האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
הנה אנחנו בפתחו של עידן חדש
עידן בו תודעתנו מתרחבת ומתפתחת, מודעותנו נחשפת לרעיונות ואפשרויות שונות מנורמות החשיבה שגדלו עליהן ובסביבתן
עם סיום העידן, מוצאים עצמם אנשים (נשים וגברים)רבים מתגרשים,נפרדים ממסגרת אחת ומחפשים דרך חיים חדשה לממש את ייעודם
כפי שאני חווה זאת, מדובר על שינוי מהפכני שאותו מובילות הנשים בעולם
כפי שאני רואה בעיני רוחי את ההתפתחויות הצפויות, יצילחו הנשים החכמות בעזרת הרוח הגדולה,אמא אדמה, ההדרכה הגבוהה, מי שזה לא יהיה שם למעלה , להחזיר את הדומיננטיות הנשית ככזו שתוביל את החברה האנושית לעולם חדש,טוב יותר
לא מזמן נתקלתי במודעה מככר השוק שהצליחה לעורר אצלי פרץ התרגשות מעצם הרעיון שדבר כזה ניתן למימוש
בעצם הכל ניתן למימוש,רק צריך לבחור מה רוצים לממש (ואצלי זה לא פשוט כי אני רוצה הרבה...ועכשיו!)
שתי נשים חד הוריות עם ילדים מזמינות אמא שלישית לשכירות משותפת בבית אחד
איזה רעיון מעולה,
איזה מגניב זה יהיה לחיות בכפר כזה כמו בסרטון שבשמת א הביאה לי מתנה (בהודעה שלפני זו), שבו הנשים מגדלות את הילדים אבל גם מנהלות את כל שאר העניינים והן מחליטות באופן עצמאי את אופי ההתנהלות המשפחתית
עכשיו , כדי לממש רעיון כזה , צריך להצליח להתעלות מעל המגבלה הטכנית של המקום
אייכה אותו מקום? אייכה אותו בית ענק שיאפשר לי לשכור אותו (אני,עם ארבעת ילדיי) יחד עם עוד אמא וילדייה ?
בכפרים ערביים הם בונים כל בית למשפחה המורחבת,3 קומות , אולי למישהיא יש רעיון,היכן?
אולי איזו שכונת קראוונים נטושה באיזו עיירת פיתוח (כדי שיהיה זול) ? אבל שיהיה טבע מסביב,חובה,תנאי ראשון.יער,הר,מעיין,משהו...
על פניו זה נשמע כמו רעיון נפלא ואפילו מתבקש,
העניין בעיני הוא איך להתעלות על חילוקי דעות למיניהם בלי להתפתות לפרק את החבילה.
אולי זה דומה לזוגיות שנייה , עם הילדים שלו, הילדים שלה.
אני לא חד הורית, אבל אני מקווה שאם הייתי, או אהיה, הייתי עושה את זה למעני ולמען ילדיי.
נעמונת אם תמצאי כזה מקום אני מצטרפת!
אפילו ראיתי את אותה מודעה והבעתי ענין בנושא
אבל לא חזרו אלי, לדעתי אמא עם 2 היה להן יותר מידי
כשגרתי בברלין כמעט נכנסנו עם חברים לבית ענקי עם מטבח משותף. בסוף לא יצא..
זה עדיין סוג של חלום..
הנה מילים מדייקות כוונה תואמת תדר לימי גאולה אלו שאנו חווים כעת:
מתוך ספר שנקרא "דבר השם" / כותב לא ידוע
נתיב ההתפתחות היום הוא נתיב של דעת ולמידה
מדע ודת מתאחדים על מנת לקרב את האדם אל עצמו ולמימוש ייעודו האמיתי
תקופה זו מכונה גם תקופת הכנות
זו הסיבה בגללה תקופה זו מאופיינת בעליית כוחן של נשים ובהתערערות מעמדו השולט של האגו
תקופת הכנות מתאפיינת בהוצאת הכל ממחבואו . טוב ורע כאחד יוצאים מהחשכים ומצגים לראווה יופיו של האדם מתגלה יחד עם כיעורו
ימים אלו יתבררו כניצחון הגדול של האנשים הכנים אשר מצפונם לצידם
מתייצבת אילוניס- אלוהות אשר האנרגיה המוכרת לכם היא נשית: של חום, קשרים, ספיראלית, סגולה המבטאה ייחודיות אשר אין בה אקסקלוסיביות אלא שיש בה הכרה בתוצרים של קשר וקשרים, הרואה חוליה אחת מתוך שרשרת.
