אגרונום וחללית
-
- הצטרפות: 04 מאי 2008, 10:44
- דף אישי: הדף האישי של אגרונום_וחללית*
אגרונום וחללית
אני חללית ואישי הוא האגרונום
כרגע רק אני כאן משתפת בעצמיותי את הוד עצמיותכם/כן ואולי יבוא יום וגם האיש יצטרף.מוצאת עצמי מתבלבלת ונרגשת אל מול הצורך להציג עצמי כך ל"כל מען דבאי" , מרגישה כמעט כמו נותנת סוג של הצהרת זהות בפני עצמי .למעשה ,פתחתי את הדף הזה בשל קושי בהגדרה עצמית מסוג זה, שכן,אתם/ן מבינים/ות ,איבדתי מעט את זהותי ,אותה אחת הנוצרת מתוקף מאוויי אהבותי ותשוקותי. מסרתי עצמי לחלוטין ובהתמסרות לאחת ויחידה (ולאביה )-ביתי ! זה נישמע מאוד דרמטי ? ובכן זה באמת מאוד דרמטי . לא כרוני אבל דרמטי. ילדתי לפני כמעט עשרה חודשים יצורת אגדות מהממת וממכרת ומאז החללית שלי נחתה אימים . אני אמא בכל רמח אברי . לאחרונה התחלתי ממש מתגעגעת לחלל אבל ניראה כאילו ממש קשה כך להמריא ,כשמניקים, מחליפים מאוהבים בצורה כזאת וגם כשכבר מתפנה הזמן, אז פתאום אני קולטת שאיבדתי את האמונה ביכולת הניווט וההמראה שלי.
ובכן התחלתי פרויקט לשיקום העצמיות העצמאות והקלילות
אני ממש מקווה שאמצא משתפי פעולה בקירביכם
לפני שנולדה אביה הדרכתי וליוויתי אנשים לחלל וחזרה ולפעמים גם פשוט טסתי בשליחות ולצורך ,למטרות העצמת הרוח היציבות האהבה וההבנה את החלום הזה שאנו מגדירים -מציאות.אני מתגעגעת לשם ולכאן דרך הקביעות של ביקורי בחלל ,אני מתגעגעת לתחושת השלווה וההנאה שבנתינה,אני מתגעגעת לתחושת השלם .
המקום הזה אצלי ניזון מהרצון לתת ואם אני לא ממלאת אותו אני מוצאת עצמי ממטירה על אנשים מתנות שהם לא באמת צריכים ונשארת מרוקנת.
אני מחפשת אנשים אמיצים שמסכימים לבוא איתי לטיסות ניסיון
אני אתרגם- אני מתקשרת ומעונינת להכשיר ולחדד מחדש ומעבר את הכלי שלי .אני אשמח לפניות מכל אחד שמסכים להתנסות באימון מתקשרת להעניק לי את הזכות להציץ בפרטי הסיפריה האלוהית אשר נכתבה אודות כל סידרי העולמות בחיפוש אחר הרלוונטי התואם והמדויק בעבורו(/ה כמובן) .
מאחר ואני מתרגלת כרגע (כן כן גם מתקשרים צריכים לשמור על כושר ולא מחליד הכלי) אני לא יכולה כמובן להבטיח תוצאות ... אבל אני אהיה בדף הבית שלי כל יום מהיום לחפש את תגובותיכם/ן . אני עוד לא בדיוק יודעת איך זה יתנהל אבל אני מבטיחה תגובה לכל אחד/ת כמובן . אם אני מתעכבת דעו
שיש סיכוי שטבעתי זמנית בתהומות האימהות המתוקים והממכרים ואשאשוב במהרה
שלכם מתמסרת חללית
כרגע רק אני כאן משתפת בעצמיותי את הוד עצמיותכם/כן ואולי יבוא יום וגם האיש יצטרף.מוצאת עצמי מתבלבלת ונרגשת אל מול הצורך להציג עצמי כך ל"כל מען דבאי" , מרגישה כמעט כמו נותנת סוג של הצהרת זהות בפני עצמי .למעשה ,פתחתי את הדף הזה בשל קושי בהגדרה עצמית מסוג זה, שכן,אתם/ן מבינים/ות ,איבדתי מעט את זהותי ,אותה אחת הנוצרת מתוקף מאוויי אהבותי ותשוקותי. מסרתי עצמי לחלוטין ובהתמסרות לאחת ויחידה (ולאביה )-ביתי ! זה נישמע מאוד דרמטי ? ובכן זה באמת מאוד דרמטי . לא כרוני אבל דרמטי. ילדתי לפני כמעט עשרה חודשים יצורת אגדות מהממת וממכרת ומאז החללית שלי נחתה אימים . אני אמא בכל רמח אברי . לאחרונה התחלתי ממש מתגעגעת לחלל אבל ניראה כאילו ממש קשה כך להמריא ,כשמניקים, מחליפים מאוהבים בצורה כזאת וגם כשכבר מתפנה הזמן, אז פתאום אני קולטת שאיבדתי את האמונה ביכולת הניווט וההמראה שלי.
ובכן התחלתי פרויקט לשיקום העצמיות העצמאות והקלילות
אני ממש מקווה שאמצא משתפי פעולה בקירביכם
לפני שנולדה אביה הדרכתי וליוויתי אנשים לחלל וחזרה ולפעמים גם פשוט טסתי בשליחות ולצורך ,למטרות העצמת הרוח היציבות האהבה וההבנה את החלום הזה שאנו מגדירים -מציאות.אני מתגעגעת לשם ולכאן דרך הקביעות של ביקורי בחלל ,אני מתגעגעת לתחושת השלווה וההנאה שבנתינה,אני מתגעגעת לתחושת השלם .
המקום הזה אצלי ניזון מהרצון לתת ואם אני לא ממלאת אותו אני מוצאת עצמי ממטירה על אנשים מתנות שהם לא באמת צריכים ונשארת מרוקנת.
אני מחפשת אנשים אמיצים שמסכימים לבוא איתי לטיסות ניסיון
אני אתרגם- אני מתקשרת ומעונינת להכשיר ולחדד מחדש ומעבר את הכלי שלי .אני אשמח לפניות מכל אחד שמסכים להתנסות באימון מתקשרת להעניק לי את הזכות להציץ בפרטי הסיפריה האלוהית אשר נכתבה אודות כל סידרי העולמות בחיפוש אחר הרלוונטי התואם והמדויק בעבורו(/ה כמובן) .
מאחר ואני מתרגלת כרגע (כן כן גם מתקשרים צריכים לשמור על כושר ולא מחליד הכלי) אני לא יכולה כמובן להבטיח תוצאות ... אבל אני אהיה בדף הבית שלי כל יום מהיום לחפש את תגובותיכם/ן . אני עוד לא בדיוק יודעת איך זה יתנהל אבל אני מבטיחה תגובה לכל אחד/ת כמובן . אם אני מתעכבת דעו
שיש סיכוי שטבעתי זמנית בתהומות האימהות המתוקים והממכרים ואשאשוב במהרה
שלכם מתמסרת חללית
אגרונום וחללית
שלום לחללית! ברוכה הבאה @}
מתכבדת להרים ראשונה את הכפפה ולטוס איתך לחלל.
אם אני מבינה נכון אז אני כותבת כאן שאלות/ בקשות/ תהיות ואת בעזרת הכלים שלך מכוונת/ עונה/ מציעה דרכי הסתכלות.
אם לא הבנתי נכון אנא דייקיני.
שני עניינים לי אליך:
שאלתי- לאיזה כיוון עלי לפנות, האם ניתוח יהיה צעד נכון? האם אפשר להמתין עוד ולהמשיך במה שאני עושה כרגע?
שיהיו ימים טובים
מתכבדת להרים ראשונה את הכפפה ולטוס איתך לחלל.
אם אני מבינה נכון אז אני כותבת כאן שאלות/ בקשות/ תהיות ואת בעזרת הכלים שלך מכוונת/ עונה/ מציעה דרכי הסתכלות.
אם לא הבנתי נכון אנא דייקיני.
שני עניינים לי אליך:
- מפורט בדף זקוקה לעזרה גוש בשד וכמו כן בבלוג שלי בלוג אימון ואי השתוקקות : יש לי גוש בשד, אני מטופלת כרגע בצמחים ודיקור סיני ולא מזמן התחלתי מסע בעזרת טתא הילינג. יש לי תור לניתוח לעוד כחודש אך בינתיים אני מנסה להפרד מהגוש בדרכים פחות פולשניות. העניין הוא שאם אני אכן הולכת לניתוח אני צריכה להתחיל כל מיני הכנות ולגבי זה אני מתלבטת.
שאלתי- לאיזה כיוון עלי לפנות, האם ניתוח יהיה צעד נכון? האם אפשר להמתין עוד ולהמשיך במה שאני עושה כרגע?
- הוזמנתי ע"י סבתי לנטוע עץ לזכר דוד שעל שמו אני קרויה. מסיבה שאינה לגמרי ברורה לי אני קצת נרתעת מהרעיון אבל לא ורצה לאכזב ולהעציב את סבתי. האם יש לך הכוונה בשבילי בעניין זה?
שיהיו ימים טובים
-
- הצטרפות: 07 אפריל 2008, 15:32
- דף אישי: הדף האישי של אירי_סים*
אגרונום וחללית
היי
אשמח להשתתף איתך...אפנה במייל
אשמח להשתתף איתך...אפנה במייל
-
אגרונום וחללית
חוחית יפתי
הבנת מצוין ואכן הרמת את הכפפה במקצועיות ובחן מרובים
אשמח אם תוכלי להוסיף רק שם לידה ותאריך לידה-לועזי זה יקל עלי לדייק
תודה תודה
הבנת מצוין ואכן הרמת את הכפפה במקצועיות ובחן מרובים
אשמח אם תוכלי להוסיף רק שם לידה ותאריך לידה-לועזי זה יקל עלי לדייק
תודה תודה
אגרונום וחללית
מממ... שם ותאריך לידה כבר מאלצים אותי להחשף באופן חסר תקדים.
