מתחם מגורים אקולוגי משותף
-
- הצטרפות: 13 נובמבר 2004, 00:15
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_ויטל*
שלום לכולם, שנה טובה
אני רוצה לפתוח את השנה ברעיון חדש שמתבשל אצלי.
פונים אלי הרבה אנשים שנמצאים בשלבים של חיפוש מקום לגור, להשתקע, ומחפשים מקום עם רוח אקולוגית, בניה ירוקה , גינון פרמקלצ'ר וכד'.
הבעיה היא שלרוב האנשים אין מספיק כסף, והם נאלצים לחיות בחלקות קטנות ליד שכנים שממש לא מבינים את הראש .
בפרדס-חנה כרכור יש לא מעט חלקות גדולות שניתנות לחלוקה בהסכם שיתוף, וניתן לבנות עליהן כמה בתים.
החלטתי לחפש כמה חלקות כאלה, ולהציע לאנשים להתארגן ולרכוש אותן יחד, כאשר המתחם כולו, כולל הבתים והחצרות ביניהם, יתוכנן על-ידי כמתחם מגורים אקולוגי.
למה זה טוב? - קודם כל, זו אופציה לשכנות טובה וקהילתיות.
שנית, אני מבטיחה כך לכל אחד את זכויות השמש שלו, ע"י תכנון הצללה נבונה של המבנים זה על זה .
שלישית, יש הרבה טכנולוגיות ירוקות, כמו מיחזור מים אפורים למשל, שיפעלו הרבה יותר טוב בכמויות גדולות וההשקעה בהן לא זניחה כלל, כך שיהיה הרבה יותר נכון ומשתלם להקים אותן בשותפות.
זהו, אז כבר סימנתי שלוש אפשרויות כאלה, בטווח מחירים שונים. זה עדיין לא יוצא ממש זול, אבל בהחלט בתחום הסביר.
אני יוצאת עכשיו לשבוע, ואתם מוזמנים להשאיר כאן פרטים והגיגים.
נהיה בקשר אחרי ראש השנה.
חג שמח
מיכל
נ.ב
מי שלא מכיר אותי מוזמן לבקר בדף הבית...
אני רוצה לפתוח את השנה ברעיון חדש שמתבשל אצלי.
פונים אלי הרבה אנשים שנמצאים בשלבים של חיפוש מקום לגור, להשתקע, ומחפשים מקום עם רוח אקולוגית, בניה ירוקה , גינון פרמקלצ'ר וכד'.
הבעיה היא שלרוב האנשים אין מספיק כסף, והם נאלצים לחיות בחלקות קטנות ליד שכנים שממש לא מבינים את הראש .
בפרדס-חנה כרכור יש לא מעט חלקות גדולות שניתנות לחלוקה בהסכם שיתוף, וניתן לבנות עליהן כמה בתים.
החלטתי לחפש כמה חלקות כאלה, ולהציע לאנשים להתארגן ולרכוש אותן יחד, כאשר המתחם כולו, כולל הבתים והחצרות ביניהם, יתוכנן על-ידי כמתחם מגורים אקולוגי.
למה זה טוב? - קודם כל, זו אופציה לשכנות טובה וקהילתיות.
שנית, אני מבטיחה כך לכל אחד את זכויות השמש שלו, ע"י תכנון הצללה נבונה של המבנים זה על זה .
שלישית, יש הרבה טכנולוגיות ירוקות, כמו מיחזור מים אפורים למשל, שיפעלו הרבה יותר טוב בכמויות גדולות וההשקעה בהן לא זניחה כלל, כך שיהיה הרבה יותר נכון ומשתלם להקים אותן בשותפות.
זהו, אז כבר סימנתי שלוש אפשרויות כאלה, בטווח מחירים שונים. זה עדיין לא יוצא ממש זול, אבל בהחלט בתחום הסביר.
אני יוצאת עכשיו לשבוע, ואתם מוזמנים להשאיר כאן פרטים והגיגים.
נהיה בקשר אחרי ראש השנה.