ואנו מופיעים בתצורה חדשה מפני שכל כך הרבה דברים קרו בחודשים האחרונים..אנו מבקשים למסור לכם עדכון לגביי אירועי התקופה,מה צפוי ואיך כדאי להתארגן.
זו היא שמרחפת , זו היא שמגיעה ,זו היא שנוגעת ואנו קדים לה קידה , זו היא שאומרת: מעתה אמרו אנרגיה נשית אלוהית! זו היא שקוטפת פרח בגינה ומושיטה לכל אחד מאיתנו כאומרת , הנני באה.
זו שאתם מתייחסים אליה כשבת המלכה ,זו שאתם מתייחסים אליה כשכינה , זו ששורה עליכם שלווה כשאתם הולכים לישון וזו שמעוררת את החלומות המתוקים והיפים ביותר . החלומות על התפתחות' החלומות על אהבה , החלומות שאיתם אתם מקיצים בבוקר עם חיוך על השפתיים. החלומות שאותם אתם מבקשים לנצור בתוככם .
זו אנרגיה אוהבת , אנרגיה אימהית , אנרגיה של השכנת שלום. זו שמפעמת בכל אחד מכם אשר מבקשת לגעת בשכינה עצמה ולהתחבר בפעם הנוכחית , באופן בלתי אמצעי , חדש וייחודי , אל אלוהות חדשה פורשת את כנפיה, על פני כדור הארץ .
יהווה יבקש למסור מילות פרידה ואנו- חופה של כוכבים פורשים מעל שניהם, מבקשים למסור לכם את תולדות הקשר ביניהם . מכיוון שאתם יודעים היטב כי ביקום לא קיימת הגדרה נשית או גברית , אבל אתם יודעים שאיכויות אנרגטיות שונות , קיימות גם קיימות .
רק מי שמצוי על פני כדור הארץ מתרגם איכויות מסוימות לגבריות ואחרות לנשיות, הרי מכירים אתם את הסיפור שלכם , תמיד חייבים אתם שלכל דבר יהיו שני צדדים. סיפור המעשה הוא של תולדה מאנרגיית אם בכירה, אשר ידעה אלוהויות. אנרגיה אשר ידעה למסור לעצמה בכל רגע נתון את הצרכים שלה, היא ידעה לכלכל את רגשותיה ואת מחשבותיה כאשר הגיע הזמן והגיע העת כי מתוכה יפרצו האלוהויות .
לא ניתן להסביר את הדבר , זה מעגל שמכלכל את עצמו כמעט ללא צורך שתהיה לו כניסה מבחוץ . מדי פעם היא נמצאת בקשר ,אותה אנרגיית אם בכירה , עם אנרגיות אחרות , והתצורות שנוצרות והמשוואות שמחליפות את האנרגיות בינן לבין עצמן מאפשרות את פריצתם של יונים חדשים ואלקטרונים מסוג חדש ואלו אשר יוצרים עולמות ויוצרים גלאקסיות .
הכל כרוך בפיזיקה היקומית , הכל כרוך במשוואות אשר אותם אתם מנסים לפענח לאט לאט . והנה כאשר החליטה אותה אנרגיה כי יפרצו מתוכה מועצות של אלוהויות שונות בעלות איכויות שונות ,יהיו לכך היבטים שונים לגביי היכולת של הבריאה ביקום. וכאשר הוחלט כי תהיה אנרגיה בת שישה קודקודים ,קודקודי האלוהויות שאנו מציגים את עצמינו בפניכם, נוצרו היבטים של דואליות כפי שהסברנו בעבר , וזאת מכיוון שהמעגל הפך להיות שמינייה.
השמינייה מסמלת את הדינאמיות והאין סופיות ואת המצבים שמצד אחד מתחלפים כל העת מצד שני משתמרים ונמצאים כל הזמן בהוויה ובקיום בלתי אמצעי , בלתי ניתנים לסיום .
אם תתבוננו על המצב שבו השמינייה מתחלפת ומתעדנת כל הזמן אתם תראו כי יש כל הזמן חילופין מהצד העליון אל הצד התחתון -כך נוצרו השניים אותם אתם מכירים כיין ויאנג ,הזכר והנקבה , העליון והתחתון , החזק והחלש וכדומה.
