מורי אל
-
- הצטרפות: 02 יולי 2008, 15:24
- דף אישי: הדף האישי של מורי_אל*
מורי אל
עניינים מתבהרים,אנחנו משפחה מכליל,ארבעה ילדים בחינוך בייתי בגילאי שנתיים עד שמונה,והכל בדרך כלל טוב ופשוט.
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
מורי אל
היי מוריאל,
תתחדשי על הדף. האם בכוונה השארת אחרי השם את פלוני אלמונית ?
זאת רונית מרמה"ש (עם נטע שנהנה מהחיתולים שמכרת לנו...)
@}
תתחדשי על הדף. האם בכוונה השארת אחרי השם את פלוני אלמונית ?
זאת רונית מרמה"ש (עם נטע שנהנה מהחיתולים שמכרת לנו...)
@}
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
מורי אל
המממ... אני לא מומחית (לומדת לאט לאט את ענייני המחשב פה, תוך כדי הנקה)
אבל את יכולה להפנות שאלה בדף של עורכת עם ערכים ראיתי שהיא עזרה למישהו לא מזמן עם אותו סיפור
או ב{{}}ככר השוק{{}},בטוח תוך רגע אלף איש יבואו לעזרתך
בהצלחה
אבל את יכולה להפנות שאלה בדף של עורכת עם ערכים ראיתי שהיא עזרה למישהו לא מזמן עם אותו סיפור
או ב{{}}ככר השוק{{}},בטוח תוך רגע אלף איש יבואו לעזרתך
בהצלחה
-
- הצטרפות: 29 אפריל 2008, 19:12
- דף אישי: הדף האישי של גי_לי*
מורי אל
הבית שלכן נשמע מעניין ונעים. יש לנו חופש בין ה-17 לאוגוסט ועד ל-1 לספטמבר בתקופה הזו אשמח להשכיר את ביתכם ליומיים שלושה מתי שנוח לכל הצדדים. אני בדף הבית
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_שחר*
מורי אל
פתחת דף, אז קפצתי להגיד שלום.
אני מיה, גרושתו (מזה שנתיים) של דותן.
אני מיה, גרושתו (מזה שנתיים) של דותן.
-
מורי אל
וואו, איזה אומץ.
מאז שנפרדנו אני שואלת את עצמי לא פעם על הפרדיגמה של משפחה = אבא + אמא + ילדים והכל תחת קורת גג אחת. יש בה משהו שנראה לי לא לגמרי הגיוני, ובכל זאת אני אפילו לא מצליחה לפנטז על קונספט אחר, לכשארצה עוד ילדים.
נראה לי שאת החיספוס של אבא של שחר את מכירה לא פחות טוב ממני. אני הכרתי אותו כבר בתקופה המרוככת של חייו.
באחד המעגלים החברתיים שבהם אני מסתובבת עכשיו יש מונח שנקרא קלושר. זו המילה הצרפתית לחסר בית. לרוב הקלושרים בחבר'ה אין ממש בית. הם נודדים בין חברים, עבודות וטיולים, לומדים המון, בעיקר מהחיים, חיים מאוד צנוע מבחינה חומרית, החברים הכי טובים שבנאדם יכול לאחל לעצמו מבחינת העזרה והנאנמנות, האנשים הכי חופשיים שאני מכירה. רובם גברים שמכירים עוד מילדות, כך שאני, שצצתי פתאום, ועוד עם ילד, מעוררת הרבה סקרנות. לא מזמן אחד מהם שאל אותי מה עשיתי לפני שנהייתי קלושרית. התיאור הכי טוב שמצאתי לאורח החיים שלי בתקופה שחייתי עם אבא של שחר היה סבתא. קיימים בי שני הצדדים האלו, גם של הסבתא וגם של הקלושרית. הסבתא בא בקלות, ועושה לי רע. הקלושרית דורש הרבה מאמץ, ועושה לי טוב.