חג שמח
מיכל
נ.ב
מי שלא מכיר אותי מוזמן לבקר בדף הבית...
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
וואו, איזה רעיון נפלא!
(אני משתעשעת כבר זמן מה ברעיון שהעלית, להציע לשותפים אחרים במגרש בנייה אקולוגית. מעניין אם יהיה שם אפילו אחד שאפשר לעניין בזה).
(אני משתעשעת כבר זמן מה ברעיון שהעלית, להציע לשותפים אחרים במגרש בנייה אקולוגית. מעניין אם יהיה שם אפילו אחד שאפשר לעניין בזה).
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
איזה צרוף מקרים!
אני בדיוק בדרך להרים לך טלפון בענין הזה.
@}
אני בדיוק בדרך להרים לך טלפון בענין הזה.
@}
אומרים שהכי אקולוגי זה לגור בבית שכבר קיים. אני מזמינה להקים פרוייקט קהילתי דומה בישוב קיים (קיבוץ לשעבר). מי רוצה לבוא לעמק?
בתל-יוסף (שכבר לא ממש קיבוץ, מקום עם ראש פתוח) יש המון דירות פנויות להשכרה (ממש בזול- הרבה יותר זול מאזור פרדס-חנה) עם שטחי אדמה גדולים מסביב. נוף לעמק ולגלבוע ומשנה הבאה גם מערכת חינוך אלטרנטיבית (ראו דף בית ספר חדש בעמק חרוד).
יאללה... תגיעו!
בתל-יוסף (שכבר לא ממש קיבוץ, מקום עם ראש פתוח) יש המון דירות פנויות להשכרה (ממש בזול- הרבה יותר זול מאזור פרדס-חנה) עם שטחי אדמה גדולים מסביב. נוף לעמק ולגלבוע ומשנה הבאה גם מערכת חינוך אלטרנטיבית (ראו דף בית ספר חדש בעמק חרוד).
יאללה... תגיעו!
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2001, 22:10
- דף אישי: הדף האישי של ענת_שן_לוי*
בפרדס חנה בינכה בונים שכונות חדשות כל הזמן תחת הכותרת "פרובנס של ישראל" או משהו כזה. מאות יחידות דיור נבנות פה עכשו.
פרדס חנה היא מאד לא אקולוגית ולא מוניציפאלית כרגע כי היא פרושה על פני שטחים מאד נרחבים, היא תופסת שטח עירוני עצום שאינו מנוצל דיו.
וחוצמזה יש פה קהילה שמתאים לה להיות "חלוצה" ולהתנסות בדברים כאלו ולתת דוגמה, בסופו של דבר, למיין סטרים שבינכה ימשיך לבנות ולבנות, אז לפחות שיהיה אקולוגי.
פרדס חנה היא מאד לא אקולוגית ולא מוניציפאלית כרגע כי היא פרושה על פני שטחים מאד נרחבים, היא תופסת שטח עירוני עצום שאינו מנוצל דיו.
וחוצמזה יש פה קהילה שמתאים לה להיות "חלוצה" ולהתנסות בדברים כאלו ולתת דוגמה, בסופו של דבר, למיין סטרים שבינכה ימשיך לבנות ולבנות, אז לפחות שיהיה אקולוגי.
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
מיכל
אני מחכה להמשך, מה דעתך על סיור ומפגש הכרות?
אני מחכה להמשך, מה דעתך על סיור ומפגש הכרות?
-
- הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
- דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*
איפה היית לפני כמה חודשים...
טוב, לפחות זה יהיה קרוב...
טוב, לפחות זה יהיה קרוב...
הי יהודית- שלחתי לך מייל והוא חזר עם טעות בכתובת. תנסי את שלי : sigal nitsan@walla.co.il
-
הי
לא הבנתי אם ההתכתבות בין סיגל ליהודית שייכת לענין או לא?
סיור ומפגש הכרות יכולים מאד להתאים, מיכלולה צרי איתי קשר - 050/7651731
חג שמח
מיכל
לא הבנתי אם ההתכתבות בין סיגל ליהודית שייכת לענין או לא?
