מיסיז פרפקט
-
- הצטרפות: 14 ינואר 2013, 15:27
- דף אישי: הדף האישי של מיסיז_פרפקט*
מיסיז פרפקט
אז הגעתי לכאן . מקריאה באתר אני מבינה שהגיע הזמן ועלי להפציע בכדי להוות לכן דוגמה נשים יקרות.
כי אני כשמי כך אני , מיסיז פרפקט, אתן יכולות לקרוא לי מיסי, כי אני גם נראית צעירה, ו... גם יפה, מאד.
אוכלת תזונה מושלמת.
בכלל, בכל אספקט בחיי יש רק דברים שאתן יכולות ללמוד ממני.
קחו את הבית שלי לדוגמה, מצוחצח. נקי. אוכל מבושל יום יום. הרבה ירקות ופרות.
ילדים יפים. בלי בעיות כלל. הם חכמים , הם חרוצים. הם מרגישים אהובים ובטוחים. אחח... טפו טפו טפו.
אתן מוזמנות לשאול אותי מה שאתן רוצות, כי יש לי תשובות לכל עניין.
אני מיסיז פרפקט.
את הבית אני מנקה בשיטת פליי ליידי.
אני אקדמאית. תואר שני.
בן זוגי , הה, בחור כארז, אוהב מאד. מפנק. מאהב מדהים. ההתעלסות לוקחת אותי מחדש לגבהים שלא ידעתי שקיימים.
הוא אבא שלא בנמצא. אוהב , מחבק. מקשיב. משכיב. דואג.
יש לי דעה בכל עניין ועניין.
בכל נושא יש את הנכון והלא נכון. אני אפילו ממספרת את הנקודות בכל נושא. קשה לי להאמין שלא חשבתי על הכל בכל נושא.
נעים מאד.
כי אני כשמי כך אני , מיסיז פרפקט, אתן יכולות לקרוא לי מיסי, כי אני גם נראית צעירה, ו... גם יפה, מאד.
אוכלת תזונה מושלמת.
בכלל, בכל אספקט בחיי יש רק דברים שאתן יכולות ללמוד ממני.
קחו את הבית שלי לדוגמה, מצוחצח. נקי. אוכל מבושל יום יום. הרבה ירקות ופרות.
ילדים יפים. בלי בעיות כלל. הם חכמים , הם חרוצים. הם מרגישים אהובים ובטוחים. אחח... טפו טפו טפו.
אתן מוזמנות לשאול אותי מה שאתן רוצות, כי יש לי תשובות לכל עניין.
אני מיסיז פרפקט.
את הבית אני מנקה בשיטת פליי ליידי.
אני אקדמאית. תואר שני.
בן זוגי , הה, בחור כארז, אוהב מאד. מפנק. מאהב מדהים. ההתעלסות לוקחת אותי מחדש לגבהים שלא ידעתי שקיימים.
הוא אבא שלא בנמצא. אוהב , מחבק. מקשיב. משכיב. דואג.
יש לי דעה בכל עניין ועניין.
בכל נושא יש את הנכון והלא נכון. אני אפילו ממספרת את הנקודות בכל נושא. קשה לי להאמין שלא חשבתי על הכל בכל נושא.
נעים מאד.
-
מיסיז פרפקט
ידי בכל .. אין לכן בעיות לשאול אותי ? להתייעץ? נו .. איזה בזבוז של משאבים..
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
מיסיז פרפקט
מה את מחפשת בבאופן? מה את מוצאת?
מה את אוהבת?
ואם כבר, למי את מצביעה?
מה את אוהבת?
ואם כבר, למי את מצביעה?
-
מיסיז פרפקט
יונת יקרה, תודה על השאלות הנחמדות. בבאופן אני מחפשת לעזור לכל כך הרבה נשים מקסימות שצריכות עזרה,. למה דווקא בבאופן ?כי באופן טבעי יש כאן הרבה שאלות וזה אתר שבו נשים עוזרות אחת לשנייה.
אני גם מאד אקולוגית שכחתי לציין בפתיח . חינוך ביתי, שטיפת רצפות עם המים של מכונת הכביסה, בסייקל הנקי שלה כן? אני אני אוהבת הכל, מוזיקה. ספרים. בעלי חיים. תינוקות. גברים עם רגליים שריריות![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
באשר לשאלתך למי אני מצביעה. תיראי, הייתי מצביעה לעצמי אילו יכולתי..
אבל עוד חזון למועד.. בינתיים, אם תגלי למי את מצביעה אז אשקול ברצינות לספר כאן על בחירתי העתידית..
