מנשא תליני
מנשא תליני
http://www.talinibaby.com/images/[po]header new[/po].gif
http://www.talinibaby.com/
פונצ'ו משותף לך ולטף - בחום ואהבה ממשפחת תליני
http://www.talinibaby.com/Positions.html
http://www.talinibaby.com/
פונצ'ו משותף לך ולטף - בחום ואהבה ממשפחת תליני
http://www.talinibaby.com/Positions.html
-
- הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
- דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*
מנשא תליני
נו, אני אתחיל. המנשא אחלה! אני נושאת איתו תינוק (הממממ, שנה ושבעה חודשים זה כבר לא ממש תינוק אני חושבת...) כבר כמה חודשים. הוא קומפקטי, נוח, לא מרופד (לי זה לא מפריע) למרות שיש ריפוד מתחת לטוסיק של התינוק והרגליים שלא יחתוך להם שם הבד. הוא צבעוני ויפה.
מנשא תליני
הוראות שימוש במנשא
כמה הוא עולה? כמה זמן את משתמשת? מה משקל הילד שלך? איפה אפשר להשיג (ולמדוד)?
ואח"כ צריך להכניס את זה לדפים של המנשאים איכשהו.
כמה הוא עולה? כמה זמן את משתמשת? מה משקל הילד שלך? איפה אפשר להשיג (ולמדוד)?
ואח"כ צריך להכניס את זה לדפים של המנשאים איכשהו.
-
- הצטרפות: 21 יוני 2004, 11:30
- דף אישי: הדף האישי של תמר_קדם*
מנשא תליני
ניתן למצוא את המנשא אצלי (פרטים באתר או בדף הבית שלי) מחירו:200 ש"ח למנשאים החלקים
ו-240 או 280 ש"ח למנשאים המודפסים.
ו-240 או 280 ש"ח למנשאים המודפסים.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
מנשא תליני
יש לנו את המנשא כבר כמה חדשים
אני נושאת בו גם את בת השנה וחצי שמאד אוהבת וכשהיא לא בתוכו - מה שלא קורה בדרך כלל, אז בת השלוש וחצי שמחה לקפוץ לתוכו.
הוא נח, קומפקטי, קל ללבישה, קל לכביסה וייבוש ואנחנו מאד שמחים איתו.
אני נושאת בו גם את בת השנה וחצי שמאד אוהבת וכשהיא לא בתוכו - מה שלא קורה בדרך כלל, אז בת השלוש וחצי שמחה לקפוץ לתוכו.
הוא נח, קומפקטי, קל ללבישה, קל לכביסה וייבוש ואנחנו מאד שמחים איתו.
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2006, 22:19
- דף אישי: הדף האישי של פיל_פיל*
מנשא תליני
מצטרפת לתשבחות..........
המנשא הכי הכי כייפי
ובקיץ החם והלח.......תענוג
המנשא הכי הכי כייפי
ובקיץ החם והלח.......תענוג
-
- הצטרפות: 17 מאי 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של פפריקה_הונגרית*
מנשא תליני
בס"ד
מצטרפת גם!
אחלה של דבר! נוח, לשנינו, הוא נרדם רק ככה כשהי'ה לו חום (המסכן) , וכיף להסתובב איתו....
(קיבלתי הרבה תגובות בסגנון- ואוו, איזה גאוני, בלי רצועות, בלי קשירות... ממש נוח! )
ממש נוח!
מצטרפת גם!
אחלה של דבר! נוח, לשנינו, הוא נרדם רק ככה כשהי'ה לו חום (המסכן) , וכיף להסתובב איתו....
(קיבלתי הרבה תגובות בסגנון- ואוו, איזה גאוני, בלי רצועות, בלי קשירות... ממש נוח! )
ממש נוח!
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
מנשא תליני
מה ההבדל בינו לבין לופי?!
(למעט העובדה שיש רק טבעת אחת
(למעט העובדה שיש רק טבעת אחת
-
מנשא תליני
בס"ד
בד לא גמיש כמעט, מה שאומר שהמנשא אינו "נוזל" במשקל יותר מ5 קילו, אין קשירות בכלל, זו רק רצועת "לופי" אחת אלכסונית, אין טבעות, אין אבזמים, היא פשוט יושבת עליך, וכמו שהיא כך היא תהי'ה כשהתינוק בפנים, כדאי שתעבור/תעברי לדף מנשא תליני , שם יש תמונת, וקישור לאתר עם עוד תמונות......
מה שכן, אני חייבת לאמר שיש מבחינתי אי-נוחות אחת (סליחה מירי.....) והיא שאני אישית לא מצליחה להורידו ללא התעוררות רבתי מצד מר-אפרוח...... אבל זה קורה לי גם במנשאים האחרים שלי (לא תמיד...) אז אולי זה אני......