בביחד של אבא של שחר ושלי יכולתי להיות רק סבתא. ויש עוד אי אלו סיבות שאני מבינה בדיעבד למה אנחנו לא צריכים להיות ביחד. כרגע נראה לי שהסיבה העיקרית היא שלכל אחד מאיתנו יש קשיים תקשורתיים / חברתיים שונים, ושהמפגש ביניהם רק מעצים אותם, לא מאפשר להם להיפתח.
ולגבי עניין הלבד. כשחייתי איתו הייתי לבד, בלי חברים, תקשורת מוגבלת עם המפחה. עכשיו אני הרבה פחות לבד, הביחד פשוט הרבה יותר רחב מאשר זוגיות.
בטח שמעת מאחותך שנפרדנו. למדתי איתה קצת רכיבה מיד אח"כ. אני שמעתי ממנה שנולד לך הילד הרביעי. ד"ש.
בימים אלו אני עסוקה מעל הראש בענייני האוכל, עושה קייטרינג, עובדת בפסטיבלים. מדי פעם מתבשל איזה דגם בראש, ואז אני חייבת להתיישב על המכונה וליצור אותו. יש לי יותר יותר בגדים מוצלחים שתפרתי לעצמי. בטח בחורף, כשיהיה יותר זמן אתפנה להעביר הכל לתופרת.
כבר הרבה זמן שיש לי תוכנית לעלות עם שחר לכמה ימים בצפון, לעבור בין משפחה וחברים שהרבה זמן לא ראינו, גם זה יצטרך כנראה לחכות לחורף. רשמתי לעצמי גם אותך בתור תחנה.
אם לכם יש קצת זמן פנוי באיזור המרכז, אנחנו תמיד שמחים לאורחים.
את כמויות הצמר שירשתי העברתי, חלק ל אסתר ל , וחלק ל אמא בבית . סרגתי לשחר סוודר אחד ובזה נראה לי שמיצית את הרעיון.
נשיקות
מאז שנפרדנו אני שואלת את עצמי לא פעם על הפרדיגמה של משפחה = אבא + אמא + ילדים והכל תחת קורת גג אחת. יש בה משהו שנראה לי לא לגמרי הגיוני, ובכל זאת אני אפילו לא מצליחה לפנטז על קונספט אחר, לכשארצה עוד ילדים.
נראה לי שאת החיספוס של אבא של שחר את מכירה לא פחות טוב ממני. אני הכרתי אותו כבר בתקופה המרוככת של חייו.
באחד המעגלים החברתיים שבהם אני מסתובבת עכשיו יש מונח שנקרא קלושר. זו המילה הצרפתית לחסר בית. לרוב הקלושרים בחבר'ה אין ממש בית. הם נודדים בין חברים, עבודות וטיולים, לומדים המון, בעיקר מהחיים, חיים מאוד צנוע מבחינה חומרית, החברים הכי טובים שבנאדם יכול לאחל לעצמו מבחינת העזרה והנאנמנות, האנשים הכי חופשיים שאני מכירה. רובם גברים שמכירים עוד מילדות, כך שאני, שצצתי פתאום, ועוד עם ילד, מעוררת הרבה סקרנות. לא מזמן אחד מהם שאל אותי מה עשיתי לפני שנהייתי קלושרית. התיאור הכי טוב שמצאתי לאורח החיים שלי בתקופה שחייתי עם אבא של שחר היה סבתא. קיימים בי שני הצדדים האלו, גם של הסבתא וגם של הקלושרית. הסבתא בא בקלות, ועושה לי רע. הקלושרית דורש הרבה מאמץ, ועושה לי טוב.
בביחד של אבא של שחר ושלי יכולתי להיות רק סבתא. ויש עוד אי אלו סיבות שאני מבינה בדיעבד למה אנחנו לא צריכים להיות ביחד. כרגע נראה לי שהסיבה העיקרית היא שלכל אחד מאיתנו יש קשיים תקשורתיים / חברתיים שונים, ושהמפגש ביניהם רק מעצים אותם, לא מאפשר להם להיפתח.
ולגבי עניין הלבד. כשחייתי איתו הייתי לבד, בלי חברים, תקשורת מוגבלת עם המפחה. עכשיו אני הרבה פחות לבד, הביחד פשוט הרבה יותר רחב מאשר זוגיות.
