן הזה יביא עוד הרבה.
-
סאלי תדמור
אמן! ושוב המוני תודות!
@}
@}
-
סאלי תדמור
שלום אנשים יקרים @}
יש לי קורס אימון קבוצתי מעולה ואני מחפשת אנשים שיעזרו לי (בתשלום) לפתוח קבוצות. אנשים שיש להם גישה לקבוצות רלוונטיות שאפשר להזמין אותם, לצלצל, לשלוח מייל. למשל מישהו שמקושר באוניברסיטה, בארגון גדול, סטודיו גדול ליוגה אפילו.
הקורס מתאים כמעט לכל נושא שאנשים לרוב מתעניינים בו - קידום קריירה, זוגיות, הורות, סיפוק, משקל. ואפשר בהחלט להתאים אותו גם לקהלים יותר ספציפיים - כמו אימון בשווק, הצלחה בבחינות, זוגיות, שינוי קריירה. אני מאמנת הרבה שנים כך שאין בעיה לעבוד כמעט עם כל קבוצה שרוצה לעשות שינוי.
מדובר בסופ"ש או חמשוש, אפשר לתכנן פורמטים אחרים. זה יכול להיות בכל מקום בארץ. במרכז הארץ אפשר מפגשים שבועיים. גודל הקבוצה 10-24 איש, ואם אתם רוצים גודל אחר, אפשר לדבר על זה.
דברו איתי ונסכם את התשלום. התשלום בשלב זה הוא עבור תוצאות (אנשים שנרשמים לקורס) ולא עבור עצם המאמץ.
אשמח אם תעבירו הלאה למי שאתם חושבים שיכול להיות רלוונטי.
עוד פרטים על ה קורס צופן ההצלחה
יש לי קורס אימון קבוצתי מעולה ואני מחפשת אנשים שיעזרו לי (בתשלום) לפתוח קבוצות. אנשים שיש להם גישה לקבוצות רלוונטיות שאפשר להזמין אותם, לצלצל, לשלוח מייל. למשל מישהו שמקושר באוניברסיטה, בארגון גדול, סטודיו גדול ליוגה אפילו.
הקורס מתאים כמעט לכל נושא שאנשים לרוב מתעניינים בו - קידום קריירה, זוגיות, הורות, סיפוק, משקל. ואפשר בהחלט להתאים אותו גם לקהלים יותר ספציפיים - כמו אימון בשווק, הצלחה בבחינות, זוגיות, שינוי קריירה. אני מאמנת הרבה שנים כך שאין בעיה לעבוד כמעט עם כל קבוצה שרוצה לעשות שינוי.
מדובר בסופ"ש או חמשוש, אפשר לתכנן פורמטים אחרים. זה יכול להיות בכל מקום בארץ. במרכז הארץ אפשר מפגשים שבועיים. גודל הקבוצה 10-24 איש, ואם אתם רוצים גודל אחר, אפשר לדבר על זה.
דברו איתי ונסכם את התשלום. התשלום בשלב זה הוא עבור תוצאות (אנשים שנרשמים לקורס) ולא עבור עצם המאמץ.
אשמח אם תעבירו הלאה למי שאתם חושבים שיכול להיות רלוונטי.
עוד פרטים על ה קורס צופן ההצלחה
-
סאלי תדמור
ביום שישי היו לי שתי פגישות כיפיות ביותר. כל אחת עם גבר אחר. כ"א מרגיש שהוא תקוע (סביר, אחרת נשאלת שאלה למה לשלם לי כמה מאות ש"ח...), ומרגיש גם איזו תקוה שאני יכולה לעשות משהו. שתי פגישות ראשונות. הראשונה היתה על ספסל ברחוב שקט, בבריזה מדהימה, פה ושם איזה כלב ידידותי ניגש לרחרח אותנו (אתם יודעים שעוד לא התארגנתי על משרד בת"א). השניה בדירה מעוצבת מהממת עם בריזה מדהימה גם (בריזה בדירה תל אביבית - זה חדש לי לחלוטין).