בד לא גמיש כמעט, מה שאומר שהמנשא אינו "נוזל" במשקל יותר מ5 קילו, אין קשירות בכלל, זו רק רצועת "לופי" אחת אלכסונית, אין טבעות, אין אבזמים, היא פשוט יושבת עליך, וכמו שהיא כך היא תהי'ה כשהתינוק בפנים, כדאי שתעבור/תעברי לדף מנשא תליני , שם יש תמונת, וקישור לאתר עם עוד תמונות......
מה שכן, אני חייבת לאמר שיש מבחינתי אי-נוחות אחת (סליחה מירי.....) והיא שאני אישית לא מצליחה להורידו ללא התעוררות רבתי מצד מר-אפרוח...... אבל זה קורה לי גם במנשאים האחרים שלי (לא תמיד...) אז אולי זה אני......
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
מנשא תליני
חן
אני עם הלופי פשוט הורדתי את התינוקת יחד עם הנשא ואז היא לא התעוררה
ראיתי את הדף שאלותי באו בעקבותיו - בקיצור, למיטב הבנתי זו טבעת של לופי מבד פחות גמיש
- פותר את בעיית הלופי שנמתח יותר מהילד...
אני עם הלופי פשוט הורדתי את התינוקת יחד עם הנשא ואז היא לא התעוררה
ראיתי את הדף שאלותי באו בעקבותיו - בקיצור, למיטב הבנתי זו טבעת של לופי מבד פחות גמיש

-
מנשא תליני
בס"ד
פותר את בעיית הלופי שנמתח יותר מהילד... בדיוק!
מה שכתבתי- בד לא גמיש כמעט, מה שאומר שהמנשא אינו "נוזל"
יש גם ריפוד לתנוחות עם רגליים משתלשלות... אבל הוא בשולי המנשא, ואינו מחמם או מציק.
הורדתי את התינוקת יחד עם המנשא -גםאני - לא הולך לי.... אולי כי הוא לא ישן עמוק?? ........
לדף מנשא תליני -לא שמתי לב שאנחנו בו!!! חשבתי שאני בדף תנוחות נשיאה.........![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
פותר את בעיית הלופי שנמתח יותר מהילד... בדיוק!
מה שכתבתי- בד לא גמיש כמעט, מה שאומר שהמנשא אינו "נוזל"
יש גם ריפוד לתנוחות עם רגליים משתלשלות... אבל הוא בשולי המנשא, ואינו מחמם או מציק.
הורדתי את התינוקת יחד עם המנשא -גםאני - לא הולך לי.... אולי כי הוא לא ישן עמוק?? ........
לדף מנשא תליני -לא שמתי לב שאנחנו בו!!! חשבתי שאני בדף תנוחות נשיאה.........
![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
-
מנשא תליני
"התליני"www.talinibaby.com מותאם ארגונומית לגוף התינוק מה שהופך את הישיבה/שכיבה בו לנוחה ביותר עבור הפעוט. מדובר במנשא מסוג פאוצ' עשוי מבדי כותנה עם כ-3%-5% ליקרה שמוסיפים מעט אלסטיות (לרוחב הבד) לנוחות התינוק וההורה כמו כן לתליני ריפוד קל ברגליים לתנוחות בטן לבטן וצד.
עד כאן הסברי המפורט על התליני (-: תהנו
עד כאן הסברי המפורט על התליני (-: תהנו
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
מנשא תליני
להשכיב תינוק ישן עם תליני :
אני עולה על המיטה ויושבת עם הרגליים מקופלות
נשענת קדימה עד שהוא שוכב על הגב \צד .
עכשיו זוחלת החוצה מהמנשא כמו שמורידים חולצה
הוא נשאר שוכב והמנשא כמו טבעת סביב גופו
בעדינות לוקחת את המנשא .
זה עובד .
אני עולה על המיטה ויושבת עם הרגליים מקופלות
נשענת קדימה עד שהוא שוכב על הגב \צד .
עכשיו זוחלת החוצה מהמנשא כמו שמורידים חולצה
הוא נשאר שוכב והמנשא כמו טבעת סביב גופו
בעדינות לוקחת את המנשא .
זה עובד .
-
מנשא תליני
בס"ד
ארני- אני עושה את זה- לוקח לו משהו כמו 10 דק' עד 30 כדי להבין (מתוך שינה, כן?) שהוא לא על אמא..... והוא מתעורר.... בדיוק כשאני במקלחת/באמצע ביס/סתם כאן.....
