מזון כריפוי

אנונימי

מזון כריפוי

שליחה על ידי אנונימי »

לרבות ובעיקר פרופילקטי (מניעתי)"
V כי הרפואה חייבת להיות -- בראש ובראשונה -- מניעתית . . .
ראה:
דוד_רובנר*
הצטרפות: 11 יולי 2001, 10:40
דף אישי: הדף האישי של דוד_רובנר*

מזון כריפוי

שליחה על ידי דוד_רובנר* »

האם למישהו/י יש חומר ו/או ידע בנדון?
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

מזון כריפוי

שליחה על ידי אביב_חדש* »

פרט נמק והסבר? לאיזה כיוון? סיני, יפני או מה?
אני יכולה להפנות אותך למישהו מצויין, אבל אתה חייב להגדיר בדיוק מה כדי שזה בטוח יהיה הבן אדם המתאים
דוד_רובנר*

מזון כריפוי

לכל הכיוונים -- פשוט כידע כללי. . . יומרני? :'(
כמו ש עמוס אומר/כותב: תשובות מבוססות ולא ספקולציות ואמונות . . . עוד יותר יומרני? . . . :'(
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

מזון כריפוי

שליחה על ידי בשמת_א* »

נסה את הספר של שרה חמו, "שביל הזהב לריפוי טבעי" אם אני לא טועה בשם.
זו נקודת התחלה טובה.
דוד_רובנר*

מזון כריפוי

אין מַשהו ברשת?
אביב_חדש*

מזון כריפוי

שליחה על ידי אביב_חדש* »

נסה לחפש לפי Kingston Clinic אם אני לא טועה באנגליה.
נאוה_פרנס*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2001, 00:39
דף אישי: הדף האישי של נאוה_פרנס*

מזון כריפוי

שליחה על ידי נאוה_פרנס* »

דוד, יש המון מזונות שמשמשים לריפוי
דבש ומוצרי כוורת למשל, זו שיטה שלמה שנקראת אם אינני טועה: אפיתרפיה
טיפול בדלקות בדרכי שתן, נעשה בעיקר ע"י מזונות משתנים
שמן זית - סגולותיו ידועות
וכך הלאה.
השאלה היא: מה אתה מחפש?
ועוד שאלה היא: לאיזו מטרה אתה מחפש את המידע?

יש ספר שעוסק ב- תזונה לפי סוג הדם
הוא נקרא: "אכול לפי סוג הדם שלך" או משהו כזה
שם כל המזונות מסווגים כתרופה, רעל או ניטרלים לבעלי סוג הדם
יתכן שזה אולי יכול לעזור?

אם תשאל יותר ספציפית יהיה קל יותר לסייע לך למצוא מידע
אביב_חדש*

מזון כריפוי

שליחה על ידי אביב_חדש* »

דוד, אני חייבת להוסיף שלגבי סוג הדם, בקיבוץ שבו אנו גרים זה נעשה ממש דת, הרבה מאוד אנשים אוכלים לפי סוג הדם שלהם וכל מי שדיברתי איתו עד עכשיו דיווח שזה עשה פלאות לבריאות הכללית של הגוף שלו.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

מזון כריפוי

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

שגית - יש חדר אוכל? יש בו 4 תפריטים שונים? מה עם Rh?
אני סתם משועשעת מהרעיון. זו פעם ראשונה שאני שומעת על זה. אם בא לך לספר קצת יותר - אני אשמח לקרוא.
נאוה_פרנס*

מזון כריפוי

גילה, אין התייחסות ל- RH למרות שאני מאמינה שיש לו משמעות
הרעיון הגיוני. לכל חומר יש תגובה כימית שונה עם חומרים או בסביבה
אם סוג הדם שונה, סביר להניח שחומרים שונים ישפיעו אחרת על הגוף
כך, מזון שמרפא אותי, יכול להיות רעל למישהו אחר
יש את הספר בעברית והמחיר הוא רק 2 ספרות :-) שווה קריאה!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מזון כריפוי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

