נועה ברוך

אנונימי

נועה ברוך

שליחה על ידי אנונימי »

|עץ| דף בית אישי |עץ| (עודכן בנובמבר 2010)

דפים למעקב ב-מה חדש:
נועה ברוך
קצת עלי
מאז שנולדה ביתי (7.5 שנים) אני מרגישה כאן בבית. חברות יקרות ואהובות עד מאוד הכרתי, והרבה קשרים נוצרו ונרקמו בזכות האתר הנפלא הזה.
לפני כשנה (ספט' 2009) נפרדנו סופית מהחינוך הביתי, תקופה מופלאה וחשובה מאוד בחיי .

חינוך ובריאות הם התחומים שבהם אני משתכשכת בהנאה כבר יותר מ- 20 שנה.
מגדלת ילדים החל מגיל 12 בקיבוץ, מתחברת עם ילדים הישר ברמת הנשמה ויודעת כי במהותי הגעתי לכאן כדי לשמור עליהם, לדאוג להם לתנאי מחייה בריאים.
כדי לתמוך בשליחות שלי הקמתי גן ילדים (בת"א), ולפני שנה וחצי בי"ס פתוח בכפר הירוק.
בין לבין העשייה והיזמות החינוכית והחינוך הביתי הוכשרתי ועסקתי בקוסמטיקה ובריפוי - ריפוי הוליסטי
למדתי וטיפלתי ב- הומיאופתיה, ביו אנרגיה, הילינג ותקשור. כעת עוסקת בריפוי אנרגטי ובקוסמטיקה טבעית - אורגנית.

הבלוג שלי - עוצמת הבריאה

|#| עוסקת ב ריפוי אנרגטי -
באמצעות כלים עוצמתיים הפשטות שבאלוהות המתקבלים בתקשור ע"י נילי בכר

ריפוי המאיץ תהליכים ומזרז שינוי פנימי עמוק לעבר בריאות בכל הרמות
ריפוי היוצר התחזקות פנימית ומאפשר נינוחות וקבלה לצד העצמה
ריפוי המוביל לחיבור חדש עם מציאות משתנה, ועם אמת פנימית חזקה ויציבה
ריפוי היוצר מימוש מועצם והגשמה משמעותית למי שבוחרים בשינוי או בוחרים להתקדם ולהתפתח בדרכם

|#| עוסקת ב הזנה בריאה - מביאה טכנולוגיה חדשנית - הזנה רב מערכתית.
הזנה חיצונית ופנימית באמצעות טיפול קוסמטי מפנק ומעצים. פינוק לגוף ולנפש, הזנה 100% טבעית לעור ולנשמה @}

|מתנה| |#| |מתנה| |#| |מתנה|

בנוסף:
עוסקת ביזמות "לגדול בריא" - חינוך לבריאות ובריאות בחינוך.

@} |L| @} |L| @}
מחפשת לבארטר מורה לצ'י קונג/יוגה/פלדנקרייז שרוצה בתמורה לשיעור לעשות תהליך של צמיחה, התעצמות ושינוי/ריפוי המלווה בשיחה ובתדר אנרגטי מרפא.
@} |L| @} |L| @}

פרטי קשר:
גרה בעמק-חפר
קשר בדוא"ל: noaheal at gmail.com
או בטלפון : 050-8821287.
הבית שלי בפייסבוק מוזמנים ל |Y|

@} |עץ| |תמר| @} |עץ| |תמר| @} |עץ| |תמר| @} |עץ| |תמר| @}

מסר
"אם אתם מרגישים שאינכם מתקדמים במסע שלכם במהירות שהייתם רוצים להתקדם בה, או באותה דרך כמו אדם אחר, זכרו שזהו המסע שלכם ושהוא ייחודי לכם. אף אחד אחר אינו חולק את ההיסטוריה הייחודית שלכם ולכן אין זה אפשרי שתנועו במהירות רבה יותר או באיטיות רבה יותר מאדם אחר...
הוקירו והעריכו את המסע שלכם אל השלמות כיוון, שכל שלב חשוב לצמיחת הנשמה שלכם. ראו את עצמכם כמי שמתקדמים, בכל יום, ודעו שאתם נעים קדימה בקצב הנכון והטוב ביותר עבורכם."
ג'ניפר הופמן

דף מוצנע
@} |עץ| |תמר| @} |עץ| |תמר| @} |עץ| |תמר| @} |עץ| |תמר| @}

It's a present to be present in the present
תמונה

דפים בהם כתבתי
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=7&sort=-T]
על אומגה 3 מזרעי מרווה צ'יאה

אומגה 3 מצמח המרווה: Omega 3
100% שמן אומגה 3
טבעית בכבישה קרה מצמח המרווה.
כשרות: השמן מאושר בד"ץ

שמן מרווה מכיל ריכוז גבוה ביותר של אומגה 3- 62% ב- 100 ג'

מה זה אומגה 3?
שם כולל לקבוצה של חומצות שומן. חומצות שומן אלה אינן מיוצרות ע"י הגוף, אולם הן חיוניות וחשובות מאוד לתפקודו התקין של הגוף. לחומצות שומן האלו שני מקורות:
• 1. מקור צמחי- שמן המרווה, עלים ירוקים ושמנים צמחיים(ALA)
• 2.מקור ימי- ישנם קבוצה של דגים ואצות ים המכילות
אומגה 3
.( DHA,EPA)

למה תורמת אומגה 3 צמחית (ALA) בזכות עצמה ללא קשר להפיכתה לחומצות אומגה 3 ארוכות? (DHA,EPA)

לאומגה 3 צמחית תועלות רבות וביניהן:

• 1. ללא תופעות לוואי, לא גורם לריח רע מהפה.
• 2. עוזרת בצורה משמעותית לבעיות קשב וריכוז.
• 3. מסייעת בשמירה על בריאות הלב ועל בריאות המוח.
• 4. מסייעת בשמירה על בריאות העור והשיער.
• 5. נלחמת במחלות דלקתיות.
• 6. מסייעת להתפתחות תקינה של עוברים ותינוקות.

שתי עובדות חשובות בנושא אומגה 3 ממקור צמחי:

• 1. חלב אם מספק לתינוק אומגה 3 צמחי.
• 2. האיחוד האירופאי מחייב להוסיפן כתוסף חיוני לפורמולות המזון של הילדים אומגה 3 מן הצומח לפורמולת חלב לתינוקות.

מהם היתרונות של שמן המרווה?
  1. בטוח לשימוש לכל קבוצות הגיל.
  2. עשוי מכבישה קרה וגידול קפדני משך 8 חודשים למחזור הגידול,ומופק מ 100% תכולת הגרעין על סגולותיו.
  3. יכול לשמש תחליף איכותי וטבעי לאומגה 3 המצוי בחלב אם – לנשים שאינן מניקות
  4. אינו מכיל מתכות כבדות (המשפיעות בהצטברותן ברקמות הגוף על תפקודי כלל המערכות לרעה) .
  5. אינו מתחמצן בקלות (נשמר מעל לשנה בטמפרטורת החדר ---נדיר !!!)
  6. אינו מכיל אלרגנים
  7. אינו מכיל גלוטן
  8. אינו מכיל יוד
  9. אינו מכיל קבוצת ה PCB ודיוקסינים.
  10. מכיל ויטמין E טבעי לסוגיו ו-Q10 טבעי.
  11. יחס האומגה 3 אומגה 6 הוא 3:1 לטובת האומגה 3.
  12. מכיל סטרולים צמחיים טבעיים ברמות גבוהות .
  13. מכיל אומגה 9 ( חומצה אולאית) טבעית.
  14. מכיל אנטי אוקסידנטים טבעיים חזקים.
  15. אנטי דלקתי ואנטי בקטריאלי
  16. אנטי פטרייתי,אנטי ויראלי.
  17. חומרים אנטי סרטניים.
  18. כאשר מדולל בשמן נשא – משמש כחומר אפקטיבי במיוחד נגד פטריות,הגנה וטיפול בפגעי העור.
  19. מכילה למעלה מ 100 רכיבים ביולוגיים פעילים וחשובים לתפקוד תקין של האדם.
  20. השילוב של סך החומרים בשמן מתפקד כ"תרופת פלא" למחלות רבות הפוקדות את האדם.
  21. ועוד...
עדויות : צרכנים רבים מעידים על נסיגה של מחלות (ביניהן הקרויות חשוכות מרפא),בדיקות הדם מתאזנות.מחלות דלקתיות אקוטיות וכרוניות נעלמות ,עליה ברמות הזיכרון,הריכוז והקשב הן בילדים והן בבוגרים ועוד...
שיפורים עתידיים : בימים אלו נאספות עדויות הצרכנים והפציינטים שישמשו עדות חיה.
כמו"כ ,בתי חולים ומחלקות מחקר שוקדות על עבודות ונחקרים חדשים המייחדים את שמן המרווה משאר סוגי אומגה 3 הקיימים כיום בעולם.

המלצות לשימוש :
לאדם בריא ולצרכי מניעה חצי כפית עד כפית ביממה.
במצבים כרוניים ,טיפוליים וכדו' יש להגדיל את המינון.
אופן השימוש : מומלץ לצרוך עם או אחרי האוכל בבוקר ובערב.
לתינוקות ניתן לטפטף מספר טיפות לפה או ע"ג פורמולת המזון .
תופעות לוואי אפשריות : ככלל ע"פ בדיקות החוקרים,אין כל תופעות לוואי בכל קבוצות האוכלוסיה, יחד עם זאת לעיתים תתכן תחושת עצירות בתחילת השימוש ואין להיבהל מכך.
כמו"כ,אם יוצאים פצעונים,תחושות גרד וכיו"ב,סימן שהגוף מתחיל להפריש את רעליו ולהתאזן ואין לדאוג מכך.
במקרים רבים,בעיות כגון שינה לקויה,זיכרון לקוי,"פתיל קצר",חוסר רוגע, כאבים דלקתיים ועוד...מתחילים לדעוך תוך ימים בודדים של שימוש.
במקרים כרוניים,רואים רבים תוצאות תוך שימוש של 2-3 חודשים בלבד.

טיפ : רצוי להתמיד משך 2-3 חודשים לפחות ,ע"פ ההנחיות לעיל ,ולשפר משמעותית את איכות החיים ובריאות הגוף והנפש.
שמן המרווה הינו המענה לאורח החיים המערבי של מרדף אחרי הזמן, מתחים נפשיים, פעילות גופנית לא מאוזנת ותזונה חסרת ערכים תזונתיים.

חומצת השומן אומגה 3 אינה מצויה ביחס הנכון בשילוב אומגה 6 ו-9 בתפריט הנורמטיבי הישראלי ואילו בשמן ניתן למצוא את היחס המועיל בין חומצות השומן.
  • עשיר בוויטמינים E,A ,אומגה 3, 6 ו-9. הסינרגיה של הוויטמינים הפעילים מסייעת לבריאות העיניים, העור והריריות.
  • מחקרים מראים שאומגה 3 מסייע לילדים עם הפרעות קשב וריכוז ובמצבים מנטאליים שונים.
  • מסייע לשמירה על בריאות הלב והמוח.
  • משפר זרימה תקינה של הדם.
  • אנטי דלקתי
  • מסייע לתפקוד תקין של מערכת העיכול ובתהליך ההרזיה.
  • אינו מכיל מתכות כבדות וכספית כמו בשמן דגים.
  • מפחית את רמות השומנים בדם וטריגליצרידים. מעלה הכולסטרול הטוב ומפחית הרע.
  • מאזן את רמת הסוכר בדם.
  • מסייע לאיזון הורמונאלי ואנטי אייג'ינג.
  • עשיר בנוגדי חמצון הנלחמים ברדיקאליים חופשיים, ומסייע לניקוי הרעלים מהגוף.
  • השמן מסייע לשיפור גמישות העור ולבריאות השיער והציפורניים.- בשימוש פנימי וחיצוני.
  • נוח וקל לשימוש. ללא טעם לוואי וריח. מתאים לתיבול סלטים או לשתייה כמו שהוא.
בהמלצת ד"ר הילה גבע אבירם PHD יועצת מקצועית של "תבואות" מנהלת רשת מכללות "מדיטבע" לרפואה משלימה.