אני גם מאד אקולוגית שכחתי לציין בפתיח . חינוך ביתי, שטיפת רצפות עם המים של מכונת הכביסה, בסייקל הנקי שלה כן? אני אני אוהבת הכל, מוזיקה. ספרים. בעלי חיים. תינוקות. גברים עם רגליים שריריות
![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
באשר לשאלתך למי אני מצביעה. תיראי, הייתי מצביעה לעצמי אילו יכולתי..
אבל עוד חזון למועד.. בינתיים, אם תגלי למי את מצביעה אז אשקול ברצינות לספר כאן על בחירתי העתידית..
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
מיסיז פרפקט
אם תגלי למי את מצביעה אז אשקול ברצינות לספר כאן על בחירתי העתידית
אני חושבת שיונת עדיין לא החליטה ולכן מעוניינת להתייעץ עם מישהי מושלמת כמוך, מהי הבחירה המושלמת (-:
אני חושבת שיונת עדיין לא החליטה ולכן מעוניינת להתייעץ עם מישהי מושלמת כמוך, מהי הבחירה המושלמת (-:
-
מיסיז פרפקט
תודה בשמת יקרה. יכול מאד להיות. כנראה ? ובכל זאת,אין לדעת. באופן טבעי אני מניחה שרובם בקהילה היקרה הזו ישלשלו לירוקים..
אני למדתי כבר משהו בחיי המושלמים, לא לנדב אינפורמציה. אלא רק אם יש ווין ויין סיטואיישן ..יו סי?
אני למדתי כבר משהו בחיי המושלמים, לא לנדב אינפורמציה. אלא רק אם יש ווין ויין סיטואיישן ..יו סי?
מיסיז פרפקט
לא ברור אם זה אמור להתגרות או להצחיק. דרוש יותר פוקוס.
אבל זה בלי ספק העלה בי געגועים לטבריינית ב בלוג הכי טוב בבית לנו לפחות
מושלמת יקרה, בקרי ותיהני.
אבל זה בלי ספק העלה בי געגועים לטבריינית ב בלוג הכי טוב בבית לנו לפחות
מושלמת יקרה, בקרי ותיהני.
-
מיסיז פרפקט
ענת יקרה תודה על ההזמנה. ועל הפידבק. הייתכן שהכלי שלי לא מכוון ? צליליו צורמים? ואולי זאת הסיבה שהאוזן שלך לא פנויה אל הניגון? לוקחת על עצמי לכוון את הכלי.
-
מיסיז פרפקט
האם ידעתם לדוגמה ששוש קרח , ליקוריץ נחשב כנוגד החמצון החזק ביותר מכל נוגדי החמצון הקיימים בטבע?
-
- הצטרפות: 15 אפריל 2011, 21:00
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_טוסיק_דבש*
מיסיז פרפקט
ענת, my thoughts exactly!!! 

-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
מיסיז פרפקט
לגמרי, רק שהחדש קצת מעצבן
לגמרי, רק שהחדש קצת מעצבן
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
מיסיז פרפקט
אכן
דרוש יותר פוקוס
אכן
דרוש יותר פוקוס
-
- הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
- דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*
מיסיז פרפקט
יצאה לא כזאת פרפקט. מצחיק. 

-
מיסיז פרפקט
או ,שלום, אני אחרי יום צילומים לטלוויזיה הלימודית. הפעם דיברתי על איך שומן אצל ילדים הוא סימפטום למחסור באהבת אם. נו שכבת השומן היא החיבוק והמגע החסרים..
אני מבינה שלא פשוט לכן לקבל את מושלמותי אבל ,אתן כבר לא בנות חמש .. ככה אתן נשמעות למעלה כשאתן לועגות מאחורי גבי.
גם לסימפטום הזה אקדיש כמה מילים כאשר אנוח מהצילומים ,ואחרי שאחבק את הילדים, אתן להם לאכול , ארקוד ריקוד בלט על קצות האצבעות כאשר יכנס בן זוגי הביתה ואז אתפנה לנשות באופן.
אני מבינה שלא פשוט לכן לקבל את מושלמותי אבל ,אתן כבר לא בנות חמש .. ככה אתן נשמעות למעלה כשאתן לועגות מאחורי גבי.
גם לסימפטום הזה אקדיש כמה מילים כאשר אנוח מהצילומים ,ואחרי שאחבק את הילדים, אתן להם לאכול , ארקוד ריקוד בלט על קצות האצבעות כאשר יכנס בן זוגי הביתה ואז אתפנה לנשות באופן.
