ניר אתם בטח זוכרים איזו
ניר אתם בטח זוכרים איזו
ניר, צריך לשמור את זה, ואח"כ להעלות לרשת דרך הקישור שנתנו בדף ההוא למעלה.
ורק אח"כ להעתיק את הכתובת לדף.
ורק אח"כ להעתיק את הכתובת לדף.
ניר אתם בטח זוכרים איזו
תודה שרון את יודעת אני ציירתי את אמא ואבא בקלסטרון
ניר אתם בטח זוכרים איזו
ניר, מחקתי משם את הקישורים.
את לא הצלחת להעלות אותם, אלא רק את הקישור לדף ההוא של הקלסתרונים, בלי התמונה של ההורים שלך.
את לא הצלחת להעלות אותם, אלא רק את הקישור לדף ההוא של הקלסתרונים, בלי התמונה של ההורים שלך.
ניר אתם בטח זוכרים איזו
שרון אבל אני לחצתי על התמונות ויצאו לי הציורים ועכשיו אני גם אני אצטרך להתחיל לצייר מחדש את אמא ואבא וזה לקח לי המון המון זמן, וזה לא שמור לי איפושהו, וגם זה היה בערך כמו שלי את עשית, והציורים יצאו לי ממש טוב. 

ניר אתם בטח זוכרים איזו
את לחצת וראית כי זה היה שמור במחשב שלך. את יכולה להכנס לזה שוב אם תלחצי על הקישור שבראש הדף ההוא.
את חייבת לשמור את הציור במחשב שלך קודם, אחרת לא תוכלי להראות אותם באתר
את חייבת לשמור את הציור במחשב שלך קודם, אחרת לא תוכלי להראות אותם באתר
ניר אתם בטח זוכרים איזו
אז להתחיל לצייר מההתחלה.?
ניר אתם בטח זוכרים איזו
יכול להיות שאם תכנסי לקישור ההוא - תשמר לך לפחות אחת מהתמונות (כל פעם שאני פותחת אותו אני רואה את התמונה האחרונה שעשיתי).
אחרי שאת מסיימת את צריכה ללחוץ על create ואז הוא פותח חלון חדש עם התמונה. את צריכה לעשות קליק ימני וללחוץ על save picture as או "שמור תמונה בשם" או משהו כזה, ואז לשמור אותה במחשב שלך.
כשתצליחי לשמור את התמונות - תנסי לשלוח לי אותן באימייל ואני אנסה להעלות אותן.
מה שכן - הייתי שואלת את ההורים שלך אם הם מסכימים לפני שאת מציגה אותם שם. אולי את רוצה להציג את התמונות רק בראש הדף שלך? זה יהיה יפה.
אחרי שאת מסיימת את צריכה ללחוץ על create ואז הוא פותח חלון חדש עם התמונה. את צריכה לעשות קליק ימני וללחוץ על save picture as או "שמור תמונה בשם" או משהו כזה, ואז לשמור אותה במחשב שלך.
כשתצליחי לשמור את התמונות - תנסי לשלוח לי אותן באימייל ואני אנסה להעלות אותן.
מה שכן - הייתי שואלת את ההורים שלך אם הם מסכימים לפני שאת מציגה אותם שם. אולי את רוצה להציג את התמונות רק בראש הדף שלך? זה יהיה יפה.