ארני- אני עושה את זה- לוקח לו משהו כמו 10 דק' עד 30 כדי להבין (מתוך שינה, כן?) שהוא לא על אמא..... והוא מתעורר.... בדיוק כשאני במקלחת/באמצע ביס/סתם כאן.....
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
מנשא תליני
עוד לא יצא לי לנסות אותו בעצמי, אבל מבחינת חיצונית - המנשאים הכי קוליים ומגניבים שראיתי 

-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
מנשא תליני
כדאילהיכנס לאתר של תליני
יש בדים חדשים - מרהיבים.
יש בדים חדשים - מרהיבים.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*
מנשא תליני
כבר יותר מחודש עם התליני ומרוצה מאוד!
עד עכשיו היה לי OTBASH וכשהתחיל לכאוב לי בכתפיים החלפתי לתליני.
מעבר ליופי, התליני נוח לי מאוד. חלוקת המשקל נכונה לי יותר ואין לי עומס יתר על הכתף.
נוח לי גם להניק בו.
תודה.
עד עכשיו היה לי OTBASH וכשהתחיל לכאוב לי בכתפיים החלפתי לתליני.
מעבר ליופי, התליני נוח לי מאוד. חלוקת המשקל נכונה לי יותר ואין לי עומס יתר על הכתף.
נוח לי גם להניק בו.
תודה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מנשא תליני
אלינה היי זאת עירית מהסדנא שהעברת בקורס של עופרית באוגוסט, אני רוצה להודות על העולם החדש שחשפת לפנינו, אנו אוהבים את מנשא התליני שלנו (!), אני לא יודעת איך היינו מסתדרים בלעדיו. יש לי שאלה אחת: בשבוע האחרון אני מנסה לשאת את עומר בתנוחת קנגרו אבל לרוב הוא לא נשאר אם הפני קדימה, אלא נוטה הצידה ומרגיש לי לא יציב, אני משתמשמת בהוראות השימוש מהאתר של תליני התנוחת קנגרו, יש עוד משהו שאני צריכה לדעת ? תודה עירית
מנשא תליני
אני נושאת את התינוק התנוחת קנגרו, וזה מצליח לי מצויין.
עירית, תבדקי אם את לובשת נכון את המנשא.
עירית, תבדקי אם את לובשת נכון את המנשא.
-
מנשא תליני
עירית שלום, צר לי על האיחור בתגובה (לא נכנסתי לכאן בשבוע האחרון) את מוזמנת כמובן להתקשר לאלינה או לשלוח לה אימייל. הוא לא נשאר אם הפני קדימה מה שחשוב זה שתוודאי שאת מניחה את המנשא נכון ע"פ ההוראות , שימי לב שהתפר צריך להיות מקביל לעמוד השדרה שלך ושל תינוקך. נשמח לעזור (את יכולה גם להשאיר טלפון ואלינה תתקשר אליך)
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
מנשא תליני
מה מחיר הפונצ'ו?
-
מנשא תליני
מה מחיר הפונצ'ו? הפונצ'ו מובא כאן כרעיון מחמם גוף ונפש (-: לכל נושאי ונושאות התינוקות (במנשאים מכל הסוגים, כמובן) ואינו למכירה
ניתן לרכוש פונצ'ו משותף אצל אוריה
או ל"נועזים" מבינכם להל"ן הוראות לפונצ'ו- אקספרס: קנו כשני מטר פליז בחנות בדים (או פשוט מזה: שמיכת פליז שניתן לרכוש בכל מרכול או אייס) קפלו לארבע (פעם לרוחב ופעם לאורך) על מנת למצוא את האמצע. כל שנותר הוא לקחת שתי צלחות, אחת בינונית (להורה) ואחת לקינוח (לתינוק) לשרטט עיגולים (לראש של ההורה היכן שסימנתם את האמצע) ולגזור. חשוב לזכור לא לגזור עיגול גדול כי הפליז נימתח מאוד (לגזור עוד תמיד אפשר, ההיפך לא...) תיתחדשו ותתחממו
שיכלול: לסרוג צוארון/ גולף ולחבר לפליז
באהבה Talini]תליני-יופי של מנשא winter[/po].html
ניתן לרכוש פונצ'ו משותף אצל אוריה
או ל"נועזים" מבינכם להל"ן הוראות לפונצ'ו- אקספרס: קנו כשני מטר פליז בחנות בדים (או פשוט מזה: שמיכת פליז שניתן לרכוש בכל מרכול או אייס) קפלו לארבע (פעם לרוחב ופעם לאורך) על מנת למצוא את האמצע. כל שנותר הוא לקחת שתי צלחות, אחת בינונית (להורה) ואחת לקינוח (לתינוק) לשרטט עיגולים (לראש של ההורה היכן שסימנתם את האמצע) ולגזור. חשוב לזכור לא לגזור עיגול גדול כי הפליז נימתח מאוד (לגזור עוד תמיד אפשר, ההיפך לא...) תיתחדשו ותתחממו
שיכלול: לסרוג צוארון/ גולף ולחבר לפליז
באהבה Talini]תליני-יופי של מנשא winter[/po].html
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
מנשא תליני
תמר- ממשיכה עם טיפ להכנת הפונצ'ו- אחרי שגזרתם את הפתח להורה, ליבשו את הילד במנשא, ליבשו את הפונצ'ו והעזרו במבוגר נוסף בכדי לסמן את מיקום ראש הילד על הבד. אח"כ נשאר למרכז את הצלחת ולגזור. (ככה יש יותר סיכוי שהפונצ'ו יהיה נוח ושמיש).