המלצה אישית שלי על השימוש באומגה 3 ממרווה:
זה לגמרי אמיתי ואישי.
אימי בת 85, כבר כמה שנים שהפעילות המחשבתית שלה הולכת ומתדרדרת, הזכרון שלה שואף לאפס, היא אומנם זוכרת ומזהה אנשים אבל מעבר לכך שוכחת מיד כל מה שקרה, נראת ומתנהגת כמי שאינה מחוברת למה שקורה (אפטית וגם שקועה בעולמה).
במפגשים המשפחתיים בהם נוכחת אימי היא אינה משתתפת בשיחה, יושבת איתנו, אך אין לדעת מה נקלט בראשה, מה היא שומעת, מרגישה או חושבת .

לפני כחודשיים החלטתי לתת לאימי אומגה 3 צימחית ממרווה היספנית (צ'יאה).
אפשר לומר שהתכשיר "נפל" לידי, כחלק משלל מוצרי בריאות ואקולוגיה, אותם התחלתי להפיץ במטרה להרוויח עוד קצת כסף.
שמחתי שאין טעמי לוואי (דגים) וחשבתי לעצמי "לא יועיל - לא יזיק".

לפני כשבועיים נוכחתי, בהפתעה גמורה, באימי ששבה לתקשר איתנו. (הפיליפינית שעובדת אצלה אמנם אמרה לי אבל זה לא נקלט)
אימי הביעה דעתה על פרשת קצב האנס, סיפרה על חברה בקיבוץ שנפצעה, ידעה וזכרה לספר על מישהו שנפטר, זכרה שבבוקר התקשרה גיסתה, זכרה שהקומקום התקלקל....
הקריאה לנו משהו שהצחיק אותה מהעיתון.

הפתעה, כבר כתבתי?
שמחתי מאוד שאחותי היתה שם, כי אחרת וודאי לא היתה מאמינה לי. שתינו לא האמנו, עדיין מתקשות להאמין.

זיקנה ודמנציה זה קשה, והנה, יכולה להיות גם בשורה כ"כ משמחת לאחר שנראה כי טוב יותר כבר לא יהיה "רק שלא יהיה יותר גרוע"
מדובר בשמן אומגה 3 צמחית, ממרווה. מי שרוצה פרטים על המוצר מוזמנת לשאול אותי.

כמובן שאני מרשה להעביר מייל זה לכל מי שתראו לנכון שהמידע יכול לסייע לו/לה

הרבה בריאות, וקלות בטיפול בהורים
נועה
שבב מיגון מקרינה סלולרית
פרטים נוספים
שבב המיגון
מדבקה קטנה המודבקת בצידו האחורי של המכשיר הסלולרי, ניתן גם להעברה לטלפון אחר

בעשור האחרון הופיעו בשוק העולמי מדבקות ואמצעים אחרים, האמורים למזער, לנטרל או לספוג קרינה סלולרית. מוצרים אלו נכשלו בשוק, כיון שנתגלה שכל התערבות בקרינה של מכשיר סלולרי מביאה לתוצאה הפוכה. המכשיר משתמש ביותר אנרגיה על מנת לקלוט את הקרינה הנדרשת לו, וכך גם נשחק ונהרס מהר יותר וגם הופך להיות מסוכן יותר.

green Shield הינו שבב מיגון הקרינה הראשון והיחידי בעולם שאכן מצליח לנטרל את השפעות הקרינה הסלולרית על בני אדם. השבב עושה שימוש בטכנולוגיית "אנרגיה ננו-אפס", אשר פותחה ב-20 השנה האחרונות, לצורך הגנה מקרינת הפלאפון.

מה הבעיה בקרינה ואיך פותרים אותה?

תאי הגוף שלנו משחררים פולסים חשמליים זעירים היוצרים אינטראקציה עם תאים סמוכים. תקשורת זו הינה הכרחית לתפקוד נורמלי של הגוף. התאים פולטים וקולטים אותות האחד מהשני כל הזמן, בצורה של רעידות או תנודות.

חשיפה לשדות אלקטרומגנטיים, כמו קרינת הטלפון הסלולרי, משבשת את התקשורת וגורמת רטט עז במולקולות המים שבתאי הגוף. רטט זה גורם לחימום הרקמות ולהרס מוגבר של תאי הדם. השבב של green Shield מונע את הרטט, שומר ומחזק תקשורת בין-תאית ועוזר למשתמשים בו לחוש פחות מותשים ויותר אנרגטיים וערניים.

green Shield הינו הפיתוח היחיד לבלימת השפעות הקרינה, אשר נבדק בצורה מקיפה, כולל בדיקות דם, בדיקות תרמוגרפיות ובדיקות מחקר על תפקוד מערכות הגוף בחשיפה לקרינה אלקטרומגנטית ממכשירים סלולריים. בדיקה זו אושרה ע"י ה-FDA, והמוצר אף נבדק וקיבל את תמיכתו והמלצתו של ראש מכון התרמוגרפיה הבינלאומי.
לתוצאות הבדיקה - היכנסו לקישור שלמעלה, באתר.

לאחר 13 שנות פיתוח ואין ספור בדיקות ומחקרים, הממצאים הם חד-משמעיים, פשוטים וברורים.
green Shield הוא הפתרון הראשון והיחיד לקרינה הסלולרית. זה פשוט עובד.

פנינים מהבית
שעת לילה יחסית מאוחרת והקטנה ( שנתיים וכמעט חצי ) עייפה:
כשאני משכיבה אותה במיטה - היא בטון בוכה (של נו - כבר..): אני מאחרת..
אני - לאן את מאחרת?
היא - לחלומות שלי.
|*|
הקטנה מנסה להוציא במבה מהשקית
"לא יוצאים לי הבמבים !"
|*|
הקטנה (שנתיים ושמונה): "אימא, את יודעת מה זה לחיות?"
אני: "מה זה?"
היא: "להיות. לחיות זה להיות."
|*|
  1. 2.06
"אמא, עשיתי פיפי ממוהר... כזה שרץ מהר מהר לשרותים שלא יצא במכנסיים"
|*|
תגובות לסיפורים:
על העץ שבאו וחתכו אותו -
"זה לא עצוב כי זה רק תמונות מהספר"
על הדבורים ואיך שהן מכינות דבש ושומרות עליו טוב טוב שלא יקחו -
"אנחנו לא לוקחים להם, אנחנו קונים.."
|*|
אוגוסט 06:
"חטפני הוא לא בטיחותי, חטפני הוא ההפך מהמושלם"
|*|
אני מפורעת (פרועה)
|*|
המפלצת באה לבדוק מה שלומנו, בבית מחכה לה בייביסיטר כי ההורים שלה הלכו לעבוד.
|*|
אני - תחשבי מה בא לך...
היא - אני לא יודעת איך לחשוב, המוח שלי עף ברוח
אני: לאן הוא עף?
היא: רחוק, לאמריקה. הוא עף לבקר את דודה אסתר ובלילה יחזור. אז אני לא יודעת, תחשבי את!
|*|
חותכת סלט עם אבא:
הוא - תנסי לחתוך ריבועים קטנים
היא - אני לא יודעת מה יצא!
|*|
כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות כבאי ( ספט' 06 - רה"ש )
|*|
בא לי להכנס יום אחד לתוך הטלביזיה.
|*|
אמא, אני לא אגדל להו-ל-מים כי לא דגרת עלי
|*|
גם סינדרלה, גם בת הים וגם היפיפיה הנרדמת רוקדות עם הנסיך (!)
|*|
אני - "את לא בשלה עדיין לשינה.."
היא - "אימא, ילדים לא מבשלים!"
|*|
הגברת שותה ואני מברכת "לרוויה" ומסבירה : כשאוכלים אומרים "בתאבון", כששותים אומרים "לרוויה" .
היא : לא נכון ! אומרים "חיים"!
|*|
אימא, את רוקדת פשוט נהדר!! למדת ממני לרקוד בלט.. ( דצמבר 06 )
|*|
"אני לא אוהבת חלב אורז.."
אני - את תמיד שותה אותו.
"רק אם זה אורגני אני אוהבת.. זה אורגני ? "
אני - כן
"אז אני אוהבת!"
  1. 04.07
"מעניין של.... אין אבא"
  • ..... בחרה לגדל ילדים לבדה מבלי להתחתן
"את ואבא התחתנתם? .... התחתנו ?
אז כדי להיות אבא צריך להתחתן?"
  • לא, אפשר גם בלי להתחתן, ..... בחרה לגדל ילדים לבד.
"אם יש אבא, אבא יכול להתווכח עם אימא, אם אימא לבד היא עושה מה שהיא מחליטה רוצה"
|*|
הגרעפס הזה אומר שסיימתי לאכול, אבל אני בהחלט לא סיימתי לאכול, אז הגרעפס הזה טועה!! :-D
|*|
אמא, אף אחד כאן לא שופט שקובע מה טוב ומה לא טוב

@} :-) @}
ציטוטים אהובים
אורנה שפרון :
_ככלל, איני מאמינה בחינוך על פי תוצאות. לעניות דעתי, אין לנו אף פעם שליטה על תוצאות החינוך שלנו. החד-פעמיות של כל ילד, של כל מערכת הורה-ילד, של כל מערכת נסיבות-ילד, אינה מאפשרת כל הבטחה לעתיד כזה או אחר.
לעומת זאת, יש לנו בהחלט אפשרות למצוא את הדרך השלמה בעבורנו - או לפחות להשתדל.
בכך אנחנו משיגים שני דברים -
אחד - אנחנו לא מעמיסים על ילדינו את הפנטזיות שלנו, את הציפיות שלנו וכו'.
שני - אנחנו לא מעמיסים על עצמינו את הפנטזיות שלנו, הציפיות שלנו וכו'
ובכך אנחנו מפחיתים הרבה הרבה מתח מהמפגשים שלנו עם ילדינו.
ובנוסף - הרי בכל מקרה אנחנו בוחרים את הנסיבות של חינוך ילדינו, אז לפחות בתוצאותיו אנחנו יכולים להניח להם את החופש._
בית הספר הוא מסגרת שמעוותת את העולם החברתי. בתור מבוגר משכיל, אתה לא נמצא במצב שדומה לבית ספר. האנשים שאתה מסתובב איתם פחות שטחיים. הבוס שלך הוא לא בעל שליטה מוחלטת על הזמן שלך. והסיכוי שתחשף לאלימות פיזית או להתעללות נפשית קטנה בצורה ניכרת.
לעומת זאת בבית, אם ההורה מתייחס אליך כאל אדם אחראי, אתה בעצם לומד מה זה חיים חברתיים של מבוגר. אתה מקבל חיזוקים על דחף הלמידה והסקרנות שלך, ולומד על אחריות בלי להיות נתין. לא פלא שמחקרים מוכיחים, שילדים שגדלו בבית, מפותחים יותר גם מבחינה חברתית. <טוקבק גאוני, מתוך כתבה בעיתון>
והכל התחיל בהחלטה החלטית אחת: להיות בשפע ושכשעושים את הדבר שהכי אוהבים הכסף מגיע ממליון מקורות שונים.. החשוב הוא להתמיד עם ההחלטה הזו ולדבוק בה גם כשלא קורה כלום, כי אז פתאום כאילו אחרי שמחליטים את אותו דבר המון פעמים, עוברים איזה מסה קריטית כזאת, והכל נפתח ומתחיל לזוז. צריך לזכור שהאמונות שציינתי הן אמונות שרובצות בנו לא מעט שנים, ולכן צריך להיות החלטיים בפרידה מהן.
אני אמא מתוך בלוג אני אמא
אורנה שפרון
_ויש כאן כאילו סתירה - כי אני מאמינה שבסופו של דבר מה שטוב בעבור הילד טוב גם בעבור אמו, ולהיפך. ולכן את יכולה להתחיל ממך או ממנו - זאה לא משנה. בסופו של דבר תגיעי לאותו הדבר.
זאת אומרת - שאם את מזהה שאת זקוקה לגבולות יותר ברורים בקשר שלכם, ותאפשרי לו לפגוש את הגבולות שלך מתוך תחושה שלמה, זה יהיה הטוב ביותר בעבורו.
ולעומת זאת אם את מזהה שאת זקוקה לדבר ההפוך - להגמשת הגבולות שלך, ותאפשרי לו לפגוש את זה ללא פחד מצידך - זה יהיה הטוב ביותר בעבורו.
ולא רק בעבורו אלא בעבור כל בני המשפחה._
מתוך התייחסות מעצימה לילדים
_לי חשוב להמנע מלשדר לבת שלי שהיא "לא בסדר" או שהיא "אשמה" במשהו או שאני כועסת עליה בגלל התנהגות "לא רצויה" (התנהגות אלימה או כל התנהגות "לא רצויה" אחרת).
אני כן מעבירה לה את המסר ש"לא מרביצים", אבל אני עושה את זה באופן ענייני, נקי, בטון חיובי ועם הרבה אהבה שנוכחת, לא בנזיפה. לא רק שהמסר עובר היטב גם כך, אלא שלכעס ולהאשמה יש תופעות לוואי לא רצויות.
לתפיסתי, אלו הרגעים הראשונים בחיים בהם עשוי להתחיל להיווצר הבלבול בין אחריות לבין אשמה (פירוט על הבלבול והשלכתיו יש בדף אחריות מול אשמה). איך זה קורה? ילד מתרגל לאט לאט לרעיון שכאשר הוא טועה במשהו או עושה משהו שלא מקובל - הוא אשם, ומגיע לו עונש. בהקשר הזה גם נזיפה, טון כועס או מבט מאשים הם עונש. כשהוא מתבגר הוא מביט על העולם מבעד למשקפיים של "אני לא בסדר", והופך את הטקטיקה של הלקאה עצמית לטבע שני שלו.
בעיה נוספת היא שבדרך זו הילד לומד להתרגל לצורת דיבור מחלישה במקום לצורת דיבור מעצימה. הוא מתרגל לעובדה שכך ראוי שידברו אליו וכך ראוי שהוא ידבר אל אחרים. כעס והאשמה, בעיני, תמיד מחלישים. תמיד מותירים את האדם האחר (ילד או מבוגר) עם תחושה בסיסית שמשהו בו, במי שהוא כאדם – הוא לא בסדר. ילדים (לעומת מבוגרים, שגם הם לא תמיד) לא מסוגלים לעשות את ההפרדה בין ההתייחסות למעשה שעשו לבין מי שהם, והחיבור הזה נחקק בנפש הצעירה._
אני לומדת כל יום מחדש לראות ביכולת לבנות את עצמי כאמא אתגר שהוא לא פחות מכל אתגר אקדמי שהוא. לגדל ילדים שמחים ובריאים בנפשם זו התמודדות נפשית-רגשית-רוחנית אך גם אינטלקטואלית, וכאשר יש כוחות כאלו, זה אדיר לנתב אותם למסלול של גידול הילד בדרך היצירתית והייחודית שאת ממציאה עבורו.
מירי של שקד בדף עייפות ודיכדוך כרוניים
אני אוהבת את החינוך הביתי ולו רק כי הוא מאפשר לילד להקיץ בטבעיות ונינוחות, להביט סביבו ולחשוב בשקט, על מה היה אתמול, על מה הוא רוצה היום, על מה חלם, ומה הוא רוצה לעשות כשיקום מהמיטה... יש מקום לביטוי כל קשת הרגשות, הפחדים והמאוויים. יש לזה זמן. ויש מי שמעוניין להיות שותף להם.
ענת גביש מתוך ענת גביש
באותם מקרים שהפסקתי אותם, לא אפשרתי להם לגלות את נקודת האיזון.