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
- דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*
מיסיז פרפקט
אם את חזרת עכשיו מיום צילומים ובן זוגך עדיין לא בבית, אז עם מי הילדים היו כל היום?
חשבתי שאמרת שאתם בחינוך ביתי
.
חשבתי שאמרת שאתם בחינוך ביתי

-
מיסיז פרפקט
אהבת עולם, איזה שם נהדר.. יקרה, לא יודעת מה זה בשבילך חינוך ביתי, אבל זה בהחלט לא בית סוהר.
אני לא הבוגרת היחידה בחיי ילדיי. יש עזרה בתשלום ועזרה שאינה בתשלום לחינוך כזה...
אני לא הבוגרת היחידה בחיי ילדיי. יש עזרה בתשלום ועזרה שאינה בתשלום לחינוך כזה...
מיסיז פרפקט
היי מיסיז פרפקט
לא ברור אם את רצינית או צינית אבל אני אשאל אותך איך את מצליחה להיות מושלמת? אפשרי להיות מושלם? בלי ליפול בכלל? תמיד רציתי להיות מושלמת אבל החיים מראים לי שאין כזה דבר לפחות לא אצלי, רק היום קיבלתי מחזור והעצבים והלחץ שהגיעו איתו עשו אותי אישה מאוד לא מושלמת...
לא ברור אם את רצינית או צינית אבל אני אשאל אותך איך את מצליחה להיות מושלמת? אפשרי להיות מושלם? בלי ליפול בכלל? תמיד רציתי להיות מושלמת אבל החיים מראים לי שאין כזה דבר לפחות לא אצלי, רק היום קיבלתי מחזור והעצבים והלחץ שהגיעו איתו עשו אותי אישה מאוד לא מושלמת...
מיסיז פרפקט
אז לא הבנתי, את רוצה לייעץ לבאופנית המסכנה מה להצביע או לא.
זה מה שבוער לנו, מה להכין לארוחת ערב כבר החלטתי.
זה מה שבוער לנו, מה להכין לארוחת ערב כבר החלטתי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מיסיז פרפקט
מופע דראג? כל מה שאני מצליחה לדמיין כשאני קוראת את השורות האלה זה גבר בנוסח בנות פסיה..
-
מיסיז פרפקט
חנילה יקרה, בוודאי שיש נפילות. אבל הן תמיד לצורך עליה, אז זה מושלם בדרך מעוותת. אבל מושלם.
אני מציעה לך להתייחס לעצמך בימים האלה של הווסת כאל מלכה שזקוקה להרבה מנוחה. הרבה שתייה והרבה התחשבות. לצערי לימדו אותנו הפמיניסטיות לא לייחס יתר חשיבות לימים האלה בחודש
, למעשה להתעלם מהתופעה כאילו אינה קיימת, רק בכדי להוכיח את השיוויון עם הגברים. ואז מה עשינו בעצם? אנחנו במו ידינו ירינו לעצמנו ברגל.
אז מה שאת עושה יקרה, זה מבקשת עזרה ומכריזה שאלה הימים שלך שבהם את זקוקה למנוחה. נקודה. תסמכי על המושלמת..
אני מציעה לך להתייחס לעצמך בימים האלה של הווסת כאל מלכה שזקוקה להרבה מנוחה. הרבה שתייה והרבה התחשבות. לצערי לימדו אותנו הפמיניסטיות לא לייחס יתר חשיבות לימים האלה בחודש
, למעשה להתעלם מהתופעה כאילו אינה קיימת, רק בכדי להוכיח את השיוויון עם הגברים. ואז מה עשינו בעצם? אנחנו במו ידינו ירינו לעצמנו ברגל.
אז מה שאת עושה יקרה, זה מבקשת עזרה ומכריזה שאלה הימים שלך שבהם את זקוקה למנוחה. נקודה. תסמכי על המושלמת..
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2006, 22:38
- דף אישי: הדף האישי של אינדי_אנית*
מיסיז פרפקט
הממ ...עצה טובה!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מיסיז פרפקט
אלמונית:צריכה עזרה למילוי טפסים שקיבלתי ממשרד החינוך.הייתי מעונינת כמובן שמילוי הדפים יהיה מושלם כדי שסוף סוף ביתי תהיה בחינוך הביתי שכל כך מתאים לה.אם מישהי או מישהו מעונינים לעזור לי .אשמח מאוד אם תשאירו טלפון .והטלפון שלי בבית 04 8532589