אפשר למייל שלך?
אפשר למייל שלך?
אגרונום וחללית
יש סיכוי שתרצי לעשות משהו כזה בטלפון? בכל שעה שנוחה לך?
-
- הצטרפות: 12 מרץ 2006, 16:37
- דף אישי: הדף האישי של שאק_טי*
אגרונום וחללית
היי
טוב שבאת בדיוק עכשיו. אני ממש צריכה אותך
עדיין מתלבטת כמה פרטים אני יכולה להרשות לעצמי לחשוף כאן - אשמח אם יהיו אפשרויות אחרות
טוב שבאת בדיוק עכשיו. אני ממש צריכה אותך
עדיין מתלבטת כמה פרטים אני יכולה להרשות לעצמי לחשוף כאן - אשמח אם יהיו אפשרויות אחרות
-
אגרונום וחללית
נשים יקרות ( ועד אשר יצוג גברי יופיע אפנה בזו הלשון) אין לכן מושג כמה מרגשת אותי כל פניה שלכן! אני מהבוקר מסתובבת סהרורית דואה נוסקת ממריאה ונוחתת , נהנת ככ מהימצאותה ה ככ זמינה של ההדרכה שלי מן הקלות הבלתי נשלטת של הריחוף.
מצאתי במהלך היום במהלך כמה גישושים ראשונים עם כמה נשים מקסימות שכדי שנוכל להתחיל שיעורי טיס מסוג זה אני צריכה לספר קצת יותר על סוג החללית והמסע אותו אני מציעה
קודם כל יותר מידי פעמים נישאלתי היום "אם לזה התכוונת " ובכן עלי לספר ולדווח שבמהלך היומיום אני מתנסחת פשוט בהרבה ,אך העלאת התדר אשר נוצרת בי לצורך כאשר אני, ניתן לומר, משווקת טיסות, יוצרת סוג של שפה ציורית יותר הקולחת ממני,וזה שלב א' בו אתן ניפגשות בבואכן לטוס עימי .
השלב הבא סביר להניח יפגיש אתכן עם ההדרכה שלי
על מנת לצמצם אי הבנות ובשל המדיה דרכה נעבוד( גלי האינטרנט) אני מעבירה את ההדרכה שלי בתרגום פשטני כמה שיותר מאחר והם עלולים לעתים להיות מעט ארכאיים וכל משפט עלול לארוך שורות ארוכות שקצרה ידי מלכתוב.
באופן כללי הם מזמינים אתכן להיות נשות העידן החדש ,כלומר, לדעת שאין תשובה עד שאתן לא ממשות את הרגע הפוטנציאלי ,שאמונותיכן מכתיבות את המציאות בה אתן חיות ותמיד גורלכן -עתידכן בידיכן דבר לא כתוב מראש, אם הנכן מוכנות לאותה עבודה אשר תחשוף את אותם שורשים תת הכרתיים אשר יצרו את אותם אלו אתגרים בחייכן.וזהו שלב ב '.
שלב ג' הוא השלב בו אני חוברת להדרכה הגבוה יותר לצורך הענקת התובנה לצורך המשך פעילות לכן .
כעת אשתדל לאחוז היטב את הקרקע ולהגדיר בפשטות את החלק שלכן בסיפור : כאשר אתן באות לבקש את הדרכתם אזדקק ל: שם לידה תאריך לידה לועזי ושאלה אחת ממוקדת כמה שאפשר -מאחר וכל ספר בסיפריה הוא עב כרך לאין שיעור וכדי שאוכל להתמצא בו ביתר קלות -אני זקוקה לדיוק - יותר מזה - הדיוק יביא אתכן לשותפות אחראית יותר על התשובה
מנשקת כל אחת מכן
תודה על ההיענות
מצאתי במהלך היום במהלך כמה גישושים ראשונים עם כמה נשים מקסימות שכדי שנוכל להתחיל שיעורי טיס מסוג זה אני צריכה לספר קצת יותר על סוג החללית והמסע אותו אני מציעה
קודם כל יותר מידי פעמים נישאלתי היום "אם לזה התכוונת " ובכן עלי לספר ולדווח שבמהלך היומיום אני מתנסחת פשוט בהרבה ,אך העלאת התדר אשר נוצרת בי לצורך כאשר אני, ניתן לומר, משווקת טיסות, יוצרת סוג של שפה ציורית יותר הקולחת ממני,וזה שלב א' בו אתן ניפגשות בבואכן לטוס עימי .
השלב הבא סביר להניח יפגיש אתכן עם ההדרכה שלי
על מנת לצמצם אי הבנות ובשל המדיה דרכה נעבוד( גלי האינטרנט) אני מעבירה את ההדרכה שלי בתרגום פשטני כמה שיותר מאחר והם עלולים לעתים להיות מעט ארכאיים וכל משפט עלול לארוך שורות ארוכות שקצרה ידי מלכתוב.
באופן כללי הם מזמינים אתכן להיות נשות העידן החדש ,כלומר, לדעת שאין תשובה עד שאתן לא ממשות את הרגע הפוטנציאלי ,שאמונותיכן מכתיבות את המציאות בה אתן חיות ותמיד גורלכן -עתידכן בידיכן דבר לא כתוב מראש, אם הנכן מוכנות לאותה עבודה אשר תחשוף את אותם שורשים תת הכרתיים אשר יצרו את אותם אלו אתגרים בחייכן.וזהו שלב ב '.
שלב ג' הוא השלב בו אני חוברת להדרכה הגבוה יותר לצורך הענקת התובנה לצורך המשך פעילות לכן .
כעת אשתדל לאחוז היטב את הקרקע ולהגדיר בפשטות את החלק שלכן בסיפור : כאשר אתן באות לבקש את הדרכתם אזדקק ל: שם לידה תאריך לידה לועזי ושאלה אחת ממוקדת כמה שאפשר -מאחר וכל ספר בסיפריה הוא עב כרך לאין שיעור וכדי שאוכל להתמצא בו ביתר קלות -אני זקוקה לדיוק - יותר מזה - הדיוק יביא אתכן לשותפות אחראית יותר על התשובה
מנשקת כל אחת מכן
תודה על ההיענות
-
אגרונום וחללית
יקירותי הנכן מוזמנות לשלוח את פירטיכן כמובן ל [email protected]
-
- הצטרפות: 29 אפריל 2008, 19:12
- דף אישי: הדף האישי של גי_לי*
אגרונום וחללית
לא מבינה ככ מה שאת כותבת אבל עדיין מרגישה שמתחברת לזה. מה אני צריכה חעשות כדי להיות חלק מהחוויה שלך?
-
אגרונום וחללית
מה אני צריכה חעשות כדי להיות חלק מהחוויה שלך? _ _שם לידה תאריך לידה לועזי ושאלה אחת ממוקדת כמה שאפשר
-
- הצטרפות: 06 יוני 2007, 07:17
אגרונום וחללית
הי חללית ניסיתי לשלוח מייל כדי להצטרף לטיסה אך זה לא עובר.
אנא מסרי אותו שוב
אנא מסרי אותו שוב
אגרונום וחללית
אשמח לראות לאן נגיע...
שמי מיכל מרים, תאריך לידה לועזי 7.8.68 השאלה שלי היא:
האם כדאי לקנות את הדירה של ז? האם ייצא מזה משהו טוב?
תודה רבה
שמי מיכל מרים, תאריך לידה לועזי 7.8.68 השאלה שלי היא:
האם כדאי לקנות את הדירה של ז? האם ייצא מזה משהו טוב?
תודה רבה
אגרונום וחללית
ואם כבר, אז גם:
האם נמכור את הבית שלנו בקרוב?
תודה רבה
האם נמכור את הבית שלנו בקרוב?
תודה רבה
-
- הצטרפות: 12 מאי 2004, 21:48
- דף אישי: הדף האישי של עז_הרים*
אגרונום וחללית
ברוכה הבאה @} , שמחה לפגושותך פה ומאחלת לך שתמריאי גבוה-גבוה
מוטרינר ועז שהייתה פעם ניוזילנדי וישראלית
מוטרינר ועז שהייתה פעם ניוזילנדי וישראלית
-
- הצטרפות: 21 יוני 2006, 23:16
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוגלי*
אגרונום וחללית
בוקר טוב
אני מאד מחפשת מישהי להתאמן יחד איתה בתקשור כי משום מה לבד לא כל כך הולך לי. אולי את מעוניינת?
אני מאד מחפשת מישהי להתאמן יחד איתה בתקשור כי משום מה לבד לא כל כך הולך לי. אולי את מעוניינת?
-
אגרונום וחללית
מחפשת מישהי להתאמן יחד איתה בתקשור אשמח מאוד
דברי איתי במייל נחליף טלפונים [email protected]
מקווה שהפעם כתבתי את זה כמו שצריך
דברי איתי במייל נחליף טלפונים [email protected]
מקווה שהפעם כתבתי את זה כמו שצריך
-
אגרונום וחללית
תודה עז הרים
(-:
(-:
אגרונום וחללית
שלום אגרונום וחללית.
כתבתי לך למייל שלך. אני מקווה שקיבלת.
שהיה לך בהצלחה!!!
כתבתי לך למייל שלך. אני מקווה שקיבלת.
שהיה לך בהצלחה!!!