ניר אתם בטח זוכרים איזו
שרון ההורים שלי מסכימים והצלחתי אפילו לשכנע את אבא ואמא לפתח דף ולכתוב בו למרות שלאבא זה לא אפשרי אבל אני אצתרך עזרה מאמא כי אני לא מבינה באנגלית.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ניר אתם בטח זוכרים איזו
שלום אני ניר
ניר אתם בטח זוכרים איזו
האם אתה בן או בת, אתה מכיר אותי, או למה הכוונה??? ; - )
ניר אתם בטח זוכרים איזו
איזה כיף היום אני עושה מסיבת פיג'מות עם כול החברות שלי, :- ) והמצאתי משחק חדש אני אוהב את..... זה משחק פשוט וקל צריך לכתוב על פתקים שם של בן מהכיתה ומישהו מוציא פתק והוא צריך לנחש של מי הפתק אם הוא מנחש נכון אז הוא נשאר במשחק והשני יוצא וכול הזמן נשארים אם אותו פתק השניים האחרונים שנשארים עושים אבן נייר ומספריים ומי שנשאר הוא המנצח. וגם אנחנו עושים טיול לילי אנחנו מסתובבות עם פנסים בלילה וכל פעם כשמישהו קם אנחנו מכבים את הפנסים אושים את עצמנו סהרוריות וגם יש לנו שני ווקי טוקי למרות שאנחנו שלישיה לאחת לא יהיה וזה הכי כיף בלילה להסתובב לבד בחושך רק עם פנס וחברות שאני בקושי רואה אותן ואנחנו בעצם בכלל לא ישנות והכי כיף זה המתח, בסוף אנחנו מוציאות את המחשב סוגרות את הדלתות שמות דיסק בשקט (בערך בשתיים או ארבע לפנות בוקר)סוגרות את האור ומנסות לישון אם אנחנו לא מצליחות אנחנו מדברות בשקט ואולי אנחנו שמות מסיכות לפנים והכי כיף שכול אחת נבהלת מהשניה ובשבוע הבא אנחנו הולכים להצגה העדי של עדי נשמע לי ממש כיפי ואחר כך לג''בעומר אנחנו חוגגים עם כול הכיתה שזה הכי כיף.
ניר אתם בטח זוכרים איזו
איזה כיף! ביום חמישי לג''בעומר ואז יהיה מעט זמן עד סוף השנה.
-
- הצטרפות: 14 יוני 2004, 23:11
- דף אישי: הדף האישי של הדף_של_מיכלי*
ניר אתם בטח זוכרים איזו
היי ניר
לגבי החתולה: יכול להיות שהחלפתם לה אוכל, ולכן היא לא אוכלת (חתולים מאוד רגישים לשינויים) בכל מקרה, כדאי ללכת לויטרינר לברר שאין לה משהו
לגבי החתולה: יכול להיות שהחלפתם לה אוכל, ולכן היא לא אוכלת (חתולים מאוד רגישים לשינויים) בכל מקרה, כדאי ללכת לויטרינר לברר שאין לה משהו
ניר אתם בטח זוכרים איזו
תוך כמה זמן צריך לסרק אותה? היא כול הזמן (במובן של כמעט) מנשירה שערות וגם לפעמים היא פוחדת ממני בגלל שאני משנה מראה ומתחילה לברוח ממני איך אפשר להרגיל אותה אלי גם כשאני משנה תסרוקת (למרות שאני איתה עוד מעט כבר שלוש שנים) נ.ב. תעזרי לי בבקשה.
ניר אתם בטח זוכרים איזו
אהבתם את ערב לג'' בעומר למרות שיש בזה משהו מצחיק כל הזמן מוסיפים ומוסיפים קרשים כדי שהמדורה תהיה גדולה ואחרי זה כל הזמן מוסיפים ומוסיפים חול כדי שהמדורה תכבה אתם לא חושבים? :- )
ניר אתם בטח זוכרים איזו
כן, כשחושבים על זה כך זה באמת מצחיק!
-
- הצטרפות: 14 יוני 2004, 23:11
- דף אישי: הדף האישי של הדף_של_מיכלי*
ניר אתם בטח זוכרים איזו
היי ניר
אם יש זמן, כדאי לסרק את החתולה כל יום, אבל עדיין יהיו שערות שלה בבית. הפתרון שאני מצאתי (יש לי 4 חתולים) זה לעבור על הבגדים עם סלוטייפ, וזה תופס את השערות והבגדים נשארים נקיים
אם יש זמן, כדאי לסרק את החתולה כל יום, אבל עדיין יהיו שערות שלה בבית. הפתרון שאני מצאתי (יש לי 4 חתולים) זה לעבור על הבגדים עם סלוטייפ, וזה תופס את השערות והבגדים נשארים נקיים
ניר אתם בטח זוכרים איזו
תודה לך מיכלי אני אנשה את זה
-
- הצטרפות: 31 מאי 2005, 21:38
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_ניר*
ניר אתם בטח זוכרים איזו
יש לי רעיונות טובים יותר:
להצמיד את ניר הדבק לחתולה, ללמד אותה להסתרק לבד, לשאוב עם שואב אבק, לספר אותה... ועוד רעיונות יצירתיים.