בלי כוונה לזלזל ביודעי דבר .... אך בתור אשת רפואה קשה לי להסכים עם הגישה שעולמינו נחלק ל4 לפי סוג הדם , זה נשמע מופרך כמו אסטרולוגיה ... ישנם מוצרים שהם לא " בריאים " לרובינו כמו החלב הידוע לשמצה , אולם אם תשבו בשיעור תורת התא תבינו שהחלקיקים ע"ג התא הם כה רבים ושונים אחד מהשני שבאמת אין שום התאמה בין שני אנשים
שהם בעלי אותו סוג דם !
נאוה_פרנס*

מזון כריפוי

פלוני אלמוני,
אתה יוצא מנקודת הנחה שאסטרולוגיה היא דבר מופרך. ברור מגישתך שמעולם לא בדקת את העניין לעומקו.
הירח משפיע על הימים והאוקיינוסים, 70% מגופנו עשוי מים, קצת יומרני לחשוב שלא נושפע ממנו.
סהרורי - אדם שמהלך בשנתו בלילה, מהמילה סהר = ירח מכיוון שבליל ירח מלא, הסהרורים מגיבים לאנרגיית הירח ומטיילים בשנתם יותר
הסטטיסטיקות מראות שיש יותר מקרי שיגעון בליל ירח מלא ושניתוחים שנעשים בירח מלא (כן, גם ביום) יש להם נטייה רבה יותר לדימומים
לקחתי כדוגמא את הירח, כי השפעותיו מוכרות יותר, אבל כל הפלנטות שולחות קרינה כזאת או אחרת, יומרני לחשוב שלא נושפע מקרינות אלו :-)

לגבי סוגי הדם:-
המזון נקלט במעי ישר אל מחזור הדם (חוץ מהשומנים, שבהיותם מולקולה גדולה, אמורים להגיע ללימפה). כל חומר, עובר תהליך כימי במפגש עם חומר אחר. הגיוני לחשוב שגוף עם סוג דם אחר, יגיב אחרת לחומרים השונים. לכן אני מאמינה שה- RH גם משמעותי. מן הסתם, יש המון הבדלים כימיים נוספים בין אנשים שישפיעו גם הם על התנהגות גופנו במפגש עם מזונות. לכן, התזונה לפי סוג הדם מהווה כיוון כללי שדורש הסתגלות והקשבה פנימית לתגובות הגוף. רוב האנשים שמתנסים בה, רוצים לטפל במשהו: חולי, עודף משקל, חוסר אנרגיה. רבים מהם חשים הטבה משמעותית בתוך זמן קצר, בהתאמה למידת ההקפדה. כשיש בגוף חולי, יש דברים שלמרות שהם נחשבים מתאימים לסוג הדם, אין הם מתאימים לאדם באותה תקופה.
רועי_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*

מזון כריפוי

שליחה על ידי רועי_שרון* »

נאוה, מה הקשר בין ירח לאסטרולוגיה? עד כמה שאני יודע המפות האסטרולוגיות מתייחסות לכוכבים ולא לירח.
נאוה_פרנס*

מזון כריפוי

רועי, :-)
הירח הוא אחת הפלנטות שמופיעות במפה אסטרולוגית והוא משקף את האמוציות של האדם
בכלל מפה אסטרולוגית זה דבר מאוד מאוד מורכב שכלל לא בא לידי ביטוי באמירה: אני מזל גדי / עקרב / אריה שמשקף את מזל השמש
בנוסף יש: אופק, מרכז שמים, ירח, כוכב חמה (מרקורי), נגה (ונוס), מאדים (מארס), צדק (יופיטר), שבתאי (סאטורן), אורנוס, נפטון, פלוטו, חירון, ראש דרקון (וגם זנב), נקודת מזל והמון נקודות מערביות, אסטרואידים וכו'.
כל אלו מתפזרים במפה ב- 12 מזלות שמחולקים ל- 12 בתים
ואז יש את היחסים ביניהם
וזה נותן רק את מפת הלידה.
על זה תניח קידומים ומעברים כאלו ואחרים ו... הרי לך אסטרולוגיה שיכולה לספר לך על עכשיו ועל העתיד
ואם תניח שתי מפות לידה זו על זו - תגלה עולם ומלואו על היחסים בין שני בעלי המפה - במישורים שונים, רבים ומגוונים כולל אם היו להם יחסים בגלגולים קודמים
נסחפתי, כהרגלי :-)
אבל... אל תזלזלו באסטרולוגיה ואל תדחו אותה כל כך בקלות כדבר מופרך, היא שרדה הרבה שנים, הופיעה בכל התרבויות העתיקות ושמשה את גדולי הפילוסופים.
גילה*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 06:17