-
- הצטרפות: 06 יוני 2007, 07:17
אגרונום וחללית
הי חללית- שלחתי לך מייל. מקווה שהגיע ליעדו. שיהיה לילה מכוכב..
-
אגרונום וחללית
שלום שלום לכם כל ילדי האור השמחה האהבה ושאר טובין ותופינים .אני באמת לא משוכנעת שפגשתי את כולכם במייל אבל ניראה לי שעליתי על המחדל,ונראה לי שבזו הכתובת הוא יחדל. מקווה. אני מתנצלת על האיטיות בתגובה .מצאתי עצמי מעט מוצפת וקצת משקשקת (גם) בעקבות מטר התגובות המרגש.מסתבר שאני לא מצליחה ,בינתיים, לענות ליותר משניים בבת אחת אם בגלל העומס האנרגטי ודלילות החמצן שגופי כמעט ושכח איך מתנהלים בו ואם בגלל שפייתי היפה נוטה, מרגע שהורתה יצאה למסעות חלל (שנדמה פתאום כאילו היה זה לפני ימים רבים )להיות חסרת מנוחה וקצרת שינה ,מוטרדת מן השינוי התידרי בבית.
למבקשות היקרות שאבצע תירגולים דרך הטלפון-מתנצלת כאן אני חייבת לבלום. מאחר ואני מכירה את נוהגי להעמיק עצמי באחר ומאחר וכאן האחר הוא כה רבים ורחב אני חייבת לסרב-לעת עתה. בכל מקרה לאור התגובות המרובות שקיבלתי די ברור לי שהחיפוש של כולנו אחר טיסות טייסים חלל וחלליות מחייב משהו מעבר לפורמט הנל אשר נוצר כאן ואני מתחילה להתבשל על זה
איזה שהוא מן סוג של אימון קבוצתי לרחפות- על ודומיהן ...אני מתחילה להתבשל אני עוד בטח אשתף אתכם
כתובתי היא: [email protected]
מקווה שהפעם באמת צלחתי
שיהיה לכולנו לילה טוב של שינה רצופה כמו שרק אימהות טריות יודעות להעריך
למבקשות היקרות שאבצע תירגולים דרך הטלפון-מתנצלת כאן אני חייבת לבלום. מאחר ואני מכירה את נוהגי להעמיק עצמי באחר ומאחר וכאן האחר הוא כה רבים ורחב אני חייבת לסרב-לעת עתה. בכל מקרה לאור התגובות המרובות שקיבלתי די ברור לי שהחיפוש של כולנו אחר טיסות טייסים חלל וחלליות מחייב משהו מעבר לפורמט הנל אשר נוצר כאן ואני מתחילה להתבשל על זה
איזה שהוא מן סוג של אימון קבוצתי לרחפות- על ודומיהן ...אני מתחילה להתבשל אני עוד בטח אשתף אתכם
כתובתי היא: [email protected]
מקווה שהפעם באמת צלחתי
שיהיה לכולנו לילה טוב של שינה רצופה כמו שרק אימהות טריות יודעות להעריך
אגרונום וחללית
טיפ לכל מי שלא מצליח לשלוח, אל תעתיקו את הכתובת ב"העתק" "הדבק" אלא כתבו אותה בשורת הכתובת. לי זה הצליח אחרי שכל הנסיונות האחרים כשלו.
ועכשיו לעניינינו:
חללית יקרה, התרשמתי עמוקות ממה שכתבת לי ואני רוצה כאן על במה זו לשתף ולומר לכולכן, יש לה את זה! ובגדול!
תודה לך חללית
ועכשיו לעניינינו:
חללית יקרה, התרשמתי עמוקות ממה שכתבת לי ואני רוצה כאן על במה זו לשתף ולומר לכולכן, יש לה את זה! ובגדול!
תודה לך חללית
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2008, 03:27
- דף אישי: הדף האישי של לב_נדר*
אגרונום וחללית
הי חללית, גם אני כותבת לך באי מיייל... לילה טוב
אגרונום וחללית
גם אני שלחתי במייל
תודה
תודה
-
אגרונום וחללית
- שלום לכולם יקרים טובים ומחמיאים- אני חייבת לעצור.
זה ככ מרגש שחטפתי חרדות ביצוע
והשתקמתי מהן.
לכל מי שהספיק עד כה להידחק אל תא הדואר שלי אענה כמיטב יכולתי ,אך לא אוכל לעת עתה לקבל עוד פניות .מתנצלת.
אני אענה היום לעוד שני אנשים ומקווה שכבר מחר אתישב שוב כאן מול קהל מלמדי האמיצים ואפרט את התהליכים אשר חוויתי עד כה.אקדים ואומר שלקחתי על עצמי קורס מזורז וככזה גם אינטנסיבי לאללה ואני מרגישה שגדלתי בחודשים רבים.
אני אשמח שהדף הזה יהיה מקום חמים ביתי ומזמין לדיונים שאלות והבנות בנוגע לתיקשור .
נפגש בקרוב
חללית*
-
אגרונום וחללית
יקירותי
חוחית המקסימה שלחה את חוות דעתה המחזקת ,וכמוה שלחו אלי עוד כמה מכן -תודה. חשה בעקבות כך ובכלל למען שותפות מלאה בתהליך הכשרתי ועל מנת להופכו לנחלת-כן ,את החובה לשתף באישה אשר חוותה אותי מפספסת אותה בקילומטרים רבים ברמת חלל זמן ומרחב.כך ש... בעצם זהו. זה מה שרציתי לומר .
סומכת עליכן לשמור עלי מדויקת בדרך של הקשבה והעמקה -תודה רבה
גדלה ומתחזקת
שלכם -חללית בניסוי כלים
חוחית המקסימה שלחה את חוות דעתה המחזקת ,וכמוה שלחו אלי עוד כמה מכן -תודה. חשה בעקבות כך ובכלל למען שותפות מלאה בתהליך הכשרתי ועל מנת להופכו לנחלת-כן ,את החובה לשתף באישה אשר חוותה אותי מפספסת אותה בקילומטרים רבים ברמת חלל זמן ומרחב.כך ש... בעצם זהו. זה מה שרציתי לומר .
סומכת עליכן לשמור עלי מדויקת בדרך של הקשבה והעמקה -תודה רבה
גדלה ומתחזקת
שלכם -חללית בניסוי כלים
אגרונום וחללית
מותק שלי את מקסימה שולחת לך המון אהבה מרחב תעופה ובעיקר נחיתות רכות...מקסים לראות את הגלים המאוד מהירים שיוצר רצון הנתינה שלך. לא יכולתי להתאפק לטלפון...
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2007, 18:14
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_נגה*
אגרונום וחללית
רוצה רק להוסיף שהתרשמתי עמוקות וטובות.
המסר שלך ברור ונקי, תחושה של טוהר וקלילות אפפה אותי אחרי הטיסה...
אינסוף תודה, העצמת אותי וקלטת אותי ברמה הנשמתית. זה תחושה מאד טובה להיות מובנת ברמה הזאת.
האמהות בטח רק הוסיפה לך, כי כמו שכבר נאמר מזמן - רק מי שרגליו נטועות עמוק באדמה יכול(ה) באמת להגיע לשמיים.
הרבה אור ושמחה@}
המסר שלך ברור ונקי, תחושה של טוהר וקלילות אפפה אותי אחרי הטיסה...
אינסוף תודה, העצמת אותי וקלטת אותי ברמה הנשמתית. זה תחושה מאד טובה להיות מובנת ברמה הזאת.
האמהות בטח רק הוסיפה לך, כי כמו שכבר נאמר מזמן - רק מי שרגליו נטועות עמוק באדמה יכול(ה) באמת להגיע לשמיים.
הרבה אור ושמחה@}
אגרונום וחללית
חללית יקרה
שלחתי מייל לפני שבועיים, קיבלתי מייל תשובה עם בקשה להברה...
הבהרתי
ומאז לא קיבלתי תשובה נוספת
האם קיבלת את המייל?
מחכה לתשובתך בקוצר רוח.
שלחתי מייל לפני שבועיים, קיבלתי מייל תשובה עם בקשה להברה...
הבהרתי
ומאז לא קיבלתי תשובה נוספת
האם קיבלת את המייל?
מחכה לתשובתך בקוצר רוח.
-
- הצטרפות: 18 מאי 2008, 14:21
- דף אישי: הדף האישי של אגרונום וחללית*
אגרונום וחללית
דנה יקרה
ולכל אותן/ם אלה שעדיין ממתינים/ות
אני עוד לגמרי עדיין בעניין!
פשוט באמת קצת צפוף כאן מרוב מיכתבים וירטואליים ושאלות משמעותיות.
בנוסף ,לי ולאגרונום יש בימים אלה ממש ימיהולדת חגיגיים ומצאתי עצמי משכשכת בשמחה בחיים פרטיים ...כל אלה בצירוף העובדה שאני קודם כל אמא ורק אחכ חללית ויכולה לענות רק כשהפיה ישנה ממש עמוק כי אחרת לא מתרומם לי... אתם/ן מבינים/ות?
מבטיחה שאענה לכל מי שהגיע לתיבה שלי
מי מכם/ן שרוצה לעדכן או לשנות את שאלתו -אם עדיין לא חזרתי אליכם/ן-מוזמן/נת לעשות זאת
וכמו תמיד
מודה לכולכם/ן על האומץ ועל העזרה
שלכם/ן
חללית
ולכל אותן/ם אלה שעדיין ממתינים/ות
פשוט באמת קצת צפוף כאן מרוב מיכתבים וירטואליים ושאלות משמעותיות.
