מנשא צד

אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

ראו גם מדור מנשאים
"סלינג" הוא שם כולל למנשאים האלכסוניים.
המותגים השונים נבדלים בסוג הבד, בגודל המנשא ובריפוד.
הריפוד מופיע בשוליים ובכתף ותורם לרכות ולנוחות אך למנשאים מרופדים יש טווח מתיחה מוגבל.

שמות ומאפיינים:
  • over the shoulder baby holder
אתר החברה - OTSBH
היבואנית בארץ - אלייזה
טלפון 054-4448068 או 02-5361606 [email protected]
מתאים מגיל אפס עד גיל שלוש. מגיע בשלוש מידות. , המחיר הוא 350 ש"ח כולל קלטת הדרכה ומשלוח.
יש גם מנשאים לבובות.
תמונה

• maya wrap sling לא מרופד. מגיע בכמה מידות שההבדל ביניהן הוא באורך ה"זנב". ניתן לרכוש בחנות המקוונת של באופן טבעי "בשבילנו" www.b-shvilenu.co.il טלפון 077-6262360 המחיר הוא 285 ש"ח כולל די.וי. די עם הדרכה, משלוח 12.5 ש"ח.
אפשר להשיג גם אצל ליאת skippy 054-4544135
תמונה
אפשר להשיג אצל ליאת skippy 054-4544135
תמונה
בד כותנה עם דוגמאות אפריקאיות. מחיר 295
מיוצר ע"י תמה מה וקופה צמרנית
תמונה

תמונה
  • תליני- מנשא מסוג פאוץ', מתאים מגיל אפס. ללא טבעות ועם מעט ריפוד. מיוצר ע"י תמר קדם. מגיע בכמה מידות.
http://www.talinibaby.com/Pics/[po]Talini pics[/po].jpg
לפרטים נוספים http://www.talinibaby.com/
  • חיבוקית, מיוצר בקיבוץ להבות חביבה. מרופד ולכן לא מתאים לאמהות קטנות מידה. מתאים מגיל אפס.

• מצדי, מנשא צד לא מרופד לנשיאה על המותן, מתאים לתינוקות מגיל ישיבה בלבד. יש גם מנשא בייבי לילדות. מיוצר ע"י אורי ה, טל' 050-7555939 www.dvarimim.com
תמונה
המנשא של יעלה, פאוץ' לא מרופד מכותנה אורגנית, מתאים עד גיל 3, מיוצר ע"י יעלה טבעימא, 08-8591432, אימייל: [email protected]
אביגיל_בו*
הצטרפות: 22 יולי 2002, 12:33
דף אישי: הדף האישי של אביגיל_בו*

מנשא צד

שליחה על ידי אביגיל_בו* »

האם ניתן לכבס במכונה את Over the shoulder baby holder?
לייבש במייבש?
לא מצאתי פרטים על הפריט עצמו וגם לא על הדף המצורף.
גילה*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 06:17

מנשא צד

שליחה על ידי גילה* »

קשה לי להאמין שלא.
אילנה*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 06:47

מנשא צד

שליחה על ידי אילנה* »

אזהרה את המנשא מותר לכבס, אך בשום אופן לא לייבש במכונת-ייבוש. זה הורס את המנשא.
האזהרה הזו רשומה על המנשא.
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

מנשא צד

שליחה על ידי יונת_שרון* »

את מערכת הכביסה הקיבוצית (שכוללת מכונות כביסה ומייבשים בגודל תעשייתי) הוא עבר אצלנו בשלום.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

מנשא צד

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני מכבסת במכונה, בתוכנית לכביסה עדינה, בשלושים מעלות, אבל לא מכניסה למייבש.
עדי_יותם*
הצטרפות: 07 אוקטובר 2001, 22:47
דף אישי: הדף האישי של עדי_יותם*

מנשא צד

שליחה על ידי עדי_יותם* »

יש לי תואמי OTSBH, ששרדו כביסה רגילה ומייבש רגיל, אם כי לא בתדירות גבוהה במיוחד ככל שעולה הגיל, והכול בסדר. מייבש תמיד מקדם את התבלות הבגד. מה שכן, אולי בדגם של הבאטיק או בדים מסוימים אחרים אסור באמת להשתמש במייבש?
ורד_לב*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 23:08
דף אישי: הדף האישי של ורד_לב*

מנשא צד

שליחה על ידי ורד_לב* »

אני לא בדיוק יודעת להגיד מה לא נוח לי ב- otsbh. יש את הקטע של הרפיון והתחושה שהיא לא לגמרי יושבת טוב בזה, וזה שצריך בכ"ז לשים עליה יד ואי אפשר לשחרר לגמרי את 2 הידיים. יש גם את עניין חוסר הסימטריות שיש לי רגישות אליו (מתוך שיעורי התנועה שאני עושה). דברים כאלה.
ויכול מאד להיות שלא ממש ראיתי מישהי שלגמרי משתמשת בו וצפיתי בה כמה זמן, אולי זה יכול לעזור, אבל אני לא בטוחה שאני מכירה מישהי כזו כרגע.
עוד רעיונות?
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

מנשא צד

שליחה על ידי אביב_חדש* »

להחליף כתפיים מדי פעם? מאז שיש לי מאיה, אני מקפידה להחליף צדדים.
תמר*
הצטרפות: 23 יולי 2001, 15:53

מנשא צד

שליחה על ידי תמר* »

שגית- אני לא מצליחה להחליף כתפיים (פלגמטיות כנראה...) ובאמת נראה לי שאני כבר מתחילה לנטות לצד אחד...וזה באמת מתחיל להדאיג אותי.
אביב_חדש*

מנשא צד

שליחה על ידי אביב_חדש* »

גם לי היה קשה להחליף כתפיים בהתחלה, אחרי ששנים הלכתי עם החיבוקית רק על כתף שמאל. משום מה עם המאיה יותר קל לי, אבל נראה לי שזה רק בראש שלי. החלטתי ואני מבצעת.
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

אחת הבעיות עם ה-otsbh היא שלא ניתן להדק אותו כמה שרוצים (או להרפות), ואז אם המידה לא בדיוק מסתדרת, עלולה להיות תחושה של רפיון וחוסר נוחות.

חוץ מזה, אם לא מקפידים על שני הצדדים, זה נראה לי פשוט סיוט. לא שצריך לעשות בהכרח החלפות בתדירות קבועה או משהו, אבל אם מוציאים את הזאטוט החוצה וגם מורידים כבר את המנשא, אז כן חשוב ללבוש אותו אח"כ על הכתף השניה.