-
מנשא תליני
בחודש הקרוב אתם מוזמנים להכיר מקרוב את תליני מנשאי תינוקות בימי רביעי בקניון סביונים
מנשא תליני
למישהו יש ניסיון עם מנשא תליני או מנשא יעלה ?
הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של משתמשות/משתמשים במנשאים אלו.
האם טוב רק להתחלה או שימושי גם כשהתינוק גדול יותר? האם נוח?
-
מנשא תליני
_למישהו יש ניסיון עם מנשא תליני או מנשא יעלה ?
הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של משתמשות/משתמשים במנשאים אלו._
יש לי נסיון (עם שניהם) אבל של חודש (ראשון) בלבד.
בינתיים - מעולה. קל לשימוש, נח, מהיר להכנסה והוצאה. מחמם בצורה מינימלית.
אמור להיות שימוש גם בהמשך בתנוחות אחרות אבל לא יכולה להעיד מנסיון אישי. אם יש לך חוויות טובות ממנשאים אלכסוניים נראה לי שיתאים לך.
יש לי נסיון (עם שניהם) אבל של חודש (ראשון) בלבד.
בינתיים - מעולה. קל לשימוש, נח, מהיר להכנסה והוצאה. מחמם בצורה מינימלית.
אמור להיות שימוש גם בהמשך בתנוחות אחרות אבל לא יכולה להעיד מנסיון אישי. אם יש לך חוויות טובות ממנשאים אלכסוניים נראה לי שיתאים לך.
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
מנשא תליני
למישהו יש ניסיון עם מנשא תליני או מנשא יעלה ?
אני משתמשת ביעלה כבר קרוב לשנה עם ילד בן שנה וחצי ששוקל כ 13 קילו. נוח ושימושי מאד מאד. לדעתי, שימושי במיוחד עם ילד גדול, פחות בהתחלה.
אותו דבר נכון לגבי תליני, כמובן.
אני משתמשת ביעלה כבר קרוב לשנה עם ילד בן שנה וחצי ששוקל כ 13 קילו. נוח ושימושי מאד מאד. לדעתי, שימושי במיוחד עם ילד גדול, פחות בהתחלה.
אותו דבר נכון לגבי תליני, כמובן.
מנשא תליני
מנשא תליני - נוח מאוד מגיל 0 ועד בכלל, אני נושאת את הבת שלי בת 2.8 ונוח מאוד לשתינו, בהצלחה @}
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מנשא תליני
האם טוב רק להתחלה או שימושי גם כשהתינוק גדול יותר? האם נוח?_
לנו יש תליני. הוא דקיק וקל מאוד לסחיבה, מה שמתאים מאוד לקיץ ולאנשים ששונאים לסחוב סתם ציוד כמוני. לא גמיש מספיק, אבל פתרון סביר לקיץ.
האם טוב רק להתחלה או שימושי גם כשהתינוק גדול יותר? האם נוח?_
לנו יש תליני. הוא דקיק וקל מאוד לסחיבה, מה שמתאים מאוד לקיץ ולאנשים ששונאים לסחוב סתם ציוד כמוני. לא גמיש מספיק, אבל פתרון סביר לקיץ.
-
- הצטרפות: 25 אוגוסט 2003, 01:27
- דף אישי: הדף האישי של מאמא_מאוהבת*
מנשא תליני
גם לי יש תליני ואני מאוד מרוצה - הוא פשוט מאוד לשימוש, לא מחמם, עומד מצויין בכביסות ומתייבש מהר, מקופל תופס מעט מאוד מקום - אמריקה במזרח התיכון
הפשטות שלו (בלבישה) היא גם היתרון וגם החסרון שלו - הוא לא מתכוונן, ולכן חשוב מאוד לבחור את המידה המתאימה כדי שאפשר יהיה לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. וזה בטח נכון לגבי כל מנשאי צד.