אבל קודם כל להסביר לה להפסיק לעשות את הפרצופים המסכנים שלה, שאומרים כאילו "כל היום עבדתי כל כך קשה ודוקא עכשיו כשאני עוצמת עיניים לרגע - אתם מפריעים לי....." היא שוכחת שהיא חתולה וחושבת שהיא נסיכה.
ובכלל, למה היא לא יודעת לנבוח כשנכנסים זרים???
אבל בכל זאת, היא כל כך מתוקה ומקסימה שעם החיוך החתולי הראשון שלה שוכחים שהיא ממלאת את המיטות בשיער.
ובעצם - מה שרציתי לומר לניר: אולי תראי לה דוגמא ותסתרקי גם את כמה פעמים ביום....
להצמיד את ניר הדבק לחתולה, ללמד אותה להסתרק לבד, לשאוב עם שואב אבק, לספר אותה... ועוד רעיונות יצירתיים.
אבל קודם כל להסביר לה להפסיק לעשות את הפרצופים המסכנים שלה, שאומרים כאילו "כל היום עבדתי כל כך קשה ודוקא עכשיו כשאני עוצמת עיניים לרגע - אתם מפריעים לי....." היא שוכחת שהיא חתולה וחושבת שהיא נסיכה.
ובכלל, למה היא לא יודעת לנבוח כשנכנסים זרים???
אבל בכל זאת, היא כל כך מתוקה ומקסימה שעם החיוך החתולי הראשון שלה שוכחים שהיא ממלאת את המיטות בשיער.
ובעצם - מה שרציתי לומר לניר: אולי תראי לה דוגמא ותסתרקי גם את כמה פעמים ביום....
ניר אתם בטח זוכרים איזו
גיסתי היקרה, את כותבת כ"כ יפה!
(עוד מעט תתחילי לאכול אורגני וללכת עם מנשא, מה יהיה?)
(עוד מעט תתחילי לאכול אורגני וללכת עם מנשא, מה יהיה?)
ניר אתם בטח זוכרים איזו
אתם יודעים שאני מתחילה להכין חוברות בראץ עם פעילויות אני כבר כמעט גומרת שוה לקנות.
ניר אתם בטח זוכרים איזו
שרון לרעות יש גם בראץ?
ניר אתם בטח זוכרים איזו
נכון זה יפה זה נראה כמו מלאך
-
ניר אתם בטח זוכרים איזו
שלום גם לך גיסתי היקרה.
קודם כל, זו לא אני - זה סוס טרויאני, או במקרה שלי - פרה הולנדית...
מילא מזון אורגני, אבל מינשא... יש לי עוד דרכים לקצר את חיי....
אין לרעות בובת בראץ? כאן זה לא היה עובר בשתיקה, לא שאני מחבבת את הבובה המעוותת והמכוערת הזו, שיש לה רגליים תותבות וראש מנופח, אבל מעניין לראות איך 'בובהגרפיה' היא ענין של גיאוגרפיה.
לניר היו היום בבוקר כאבי בטן עזים, חשבתי לצלצל ולשאול בעצתך, אבל הם שככו מיד אחרי שאישרתי לה להשאר בבית, והפכו לכאב גרון קשה ביותר חמש דקות אחרי שחזרתי בערב, את מכירה תופעה שכזו?
ניר לידי והיא מאשרת שזו מחלה קשה ביותר, שתינו חוששות שהכאב יחזור בבוקר בדרך כלל מופיע בשעות שש עד שבע ועשרים (אחרי כן אין יותר 'הובלות' לבית הספר...), שתינו נודה לך מאוד אם תיעצי לגבי תרופת פלא מלבד מנוחה בבית....
