מתח לפני חתונה
מתח לפני חתונה
לא מצאתי דף מתאים, אם יש אשמח להעביר לשם...
בעז"ה אני מתחתנת בקרוב ואני מוצאת את עצמי במתח עצום ורב.
המתח מתבטא בעיקר בהתעוררויות מרובות באמצע הלילה ובחוסר יכולת לחזור לישון, וכן כאבי ראש מציקים מאוד...
אלה הם נישואים ראשונים בשבילי, ובגילי לא חשבתי שעוד אזכה להתחתן. החיים שלי הולכים להשתנות לחלוטין.
החתן שלי אדם טוב , סבלן, מבין ומכיל ובכל זאת אני מוצאת את עצמי בהמון המון המון מתח לקראת הכל.
לקראת החתונה עצמה, איך נספיק להתארגן על הכל בזמן כ"כ קצר? במתח לקראת החיים המשותפים, לקראת ליל הכלולות, לקראת הלא נודע, ומה יקרה אם לא נסתדר? או אם יהיה לי קשה? או אם אתגעגע לחיים הקודמים שלי? בכל פעם שאני מדברת על החששות שלי הוא מבהיר לי שהוא רוצה להקל עלי במה שאפשר ומצד שני שאין ללכת אחורה, שתמיד נהיה יחד, ואם ארצה מרחב? האם יחווה זאת כדחיה?
ומעבר לכל זאת פשוט נמאס לי משבועות מרובים של מחסור בשינה, אני לא מסוגלת לחיות כך יותר, ואני לא רואה איך אגיע לחתונה על הרגליים ולא ממוטטת.
אני לא רוצה לקחת תרופות אבל אני חיה על אקמול שגם ככה לא עוזר לכאבי הראש, ורסקיו לילה לא עוזר.
אני לכאורה לא בחרדה לקראת החתונה, אלא בעיקר התרגשויות , אבל אני פשוט לא ישנה, ולא יכולה להמשיך לתפקד, ובעבודה לא מקילים עלי בכלל.
האם יש דרך שאני יכולה לקבל את השינה שלי חזרה?
בעז"ה אני מתחתנת בקרוב ואני מוצאת את עצמי במתח עצום ורב.
המתח מתבטא בעיקר בהתעוררויות מרובות באמצע הלילה ובחוסר יכולת לחזור לישון, וכן כאבי ראש מציקים מאוד...
אלה הם נישואים ראשונים בשבילי, ובגילי לא חשבתי שעוד אזכה להתחתן. החיים שלי הולכים להשתנות לחלוטין.
החתן שלי אדם טוב , סבלן, מבין ומכיל ובכל זאת אני מוצאת את עצמי בהמון המון המון מתח לקראת הכל.
לקראת החתונה עצמה, איך נספיק להתארגן על הכל בזמן כ"כ קצר? במתח לקראת החיים המשותפים, לקראת ליל הכלולות, לקראת הלא נודע, ומה יקרה אם לא נסתדר? או אם יהיה לי קשה? או אם אתגעגע לחיים הקודמים שלי? בכל פעם שאני מדברת על החששות שלי הוא מבהיר לי שהוא רוצה להקל עלי במה שאפשר ומצד שני שאין ללכת אחורה, שתמיד נהיה יחד, ואם ארצה מרחב? האם יחווה זאת כדחיה?
ומעבר לכל זאת פשוט נמאס לי משבועות מרובים של מחסור בשינה, אני לא מסוגלת לחיות כך יותר, ואני לא רואה איך אגיע לחתונה על הרגליים ולא ממוטטת.
אני לא רוצה לקחת תרופות אבל אני חיה על אקמול שגם ככה לא עוזר לכאבי הראש, ורסקיו לילה לא עוזר.
אני לכאורה לא בחרדה לקראת החתונה, אלא בעיקר התרגשויות , אבל אני פשוט לא ישנה, ולא יכולה להמשיך לתפקד, ובעבודה לא מקילים עלי בכלל.
האם יש דרך שאני יכולה לקבל את השינה שלי חזרה?
-
- הצטרפות: 15 יוני 2017, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוש*
מתח לפני חתונה
מיכל קודם כל מזל טוב!
וחיבוק
אני לא מומחית גדולה אך אגיד לך כמה מילים מהלב ואני מקווה שזה יעודד אותך.
התקופה שלפני החתונה ידועה כתקופה רגישה ומלאת מתחים, זה רגשות טבעיים שחשוב לתת להם מקום.
תנסי להוריד מעצמך כמה שיותר מתחים טכנים לדוגמא - אם יש לך חששות מחתונה גדולה, לכי על חתונה קטנה. אני מניחה שזה יקל עליך אם תוכלי להוריד כמה מהחששות.
בגילי לא חשבתי שעוד אזכה להתחתן
כשאנחנו מתחתנים בגיל צעיר, אנחנו יחסית גמישים, לא סגוריםעל החיים שלנו לגמרה ולכן הרבה יותר קל להתרגל לאדם חדש. ככל שאנחנו מתבגרים, אנחנו מתרגלים לחיים שלנו, מתקבעים ומתרגלים לחיות לבד ויותר קשה לעבור פתאום לחיות בזוג. עקב כך אני מאוד מבינה את החרדות והחששות המוגברים.
תנסי להתמקד בשני דברים:
שיהיה לך המון מזל טוב ובהצלחה ואם זה מקל עליך תמשיכי לשתף פה, אני מקשיבה לך.
וחיבוק