אני לא יודעת אם הגענו לאיזון. אני עדיין לא יודעת איפה נקודת האיזון. אבל אני יודעת שבשביל למצוא אותה, חייבים להיות חופשיים לחפש, להתנסות, להתלכלך.
יונת שרון מתוך בזכות הליכלוך
כמה הלחץ להיות מושלם רק מרחיק אותנו מחוויה של היות שלם...
אורה גבריאלי מתוך המסע אל הלב
והנה אתמול בזמן שקראתי את "teach our own" נתקלתי בציטוט מפי אלברט איינשטיין אותו תרגמתי (לא רעיון מהפכני אולם בכל זאת כתוב יפה):
"למעשה זה לא פחות מאשר נס ששיטות ההוראה המודרניות טרם דיכאו לחלוטין את קדושתה של הסקרנות לחקור.
שכן הפרח העדין הזה, מלבד הזדקקותו לגירויים, זקוק לחופש; בלעדיו ייהרס וישבר ללא הפסק.
טעות מרה היא לחשוב שההנאה הגלומה בהתבוננות ובחקר יכולה להתפתח בדרך של כפיה ותחת תחושת חובה.
נהפוך הוא, אני מאמין כי אף מחיה טורפת אפשר היה לגזול את פראותה, לו ניתן היה, בעזרת שוט, להכריח אותה לטרוף ללא הפסק, אף כשאינה רעבה. זאת, במיוחד אם הטרף, אשר מוגש תחת כפיה שכזו, נבחר בהתאם למטרה זו".
א. איינשטיין.
מיכל דנקנר מתוך לשכנע לטובת חינוך ביתי

מה שאת אוהבת - צריך להיות סביבך.
מה שצריך להיות סביבך - רק מה שגורם לך אושר, ומשמש אותך.
אבל לשמור דברים שאת לא צריכה ולא אוהבת כי "אולי פעם אצטרך" ו"זה עלה המון כסף" - זה רעל לחיים.
הדבר הכי חשוב בשיטה של פליי ליידי הוא להוציא מהבית כל דבר שלא משתמשים בו ולא אוהבים אותו.
בשמת א מתוך אמא מותשת
אמר מי שאמר-
הכעס הוא כמו המנורה באוטו שנדלקת כשמשהו אינו תקין - זה לא הדבר עצמו.
הוא מתריע שעלינו לחפש עמוק בתוכנו מה חסר לנו, מציק וכואב לנו.
הכעס מעיר אותנו
ומאיר לנו את הדרך
יעל בריסקר - לוותר על הכעס
ככל שתחושי יותר בטוחה ברגשות שלך, כך הסביבה תציב לך פחות אתגרים ועימותים.
ענת שן לוי מתוך יומן הריון במתנה
הודי לעצמך, לגופך, לתבונתך, לעוצמתך
בשקט. בלב. תודה גדולה
הודי לתולדות חייך, למי שהיית ולמי שהיה העולם בעבורך, הודי על הטובה והודי על הרעה, על הסבל, ועל כל מה שאת מתרפקת עליו. הודי על האפשרות לחוות את כל החוסר הזה, הודי על כל מה שיש.
אותה הודיה פנימית על המובן מאליו, על היש, על הזכות לקבל את החיים האלה בגוף החי, במודעות עצמית, וברמה סבירה של שפיות, חזרה שוב ושוב על המילה תודה.
תודה. תודה למה שיש, תודה על מה שאין, שהכל באמת בתואם מושלם, ואם תתבונן לאחור תוכל לראות את התואם הזה.
(צפריר שפרון, הזוגיות שלנו משתפרת)
בחרי את אשר תבחרי, ההבדל בין עבדות לחירות הוא היכולת לעמוד מאחורי מעשייך, בעבר, בהווה ובעתיד.
צפריר שפרון מתוך ילדה טובה וסמים
יוצא לי קלף "לידה", ואני שומעת קול בתוכי שאומר, לידה לא חייבת להיות של ילד. הידע קיים בי. אני יודעת איך לתת לזה לקרות. אני יכולה לעבור את התהליך הזה כמה פעמים שארצה. עלי רק להסכים להתמסר, לתת למה שרוצה להיולד, מקום להזרע, לגדול ולצאת החוצה. אני מבינה שכל שאלד, עובר דרכי, הוא לא שלי. איזו זכות זו להיות אישה.
תמר בן חור מתוך בלוג שלום מאוסטרליה
שינוי גישה עשוי להתרחש כאשר אנו מכירים בקיים כפי שהוא ומברכים עליו. יש להודות על המובן מאליו. זה לא עניין דתי, זה אפילו לא קשור באמונה. שכן ההודייה על המובן מאליו מניחה בפנינו פרופורציה אחרת לגבי הטוב והרע בחיינו. איננו יכולים להתעלם מהכאב, זה טבעו של כאב. אנו נמצאים מתעלמים מהטוב, אנו נוטים להתעלם מהמובן מאליו במקום לברך אותו.

כאשר אנו לומדים להתבונן במצוי ולקבל אותו כפי שהוא ואפילו לברך עליו, אנו "מקבלים אישור" מהמציאות לעצם היותנו חלק ממנה, ומתחילים לברך עליה על פני לקלל, ומכאן להפוך את הקללה לברכה ואת המצוי למציאות רצויה.
כאן אנו זוכים בריבונות עצמית המקנה לנו את האפשרות לשלוט בחיינו כפי מידתנו, ולזכות בחירות גם כאשר המציאות כופה את עצמה עלינו.

צפריר שפרון מתוך אמא מאוהבת
בעצם שאלת השאלה באתר הפתוח יצרת לעצמך הזדמנות להפגש עם עצמך באופן רחב יותר.
אורנה שפרון ל פיצה מחפשת כיוון
כדי להפטר מרגשות האשם תנסי להסתכל אך ורק קדימה, לעתיד, למפגש הבא, לרגע הבא בו זה יקרה. רק על מה שאת יכולה לעשות בעניין ולא על מה היית יכולה או על כמה לא היית בסדר
עירית לוי מתוך התייחסות מעצימה לילדים
מפי צפריר שפרון
_שירה (08.04.2006 08:12):
צפריר שלום, רציתי להתייעץ בקשר לביתי בת השנתיים וחצי.
היא חוששת מאוד מאש, החל מגפרור ונר ובעיקר מדורה.. התגובות שלה מראות על פחד גדול.
גם לריח השריפה היא מאוד רגישה ( ובכלל לריחות ) . כשאנחנו נמצאים במקום שיש בו אש היא מתרחקת מאוד מהאש ומבקשת ללכת. וגם נצמדת אלינו מאוד.
אני מרגישה שיש כאן משהו שהיא מביאה איתה מחיים אחרים! כאילו חוויות שחוותה שנשארו כזיכרון מסוים. כי התגובות שלה הן חזקות מאוד ורגשיות.
אשמח לעזרתך.
תודה