בנוסף ,לי ולאגרונום יש בימים אלה ממש ימיהולדת חגיגיים ומצאתי עצמי משכשכת בשמחה בחיים פרטיים ...כל אלה בצירוף העובדה שאני קודם כל אמא ורק אחכ חללית ויכולה לענות רק כשהפיה ישנה ממש עמוק כי אחרת לא מתרומם לי... אתם/ן מבינים/ות?
מבטיחה שאענה לכל מי שהגיע לתיבה שלי
מי מכם/ן שרוצה לעדכן או לשנות את שאלתו -אם עדיין לא חזרתי אליכם/ן-מוזמן/נת לעשות זאת
וכמו תמיד
מודה לכולכם/ן על האומץ ועל העזרה
שלכם/ן
חללית
אגרונום וחללית
חללית יקרה,
לי ולאגרונום יש בימים אלה ממש ימיהולדת חגיגיים
אז קודם כל - מזל טוב !!!
העובדה שאני קודם כל אמא ורק אחכ חללית
לגמרי לקחתי את זה בחשבון.. ועדיין חשבתי ששווה לבדוק.
שמחה לשמוע ש
תודה
לי ולאגרונום יש בימים אלה ממש ימיהולדת חגיגיים
אז קודם כל - מזל טוב !!!
העובדה שאני קודם כל אמא ורק אחכ חללית
לגמרי לקחתי את זה בחשבון.. ועדיין חשבתי ששווה לבדוק.
שמחה לשמוע ש
תודה
-
אגרונום וחללית
תודה!(-:
-
- הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
- דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*
אגרונום וחללית
מזל"ט
כדי שיודגש הכתב בין הכוכביות, עליך לשמור על רווח לפני הכוכבית,
אחרת הממשק חושב שזו כוכבית שהיא בתוך מילה ולא מתייחס
עריכת כל הדף נמצאת מעל לחלון הכתיבה מצד שמאל
כדי שיודגש הכתב בין הכוכביות, עליך לשמור על רווח לפני הכוכבית,
אחרת הממשק חושב שזו כוכבית שהיא בתוך מילה ולא מתייחס
עריכת כל הדף נמצאת מעל לחלון הכתיבה מצד שמאל
-
אגרונום וחללית
מעולה! הצלחתי
אגרונום וחללית
חללית יקרה, אין לי מילים לתאר כמה נגעת בליבי, נתת לי בידיוק את מה שהייתי צריכה כדי להתחיל בתהליך הריפוי, משפט אחד שלך חיזק אותי כל כך והוא: השלב הראשון בריפוי הוא לסלוח לעצמך על קיומו של פצע.
תודה חללית יקרה אני מאחלת לך שהעולם יעניק לך מכל הטוב שלו כמו שהענקת לי.
תודה חללית יקרה אני מאחלת לך שהעולם יעניק לך מכל הטוב שלו כמו שהענקת לי.
-
- הצטרפות: 19 מאי 2008, 17:01
אגרונום וחללית
אפשר כבר לכתוב לך למייל??? רוצה גם....
-
אגרונום וחללית
מיה יפתי
מאחלת לך באהבה גדולה גדולה כל טוב
מאחלת לך באהבה גדולה גדולה כל טוב
-
אגרונום וחללית
תחילת הריון? יקרה
אני מתנצלת ,כרגע לא.
אני מחויבת לאלו שפנו ובמקביל מתחילה לבנות קבוצת לימוד-למי שמתענין/ת ולא אוכל להתחייב לעוד תיקשורים בדרך זו....
אוקי ,אני קולטת שמשהו בי ממש לא מצליח לסרב לך ... אני אסיים את התחיבויותי המעשירות ואם אמצא עצמי כשירה להמשך פעילות בצורה כזאת איידע את הדפבית שלי.
תודה
אני מתנצלת ,כרגע לא.
אני מחויבת לאלו שפנו ובמקביל מתחילה לבנות קבוצת לימוד-למי שמתענין/ת ולא אוכל להתחייב לעוד תיקשורים בדרך זו....
אוקי ,אני קולטת שמשהו בי ממש לא מצליח לסרב לך ... אני אסיים את התחיבויותי המעשירות ואם אמצא עצמי כשירה להמשך פעילות בצורה כזאת איידע את הדפבית שלי.
תודה
-
אגרונום וחללית
יש לי יומולדת השמחה ... השמחה ,ובכן,אני עובדת על זה...
כבר מאתמול ככה ,אפס, בודד לי.
לאגרונום היתה יומולדת בשבת
עד עכשיו ימי ההולדת המשותפים שלנו נחגגו בתרועת מסיבות רמה וחגיגית .השנה לא התאים לנו .יש אוירה רצינית יותר עמוקה יותר ליומולדתים .וזה פתאום קצת מבאס שככה הם מתערבבים אחד בשני.אני מתנסה מאתמול באינפנטיליות מאמללת שבה אני זנוחה בודדה ואהובה במשורה.כל אתמול אני דאוגה מזה שאפאחד לא יזכור את היומולדת ושאפאחד לא ממממממש אוהב אותי (ממש כלומר -גם כשאני אינפנטילית ומבואסת ולא חכמה)
אתמול אחרי שבכיתי את קטנותי על הבוקר החלטתי שלשנות ברגע את חיי אני בטח לא אצליח ושלעשות מסיבה או אפילו להזמין קצת חברים כדי שלא ארגיש זנוחה ,אני לא רוצה,אז הדבר היחידי שמצאתי לנכון לעשות היה להזמין עצמי להיום - פשוט לאהוב ולשמוח במה ש יש לי בימי. לא להתעכב ולהסתכל איפה שאין -שהרי אין ולחבר עצמי לשמחה שבפשטות היומיומית של הקיום שלי
היום אני אנצל את הפתח הקוסמי הזה של זריחת השמש עלי לזימון של חדש בחיי (אחת שתיים אחת שתיים שומעים אותי במרחבי הגלאקסיה?)
אני מזמינה מרחב שבו ארגיש אהובה ,מרחב שבו אלמד כיצד להיות אנושית בלי להתנצל ,מרחב שבו אאפשר לרצון שלי -גם כשהוא פרטי להניע אותי .מרחב שיש בו כדי לפתח רוחי ואשר בו ארגיש תורמת וניתרמת .אני מזמינה שנה שבה אדע קלילות הליומית וקלילות ארצית .שנה של טבע שנה של יצירה ויופי.
רק מלאחל את כל אלה טיפה הוקל משקלה של האבן בליבי.
אני קולטת שהפרק החדש בחיי הוא כזה שכבר לא אוכל לזנוח אותי ואת הוד אנושיותי בכל פעם שאיזו שליחות בעלת חשיבות טראנס גלאקטית תתדפק על דלתי- אני מחויבת בכבלי האהבה לפייתי המתקתקה -והיא(אגב) מסתבר מעט אלרגית לזרמים שלי כשאני מחבקת או מניקה לא לחלוטין מקורקעת.
ולכן לשימחתי "רדי אור נוט" אני נקראת למיזוג שלי עם שתי אלו בתוכי ה"עירית" והחללית.
אני די מתרגשת לאתגר
......
לא לחלוטין מוססתי את הגוש בלב ,ואני לא יודעת אם אני אשאיר את הדף החושפני הזה כאן בבית אבל לבינתיים אני משחררת אותי מתואר חללית וחוזרת להיום להלך את ארץ בכפות רגליים חשופות ולנסות לאהוב את עצמי גם ככה
אנושית
כבר מאתמול ככה ,אפס, בודד לי.
לאגרונום היתה יומולדת בשבת
עד עכשיו ימי ההולדת המשותפים שלנו נחגגו בתרועת מסיבות רמה וחגיגית .השנה לא התאים לנו .יש אוירה רצינית יותר עמוקה יותר ליומולדתים .וזה פתאום קצת מבאס שככה הם מתערבבים אחד בשני.אני מתנסה מאתמול באינפנטיליות מאמללת שבה אני זנוחה בודדה ואהובה במשורה.כל אתמול אני דאוגה מזה שאפאחד לא יזכור את היומולדת ושאפאחד לא ממממממש אוהב אותי (ממש כלומר -גם כשאני אינפנטילית ומבואסת ולא חכמה)
אתמול אחרי שבכיתי את קטנותי על הבוקר החלטתי שלשנות ברגע את חיי אני בטח לא אצליח ושלעשות מסיבה או אפילו להזמין קצת חברים כדי שלא ארגיש זנוחה ,אני לא רוצה,אז הדבר היחידי שמצאתי לנכון לעשות היה להזמין עצמי להיום - פשוט לאהוב ולשמוח במה ש יש לי בימי. לא להתעכב ולהסתכל איפה שאין -שהרי אין ולחבר עצמי לשמחה שבפשטות היומיומית של הקיום שלי
היום אני אנצל את הפתח הקוסמי הזה של זריחת השמש עלי לזימון של חדש בחיי (אחת שתיים אחת שתיים שומעים אותי במרחבי הגלאקסיה?)
אני מזמינה מרחב שבו ארגיש אהובה ,מרחב שבו אלמד כיצד להיות אנושית בלי להתנצל ,מרחב שבו אאפשר לרצון שלי -גם כשהוא פרטי להניע אותי .מרחב שיש בו כדי לפתח רוחי ואשר בו ארגיש תורמת וניתרמת .אני מזמינה שנה שבה אדע קלילות הליומית וקלילות ארצית .שנה של טבע שנה של יצירה ויופי.
רק מלאחל את כל אלה טיפה הוקל משקלה של האבן בליבי.
אני קולטת שהפרק החדש בחיי הוא כזה שכבר לא אוכל לזנוח אותי ואת הוד אנושיותי בכל פעם שאיזו שליחות בעלת חשיבות טראנס גלאקטית תתדפק על דלתי- אני מחויבת בכבלי האהבה לפייתי המתקתקה -והיא(אגב) מסתבר מעט אלרגית לזרמים שלי כשאני מחבקת או מניקה לא לחלוטין מקורקעת.