כאשר כך הוחלט נוצר סיפור הבריאה אשר אתם מכירים אותו מימי התנ"ך שלכם, כסיפור היווצרותה של האישה, אשר יצאה מצלעו של האדם. האם הסיפור הזה הוא סיפור מטאפיזי או סיפור פיזיקאלי אמיתי ? לא . צר לנו . מדובר על היווצרות של שתי אלוהויות בעלות אנרגיות שונות, שכפי שאתם רואים עכשיו מתייצבות בפניכם ומספרות לכם את ראשית ההתחלות .
חלק מן האיכויות האלוהויות הוגדרו כאנרגיה אשר אתם קוראים לה גברית וחלק מן האיכויות הופרדו והוגדרו כאנרגיה נשית . גם בין שני החלקים האלה קיימת זרימה אינסופית והדינאמיות היא זו שמתטוה את הדרך.
לא ניתן לומר כי הדיכוטומיה היא טוטאלית והחלקים שונים ונפרדים אחד מהשני באופן בלתי ניתן לחזרה. הזכר והנקבה כל הזמן מחליפים ביניהם את האיכויות כל הזמן מייצרים סוג של אינטראקציה בינם לבין עצמם. מכירים אתם את הנשים התוקפניות , את הנשים החזקות את הנשים השתלטניות..
תדעו לכם שקיימת בכל אישה רודנות מסוימת מכיוון שהיא נוצרה ונועדה כדי לנהל משפחה לנהל בית לנהל חיי רגש, לנהל קהילה . כמו כן אתם מכירים את הגברים אשר כלפי חוץ בונים הם את עצמם כאנשים עוצמתים , חזקים ואפילו קשוחים ובביתם פנימה לא הם, אשר כפי שאתם אומרים, לובשים את המכנסיים. רכרוכיים הם , חלשים , נותנים לנשים להחליט והם מסרבים לקחת חלק מחיי משפחה , חברה תרבות וכדומה .
כלומר, חילופי איכויות כל הזמן קיימים בין הגברי לנשי למרות שאצלכם נוח ונכון יותר להפריד באופן דיכוטומי, יכולים אתם להיות או גבר או אישה . מי הם האנשים בעולמכם אשר מסמלים את הדינאמיקה הבלתי פוסקת בין הגבר לאישה ? כל אלו אשר מעוניינים להחליף את מינם , כל אלו אשר מתאהבים בבני אותו המין , כל אלו אשר קיימת להם בעיה בהגדרה המינית ואתם מקיאים אותם מן החברה שלכם.
בצער רב אנו מספרים לכם זאת מכיוון שאז אתם מקיאים מתוככם סיפורה של אלוהות מסוימת , סיפורה של השמינייה הוא בדיוק הסיפור הזה , חילופן של איכויות אשר כולן יחד יוצרות שלם אחד . ולכן פעם שלישית או רביעית שאנו מוסרים לכם באמצעותנו כי אל לכם להתעלל או להתגדר במקומות המוכרים לכם ולהקיא מתוככם את אלו אשר אהבתם שונה משלכם. פנים אלוהיים לא משתנים אף פעם וגם כי חלקכם אינכם מסוגלים להבין זאת ונתפסים לדרכים המוכרות שלכם ושלכם בלבד.
כאשר יהווה ואילוניס נוצרו כשתי אלוהויות תקעו הם כף כלשונכם, ונכרתו ברית וחוזה: כאשר יסתיים עידן אלוהות פטריאכלית, כפי שעולמכם כרגע מרגיש, כי הגיע העת להחליף את השלטון במרי והמרי הוא בעל הוויה רכה יותר, בעלת חוויה של שלום ושלומות ורצון טוב ,רצון להרגיע רצון לשתף פעולה,רצון להפוך את הכל לשייך ולשלם. כאשר תתחלף האנרגיה הזאת וההיבטים החדשים יתפסו את מקומם יהיה זה הזמן להציג בפניכם את אשר אתם יודעים בלבכם ומסרבים בשכלכם לומר .
הנשיות היא זו שמושלת בכיפה אך הפעם לא מדובר במלחמה , לא מדובר בכך שנשים ינסו למדר את רגלי הגברים או לפגוע בהם או יתפסו מקומות ויהפכו את הגברים לנחותים , לא ולא , נשים תהפוכנה עוצמתיות מכיוון שההיבטים הרוחניים בהם הם אלו אשר יתנו להם את הכוחות האמיתיים. הן לא חייבות לעבוד בחדר כושר ולפתח שרירים , לא יהיה כל צורך, הרוח מפעמת בהן , הרוח מביאה את העוצמה , הרוח מביאה את הידע, הרוח מביאה איתה את הפריצה המדעית וזה ניתן בידי נשים.