גיסתך.9-:
קודם כל, זו לא אני - זה סוס טרויאני, או במקרה שלי - פרה הולנדית...
מילא מזון אורגני, אבל מינשא... יש לי עוד דרכים לקצר את חיי....
אין לרעות בובת בראץ? כאן זה לא היה עובר בשתיקה, לא שאני מחבבת את הבובה המעוותת והמכוערת הזו, שיש לה רגליים תותבות וראש מנופח, אבל מעניין לראות איך 'בובהגרפיה' היא ענין של גיאוגרפיה.
לניר היו היום בבוקר כאבי בטן עזים, חשבתי לצלצל ולשאול בעצתך, אבל הם שככו מיד אחרי שאישרתי לה להשאר בבית, והפכו לכאב גרון קשה ביותר חמש דקות אחרי שחזרתי בערב, את מכירה תופעה שכזו?
ניר לידי והיא מאשרת שזו מחלה קשה ביותר, שתינו חוששות שהכאב יחזור בבוקר בדרך כלל מופיע בשעות שש עד שבע ועשרים (אחרי כן אין יותר 'הובלות' לבית הספר...), שתינו נודה לך מאוד אם תיעצי לגבי תרופת פלא מלבד מנוחה בבית....
גיסתך.9-:
ניר אתם בטח זוכרים איזו
כאבי בטן וכאב גרון שבאים יחדיו הם מתכון כמעט בטוח לסטרפטוקוק בגרון, לידיעתך.
מלבד מנוחה בבית אין לי תרופות פלא, אלא אם אתם עושים משטח גרון ויש סטרפטוקוק.
אבל גם אם כן, תמיד קיימת ההתלבטות האם לקחת אנטיביוטיקה.
מנוחה בבית היא דבר מבורך. כאן באתר היא מקובלת כאורח חיים. ראי למשל חינוך ביתי.
לגבי בובות, אשמח להפנותך ל בובת ברבי.
עד כאן

מלבד מנוחה בבית אין לי תרופות פלא, אלא אם אתם עושים משטח גרון ויש סטרפטוקוק.
אבל גם אם כן, תמיד קיימת ההתלבטות האם לקחת אנטיביוטיקה.
מנוחה בבית היא דבר מבורך. כאן באתר היא מקובלת כאורח חיים. ראי למשל חינוך ביתי.
לגבי בובות, אשמח להפנותך ל בובת ברבי.
עד כאן

ניר אתם בטח זוכרים איזו
שרון מה זה סטרפטוקוק @}
ניר אתם בטח זוכרים איזו
סטרפטוקוק זה חיידק שעושה דלקת גרון.
ניר אתם בטח זוכרים איזו
אבל כל ההודעה הזאת היתה לאמא
.

-
ניר אתם בטח זוכרים איזו
היי שרון, סיפרתי את כל הסיפור הארוך שהיה לי עם האינסטלטור (תנצב"ה) היום, ואז לחצתי כהרגלי על CTRL+Z ואופס - הכל נמחק. למה, למה.....
לא מספיק שחיכיתי לו משמונה בבוקר והוא הגיע רק בשתיים, תוך סיפורי סבתא על האוטו שנתקע בכביש (אז איך באת ברגל?) על הפועלים שבמוסך (אז למה כל הכלים אצלם?) על כך שהוא יאחר בשעה אבל ישאר לעבוד עד חצות ( אל תדאג - אני איתך באש ובמים עד שתסיים להרכיב את כל האסלות והכיורים בבית..) בקיצור, אחרי שהייתי כל כך קואופרטיבית, (טוב אנחנו מחכים לכבודו שייבוא לסיים את הבנייה כבר ארבעה חודשים).
חיכיתי כמו דוברמן נאמן בבנין עד שעה שתיים ואז הוא הופיע, משוש נפשי, איש הצנרת היקר שלי, למלא את כל חלומותי הרטובים - תרתי משמע, הרכיב אסלה אחת והסתלק אחרי שעה.
את חושבת שזה ישנה משהו אם אספר שכשחיברתי אותה למים, הללו יצאו מכל חור וחיבור אפשרי....