העצות של בשמת ממש לטעמי. וגם של שגית. באופן כללי, שמתי לב שלמרות תוכניותי הברורות שלא לשים את הדר במרכז תשומת ליבי, זה היה ועדיין מאד לא פשוט. דוקא במנשא, כשעושים עבודות בית פשוטות, זה עובד הכי טוב וכולם מרוויחים :-)
אלונה_רוטר*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 22:25

מנשא צד

שליחה על ידי אלונה_רוטר* »

עד איזה גיל פאוץ' נוח? האם אפשר למנוע מצב שתינוק נמצא ממש נמוך?
(ראיתי בתמונה שזה יכול להיות נמוך עד הישבן ומטה).
אם_פי_3*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 21:35
דף אישי: הדף האישי של אם_פי_3*

מנשא צד

שליחה על ידי אם_פי_3* »

למישהי יש את הMAYA WRAP POUCH? עד עכשיו חשבתי שזו סתם גירסה זולה ופשוטה יותר של הסלינג, אבל עכשיו ראיתי שיש לו כמה יתרונות: אפשר לקחת גם תינוק קטן על הגב (הם טוענים שבסלינג רק מגיל שנה) ולא צריךלהחזיק כשמתכופפים.
מצד שני, הוא מוגבל לתינוקות עד בערך 9 ק"ג, והוא פחות נוח להנקה ושאר היתרונות של הסלינג.
אני מתלבטת.
עוד שאלה לגבי גודל הסלינג. כתוב שם שהקטן מתאים לאנשים קטנים, עד 1.57 מ' בערך, בעיקר אם (הן) לא מתכוונות להניק. אני קטנה (משהו בין 1.50 מ' ל-1.54 מ') אבל כן מתכוונת להניק. אז השאלה היא אם עדיף קטן או בכל זאת את הרגיל? למישהי קטנה יש נסיון?
תודה
עדי_יותם*

מנשא צד

שליחה על ידי עדי_יותם* »

כרמית, הפאוץ' זה אותו דבר כמו המאיה וורפ? כי נראה לי שהכול עניין של תרגול וכימיה אישית, כשזה מגיע למנשאים. אם את רוצה, אני אשמח להשאיל לך מנשא קטן יחסית שמתאים לתינוקות ולהורים קטנים. הוא לא ייצוגי במיוחד - הצבע שלו דהה - אבל לפחות לבית, מניסיוני, נוח מאוד. ולטעמי, כדאי מאוד שיהיה יותר ממנשא אחד - בפרט אם את מתכוונת לגדל בלי חיתולים (-; את יכולה לכתוב לי לדואל את הטל' שלך, אם אין לך עדיין את שלי (-:
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

מנשא צד

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

הפאוץ' זה כמו הסלינג, אבל במקום לחבר עם טבעת ולהדק, זה תפור. הסברתי ברור?
אני מאוד לא אוהבת אותו. (ולכן ממליצה לשמוע עוד דעות לפני שמשתכנעים מההסבר הארוך הבא (למשל תשאלי את ליאת skippy))

לדעתי, הפאוץ' מאבד את הפואנטה של המאיה: לא ניתן לעצב אותו לפי הצורך (להדק איזה קצה שרוצים - עליון או תחתון או באמצע) ולכן לא ברור לי איך אפשר לעשות עם זה משהו שלא ניתן לעשות עם הסלינג.
יש עוד ענין, אבל זו אולי סטיה שלי - לי מאוד נוח לשים את התינוק, ורק אז למתוח, ככה אנחנו לא צריכים להדחק לתוך משהו צפוף (תזכרו שהבד של המאיה לא גמיש).
אה - ועוד חסרון: ילד גדל, את לובשת עוד סוודר - זה הכל סיבות לשינוי המידה הדרושה. לא הייתי קונה משהו עם מידה יחידה.

חוץמזה - כרמית - חזר אלי מאיה סלינג אחד שלי, את יכולה לקבל אותו עד הילד הבא שלי.
ענת_גביש*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 23:50
דף אישי: הדף האישי של ענת_גביש*

מנשא צד

שליחה על ידי ענת_גביש* »

http://www.otsbh.com/instructions.htm
אונדין, פעם ראיתי אתר עם תמונות יותר מוצלחות, עכשיו מצאתי את זה.
ענת_גביש*

מנשא צד

שליחה על ידי ענת_גביש* »

http://thetop.com/slings/
הנה עוד, תדפדפי שם לקבל עוד אינפורמציה ותמונות עם צורות נשיאה שונות.
אמא_של_מיה*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2002, 11:25
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מיה*

מנשא צד

שליחה על ידי אמא_של_מיה* »

אני משתמשת ב otbsh מהלידה עד עכשיו, (שנה ו 3 חדשים) מאד נוח. בהתחלה בכל מיני תנוחות ועכשיו רק כשהיא על המותן, או כשהיא ישנה בשכיבה. מומלץ!
תמרה*
הצטרפות: 03 ספטמבר 2002, 12:42

מנשא צד

שליחה על ידי תמרה* »

אמא של מיה , תוכלי להסביר לי איך את מצליחה להשכיב אותה במנשא ? יש לי ילד בן שנה וחודשיים ובחודשים האחרונים אני מצליחה ושאת אותו רק על המותן .
עדי_יותם*

מנשא צד

שליחה על ידי עדי_יותם* »

אני משכיבה (בן רבע לשלוש, אבל זערורי) כשהראש מתחת לטבעות, בדיוק כמו תינוק. הרגליים שלו בפנים; אבל את הבכורה, שהיתה גבוהה בהרבה, הייתי נושאת כשהרגליים משתלשלות החוצה מעל השוליים הקדמיים (לא יודעת אם זה ברור...)
אם הוא לא רגיל, אולי נוח יותר להכניס אותו ככה כשהוא כבר ישן, לאו דווקא להרדים ככה. אפשר להגליש עם קצת אקרובטיקה תינוק שנרדם על המותן, לשכיבה.
ענת_גביש*

מנשא צד

שליחה על ידי ענת_גביש* »

תמרה, שלנו בת שנה וארבע ולא שוכבת באובר דה שולדר, אלא יונקת על המותן וגם נרדמת כך. כשהיא נרדמת אני חייבת לתמוך בה ביד אחת אם אני בתנועה. אולי יש דרך בלי תמיכה בשינה על המותן.
ענת_גביש*

מנשא צד

שליחה על ידי ענת_גביש* »