צפריר שפרון (08.04.2006 11:25):
לשירה השלום והברכה,
כאן, טוב אם כך להניח שם גיבוי מלא. גיבוי מלא הוא אותו מקום בו לפחד, לחרדה, לתגובה הרגשית, לעוצמת הרגשות, למגוון הרגשות ולמגוון הדעות ניתנת לגיטימציה מלאה מצד הבריאה. זו, הבריאה מתייצגת בעיניה של בתך בדמותך ובדמות אביה. השכינה במובן הזה אם כך תהיה את והאל הטוב במובן הזה מתייצג כאביה של הילדה.
הגיבוי שמקבל כל אדם, כל יצור חי וכל אבן או שיח מהבריאה נמצא כמובן מאליו. גיבוי זה בא לידי ביטוי גם באותם חלקים גופניים, המקשרים במוחלטותם את הבריאה עם הגוף החי, הרקמה הפיזית של הקיום בעולם החומר, במובן הזה המוח הקטן מייצג את המובן מאליו, ומאפשר את תנועת היד לגירוד האוזן הן כאשר נמצא האדם בסערה והן בשיוויון הנפש.
למשל, כאשר בתך נמצאת בסערת החרדה, הפחד, החשדנות, הדחיה וההפרדה עדיין גופה מתפקד באופן מדויק ומספק לה את האפשרות לתפקד את חוסר תפקודה. נאמר, שהתרגשותה ניכרת לעין ברמה הפיזית, מבחינת אותו כוח מוחלט שמספק חיים תדיר אין לדבר כל משמעות. כוח זה שמתייצג דרך פעולת המוח הקטן מספק חיים תדיר בכל מקרה. גם כאשר נמצאת זו הקטנה משתכשכת במימי מעיין קסום וטפות אושרה נצבעות בכל צבעי הקשת, גם אז מסופקים חיים, כאמור בכל מקרה.
אותו מקור של כוח החיים, שאיננו נראה לעין מתוך המובנות מאליה, הוא שמאפשר את המובן מאליו.
בכל מקרה כוח המשיכה מתקיים, בכל מקרה ניתן האוויר לנשימה.
במובנים האלה, וטוב אם תפנים רעיונות אלה בדבר הגיבוי הרוחני שמקבלת את עצמך בחייך, כפי כל הברואים, ובמידתך המדויקת, נמצאת את עצמך מייצגת את הבריאה בעבור בתך. ומכאן בעבורה נמצאת את המקור שמספק חיים תדיר.
מכאן, שכפי שאת עצמך נשענת על הגיבוי הזה, מבחירתך המודעת להתקיים בעולם הזה, כך הנך מהווה משענת לבתך.
כאן, כפי שהבריאה מספקת לך את כל צרכייך, כך היה וכך יהיה, ללא כל קשר למי שאת היא, ללא כל קשר למעשייך, שבכל מקרה יש לך אוויר לנשימה ובכל מקרה מתקיים כוח המשיכה, כך מספקת את לבתך את כל צרכיה. במובן הזה, כפי שאת מבקשת אחר ייחודך - כך גם בתך.
במילים אחרות, תמיכה פשוטה בבתך, מקום שניתן להשען עליו, תוך התמקדות בבתך על פני התמקדות בחרדתה תביא לתועלת רבה. איפשור חוויותיה וקבלה מוחלטת של מי שהיא בהווה תניב תועלת לא משוערת, התבוננות על מה שמגלמת בתך והיזכרות במה שאת נטשת תפתח את הצוהר הזה דרכו את מוזמנת להתבונן בגובה העיניים אל הבריאה.
תודה רבה.
<שלם>_
_משהו חייב להשתנות לטובה. איך להביא את זה?
להתבונן, ולהביא את ההוכחות, כמו לראות את הראיות, למה שכבר השתנה, ולכל שינוי לטובה שהתרחש ומתרחש - עם כל נשימה.
אז, כשמתבוננת וממוקדת בנשימותיה, מודה, מעלה את תודתה העמוקה על עצם קיומה, ומכך רואה, ש'להביא את זה' אין כל צורך, אלא רק להסכים ששינויים אלה מתרחשים, ולברך עליהם.
במילים אחרות;
על ידי שינוי הגישה מ- לא מסכימה, כתנועה ראשונית, ל- מסכימה, כתנועה בסיסית, גם כאשר מסכימה לא להסכים.
גן העדן כבר כאן.
תודה לך.
<שלם>
כבר לא פה (16.03.2007 08:24):
כן. תודה. גן העדן באמת כבר כאן.
למה אני נחה בו לרגע ואז רוצה עוד אחד או אחר יותר טוב?
צפריר שפרון (16.03.2007 11:04):
נגה,
למה אני נחה בו לרגע ואז רוצה עוד אחד או אחר יותר טוב?
במובן הזה, הנפש עמלה כל חייה, ללמוד את המשך, במובן של למשוך ולמתוח את ההווה, דרך הסבל.
מתענגת על ההימשכות וכואבת את העונג הזה, בסבלה.
שכן, הסבל עולה מתוך אותה נבדלות- נפרדות, שמעלה הנפש, לשם תחושת קיומה, מובדלת כ'אני'.
כאשר חווה את שלמותה, מאוימת הנפש מאובדנה, שכן מתאחדת עם כל היש, ואז, מי היא? היכן מתחילה והיכן נגמרת.
זו התבנית, זה הדפוס.
עם זאת, כמהה הנפש ונוהה אחר אחדותה, ברמה הזו שמאשרת את נבדלותה דרך החסר, ומזהה את החסר, ונמצאת לוקחת את המזון ואוכלת את המזון, ומטמיעה אותו ומפנימה אותו להיות היא עצמה.
אז, כשמתמזגת עם המזון במקרה זה, נמצאת שבעה, מסופקת, שנמצאת מתאחדת עם היש.
כאן, אם כך, מבשילה הנפש אל אותו מקום בו ידיעת קיומה, ייחודיות קיומה, מובנות מאליהן, ויכולה אז, למשוך את הווה ההתפעמות או את הווה ההתאחדות, ולגלות שם את שלמותה, ולמשוך את תחושת השלמות, עד אשר, תחושה זו נמצאת כשלד לכל התחושות, ונמצאת זו מתקיימת במקביל עם תחושות של חוסר.
לשם כך, כל מה שמתבקשת אליו, הוא התבוננות, נקיה ככל האפשר, על האירועים, על רקע האירועים, ולהודות.
שוב, כפי שכבר נאמר בעבר, האושר אינו תלוי בדבר, אלא בנכונות לאושר.
תודה
<שלם>_
מפי הרופאה
לורסטין 10 מ"ג זה למבוגרים (מעל גיל 12 נדמה לי).
לילדים אפשר להשתמש בסירופ לורסטין - 5 מ"ל עד משקל 30 ק"ג, 10 מ"ל מעל 30 ק"ג (שזה בעצם מינון של מבוגר).
לקטנטנים אפשר להשתמש בפניסטיל.
אדמדמת מתאפיינת בחום 3-5 ימים והופעת פריחה לאחר ירידת החום.
שלשולים לאו דווקא קשורים, אבל יש הרבה ילדים שמשלשלים במחלות ויראליות, אפילו שהן לא מחלות שלשול בהגדרתן.
_ד"ר מלינגר מקבל בוולפסון. או ברשל"צ, שם הטלפון שלו:03-9529252
אם את בלאומית-הוא מקבל בת"א. אני הייתי אצלו דרך הקופה. הוא גם נחמד, לא רק מקצועי._
המומחה מס' 1 בארץ למח.
אם את מתכננת עוד הריון כדאי לעשות בדיקת דם לרמת הברזל והפריטין והחומצה הפולית, לא רק המוגלובין, כי הגוף צריך לחדש את המאגרים מאז ההריון הקודם, ובדרך כלל לוקח כשנה לעשות את זה, אז כדאי לבדוק).
נועה,
רופאים שבאים הביתה הם בד"כ כאלה שלא מצאו עבודה בשום מקום אחר, אבל לא תמיד.
לרוב אין להם מומחיות ברפואת ילדים.

בזמן מחלות ויראליות ילדים קטנים נוטים לשלשל או יותר נכון לתת "יציאות רכות". שלשול הוא גם עניין של מרקם (מיימי) וגם של תדירות. לרוב בילדים מנוזלים ניתן לראות צואה רירית שהיא ביטוי של נזלת/ליחה שנבלעת ע"י הילד.

כמה זמן כבר יש לה חום? חמישה ימים, או פחות? זיהום ויראלי יכול להמשך גם שבוע.

אם היא מתלוננת על אזור הלסת זה יכול להיות דלקת גרון וגם אוזניים. נסו לתת לה טיפות אוזניים במקום אקמול ותראו אם זה עוזר. אפשר שמן זית מעט מחומם (אבל את תשאלו אותי בדיוק איך, נסו את האלטרטיבים למיניהם באתר) או אוטידין/אנסטטיקה אחרי שחיממתם את הבקבוקון בתוך היד (שלא יהיה קר באוזן).

אם זו דלקת גרון - השכיחות של סטרפטוקוק בגיל הזה נמוכה, אבל קיימת. כדאי ביום א' להגיע על הבוקר לרופא שייקח משטח. גרון אדום ללא תפליטים אינו מבטיח שאין סטרפטוקוק. כמעט כל הזיהומים הסטרפטוקוקליים שלי היו ללא תפליט. ואני נדבקת המון מהילדים במרפאה.

משהו די מבלבל במחלה שלה כי לעיתים היא מתנהגת לגמרי רגיל, חמודה חייכנית ומשחקת = מרגישה טוב, וברגע זה מתהפך.
האם יש קשר לחום? ייתכן שכשיורד החום היא בסדר, וכשעולה היא מתחרפנת? אם ילד נראה בסדר כשיורד החום, מותר לו להיות מחורפן כשהחום גבוה ;-)

ייתכן גם שיש לה את מחלת הנשיקה - שהיא ממושכת יותר (גם כן ויראלית) ויש בה הגדלה של כבד/טחול - ייתכן שלכן הבטן נראית נפוחה.

אני מתחילה להרגיש 'פושעת' שרופא הילדים יאשים אותי בהזנחה, בעיקר אחרי התיאור שלך על סוג ד'
את לא צריכה לדעת את זה. מבחינתך הזמנת רופא - לא הזנחת. אל תרגישי רע. לכי ביום א' לרופא אם עדיין יהיה צורך.

וסתם עצה כללית לעתיד: אם ביום רביעי בערב נזקקתם להזמין רופא הביתה, ביום חמישי בבוקר, או לכל המאוחר בשישי, כדאי להבדק ע"י רופא הילדים שמכיר אותה. לא כדאי להכנס לשישבת בלי שרופא ילדים אמיתי יביע את דעתו.

שבת שלום והחלמה מהירה,
שרון.
הוא היה רופא אא"ג או רופא ילדים? אם הוא היה רופא ילדים - תדרשי לראות אא"ג.
אני לא הייתי שמה דזורן באוזן. חוצמיזה, שאם זה בכלל לא מגיע - אז למה בכלל לשים טיפות?
לגבי אנטיביוטיקה - שאלה קשה. לא זוכרת בת כמה היא, אבל ברגע שהמוגלה פורצת החוצה כבר אין חשש לסיבוכים היותר מסוכנים כמו מנינגיטיס ודומיהם. אבל בגיל צעיר גם אני הייתי נותנת אנטיביוטיקה.
שימי לב שהמינון כמו שצריך (80 מ"ג לק"ג ליממה של מוקסיפן, שזה בערך 5 מ"ל של מוקסיפן פורטה שלוש פעמים ביום לילד של 10 ק"ג)

לדעתי דייסות פרוביוטיקה זה סתם גימיק, אבל מה אני מבינה בזה...
גם חלק מהפרוביוטיקה שנמכרת לנו היא לא מה שאנחנו חושבים.
קינסיולוגיה חינוכית
קורס תרגילי מח – קינסיולוגיה חינוכית
אני ממש טוב בזה... זה הולך לי בקלות... אני זוכרת כל פרט...
או
איפה שמתי...? אני לא מצליח להתרכז... אני מאד רוצה, אבל....
הלוואי והייתי... זה... לא בשבילי... אם הייתי... אז...
נשמע מוכר? למח שלנו זה כן! זה מוכר כל-כך, עד שהצלחנו להפוך את המחשבות והרגשות האלו ל"תבניות" במוחנו שמופעלות על אוטומט.

יש דרך להעצים ולשפר את תפקודי המשאב הנפלא הזה שברשותנו – המח -
ע"י שיטה מרתקת המאפשרת למידה מחדש בכל תחומי החיים.

תרגילי מח הם סדרה של פעילויות חושיות מוטוריות ותהליכי איזון, העוזרות לרכישה ופיתוח של כישורים בכל תחומי החיים. השיטה מקדמת למידה משולבת של המוח כמכלול ומעודדת שילוב תנועה תוך שימוש בחושים עם הפעלת שני צדי המוח לצורך למידה.

התכנית מפעילה את 3 המימדים:
צידיות – לתקשורת מאוזנת שלי עם עצמי, שלי עם הסביבה.
מירכוז – ארגון הגוף לעבודה משוחררת ממתח.
מיקוד – לתפיסה, הבנה, שימת לב, לשינוי זווית ראיה ולהרחבת התובנות האישיות.

באמצעות 26 תרגילי מח ותהליכי איזון ממוקדים, נלמד איך לשנות "תבניות", לשפר ולהעצים אותן. נלמד להכין את עצמנו לכל סוג של לימוד ולהצליח, לקבוע מטרות אישיות ומקצועיות ולהשיגן, לשפר קואורדינציה ושיווי משקל, לשפר יכולות גופניות, להפחית ולנטרל רמת מתח וחרדה, לשפר תקשורת בינאישית, מיומנויות קריאה, כתיבה, יצירה, ביטחון עצמי ועוד....

שיטת תרגילי מח צמחה מתוך הקינסיולוגיה החינוכית בעקבות מחקר רב שנים של ד"ר פול דניסון, בנושא השפעת התנועה על תפקודי המח בלמידה, ובמקור נועדו לשפר מיומנויות למידה אצל אנשים עם דיסלקציה, קשב וריכוז.

כיום משמשת שיטת תרגילי מח – מורים, מחנכים, הורים, תלמידים, אנשי עסקים, מטפלים ומאמנים אישיים בחייהם המקצועיים והפרטיים לשיפור והעצמה.
הקורס מיועד למי שמחפש דרך פשוטה ומהנה לשינוי והעצמה לו ולקרוביו וככלי עזר בתחום המקצועי והטיפולי.

קורס תרגילי מוח הוא חוויה וגם למידה מעשירה - בעיקר על עצמכם!

12 מפגשים שבועיים - יצירתיים ומעשירים שמעניקים כלים יומיומיים להבאת איזון ושלווה לחיינו.
בסיום הקורס תינתן תעודה מטעם האגודה הבינלאומית לקינסיולוגיה חינוכית.

מיכל צמות* (2008-04-06T21:56:39):
הספר "חכמה בתנועה" של קרלה הנפורד
ברחובות - סמדר גפני. בטלפון 001 987 49 05
בהצלחה @}.