ולכן לשימחתי "רדי אור נוט" אני נקראת למיזוג שלי עם שתי אלו בתוכי ה"עירית" והחללית.
אני די מתרגשת לאתגר
......
לא לחלוטין מוססתי את הגוש בלב ,ואני לא יודעת אם אני אשאיר את הדף החושפני הזה כאן בבית אבל לבינתיים אני משחררת אותי מתואר חללית וחוזרת להיום להלך את ארץ בכפות רגליים חשופות ולנסות לאהוב את עצמי גם ככה
אנושית
-
- הצטרפות: 07 מאי 2004, 08:24
- דף אישי: הדף האישי של איילת_חן*
אגרונום וחללית
שולחת חיבוק לאנושית ולחללית לעירית ולאמהית וברכות שכל אלו יחיו בשלום ביחד. מזל טוב!
-
אגרונום וחללית
מתחילה לבנות קבוצת לימוד-למי שמתענין/ת
קטית מתעניינת!
את לא בצפון, נכון?
ממש בא לי לחבק אותך
בת כמה?
קטית מתעניינת!
את לא בצפון, נכון?
ממש בא לי לחבק אותך
בת כמה?
-
אגרונום וחללית
בת 29 מכף רגל ועד ראש
אני באבן יהודה
לא צפון
תגידו שמתם לב שהמשפט שתמיד מופיע מעל חלון הטקסט הוא טלפתי באופן מחשיד?
אני באבן יהודה
לא צפון
-
אגרונום וחללית
ממממ... חובקתי
(-:
(-:
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2007, 18:14
- דף אישי: הדף האישי של כוכב_נגה*
אגרונום וחללית
הֵיייי, מזלטובמזלטוב גם ממני.
מאחלת לך את כל הטוב שבכל העולמות.
שתזכי באמת להנות לצמוח ולהתפתח ממסלול הטיסה החדש הזה בשנת השלושים לחייך.
@}@}@}
אני מזמינה מרחב שבו ארגיש אהובה
נראה לי שהגעת למרחב הזה...(-:
מאחלת לך את כל הטוב שבכל העולמות.
שתזכי באמת להנות לצמוח ולהתפתח ממסלול הטיסה החדש הזה בשנת השלושים לחייך.
@}@}@}
אני מזמינה מרחב שבו ארגיש אהובה
נראה לי שהגעת למרחב הזה...(-:
-
אגרונום וחללית
זה ידוע
קוראים לזה מרגיעון, או מחכימון, והוא נוהג לדייק
יש גם הרגל מגונה להתייחס למרגיעונים במקום למה שכותבים בדף,
כלומר כשאין מה להגיד - פשוט מעתיקים את המרגיעון
_אני באבן יהודה
לא צפון_
נו, את רואה?
ידעתי שאת בצפון )-:
אני בר"ג, אינני ניידת, אז אם עוד מישהי מהאיזור שלי תגיע - תרשמי אותי לקבוצת הלימוד שלך
אהה ושתביני, לא קיבלתי ממך יעוץ, אבל אוהבתותך גם ככה D-:
מה קוראים אותה אהבת חינם
זה ידוע
קוראים לזה מרגיעון, או מחכימון, והוא נוהג לדייק
יש גם הרגל מגונה להתייחס למרגיעונים במקום למה שכותבים בדף,
כלומר כשאין מה להגיד - פשוט מעתיקים את המרגיעון
_אני באבן יהודה
לא צפון_
נו, את רואה?
ידעתי שאת בצפון )-:
אני בר"ג, אינני ניידת, אז אם עוד מישהי מהאיזור שלי תגיע - תרשמי אותי לקבוצת הלימוד שלך
אהה ושתביני, לא קיבלתי ממך יעוץ, אבל אוהבתותך גם ככה D-:
מה קוראים אותה אהבת חינם
-
אגרונום וחללית
קודם כל בובי אל -כבל יש רכבת -היא מהירה נעימה וקרובה...
ואידע גם אידע כשהרמתגנית הראשונה תרחף לכווני
תודה אהובתי ה-קטית (-:
(אני שמה רק חיוכים כי זה היחיד שקלטתי איך מציירים )
ואידע גם אידע כשהרמתגנית הראשונה תרחף לכווני
תודה אהובתי ה-קטית (-:
(אני שמה רק חיוכים כי זה היחיד שקלטתי איך מציירים )
-
-
- הצטרפות: 27 מאי 2006, 15:51
- דף אישי: הדף האישי של טלי_י*
אגרונום וחללית
נעים לקרוא אותך. אבל שאלה לי אלייך - עם מי את מתקשרת? מי המדריכים שלך?
טלי. מושב עולש
טלי. מושב עולש
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 13:59
אגרונום וחללית
ייפיפית
כשהפייה היפיפיה התעוררה , נעור חיוך נוסף,
איזה יופי שאת טסה שוב , אני אמנם משוחד אבל יודע שתעזרי לרבות ,
וכשתעזרי , עוד תפרחי,
אוהב
בנדוד משוחד
כשהפייה היפיפיה התעוררה , נעור חיוך נוסף,
איזה יופי שאת טסה שוב , אני אמנם משוחד אבל יודע שתעזרי לרבות ,
וכשתעזרי , עוד תפרחי,
אוהב
בנדוד משוחד
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2008, 03:27
- דף אישי: הדף האישי של לב_נדר*
אגרונום וחללית
מזל טוב @}
אגרונום וחללית
תודה רבה חללית,
עזרת לי מאד. אהבתי את התיקשור-הוא היה נעים וענייני, והבהיר לי נקודה אחת, בעצם שתיים.
שיהיה לך בהצלחה !
עזרת לי מאד. אהבתי את התיקשור-הוא היה נעים וענייני, והבהיר לי נקודה אחת, בעצם שתיים.
שיהיה לך בהצלחה !
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
אגרונום וחללית
קנינו בבייבי טבע http://www.babyteva.co.il/ שורש סיגלית, ניתן לשלם בכרטיס אשראי והם שולחים בדואר.
ממליצה לא להתלהב יותר מידי, הגדולה שלי לא הסכימה להתקרב, זה גם מגיע עם שרוך קשור, שדי מסוכן להם בשלב זה, מחכה לראות אם הפיצית תגלה עניין.
בהצלחה @}
ממליצה לא להתלהב יותר מידי, הגדולה שלי לא הסכימה להתקרב, זה גם מגיע עם שרוך קשור, שדי מסוכן להם בשלב זה, מחכה לראות אם הפיצית תגלה עניין.
בהצלחה @}
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
אגרונום וחללית
מישהו יודע איפה אפשר להשיג שורש סיגלית?
גם אני קניתי בבייבי טבע ובתי לא זזה בלי זה, כרסמה וכרסמה ובסוף אפילו קניתי עוד שורש אחד
מסכימה שהשרוך מסוכן - ורצוי לנקוט באמצעי זהירות מתאימים.
אגב, ניסית בדיאדה? אולי....
גם אני קניתי בבייבי טבע ובתי לא זזה בלי זה, כרסמה וכרסמה ובסוף אפילו קניתי עוד שורש אחד
מסכימה שהשרוך מסוכן - ורצוי לנקוט באמצעי זהירות מתאימים.
אגב, ניסית בדיאדה? אולי....
-
- הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
- דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*
אגרונום וחללית
את כותבת מאוד יפה. עשיר כזה.
והזדהיתי גם עם הדברים שכתבת על היומולדת.
מאחלת לך גם אני את כל מה שביקשת לעצמך.
וחוצמזה, נדמה לי שכבר הגיע הזמן להוסיף לך את התיוג דף בית אישי, הלא כן?
(שמחה על ההזדמנות שנפלה בחלקי)
והזדהיתי גם עם הדברים שכתבת על היומולדת.
מאחלת לך גם אני את כל מה שביקשת לעצמך.
וחוצמזה, נדמה לי שכבר הגיע הזמן להוסיף לך את התיוג דף בית אישי, הלא כן?
(שמחה על ההזדמנות שנפלה בחלקי)
-
אגרונום וחללית
סוסת פרא מותק
את מותק
רוצה לשמוע קטע?
כשניסיתי להבין איך פותחים דף אישי אז נכנסתי לשלך (ואת היית היחידה)
לברר ולהבין איך זה נעשה
הגלגל הוא מזה עגול- עגול לאללה ,אה?
מחבקת אותך
חללללית
את מותק
רוצה לשמוע קטע?
כשניסיתי להבין איך פותחים דף אישי אז נכנסתי לשלך (ואת היית היחידה)
לברר ולהבין איך זה נעשה
הגלגל הוא מזה עגול- עגול לאללה ,אה?
מחבקת אותך
חללללית
-
אגרונום וחללית
תודה.
גם את מותק.
גם את מותק.
-
אגרונום וחללית
האמת, כבר מזמן שקלתי לשאול אותך שאלה. אבל איכשהו אני מרגישה שלמרות שאני עומדת מול הרבה תהיות, אני לא מוצאת בעצם מה לשאול.
ומדהים איך המחכימון הזה מתחכם לו. מה הוא אומר לי? 'אין ידיעה נקנית אלא בהתבוננות פנימה'. וואלה !
אז עוד חיבוק.
ומדהים איך המחכימון הזה מתחכם לו. מה הוא אומר לי? 'אין ידיעה נקנית אלא בהתבוננות פנימה'. וואלה !
אז עוד חיבוק.