האובר דה שולדר שלנו הלך לכביסה וגיליתי מחדש את המאיה ראפ שקנינו מ ליאת skippy. (שמשמש את אבא כל הזמן וכשלבשתי אותו הקטנה לא הפסיקה להגיד בתמיהה "אבא! אבא! " )
אז מסתבר שהוא המנשא לקיץ. לא מחמם, קל ונוח. ויתרונותיו על פני האובר דה שולדר חוץ מזה שהוא לא שמיכתי, זה שיש לו זנב ארוך ורחב שיכול לשמש מגן שמש לתינוקות ששונאים כובע, ולהסתיר הנקה, ושאפשר להדק למעלה ולמטה בנפרד לפי הצורך. והוא גם נורא יפה.
מנג_בין*
הצטרפות: 24 יולי 2002, 01:00
דף אישי: הדף האישי של מנג_בין*

מנשא צד

שליחה על ידי מנג_בין* »

האם המאיה-ראפ יותר אוורירי? כרגע אנחנו משתמשים בתינוח וזה די סיוט....(לשני הצדדים.)
האם זה בא במידות?
האם לבישת המנשא פחות מסורבלת ממנשאי הבד האינסופי?
אביב_חדש*

מנשא צד

שליחה על ידי אביב_חדש* »

מאיה ווראפ - כמעט שנה בשימוש. נוח מאוד. לובשים על כתף אחת ומהדקים עם טבעות מתכת. יש לי גם מאיה ווראפ פאוץ' כבר חודשיים והוא מאוד נוח. אין צורך להדק.
לי לא מפריעה העובדה שאין ריפוד, אגב ושניהם באים במידות.
תבשיל_קדרה*

מנשא צד

האם המאיה-ראפ יותר אוורירי?
כן, זה בד ארוג גס (מכירה את החולצות המכסיקניות? דומה, רק דק בהרבה).

האם זה בא במידות?
כן, ההבדל הוא רק באורך, שבכל מקרה ניתן לכוונון. השארית טובה לכיסוי כשקר/רוח, וכשמניקים.

האם לבישת המנשא פחות מסורבלת ממנשאי הבד האינסופי?
כן - זה מנשא צד, לדעתי מעט קשה יותר ללמוד איך לכוונן באופן מיטבי לכל תנוחה - זה דורש אימון והתנסות, אבל אחרי שלומדים, או אחרי שהמנשא מכוונן לתנוחה מסוימת, זה ממש ממש מהיר.
יעלה_טבעימא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2003, 16:36

מנשא צד

שליחה על ידי יעלה_טבעימא* »

שלום לכולכן, תודה רקפת על המלצתך במנשא שלי - התקשרו הרבה אמהות וקנו הרבה!
מכיוון שבני (בן שנתיים) מיום הוולדו רוצה ובכיף להיות עלי כל הזמן (בחודשים האחרונים קצת פחות, אך עדיין...) וניסיתי את כל המנשאים שבעולם ואף אחד מהם לא ענה לציפיותינו באופן מלט אז יחד עם סבתא של בעלי, שהיא תופרת מדהימה בנינו מנשא מבד כותנה אורגני טבעי (למנוע גירויים, הזעה, כביסות בעייתיות ו... אין כמו בד טבעי לעור רך של תינוק ושל אמא אוהבת), תפור באופן בו ניתן בו זמנית להחזיק את תינוקך או ילדך (עד גיל 3 בערך) וללבוש את המנשא עלייך ולהכניס את ילדך פנימה. מעבר להתארגנות הפשוטה ישנן מגוון תנוחות מקסימות ונוחות לשניכם. המנשא מגיע במידות, בהתאם למידת האם. אשמח מאוד להסביר בפירוט ולשלוח תמונות לכל המעוניין.
מחירו זול מאוד-120 ש"ח והוא אורגני, פשוט ומקסים.
יעלה - 08-8591432
אימייל: [email protected]
שרית*
הצטרפות: 30 ספטמבר 2003, 20:18

מנשא צד

שליחה על ידי שרית* »

שלום לכולם!
אני שרית, אמא של אוֹרי, בת 6 שבועות.
קראתי בעיון את כל האמור לעיל ויש לי שאלה -
מה ההבדל בין ה"מנשק" שמוכרים באתר של הורות טבעית ובין ה- maya wrap?
אנחנו מחפשים מנשא צד שאפשר להכניס את התינוקת לתוכו בקלות...
המון תודה!
שרית.
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

עד כמה שידוע לי, ה"מנשק" הוא חיקוי של ה-over the shoulder baby holder (OTSBH) המפורסם לטובה.
החיקויים, עד כמה שידוע לי פחות מוצלחים, אם כי לא שמעתי דבר באופן ספציפי על ה"מנשק".
המאיה ווראפ מאידך, הוא מנשא צד, ללא ריפוד. הוא בא בשני דגמים עיקריים, שניהם מנשאי צד: סלינג, שזה עם טבעות להידוק, בדומה ל OTSBH; פאוצ' - ללא טבעות. כיוון הגודל נעשה באמצעות רוכסן, כך שיש מגבלה של 5 גדלים אפשריים.

בכל מנשאי הצד, ללא הבדל דת גזע ומין, מאד פשוט להכניס פנימה את התינוק, ולא פחות חשוב, מאד פשוט ללבוש אותם, להוריד, להעלות. אני לא יודעת איך זה באחרים, אבל במאיה ווראפ גם מאד פשוט להעביר לסלקל / למיטה ומאחד לשני.

והמלצתי האישית - אל תתמהמהי - קני / השיגי מנשא ותתחילי להשתמש. כמה שמתחילים יותר מוקדם ככה מתרגלים יותר מהר (וככה תינוקתך תזכה ליותר שעות במנשא :-) )
ענן*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2002, 08:21

מנשא צד

שליחה על ידי ענן* »

האם מישהי ניסתה את המנשא של יעלה (יעלה טבעימא) ?
האם הוא כמו ה OTSBH?
יוליה*
הצטרפות: 20 מאי 2002, 01:15

מנשא צד

שליחה על ידי יוליה* »

שלום לכולכן! אשמח להצטרף לקהילה שלכן- זה כל כך נעים שאימהות ישראליות כל כך מודעגות במובן הטוב של המילה- בדיוק כמוני (אני עליתי מרוסיה לפני 4 שנים, וראיתי, שכאן יותר אימהות דועגות לקרבה מלאה עם תינוק- וברוסיה מסתפקים בעגלות, וכמעט לא לוקחים על הידיים, שזה ממש לא נראה לי טבעי...) יש לי שאלה לגבי מייה וורפ - עד כמה שהבנתי, הוא לא מרופד כמו שאחרים הדומים לו- שוליים ותמיכה לראש- האם זה חיסרון או יתרון? תודה רבה מראש.
ענת_גיגר*
הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*

מנשא צד

שליחה על ידי ענת_גיגר* »