מזון כריפוי

שליחה על ידי גילה* »

דוד, נזכרתי, הנה התשובה בשבילך, מבית מדרשו של בעלי:
"אוכל זה בריאות, ובבריאות לא חוסכים"
ניר_סופר*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 01:41
דף אישי: הדף האישי של ניר_סופר*

מזון כריפוי

שליחה על ידי ניר_סופר* »

נאוה: איך את יודעת שהירח משקף את האמוציות של האדם ולא משהו אחר לגמרי? ולמה לחלק ל-12 מזלות ול12 בתים? למה לא לחלק ל13 מזלות ולחמישה בתים? או ל10 בחזקת 31 מזלות על 234 בתים? ומה עם עוד כמה (מיליוני) כוכבים שלא ציינת? מדוע להתיחס רק לחלק אפסי מהיקום במפות? בנוסף, כיצד המפות מתארות את המיקום של הכוכבים? במפה דו מימדית אפשר לתאר את רק את הכיוון של הכוכב אבל לא את המרחק שלו או את המהירות שלו, או התאוצה שלו, האם הוא מתקרב או מתרחק, מה המסה שלו מה הטמפרטורה שלו מתי הוא נוצר. אולי כל הדברים האלה משפיעים על האמוציות?

בקיצור, יתכן שיש השפעה רבה לירח ולכל כוכב אחר על האמוציות על דברים אחרים. אבל בגלל שיש כל כך הרבה כוכבים שיכולים להשפיע, אין שום דרך לדעת מה ההשפעה. באותה מידה אפשר לדבר על השפעת הזבובים על בני האדם. אפשר להכין מפות זבובים המציגות את מיקומם לגבי כל אחד בזמן הלידה ולבנות תיאוריה כלשהיא לגביה ההשפעה, אבל אין שום דרך להפריך את העניין.
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

מזון כריפוי

שליחה על ידי יונת_שרון* »

ניר, ליואב בן-דב יש משהו מעניין לומר לגבי זה: http://www.bendov.info/heb/mys/scimyst.htm
עדי_רן*
הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 00:22
דף אישי: הדף האישי של עדי_רן*

מזון כריפוי

שליחה על ידי עדי_רן* »

ניר, אני איתך, אבל מה זה קשור לכותרת הדף?
וחוץ מזה, אתה עונה למשהו שנכתב לפני למעלה משנה, כלומר מחייה דיון מת. וזה דיון שברור שאי אפשר לשכנע בו. מה הטעם? אם אתה חושב שהנושא שווה דיון, אני מציע שתפרק אותו לדף אחר.
ניר_סופר*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 01:41
דף אישי: הדף האישי של ניר_סופר*

מזון כריפוי

שליחה על ידי ניר_סופר* »

יונת: לא מצאתי תשובה מענינת לזה אצל יואב בן דוב כי הוא לא מתיחס לטיעונים האלה. באופן עקרוני לפי מה שהוא מתאר, אין שום חשיבות לטקס - הטלת קונכיות, בניית מפות כוכבים, קריאה בקפה - מה שחשוב זו הפרשנות שנותנים. אני כלל לא דיברתי על הפרשנות אלא על הטקס שקודם לה, שאנשים מיחסים לו איזה אמיתות נצחיות. ברור שפרשן טוב יכול להועיל לכל אחד, אבל לא צריך ליחס חשיבות מיוחדת לשיטות שהוא משתמש בהן.

מה שמזכיר לי את השאלה הרגילה, כשאני מראה עבודה שלי (הדמייה תלת מימדית, סרטי Quicktime VR) אנשים שואלים באיזה תוכנה עשית את זה? או אתה עובד עם אוטוקד? (אני כמובן לא)
מה תסביר להם? שמדובר בעבודה שעושים בעזרת 10 תוכנות שונות? שאפשר לעשות אותה עבודה ב-10 תוכנות אחרות באותה הצלחה? החלטתי לא מזמן לענות שאני עושה את זה בוורד. כי זה משהו שהם מכירים.

והנמשל, לא חשובה הדרך (למרות מה ש-רועי שרון כותב), אלא התוצאה. אם למישהו יש ניתוח מענין שמבוסס על מצב הכוכבים, זה לא הופך את הניתוח לנכון יותר או פחות.

עדי: לא שמתי לב לתאריך. מה זה חשוב? הדיוניים כאן לא עוסקים במה שקורה היום או מחר. אני רואה משהו כמו:
הירח משפיע על הימים והאוקיינוסים, 70% מגופנו עשוי מים, קצת יומרני לחשוב שלא נושפע ממנו
איך אני יכול לא להגיב?

ובקשר לכותרת, אני באמת לא יודע מה הקשר לנושא הדף התחיל אצל פלוני אלמוני כנראה, אבל לא עקבתי. באמת רצוי ליצור דף חדש בנושא, אבל אני מעדיף להתעסק בנושאים אחרים שמעניינים אותי. למשל עוד לא הספקתי לכתוב על כל מיני נושאים שקשורים לאינטרנט ומחשבים.

ונקודה נוספת - על מה הדיון בעצם. אסטרולוגיה? הדרך והתוצאה? מיסטיקה? אני לא יודע להגדיר...
פלוני_אלמונית*

מזון כריפוי

שלום רב. אינני יודע אם אני בפורום הנכון... אבל בכל זאת, מישהו יודע ניתן אפשר להשיג זרע/שתיל של צמח הסרנואה הידוע גם בכינויו "דקל הנגרים" או באנגלית-Saw Pelmetto?
פלוני_אלמונית*

מזון כריפוי

ראיתי שחיפסת את צמח סרנואה. ניתן להשיג אותי ב"רן צמחים" ובזן צמחים. הצמח מטפל בבעיות בריאות

שרה קרן מטפלת מוסמכת הרפואה משלימה
הדר*
הצטרפות: 02 ינואר 2004, 05:01

מזון כריפוי

שליחה על ידי הדר* »

האם יש לכם מתקונים למאכלים שמיועדים גם לדיאטת הקנדידה
ענת*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 07:30

מזון כריפוי

שליחה על ידי ענת* »

שלום! אולי מישהו יודע האם יש מאכלים שמומלצים לאכול כדי לחזק את מערכת המין וההורמונים הנשיים? אני מעוניינת להחזיר מחזור שעדיין לא חזר אחרי לידה.
נאוה_פרנס*

מזון כריפוי

ענת, את מניקה?

האם את רוצה להיכנס שוב להריון או שיש סיבה אחרת לרצונך לזרז את החזרת המחזור?
ענת*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 07:30

מזון כריפוי

שליחה על ידי ענת* »

כן אני מניקה ורוצה להיכנס להריון.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

מזון כריפוי

שליחה על ידי יעל* »

אני מחפשת תזונאית טבעית אשר תוכל להדריך אותי בתוך ים העצות לתנוזה בריאה. משהו יכול להמליץ לי ?רצוי באזור ירושלים\בית שמש\ מבשרת. אני צריכה עצה גם לגבי שימוש באומגה 3 כתחליף לריטלין. קראתי כאן באחד הדפים המון חומר על הנושא אבל שוב יצאתי מבולבלת- צריכה משהו שממש יכול/ה לכוון אותי בצורה ברור ואישית. משהו מכיר ויכול להמליץ לי על שם? תודה מראש יעל.
משוטטת*
הצטרפות: 13 ינואר 2005, 18:06

מזון כריפוי

שליחה על ידי משוטטת* »

שואלת*
הצטרפות: 25 ינואר 2004, 10:05

מזון כריפוי

שליחה על ידי שואלת* »

איזה תזונה תתאים למחלה אוטואימונית ? המחלה מתבטאת בעור בפצעים כמו אבעבועות מים . האם יש ריפוי במזון או תמיכה ?
הבנתי שהמערכת החיסונית תוקפת אותי , ובגלל זה מחלישים לי אותה .(ברפואה קונבנציונלית ) .
אבל זה לא מתיישב לי עם ריפוי טבעי על ידי חיזוק המערכת החיסונית . נראה הגיוני שמערכת חיסונית בריאה היתה תוקפת את הגוף?
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

מזון כריפוי

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

שואלת, איזו מחלה? אפשר לקבל יותר פרטים? אם את רוצה אפשר לעבור למוד תקשורת פרטי יותר כמו אימייל (פרטי הקשר שלי בראש דף הבית שלי).
אני חושבת שתזונה בלי מזונות שבעייתיים מבחינת המערכת החיסונית היא תנאי הכרחי לריפוי - לא יודעת אם גם תנאי מספיק, בוודאי בשלב ראשון.
לדעתי לרוב האנשים מתאימה דייאטה פליאוליתית (לא לכולם). ראי הסבר במאמר על נאנדרתין, פה .
המזון יהיה כאן רק חלק מפרוטוקול סביבה נקייה שיכלול הורדת כימיקלים למינימום האפשרי (לצערי בעולם שלנו להימנע לחלוטין מחשיפה לכימיקלים אי אפשר). ראי תסמונת הבית החולה .
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

מזון כריפוי

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

אני מחפשת תזונאית טבעית אשר תוכל להדריך אותי בתוך ים העצות לתנוזה בריאה. משהו יכול להמליץ לי ?
נסי את רוני אנטן. www.ronienten.com
אני מכירה אותה מעבודתה עם ילדים אוטיסטיים, ולדעתי היא נהדרת. חכמה חמה ואמפתית.

אני צריכה עצה גם לגבי שימוש באומגה 3 כתחליף לריטלין.
דברי עם גיא בן צבי - פרטי הקשר באתר שלו והוא תמיד שמח לעזור. לא מכירה מישהו שמבין בזה יותר ממנו. www.omega3galil.com
אילת*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2003, 17:08

מזון כריפוי

שליחה על ידי אילת* »

שואלת שלום.
בדיוק היום הייתי בביקור אצל המואפט בשם דר בועז רון בתל אביב. הוא ספר לי שהוא נורא עייף כי הכין מצגת להרצאה על מחלות אוטאמניות. הוא הראה לי את המצגת וראו שם גם מחלות של עור- פצעים ואבעבועות. הוא מטפל בכך בטפול המואפטי. הוא רופא במקור שעשה הסבה, אדם מאד נחמד מאד כנה עם המון רצון לעזור, אם את מעונינת תכתבי כאן , אכנס לבדוק ואתן לך את פרטיו. את גם יכולה להסתכל באינטרנט יש לו אתר- זה נקרה מרכז אדיב , בתל אביב. ושמו כאמור- דר בועז רון. בהצלחה.
אילת*

מזון כריפוי

שליחה על ידי אילת* »

עוד דבר- ראו שם במצגת שלו בדיוק את מה שאת מדברת עליו- איך מחלישים את המערכת החיסונית וכמה זה לא נכון. נראה לי שבשלב הראשון כדאי לך לדבר אתו בטלפון , הוא נורא נחמד ומוכן להקדיש זמן לא מועט בשיחה טלפונית, נסי.
שואלת*

מזון כריפוי

שליחה על ידי שואלת* »

את גם יכולה להסתכל באינטרנט
תודה. תודה. הולכת להסתכל.
אילת*

מזון כריפוי

שליחה על ידי אילת* »

שואלת, האם הסתכלת? האם התרשמת? אשמח לעזור לך בפרטים עליו- טלפון וכך, אם את זקוקה.
שואלת*

מזון כריפוי

שליחה על ידי שואלת* »

תודה לך אילת , ראיתי את האתר .
בהתחלה כתבתי בגוף ראשון , אבל למעשה אני צריכה את האינפורמציה עבור ידידה . מסרתי לה .
מצאתי עבורה גם נטורופט אשר מטפל באמצעות תזונה. יש תקווה שיהיה שימוש לכל זה.
שוב תודה .
פלוני_אלמונית*

מזון כריפוי

שלום,
אני מניח שהגעתי למקום הנכון מבחינת תוכן השאלה שלי.
אני נוהג להיעזר בהרבה מידע שרשום פה, אך לא מצאתי מידע שיעזור לי.
הסיפור הוא כזה:
אני בן 21. כבר שנתיים וחצי צמחוני. לפני 3 חודשים החלטתי להוריד מהתפריט שלי גם מזונות שקשורים בתנובותיהן של החיות (חלב, ביצים, דבש), יענו טבעוני.
מהרגע שהפסקתי עם מזונות אלו, הקיבה שלי התחילה להגיב בצורה לא טובה לעניין. כששני ביטויים מרכזיים מצאו את מקומם בחיי:
  • גזים עם ריח חריף מאוד מאוד מאוד (פלוצים)
  • יציאות מורכבות (חירבון לא טוב)
מילא אם הדבר הראשון לא היה קיים, אז הייתי יכול לסמא את עיני ולהתעלם מהעניין, אבל בגלל שהוא בכל זאת קיים, כמעט כל הסביבה שלי דואגת להגיד לי שאני ח-י-י-ב להתחיל לאכול בשר כדי שזה יסתדר. ובכלל מלא טיפים למיניהם.