אני הכנסתי לתוכו כמה פעמים את הגדולה שלי ששוקלת 20 ק"ג והיה ממש סבבה
גם לי יש תליני ואני מאוד מרוצה - הוא פשוט מאוד לשימוש, לא מחמם, עומד מצויין בכביסות ומתייבש מהר, מקופל תופס מעט מאוד מקום - אמריקה במזרח התיכון

הפשטות שלו (בלבישה) היא גם היתרון וגם החסרון שלו - הוא לא מתכוונן, ולכן חשוב מאוד לבחור את המידה המתאימה כדי שאפשר יהיה לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. וזה בטח נכון לגבי כל מנשאי צד.
אני הכנסתי לתוכו כמה פעמים את הגדולה שלי ששוקלת 20 ק"ג והיה ממש סבבה

-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
מנשא תליני
למישהו יש ניסיון עם מנשא תליני או מנשא יעלה
אני הכנתי מנשא מהסוג הזה. ביתי בת חודשיים וחצי ואני יוצאת איתה לרב בתנוחת קנגרו.
קשה לי להוריד יד מהמנשא. אולי זאת רק אני אך אני מרגישה שאני צריכה לתמוך.
מדדתי "תליני" פעם אחת שהיה פיצי אליו כל שאין לי ממש תובנות ספציפי אליו.
ממה שאני תפרתי לא נראה לי שאמשיך להשתמש בו לאורך זמן כשהיא תגדל, מישום שארגיש שהיא ממש יכולה לקפוץ ממנו החוצה.
תפרתי שניים ואני משתמשת בגודל השני, כך שאין לי מושג איך אחרות מסתדרות עם גודל אחד מההתחלה.
המנשא משמש אותי בטיולים קצרים עם הכלבה, בבית ובכל מקום של טיול קצר. מאוד נח ללבישה ב מ י ו ח ד בחום המתיש הזה.
אני הכנתי מנשא מהסוג הזה. ביתי בת חודשיים וחצי ואני יוצאת איתה לרב בתנוחת קנגרו.
קשה לי להוריד יד מהמנשא. אולי זאת רק אני אך אני מרגישה שאני צריכה לתמוך.
מדדתי "תליני" פעם אחת שהיה פיצי אליו כל שאין לי ממש תובנות ספציפי אליו.
ממה שאני תפרתי לא נראה לי שאמשיך להשתמש בו לאורך זמן כשהיא תגדל, מישום שארגיש שהיא ממש יכולה לקפוץ ממנו החוצה.
תפרתי שניים ואני משתמשת בגודל השני, כך שאין לי מושג איך אחרות מסתדרות עם גודל אחד מההתחלה.
המנשא משמש אותי בטיולים קצרים עם הכלבה, בבית ובכל מקום של טיול קצר. מאוד נח ללבישה ב מ י ו ח ד בחום המתיש הזה.
מנשא תליני
אני הכנתי מנשא מהסוג הזה_..._קשה לי להוריד יד מהמנשא_..._מישום שארגיש שהיא ממש יכולה לקפוץ ממנו החוצה.
זה בדיוק העניין, שהתליני הוא לא פשוט רצועה התפורה כטבעת, זהו מנשא עם גזרה מוגדרת, עליה עמלו רבות היצרניות תוך מחשבה על כל הפרמטרים (גם אלו שהוזכרו למעלה).
בכל אופן אני ממליצה פשוט לנסות את המנשאים המדוברים אצל משהו שידע להתאים את המידה ולהסביר איך ללבוש את המנשא.
זה בדיוק העניין, שהתליני הוא לא פשוט רצועה התפורה כטבעת, זהו מנשא עם גזרה מוגדרת, עליה עמלו רבות היצרניות תוך מחשבה על כל הפרמטרים (גם אלו שהוזכרו למעלה).
בכל אופן אני ממליצה פשוט לנסות את המנשאים המדוברים אצל משהו שידע להתאים את המידה ולהסביר איך ללבוש את המנשא.
-
- הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
- דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*
מנשא תליני
_למישהו יש ניסיון עם מנשא תליני או מנשא יעלה
אני הכנתי מנשא מהסוג הזה. ביתי בת חודשיים וחצי ואני
גם לי יש תליני. לדעתי הוא מאוד מוצלח בתנוחת ערסול
ויותר מאוחר כמנשא צד.
גם אני כשהנחתי את בתי בתנוחת קנגורו הרגשתי צורך לתמוך בה מקדימה, כך שלדעתי הוא פחות מוצלח כקנגורו.
היום, בגיל חמישה חודשים של העוללית אני מאוד נהנת ממנו.