זה גם חיסרון וגם יתרון:
היתרון הוא שאפשר להדק את התינוק עליך כמה שאת צריכה, והריפוד לא נתקע באבזמים כמו במנשאים המרופדים. קל יותר להתאים אותו לצרכים שלך.
החיסרון- אין ריפוד בשבילך בכתף ויש כאלה שזה מפריע להן, ואין ריפוד בשולי המנשא לתינוק אז בתנוחות מסוימות זה עשוי להיות פחות נוח.
אמא_מתחדשת*
הצטרפות: 09 ספטמבר 2003, 22:36
דף אישי: הדף האישי של אמא_מתחדשת*

מנשא צד

שליחה על ידי אמא_מתחדשת* »

יוליה, הכי כדאי להתנסות. לי יש גם כזה וגם כזה. לפעמים נוח לי זה ולפעמים האחר. באופן כללי לי יותר נוח עם הריפוד ובן זוגי יותר נוח בלי....זה משתנה מאדם לאדם.
אורחת*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2003, 18:19

מנשא צד

שליחה על ידי אורחת* »

מתעניינת ב"אובר דה שולדר"
קודם כל, האם אפשר לשאת איתו על הגב? וכמה הוא נוח לתפעול? אפשר לשאת איתו בתנוחת "בטן אל בטן"?
ועוד: כמה הוא עולה, היכן ניתן להשיג והאם יש תמונה??

היה לי מנשא של הורות טבעית- "מנשק", ולא ממש הסתדרתי איתו. לא הצלחתי להדק את הרצועה שבלולאה וכל הזמן היתה לי תחושה שהתינוק לא מספיק צמוד אליי ועומד ליפול כל רגע. החלפתי למנשא "מאיה" שלהם, וגם איתו לא הסתדרתי. כעבור כשעה הילד התחיל "לנזול" וכדי להסתדר הייתי צריכה להוציא אותו, לפרום הכל ולקשור מחדש- גם ברחוב. מה גם שפעם ניסיתי להרכיב אותו על הגב והוא כמעט נפל הצידה...
אמא_מתחדשת*

מנשא צד

לא ניסיתי את אובר דה שולדר, אבל בסלינג אייזי, שבגזרתו דומה למנשק אך אם פחות ריפוד, אני נושאת את הילד על הגב גם בתנוחת קנגרו (ישיבה מזרחית בתוך השק) - זה רק לרגע או שניים, וגם כמו עם לונגי על הגב (דומה לתנוחה על המותן אבל על הגב) והתנוחת ההרדמות המועדפת על המתוקון בשבועות האחרונים היא בטן אל בטן.
את המנשא של יעלה ניסיתי והוא די נוח, אבל אני אוהבת שיש אפשרות לשחק עם הגודל. אצלה אין לולאות. בכל מקרה יעלה מאוד נחמדה ואם את לא יכולה להפגש איתה היא אולי תסכים לשלוח לך להתנסות. כדי לך לדבר איתה.
ענן*

מנשא צד

שליחה על ידי ענן* »

אהה, אז אין אפשרות לשחק עם הגודל אצל יעלה
ז"א שהמנשא חייב לשבת עליך ב ד י ו ק.
בכול מקרה נשמע מעניין.

סלינג איזי, איפה מוכרים את זה ואפשר לנסות?
יונת_שרון*

מנשא צד

לי יש אובר דה שולדר. התואמים המקומיים אמנם נראים דומים, אבל הם ממש לא יושבים טוב באותה מידה. לי הוא מאוד נוח לתפעול, אבל מי שלא התנסה במנשא טבעות קודם יצטרך לתרגל קצת. מבין מנשאי הטבעות שניסיתי הוא הכי קל לתפעול.
לגבי נשיאה על הגב: לי זה לא נראה יציב לזמנים ממושכים. אני שמה את הילד על הגב לפעמים כשאני מבשלת, אבל רק לפרק זמן קצר.
בטן אל בטן: אפשר בהחלט. אם את רזה, אולי לא תוכלי לעשות זאת עם תינוק קטן. (האובר דה שולדר לא יכול לקטון בלי גבול כמו המאיה-ווראפ, בגלל הכרית.)
יש גם שלושה גדלים. אם את רזה מאוד אולי עדיף לך הגודל הקטן.
המחיר: נדמה לי 280 ש"ח.
אורחת*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2003, 18:19

מנשא צד

שליחה על ידי אורחת* »

אפשר להשיג אותו בארץ או שצריך להזמין מחו"ל? אני מעדיפה למדוד לפני הקנייה.
יונת_שרון*

מנשא צד

יש מישהי בארץ שמוכרת אותו, ואפשר לחפש יד שניה.
אמא_מתחדשת*

מנשא צד

ענן, להורות טבעית יש סלינג איזי. לגבי לנסות אני גרה בצפון המאוד רחוק אז אם זה מתאים לך.אני גם מקווה, בלי נדר, להגיע למפגש בכרמל - נראה לי שזה יהייה מקום טוב לניסויי מנשאים שונים. (אני אישית אביא גם מנשא אתיופי) יש לי חברה שיש לה את המנשא בשרון, אם זה מתאים לך אני יכולה לשאול אותה אם את יכולה למדוד אצלה.
מים_שקטים*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*

מנשא צד

שליחה על ידי מים_שקטים* »

אני משתמשת במנשא של יעלה, לא השתמשתי ב -OTBSH.
התחלתי להשתמש במנשא כשתמר היתה בערך בת שנה (אולי יותר) ואחרי שלא הסתדרתי עם מנשאים אחרים.
מה שאני אוהבת במנשא שהוא קל לשימוש, לא צריך עזרה באף תנוחה ולא חם עם זה בקיץ.

יש לי מכרה (כך גיליתי את המנשא) שמשתמשת בזה מאז שהבן שלה נולד והיום הוא בן שנה - והיא ממש מרוצה. היא כל היום מסתובבת עם זה.
בשבילי זה שאין אפשרות לשחק עם הגודל רק הופך את השימוש להרבה יותר פשוט. אומנם המנשא מתאים רק לי ולא לבן זוגי אבל שוב זה גם יתרון.
במנשאי טבעות זה כמו לנהוג באותו רכב וכל פעם צריך לכוון את כסא הנהג מחדש.