סיור ומפגש הכרות יכולים מאד להתאים, מיכלולה צרי איתי קשר - 050/7651731
חג שמח
מיכל
-
שלום מחשבות
מכירה באופן כללי מאד. אתמול שוטטתי באתר שלהם וניסיתי להבין מי ומי בצוות המתכננים, אבל לא מצאתי שום שם או קרדיט. נדמה לי ששמעתי שאדריכל רפי רייש קשור ליוזמה, אבל אני לא בטוחה. אם כן, אני מכירה אותו, שוב הכרות לא מאד מעמיקה.
בכל אופן היוזמה שאני מנסה ליצור כאן היא בקנ"מ הרבה יותר קטן מאשר רוגלית. אין כאן מכשולי ביורוקרטיה רבים מצד אחד, אבל מצד שני האפשרות שם ליצור התישבות אקולוגית היא הרבה יותר מעמיקה.
מכירה באופן כללי מאד. אתמול שוטטתי באתר שלהם וניסיתי להבין מי ומי בצוות המתכננים, אבל לא מצאתי שום שם או קרדיט. נדמה לי ששמעתי שאדריכל רפי רייש קשור ליוזמה, אבל אני לא בטוחה. אם כן, אני מכירה אותו, שוב הכרות לא מאד מעמיקה.
בכל אופן היוזמה שאני מנסה ליצור כאן היא בקנ"מ הרבה יותר קטן מאשר רוגלית. אין כאן מכשולי ביורוקרטיה רבים מצד אחד, אבל מצד שני האפשרות שם ליצור התישבות אקולוגית היא הרבה יותר מעמיקה.
-
מהכרות מאוד שטחית עם רוגלית, למרות שהיוזמה שם ברוכה נראה כי יהיה מאוד קשה ליישם אותה, אחרי ביקור קצר ראינו שזה לא בשבילנו.
לי המיקום מאד מתאים!!
-
עידית,
המיקום בפרדס חנה או המיקום ברוגלית?
המיקום בפרדס חנה או המיקום ברוגלית?
הי מיכל
(שלחתי לך מייל אבל אני לא בטוח שהוא באמת נשלח - אז הנה הוא בקיצור)
נשמע רעיון נהדר. הייתי רוצה ליצור אתך קשר,
אפילו לעשות סיבוב באזור במידה והסיפור עדיין "חי".
אני ב shin _ el
בהוטמייל
תודה
(שלחתי לך מייל אבל אני לא בטוח שהוא באמת נשלח - אז הנה הוא בקיצור)
נשמע רעיון נהדר. הייתי רוצה ליצור אתך קשר,
אפילו לעשות סיבוב באזור במידה והסיפור עדיין "חי".
אני ב shin _ el
בהוטמייל
תודה
-
שלום שלום
לא קיבלתי מייל, ואני רואה את ההודעה באיחור של שבוע...
הסיפור עדיין לא חי, צריך להעיר אותו שוב.
המגרשים עצמם, או לפחות אחד מהם, עוד נמצאים ולא נמכרו, ואם נעיר את הענין אולי נמצא עוד חדשים.
אנא צור קשר טלפוני
מיכל
050/7651731
לא קיבלתי מייל, ואני רואה את ההודעה באיחור של שבוע...
הסיפור עדיין לא חי, צריך להעיר אותו שוב.
המגרשים עצמם, או לפחות אחד מהם, עוד נמצאים ולא נמכרו, ואם נעיר את הענין אולי נמצא עוד חדשים.