אני לא מומחית גדולה אך אגיד לך כמה מילים מהלב ואני מקווה שזה יעודד אותך.
התקופה שלפני החתונה ידועה כתקופה רגישה ומלאת מתחים, זה רגשות טבעיים שחשוב לתת להם מקום.
תנסי להוריד מעצמך כמה שיותר מתחים טכנים לדוגמא - אם יש לך חששות מחתונה גדולה, לכי על חתונה קטנה. אני מניחה שזה יקל עליך אם תוכלי להוריד כמה מהחששות.
בגילי לא חשבתי שעוד אזכה להתחתן
כשאנחנו מתחתנים בגיל צעיר, אנחנו יחסית גמישים, לא סגוריםעל החיים שלנו לגמרה ולכן הרבה יותר קל להתרגל לאדם חדש. ככל שאנחנו מתבגרים, אנחנו מתרגלים לחיים שלנו, מתקבעים ומתרגלים לחיות לבד ויותר קשה לעבור פתאום לחיות בזוג. עקב כך אני מאוד מבינה את החרדות והחששות המוגברים.
תנסי להתמקד בשני דברים:
- אחד המתחים הגדולים בחיי הנישואים הוא המתח בין הביחד ללחוד. זה משהו שעם השנים מצליחים לאזן וכל זוג מוצא את האיזון שלו. זה נפלא שיש ביניכם תקשורת ואתם כבר עכשיו מדברים על זה בפתיחות! זאת הדרך הנכונה לפתור כל קונפליקט אז תשמחי שיש לך את הבסיס הטוב הזה.
- מדברייך אני מבינה שאת אישה מאמינה אז אני מרשה לעצמי להגיד לך בתור אישה מאמינה לאישה מאמינה אחרת. יש אנשים ששנים חולמים על זרע בר קיימא, זיווג הגון וכו'. בחסדי שמיים זכית למצוא את זיווגך וכפי שכתבת בגיל מאוחר זה ממש לא מובן מאליו! אני גרה במושב שבכל משפחה יש ילד או שתיים (מתוך הרבה) שלא נישא וזה ממש כואב הלב. אני ממש שמחה בשבילך שזכית למצוא אהבה!
שיהיה לך המון מזל טוב ובהצלחה ואם זה מקל עליך תמשיכי לשתף פה, אני מקשיבה לך.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
מתח לפני חתונה
ואני מציעה - תמצאי איזשהו טיפול ממישהי טובה, רפלקסולוגיה, שיאצו, טיפול כלשהו במגע מאחת עם לב מאיר וידיים טובות, שתדע להשרות רגיעה, כי כל הגוף שלך פתוח מתוח כמו קפיץ ולכן את לא יכולה להשתחרר.
אם אפשר ללכת יחפה על האדמה או (הכי טוב) על החול בים, זה עוזר. גם לחבק עצים (ממש פיזית, העץ סופג את האנרגיות המתוחות האלה), לנשום.
עוד טיפ חינמי: יש המון המון מדיטציות ביוטיוב, פשוט תעשי חיפוש (אם בא לך אז יש גם "מדיטציה יהודית", רק שלרובן לא התחברתי כי הקול של מי שמדבר, לא נעם לי. ולפעמים, היה לי קשה עם הנחיה של גבר P-: אהבתי את המדיטציות של ליאורה כהן זגרון, למשל יש לה אחת "לשחרור מפחדים והגברת תחושת הבטחון ביקום ובבריאה" P-: מקווה שדייקתי בשם. קודם כל הקול שלה מאוד נעים לאוזני (עניין של טעם כמובן) ושנית המסרים שלה נעימים וחיוביים. היא לא משתמשת במלים שליליות.
אם אפשר ללכת יחפה על האדמה או (הכי טוב) על החול בים, זה עוזר. גם לחבק עצים (ממש פיזית, העץ סופג את האנרגיות המתוחות האלה), לנשום.
עוד טיפ חינמי: יש המון המון מדיטציות ביוטיוב, פשוט תעשי חיפוש (אם בא לך אז יש גם "מדיטציה יהודית", רק שלרובן לא התחברתי כי הקול של מי שמדבר, לא נעם לי. ולפעמים, היה לי קשה עם הנחיה של גבר P-: אהבתי את המדיטציות של ליאורה כהן זגרון, למשל יש לה אחת "לשחרור מפחדים והגברת תחושת הבטחון ביקום ובבריאה" P-: מקווה שדייקתי בשם. קודם כל הקול שלה מאוד נעים לאוזני (עניין של טעם כמובן) ושנית המסרים שלה נעימים וחיוביים. היא לא משתמשת במלים שליליות.
מתח לפני חתונה
אמא של מוש
כן אני אשה מאמינה, ואכן זו הפתעה גדולה וממש חסדי שמים שזכיתי למתנה הגדולה הזאת.
רבי נחמן אומר שלא יכולות להתקיים 2 מחשבות בו זמנית ולכן בכל פעם שעולה לנו מחשבה לא טובה בראש או פחד כדאי לנו להחליף אותה במחשבה חיובית.
תודה, זה נכון, אנסה ליישם את העצה הזאת, כל עוד זה לא הדחקה
כי יש גם עניין לתת מקום למחשבות הלא טובות, לפחות להכיר בהן....
ותודה על הנכונות להיות כאן.
החלטנו מראש על חתונה קטנה וצנועה, העניין הוא שיש אנשים שכ"כ שמחים בשבילי שכבר הזמינו את עצמם לחתונה שלי! ממש, יש אנשים שניגשו אלי ואמרו לי רגע מה התאריך? הנה אני רושמת ביומן! או את לא צריכה להזמין אותי, אני מגיעה בכל מקרה, או אני רק רוצה להיות בחופה, ואני לא יודעת מה לעשות לגבי זה...
בשמת א
תמצאי איזשהו טיפול ממישהי טובה, רפלקסולוגיה, שיאצו, טיפול כלשהו במגע מאחת עם לב מאיר וידיים טובות, שתדע להשרות רגיעה, כי כל הגוף שלך פתוח מתוח כמו קפיץ ולכן את לא יכולה להשתחרר.
גם אני רציתי לעשות איזה שהוא עיסוי או משהו כזה, כדי להרגיע את הגוף, תודה על העצה...
וגם אבדוק את המדיטציות ביוטיוב , פעם הייתי מקשיבה להם הרבה, ופתאום שכחתי, תודה רבה
כן אני אשה מאמינה, ואכן זו הפתעה גדולה וממש חסדי שמים שזכיתי למתנה הגדולה הזאת.
רבי נחמן אומר שלא יכולות להתקיים 2 מחשבות בו זמנית ולכן בכל פעם שעולה לנו מחשבה לא טובה בראש או פחד כדאי לנו להחליף אותה במחשבה חיובית.
תודה, זה נכון, אנסה ליישם את העצה הזאת, כל עוד זה לא הדחקה