מה שאני מבין מהסיפור בצורה פשוטה, למרות שעוד לא בדקתי אם יש הימצאות של חיידקים כמו אליקובקטרפיולרי, זה שמדובר בחוסר מסויים בקיבה שאמור לפרק את המזונות כמו שצריך.
עם הזמן הבנתי שהאנזימים אמורים לפרק את המזונות שלנו ליציאות טובות ולחוסר גזים באופן כללי.
אני מבין שהסברה הרווחת היא שיש ברוב מוצרי החלב חיידקים טובים שאמורים לעזור פה בעניין (אקטיביה וכל אלה),
אבל אני עקרונית ומדעית מסכים עם הגישה הטבעונאית, כך שאני מאמין שצריך להיות פתרון אנזימי דרך הצומח.
זאת ועוד, שאני בטוח שהפתרון לא צריך להיות חיצוני של כדורים, טיפות וכל מיני כאלה.

בקיצור, והכי בפשוט:
מה אני צריך לאכול (על פי הגישה הטבעונית/טבעונאית) כדי שאני אפסיק להפליץ ולחרבן לא טוב?

תודה (-:
הממממ*
הצטרפות: 09 ינואר 2012, 10:34

מזון כריפוי

שליחה על ידי הממממ* »

יכול להיות שחוץ מזה שהורדת חלב/ביצים גם הוספת משהו חדש ?
אולי יותר מדי קטניות/ירקות כמו כרובית ?
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

מזון כריפוי

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

אם אתה אוכל קיטניות אז כדאי קודם להשרות ולהנביט.
דבר שני להתחיל לאכול בבוקר רק כשאתה רעב. תתפלא להווכח שלפני עשר אחת עשרה אין תחושת רעב...
שים לב לצירופים שלך...למשל קיטניות ועמילנים ביחד לא מתעכלים טוב, בכלל כדאי להפריד מזונות...
פירות חמוצים ומתוקים לא הולכים ביחד, גם דגנים וחלבון ביחד לא הולך טוב...
האם יש עלים בתפריט שלך? על מנת לקבל חומצות אמינו ואנזימים שיעזרו לך לעכל את האוכל
אתה אמור לצרות המון עלים ירוקים ויש תאוריות שגורסות ש40 אחוז מהתזונה אמורה להיות עלים ירוקים...
פלוני_אלמונית*

מזון כריפוי

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

באמת אגדות מארץ עוץ במדע מבוסס ראיות,המחקרים מלמדים על תועלת ושיפור הבריאות של ארוחת בוקר מאוזנת,הפרדת מזונות זו אגדה אורבנית ללא שמץ של הוכחה,עלים ירוקים המדע תומך באכילת עלים ירוקים בתנאי שהם לא גורמים לקשעייעיכול ותופעות לואי ,הרפואה הסינית וההודית שתי גישות עם ניסיון של אלפי שנים שתיהן נגד אוכל בלתי מבושל??
עמית_אלתם*
הצטרפות: 06 יוני 2012, 13:03
דף אישי: הדף האישי של עמית_אלתם*

מזון כריפוי

שליחה על ידי עמית_אלתם* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מחקרים חדשים (מטה מחקרים )שוללים את המיתוס שארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה ובהחלט מסכימים שדחיית ארוחת בוקר אינה משמעותית מבחינה בריאותית,
פרלה_רפאלה*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2018, 14:27

מזון כריפוי

שליחה על ידי פרלה_רפאלה* »

מישהו מכיר את דר בועז רון
מישהו טיפל אצלו וממליץ?
שליחת תגובה

חזור אל “דפי בית של עורכים שבהם דיונים וטיפים”