במנשא זה אין בעיות נזילה.
כמו שכתבתי בעבר הוא מחומרים טבעיים, תוצרת הארץ ולא תעשייתי - שמבחינתי זה גם שיקול.
ענן*

מנשא צד

שליחה על ידי ענן* »

תודה מים שקטים

2 שאלות:
מה עושה בן זוגך כאשר הוא רוצה ל"שאת"?
איך אדע איזה גודל מתאים עבורי?
מים_שקטים*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2003, 10:44
דף אישי: הדף האישי של מים_שקטים*

מנשא צד

שליחה על ידי מים_שקטים* »

או שהוא מחזיק על הידיים או על הכתפיים - אבל בדרך-כלל הוא לא עושה דברים כשהיא על הידיים שלו. ובגלל זה אני צריכה את המנשא - לפעמים היא רוצה רק על הידיים (זה לא קורה כל-כך הרבה) ואני רוצה לבשל או לעבוד בגינה אז היא במנשא.
אני גם מתעייפת יותר מהר מלהחזיק אותה בלי המנשא.

לגבי הגודל יערה מתאימה את הגודל. כדאי לבוא עם הילד/ה בכדי לראות שזה בדיוק.
לרגע*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2003, 23:32

מנשא צד

שליחה על ידי לרגע* »

אוף... שוב נאבדתי.
לא מצליחה להבין מה ההבדל בין המאיה וורפ לבין האובר דה שולדר.

ולגבי המנשא של יעלה - אם אני מבינה נכון זה על אותו רעיון של המאיה וורפ רק תפור custom made כך שאין אפשרות לשנות?
(השארתי לה דווקא הודעה, היא לא חוזרת אליי...)
יונת_שרון*

מנשא צד

שניהם מנשאי טבעות, אבל האובר דה שולדר כולל ריפוד לכתף וקצת מסביב והמאי ווראפ לא. לכן הצורה של האובר דה שולדר יותר קבועה. זה אומר ש:
  1. פחות צריך לדעת לסדר אותו. כלומר, קל יותר ללמוד לעבוד איתו.
  2. הוא פחות גמיש מהמאיה ווראפ, ולכן מתאים לפחות גדלים (חשוב אם את ובעלך בגדלים שונים, למשל).
  3. פחות אפשר לכוונן אותו להתאים בדיוק לכל תנוחה.
לגבי נוחיות -- תצטרכי לנסות ולראות. לי האובר דה שולדר נוח יותר, אבל יש כאלה שמעדיפים את המאיה ווראפ.
עדי_יותם*

מנשא צד

שליחה על ידי עדי_יותם* »

לי יש אובר דה שולדר. התואמים המקומיים אמנם נראים דומים, אבל הם ממש לא יושבים טוב באותה מידה.
אני חושבת שזה קשור גם לכך שאת רזה מאוד. אני השתמשתי בחיבוקית (תוצרת הארץ) עם שני הילדים, עשיתי סיבוב על ה-OTSBH ומדדתי גם את הסלינג איזי (ככל הידוע לי כרגע אין מישהי שמוכרת בארץ) ולא הרגשתי שההבדל במחיר מוצדק. הרושם הכללי שלי הוא שאם אין בעיית תקציב, ה-OTSBH הוא המומלץ ביותר, אבל רוב האמהות יוכלו ללמוד להשתמש בכל מנשא פחות או יותר , אם ירצו (-: יתרון בולט של המאיה ווראפ הוא בקיץ בגלל עוביו, ותמיד בגלל יופיו (-:
ב"באופן" האחרון היתה כתבה ממצה על מנשאים - מומלץ לעשות מנוי ולקרוא אותה (-;
מאיה ווראפ:
http://images.google.co.il/images?q=tbn ... m/[po]Maya Wrap Dad[/po].jpg

OTSBH:
http://images.google.co.il/images?q=tbn:[po]F FS Y9No0UC[/po]:www.motherslove.com/images/otsbh/otsbh-3.jpg
אמא_מתחדשת*

מנשא צד

להורות טבעית נשארו כמה סלינג איזי (אולי מהתקופה שיבאו). בכל אופן אני וחברה קנינו מהם לפני כמה שבועות.
אביב_חדש*

מנשא צד

שליחה על ידי אביב_חדש* »

אני מסכימה באופן כללי עם המשפט של המסעדה: רוב האמהות יוכלו ללמוד להשתמש בכל מנשא פחות או יותר , אם ירצו
ובאמת השתמשתי עם שני הראשונים ב"חיבוקית" תוצרת הארץ, ולא ידעתי שיש משהו אחר, ולמרות שהיה לי בסדר, זה לא היה יותר מזה.
כשהשלישית נולדה, התחיל אטרף המנשאים שלי, רכשתי מאיה סלינג, קובבה, מאיה פאוצ' וקיבלתי מנשא בד ארוך. אך אחד מהם לא דומה לחיבוקית מבחינת הריפוד וכו', ובאחת ההזדמנויות ניסיתי את ה OSTBH ואין מה להשוות. הוא מרופד, הוא בפרופורציות הנכונות, והוא הרבה יותר נוח.
גם אם אזדקק לחיבוקית היום, אסתדר איתה, אבל לא יהיה לי נוח כמו עם האחרים.
זה עניין מאוד אישי.
סיס*
הצטרפות: 30 אוקטובר 2003, 15:17

מנשא צד

שליחה על ידי סיס* »

לי יש אובר דה שולדר והוא נ-ה-ד-ר. הבן שלי כבר בן שנתיים+ ועדיין נהנה בו, ואני עומדת ללדת וברור לי שאשתמש בו מרגע שאקום מהמיטה. הוא נוח, פשוט לתפעול, לבישה, הורדה. מתאים להנקה, לטיול ועוד ועוד.
חסרונות:
  1. לא כ"כ נוח (אם כי אפשרי) ללבוש תיק גב יחד איתו.
  2. אחת הידיים פחות פנויה מהשניה.
ענן*

מנשא צד

שליחה על ידי ענן* »

המלצה על המנשא של יעלה: ניסיתי אותו והוא ממש נוח. לגבי עניין המידה שלא ניתן לשנות, פשוט רכשנו 2 מנשאים. המחיר לא גבוה 120 ש"ח למנשא, כך שאפילו 2 מנשאים זה לא יצא יקר יחסית.
הוא גם מאוד קל לשימוש, וחצי שעה אחרי הרכישה כבר הסתובבתי עם המנשא- ובתוכו תינוקת מאושרת, כאילו אנחנו כבר שנים ביחד...
ודבר נוסף: מאוד אהבנו את הרעיון של לרכוש מנשא שנעשה בעבודת יד, בארץ- ולא מיובא (עם כבר מדברים על אקולוגיה).
תי_תי*
הצטרפות: 24 מאי 2003, 14:37
דף אישי: הדף האישי של תי_תי*

מנשא צד

שליחה על ידי תי_תי* »

יש לי מנשא כזה אבל לא מכירה תנוחות בו מלבד עירסול. אולי יש תמונות שמדגימות?
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

ולא כמו זה שמופיע בתמונה
מה לעשות ובדיוק בכזה מנשא הפעוט יכול לשבת על המותן של אמא?
התנוחה ההתחלתית במנשאי סלינג היא של ערסול. כשהם גדלים, אפשר לעבור לתנוחת ישיבה על המותן.
יש עוד מנשא אחד המאפשר ישיבה על המותן. זה מנשא מודרני, עם מין כרית קשיחה, שנחגר על המותן. לא ראיתי פרטים עליו באתר. נדמה לי שאפשר לקנות אותו בדיאידה.
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

ישיבה בפאוץ': http://www.mayawrap.com/[po]popup pages[/po]/as57 hip susan.php
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

ישיבה במאיה ראפ סלינג: http://www.mayawrap.com/[po]popup pages[/po]/sm53 hip valerie.php
טרה_רוסה*
הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*

מנשא צד

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

זה מנשא מודרני, עם מין כרית קשיחה, שנחגר על המותן.
מישהי כתבה עליו ב המלצות מנשאים ויש שם קישור לתמונה.
תבשיל_קדרה*

מנשא צד

המאיה וה OTSBH שונים זה מזה.
הראשון לא מרופד (קל ולא מסורבל, קריר לקיץ), ובלי זנב תפור (ניתן לעיצובים שונים, טוב לתינוקות קטנטנים). השני מרופד (נוח יותר?) ועם קצה תפור (פחות גמיש מבחינת אפשרויות).
טרה_רוסה*

מנשא צד

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

הוראות לתפירת מנשא מסוג פאוץ'.
חגית_ו*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2001, 15:26
דף אישי: הדף האישי של חגית_ו*

מנשא צד

שליחה על ידי חגית_ו* »

שאלה לי לגבי המידה של מנשא הצד:
הזמנתי OTSBH במדיום. ובעלי אומר שזה נראה לו קצת קטן עלי.
חזרתי שוב לאתר ושם כתוב שמדיום טוב למשקל 60-75.
אמממ...
כרגע אני 74. כנראה שהייתי אופטימית לפני הלידה...
ואולי בכל זאת ההנקה תחולל שוב פלאים...
מנסיונכן - עדיף לארג'? (זה 75-90 קילו) עד כמה באמת במידות מדויקות?
טרה_רוסה*

מנשא צד

שליחה על ידי טרה_רוסה* »

לי יש לארג', והוא ענק. הרבה פעמים הייתי רוצה לסגור אותו יותר ואי אפשר.
את יכולה לבוא למדוד אותו אם את רוצה.
את באמת תרזי שוב במהרה. לא נראה לי שיש לך מה לדאוג.
מיש*
הצטרפות: 24 אוקטובר 2003, 04:58

מנשא צד

שליחה על ידי מיש* »

מזל טוב חגית . נראה לי שאחרי כביסה , שיתרכך הבד הקשה במקצת (קצת כמו מכנס ג'ינס , שנהיה נעים אחרי כביסה), המנשא יקבל את צורתו המתאימה , והכרית תתרכך, ואז תוכלי להשתמש ללא בעיה בm.
בעלי שוקל כמוך ונושא במדיום גם ילד בן ארבע ,כשבא לו קצת פינוק...
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

מנשא צד

שליחה על ידי סיגל_ב* »

עדיף לארג'?
לא.

מניסיוני האישי ושל חברה נוספת, עדיף מדיום. הבעיה בד"כ היא איך להדק יותר ולא ההפך.

כרגע אני 74.
אם אני זוכרת נכון בערך כך אני שקלתי, ועם מנשא מדיום ותינוקת צעירה רק רציתי להדק יותר ממה שהיה אפשר.

ואולי בכל זאת ההנקה תחולל שוב פלאים...
והיא עוד תחולל :-)
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

מנשא צד

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

קיבלתי מחברה את OTSBH .איך משתמשים בו?:-D החברה השתמשה רק עם תינוק גדול. למישהו יש הוראות?
רורי_ב*
הצטרפות: 18 ינואר 2005, 11:32
דף אישי: הדף האישי של רורי_ב*

מנשא צד

שליחה על ידי רורי_ב* »

ההוראות שבאתר כאן הן בדיוק הדף שמקבלים עם המנשא.
אני נשאתי את בני כשהראש שלו נמצא בצד בלי הטבעות. זו תנוחה שקל להניק בה, אבל הייתי צריכה לתמוך קצת עם היד.
אני מתל אביב, אם את מהאזור ורוצה הדגמה :-)
אביטל_צ*
הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*

מנשא צד

שליחה על ידי אביטל_צ* »

קיבלתי מחברה את OTSBH .איך משתמשים בו?
אלייזה שמשווקת את המנשא (יש את הטלפון שלה בראש העמוד) גם מוכרת קלטות וידיאו של היצרנית
שווה להשקיע ולקנות, לי זה ממש סידר בראש איך להשתמש במנשא
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

מנשא צד

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

שאלה על OTSBH
גם למנוסות כואבת הכתף אחרי זמן מה? או שהוא לא לבוש נכון?
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

מנשא צד

שליחה על ידי סיגל_ב* »

גם למנוסות כואבת הכתף אחרי זמן מה?
לא.

או שהוא לא לבוש נכון?
מאוד יכול להיות. הייתי בשמחה קופצת אלייך להראות, אבל אני עדיין בשלהי הצינון שלי ולא רוצה לקחת את הסיכון שאדביק אותך. רוצה לנסות לתאר איפה יושבות הטבעות?
אביטל_צ*

מנשא צד

שליחה על ידי אביטל_צ* »

_שאלה על OTSBH
גם למנוסות כואבת הכתף אחרי זמן מה? או שהוא לא לבוש נכון?_

בעקבות השאלה של מונו נוקי והתשובה של סיגל ב, החלטתי לבדוק את ההוראות ולראות האם אני נושאת את הקטנה לפי ההוראות, וגיליתי שלא.
השתמשתי ב הוראות והנשיאה הרבה פחות כואבת לי עכשיו.
הילית*
הצטרפות: 29 דצמבר 2003, 12:22

מנשא צד

שליחה על ידי הילית* »

קראתי בדף אחר שעדיף לא לשים את התינוק בהתחלה (היא בת שבועיים) בטן אל בטן באובר דה שולדר כיוון שהיא יושבת על האגן שלה וזה לא טוב - מישהו מבין בזה?
אילנה_ב*
הצטרפות: 29 מרץ 2006, 10:57
דף אישי: הדף האישי של אילנה_ב*

מנשא צד

שליחה על ידי אילנה_ב* »