אני הכנתי מנשא מהסוג הזה. ביתי בת חודשיים וחצי ואני
גם לי יש תליני. לדעתי הוא מאוד מוצלח בתנוחת ערסול
ויותר מאוחר כמנשא צד.
גם אני כשהנחתי את בתי בתנוחת קנגורו הרגשתי צורך לתמוך בה מקדימה, כך שלדעתי הוא פחות מוצלח כקנגורו.
היום, בגיל חמישה חודשים של העוללית אני מאוד נהנת ממנו.
-
מנשא תליני
פרפר,
מנשא תליני- יש לי נסיון טוב איתו.
פשושי הי'ה מעורסל בו, לאיזה חודשיים, ואז הוא גדל, ונהיה לו צפוף ולא רצה תנוחה אחרת (במנשא הזה ספציפית.) אז חיכיתי שיתיישב, ואכן לפני כמה חודשים, עד היום, הוא איתי על המותן- בישולים, נסיעות באוטובוס, קפיצה קצרה מהאוטו לאיזה חנות, וכאלה. ממש נוח, שמה על המותן, ומשחילה מעליו את המנשא, עד שהאיזור המרופד מתחת לברכיים. קל קצר ולעניין.
ממליצה. יעלה, אני לא מכירה- על פניו נראה לי דומה, אבל לא התעמקתי. (כי יש לי כבר
)
@}חוצמזה, יש דף למנשא הזה... ולהשוואה. תוכלי לקבל שם יותר מידע.
בהצלחה.
מנשא תליני- יש לי נסיון טוב איתו.
פשושי הי'ה מעורסל בו, לאיזה חודשיים, ואז הוא גדל, ונהיה לו צפוף ולא רצה תנוחה אחרת (במנשא הזה ספציפית.) אז חיכיתי שיתיישב, ואכן לפני כמה חודשים, עד היום, הוא איתי על המותן- בישולים, נסיעות באוטובוס, קפיצה קצרה מהאוטו לאיזה חנות, וכאלה. ממש נוח, שמה על המותן, ומשחילה מעליו את המנשא, עד שהאיזור המרופד מתחת לברכיים. קל קצר ולעניין.
ממליצה. יעלה, אני לא מכירה- על פניו נראה לי דומה, אבל לא התעמקתי. (כי יש לי כבר

@}חוצמזה, יש דף למנשא הזה... ולהשוואה. תוכלי לקבל שם יותר מידע.
בהצלחה.
מנשא תליני
מנשא תליני ומנשא יעלה
וואוו, איזה כיף לקרוא כל כך הרבה תגובות!
שמעתי בעצת פפריקה וקראתי את הדפים הרלוונטים אבל עדיין יש לי שאלות...
אין לי ניסיון עם מנשאים אלכסונים. אני השתמשתי ביאמו שהיה לי מצויין אבל עכשיו אני מחפשת מנשא שהוא:
קל ללבישה
לא חם בו
מתאים לתינוק שרק נולד
לכן השאלה העיקרית שלי זה אם הוא מתאים לתנוחת עירסול בגיל זה ואולי גם בהמשך?
האם אין תחושה שהתינוק יכול ליפול ולכן צריך לתמוך במנשא (כמו שסירופ מייפל ציינה)?
ולגבי היעלה - האם גם לו יש ריפוד כמו לתליני?ואם כן, אז מה ההבדל (מתעניינת כי הוא פשוט יותר זול)
תודה לכל העונות ואולי מישהי תוכל להעביר את הדיון לדף אחר כי זה לא נראה לי מתאים לפה,
אין לי מושג איך עושים את זה
שוב תודה ויום אוורירי לכולם (:
המרגיעון שואל:מה את רוצה? מנשא ודי! ההנאות הקטנות בחיים...
וואוו, איזה כיף לקרוא כל כך הרבה תגובות!
שמעתי בעצת פפריקה וקראתי את הדפים הרלוונטים אבל עדיין יש לי שאלות...
אין לי ניסיון עם מנשאים אלכסונים. אני השתמשתי ביאמו שהיה לי מצויין אבל עכשיו אני מחפשת מנשא שהוא:
קל ללבישה
לא חם בו
מתאים לתינוק שרק נולד
לכן השאלה העיקרית שלי זה אם הוא מתאים לתנוחת עירסול בגיל זה ואולי גם בהמשך?
האם אין תחושה שהתינוק יכול ליפול ולכן צריך לתמוך במנשא (כמו שסירופ מייפל ציינה)?