אנא צור קשר טלפוני
מיכל
050/7651731
באותו ענין , ומאוד בוער כרגע
מצאנו 5 דונם למכירה ברח' הגליל בכרכור , מחפשים שותפים להתחלק איתם , האוצר - 3 דונם הגובלים בשדות של כפר פינס, בקצה השטח יש אנטנה סלולרית (אנחנו החלטנו שהן ממילא בכל מקום ולפחות שם היא גלויה על פני השטח) במחיר של 220-240 אלף דולר , תלוי בסכום הסופי שאליו נגיע עם בעל הבית , ברגע שיהיה לנו שותפים. אנחנו זוג עם ילדה בת שלוש וחצי ועוד אחד שצפוי ביוני, מאמינים בבניה אקולוגית ובעיקר צנועה ונעימה לעין. כל מי שמתענין מוזמן להתקשר ל-לילי 054-6775750 , מיכל מודה לך על זה שפתחת נושא כה קרוב , מקווה שלא אכפת לך שהצתרפתי לדיון
מצאנו 5 דונם למכירה ברח' הגליל בכרכור , מחפשים שותפים להתחלק איתם , האוצר - 3 דונם הגובלים בשדות של כפר פינס, בקצה השטח יש אנטנה סלולרית (אנחנו החלטנו שהן ממילא בכל מקום ולפחות שם היא גלויה על פני השטח) במחיר של 220-240 אלף דולר , תלוי בסכום הסופי שאליו נגיע עם בעל הבית , ברגע שיהיה לנו שותפים. אנחנו זוג עם ילדה בת שלוש וחצי ועוד אחד שצפוי ביוני, מאמינים בבניה אקולוגית ובעיקר צנועה ונעימה לעין. כל מי שמתענין מוזמן להתקשר ל-לילי 054-6775750 , מיכל מודה לך על זה שפתחת נושא כה קרוב , מקווה שלא אכפת לך שהצתרפתי לדיון
-
שלום לילי
האנטנה היא מאחורי הבית שלי , כך שהשטח שאת מדברת עליו צריך להיות שיך לאחד השכנים.
מי בעל האדמה? האם האדמה מיועדת לבניה?
את מוזמנת להיות בקשר ולהיכנס בזמן שאת בכרכור, אני ברחוב הגליל 51 .
מיכל
050/7651731
האנטנה היא מאחורי הבית שלי , כך שהשטח שאת מדברת עליו צריך להיות שיך לאחד השכנים.
מי בעל האדמה? האם האדמה מיועדת לבניה?
את מוזמנת להיות בקשר ולהיכנס בזמן שאת בכרכור, אני ברחוב הגליל 51 .
מיכל
050/7651731
תודה מיכל , מצטערת שראיתי באיחור , אתקשר
-
- הצטרפות: 03 ינואר 2006, 11:55
הי לילי
אני והאיש מצפים לילדנו הראשון באחד הימים הקרובים ומתכננים מעבר לכרכור-פר"ח ביוני
הרעיון שלכם מדבר אלינו אשמח אם תספרי לי עוד על האפשרויות בניה במקום
אני והאיש מצפים לילדנו הראשון באחד הימים הקרובים ומתכננים מעבר לכרכור-פר"ח ביוני
הרעיון שלכם מדבר אלינו אשמח אם תספרי לי עוד על האפשרויות בניה במקום
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2006, 23:44
מצאנו מגרש של דונם באזור מבשרת (ליד ירושלים), המגרש נמצא בשכונה ותיקה וגובל במדרון עם חורשה ונוף פתוח. מחפשים שותפים לחלוק איתנו את המגרש (לשניים או שלושה חלקים) לבניה אקולוגית צנועה ונעימה - לפרטים נוספים אפשר ליצור קשר ב-054-6375866 או במייל: talia שטרודל actcom.co.il
שלום לכולם אנחנו משפחה קטנה בשדה גדול במושב ניר עקיבא (ליד נתיבות), מחפשים משפחה או שתיים, ליצירת חיים משותפים ברוח יהודית קרובה לאדם ולאדמה.
לפרטים נוספים נשמח אם תתקשרו לטל' 089941865 או 0544674299
חג סוכות שמח!
לפרטים נוספים נשמח אם תתקשרו לטל' 089941865 או 0544674299
חג סוכות שמח!
-
אני מנסה להחיות את הדף ואת הרעיון.