הביטו סביבכם כמה רבות מכן דברים לומדות ? כמה מהמתקשרים הגדולים ביותר בעולם גברים וכמה נשים ? כמה מהנשים תופסות מקום בקדמת הבמה יותר ויותר, ומצעידות קבוצות שלמות , תלמידים חדשים ואפילו מדינות שלמות בעתיד הקרוב יוצעדו על ידי נשים מתקשרות, נשות רוח אשר תחבורנה לתוך כל היבט אפשרי בחיים האנושיים, משם תבוא העוצמה , משם יבוא הכוח.
הנשים תדענה ללמד את אלו אשר סביבם לעדן את הכוח, ולא להפוך אותו לאלימות, לפרובוקציה או לכוחניות וזו הגדולה של החילופין הללו.
יסכימו גברים לעדן בתוכם את היבטי הרגש וגם את היבטי המחשבה ולהפוך אותם מקוטביים למעגליים , יסכימו הנשים כי המעגליות איננה אומרת כי עליהן להתערבב עם ההתחלה ועם הסוף, יכולות הן לערוך בתוכן חלוקה פנימית בעלת הגדרה וגבולות ברורים יותר לגביי הנכון והלא נכון, לגביי האפשרי והלא אפשרי, מה נותנות הן ומה מקבלות הן וכיוצא באלה .
אלו הם רק חלק מסימני התקופה . את כל אלה חתמו ביניהם יהווה ואילוניס כאשר הוסכם ביניהם כי בתקופה הנוכחית יערכו את החילופין הללו ויציגו בפני עולמכם את האופציה הזו , לכן הדברים יוצאים מכלל חיסיון ויוצאים לרשות הרבים בכל דרך אפשרית הן בתקשור הן בכתב , בסדנאות , בקורסים החדשים , כל מי שמבקש ללמוד כרגע עם היקום את היקום ילמד מתוך אמונה כי האנרגיה הנשית היא זו שמפעמת כרגע , היא זו שמעבירה את המידע .
אנו רוצים לדבר איתכם על שני נושאים עיקריים אשר חשובים לתקופה הקרובה .
אנו מדלגים יחד אתכם אל מעברל חודשי ספטמבר- אוקטובר הקרוב (2011) בה יושלמו החילופין. חודש אוקטובר נכנסת אילוניס לתפקידה הממלכתי והיא זו האלוהות בשמה תוכלו לדבר ואותה אתם יכולים לשאול שאלות .
הדבר אומר כי צפויה פריחה באותם מקומות אשר מקבלים את אותה אנרגיה הזאת לתוכם ולא מתנכרים לה… כמו אותו גנן אשר מסרב לנטוע בערוגה צמחים חדשים אשר מציעים לו במשתלה ואשר משכנעים אותו כי האדמה פורייה דשנה מחכה, והוא מסרב וחוזר כל פעם מחדש לקנות ולנטוע אך ורק את הצמחים המוכרים לו.
חלק ניכר מן האדמה הפורייה ייבש וחלק מן הצמחים פשוט יקמול מכיוון שחלק ניכר מתוך הרצון הכוונה והאפשרויות ילך לאיבוד . לעומת זאת כל אלו אשר מקבלים אל ליבם את התכנים החדשים וצועדים ברוח הזמן , ערוגתם , ערוגת החיים שלהם תפרח ותהפוך להיות משוממה וצחיחה מקשה וקשיחה בתקופה האחרונה לרכה , כרויה מאפשרת ובעלת פוטנציאל גדול.
אנו מדברים איתכם על התחלות חדשות . להרבה מכם יהיו התחלות מקצועיות , אנשים אשר תקופה ארוכה לא יכלו למצוא לעצמם עבודה או הסתבכו בכל מני מערכות יחסים מקצועיות קשות , אולם יודעים בתוכם את האמת , יוכלו למצוא כיוון חדש והדבר לא יהיה בעל קושי רב . אנשים אשר שוק ההון הרע להם בחודשים האחרונים , אשר הפסידו כספים , אנשים אלה יוכלו להחזיר לפחות חלק ניכר מן ההפסדים שלהם, ואלה אשר לא נגעו בהשקעות שלהם והשכילו להישאר באותו מקום יוכלו לראות אפילו רווחים נאים , וזאת מכיוון שאנרגיה נשית היא אנרגיה של פריון של צמיחה, היא אנרגיה של הריון ולידה והתחדשות .