ולגבי היעלה - האם גם לו יש ריפוד כמו לתליני?ואם כן, אז מה ההבדל (מתעניינת כי הוא פשוט יותר זול)
תודה לכל העונות ואולי מישהי תוכל להעביר את הדיון לדף אחר כי זה לא נראה לי מתאים לפה,
אין לי מושג איך עושים את זה
שוב תודה ויום אוורירי לכולם (:
המרגיעון שואל:מה את רוצה? מנשא ודי! ההנאות הקטנות בחיים...
-
- הצטרפות: 21 ספטמבר 2003, 07:18
- דף אישי: הדף האישי של ארני_ש*
מנשא תליני
את יכולה פשוט להזמין אליך את אורית שיש לה עסק שנקרא 'המנשא הנכון ', היא באה אליך הביתה עם כל סוגי המנשאים כולל השניים האלה (לי יש תליני ואני מאוד מרוצה אגב) זה של יעלה בלי ריפוד ועשוי מבד אורגני .
השרות של אורית יעיל , מומלץ ולא עולה הרבה היא גם מוכרת את שניהם אז תוכלי למדוד ולקנות על המקום . אולי פתאום תגלי אצלה משהו שבכלל לא ידעת על קיומו .
בעיני מנשאי הצד האלו הכי הכי טובים ואין להם תחליף . משתמשת בהם מגיל חמישה חודשים בערך עד שלוש .
השרות של אורית יעיל , מומלץ ולא עולה הרבה היא גם מוכרת את שניהם אז תוכלי למדוד ולקנות על המקום . אולי פתאום תגלי אצלה משהו שבכלל לא ידעת על קיומו .
בעיני מנשאי הצד האלו הכי הכי טובים ואין להם תחליף . משתמשת בהם מגיל חמישה חודשים בערך עד שלוש .
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
מנשא תליני
זה בדיוק העניין, שהתליני הוא לא פשוט רצועה התפורה כטבעת
כן אני הכנתי פשוט טבעת, התליני די משוכלל. אך ה"ביקורת" שלי היא על שלי. שהוא ממש לא ממסחר בשום צורה.
יש לתליני גם מין כרית מגניבה כזו...
וכמו כל מנשא רק לנסות.
אך בהחלט סוג מנשא זה מ ע ו ל ה לקיץ.
כן אני הכנתי פשוט טבעת, התליני די משוכלל. אך ה"ביקורת" שלי היא על שלי. שהוא ממש לא ממסחר בשום צורה.
יש לתליני גם מין כרית מגניבה כזו...
וכמו כל מנשא רק לנסות.
אך בהחלט סוג מנשא זה מ ע ו ל ה לקיץ.
מנשא תליני
אני הכנתי מנשא מהסוג הזה...קשה לי להוריד יד מהמנשא...מישום שארגיש שהיא ממש יכולה לקפוץ ממנו החוצה.
זה אומר שהמנשא גדול עליך, או פשוט לא עשוי היטב.
במנשא פאוץ' עשוי היטב ובמידה מתאימה אין שום צורך להשאיר יד על המנשא.
זה אומר שהמנשא גדול עליך, או פשוט לא עשוי היטב.
במנשא פאוץ' עשוי היטב ובמידה מתאימה אין שום צורך להשאיר יד על המנשא.
מנשא תליני
יש לי תליני... היפה שלי יכולה לצרוח כאילו אין מחר ואיך שהיא רואה אותי נוגעת בו ומתחילה לסדר אותו ( והיא רק בת חודשיים ושלושה שבועות) היא פתאום משתתקת ,פותחת את העיניים הגדולות והיפות שלה ומתחילה לחייך - מבסוטה כולה.... הבעיה שאחרי כמה דקות שאני הולכת איתה הוא נוזל לי מהכתף ואני כל הזמן צריכה לסדר אותו - נראה לי שאולי קניתי מידה גדולה מידי אבל מצד שני נראה לי שאם הייתי קונה מידה קטנה יותר לא נראה לי שהייתי מצליחה להכניס אותה למנשא ככה שאין לי מושג... ואני אישית אוהבת אותו מאד אבל לזמנים קצרים אחרת הגב והכתף מתחילים ממש לכאוב לי, האבא לעומת זאת מאוהב בתליני!!!
מנשא תליני
ענבל,
נשמע שהמידה בהחלט גדולה מדי, גם בגלל שהוא נוזל וגם בגלל שכואב לך ובעיקר בגלל שבעלך גם משתמש בו
אם יש לך עדיין אפשרות להחליף, כדאי.
נשמע שהמידה בהחלט גדולה מדי, גם בגלל שהוא נוזל וגם בגלל שכואב לך ובעיקר בגלל שבעלך גם משתמש בו

אם יש לך עדיין אפשרות להחליף, כדאי.