בזמן האחרון חיפשנו בתים עם שטח למכירה בפרדס חנה כרכור וגם במקומות אחרים בארץ. בכל מקום שראיתי הרגשתי שמה שחסר לי הן בדיוק הנקודות שמיכל ויטל העלתה בראש הדף: מקום עם רוח אקולוגית, בניה ירוקה , גינון פרמקלצ'ר וכד'. מתחם מרווח מספיק וליד אנשים שמבינים את הראש ורוצים להיות חלק ממנו.
והדבר החשוב מכולם הוא לבחור שכנים בעלי ערכים דומים לשלי שסביר להניח שיהיה לי נעים לגור לידם ולחיות חיי קהילה מפרים. יש בי כמיהה ליצור גרסה עכשווית לחיי שבט. חשוב לי שהקהילה תהיה מבוססת על רצון לחיות זה לצד זה מתוך אהבת הזולת הסביבה והאדמה אך ללא התחייבות כלכלית או התחייבות לאידיאולוגיה מסויימת.
מבחינת מקום מגורים אני מוצאת שלפרדס חנה יש יתרון עצום: קרוב לרכבת כך שלא נצטרך לוותר על מקור הפרנסה שלנו במרכז, וגם אפשרות למצוא בתים ישנים שניתן לשפץ על שטחים גדולים יחסית ובמחירים שאנחנו יכולים כרגע לעמוד בהם. עם זאת, אינני שוללת לחפש מקום אחר בו יוזמה כזו תצא אל הפועל.
בפעם האחרונה שדיברתי עם מיכל ויטל היא אמרה שירדה מהרעיון אך אני חושבת שאם יהיו מספיק מתעניינים היא תחדש את היוזמה (ולא צריך הרבה מתעניינים, 3 משפחות רציניות היא כבר התחלה טובה ובגלל שאנחנו בפנים צריך בעצם רק עוד שתי משפחות).
אם יש מעוניינים רציניים אנא כתבו פה וצרו איתי קשר דרך דף הבית שלי.
בזמן האחרון חיפשנו בתים עם שטח למכירה בפרדס חנה כרכור וגם במקומות אחרים בארץ. בכל מקום שראיתי הרגשתי שמה שחסר לי הן בדיוק הנקודות שמיכל ויטל העלתה בראש הדף: מקום עם רוח אקולוגית, בניה ירוקה , גינון פרמקלצ'ר וכד'. מתחם מרווח מספיק וליד אנשים שמבינים את הראש ורוצים להיות חלק ממנו.
והדבר החשוב מכולם הוא לבחור שכנים בעלי ערכים דומים לשלי שסביר להניח שיהיה לי נעים לגור לידם ולחיות חיי קהילה מפרים. יש בי כמיהה ליצור גרסה עכשווית לחיי שבט. חשוב לי שהקהילה תהיה מבוססת על רצון לחיות זה לצד זה מתוך אהבת הזולת הסביבה והאדמה אך ללא התחייבות כלכלית או התחייבות לאידיאולוגיה מסויימת.
מבחינת מקום מגורים אני מוצאת שלפרדס חנה יש יתרון עצום: קרוב לרכבת כך שלא נצטרך לוותר על מקור הפרנסה שלנו במרכז, וגם אפשרות למצוא בתים ישנים שניתן לשפץ על שטחים גדולים יחסית ובמחירים שאנחנו יכולים כרגע לעמוד בהם. עם זאת, אינני שוללת לחפש מקום אחר בו יוזמה כזו תצא אל הפועל.
בפעם האחרונה שדיברתי עם מיכל ויטל היא אמרה שירדה מהרעיון אך אני חושבת שאם יהיו מספיק מתעניינים היא תחדש את היוזמה (ולא צריך הרבה מתעניינים, 3 משפחות רציניות היא כבר התחלה טובה ובגלל שאנחנו בפנים צריך בעצם רק עוד שתי משפחות).
אם יש מעוניינים רציניים אנא כתבו פה וצרו איתי קשר דרך דף הבית שלי.
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
אחות של יערה מחפשת מישהו להשכיר לו את המשק שלה: 30 דונם במושב קלחים . יש מושב על יד שלוש משפחות באופן המקיימות מעין מתחם כזה ועוד משפחה צמודה ברוח באופנית , שווה לבדוק , מיכל . בהצלחה .