ותודה על הנכונות להיות כאן.
החלטנו מראש על חתונה קטנה וצנועה, העניין הוא שיש אנשים שכ"כ שמחים בשבילי שכבר הזמינו את עצמם לחתונה שלי! ממש, יש אנשים שניגשו אלי ואמרו לי רגע מה התאריך? הנה אני רושמת ביומן! או את לא צריכה להזמין אותי, אני מגיעה בכל מקרה, או אני רק רוצה להיות בחופה, ואני לא יודעת מה לעשות לגבי זה...
בשמת א
תמצאי איזשהו טיפול ממישהי טובה, רפלקסולוגיה, שיאצו, טיפול כלשהו במגע מאחת עם לב מאיר וידיים טובות, שתדע להשרות רגיעה, כי כל הגוף שלך פתוח מתוח כמו קפיץ ולכן את לא יכולה להשתחרר.
גם אני רציתי לעשות איזה שהוא עיסוי או משהו כזה, כדי להרגיע את הגוף, תודה על העצה...
וגם אבדוק את המדיטציות ביוטיוב , פעם הייתי מקשיבה להם הרבה, ופתאום שכחתי, תודה רבה

-
מתח לפני חתונה

ואני לא יודעת מה לעשות לגבי זה...
לחייך ולהודות מכל הלב בחינניות, ולשחרר הכל לחסדי ההוא למעלה.
את לא צריכה לדאוג: ממילא רובם הגדול רק מתרגשים ברגע הזה, של שמיעת הבשורה, ופשוט רוצים לברך אותך מקרב לב ולהביע בפנייך כמה הם שמחים. מה הם יעשו בפועל ביום החתונה? ה' יודע.
אם את רוצה שהחתונה תישאר קטנה וצנועה, זו הבקשה שתזמיני "ממנו" (ההוא למעלה). פשוט תדמייני את החתונה ש את רוצה, ותתני "להוא" לראות את התמונה שבלב שלך. ואז, תשחררי לחסדי שמיים. הוא כבר יטפל בכל ואיכשהו זה ייצא כמו שאת רוצה, וגם אם ייצא משהו אחר? את תגלי שזה היה בסופו של דבר בדיוק הדבר הנכון (-:
-
מתח לפני חתונה
בשמת איזה עצות מופלאות ומתאימות לכל תחום ועניין.
מסכימה עם כל מילה.
כי יש גם עניין לתת מקום למחשבות הלא טובות, לפחות להכיר בהן
מסכימה איתך מאוד, לא צריך להדחיק, אולי להגדיר לעצמך זמן ומקום שמתאים לך לשקוע בהן בשביל להתפתח ולהתקדם ובשאר הזמן לנסות להרפות.
מיכל בימינו אנשים רק מנסים להתחמק מחתונות בגלל ה"קנס" הכספי המטורף שכרוך בהם.
המון אנשים אומרים שיגיעו ובסוף לא מגיעים, אז אם מישהו יגיע בכל זאת ללא הזמנה תראי בזה כמה שהוא אוהב אותך ובא לשמח ולשמוח מהלב!
מסכימה עם כל מילה.
כי יש גם עניין לתת מקום למחשבות הלא טובות, לפחות להכיר בהן
מסכימה איתך מאוד, לא צריך להדחיק, אולי להגדיר לעצמך זמן ומקום שמתאים לך לשקוע בהן בשביל להתפתח ולהתקדם ובשאר הזמן לנסות להרפות.
מיכל בימינו אנשים רק מנסים להתחמק מחתונות בגלל ה"קנס" הכספי המטורף שכרוך בהם.
המון אנשים אומרים שיגיעו ובסוף לא מגיעים, אז אם מישהו יגיע בכל זאת ללא הזמנה תראי בזה כמה שהוא אוהב אותך ובא לשמח ולשמוח מהלב!
-
מתח לפני חתונה
אמא של מוש [-: תודה 

מתח לפני חתונה
תודה על כל מה שנכתב כאן.
החתונה בעז"ה מחר .
אבא שלי נפטר בשבוע שעבר וכעת קמתי מהשבעה יחד עם כל המשפחה. לא קל ולא פשוט, והכל מועצם עוד יותר .
מקווה שיהיה שמח ומרגש. כרגע אני לא מצליחה להכיל את כל מה שאני מרגישה, אז פשוט מנסה לעבור את הרגעים האלה רגע אחר רגע.
החתונה בעז"ה מחר .
אבא שלי נפטר בשבוע שעבר וכעת קמתי מהשבעה יחד עם כל המשפחה. לא קל ולא פשוט, והכל מועצם עוד יותר .
מקווה שיהיה שמח ומרגש. כרגע אני לא מצליחה להכיל את כל מה שאני מרגישה, אז פשוט מנסה לעבור את הרגעים האלה רגע אחר רגע.
-
מתח לפני חתונה
מיכל אני משתתפת בצערך 
מקווה שיהיה שמח ומרגש.
אמן! בעזרת ה' אני מאחלת לך מעתה הרבה שמחות ורק טוב.

מקווה שיהיה שמח ומרגש.
אמן! בעזרת ה' אני מאחלת לך מעתה הרבה שמחות ורק טוב.
-
- הצטרפות: 01 נובמבר 2006, 19:52
מתח לפני חתונה
אז פשוט מנסה לעבור את הרגעים האלה רגע אחר רגע.
בדיוק.
בדיוק.
מתח לפני חתונה
אז היתה חתונה יפה ושמחה מאוד.
כל המתח ירד, מסתבר שחיי נישואין הולמים אותי להפליא.
כיף לי, שמח לי, נעים לי, ... גם מעניין ודורש הסתגלות, כי זו הסתגלות חדשה אבל הסתגלות טובה.
מבחינתי הדף הזה יכול להיות דף למחיקה, אלא אם כן יש בו ערך כלשהו למישהו.
תודה על המקום, על ההקשבה, על העידוד וההרגעות....

כל המתח ירד, מסתבר שחיי נישואין הולמים אותי להפליא.
כיף לי, שמח לי, נעים לי, ... גם מעניין ודורש הסתגלות, כי זו הסתגלות חדשה אבל הסתגלות טובה.
מבחינתי הדף הזה יכול להיות דף למחיקה, אלא אם כן יש בו ערך כלשהו למישהו.
תודה על המקום, על ההקשבה, על העידוד וההרגעות....

-
מתח לפני חתונה
נראה לי דף עם ערך (-: ושמחה מאוד שהכל הסתדר לך 

-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
מתח לפני חתונה
אני עם בשמת. לא למחוק.
אני מאוד שמחה שעידכנת ושטוב לך!
אני מאוד שמחה שעידכנת ושטוב לך!