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2007, 18:28
- דף אישי: הדף האישי של מיכלי_לי*
מנשא תליני
נשמע שהמידה בהחלט גדולה מדי
מסכימה עם אורית. אני נושאת תינוקת בת שנה ועשרה חודשים על הצד או בשכיבה והמנשא לא זז.
ובטח הוא לא מתאים לבעלי...
מסכימה עם אורית. אני נושאת תינוקת בת שנה ועשרה חודשים על הצד או בשכיבה והמנשא לא זז.
ובטח הוא לא מתאים לבעלי...
מנשא תליני
כן כנראה שהוא גדול לי... אבל מאוחר מידי להחליף קניתי אותו כבר לפני למעלה מחודש ודי חרשנו עליו למרות הכל - פיצקולה מאוהבת בו וגם בעלי... אני כבר קניתי לי מנשא אחר - יש לי הפרעה בכל מה שקשור למנשאים... [ -:
מנשא תליני
הי תמר ואלינה! אנחנו משתמשים בתליני מגיל 0, ומאז שעברנו לתנוחת צד (בתי כבר בת 10 חודשים) היא לא נרדמת בו, ולו לדקה - יש לכן טיפים או שמא בתנוחה הזו בדרך כלל לא נרדמים?
-
מנשא תליני
בגיל 10 חודשים רוב התינוקות כבר לא נרדמים במנשא, לא משנה באיזה תנוחה תלבשי אותם.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
מנשא תליני
או שמא בתנוחה הזו בדרך כלל לא נרדמים?
תלוי כמה הם עייפים (-; אבל ברצינות, זאת לא נראית לי תנוחה נוחה לשינה. אנחנו עברנו רק עכשיו למנשא גב (מנשא ילקוט - יאמו ודומיו) והפעוט - בן שנה ושמונה - מאושר בו כשהוא ער וישן בו מצוין כשהוא עייף. מומלץ (גם לגב של הנושא/ת, אם כי הכל יחסי. לגב הכי מומלץ מזרון טוב ושינה רצופה של שמונה שעות. למי שזוכר/ת מה זה).
תלוי כמה הם עייפים (-; אבל ברצינות, זאת לא נראית לי תנוחה נוחה לשינה. אנחנו עברנו רק עכשיו למנשא גב (מנשא ילקוט - יאמו ודומיו) והפעוט - בן שנה ושמונה - מאושר בו כשהוא ער וישן בו מצוין כשהוא עייף. מומלץ (גם לגב של הנושא/ת, אם כי הכל יחסי. לגב הכי מומלץ מזרון טוב ושינה רצופה של שמונה שעות. למי שזוכר/ת מה זה).
-
מנשא תליני
בגיל 10 חודשים רוב התינוקות כבר לא נרדמים במנשא, לא משנה באיזה תנוחה תלבשי אותם.
אם הם עייפים הם נרדמים.
אצלנו יאמו הוא התרופה האבהית לילדה מג'נונה (כשאין ציצי בסביבה להרגיע אותה). אופן השימוש: שמים על הגב והולכים לתלות כביסה. אחרי 10 דק' יש כביסה תלויה וילדה ישנה (גם בגיל שנתיים וחצי).
אם הם עייפים הם נרדמים.
אצלנו יאמו הוא התרופה האבהית לילדה מג'נונה (כשאין ציצי בסביבה להרגיע אותה). אופן השימוש: שמים על הגב והולכים לתלות כביסה. אחרי 10 דק' יש כביסה תלויה וילדה ישנה (גם בגיל שנתיים וחצי).
-
מנשא תליני
טוב, אולי לא רוב התינוקות, אבל לפחות חלק
טוב, אולי לא רוב התינוקות, אבל לפחות חלק

-
מנשא תליני
בשמת שלום ומה שלומכן? האם ניסית להרדים בתנוחת בטן לבטן? אמיר (בן שנתייים+) נירדם עד היום בתנוחת צד על אבא ועל אמא (עד לפני זמן לא רב) בבטן לבטן
חוץ מזה אשמח לשמוע ממך 052-8602571 08-9350844
חוץ מזה אשמח לשמוע ממך 052-8602571 08-9350844
-
מנשא תליני
ענבל יקרה ניתן להקטין את מידת התליני ע"י ייבוש במייבש כביסה (מתכווץ במידה אחת). עם זאת יש לזכור שאין דרך להרחיבו בחזרה! כך שאם פיציקולה ובעלך אוהבים אותו כמו שהוא...
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 22:26
- דף אישי: הדף האישי של בו_לילי*
מנשא תליני
משהו יודע איך הולכים המידות של התליני?
האתר שלהם לא עובד (לי לפחות).
האתר שלהם לא עובד (לי לפחות).
-
מנשא תליני
talinibaby.com התאמת מידות- עובד אצלי (-: