לא הבנתי מה יעיל במכנסי חריץ, למה הן עדיפות על מכנסיים רגילות?
מה הבעייה להוריד את המכנס בתוך שנייה (לא את כולו, רק להפשיל מעבר לטוסיק ומעל לפין/פות) ולפשפש? (בלי חיתולים בכלל)
אולי זה יעיל רק לשלב שבו הגורים כבר יודעים לעמוד וללכת, אבל עדין זקוקים לעזרתנו להוריד את המכנס, ואז יש לחריץ יתרון אדיר...!!!
אולי זה מסביר את מה שכתבה פה למעלה יעל:
_שמתי לב שהמידות המיוחסות לקטנטנים הן די גדולות. לא יודעת להסביר את זה.
מה שכן, לפי מה שאני הבנתי, בסין, הבלי חיתולים זה לא ממש מגיל 0 אלא כמה חודשים אחרי זה (לא יודעת בדיוק)._
וגם
ילדת טבע :
חמי חזר מטיול ארוך במזרח ובאמתחתו חמישה מכנסיים סינים רשמיים מחנות בגדי תינוקות סינית. המדהים הוא שהוא לקח את המידה הקטנה ביותר והיא מתאימה לבת השלוש שלנו... מה שגרם לי לחשוב שכל העניין הזה עם הסינים והטוסיקים והבלי חיתולים זה רק אגדות... האומנם?
נראה לי בשלב הזחילה (ועל אחת כמה וכמה לפניו) אין למכנסיים האלו שום יתרון על פני מכנס רגיל, אפילו חסרון - כי יש חור שדרכו קר בטוסיק...
ונראה לי הגיוני שהסינים משתמשים בהם רק משלב ההליכה.
אצלנו אם הזחלנית הקטנה שמסתובבת לה חופשיה וערומה צריכה פיפי, אז לרוב אם בקשותיה לעזרה לא נענות,
היא מפסקת את רגליה (כמו כלבלב) עושה פיפי, וממשיכה להזדחל הלאה (אלא אם בא לה להסתובב ולעשות שם פלאצ' עם הידיים D-: )
ובחורף כדאי להתלבש... האם במקרה כזה מכנסי חריץ יכולים לעזור? האם כשהיא מפסקת אז יש פתח מספיק שהשתן יצא בלי להרטיב את שולי המכנס?
ומה לגבי הברכיים? יש מצב שאפילו אם אזור החריץ נותר יבש, אז הברכיים ירטבו לה מהשלולית, ושוב עולה לי השאלה על יעילותן של המכנסיים האלו בשלב הזחילה...