שלום ארני,
מעוניינת לשמוע עוד על המשק במושב קלחים, איך יוצרים קשר?
אפשר ליצור קש איתי במייל: shamanway שטרודל hotmail.co.il
מעוניינת לשמוע עוד על המשק במושב קלחים, איך יוצרים קשר?
אפשר ליצור קש איתי במייל: shamanway שטרודל hotmail.co.il
שלום. הייתי שמח למצוא שותפ/ים לרכישת חלקה ובניה ברוח שהוזכרה פה. גם אני מחפש באזור פרדס חנה-כרכור ועד זכרון. ניתן ליצור איתי קשר פה - 9995054 054.
רעיון אחר שעלה לי הוא לקנות קרקע חקלאית, ולנצל את ההיתר ל"מבנה שומר" או אם קיים מבנה ישן על האדמה, למבנה מגורים קטן. בשטח עצמו הייתי רוצה להקים חווה אורגנית. אשמח לשמוע עם לאנשים יש נסיון עם מגורים בצנעה על אדמה חקלאית.
תודה, ויום נעים. עמית.
רעיון אחר שעלה לי הוא לקנות קרקע חקלאית, ולנצל את ההיתר ל"מבנה שומר" או אם קיים מבנה ישן על האדמה, למבנה מגורים קטן. בשטח עצמו הייתי רוצה להקים חווה אורגנית. אשמח לשמוע עם לאנשים יש נסיון עם מגורים בצנעה על אדמה חקלאית.
תודה, ויום נעים. עמית.
עמית, אתה סגור דווקא על ישראל?
רציתי לא מזמן לעשות בדיוק מה שכתבת אבל לצערי בישראל זה בלתי אפשרי לעות זאת (בצורה חוקית)
רציתי לא מזמן לעשות בדיוק מה שכתבת אבל לצערי בישראל זה בלתי אפשרי לעות זאת (בצורה חוקית)
-
- הצטרפות: 29 דצמבר 2006, 22:40
שלום לכולם, אנו (זוג אוהב עם ילד מקסים בן שנתיים) מבקשים למצוא דירת שלושה חדרים ביישוב אקולוגי קהילתי במרחק נסיעה סביר לירושלים. נשמח מאוד לקבל מידע על קהילות קטנות כגדולות שחולקות את הדברים הבאים: חיים שיתופיים המבוססים על נתינה ועזרה מבלי לפגוע באינדיוודואל, חינוך ערכי עם מעורבות של ההורים בקרבת מקום, אפשרות לקנות מוצרי מחייה אורגנים כחלק מקואופראטיב.
אנחנו התחלנו לחפש עכשיו מאחר וברצוננו להתישב בקהילה מעין זו באפריל 2007 לאחר שהיה של 5 שנים בברלין.תודה מראש על הטיפים והעזרה
סוזאנה חנן (וילדנו מתן) 054-4332554,[email protected]
אנחנו התחלנו לחפש עכשיו מאחר וברצוננו להתישב בקהילה מעין זו באפריל 2007 לאחר שהיה של 5 שנים בברלין.תודה מראש על הטיפים והעזרה
סוזאנה חנן (וילדנו מתן) 054-4332554,[email protected]
-
אנחנו כרגע בשלב חיפוש בית או מגרש בפרדס חנה כרכור. עדיין חולמת להקים מתחם מגורים אקולוגי בעיר. היום שמעתי על שטח של 6 מגרשים בגדלים של בערך 500 מ"ר באזור מגד. המחיר של כל מגרש אחרי כל המיסים אמור להגיע בערך ל150,000 $.
האם יש מישהו שרוצה להצטרף ליוזמה וזה בתקציב שלו?
על היתרונות של האזור אני כותבת בדף איפה לגור.
האם יש מישהו שרוצה להצטרף ליוזמה וזה בתקציב שלו?
על היתרונות של האזור אני כותבת בדף איפה לגור.