האם ינוקא של שילב היא כמו שאר מנשאים במדור הזה?
ירוק_ה*
הצטרפות: 18 מאי 2005, 17:40
דף אישי: הדף האישי של ירוק_ה*

מנשא צד

שליחה על ידי ירוק_ה* »

הילית,
אם זה עדיין רלוונטי, באמת לא טוב להושיב תינוקות בשלב כל כך מוקדם. כשהרגליים משוחררות למטה כמו בבטן לבטן, בכלל לא טוב בעיני, עד שתינוק מתקרב לישיבה לבד. לא טוב שהעומס על האגן ועל הגב התחתון. בגיל כזה הייתי שמה רק בערסול, (הם גם יכולים לינוק ככה אם את מסתדרת עם זה, שווה להתאמן זה חוסך המון זמן:-) ). כשתגדל קצת, בסביבות גיל שלשה חודשים נגיד (זה נורא תלוי בהתפתחות וגודל התינוק, ובביטחון שלך, ההצעה שלי היא שרירותית למדי) אפשר להושיב אותה עם הפנים כלפי חוץ כשגבה צמוד לחזה שלך, בישיבה מזרחית, כשהרגליים משוכלות ואז העומס על שרירי הירך ולא על הגב. בכל אופן בגילאים המוקדמים, עד חצי שנה נגיד, עדיף שהרגליים לא יהיו משוחררות בחוץ, אלא שכל הזמן תהיה התנגדות של הגוף שלך או של בד המנשא, לתחושת ערסול, ביטחון, וטונוס שרירים מתאים ברגליים, זה מאפשר לה להתחזק ולהיות פעילה באיזור בטוח ונעים.
ירוק_ה*

מנשא צד

שליחה על ידי ירוק_ה* »

באותו ענין של מנשא הצד, מישהו יודע למה הmayawrap כל כך יקר? האם יש ההבדל בינו לבין 'מנשק' של הורות טבעית?
רק_טוב*
הצטרפות: 15 ינואר 2005, 01:32

מנשא צד

שליחה על ידי רק_טוב* »

הי אילנה
מנסיון אני ממש לא ממליצה על הינוקא, לי יש את ה- OTSBH, ממנו אני מאוד מרוצה (למרות שבקיץ זה די חם), ניסיתי פעם אחת להרדים את הקטנה (כבר בת 1.5) בינוקא של חברה וזה היה ממש לא נוח, האחיזה על הכתף מאוד לוחצת ולא נוחה. דרך אגב, יש אצת שרון ודלית בחנות יד שנייה עודפים של מנשאי צד (לא זוכרת איזה בדיוק) ב- 100 ש"ח, שווה לבדוק.
אני יכולה להמליץ לך גם על התליני (לצורך ההגינות אני חייבת לכתוב שלא ניסיתי אותו, אבל הרבה חברות משתמשות בו ומאוד מרוצות) שנראה לי נהדר לקיץ כי הוא כמעט ולא מרופד ואין בו עודף בד- רק מה שצריך.
מקווה שעזרתי. @}
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

ירוק ה,
את שואלת למה המחיר בארץ כל כך יקר, או למה באופן כללי הוא כל כך יקר?
באופן כללי:
הבד של ה mayawrap (מאיה ראפ) מגיע מדרום אמריקה לארה"ב, שם הוא נתפר. (אאל"ט, הוא מיוצר עבור החברה הזו במיוחד.)
אין בארץ את הבד הזה בשום מקום וכנראה שגם אין אף יבואן בדים קיים שמוכן בכלל לדבר על לייבא כזה בד, כי מלכתחילה הוא מאד יקר, וההוצאות על הייבוא עצמו הופכות אותו למשהו חסר הגיון לחלוטין.
הבד עצמו הוא כותנה חזקה במיוחד, שארוג באריגה מסויימת שמאפשרת לו להיות גם חזק, גם רך ונעים וגם מאוורר.

המחיר בארץ לא הרבה יותר יקר ממה שעולה בארה"ב, במיוחד אם לוקחים בחשבון שמשלוח של מנשא בודד משם לפה עולה כ 16 $.
ירוק_ה*

מנשא צד

שליחה על ידי ירוק_ה* »

תודה , ועוד שאלה, הוא באמת יותר מאוורר , פחות חם בתוכו מאשר המנשא של הורות טבעית?
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

לא ניסיתי את של הורות טבעית.
באופן כללי - כל כותנה שיש בה לייקרה, יותר מחממת מאשר כותנה נטו. לא תמיד זה הבדל משמעותי. זה גם ענין אישי.
מעבר לכך, שממה שכן ניסיתי, כותנה רגילה חזקה שמוכרים בארץ, ארוגה בצפיפות גדולה יותר מהכותנה של המאיה ראפ, מה שהופך אותו לבד יותר מחמם. קצת.
זה נכון גם במקרה של בד דק במיוחד. עדין יותר חם בו.
(ניסיתי על עצמי)
שוב - ההבדלים הללו עלולים להיות מאד משמעותיים למישהי אחת ולא מורגשים למישהי אחרת.
לילדים שלי, שכתינוקות תמיד חם להם, ההבדל היה יותר משמעותי, כי הם מעורסלים בתוך המנשא, עטופים בו. כך שהאוורור לפחות מהצד שלהם כלפי חוץ, היה משמעותי.
אמא_לרוני*
הצטרפות: 06 אפריל 2006, 09:45

מנשא צד

שליחה על ידי אמא_לרוני* »

ליאת האם אפשר לשים תינוק בתנוחת עירסול בגיל 5 חודשים ואם זה נוח להנקה?
אילנה_ב*
הצטרפות: 29 מרץ 2006, 10:57
דף אישי: הדף האישי של אילנה_ב*

מנשא צד

שליחה על ידי אילנה_ב* »

ירוק ה ,

יש לך נמשק של הורות טבעית והא חם (אני מתכוונת לקנות)?
אנונימי

מנשא צד

שליחה על ידי אנונימי »

האם אפשר לשים תינוק בתנוחת עירסול בגיל 5 חודשים ואם זה נוח להנקה?
בעקרון - כן. מעשית, תלוי בגודל שלך, של התינוק, בהרגלים, בנחישות וכו'. כנ"ל לגבי הנקה בתוך המנשא.
שוני (בן שנתיים וחודשיים) למשל, יכול לינוק במנשא (אם הוא מאד מתעקש - לי זה לא כל כך נוח. הוא ענק)
אביטל_צ*

מנשא צד

שליחה על ידי אביטל_צ* »

אני חושבת שרוב התינוקות בגיל הזה לא יסכימו לעירסול
ואם הם לא רגילים לתנוחה הזו אז יורד הסיכוי עוד יותר