-
אגרונום וחללית
מבינה אותך לאללה-
יש לי מספר חברות מתקשרות והרבה מכרים כאלה
ובכלל בחיים אני מוצאת אותי שלא יודעת מה לשאול בדיוק בגלל ה-מה שאמר המחכימון
אבל תמיד לאורך התקופות אני עוצרת כדי לברר עם עצמי אם זו באמת הסיבה
מאחלת לך התבוננות מעמיקה ותבונית- פרא
יש לי מספר חברות מתקשרות והרבה מכרים כאלה
ובכלל בחיים אני מוצאת אותי שלא יודעת מה לשאול בדיוק בגלל ה-מה שאמר המחכימון
אבל תמיד לאורך התקופות אני עוצרת כדי לברר עם עצמי אם זו באמת הסיבה
מאחלת לך התבוננות מעמיקה ותבונית- פרא
-
אגרונום וחללית
טלי י יקרה
איך אני שמחה שבאת
ממש רציתי כבר שיחל איזה שיח על תיקשור
ובכן ...
נאמר לי שאני מתקשרת את הידע של אורנוס
אני מתחברת לזה אבל לא באמת ביררתי איתם אפעם
פשוט בגלל שהתפיסה של נתינת שם היא מאוד שיכת לצורך שלנו כאן בארץ ובעולם של תודעת חומר ותבנית ,לתת שם וכותר לדברים
ואילו הם והתודעה שאני חווה דרכם, היא דינאמית מוחלטת ואין בה קביעות .
הם לא ישות ולא מלאך (שזה שונה אחד מהשני) הם לא היו בגוף באותה דרך שאנחנו כאן בגוף.
השהייה שלהם בגוף היתה בעבר לצורך מהלך קוסמי מסוים.
מתישהו בתקופת מצריים העתיקה -לא עולה בי כרגע הידע איזה מהלך זה היה אבל אם אשאל בטח אוכל לדלות את האינפורמציה
הדרך שלי להתחבר לויזואליות שלהם היא בדרך של גיאומטריות שהם רב מימדיות ומשתנות בהתאם לאינפורמציה שהם טעונים בה.
בתוך ההדרכה אני מקיימת מפגש עם שלוש רמות של רטט לצרכים שונים שהם
ליווי ,יעוץ והדרכה -הם שם אותה גברת בשינוי אדרת
מקווה שנענת
אשמח להרחיב
איך אני שמחה שבאת
ממש רציתי כבר שיחל איזה שיח על תיקשור
ובכן ...
נאמר לי שאני מתקשרת את הידע של אורנוס
אני מתחברת לזה אבל לא באמת ביררתי איתם אפעם
פשוט בגלל שהתפיסה של נתינת שם היא מאוד שיכת לצורך שלנו כאן בארץ ובעולם של תודעת חומר ותבנית ,לתת שם וכותר לדברים
ואילו הם והתודעה שאני חווה דרכם, היא דינאמית מוחלטת ואין בה קביעות .
הם לא ישות ולא מלאך (שזה שונה אחד מהשני) הם לא היו בגוף באותה דרך שאנחנו כאן בגוף.
השהייה שלהם בגוף היתה בעבר לצורך מהלך קוסמי מסוים.
מתישהו בתקופת מצריים העתיקה -לא עולה בי כרגע הידע איזה מהלך זה היה אבל אם אשאל בטח אוכל לדלות את האינפורמציה
הדרך שלי להתחבר לויזואליות שלהם היא בדרך של גיאומטריות שהם רב מימדיות ומשתנות בהתאם לאינפורמציה שהם טעונים בה.
בתוך ההדרכה אני מקיימת מפגש עם שלוש רמות של רטט לצרכים שונים שהם
ליווי ,יעוץ והדרכה -הם שם אותה גברת בשינוי אדרת
מקווה שנענת
אשמח להרחיב
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 14:05
- דף אישי: הדף האישי של נסיכת_השום*
אגרונום וחללית
יקרה,
משמח ומרגש אותי לקרוא אותך, נחשף בפניי צד שלך שלמרבה הפלא, לא מוכר לי, למרות השנים הארוכות שלנו... מצטערת אם יוצא אישי מדיי שאני כותבת פה, אז תמחקי אותי.
אני פשוט שמחה למצוא אותך פה, וגם אשמח למצוא אותך אצלי.
לאחרונה, הזיכרון שלי כבר לא מהווה חלק בזכירת מספרי טלפון וימי הולדת. בשביל זה יש אפליקציות שונות באתרים שונים באינטרנט. אז שכחתי. למרות שבדרך כלל את שלך אני זוכרת, אפילו אם יצא שלא עשיתי כלום עם הזכרון הזה.
בכל מקרה, אני מאחלת לך שנה שלושים נפלאה ומלאה בכל הקסמים שבעולם.
והשורש סיגלית, זה בדיוק מה שאני סיפרתי לך, ובסוף שכחתי ולא שלחתי כי לא הזכרת לי.....
אוהבת מאוד. מרחוק...
משמח ומרגש אותי לקרוא אותך, נחשף בפניי צד שלך שלמרבה הפלא, לא מוכר לי, למרות השנים הארוכות שלנו... מצטערת אם יוצא אישי מדיי שאני כותבת פה, אז תמחקי אותי.
אני פשוט שמחה למצוא אותך פה, וגם אשמח למצוא אותך אצלי.
לאחרונה, הזיכרון שלי כבר לא מהווה חלק בזכירת מספרי טלפון וימי הולדת. בשביל זה יש אפליקציות שונות באתרים שונים באינטרנט. אז שכחתי. למרות שבדרך כלל את שלך אני זוכרת, אפילו אם יצא שלא עשיתי כלום עם הזכרון הזה.
בכל מקרה, אני מאחלת לך שנה שלושים נפלאה ומלאה בכל הקסמים שבעולם.
והשורש סיגלית, זה בדיוק מה שאני סיפרתי לך, ובסוף שכחתי ולא שלחתי כי לא הזכרת לי.....
אוהבת מאוד. מרחוק...
-
אגרונום וחללית
דף בית אישי זהו דף אישי שלך, שבו את יכולה גם לכתוב ככל העולה על רוחך, וגם זו כתובת למי שמחפש אותך, רוצה לדבר איתך, לשאול אותך שאלה בכל נושא, וכד'.
אם את כותבת בדפים אחרים באתר בשם אגרונום וחללית, ומישהו רואה את שמך ורוצה לכתוב לך משהו, או לדעת מי זו הכותבת - הוא יכול להקיש על השם אגרונום וחללית ולהגיע לדף הזה.
בהנחה שכתבת פה משהו על עצמך הוא יוכל ללמוד עלייך דבר או שניים.
ואם ירצה לפנות אלייך אישית - יוכל לכתוב לך פה.
מכיוון שאת כותבת באתר בשם אגרונום וחללית, ומכיוון שפונים אלייך בדף הזה לא רק בנושא התקשור, הסקתי שזה נועד להיות דף הבית שלך.
אני דווקא הייתי מציעה שאולי כדאי היה להפריד את החומר של התקשור מדף הבית.
שיישאר דף הבית בשם שלך אגרונום וחללית להתכתבויות כלליות, ושיהיה לך דף נפרד לנושא התקשור, עם שם דף מתאים שיעיד על כך שזה דף של תקשור.
מה את אומרת?
(חוצמזה, אם את רוצה להבין יותר מה זה דף בית אישי - אז תלחצי על הקישור דף בית אישי ותקראי)
אם את כותבת בדפים אחרים באתר בשם אגרונום וחללית, ומישהו רואה את שמך ורוצה לכתוב לך משהו, או לדעת מי זו הכותבת - הוא יכול להקיש על השם אגרונום וחללית ולהגיע לדף הזה.
בהנחה שכתבת פה משהו על עצמך הוא יוכל ללמוד עלייך דבר או שניים.
ואם ירצה לפנות אלייך אישית - יוכל לכתוב לך פה.
מכיוון שאת כותבת באתר בשם אגרונום וחללית, ומכיוון שפונים אלייך בדף הזה לא רק בנושא התקשור, הסקתי שזה נועד להיות דף הבית שלך.
אני דווקא הייתי מציעה שאולי כדאי היה להפריד את החומר של התקשור מדף הבית.
שיישאר דף הבית בשם שלך אגרונום וחללית להתכתבויות כלליות, ושיהיה לך דף נפרד לנושא התקשור, עם שם דף מתאים שיעיד על כך שזה דף של תקשור.
מה את אומרת?
(חוצמזה, אם את רוצה להבין יותר מה זה דף בית אישי - אז תלחצי על הקישור דף בית אישי ותקראי)
-
אגרונום וחללית
ושיהיה לך דף נפרד לנושא התקשור, עם שם דף מתאים שיעיד על כך שזה דף של תקשור
גם זה מתקשר לצורך שלנו כאן בארץ ובעולם של תודעת חומר ותבנית ,לתת שם וכותר לדברים
כאילו לא הכל אחד גם ככה...
והכל מתקשר עם הכל
_חלליות רודפות אחריך
חלליות קוראות לי לחזור_
גם זה מתקשר לצורך שלנו כאן בארץ ובעולם של תודעת חומר ותבנית ,לתת שם וכותר לדברים
כאילו לא הכל אחד גם ככה...
והכל מתקשר עם הכל
_חלליות רודפות אחריך
חלליות קוראות לי לחזור_
-
אגרונום וחללית
מצחיק ומעולה!
אני שמחה למצוא אותך פה, כי באמת תמיד חשבתי שאת יכולה להנות פה...
מצאתי אותך ממש לגמרי במקרה, אני כבר בקושי בקושי נכנסת לפה, עכשיו חזרתי קצת כי אני מתחילה בתכנוני הלידה (עוד חדשיים!!!) ובמקרה הסתכלתי במה חדש וראיתי פתאום את ניק הזה, והכרתי אותו מפעם כבר כשפרסמת משהו בכיכר השוק וכבר אז זיהיתי אותך כי כמוכם יש רק זוג אחד!...