כדי להוציא קיטור התחלתי לקרף שם, עכשיו אני מרגישה כאילו דרסו אותי, אבל חייבת להתאושש תוך שלושה ארבעה ימים כי קבעתי מחר בדיוק בשמונה בבוקר עם החשמלאי והוא בטח יגיע ביום שני או שלישי....
לא מספיק שחיכיתי לו משמונה בבוקר והוא הגיע רק בשתיים, תוך סיפורי סבתא על האוטו שנתקע בכביש (אז איך באת ברגל?) על הפועלים שבמוסך (אז למה כל הכלים אצלם?) על כך שהוא יאחר בשעה אבל ישאר לעבוד עד חצות ( אל תדאג - אני איתך באש ובמים עד שתסיים להרכיב את כל האסלות והכיורים בבית..) בקיצור, אחרי שהייתי כל כך קואופרטיבית, (טוב אנחנו מחכים לכבודו שייבוא לסיים את הבנייה כבר ארבעה חודשים).
חיכיתי כמו דוברמן נאמן בבנין עד שעה שתיים ואז הוא הופיע, משוש נפשי, איש הצנרת היקר שלי, למלא את כל חלומותי הרטובים - תרתי משמע, הרכיב אסלה אחת והסתלק אחרי שעה.
את חושבת שזה ישנה משהו אם אספר שכשחיברתי אותה למים, הללו יצאו מכל חור וחיבור אפשרי....
כדי להוציא קיטור התחלתי לקרף שם, עכשיו אני מרגישה כאילו דרסו אותי, אבל חייבת להתאושש תוך שלושה ארבעה ימים כי קבעתי מחר בדיוק בשמונה בבוקר עם החשמלאי והוא בטח יגיע ביום שני או שלישי....
ניר אתם בטח זוכרים איזו
למה, למה.....
למה לחצת על קונטרול-Z?
לך תבין את הנשים של ימינו...
אבל אני הייתי שואלת "למה, למה?" על דברים אחרים.
למה אתם לוקחים את כל האנשים הכי דפוקים לעשות לכם עבודות בבית? מה מושך אתכם אליהם?

למה לחצת על קונטרול-Z?
לך תבין את הנשים של ימינו...
אבל אני הייתי שואלת "למה, למה?" על דברים אחרים.
למה אתם לוקחים את כל האנשים הכי דפוקים לעשות לכם עבודות בבית? מה מושך אתכם אליהם?

ניר אתם בטח זוכרים איזו

-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2004, 21:06
- דף אישי: הדף האישי של רעות_ג*
ניר אתם בטח זוכרים איזו
הי ניר.
לאמא שלי לא מזמן היה יום הולדת (גם לאבא שלי היה)
ואני רוצה לתת להם מתנה מה כדאי לי להביא להם?
לאמא שלי לא מזמן היה יום הולדת (גם לאבא שלי היה)
ואני רוצה לתת להם מתנה מה כדאי לי להביא להם?
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2004, 21:06
- דף אישי: הדף האישי של רעות_ג*
ניר אתם בטח זוכרים איזו
ניר
יש לנו חתול חדש
גור קטן מעורב בן שישה שבועות
לבן חברותי עם עינים ירוקות
יש לנו חתול חדש
גור קטן מעורב בן שישה שבועות
לבן חברותי עם עינים ירוקות

ניר אתם בטח זוכרים איזו
רעות מה שלום פיצי הכול בסדר גדל תרמתם עוד ארנבים אם את רוצה אני יכולה לבוא לישון אצלך שבת הבאה אבא אומר שעוד שבועיים נעבור לבית החדש אם את רוצה בואי לראות אותו עכשיו רק צריך לשים מעקה להעביר חפצים ולעבור לבית. { }
-
- הצטרפות: 06 אפריל 2005, 10:34
- דף אישי: הדף האישי של ניר_אתם_בטח_זוכרים_איזו*
ניר אתם בטח זוכרים איזו
היי מי פה? לא הייתי כאן הרבה זמן אולי הדף יכול להתחדש?