לדעתי הנקה במנשא היא אפשרית כשיש שילוב טוב בין מבנה הגוף של האמא והתינוק.
רק_טוב*
הצטרפות: 15 ינואר 2005, 01:32

מנשא צד

שליחה על ידי רק_טוב* »

הבת שלי בת 1.5 ואני עדיין מניקה אותה בעירסול, ולפעמים אפילו מרדימה אותה ככה, אז זה בהחלט אפשרי.
ירוק_ה*

מנשא צד

שליחה על ידי ירוק_ה* »

רציתי לדווח על המאיה ווראפ שקיבלנו הבוקר- מניסיון ראשוני עושה רושם שהוא יותר נוח לנו מ'מנשק'. אפשר ממש להדק כמו שרוצים גם כשהילדה כבר בתוך המנשא, יש כיס משובח עם מקום לארנק מפתחות ועוד, וגם, הוא ממש יפה...עכשיו נחכה לחמסין הבא ונקווה שהוא אכן פחות חם. ד"א אנחנו מסתדרות מצוין לינוק במנשא, 5 חודשים. נוח, נעים ודיסקרטי...
רונית*
הצטרפות: 03 מרץ 2002, 22:31

מנשא צד

שליחה על ידי רונית* »

האם המנשא של יעלה עדיין ניתן להשגה? ומה עדיף האובר דה שולדר או המנשא של יעלה ?אלון כבר בן11חודש עוד מעט .נישא הרבה ביאמו .בחודשים הראשונים בתנוחת ערסול בתינוכיס ובסלינג שנקרע. זקוקה עכשיו למנשא צד כשלא מתאים היאמו.אופציה נוספת מנשא צד של אורי ה. השיקול הכלכלי משמעותי.
מחפשת_לקנות_משומש*
הצטרפות: 13 יוני 2006, 17:21

מנשא צד

שליחה על ידי מחפשת_לקנות_משומש* »

שלום, שמי מיכל ואני מחפשת מנשא over the sholder משומש.
תודה, 6939355 - 04
אמא_של_אופק*
הצטרפות: 13 יולי 2001, 23:15
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופק*

מנשא צד

שליחה על ידי אמא_של_אופק* »

רונית, אולי תנסי את ה מנשא סלגוזל ?
שי_רי*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 10:31
דף אישי: הדף האישי של שי_רי*

מנשא צד

שליחה על ידי שי_רי* »

רוצה לספר שקניתי לא מזמן את ה maya wrap ואני מאוד מרוצה ממנו עד כה. היינו בהופעה של שוטי הנבואה ופיצקי ישנה לה במנשא מעורסלת ואני יכולתי לפזז :-) . בכלל, אני נידהמת משלל אפשרויות הנשיאה. איזה כיף שהקטנה יכולה להיות עלי איך שבא לה ואני חופשיה (כלומר ידי משוחררות). אחלה מנשא!!! אני מחכה לראות איך יהיה לשאת אותה כשהיא תיגדל.
אז תודה ל בשבילנו
אינ_די_יה*
הצטרפות: 09 יולי 2006, 19:49

מנשא צד

שליחה על ידי אינ_די_יה* »

שלום, קודם כל כיף להצטרף..וחוצמזה- מחפשת בשיגעון מנשא צד- מינשק\סלגוזל\OTSBH,ייד שנייה. אלייזה בחופשה, לאביטל אין בגודל המתאים ולהורות טיבעית אזל..טסים עם הבייבי שבוע הבא, הבייבי כבדונת, ברוך השם, לגילה "(8 חודשים- 10 ק"ג). גרים בחיפה. עזרה?! מישו, משו!? תודה...
אף_חצוף*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*

מנשא צד

שליחה על ידי אף_חצוף* »

אני מחפשת מנשא צד . יש לי את המנשק של הורות טבעית והוא לא נוח לי. אני רוצה מנשא שקל להכניס ולהוציא ממנו, ולא דורש הרבה התאמה, ומתאים גם לתינוקות כבדים, כלומר לא נוזל, ולא מבד אלסטי מדי. בעקרון אני רוצה את זה לבית, למעברים מהאוטו למקום אחר, כשאני צריכה לקחת עוד דברים, משהו כזה. מיועד לתינוק בן כמעט 8 חודשים, שוקל בערך 9 ק"ג.
אני מתלבטת בין המאיה ראפ למנשא מצדי, ומנסה לחשוב אם פאוץ' יתאים לי (חסרון של פאוץ' זה שאני מפחדת שהוא אלסטי מדי). גם לא בא לי להוציא על זה הרבה כסף.
המלצות, רעיונות?
ה_עוגיה*
הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*

מנשא צד

שליחה על ידי ה_עוגיה* »

פאוץ' אלסטי? לא נראה לי
(משמועות, לא מנסיון)
אורית*
הצטרפות: 11 מאי 2002, 22:55

מנשא צד

שליחה על ידי אורית* »

המאיה ראפ מעולה. אבל הכי טוב למדוד. כשיש תינוק כבד, כל הבדל פעוט בין מנשא אחד לשני יכול לעשות הבדל עצום.
לי יש מאיה אבל אני בכל זאת רוצה לבדוק את מצדי, כי שלי ממש כבד (יותר מ-11 קילו :-|).
פאוץ' הוא לא בהכרח אלסטי. הבעיה עם פאוץ' היא שהוא חייב להתאים בול לך ולתינוק. את יכולה לנסות גם תליני, שווה לפחות למדוד. ארני ש משתמשת בו עם תינוק קצת יותר גדול משלך ואני יודעת שהיא ממש מרוצה.
מבחינת המחיר, מצדי יוצא הכי זול (בהנחה שאת קונה חדש ולא יד 2).
אף_חצוף*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*

מנשא צד

שליחה על ידי אף_חצוף* »

הבעיה עם פאוץ' היא שהוא חייב להתאים בול לך ולתינוק :-\ קצת בעייתי, כי זה אומר שיותר קשה להעביר אותו הלאה, אבל אם הוא לא אלסטי (איכשהו בתמונות הוא נראה לי נמתח כמו מנשא בד ארוך ) זה פחות בעייתי. השאלה היא איך אני בכלל מודדת אותו.
שלי ממש כבד הבנים שלנו בני אותו גיל, לא? אז אלון כמעט ממוצע בהשוואה. :-P
אני קצת נוטה למצדי, פשוט כי הוא הכי נגיש לי, אבל לא רוצה לקבל החלטה בלי לבחון אלטרנטיבות.
תודה :-)
שליחת תגובה

חזור אל “סוגיות מנשאים”