מיכל צמות (2008-04-06T21:57:59):
אני מכירה עוד כמה באזור תל אביב - ממליצה על סמדר גם בגלל המקצועיות וגם בגלל האנושיות.

קישורים בשבילי

שלא יאבד:
7740121 09 תמר שחר
מתקשרת ברעננה
_יועצת מס טיפלה בהצהרת הון וגם בדוח שנתי, משרד פרטי שלה אחד על אחד. .
אילנה מלחי - 037301731 [email protected]_
אני אפנה אותך למטפלת בילדים- היא מסטיקנית מקסימה וזו המומחיות שלה:
יהודית- 8803031- 0544.
_אני טבחית מוכשרת ויצירתית, עם התמחות רצינית מאוד בתזונה בריאה ונכונה ואהבה גדולה לבישול. הרקע המקצועי שלי הוא בתחום הפקת אירועים, בעיקר עסקיים אך גם פרטיים. אני מחפשת מקום, שהיה רוצה לפתח את עצמו לכיוונים נוספים, למשל : מסעדה שרוצה להרחיב את התפריטים שלה, או חנות מיוחדת, שהיתה רוצה למשוך עוד קהל במכירת אוכל מיוחד ויצירתי, או כל רעיון אחר. אוכל לתרום מזמני מדי יום במסירות ואהבה, ולכן חשוב לי שזה יהיה מקום מיוחד ו"בית חם".
אשמח לפניות והמלצות - 052-3259767 יוליה_
הרכב קולי נשי "קול האלה"
רונית שפי - מוזיקאית ומרפאה באמצעות שירה.

_שירי המעגל נכתבו והולחנו ע"י רונית, מוסיקאית מוכרת ומגוונת,העוסקת גם בהעצמת נשים ובריפוי באמצעות שירה.
לפרטים נוספים אנא התקשרו ל: 052-6445333_
אפשר לפנות לטלפון 1-800-773355 להשאיר הודעה - אם עונה מזכירה. יש לנו 25% - 20% הנחה על מכירה ישירה. ואם תגידו שאתם מבאופן אולי אפילו עוד קצת. על שני ספרים ומעלה גם לא משלמים דמי משלוח.
ענת שן לוי על קניית ספרים מהוצאת פראג
|*|
זקוקים לשיפוצים? לתיקונים קטנים בבית?
רוצה להמליץ על חבר - איש יקר, אבל לא יקרן - בעל ידי זהב שבהגדרתו את עצמו - "כל מה שיש לו יכולת להישבר אני יכול לתקן". הוא גר בבנימינה ומגיע לתיקונים ושיפוצים בכל האיזור.
אז אם אתם זקוקים - יש מישהו הגון עם המלצה חמה שלי - שמו נאור קפלן והטלפון שלו 052-3962503
|*|
חוה בת חיים
נכון... לא שמתי לב שאני זות שהתחלתי...:-(
העיקר פלז'ר , בואי נדבר בטלפון :03-5604891
להת' :-)

|*|
טל טיבי
דברי איתי ב- 04-6350014, 050-546-0492,
או צרי קשר "כאן" [email protected]
|*|
שרון ג
אני לא נעלבת משטויות כאלה ;-) הפולניה מדוללת אצלי יחסית.
מה נשמע? מה שלום האוזניים והילדה שמחוברת אליהן?

|*|
  1. סבון מוצק 'אסטוניש' של 'יעקבי'. מרטיבים את הסבון ומשפשים על הכתם. אח"כ מכבסים.
  2. סבון קליה בצורת גרגירים. מרטיבים, שמים את הגרגירים, משפשפים קצת בעדינות עד שהם הופכים למן משחה, משאירים 10 דקות ומכבסים.
שני אלה יעילים לכלמיני כתמים עקשניים. אפילו כתמי פירות.
|*|
האתר של בית הספר לריפוי עצמי של מאיר שניידר

|*|
אילת מ
לאיזה יוגה את מתכוונת?
למה שעשינו ביחד? את יכולה למצוא אינפורמציה ב www.taoshiatsu.co.il
תחת ki&heart school.
|*|
כוס קמח
רבע כוס יוגורט
רבע כוס שמן זית

לשים, זה נהיה מין בצק תוך שניה. משמנים תבנית רגילה עגולה, ועל זה משטחים עם האצבעות את הבצק.

|*|
מותגים וילדים ברחוב חובבי ציון 13 פ"ת
טלי מעין עירון שאני סומכת עליה לחלוטין מכינה סבון טהור משמן זית. דברי איתה. 0522322888
לרחלי ידיים קטנות שלמגען נדמה שהן ענקיות. ומדי יום רביעי בתל אביב. אפשר למצוא אותה בטלפון 054-5618663
|*|
אני קונה חמאת שיאה אורגנית באישור של חברת soil האירופאית, דרך עידו מגל בנהלל - 04-6515131 צריך לבקש ממנו מידי פעם אנליזות ואישורי קנייה מהמקור שלו, אבל אני סומכת עליו. אם יש לך אפשרות ליבא בעצמך - יש לי עוד רעיון מאיפה אפשר להשיג חמאת שיאה אורגנית.

ארני ש
מאוד אשמח
08-9443656
חלק גדול מהזמן אני בבית .
אחרי שמונה בערב ישנה (או מקוה לפחות...)

סיגל ניצן
הי! תמיד מפתיע אותי איך אנשים מגיעים אלי ולמה. אבל בכל מקרה משמח. תודה על העיצה עם הגדולה. אני בהחלט אנסה בפעם הקרובה. בכל מקרה- שמחה לבשר שבמפגשים האחרונים פתאום יש שיפור בלתי ברור. כאילו היא יותר רגועה ומסוגלת להכיל את מה שקורה.
והמייל שלי הוא: sigal nitsan@walla.co.il
מתוך: 100 אחוז אחריות
_שמים בתוכו מים רגילים מהברז ומניחים בשמש או תחת מנורה שאינה פלורסנטית לשעה. אחרי שעה המים מוכנים לשתייה, להתזה על הצמחים בבית, לשטיפת ירקות ופירות, לאמבטיה וכל שימוש שהוא של מים. לאמבטיה למשל לא צריך למלא את כולה במים סולריים אלא מספיקה גם כוס של מים כאלו לתוך האמבטיה.
מנסיוני, למים יש טעם אחר והיתה לי חברה שניסתה למכור לי מטהר מים לבית והיא הכירה את מה שאנחנו שותים. היא באה עם ערכת הבדיקה כדי להוכיח לי שהמים של המטהר מים, טובים יותר מהמים הסולריים.
הבדיקה שלה השאירה גם אותה המומה. כי נכון שהיו במים עדיין מרכיבים שלא היו במים של המטהר אבל אלו דווקא המרכיבים החשובים שבמים ואילו החלק של הלכלוך שאנחנו לא רוצים - לא היה במים הסולריים.
אין לי מילים כדי לתאר את הכלי הזה. פשוט תנסו ותשתמשו._

_מה שצריך הוא בקבוק מזכוכית לא בקבוק מפלסטיק. הכוונה היתה ונשמטה לי שם המילה - בקבוק זכוכית כחול או בקבוק שקוף שאפשר לצפות בצלופן כחול. תודה שהארת שזה לא ברור.
חשוב גם שהמכסה לא יהיה מטלי. אפשר שעם, אפשר ניילון נצמד, אפשר מכסה פלסטיק אבל לא מתכתי.
הבקבוק צריך להיות מכוסה ברובו בצלופן. אני הייתי מצפה את הבקבוקים עד הצוואר שלהם, כולל אם יכולתי.
חשוב שהוא יהיה באור שמש ישיר.
מתחת מנורה - זה ממש מתחת? - כן, זה ממש מתחת. אני הייתי משתמשת במנורת שולחן שמתחתיה הייתי שמה את הבקבוקים._
מי מה
את הבקבוקים לא קניתי - אחד היה לי מיין לבן (יין אדום הוא על פי רוב בבקבוק ירוק או חום) ואחד ממש שווה - ענקי של שניים וחצי ליטר שפעם איכסן בתוכו טקילה לאיזה פאב (ניחוש ע"פ פקק השעם עם זרבובית המתכת) לקחתי בהשאלה מהשכן (בנתיים הוא אמר שאני יכולה להשאיר אותו אצלי). האמת - לא ממליצה על בקבוק כה גדול - נורא כבד למזוג. שטפתי אותם היטב והסרתי את התוויות.עטפתי בצלופן כשהקבוקים עוד היו רטובים כי אז הוא נדבק אליהם וקל היה להתארגן עם הדבקת הקצה בנייר דבק.
חוה בת חיים (2007-06-12T07:40:23):
הי נועה,
לפני המון זמן הודעת לי על "רעיון" ואני הייתי במקומות אחרים עם הראש שלי ואבקש את סליחתך על כך שכל כך הרבה זמן שהיתי 'שם' .
העיקר מה שלומך?
הכתובת מייל שלי אחרת עכשיו והיא: havamandala שטרודל 012 נקודה net נקודה il
שוב סליחה וד"ש חם
חוה
|*|
_אוכל ביתי חם וטרי ומזין, אוכל של אימא, אוכל טבעי, אוכל בריא לחלוטין עם שמן זית בלבד, אוכל בריאותי , ירקות ופירות טריים, האוכל נעשה על פי הזמנה אישית של הלקוח ועל פי טעמו האישי ורצונו האישי.ניתן גם להתאים אוכל מסוים ללקוחות כמו ללא קמח לבן, ועוד. יש גם תפריט דיאטטי לאנשים ששומרים, ובעיקר שימוש במזונות לא מזיקים, ובמזונות בעלי ערך תזונתי גבוה, כגון קינואה, טחינה, שומשום מלא, סילאן, דבש, גרנולה, ועוד ועוד
לפניות צרו קשר עם בקי 052-3401099
יש אפשרות למשלוחים בכל איזור המרכז, והשרון ._

החברות מהשכונה
איך משנים שם של דף קיים?
יקירתי,
כנסי לדף,
רשמי בשורת הכתובת:
...http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq ... e=[po]some page[/po]&to=new title
כמובן שבמקום some page רשמי את שם הדף הנוכחי ובמקום new title את השם החדש שאת רוצה.

אם את רוצה עוד עזרה, תגידי.

לילה טוב ZZZ

חני בונה 12.7.05
_"רק אהבה מביאה אהבה"
את מבינה???_
אני מבינה
אהבה

ענת ב פ
< הבאבא-בר >
תמונה

ענת ב פ
נ.ב.
<פתאום שמתי לב שנזכרתי בדבר ונועה בר זה אותו דבר>

חני בונה
אלפי תודות.
יוצאת לדרך
אהבה

ענת ב פ
שבת מתוקה לך!!
תמונה

ענת ב פ
<עוד בפולוניה ליבנו היה במזרח>

קיטרינג טבעוני
אמא של שחר (2008-05-27T17:12:32):
ראיתי שחיפשת המלצה לקייטרינג טבעוני.
בד"כ אני עושה קייטרינג צמחוני, אבל מכירה וידועת להתמודד מצוין עם המסגרת הטבעונית.
אשמח לדבר איתך
052-8418416 077-5060428
ושיהיה במזל טוב
(לי קוראים מיה)

יעל (2008-05-27T18:40:01):
ממליצה על נעמי חן בחום על כל אוכל בעולם050-8445793

נבט חיטה (2008-05-27T21:23:22):
תום- מבשלת אורגני
  1. 3611632
shel.tom
@
gmail.com

חוצמזה, היא בחורה מתוקה להפליא.

מיצרת מציאות (2008-05-27T23:20:40):
קייטרינג טבעוני משובח ואחראי - מיכל דיין 0505702107

נועה בר (2008-06-04T15:52:24):
_מישהי שמכינה את האוכל בביתה והוא טעים לאללה...
מתאימה לכל שגעון שרוצים...
מגיעה לכל מקום...
ממספר מצומצם של אנשים ועד כ150 אנשים.
מחירים נוחים בהחלט וטעם שלא תשכחו...
(וגם יש הכשר למי שצריך).
לפרטים: רחל 052-2263695_

פלונית (2008-05-28T23:11:59):
הי נועה
אשמח לשמוע על הארוע
ולהציע לך אפשרויות יצירתיות וטעימות מאד מאד
לאוכל טבעוני וטבעונאי
ויש גם ממליצים
עושה מעט ארועים איכותיים ולא מפרסמת
ללי 04-9830484

סוכן ביטוח
מיכל אמא של ליאור (2008-05-04T10:06:00):

נועה , כשתמצאי סוכן ביטוח כזה , אנא ידעי אותי ...:-)

במבי ק (2008-05-04T10:09:47):
יש לנו המלצה על מישהו ברמות השבים, אם זה מעניין אותך. הגון ויסודי. אנחנו מאוד מרוצים.

נורית מאור שביט (2008-05-04T14:28:53):
מחפשת תודעת שרות גבוהה עם פוליסות קיימות, ולא שינסו למכור לי ולשכנע אותי בביטוחים חדשים.
לאחר פישולים שלי, בעוונותי שוב נכנעתי לביטוח ישיר, אבל לך אני ממליצה על שניים:
  1. "ק.מ." משרד של כמה שותפים, ביניהם קרוב משפחה שלי - דודו הדס. 03-6243273/1
אני חושבת שהם בסדר בעניני שירות. כשהייתי צריכה - היה לי דודו, אז זה ודאי לא כמו מישהו שאין לו "דודו".
כשאת פונה תדברי איתו ותגידי לו ששלחתי אותך (הוא בעל של בת דודה שלי).
  1. משרד ששמעתי עליו טובות מאוד מחברים, של בת שבע גרשון (אחותו של פיני) 052-2696101
נדמה לי שהמשרד לא נמצא בת"א, אבל האם זה כל כך חשוב? ממילא הכל במיילים ופקסים בימינו.

בהצלחה יקירתי.

גילי סמולר (2008-05-04T14:31:47):
נועה יקרה
קבלי באהבה טל. של חבר יקר וסוכן ביטוח נהדר שאני בטוחה שיוכל לעזור לך ולכוון אותך.
אוריאן פליישר 052-4473925

חלוקית נחל (2008-05-05T20:04:40):
רוצה להמליץ על מישהו ישר, הגון, סוכן מצטיין,
באאאאאאאאאמת
קוראים לו גל לב-להמן והטלפון שלו הוא 050-6479486
בהצלחה @}

ללי באדולינה (2008-05-06T21:01:42):
הי נועה
סוכן ביטוח מקסים שלי ושל בן הזוג וכבר הרבה מהמשפחה עברה אליו:
מושיקו 054-8184040

נדנוד
רינ צ'י (2006-05-14T19:03:57):
היי נועה.
שאלת בדף אחר מה העניין הזה עם הנדנדה.
האמת? לא יודעת.
אבל התנדנדות נראית לי מרפה ומרפאה, נראית לי משהו טוב.
הקצב, הקינסטתיות.
אני יודעת שמרפאות בעיסוק עובדות עם נדנדות גדולות כאלו, מין משטחים מתנדנדים. אין לי מושג מה זה אמור לעשות.

הגדולה מגיל אפס הכי אהבה בעולם להתנדנד, היתה ישנה שנת צהריים הכי עמוקה בערסל כבר מגיל חודש. אצל הקטן זה אף פעם לא עבד.
והאושר הכי גדול שראיתי אצלה אי פעם היה כשיצא לנו להפליג מעט בים, לפני חודשיים בערך. ניסיתם?

ואת יודעת מה - ביתך אוהבת להתנדנד? שתתנדנד. סבבה. רק שתלמד מהר להתנדנד לבד, אני הייתי מתה מלעמוד ולנדנד אותה במשך שעות (אמא, בבקשה, רק עוד מאה נדנודים..) :-)

נועה בר (2006-05-15T11:45:53):
והאושר הכי גדול שראיתי אצלה אי פעם היה כשיצא לנו להפליג מעט בים, לפני חודשיים בערך. ניסיתם?
לא ניסינו :-) אבל לפני מספר ימים היא בחרה לעצמה מתנת יומהולדת - נדנדה לבובה! עכשיו היא מנדנדת אותה ואולי אולי תתחיל לחוש מעט בקושי המדובר :-P
רק שתלמד מהר להתנדנד לבד, אני הייתי מתה מלעמוד ולנדנד אותה במשך שעות (אמא, בבקשה, רק עוד מאה נדנודים..)
זהו. זה הסיפור של חיי בימים חמים אלו.
ואם כבר מדברים ברצינות על הנושא אז נוספת לעניין הזה עוד בעיה לא פשוטה - היא לא מוכנה לרדת ואחרים מחכים. כל שכנוע או דיון על מתי תרד ותפנה מקום לממתינים נתקל בהבטחות שלה שהיא לא מצליחה לקיים :-( זה נהיה מעיק יותר מהנידנוד עצמו.

_אבל התנדנדות נראית לי מרפה ומרפאה, נראית לי משהו טוב.
הקצב, הקינסטתיות._
תודה. קניתי @} בא לך להרחיב טיפה על הקינסטתיות ?

לא לשכוח
נועה בר (2007-05-07T10:15:41):
_למי שמעוניין ב הדברה ידידותית לסביבה עם שמנים אתרים, ע"י אלון (שעובד עם רותם שמבצעת את זה בצפון בלבד) באיזור קרית אונו מוזמן להתקשר אלי. אם יהיו עוד שלושה (מלבדי) נקבל כולנו הנחה על הריסוס.
לפרטים
052-3709637
מיכל_

נועה בר (2007-05-11T14:08:31):
_כל לשלושה חודשים, מומלץ להסיר את החותמ/ים האישי/ים, לשבוע.
או כל חצי שנה - שבועיים הפסקה.
או כל שנה - שלושה שבועות._

נועה בר (2007-06-09T08:58:57):
קואפרטיב אורגני בבני ציון, זה השבוע השלישי כבר וזה הולך יופי, אם אתם מעוניינים להצטרף השאירו כאן הודעה או צרו קשר עם שרון 054-8113373 ._

נועה בר (2007-06-11T15:47:49):
_ב"יבולים" חווה אקולוגית קהילתית בכפר מל"ל

לפרטים:
ענת 052-3643721
רוני 052-4260833_

יערת דבש (2007-06-13T17:56:24):
הי נעה,
הטכנאי שלי:
054-4472565
מתי.

אפ רוח (2007-06-13T18:16:53):
ממליצה בחם על הגיס שלי
עופר - 052-3756345

פלוני אלמונית (2007-06-23T18:42:17):
_הדברה ידידותית לסביבה בבית
טבע הדברות
1800-290-280_

שום כתוש (2007-07-16T22:04:33):
הי, התחבושות עם הדובים נמכרו כמו... לחמניות?... לאור ההצלחה זה מה שקרה לי:
http://ananapads.googlepages.com/
ים של אור

הקוסמת מארץ עוץ (2007-07-31T10:53:35):
מותק...
מה שלומך????
איך הולכת קבוצת היזמות שלך??
הפורום נקרא "הורים לפגים" בתפוז...
אין לי מושג איךעושים לינק (-:

_מיצים טבעיים של חברת פומרנץ. הקו באבן יהודה ובנתניה-מזרח. אפשרויות רבות להרחבת הקו באזור.
לידיעה, מיצי פומרנץ (תפוזים, אשכולית אדומה, גזר, אגס, רימונים) 100% טבעיים, ללא חומרים משמרים, בשיווק ישיר לבית הלקוח ואינם נמכרים בחנויות וברשתות. נא לפנות לטלילה: 052-5625244. כל הקודם זוכה!_

_מדובר במוזיקה קלאסית בעיקר (ברקרולה, גריג, מוצרט...), וגם שני שירים ישראלים בעיבוד מקורי. כל השירים בסופרן נעים ופשוט, בליווי מאד עדין (לא של תיבת נגינה - איכס), ונעימים גם לאזניים של מבוגרים...
הדיסק כרגע לא בהפצה, אז אם מישהו מתעניין ניתן ליצור איתי קשר:
052-3878298
[email protected]
אמא_של_שחר*
הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*

נועה ברוך

שליחה על ידי אמא_של_שחר* »

הי, אפשר לשאול מהם מוצרי הקוסמטיקה שאתם מוכרים בקואופ ? תודה ובהצלחה
נועם וגלי אורן מהחווה האקולוגית ביתיר הם בין מקימי הקו-אופ.
הם מגדלים צמחי מרפא ומייצרים מהם תכשירים מופלאים, גם קוסמטיקה וגם רפואה.
מגוון המוצרים שלהם שבקו-אום משתנה כל הזמן.
בפעם האחרונה שהתעדכנתי היו סבון, קרם פנים, ומשחה לעור רגיש, גירויים ועור התינוק (וכמה פורמולות רפואיות)
אני אישית מאוד נהנית מכל התכשירים שלהם שניסיתי
אמא_של_שחר*
הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*

נועה ברוך

שליחה על ידי אמא_של_שחר* »

אם יש לגלי ונועם חומר כתוב, אני לא יודעת עליו.
יש להם מספר טלפון 08-6513476,
והם מאוד נחמדים (את יכולה להגיד שקיבלת את הטלפון ממיה)
פשוט_אלון*
הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*

נועה ברוך

שליחה על ידי פשוט_אלון* »

בואי לבקר ב מוזיקה סבבה שמתי קישור לניגונים המשוגעים שלי :-)
בעדינות_בעדינות*
הצטרפות: 20 אוקטובר 2006, 14:20

נועה ברוך

שליחה על ידי בעדינות_בעדינות* »

נועה,

רוצה להגיד תודה רבה על הטיפול האנרגטי. אני מרגישה שזה עזר, האיץ ופישט תהליכים שלא היה לי כח לעבור אותם ללא העזרה שלך...אני לא רוצה להעיר את מרפי אז אומר בשקט החיים הרבה יותר רגועים עכשיו

תודה רבה!
בעדינות_בעדינות*

נועה ברוך

נועה, הוספתי ל{{}}ביו אנרגיה.
ולגבי השאלה, אם זה מה שאני חושבת, אז התשובה היא לא, עדיין יש התנגדות.
אבל היות ש{{}}אני רואה דברים אחרת, אז זה לא בעל חשיבות גדולה.
כלומר, את אותו דבר אפשר לפתור בדרכים שונות, נכון?

תודה, ממש תודה על הכל.
כש(אם)אגיע לאיזור כמובן שאודיע לך...
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

נועה ברוך

שליחה על ידי חוט_השני* »

וגם
אתמול יואב היה בערב מבוא לקורס ebay אם זה עוזר לך במשהו...
אילת_מ*
הצטרפות: 27 מאי 2005, 12:17
דף אישי: הדף האישי של אילת_מ*

נועה ברוך

שליחה על ידי אילת_מ* »

כיף להיות פה בשם חדש ואמיתי, פשוט תקופת הוידויים נגמרה (ככה נראה לי)
במילא כולם כמעט כבר מכירים אותי אז למה לא להיות אני ? :-)
יאללה, אני פה בטלפון 0545670794
את מוזמנת....
נועה_בר*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

_למידע נודף ניתן לצור קשר עם יניב במס' 050-699-3663 או לבקר באתר:
www.or-gani.org.il "_
ההולכת_בדרכים*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*

נועה ברוך

שליחה על ידי ההולכת_בדרכים* »

אהה... שלחת את המייל לכתובת של האיש
(חלקתי אותה עימו בעבר, כתובתי המעודכנת היא [email protected] )

החזון שלך מקסים ומרגש!!!
אכתוב לך על כך עוד במייל...

אני כל כך שמחה שנהנית בשאקטי... תודה על הפרגון! |L|
חוה_בת_חיים*
הצטרפות: 12 מאי 2005, 22:58
דף אישי: הדף האישי של חוה_בת_חיים*

נועה ברוך

שליחה על ידי חוה_בת_חיים* »

הי נועה , באמת געגועים..
מה שלומך ? ואיך הקטנה ? ד"ש חם.
מדברים על ציור מנדלות .. מתחשק לך באמת?
נראה לי חוט השני מושכת בחוטים..
נשיקות
חוה
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

הגברת הקטנה הכינה אתמול לוח משאלות מוזהב ומקושט.
וביקשה לכתוב עליו מייד שני דברים:
לבקר בארמונות עם אימא ואבא
לטוס לירח.