וכל אלו מזומנים לכל אלה שצועדים ברוח הזמן, כאשר נסיים את שנת 2011 ותיכנס לתוקפה שנת 2012 מדברים על כך כי יותר ויותר אנשים יבינו כי הם זקוקים להכוונה רוחנית ולא רק מקצועית או פסיכולוגית . ולכן יוצעו יותר ויותר שיעורים יותר קורסים, יותר התנסויות בהן בני האדם יחפשו בתוכם פנימה את הקול הפנימי שלהם את האלוהות שלהם את האילוניס שלהם, יותר מאשר מישהו שיאמר להם מה לעשות.
יותר אנשים יסמכו על היכולות האלה שלהם ויאמינו פחות ופחות במה שנמסר להם בחוץ וזאת הכוונה . החופש והחירות אליהם אתם שואפים יתחיל הוא בראש ובראשונה מההכרה שלכם שאתם תאמינו יותר לקולות הפנימיים ופחות תפחדו מכל מה שמספרים לכם שמתרחש בעולמכם . הדבר הראשון הוא אם כך הוא פריחה.
הדבר השני :הסכמה של כל תושבי העולם לאט לאט , שכם אל שכם, עם לעם , כאשר אתם תדעו כי מסתירים מכם דברים הקשורים לפוליטיקה העולמית , מסתירים מכם דברים הקשורים ליצורים שמגיעים מן החלל החיצון ויגיעו ב 2012 , מסתירים מכם רכב חלל אשר לפעמים נוחת מכאן ומשאיר אחריו עקבות והבדיקות הללו נעשות על ידי ממשלות מסוימות שמסתירות עכשיו את הדברים.
אנו מוסרים את הדברים האלה פעם אחר פעם לא מכיוון שהתקליט התקלקל ולא כדי לשעמם אתכם אלה כדי שאתם תהפכו לערניים , שאתם תפיצו את הדברים, שאתם לא תתנו שהדברים ימשיכו להתנהל מעל הראש שלכם .
אנו גם מוסרים לכם כי רעידת אדמה תפקוד את האזור , אנו מוסרים לכם כי עליכם לבטח את הרכוש שלכם , את הבניינים שלכם ולהיות קשובים , אנו לא נוקטים בתאריך מכיוון שהדבר טרם נקבע , אולם אנו מוכנים לעשות את הניבוי הזה ולמסור לכם בפעם הראשונה בצורה ברורה וחד משמעית ! האזור הזה ירעד לא מכיוון שאתם נענשים , הוא ירעד מכיוון שההפיכה תהיה שלמה .
הוא ירעד מכיוון שאותה קארמה שעצורה במעבי האדמה , עליה להשתחרר , הוא ירעד כדי שהדברים יוכלו לצאת אל פניי האדמה , הוא ירעד כדי שהתקופה החדשה תוכל להתהפך מחדש וכל מה שסמוי יהפוך לגלוי, כל מה שקבור יצא אלי אור וכל מה שנעצר ונאגר לפני עשרות אלפי שנים בתור קארמות היסטוריות של הנשמות שלכם , צריך לצאת עכשיו החוצה .
כמובן שרעידת אדמה איננה דבר שאתם בתור בני אדם שמחים עליו , אנו מספרים לכם את ההיבטים הנשמתיים ,היקומים וכמובן המטאפיזים של הרעידה הזו . הרעידה הזו תרעיד את האזור כולו ! חלק מן הארץ שלכם עלול להיחרב ! חלק מן הערים הגדולות שלכם ייסדק ! בפריפריה יסבלו יותר מאשר בערי המרכז ולכן אנו מוסרים לכם כדי שתתחילו עכשיו לבדוק את הדברים לבטח את מה שאפשר ותקשיבו ללב שלכם , תקשיבו ותדעו היכן להיות ומה לעשות בכל רגע נתון.
פעם ראשונה שאנו מתייצבים מאחורי עצמנו ומוסרים את המידע הזה כדי שלא תאמרו , מדוע המתקשרים לא מסרו את המידע הזה אם יש להם מידע כזה , למה הם לא מספרים אותו? מתקשר כשליח של האלוהות מספר את כל אשר עובר דרכו ואיננו שופט את המידע, גם אם יתעוררו כעס או תרעומת… והנה אמרנו את הדברים .