-
- הצטרפות: 14 ספטמבר 2007, 16:52
לעמית ול:shah
עמית ,האם זה עדיין רלוונטי? אם כן אפשר ליצור קשר hani kf@walla.co.il
shah , איך אפשר ליצור איתך קשר?
עמית ,האם זה עדיין רלוונטי? אם כן אפשר ליצור קשר hani kf@walla.co.il
shah , איך אפשר ליצור איתך קשר?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
Sorry, but if you really want an ecological home, then go live in the city.
Living on a large area of land, may feel nice and "green" but is causing enormous demage directly and indirectly
Living on a large area of land, may feel nice and "green" but is causing enormous demage directly and indirectly
-
שלום אשמח לשמוע אם יש התארגנות אקולוגית אורגנית דומה בארץ ואו בחוול -אני לא סגורה אם ברצוני לחיות את שארית חיי בארץ
אשמח להקים קבוצה שמעוניינת לעבור יחד לחוול לאזור של טבע בריאות אקולוגיה ועל בסיס חלקאות אורגנית אני יודעת שיש המון חוות חקלאיות ב WOOPING אבל לא יודעת אם יש אפשרות להתקבל שם מעבר לרמת ההתנדבות ואני מחפשת ליזום מגורי קבע של ישראלים
אפשרי ורצוי ליצור עימי קשר למייל למי שיש לו רעיונות דומים בכיוון תודה מראש נורמה דניאל - [email protected]
אשמח להקים קבוצה שמעוניינת לעבור יחד לחוול לאזור של טבע בריאות אקולוגיה ועל בסיס חלקאות אורגנית אני יודעת שיש המון חוות חקלאיות ב WOOPING אבל לא יודעת אם יש אפשרות להתקבל שם מעבר לרמת ההתנדבות ואני מחפשת ליזום מגורי קבע של ישראלים
אפשרי ורצוי ליצור עימי קשר למייל למי שיש לו רעיונות דומים בכיוון תודה מראש נורמה דניאל - [email protected]
סתם סקרנות: האם העניין הזה בפרדס-חנה יצאה לפועל?
אני רואה שההתכתבות ממש ישנה, האם יש אופציות מעניינות למישהו ל2013?
אני מחפשת להצתרף\להקים משהו בסגון גם!!!!
אני רואה שההתכתבות ממש ישנה, האם יש אופציות מעניינות למישהו ל2013?
אני מחפשת להצתרף\להקים משהו בסגון גם!!!!
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
גם הייתי שמחה לשמוע אם איזו התארגנות התרחשה... מאוד הייתי רוצה לחיות במתחם אקולוגי קהילתי מחייב אבל לא מדי...
[email protected]
גם הייתי שמחה לשמוע אם איזו התארגנות התרחשה... מאוד הייתי רוצה לחיות במתחם אקולוגי קהילתי מחייב אבל לא מדי...
[email protected]
כנ"ל. לא רק שהרצון להקים מקום משלי בשתי ידיי (ועוד כמה ידיים מנוסות ) בוער בי, אני רואה ברחבי הרשת לא מעט אנשים שמחפשים את אותו הדבר: מגרש קטן לבנות בית ולעבור לנהל אורח חיים עצמאי ופשוט יותר. אני חושבת שזה יכול להיות רעיון יעיל להתאגד כדי לקנות מגרש משותף לצורך העניין - פעילות משותפת יכולה להקל על העומס מול הרשויות, עלויות הקמה ועוד (בכלל, נראה לי שכמה שמנסים לצמצם צריכה באורח החיים הזה, כך עדיף להיעזר בקהילה). רעיונות ואנשים שרוצים להצטרף\להקים (ולא חוששים מהקושי שבתהליך) מוזמנים לכתוב לי למייל: hanna.riez בג'ימייל נקודה קום. בתקווה שנכיר מספיק אנשים שרוצים כדי לפתוח לזה תיבה חדשה!
