מתי נשכב אשתי

מין ומיניות באופן טבעי
פעם_זה_היה_אחרת*
הצטרפות: 19 יוני 2016, 07:03

מתי נשכב אשתי

שליחה על ידי פעם_זה_היה_אחרת* »

אנונימי יקר
לא העלתי את הקישור כי אני חושב שמה שהיא מציעה שם יעבוד לאורך זמן. לא העלתי אותו כדי שתראה אותו לאשתך כדי היא תבין. עשיתי זאת רק כדי שתדע שזו בעיה מאד נפוצה. גם הפתרון שהיא מציעה, זה שדומה לזה שהוצע לך כאן, הוא הפתרון שנשמע הכי טוב ונראה הכי נכון. לדבר, להציף, להבין את התוצאות של המעשה הנראה כשגוי ואז לשנות התהנהגות של הצד בנישואים שלא רוצה מיניות ואינטימיות. כאמור, הפתרון הזה נשמע הפתרון הכי הנכון לבעיה. הרי הכי טוב לפתור מחלוקת זה באמצעות שיחה, דיון, הבנה. הן אתה מאמין בתוכך שיותר אינטימיות בינכם תביא לקרבה בעוד תחומים.
יכול להיות שאם היא תראה את ההרצאה, היא אפילו תסכים איתך. ואפילו לזמן מה תשנה ממנהגה. אבל לצערי ומניסיוני ומניסיון חברי, השיטה הזאת לא עובדת. היא לא עובדת גם לאדם שנוהג ברכב בחוסר אחריות. לא עובדת לבן אדם שמעשן בשרשרת וגם לא לאדם ששותה לשוכרה. הן גם אם תשכנע אותם שהם פוגעים קשות בעצמם ובבני משפחתם היקרים להם מכל, וגם אם הם יסכימו איתך, משהו חזק יותר ממהגיון הזה יגרום להם להמשיך ולפגוע בעצם ובבני משפחתם. אלו עובדות החיים ועליך לקבל אותן באהבה. זאת בעצם באמת אהבה.

חשוב לרגע שאשתך נניח מאד רוצה שתעשה איתה משהו שאתה לא רוצה. זה יכול להיות הליכה משותפת לבית הכנסת, או לטיולים, או רכיבה על אופניים או שמיעה של הרצאות. לא משנה מה, העיקר הרעיון. עכשיו, אם כדי לרצות אותה תבוא ותעשה הצגה שאתה נהנה אז היא תזרח מעונג ומאושר, חלומה יתגשם. אבל מתחת לאושר המזויף הזה אתה תסבול. המשחק שלכם יהיה משחק סכום אפס. שמחתה על כך שהנה הייתה בעיה והיא צפה ואתם דיברתם והבנת וזה עבד תהייה מבוססת על שקר וריצוי ולא אמת ורצון.

כדי שאשתך תוכל לחיות חיים של אמת, עליך לקבל אותה ככזאת. זאת היא. יש הרבה נשים כמוה. יש גם כאלו שכתבו לך כאן למעלה. אלו נשים שכן רוצות ולכן קל להן. כמו שבדוגמה לך גם כן היה כיף לשמוע הרצאות ואז הייתם יוצאים ביחד להרצאות. אבל אשתך לא. ואינני טוען שהיא לא תשתנה במהלך חייה אבל אם כן, זה לא יהיה בגללך אלא בגללה.

עצתי, אל תכפה עליה, בבחינת מה ששנוא עליך, אל תעשה לחברך. אל תעציב אותה. היא אוהבת אותך. אל תפגע באהבה שלך אליה בגלל התסכול המובן והברור שלך. אל תכפה עליה להיות לא אמיתית במקום שבו אדם נדרש להיות הכי אמיתי שיש.

חשוב, מה אתה רוצה לעשות בהנחה שהיא לא תשתנה למענך וטוב שכך.
תות_כפרי*
הצטרפות: 11 מרץ 2017, 00:51

מתי נשכב אשתי

שליחה על ידי תות_כפרי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

קראתי את הדף משנת 2004 ויש בו הרבה מסרים מעניינים .
ארצה לשטוח את סיפורי :
בן 39 נשוי כבר 11 שנים לאשה שאני מאד אוהב. יש לנו שתי בנות
החיים ידעו עליות ומורדות בקטע הסקס היו כמה מקרים של סקס מועט. היו הרבה נסיונות מצדי שנדחו בשלל טענות מוכרות
אבל השנה האחרונה היא אסון , כמעט ואין ואנו לא מקיימים יחסי מין וגם כשיש אז מדובר במשהו חפוז ועייף . אפילו בחופשה של 5 ימים לא קרה כלום.
הבעיה שהתלוותה למצב זה שבהתחלה אני התמכרתי לפורנו , ובחודשים האחרונים יש לי ירידת חשק מטורפת ולא בא לי על סקס בכלל , ואישית עדיין לא מבינה למה אני לא מבקש סקס כמו פעם .
אני כותב פוסט זה לאחר שדחיתי היום את אישתי שרצתה שנעשה קצת סקס .
אני כבר לא מבין מה עובר עלי מטיפוס שלפני שנה רצה סקס פעמיים ביום לטיפוס שלא בא לו יותר .
יש לציין שאישתי היא אישה נאה ומטופחת אין חי כוונות לא לבגידה או לפירוק חבילה , להפך אנחנו דווקא לקראת עסקת קניית נכס שהיה מושא חלומנו לשנים רבות .
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

מתי נשכב אשתי

שליחה על ידי אישה_במסע* »

אני כבר לא מבין מה עובר עלי מטיפוס שלפני שנה רצה סקס פעמיים ביום לטיפוס שלא בא לו יותר .
אני התמכרתי לפורנו

לדעתי זו השערה ששווה לבדוק. פשוט לעשות ניסוי - להמנע מפורנו לחודש ולראות מה קורה.
שליחת תגובה

חזור אל “מין ומיניות”