בפגישה הראשונה אני תמיד כל כך סקרנית. מי זה האדם הזה. מה הוא רוצה להשיג ואיך נעשה את זה. אני יושבת ושותה בצמא כל מילה, כל הבעת פנים. כל דבר שיתחיל להסביר לי מה קורה כאן. כל רמז לפתרון.
האדם הראשון פרש בפני את העניין (תקוע עם עבודות אקדמיות), ושאל אותי איך נעשה את זה? מה אני עושה באימון כזה? ואמרתי לו בכנות, שאני לא ממש יודעת. אימון זה לא משהו שהולך לפי מתכון. אבל כבר בשלב של פרישת ה"בעיה" מתחילים להתגלות פרטים מעניינים. כוונים קדימה. ולקראת סוף הפגישה הכל נראה פשוט הרבה יותר. זה הולך לקרות ומהר. ואני מזמינה אותו לעצום עיניים ולדמיין אותו עושה את זה. מה התחושה? כן או לא? יקרה או לא יקרה? ואני עוצמת עיניים ומדמיינת אותו עושה את זה. וגם הוא אומר: כן זה יקרה. ואנחנו בקושי נפרדים מרוב שהתחושה טובה. קשה מאוד להסביר למה. פשוט כיף להיות יחד ולקדם את החיים שלו.
פגישה שניה. סיפור דומה קצת. אני לא יודע מה לעשות כשאהיה גדול. יש לי קושי בקבלת החלטות. אני תמיד רואה את הצד השלילי בכל כוון ורעיון. ואני מסתכלת מסביב, נהנית מהדירה המהממת, נהנית מההופעה המוקפדת שלו עצמו (מקווה שמה שבחרתי ללבוש עובר בסדר), ופשוט נשענת אחורה וסופגת. מה קורה? מה העניין? ומה כן אפשר לעשות? וגם כאן בערך באמצע השיחה דברים מתחילים לתפוס כוון. אני מציעה איזה רעיון ואנחנו בודקים אותו, וכן, זה תופס. זה נשמע מתאים. ואנחנו מדברים על זה עוד ומתכננים. וגם כאן אנחנו עוצמים עיניים ואני מציעה לדמיין אותו עושה את זה. ואיך זה מרגיש? והוא אומר לי: אני לא מרגיש את הצד השלילי. זה "כן". אני הולך להתחיל את זה היום. תכננתי לישון קצת אבל אני לא הולך לישון, אני הולך לעבוד על זה. אין לי מושג איך לא חשבתי על זה בעצמי. וגם כאן התחושה טובה כל כך, איזה כיף לדבר על החיים בצורה ממוקדת כזו, איזה כיף להרגיש שדברים מתקדמים.
ואני יוצאת מהפגישה וממש מתאפקת לא לצחוק בקול רם, באושר, בהתלהבות, זה כל כך קל מה שאני עושה, אני לא יודעת אפילו מה אני עושה. אני פשוט יושבת שם ונהנית לשמוע מה שמספרים לי. ופתאום דברים מתחילים לזוז.
ועל זה אמא שלי אומרת (אחרי שהיא שומעת את הסיפורים): הבעיה עם האנשים המקסימים האלה זה שהאימון נורא קצר איתם. את לא יכולה לעשות את זה קצת יותר לאט?
בפגישה הראשונה אני תמיד כל כך סקרנית. מי זה האדם הזה. מה הוא רוצה להשיג ואיך נעשה את זה. אני יושבת ושותה בצמא כל מילה, כל הבעת פנים. כל דבר שיתחיל להסביר לי מה קורה כאן. כל רמז לפתרון.
האדם הראשון פרש בפני את העניין (תקוע עם עבודות אקדמיות), ושאל אותי איך נעשה את זה? מה אני עושה באימון כזה? ואמרתי לו בכנות, שאני לא ממש יודעת. אימון זה לא משהו שהולך לפי מתכון. אבל כבר בשלב של פרישת ה"בעיה" מתחילים להתגלות פרטים מעניינים. כוונים קדימה. ולקראת סוף הפגישה הכל נראה פשוט הרבה יותר. זה הולך לקרות ומהר. ואני מזמינה אותו לעצום עיניים ולדמיין אותו עושה את זה. מה התחושה? כן או לא? יקרה או לא יקרה? ואני עוצמת עיניים ומדמיינת אותו עושה את זה. וגם הוא אומר: כן זה יקרה. ואנחנו בקושי נפרדים מרוב שהתחושה טובה. קשה מאוד להסביר למה. פשוט כיף להיות יחד ולקדם את החיים שלו.
פגישה שניה. סיפור דומה קצת. אני לא יודע מה לעשות כשאהיה גדול. יש לי קושי בקבלת החלטות. אני תמיד רואה את הצד השלילי בכל כוון ורעיון. ואני מסתכלת מסביב, נהנית מהדירה המהממת, נהנית מההופעה המוקפדת שלו עצמו (מקווה שמה שבחרתי ללבוש עובר בסדר), ופשוט נשענת אחורה וסופגת. מה קורה? מה העניין? ומה כן אפשר לעשות? וגם כאן בערך באמצע השיחה דברים מתחילים לתפוס כוון. אני מציעה איזה רעיון ואנחנו בודקים אותו, וכן, זה תופס. זה נשמע מתאים. ואנחנו מדברים על זה עוד ומתכננים. וגם כאן אנחנו עוצמים עיניים ואני מציעה לדמיין אותו עושה את זה. ואיך זה מרגיש? והוא אומר לי: אני לא מרגיש את הצד השלילי. זה "כן". אני הולך להתחיל את זה היום. תכננתי לישון קצת אבל אני לא הולך לישון, אני הולך לעבוד על זה. אין לי מושג איך לא חשבתי על זה בעצמי. וגם כאן התחושה טובה כל כך, איזה כיף לדבר על החיים בצורה ממוקדת כזו, איזה כיף להרגיש שדברים מתקדמים.
ואני יוצאת מהפגישה וממש מתאפקת לא לצחוק בקול רם, באושר, בהתלהבות, זה כל כך קל מה שאני עושה, אני לא יודעת אפילו מה אני עושה. אני פשוט יושבת שם ונהנית לשמוע מה שמספרים לי. ופתאום דברים מתחילים לזוז.
ועל זה אמא שלי אומרת (אחרי שהיא שומעת את הסיפורים): הבעיה עם האנשים המקסימים האלה זה שהאימון נורא קצר איתם. את לא יכולה לעשות את זה קצת יותר לאט?
-
סאלי תדמור
קשה לדמיין את התחושה שבסיום קורס. עצב, על כל הכיף שנגמר, התרגשות, על המצב המדהים והיכולות שמשתתפים הגיעו אליהן, גאוה וסיפוק כאשר אני רואה אותם מתקדמים ועושים זאת עצמאית! בלעדי! וגם התרגשות מזה שכל זה עומד לחזור על עצמו (כך או אחרת) שוב. צילמנו תמונות כיפיות ואני מזמינה אתכם להציץ וגם לבוא לבוסטר - שם כל הכיף מתחיל!
-
סאלי תדמור
לצאת ממצבים גרועים ומהתמכרויות. תסמונת האישה המוכה
-
סאלי תדמור
אנחנו הולכים לעשות כיף חבל על הזמן בבוסטר! מחכה לזה בהתרגשות. אנשים נפלאים הולכים להגיע. קשת של גילאים ועיסוקים. וגם יהיו כמה משתתפים מהקורס הקודם (למשל ניצת השקד הנפלאה... וגם יפהפיה
...) שלא רק שישתפו אלא גם יתרגלו איתכם המתחילים בהתמקדות פשוט חגיגה. וכמובן נעבוד על נושאים מגוונים בחיינו, לקדם את השינוי שלנו. עבודה מרוכזת בקבוצה נפלאה, טעימה של טכניקת ההתמקדות הנהדרת, ואולי משם תבואו ל קורס התמקדות ותצאו לעצמאות כלכלית עם טיפולים ואימון - תדעו להוביל את התהליך שלכם בעצמכם, ולעשות לעצמכם הרבה טוב, יחד עם אנשים נפלאים, בסדירות, בשפע ובחינם.
כאן בלינק פרטים, ותמונות, וסרטונים, והמלצות, וכל מיני דברים שאני בטוחה שתיהנו לקרוא @}
בואו בכיף - רק דברו איתי בהקדם, זה עוד מעט...

כאן בלינק פרטים, ותמונות, וסרטונים, והמלצות, וכל מיני דברים שאני בטוחה שתיהנו לקרוא @}
בואו בכיף - רק דברו איתי בהקדם, זה עוד מעט...
-
סאלי תדמור
אחד הטובים שלי, אני חושבת. ללמוד לדוג, או להשתעבד למוכר הדגים? על התלות בטיפולים ואימון, ואיך אפשר לצאת ממנה.
אם יש לכם תגובות, אנשים יקרים - אשמח מאוד אם תכתבו אותן שם - כך כולם יוכלו לקרוא ולהשתתף בדיון @}
אם יש לכם תגובות, אנשים יקרים - אשמח מאוד אם תכתבו אותן שם - כך כולם יוכלו לקרוא ולהשתתף בדיון @}
-
סאלי תדמור
כתבתי בעקבות עבודה נפלאה שמתאמנת ואני עושות בנושא של כעס חזק היום שנובע ממקום של פגיעה מינית
סאלי תדמור
שלום לך!
אני מעריכה את דעתך.
אשמח מאוד אם תכנסי לדף ילדה מפלרטטת ומציקה
אולי יהיו לך רעיונות בשבילי...
תודה.
אני מעריכה את דעתך.
אשמח מאוד אם תכנסי לדף ילדה מפלרטטת ומציקה
אולי יהיו לך רעיונות בשבילי...
תודה.
-
סאלי תדמור
שלום לכם אנשים יקרים @}
מי רוצה להתאמן איתי ולהפיק תוצאות נהדרות במחיר סמלי?
אני מחפשת גבר או אישה (מעל 18 ואין הגבלה מלמעלה...) שרוצים להתאמן איתי בסקייפ, ואני אקליט את השיחות (תמונה וקול). ואז אני אשים את זה באתר שלי (בחינם כנראה, בתור התחלה). זה יעזור לאנשים אחרים.
כמעט כל נושא מתאים. העיקר שיהיה מוגדר, על מה רוצים להתאמן. להביא לקוחות לעסק, או לצעוק פחות על הילדים. לסיים כתיבת דוקטורט. משהו ברור.
אנחנו נעשה 10 שיחות שזה מה שטוב לרוב האנשים. המחיר 500 ש"ח לכל הסדרה (50 ש"ח לכל שיחה - שאורכה 80 דקות). אם האימון לא מוצלח לטעמכם, אני מחזירה את כל הכסף (זה תמיד הדיל אצלי). אם אתם מתחרטים ולא מוכנים שאשתמש בחומר, אין בעיה - ואז התשלום כמו אימון רגיל (300 ש"ח לשיחה) ויש עליו סודיות מלאה. בסוף אערוך את החומר ואתם תקבלו גם אתם העתק (זה בטח יהיה מרתק).
כמה תנאים טכניים (ההגבלות האלה לא קיימות באימון רגיל): הסקייפ הוא בבוקר. אתם צריכים מצלמת אינטרנט, וגם רצוי מחשב נייח ולא נייד, עם רשת רגילה ולא אלחוטית (כדי שתהיה איכות שיחה הכי טובה). רצוי חיבור מהיר לרשת.
מי רוצה לצאת להרפתקה? זה יהיה כיף ומרגש, מבטיחה הרבה הפתעות
מי רוצה להתאמן איתי ולהפיק תוצאות נהדרות במחיר סמלי?
אני מחפשת גבר או אישה (מעל 18 ואין הגבלה מלמעלה...) שרוצים להתאמן איתי בסקייפ, ואני אקליט את השיחות (תמונה וקול). ואז אני אשים את זה באתר שלי (בחינם כנראה, בתור התחלה). זה יעזור לאנשים אחרים.
כמעט כל נושא מתאים. העיקר שיהיה מוגדר, על מה רוצים להתאמן. להביא לקוחות לעסק, או לצעוק פחות על הילדים. לסיים כתיבת דוקטורט. משהו ברור.
אנחנו נעשה 10 שיחות שזה מה שטוב לרוב האנשים. המחיר 500 ש"ח לכל הסדרה (50 ש"ח לכל שיחה - שאורכה 80 דקות). אם האימון לא מוצלח לטעמכם, אני מחזירה את כל הכסף (זה תמיד הדיל אצלי). אם אתם מתחרטים ולא מוכנים שאשתמש בחומר, אין בעיה - ואז התשלום כמו אימון רגיל (300 ש"ח לשיחה) ויש עליו סודיות מלאה. בסוף אערוך את החומר ואתם תקבלו גם אתם העתק (זה בטח יהיה מרתק).
כמה תנאים טכניים (ההגבלות האלה לא קיימות באימון רגיל): הסקייפ הוא בבוקר. אתם צריכים מצלמת אינטרנט, וגם רצוי מחשב נייח ולא נייד, עם רשת רגילה ולא אלחוטית (כדי שתהיה איכות שיחה הכי טובה). רצוי חיבור מהיר לרשת.
מי רוצה לצאת להרפתקה? זה יהיה כיף ומרגש, מבטיחה הרבה הפתעות

-
- הצטרפות: 19 מרץ 2007, 21:14
- דף אישי: הדף האישי של ללי_באדולינה*
סאלי תדמור
חושבת על ההרפתקה הזו.
חושבת....
חושבת....
-
- הצטרפות: 19 מרץ 2007, 21:14
- דף אישי: הדף האישי של ללי_באדולינה*
סאלי תדמור
מסכימה איתך.
חושבת גם האם אפשרי טכנית- אני עם תינוק בבית-
וכלכלית, ואם כן אז במה הייתי רוצה להתמקד.
בכל מקרה שתדעי שכל פעם שאני קוראת משהו שרשמת אני מבסוטה מהגישה (-:
חושבת גם האם אפשרי טכנית- אני עם תינוק בבית-
וכלכלית, ואם כן אז במה הייתי רוצה להתמקד.
בכל מקרה שתדעי שכל פעם שאני קוראת משהו שרשמת אני מבסוטה מהגישה (-:
-
סאלי תדמור
בכל מקרה שתדעי שכל פעם שאני קוראת משהו שרשמת אני מבסוטה מהגישה
תודה @} איזה כיף!
האם אפשרי טכנית- אני עם תינוק בבית-
את ללא ספק צריכה שעה וחצי כל פעם בלי להיות אחראית לתינוק. בד"כ אמהות "ביתיות" עושות מוקדם בבוקר (כמו 8) ואז אפשר לסיים עד 9:30 ובן הזוג יצא לעבודה.
וכלכלית
אפשר לפרוש
ואם כן אז במה הייתי רוצה להתמקד
זו באמת שאלה
אבל כיפית, כמו לבחור מתנה בחנות...
מזמינה אותך גם לצלצל אלי בכיף (לא חייבת בבוקר...) ולספר לי קצת על עצמך, ועל מה חשבת להתאמן, ונראה מה נוכל לארגן והאם זה מתאים!
תודה @} איזה כיף!
האם אפשרי טכנית- אני עם תינוק בבית-
את ללא ספק צריכה שעה וחצי כל פעם בלי להיות אחראית לתינוק. בד"כ אמהות "ביתיות" עושות מוקדם בבוקר (כמו 8) ואז אפשר לסיים עד 9:30 ובן הזוג יצא לעבודה.
וכלכלית
אפשר לפרוש

ואם כן אז במה הייתי רוצה להתמקד
זו באמת שאלה

מזמינה אותך גם לצלצל אלי בכיף (לא חייבת בבוקר...) ולספר לי קצת על עצמך, ועל מה חשבת להתאמן, ונראה מה נוכל לארגן והאם זה מתאים!
סאלי תדמור
אם האימון לא מוצלח לטעמכם, אני מחזירה את כל הכסף (זה תמיד הדיל אצלי)
מעניין. יצא לך להחזיר כסף לאנשים?
זה הדיל גם בהתמקדות?
זה הדיל גם בהתמקדות?
-
סאלי תדמור
כן, פעמיים. אחד אחרי שיחה אחת, אחת אחרי שתי שיחות. מתוך קרוב ל - 200 איש שעבדנו יחד ב - 3 השנים האחרונות. לרוב זה לא המצב, כי גם אם מחליטים אחרי שיחה או שתיים שלא רוצים להמשיך, וזה קורה לפעמים ולגיטימי, השיחות כן היו טובות ובעלות ערך. לפעמים מרגישים ככה אפילו אחרי שיחת היכרות קצרה, שזה עזר לפרוש את המצב ולהבין את כוון ההתקדמות. במעט המקרים שלא היה חיבור בכלל - אני מחזירה את הכסף.
זה הדיל גם בהתמקדות?
כן
כן, פעמיים. אחד אחרי שיחה אחת, אחת אחרי שתי שיחות. מתוך קרוב ל - 200 איש שעבדנו יחד ב - 3 השנים האחרונות. לרוב זה לא המצב, כי גם אם מחליטים אחרי שיחה או שתיים שלא רוצים להמשיך, וזה קורה לפעמים ולגיטימי, השיחות כן היו טובות ובעלות ערך. לפעמים מרגישים ככה אפילו אחרי שיחת היכרות קצרה, שזה עזר לפרוש את המצב ולהבין את כוון ההתקדמות. במעט המקרים שלא היה חיבור בכלל - אני מחזירה את הכסף.
זה הדיל גם בהתמקדות?
כן

סאלי תדמור
סאלי, תודה ששלחת את כפיר אלי.
-
סאלי תדמור
בכיף מיכל @}
שמחתי לעזור!
שיהיה בהצלחה עם המלגה
שמחתי לעזור!
שיהיה בהצלחה עם המלגה

סאלי תדמור
הי סאלי
אם עדיין לא קיבלת תשובה בנוגע לקומפוסט בחצר הבית המשותף, אשמח לעזור.
יש הרבה מידע ברשת, כולל מדריכי וידאו, אבל לפעמים באמת צריך לדבר עם מישהו שזה היומיום שלו כדי לקבל אומץ... (-:
הפחד הוא מהפעם הראשונה, זה כמו משהו חי, גינה למשל, אני אשמח לספר על זה גם בטלפון אם תרצי.
צוויל
אם עדיין לא קיבלת תשובה בנוגע לקומפוסט בחצר הבית המשותף, אשמח לעזור.
יש הרבה מידע ברשת, כולל מדריכי וידאו, אבל לפעמים באמת צריך לדבר עם מישהו שזה היומיום שלו כדי לקבל אומץ... (-:
הפחד הוא מהפעם הראשונה, זה כמו משהו חי, גינה למשל, אני אשמח לספר על זה גם בטלפון אם תרצי.
צוויל