נטע ויונתן היו אצלנו לשבוע עד לפני קצת יותר משבוע, כמו שהיא בטח סיפרה לך, והיה חשוב וכיף נורא. והיה עצוב כשנגמר.
אם בא לך, אני נורא אשמח אם תכנסי, ותקראי, ואולי גם תייעצי מעצותיך המעולות בדף סיפור הלידה של פיצ שזה שם שקצת מבאס אותי ואני רוצה להחליף אותו ולא יודעת איך... אבל הדף חשוב לי מאוד, ועוזר לי גם הרבה.
אולי מצאנו לנו דרך חדשה לתקשר בינינו בעולם הזה שאנו חיות בו?... (הלוואי!)
סקרנית גם לדעת עוד על עולמכם, היה מעניין לקרוא את הדף שלך.
נשיקות...
אני שמחה למצוא אותך פה, כי באמת תמיד חשבתי שאת יכולה להנות פה...
מצאתי אותך ממש לגמרי במקרה, אני כבר בקושי בקושי נכנסת לפה, עכשיו חזרתי קצת כי אני מתחילה בתכנוני הלידה (עוד חדשיים!!!) ובמקרה הסתכלתי במה חדש וראיתי פתאום את ניק הזה, והכרתי אותו מפעם כבר כשפרסמת משהו בכיכר השוק וכבר אז זיהיתי אותך כי כמוכם יש רק זוג אחד!...
נטע ויונתן היו אצלנו לשבוע עד לפני קצת יותר משבוע, כמו שהיא בטח סיפרה לך, והיה חשוב וכיף נורא. והיה עצוב כשנגמר.
אם בא לך, אני נורא אשמח אם תכנסי, ותקראי, ואולי גם תייעצי מעצותיך המעולות בדף סיפור הלידה של פיצ שזה שם שקצת מבאס אותי ואני רוצה להחליף אותו ולא יודעת איך... אבל הדף חשוב לי מאוד, ועוזר לי גם הרבה.
אולי מצאנו לנו דרך חדשה לתקשר בינינו בעולם הזה שאנו חיות בו?... (הלוואי!)
סקרנית גם לדעת עוד על עולמכם, היה מעניין לקרוא את הדף שלך.
נשיקות...
-
אגרונום וחללית
לכל היקרות האמיצות שהסכימו לצאת איתי למסעות
אני לוקחת הפסקה מטיסות הניסוי
מוצאת עצמי זקוקה למנוחה והטענת מצברים
בימים אלו מארגנת קבוצה לתרגול טייסות חלל ומיני מדריכים לצרכי פיתוח העצמי והכלל(פרטים בדף שאפתח לצורך כך) וכן פונה מעט לעיסוקי הארציים (אני ואגרונום מתכננים גינות) שכן נכנסה עבודה מרגשת ועוד פרויקט שאנחנו עובדים עליו מזה זמן עומד לקום בקרוב כך שדעתי מוסחת לרוב בימים אלה.
תיקשור בעזרת הרשת הוא אמצעי מופלא אך קיים בו גם קושי-יש צורך בתחלופה מרובה של מכתבים על מנת שהמסר יתקבל במלוא
אני יודעת שעוד לא עם כולכן השלמתי את תחלופת המיכתבים ואני בהחלט ,ברגע שתשוך התנועה, אפרסם שוב ואודיע על רצוני להמשיך ולהעניק את תודעת
אורנוס ולתתה לצורך ולריפוי .
אני ככ שמחה בחלקי על ההענות ועל המיפגשים המרגשים שהיו לי עם כמה מכן וככ מודה על ההזדמנות הזו
תודה תודה תודה
הזרמתן את נהר חיי בפרק זה לשימחתי ולטובתי העליונה
מאחלת שלווה שלמות ושמחה
חללית
אני לוקחת הפסקה מטיסות הניסוי
מוצאת עצמי זקוקה למנוחה והטענת מצברים
בימים אלו מארגנת קבוצה לתרגול טייסות חלל ומיני מדריכים לצרכי פיתוח העצמי והכלל(פרטים בדף שאפתח לצורך כך) וכן פונה מעט לעיסוקי הארציים (אני ואגרונום מתכננים גינות) שכן נכנסה עבודה מרגשת ועוד פרויקט שאנחנו עובדים עליו מזה זמן עומד לקום בקרוב כך שדעתי מוסחת לרוב בימים אלה.
תיקשור בעזרת הרשת הוא אמצעי מופלא אך קיים בו גם קושי-יש צורך בתחלופה מרובה של מכתבים על מנת שהמסר יתקבל במלוא
אני יודעת שעוד לא עם כולכן השלמתי את תחלופת המיכתבים ואני בהחלט ,ברגע שתשוך התנועה, אפרסם שוב ואודיע על רצוני להמשיך ולהעניק את תודעת
אורנוס ולתתה לצורך ולריפוי .
אני ככ שמחה בחלקי על ההענות ועל המיפגשים המרגשים שהיו לי עם כמה מכן וככ מודה על ההזדמנות הזו
תודה תודה תודה
הזרמתן את נהר חיי בפרק זה לשימחתי ולטובתי העליונה
מאחלת שלווה שלמות ושמחה
חללית
-
- הצטרפות: 03 דצמבר 2007, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של טנא_מלא_כוכבים*
אגרונום וחללית
נחתתי אצלך בדף פתאום , ומצאתי אותו מרגש ומסקרן.
מקוה שאקלע לסביבה כשתחזרי לטיסות סדירות, ואז אשמח להעזר בחושי הניווט וההטסה שלך.
ברכות יומולדת שמח ורב אושר!
@}
מקוה שאקלע לסביבה כשתחזרי לטיסות סדירות, ואז אשמח להעזר בחושי הניווט וההטסה שלך.
ברכות יומולדת שמח ורב אושר!
@}
-
אגרונום וחללית
חללית יקרה, אני רוצה להקל עלייך את ההתנהלות באתר, לכן אני צריכה לומר לך שאם הקבוצה שאת מארגנת היא בתשלום, אז הדף שפתחת נוגד את מדיניות פרסום באתר באופן טבעי. דברים כאלה יש לפרסם ב-ככר השוק או בדף הבית (כאן בדף זה מתאים דווקא). ואפשר גם בדף במה אנו עוסקים.
מצד שני, גם אם זה לא בתשלום, עדיין מודעה כזו מתאימה ל-ככר השוק (או לדףבית) ולא לדף בפני עצמה.
העורכים קרוב לוודאי יעירו לך על כך, ורציתי להקדים 'תרופה למכה'.
על אף שאני בעדך ורוצה בהצלחת העניין, אני יודעת את המדיניות כאן, ורציתי ליידע אותך כדי שלא תיווצר אי נעימות.
באהבה
מצד שני, גם אם זה לא בתשלום, עדיין מודעה כזו מתאימה ל-ככר השוק (או לדףבית) ולא לדף בפני עצמה.
העורכים קרוב לוודאי יעירו לך על כך, ורציתי להקדים 'תרופה למכה'.
על אף שאני בעדך ורוצה בהצלחת העניין, אני יודעת את המדיניות כאן, ורציתי ליידע אותך כדי שלא תיווצר אי נעימות.
באהבה
-
אגרונום וחללית
ומתחילה לקלוט שמותר לילפקוח את העיניים במהלך הביקור
לפקוח עיניים - של מי?
לכולנו זכות התבוננות חופשית, על חשבון הבית D-:
אני לא כ"כ נקשרת לטקסטים שלי, אז אל תחפשי אותם,
אלא אם כן זה בשבילך
אם כבר ביקרת אצלי (והרי כבר ביקרת אצלי)-
הם עשו את שלהם ומשוחררים לנוח.
{@{@
רגע אמרתי לך אני רוצה ימי שני בערב?
בבוקר נמצאת עם הבנות, וימי חמישי בערב עובדת.
זו קבוצה שלי שלי?
יש לי חברה שרוצה לבוא לשיעור טרום תהליכי.
כאמור - רוצה רק לטעום.
רק לקבל מושגים על השיטה,
על מה זה בכלל...
אם את מאשרת כמובן.
אולי היא קצת פוחדת לשחרר אותי אליך? חחח
לפקוח עיניים - של מי?
לכולנו זכות התבוננות חופשית, על חשבון הבית D-:
אני לא כ"כ נקשרת לטקסטים שלי, אז אל תחפשי אותם,
אלא אם כן זה בשבילך
אם כבר ביקרת אצלי (והרי כבר ביקרת אצלי)-
הם עשו את שלהם ומשוחררים לנוח.
{@{@
רגע אמרתי לך אני רוצה ימי שני בערב?
בבוקר נמצאת עם הבנות, וימי חמישי בערב עובדת.
זו קבוצה שלי שלי?
יש לי חברה שרוצה לבוא לשיעור טרום תהליכי.
כאמור - רוצה רק לטעום.
רק לקבל מושגים על השיטה,
על מה זה בכלל...
אם את מאשרת כמובן.
אולי היא קצת פוחדת לשחרר אותי אליך? חחח
-
אגרונום וחללית
ואחד פנוי בקבוצה של יומשני
וואיייייי זה ממש ממש קרוב!
מתרגשת!
וואיייייי זה ממש ממש קרוב!
מתרגשת!
-
- הצטרפות: 20 פברואר 2008, 00:04
- דף אישי: הדף האישי של נועה_מם*
אגרונום וחללית
עירית יקרה,
איך את מרגישה??
רציתי לשאול בשלומך ובדיוק אז מצאתי את המודעה הדוחקת בכיכר השוק...