<מאחור מוסתר נכתב כך : הלחשים של מאיה>
מור_וקנמון*
הצטרפות: 23 פברואר 2004, 03:08
דף אישי: הדף האישי של מור_וקנמון*

נועה ברוך

שליחה על ידי מור_וקנמון* »

את מוזמנת להתקשר בשמחה 6378781
נטע_ש*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*

נועה ברוך

שליחה על ידי נטע_ש* »

אהלן נועה
מופיע לי פה מעל הכתוב בצהוב שמותר לכעוס...
יש כל מיני גאדג'טים חדשים ומגניבים באתר!
מה שלומך?
אני עוד בארה"ב הברית. גם אני מטפלת בביו אורגונומי, ומה זה שמחתי לראות שאת בעניין.
תודה על החיבוקים, נראה שאת מלאה בתמיכה ובעשיה, כן?
נשיקות לקטנה
מיכל_אמא_של_ליאור*
הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*

נועה ברוך

שליחה על ידי מיכל_אמא_של_ליאור* »

הי נועה ,

ראיתי את הדף שלך במה חדש , אז הרגשתי צורך בלתי נשלט לשלוח לך חיבוק גדול !
ח-י-ב-ו-ק :-)

מיכל
מיצי_החתולה*
הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*

נועה ברוך

שליחה על ידי מיצי_החתולה* »

תביאי איתך את החוברת של חסון בחמישי? תודה :-).
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

נועה ברוך

שליחה על ידי קט_קטית* »

איזה כיף מותק
כיף להפגש איתך אפילו פה ;-) {@

(())(())(())
מיכל_אמא_של_ליאור*
הצטרפות: 18 ספטמבר 2003, 12:14
דף אישי: הדף האישי של מיכל_אמא_של_ליאור*

נועה ברוך

שליחה על ידי מיכל_אמא_של_ליאור* »

אני לא יודעת לעשות חיבוק וצחוק אז אני שולחת :-) :-) :-) שמסמלים את זה !
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

נועה ברוך

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אילת_ הטלפון שלי 0545670794
להתראות!
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

נועה ברוך

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

איך מתמודדים עם מושג 'מוות'

:-(

ללוויה היום לא אוכל להגיע, תגידי לי איפה יושבים שבעה?
במבי_ק*
הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*

נועה ברוך

שליחה על ידי במבי_ק* »

toda noa!
אנונימי

נועה ברוך

שליחה על ידי אנונימי »

תודה :-]
אני קונה מה שבמבצע :-D
ברצינות, פחות חשוב לי של איזו חברה (בכולן יש כימקאלים). אבל יש לי תמיד כמה שפורפרות בבית, עם פאקטורים שונים.
ביום יום אני משתמשת בקרם ללא הגנה מוצהרת (לכל קרם יש הגנה מסויימת). ואם אני יודעת שאחשף, עושה חישוב גס ולפי זה בוחרת את הקרם עם המקדם הנמוך ביותר הנדרש.

והכי משתדלת, פשוט לא להחשף. כובע רחב שוליים, צל וכו.
מיה_גל*
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

נועה ברוך

שליחה על ידי מיה_גל* »

היי מותק :-)
תודה רבה ואחד כזה (()) בחזרה
{@ {@ {@ {@ {@
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

"ריפוי בחימר"
ע"י ד"ר שטריך בהוצאת עוז
נדמה לי שניתן להשיגו רק דרך ההוצאה
חוה_בת_חיים*

נועה ברוך

הי נועה ,
לא יודעת אם ידוע לך : ב - 14/5 בבקר מתקיימת אצלי פגישת מבוא על "תרפיית השרבוטים" - ( כל הזכויות על השם הזה (-: עלייך )
הקבוצה שתיפגש תחליט אם יש עניין לסדרת מפגשים כמו זאת שעשינו אז בגן-גבי . אשמח על העברת השמועה למתעניינים.
ועוד משהו .
חשבתי , אולי צריך כבר לערוך בדף עקרון הרצף באמנות של ילדים את מה שהתווסף אחרי העריכה הקודמת שעשית ? ושואלת אם באמת יש לך אפשרות (זמן כמובן) לעשות זאת ?
ועוד ענין : אני רוצה לשנות את שם הדף ל: הרצף ההתפתחותי באמנות של ילדים . תוכלי לעשות זאת בשבילי ?
ד"ש חם ממני ותודה .@}
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

חויבונת :-) בישבילך כמעט עד חצי המלכות...
לא היה לי מושג על הפגישה, ולא היה לי אפילו מושג שתרפיית השירבוטים רשומה על שמי :-) (אם כי עכשיו שאת אומרת אני נזכרת במשהו במעורפל)

אנסה להעביר הלאה. לצערי הרוב שאני מסתובבת איתן הן אימהות שבבקרים עם הילדים, אבל אולי דרך גבי. דיברת איתה ?
אכנס לדף
_עקרון הרצף באמנות של ילדים ואראה אם אני מסתדרת עם העריכה שלו. הוא ארוך מידי לדעתך ? יש שם נושאים חדשים ?

שינוי שם זה לא המקצועויות שלי :-) כתבי שם בדף בקשה מהגמדות, והפיה תגיע!
ד"ש חם חזרה, ולדעתי פגישה בים כבר מתבקשת @}
חוה_בת_חיים*

נועה ברוך

לצערי הרוב שאני מסתובבת איתן הן אימהות שבבקרים עם הילדים
שני (החוט) ממליצה לסבאים וככה.. - אל תלחיצי ת'עצמך מי שצריך מגיע..
עקרון הרצף באמנות של ילדים ואראה אם אני מסתדרת עם העריכה שלו. הוא ארוך מידי לדעתך ? יש שם נושאים חדשים ?
הוא גדול ,קשה להתמצא בו.
יש נושאים חדשים : דיאלוג עם ולדורף , תיאור שלבים נוספים והאונטוגנזה הפילוגנטית , תרפיה עצמית באמנות,
ואת ודאי תמצאי עוד או להוסיף לנושאים קיימים (למשל המכתב שלך וכד')
תודה על הכל .
מתי אתם הולכים לים ? אני יכולה לפעמים בימי ה' , ו' בשבוע הבא , לפעמים ב בקר יום א' !
(-: @}(-:@}(-:
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

נועה ברוך

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

אני יכולה לעזור בכל מה שקשור לאתרים
אם תרצי, יש לך את פרטי ההתקשרות שלי, לא? אם לא יש לחדווה, לבאופן לייט, לבמבי, לעדי יותם...
חלוקית_נחל*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*

נועה ברוך

שליחה על ידי חלוקית_נחל* »

הי נועה,
אני יכולה לעזור לך בכול מה שקשור לאתרים ואיחסונם,
פרטים נוספים יכולה למצוא "כאן" www.thegoodhosting.com
בהצלחה
@}
יערת_דבש*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2003, 00:10
דף אישי: הדף האישי של יערת_דבש*

נועה ברוך

שליחה על ידי יערת_דבש* »

תודה על האיחולים.
אני אישה נשואה!
ענת_ב_פ*
הצטרפות: 10 נובמבר 2004, 09:18
דף אישי: הדף האישי של ענת_ב_פ*

נועה ברוך

שליחה על ידי ענת_ב_פ* »

טוב, אם אני כאן באתר (במקום לעשות שיעורי בית... )
אז קפצתי לביקור :)
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

_בכדי להפעיל את הפרוייקט עלינו להגיע למסה קריטית של ספרים. אנו מבקשים ספרי קריאה קלילים אשר כבר קראתם ויושבים בספרייה בביתכם ויהיה לכם כיף לשתף בהם אחרים.
לאיסוף ותיאום:
עירד 050-2090900, סיגל 08-9200050_
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

נועה ברוך

שליחה על ידי חוט_השני* »

הי מותק
נויה מבקשת מוזיקה קלאסית ואופרה:-)
מה שמענו אצלכן?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

נועה ברוך

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ולא התאהבה באיזה בלון דורה עם מקל:-D
טוב, את זה יש לה בבית:-P
לילה טוב מותק
(שני)
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

_נבנו תאים חדשים משודרגים..... תחליף לשרותים הכימיים המזהמים את מי השתיה והרחצה שלנו!!!!!
עזרו לנו להפיץ את הבשורה לכבוד הקיץ הבא- העבירו למפיקי ארועים ולחברים......
"מיתיבי- אומנות השימוש"
077-5006038_
מיה_גל*
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

נועה ברוך

שליחה על ידי מיה_גל* »

תודה רבה יקירה!
למקרה שתפספסי פה, שלחתי לך קישור גם במייל...
:-]
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

בטלפון 052-2946288
רותי, תקשור
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

_בנייה של שירותי קומפוסט
ושל קומפוסטרים לזבל אורגני לחצר במידות שונות.
לפרטים :
עדו 054-9987659_
חלוקית_נחל*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*

נועה ברוך

שליחה על ידי חלוקית_נחל* »

הי נועה,
אשמח לפרטים על המפגשים בחווה.
תודה @}
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

נועה ברוך

הממ... כל העצות בהתחלה היו שלך.
כלומר, מה שערכת שם היה נכון ("עצות נוספות לריכוך הפרידה" זה כבר לא שלך. בטח לא העצה על "כיבוד" - במקור זה היה בכלל עצה להביא במבה :-P ). תודה על התיקון :-)
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

נועה ברוך

שליחה על ידי קט_קטית* »

אני רואה את מחוברת...
בואי למייל
רק_טוב*
הצטרפות: 15 ינואר 2005, 01:32

נועה ברוך

שליחה על ידי רק_טוב* »

עניתי לך בדף שלי @}
פשוט_יעל*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 17:01
דף אישי: הדף האישי של פשוט_יעל*

נועה ברוך

שליחה על ידי פשוט_יעל* »

שלום נועה,
אשמח באמת לדעת אם הבייב בורן שלך במצב טוב ובכמה את מוכרת אותו? ובכלל ראיתי שאת הומאופתית והאמת שחשבתי אולי בשביל אוריה בן השבועיים שלנו, הוא לא כל כך רגוע לפחות בתחושה שלי, אולי כדאי ושווה לנסות טיפול הומאופתי?
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

הי יעל, רגע לפני שהאתר נסגר...
הפרטים שלי בראש הדף.
התקשרי או שילחי לי אימייל.
אשמח לדבר איתך על הכל @}
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

_מכינים בלילה מ:
כוס קמח (אני עושה מלא)
כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
כפית קינמון
תמצית וניל (בערך רבע כפית)
שתי ביצים
100 גרם חמאה מומסת
(מערבבים קודם את היבשים, ואח"כ מוסיפים ביצים, חמאה, וניל. וניל וקינמון לא חייבים)
את הבלילה שופכים לתוך תבנית עגולה משומנת (אני משמנת עם שאריות החמאה בסיר שהמסתי)
יוצא שכבה די דקה של בלילה. עליה מפזרים שזיפים חתוכים, כך שהקליפה פונה כלפי מעלה. אני משתמשת בערך ב 8 שזיפים אני חושבת שאלה סנטה-רוזה (עגולים וקצת חמוצים). אני חותכת שתי לחיים שמנות, כל לחי לחצי - כך יש לי ארבעה רבעים. את שני הפסים הדקים שנשארים מסביב לגרעין, אני גם חותכת. את כל אלה מסדרת כאמור על הבלילה, קצת משקיעה אותם בבלילה, כשהקליפה פונה למעלה.
180 מעלות, 45 דקות_
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

_שיעורים פרטיים*
שלום, שמי שירלי כיום מורה בבית הספר הדמוקרטי ובעבר עבדתי במרכז טיפולי עם ילדים לקויי למידה.
אשמח לעזור בשיעורי הבית, בהקניית קריאה בשיטה המתאימה לילדכם ובאסטרטגיות למידה...
ניתן ליצור איתי קשר ב - 052-3761890
שיהיה יום מקסים._

אם עוד אין לכם רשת אינטרנט ביתית אלחוטית או (עם כבלים) אתם מוזמנים להיעזר בשרותיו של בן זוגי המקצועי האמין והנחמד שיגבה מחיר סביר. במידת הצורך באותה הזדמנות ניתן גם לקבל שירות של ניקוי וירוסים, פירמוט רק אם צריך והצלת מידע מההרד דיסק. ועוד דברים רבים כולל ניקוי פיזי של פנים המחשב להארכת חייו. 054-2284055 מיכאל
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

נועה ברוך

שליחה על ידי בשמת_א* »

הי נועה,
עקב השעה המטורפת (אני צריכה להספיק לדדליין של כנס מדעי...) אני לא מתקשרת לשום טלפון שלך, אז תזכורת כאן, בתקווה שתראי:
אני מחכה ומצפה בכיליון עיניים שתודיעי לי לגבי "סבון הברון", סבון לבנדר כמובן, כי אנחנו כבר בסבון האחרון! דחוף דחוף שתשלח את מה שיש לה. מחר, אם אני לא בבית (אנא נסי קודם בבית) אז בנייד - תגידי לי לגבי הקצוות (אמרת שתדעי בסוף השבוע אבל לא עידכנת אותי עדיין).
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

נועה ברוך

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

קיבלתי מייל ריק...קטעים...
שבוע נפלא
@}
ציל_צול*
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

נועה ברוך

שליחה על ידי ציל_צול* »

שלום נועה, הלשינו עלייך שאת ממקימי הבית לגדול בתל אביב...
אני עם ילד בן שלוש שלפעמים הולך לגן ולפעמים לא. רציתי לשאול האם אפשר להצטרף לפעילות שלכם מדי פעם, בעיקר למה שאתם עושים בחווה החקלאית (כי אני יכולה להגיע לשם על אופניים. אין לנו רכב). אם זו אופציה אז אשמח לדעת מה אתם עושים שם ואם זה יכול להתאים.
תודה מראש והמשך יום נעים,
צילי
ענת_ב_פ*

נועה ברוך

שליחה על ידי ענת_ב_פ* »

אני מציעה תמיכה/עזרה/טיפול לכל המשפחה
סחתיין !!!
(()) מותק
אלה_לי_לה*
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*

נועה ברוך

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

הפרטים היחידים שיש לי על אמרג סחר הם מספר טלפון מאחת האריזות שלהם, שיחה לגבי הזמנה סיטונאית והבנה שהם משנים מחירים לפי מצב הרוח בשיחה...