רואה סביבי יותר ויותר אבות שבוחרים למלא תפקיד "אימהי" ונשיהם שבוחרות להוביל מהלכים חברתיים-כלכליים ציבוריים
זה מרגש אותי לראות את השינוי הזה
אני מכירה כמה וכמה נשים כאלו,חזקות ואמיצות,עם הרבה בינה נשית, שיודעות לשחרר ולאפשר לאבי הילדים למלא מקום משמעותי יותר בבית , מה שמאפשר להן יותר לצאת החוצה
אפילו אצלי,בביתי ומשפחתי: אבי הילדים (הגרוש...)בוחר לשמש עבורם "בסיס-אם" יציב ודואג ואילו אני,נודדת לי למחוזות רחוקים של תודעה חדשה
להבדיל, במשפחה צעירה שבה זוגיות טובה בן הזוג מאפשר לאשה מרחב חופש עצמאי גדול כל כך שזה מעורר השראה ברמות על.
אני רואה את השינוי התודעתי הזה הולך ומתרחב לכלל עבר ובכל מקום
אני רואה נשים,אימהות חכמות מובילות את המהפכה הזו
במאהל האקולוגי בעין כרם מישהיא הביאה תמונות ענק שהיא ציירה , לקשט בהם את חזות המאהל (או לחילופין להשתמש בהם כשלטים להפגנות)
בין שלל היצירות משכה את עיני יותר מכל תמונה-ציור בו יושבים 5-6 גברים על מפתן דלת בית,במדרגות הכניסה,אוחזים תינוקות בידיהם
איזו תמונה מהפכנית
אהבתי אותה
קוראת לכל הנשים האמיצות, הסבתות החכמות,הנערות הצעירות, השמיעו קולכן
עסקים קטנים הם המפתח של נשים באוכלוסיות שונות להתגבר על חסמים תרבותיים ומגדריים ולצאת לעבוד. כלכליסט מסביר למה יותר נשים פונות לעסקים עצמאיים ואיך זה משפיע על הצריכה ועל כמות המשרות החדשות במשק
מחזוריות מהווה הזדמנות לשינוי. ההזדמנות כל חודש (עם מחזור האשה...)ליצור משהו חדש מהווה פתח לשינוי. יש לנו ניסיון חודשי משך שנים בעיבוד תהליך אבל העובר שיכול היה להיווצר ואבד.
לכן קל לנו להתמודד עם אובדן העבר ולראות בכל יצירה חדשה סיכוי ולא סיכון
חווה היא שיצרה את השינוי בעולם. אדם היה מושלם בגן עדן שבו הכל מושלם, רק דבר אחד היה חסר: התפתחות
חווה יצרה שינוי ע"י היצר, הסקרנות והאומץ לחוות (חווה...), להנסות במשהו חדש
על מנת לשנות צריך להשתנות בעצמנו. להעיז להתמודד עם אי וודאות וחוסר בטחון, לקחת אחריות
"בעוד מספר שנים יהיה כאן אור כל כך גדול של נשיות כמו שהעולם לא ידע אף פעם, מאז שהוא שכח" פרק בספר האמת (אל תשאלו, אין לי מושג).
מאת Yulia Or Lev בתאריך יום חמישי 2 פברואר 2012 בשעה 04:23
.
ימים מאוד חזקים עוברים עלי לאחרונה. המהות הנקבית מבקשת לדבר דרכי. אני יודעת ומבינה שבאתי לעולם הזה בדיוק מתי שבאתי, כדי שעכשיו, בימים בהם שינוי מהותי מתרחש בעולם, אהיה מוכנה להיפתח לידע שמגיע אלי. המהות הנקבית מתעוררת בתוך כל אחת ואחת מאיתנו. זה הזמן שלה לצאת לאור. היא מביאה איתה ידע חדש שאני עצמי לומדת, חווה, מיישמת ומלמדת. ברמה הפרקטית - המסתורין הגדול ביותר עבורי זה איך להביא את המהות הנקבית לעשייה, לעסקים, ליצירת כסף, קריירה. בתחומים האלה בעולם שלנו היא כמעט ולא קיימת. אני מביאה אותה. לומדת להתמסר אליה, לחוות אותה. הולכת אחריה בלי לדעת.