אני מקווה שאת סופרת אותי באחת הקבוצות (שני נשמע טוב),
נראה לי שאני כבר אתקשר אליך מחר, אז עד אז- בי וול אנד סליפ טייט
איך את מרגישה??
רציתי לשאול בשלומך ובדיוק אז מצאתי את המודעה הדוחקת בכיכר השוק...
אני מקווה שאת סופרת אותי באחת הקבוצות (שני נשמע טוב),
נראה לי שאני כבר אתקשר אליך מחר, אז עד אז- בי וול אנד סליפ טייט
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
אגרונום וחללית
היי עירית, האם אני עדיין ברשימה?
-
אגרונום וחללית
היי יקרה,
דעתי היא שאת צודקת מאוד ויאללה בואו! (יש משחק כזה "יאללה בואו"- נשחק בו מתישהו),
אחרי שחזרתי מביתך היתה לי שנת אחר צהריים משונה ומפתיעה. תחושה של סחרור פנימי עמוק שדוקא הוליד פתאום בהירות.
רציתי להגיד לך שאת משהו-משהו, ואני כל כך שמחה שנפגשנו.
אהבה.
דעתי היא שאת צודקת מאוד ויאללה בואו! (יש משחק כזה "יאללה בואו"- נשחק בו מתישהו),
אחרי שחזרתי מביתך היתה לי שנת אחר צהריים משונה ומפתיעה. תחושה של סחרור פנימי עמוק שדוקא הוליד פתאום בהירות.
רציתי להגיד לך שאת משהו-משהו, ואני כל כך שמחה שנפגשנו.
אהבה.
-
אגרונום וחללית
היי, נורא מאוחר, עוד לא הלכתי לישון,
ללא ספק שינוי...
חשבתי שתמצאי בזה עניין להדהוד הדדי-
http://www.mayazone.co.il/forcast.html
לילה טוב.
ללא ספק שינוי...
חשבתי שתמצאי בזה עניין להדהוד הדדי-
http://www.mayazone.co.il/forcast.html
לילה טוב.
-
אגרונום וחללית
תודה חמודה,
בינתיים באמת יש לנו ימי הלדת נחמדים...
מאחלת לאביה המתוקונת החלמה מהירה! ולך הרבה מנוחה...
מליוני נשיקות מרחפות באויר לכוונכם...
בינתיים באמת יש לנו ימי הלדת נחמדים...
מאחלת לאביה המתוקונת החלמה מהירה! ולך הרבה מנוחה...
מליוני נשיקות מרחפות באויר לכוונכם...
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
- דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*
אגרונום וחללית
תודה @}
נתת לי תמריץ לחפש את שלנו ואנסה לתת לה שוב,
היא לוקחת אותו לבד או שמופעל נוהל מוצץ?
בנתיים משייפת עלי ונושכת אותי,
לא מוכנה מוצץ וגם לא להתעלל בירקות חתוכים
נתת לי תמריץ לחפש את שלנו ואנסה לתת לה שוב,
היא לוקחת אותו לבד או שמופעל נוהל מוצץ?
בנתיים משייפת עלי ונושכת אותי,
לא מוכנה מוצץ וגם לא להתעלל בירקות חתוכים
-
אגרונום וחללית
וואי מתאימה לי הארכה
קורעים אותי לגזרים לא עומדת בקצב...
אקח על עצמי עוד תהליך ואלך לכתוב ב{{}}משבר חרום רוחני
האם תהיה לך את האפשרות להגיע בין ארבע לשבע
תהיה לי האפשרות להגיע אך לא תהיה לי האפשרות להמריא
חייבת את הרגיעה של הלילה
אוהבת את הרגיעה של הלילה (-:
אנחנו (אני ואגרונום)ובעיקר אני ,כשלנו בנסיונותינו להרדים את קטנטונת שלא בעזרת אמא
טוף על זה כבר כתבתי...
לא אוהבת לשגע את הבנות בגלל הטרללה של האמא
אז אני איתך:
נראה לי שכמו כל דבר עד היום כשיגיע הרגע שנהיה בשלות זה פשוט יקרה
כשכולנו נהיה בשלות זה פשוט יקרה.
זה כבר קורה.
אינך רואה??
תמיד אפשר לפלרטט אותך פה D-:
אגב, למה את כותבת בשם אגרונום וחללית? כלומר, למה לא מייצגת את החללית בלבד?
קורעים אותי לגזרים לא עומדת בקצב...
אקח על עצמי עוד תהליך ואלך לכתוב ב{{}}משבר חרום רוחני
האם תהיה לך את האפשרות להגיע בין ארבע לשבע
תהיה לי האפשרות להגיע אך לא תהיה לי האפשרות להמריא
חייבת את הרגיעה של הלילה
אוהבת את הרגיעה של הלילה (-:
אנחנו (אני ואגרונום)ובעיקר אני ,כשלנו בנסיונותינו להרדים את קטנטונת שלא בעזרת אמא
טוף על זה כבר כתבתי...
לא אוהבת לשגע את הבנות בגלל הטרללה של האמא
אז אני איתך:
נראה לי שכמו כל דבר עד היום כשיגיע הרגע שנהיה בשלות זה פשוט יקרה
כשכולנו נהיה בשלות זה פשוט יקרה.
זה כבר קורה.
אינך רואה??
תמיד אפשר לפלרטט אותך פה D-:
אגב, למה את כותבת בשם אגרונום וחללית? כלומר, למה לא מייצגת את החללית בלבד?
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2006, 20:29
- דף אישי: הדף האישי של אורי_ה*
אגרונום וחללית
אנחנו מתעניינים מאוד בבר המים.
אפשר לקבל עוד פרטים? הפנייה לתמונה/דגם? מהיכן הוריך בארץ?
תודה ושבת שלום
אוריה
אפשר לקבל עוד פרטים? הפנייה לתמונה/דגם? מהיכן הוריך בארץ?
תודה ושבת שלום
אוריה
-
אגרונום וחללית
נשמע משמח.
משאירה לך את המייל.
שבת שלום
אוריה
info%dvarimim.com
עם שטרודל כמובן..
משאירה לך את המייל.
שבת שלום
אוריה
info%dvarimim.com
עם שטרודל כמובן..
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
אגרונום וחללית
מעוניינת במסנן המים
אם עוד רלוונטי,אשמח מאד
נעמה 077-7575848
אם עוד רלוונטי,אשמח מאד
נעמה 077-7575848
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
אגרונום וחללית
תודה
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 22:26
- דף אישי: הדף האישי של בו_לילי*
אגרונום וחללית
10 לבנבנים רב פעמיים של mother ease
מה זה לבנבנים זה תחתוני גמילה? או חיתולים או לא זה ולא זה ואני סתם בורה:)
אנחנו פשוט מחפשים פתרון לילדה שלנו בת 1.3 לחיתולי גמילה תחתוני גמילה....
תודה
מה זה לבנבנים זה תחתוני גמילה? או חיתולים או לא זה ולא זה ואני סתם בורה:)
אנחנו פשוט מחפשים פתרון לילדה שלנו בת 1.3 לחיתולי גמילה תחתוני גמילה....
תודה
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2007, 22:26
- דף אישי: הדף האישי של בו_לילי*
אגרונום וחללית
והיית מרוצה צהספיגה שלהם?
כי עד עכשיו שמעתי שהם לא ממש סופגים.
ואיך הסתדרת עם הגיזרה שלהם? (גם שמעתי עליהם דעות חלוקות).
תודה!
כי עד עכשיו שמעתי שהם לא ממש סופגים.
ואיך הסתדרת עם הגיזרה שלהם? (גם שמעתי עליהם דעות חלוקות).
תודה!
-
אגרונום וחללית
לא ראיתי. תוכלי לשלוח שוב?
רוב תודות
אוריה
רוב תודות
אוריה
-
- הצטרפות: 06 מאי 2008, 11:16
- דף אישי: הדף האישי של מיצרת_מציאות*
אגרונום וחללית
מעוניינת במסנן המים אם עדיין רלוונטי 054-6256246
-
אגרונום וחללית
קיבלת את האימל שלי?
-
אגרונום וחללית
כיף לי שאת איתי. אפילו באופן וירטואלי.
-
אגרונום וחללית
אהלן, סליחה על העיכוב.
השכל והריכוז מטפטפים עם החלב.. תודה על הברכות.
אני רוצה שגם האיש שלי יראה ונחליט יחד, והוא עסוק באופן בלתי אנושי בימים אלה, אנחנו כמעט לא מתראים, ודעתו מוסחת עד מעל לראש.
הוא לא התפנה עדין להציץ ולהגות בנושא.
אני מניחה שתוך כמה ימים תהיה לנו תשובה, ואם עוד אפשר יהיה, נשמח, אבל הברדק הפרטי שלנו לא צריך לעכב אותך.
תודה על הסבלנות.
ליל מנוחה
אוריה
השכל והריכוז מטפטפים עם החלב.. תודה על הברכות.
אני רוצה שגם האיש שלי יראה ונחליט יחד, והוא עסוק באופן בלתי אנושי בימים אלה, אנחנו כמעט לא מתראים, ודעתו מוסחת עד מעל לראש.
הוא לא התפנה עדין להציץ ולהגות בנושא.
אני מניחה שתוך כמה ימים תהיה לנו תשובה, ואם עוד אפשר יהיה, נשמח, אבל הברדק הפרטי שלנו לא צריך לעכב אותך.
תודה על הסבלנות.
ליל מנוחה
אוריה
-
אגרונום וחללית
היי האימל לא עובר , האם תוכלי לשלוח לי אימל ואולי שאני יחזיר אימל זה ישלח
[email protected]
[email protected]
-