ובאותה הנימה - אשמח ליצור קשר עם אנשים חכמים ממני בנושא שינוי אורח החיים והביצוע הפרקטי של העניין. אני מרגישה שאני צריכה "מנטור" בכמה תחומים: נושא חיפוש המגרש, ענייני בירוקרטיה והתנהלות מול הרשויות, עלויות ואפשרויות בנייה אקולוגית עצמית, גידול עצמי של מזון ודומיהם. אמנם יש המון חומר ברחבי האינטרנט, אבל כדי לקדם דברים במהירות אפקטיבית, אני מעדיפה לדבר עם האנשים עצמם.
ובאותה הנימה - אשמח ליצור קשר עם אנשים חכמים ממני בנושא שינוי אורח החיים והביצוע הפרקטי של העניין. אני מרגישה שאני צריכה "מנטור" בכמה תחומים: נושא חיפוש המגרש, ענייני בירוקרטיה והתנהלות מול הרשויות, עלויות ואפשרויות בנייה אקולוגית עצמית, גידול עצמי של מזון ודומיהם. אמנם יש המון חומר ברחבי האינטרנט, אבל כדי לקדם דברים במהירות אפקטיבית, אני מעדיפה לדבר עם האנשים עצמם.
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
- דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*
היי ,אשמח להתעדכן אם קורה משהו
בריג'י 022403
בריג'י 022403
-
- הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
- דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*
התכוונתי ל 0584022403 בריג'י
-
הי גם אני ממש אשמח לעדכונים
אופירה
052-5937128
אופירה
052-5937128
שלום וברכה לכולם, אני, ליבי וגאיה (בת 3) חושבים ורוצים לשכור וילה או בית גדול עם חצר של דונם עד 2 ביחד עם עוד 3-12 אנשים.
יהיה נחמד אם יהיה שם לפחות עוד משפחה אחת, וגם נחמד אם הבית יהיה טבעוני, הגינה כמובן אקולוגית ושופעת, מטבח משותף, בקיצור קומונה.
הכוונה שלנו היא להיות בקומונה הזאת מינימום שנתיים, ולהיכנס לבית באיזור נובמבר הזה.
אם זה מעניין אותך ו\או נשמע שזה יכול לעניין חבר או חברה - נשמח לשמוע בהקדם על מנת לגבש קבוצה ולהתחיל לחפש בית.
ליבי - 0584655075
יואל - 0503094212
שלום וברכה לכולם, אני, ליבי וגאיה (בת 3) חושבים ורוצים לשכור וילה או בית גדול עם חצר של דונם עד 2 ביחד עם עוד 3-12 אנשים.
יהיה נחמד אם יהיה שם לפחות עוד משפחה אחת, וגם נחמד אם הבית יהיה טבעוני, הגינה כמובן אקולוגית ושופעת, מטבח משותף, בקיצור קומונה.
הכוונה שלנו היא להיות בקומונה הזאת מינימום שנתיים, ולהיכנס לבית באיזור נובמבר הזה.
אם זה מעניין אותך ו\או נשמע שזה יכול לעניין חבר או חברה - נשמח לשמוע בהקדם על מנת לגבש קבוצה ולהתחיל לחפש בית.
ליבי - 0584655075
יואל - 0503094212
-
חג שמח מאוד
יש לי רעיון לנ"ל זקוק לראשים החושבים שלכם
מיכה נוה
בית יצחק
0503009315
יש לי רעיון לנ"ל זקוק לראשים החושבים שלכם
מיכה נוה
בית יצחק
0503009315
-
בת 70 ניראת כבת 50 בעקבות הטיבעונות המאוזנת של שנים.מחפשת חבר לחיים טבעוני,בריא,עמיד,יושרה הכרחית ובענייני הרוח. רצוי מאיזור השרון-כפר סבא,הוד השרון או רעננה. 055-6624396 עדה.
בת 70 ניראת כבת 50 בעקבות הטיבעונות המאוזנת של שנים.מחפשת חבר לחיים טבעוני,בריא,עמיד,יושרה הכרחית ובענייני הרוח. רצוי מאיזור השרון-כפר סבא,הוד השרון או רעננה. 055-6624396 עדה.