המון זכרונות עולים מימים קדומים. התעוררות מאוד חזקה של כל הפחדים העמוקים ביותר שאני נושאת מעצם היותי אישה. הרבה כאב עובר דרכי ומתנקה בעדינות, כאילו מאחורי הקלעים. תמונות עתיקות מופיעות לנגד עיני ואני נמצאת לרגע בעולמות אחרים. עולמות בהם היינו חנוקות. נאנסות. נרדפות. מושמדות באכזריות. זה הזמן להביא ריפוי למקום הזה בתוך כל אחת מאיתנו.
אלו ימים מאוד חזקים של חיבור לעוצמה הנשית הפנימית שלי. מתעוררת אני שלא מפחדת להביע את הקול שלי יותר. שלא מפחדת להיות חלשה. או חזקה. שלא מפחדת מהידע שיש בי, שמבקש לעבור דרכי. שעומדת מול העולם ומדברת את קול האמת שלי. גם אם לי עצמי אין ממש מושג על מה אני מדברת. אבל יודעת מעבר לידיעה שזו האמת. אני נזכרת בימים שהיינו חופשיים וחופשיות בטבע, כשאמא אדמה לא הייתה מושג תלוש מאיזה ספר מקראי. אלא האדמה שעליה אנחנו חיים. זו אותה האחת שעליה אנחנו דורכים יחפים, הולכים לישון בלילה עטופים בעלים גדולים. מחובקים בשבט. מחוברים לעצמנו. למהות שלנו. לאור ולחסד שלנו כבני אנוש.
אני כותבת את זה והדמעות זולגות כאילו אין להן ישות שמחוברת אלי. הן לא שואלות אותי לאן לרוץ, לאן ללכת, מתי לעצור. בדיוק כמו המהות הנקבית במלוא יופיה והתגלמותה האלוהית. היא ידעה כל כך הרבה כאב לאורך השנים. את הכאב הזה באתי לכאן לרפא. להביא לכאן אור שלא יזהה את החושך כשיראה אותו מרחוק. להביא לכאן דרך שונה. שאין לה מתחרים במציאות כי אין מי שחשב עליה קודם. כי זה מטורף בכלל לחשוב אותה ולהישאר שפויים אל מול המציאות הנוכחית. אז אני חושבת אותה, ונראה לי שכבר מזמן לגמרי יצאתי מדעתי. אז אני מרשה לעצמי עוד קצת.
בעוד מספר שנים יהיה כאן מקום שבו נשים יוכלו לרקוד, ללכת יחפות, עם חצאיות, עם חליפות עסקים, להביא אחת לשניה חיבוק חם ולראות אחת את השניה באמת. הן יעשו יחד עסקים, ולא ידפקו חשבון לעולם בחוץ שחושב שהן משוגעות. הן יביאו את האור והעוצמה שלהן לעולם, ויהיו השראה לנשים שבאות אחריהן. בעוד מספר שנים יהיה כאן אור כל כך גדול של נשיות כמו שהעולם לא ידע אף פעם, מאז שהוא שכח. בעוד מספר שנים זה יהיה מובן מאיליו שיש מעגל נשים באמצע ארוחת צהריים במשרד. ולא, אישה לא תהיה אחת לשניה זאבה רעבה, אלא חתולה מלטפת, כי במהות אנחנו אחיות.
זה העולם שהשתגע ועשה מאיתנו פקעות עצבים תחרותיות וקשות. זה העולם שהשתגע ולקח מאיתנו את החופש להיות מי שאנחנו, ואנחנו איפשרנו. אז די. פשוט די. ואני אומרת את זה בשלווה. בלי עצבים ובלי לכעוס. אני אומרת את זה מתוך השלמה פשוטה עם המציאות כפי שהיא בדיוק, עם הרצון והיכולת שלי, שלנו, לשנות אותה.
כאן ועכשיו אני מתחייבת בפני עצמי שאעשה בדרך הזאת רק מה שמרגש אותי באמת מהלב ומהבטן. שלמרות שיש ים של דברים חשובים לעשות ועולם ליצור, אני עושה את זה בכיף ובשלווה. שום חזון לא ישעבד אותי. שום חזון לא יקח לי את החופש. ועם זאת כשאני שמה את הלב שלי במטרה, והמטרה הזאת גלויה וניצבת לנגד עיניי... זה כבר קרה. עכשיו רק נותר להגשים.