רוצה את המספר?

בהצלחה
אלה
אלה_לי_לה*
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*

נועה ברוך

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

לא, אבל אשמח להכיר אותו
איפה הוא יושב היום?
ציל_צול*

נועה ברוך

שליחה על ידי ציל_צול* »

שלחתי עכשיו, אני מקווה שהגיע.
בערך_מוחלט*
הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13

נועה ברוך

שליחה על ידי בערך_מוחלט* »

היי נועה, רשמתי את המספר (בקשר לירקות האורגניים). נעים מאוד
ציל_צול*

נועה ברוך

שליחה על ידי ציל_צול* »

סתם משתפת בעצבותי על כך שבסוף המקום לגדול נודד מחוץ לתל אביב. מאוד רצינו למצוא את הדרך אליכם בשנה הבאה כאשר הגדול יהיה גדול גם בעיניכם...(4)
מאחלת הרבה בהצלחה. תל אביב הפסידה בענק ואנחנו איתה...
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

המקום לגדול נודד מחוץ לתל אביב.
זה עוד לא סופי. יש עוד כיוון בת"א שנבדק. דברי איתי !
תודה על התמיכה.
אמא_ערבה*
הצטרפות: 13 דצמבר 2006, 20:22

נועה ברוך

שליחה על ידי אמא_ערבה* »

הי נועה
כיף לראות שקראת אותי , כנראה שכאשר פוגשים את המורה הנכונה , גם עם הקשר אינו יומיומי עדיין החיבור וההשפעה מהדהדת וחזקה
@}
חג אורות שמח
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

נועה ברוך

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

הי נועה. יש המלצה באחד הדפים על הקרינה על מודד פרטי מאוד מהימן.
קחי פרטים (גם לי יש כוונה לפנות אליו- לכן רשומים לי הפרטים):
ד"ר שליטא חנה זמיר
03-5747527
בהצלחה רבה ושכל חששותייך יתבדו.
אוף כבר עם הקרינות האלה )-:
אנונימי

נועה ברוך

שליחה על ידי אנונימי »

שלום נועה
יש לנו מכשירי מדידה וידע רב.
דברי איתי
מיכל 0507-592936
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

נועה ברוך

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

תחפשי בגוגל פורום קרינה אלקט'. יש איזה פרופ שמשאיל מכשירים כאלו. דברי איתו.
מיצי_החתולה*
הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*

נועה ברוך

שליחה על ידי מיצי_החתולה* »

וואלה! האמת ששמעתי כמה וכמה דברים שליליים, אבל אני אשמח לדבר איתך בכל מקרה. אתקשר בערב, או מחר.
בשמת_א*

נועה ברוך

שליחה על ידי בשמת_א* »

הי נועה, שוב אני רוצה סבונים של סבון הברון!
גם למתנות. גיליתי שדודה אהובה התחילה להשתמש בסבונים אקולוגיים |יש| אז אני רוצה להביא לה במתנה מהדגמים העדינים. חשבתי על לבנדר, כמובן, ומתלבטת לגבי הסוג הנוסף.
תתקשרי? (נגיד, בשני אהיה רוב היום בבית)
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

נועה ברוך

שליחה על ידי אילה_א* »

אין לי מושג איך מחליפים שם דף סורי
אינטו_איציה*
הצטרפות: 11 מאי 2007, 13:42
דף אישי: הדף האישי של אינטו_איציה*

נועה ברוך

שליחה על ידי אינטו_איציה* »

נעה.
אני כאן.
לא שכחנו. פשוט לא שלחנו עדיין.
נשתדל מחר, בע"ה.

הפלאפון שלי- 0506422218
נתראה!
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

הי תמי, התקשרי אלי ואתן לך פרטים, או שילחי לי אימייל.
כל הפרטים שלי כאן בראש הדף.
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

נועה ברוך

(()) מה אני רואה, חשש מתביעות ועניינים...
קטן עליכם הביורוקרטיה העירונית הזו.
בשמת_א*

נועה ברוך

שליחה על ידי בשמת_א* »

הי נועה,
מזכירה לך שאני מחכה למשלוח נוסף של סבון לבנדר "הברון". את עשב החיטה אני מתכננת למתנה, אבל אחרי שהרחתי אותו, יכול להיות שאנסה גם אותו לנו. בכל מקרה, פה כולם אוהבים את הלבנדר.
POOH_והתוספות*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 11:38
דף אישי: הדף האישי של POOH_והתוספות*

נועה ברוך

שליחה על ידי POOH_והתוספות* »

שלחתי לך מייל. מקווה שיגיע בסדר.
נטע_ש*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*

נועה ברוך

שליחה על ידי נטע_ש* »

הי נועה יקרה
:-)
נעים להתכתב
מה שלומכם?
בין השורות אני רואה שאת מטפלת בביו אורגונומי וכולך בטבעי והאנרגטי |Y| |Y| |Y|
הקטנה כבר בטח גדולה :-)
נשיקות חמות מהונגריה לכם ברמת אביב
אנונימי

נועה ברוך

שליחה על ידי אנונימי »

מאד ממליצה על איציק ברדה כמטפל בנרות הופי. את אמנם צריכה להשיג ויזה לרחובות, אבל מכירה רבים שעושים את הטיול הזה בשבילו. 0547793767
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

נועה ברוך

שליחה על ידי ורד_לב* »

רק רציתי לספר שאנחנו עושים הופי לבת שלנו דיי בקלות.
זה טיפול ממש פשוט וקל ללמוד אותו.
אלא אם כן את זקוקה למשהו אחר...
יונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 12:31

נועה ברוך

שליחה על ידי יונית* »

גם אני ממליצה בחום רב על איציק ברדה. איש יקר ומדהים. הולכת קבוע אליו עם שני ילדי. מעולה עם ילדים!! שווה
שיר_ה*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*

נועה ברוך

שליחה על ידי שיר_ה* »

מיטות טיפולים מצויינות ואמינות עם אחריות ויחס אישי ב"דובל" בדרום ת"א. לי יש אחת שלהם ואני מאוד מרוצה. אין לי מידע לגבי יד שניה
מיכל_צמות*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*

נועה ברוך

שליחה על ידי מיכל_צמות* »

בפרדס חנה כרכור יש את רפאל כתב, וגם אנחנו עושים הופי לבת שלנו בקלות וגם לעצמנו. (צריך עוד מישהו שיעזור, את לא יכולה לעשות לעצמך למשל).
היינו פעם אחת אצל רפאל שהראה לנו איך ומאז פשוט עושים. מעבר לזה, רפאל גם מטפל/מדקר מעולה.
052-5027711
אילה_טייכמן*
הצטרפות: 20 מרץ 2009, 21:19
דף אישי: הדף האישי של אילה_טייכמן*

נועה ברוך

שליחה על ידי אילה_טייכמן* »

מיטה יד שנייה עדיין רלוונטי לך?

צלצלי אל יעקב 052-3558254
מסרי שקיבלת את הטלפון שלו ממני - אילה - מורה לשיטת פלדנקרייז
תשאלי אותו אם עדיין יש אצלו למכירה מיטות יד שנייה ו-תתאמי איתו מפגש.

יעקב הוא האחראי על מחסן ציוד יד שניה של קופ"ח כללית.
בהצלחה.
אשמח לעדכון. תודה.
שום_כתוש*
הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*

נועה ברוך

שליחה על ידי שום_כתוש* »

אני ממליצה על נרות הופי של biosun אפשר היה להשיג אותן בחנות המיסטיקה בדינגוף סנטר, קומה עליונה. ביחוד לילדים, הם מאוד לא מאיימים. חוץ מזה, אני ל מדתי את שיטת הטיפול באוסטרליה לפני 6 שנים, את המסז' הנלווה כדאי לעשו אם יש דלקות חוזרות או ירידה בשמיעה, כי הוא עוזר לנקז את הנוזל שמצטבר ברקמות האוזן בשל הבצקת שהדלקות גורמות. אם מדובר רק בניקוי אזניים שגרתי אחת ל... אז לילדים חצי נר לאוזן בדר"כ מספיק
שום_כתוש*
הצטרפות: 01 מרץ 2005, 06:29
דף אישי: הדף האישי של שום_כתוש*

נועה ברוך

שליחה על ידי שום_כתוש* »

בהחלט את מוזמנת, יש לי קליניקה קטנה בבית בתל- אביב, ליד גבעתיים, אני צריכה לקפוץ לסנטר לקנות נרות, אם תצטרכי עזרה, תתקשרי: 052-5857671
אחת_עשרה*
הצטרפות: 05 מאי 2007, 22:18
דף אישי: הדף האישי של אחת_עשרה*

נועה ברוך

שליחה על ידי אחת_עשרה* »

היי נועה,
יש לנו שולחן מחשב אחד שמחפש בית.
שולחן פשוט, בלי מגרות, רק שולחן.
יכול לעניין אותך? בדרום ת"א.
ענת_ב_פ*

נועה ברוך

שליחה על ידי ענת_ב_פ* »

אהלן יקירה,
מה נשמע? איך מתקדם?
את מוזמנה לעדכן.
לפני שאשכח- יש לי ערסל לתת. קיבלתי במתנה והוא באריזה כך שאין לי מושג עד כמה הוא שווה או לא.
רוצה?
(())
אחת_עשרה*
הצטרפות: 05 מאי 2007, 22:18
דף אישי: הדף האישי של אחת_עשרה*

נועה ברוך

שליחה על ידי אחת_עשרה* »

סליחה על התגובה המאוחרת.
השולחן עדיין אצלנו אם נחוץ לך.
שבע_יהלום*
הצטרפות: 22 נובמבר 2006, 20:55
דף אישי: הדף האישי של שבע_יהלום*

נועה ברוך

שליחה על ידי שבע_יהלום* »

שלום נועה
בן זוגי ואני מעוניינים ללכת לטיפול אצל אורה דניאלי
תוכלי לספר לי עליה בדף שלי?
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

1, 2, 3 , לוקחת אוויר... וצוללת :-)

מדהים לגלות שרק שנה וקצת עברו מאז הייתי כאן. חשבתי לתומי שלפחות 3 שנים עברו..
תודה לחברתי האהובה עירית לוי שמשכה אותי לצלול שוב @}
עירית_לוי
הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי

נועה ברוך

שליחה על ידי עירית_לוי »

וולקאם באק מותק.
צלילה מהנה.
(())
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

תודה רבה מותק.
אני רוצה לשנות את שם הדף ל נועה ברוך, אנסה בעצמי ואם לא אצליח אקרא לעזרה.
תכף גם עורכת הדף.
מרגיש כמו לחזור הביתה אחרי חופשה ארוכה מאוד בחו"ל.
בעדינות_בעדינות*

נועה ברוך

ברוכה השווה :-)
נועה_בר*

נועה ברוך

שליחה על ידי נועה_בר* »

איזו מתוקה @} מקווה ששלומך טוב.
האם תוכלי לעזור לי בשינוי שם הדף? רוצה להיות אני :-) נועה ברוך
אני כרגע באמצע של עריכת הדף שלי.. (פתוח בחלון אחר) האם כדאי לחכות וקודם לערוך ?
(())
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”