בטח שמעת מאחותך שנפרדנו. למדתי איתה קצת רכיבה מיד אח"כ. אני שמעתי ממנה שנולד לך הילד הרביעי. ד"ש.
בימים אלו אני עסוקה מעל הראש בענייני האוכל, עושה קייטרינג, עובדת בפסטיבלים. מדי פעם מתבשל איזה דגם בראש, ואז אני חייבת להתיישב על המכונה וליצור אותו. יש לי יותר יותר בגדים מוצלחים שתפרתי לעצמי. בטח בחורף, כשיהיה יותר זמן אתפנה להעביר הכל לתופרת.
כבר הרבה זמן שיש לי תוכנית לעלות עם שחר לכמה ימים בצפון, לעבור בין משפחה וחברים שהרבה זמן לא ראינו, גם זה יצטרך כנראה לחכות לחורף. רשמתי לעצמי גם אותך בתור תחנה.
אם לכם יש קצת זמן פנוי באיזור המרכז, אנחנו תמיד שמחים לאורחים.
את כמויות הצמר שירשתי העברתי, חלק ל אסתר ל , וחלק ל אמא בבית . סרגתי לשחר סוודר אחד ובזה נראה לי שמיצית את הרעיון.
נשיקות
-
מורי אל
מסרתי ד"ש לדותן.
סיפרתי לו את מה שסיפרת לי, והוא ישר הציע לעשות לי עוד ילד....
חוצמזה הוא מזמין את עצמו לבקר אותך כשהוא בצפון (זה קורה לפעמים בענייני עבודה), ואותך לבקר אותו כשאת במרכז (הוא עדיין באותה דירה מלפני עשרים שנה)
סיפרתי לו את מה שסיפרת לי, והוא ישר הציע לעשות לי עוד ילד....
חוצמזה הוא מזמין את עצמו לבקר אותך כשהוא בצפון (זה קורה לפעמים בענייני עבודה), ואותך לבקר אותו כשאת במרכז (הוא עדיין באותה דירה מלפני עשרים שנה)
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
- דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*
מורי אל
הסדנא להכרות עם קלפי פרחי ארץ ישראל אכן מתקיימת. כדי שאדע את מי אני רושמת אנא השאירי לי שמות שלכן וטלפון או בדף בית או שתשאירי לי הודעה או sms לנייד: 054-2184548.
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 22:31
- דף אישי: הדף האישי של אשה_שמחה*
מורי אל
הי מוריאל,
רק עכשיו גיליתי שפתחת לך דף בית אישי , תתחדשי .
אם את רוצה לשנות את שם הדף ייתכן שאוכל לעזור. את רוצה שזה יהיה מו ריאל או מורי אל או משהו אחר?
את יודעת מי אני, נכון? (רמז- נפגשות מחר בערב) לילה טוב
רק עכשיו גיליתי שפתחת לך דף בית אישי , תתחדשי .
אם את רוצה לשנות את שם הדף ייתכן שאוכל לעזור. את רוצה שזה יהיה מו ריאל או מורי אל או משהו אחר?
את יודעת מי אני, נכון? (רמז- נפגשות מחר בערב) לילה טוב
-
מורי אל
נראה לי טוב להתייעץ עם המשותפת , גם אצלם לא היינו מזמן (שלא במסגרת יום הולדת). אז כן, איזה יום בכליל, בקונסטלציה כזו או אחרת, יהיה ממש כיף.
לגבי איך להיכנס לדף- בכל מקום בו מופיעה מילה עם קו תחתי, את פשוט לוחצת עליה ומגיעה לדף. למשל אם תלחצי ב מה חדש על השם שלך, תגיעי לדף שלך.
אנסה לשנות לך את השם.
ועכשיו באמת לילה טוב
לגבי איך להיכנס לדף- בכל מקום בו מופיעה מילה עם קו תחתי, את פשוט לוחצת עליה ומגיעה לדף. למשל אם תלחצי ב מה חדש על השם שלך, תגיעי לדף שלך.
אנסה לשנות לך את השם.
ועכשיו באמת לילה טוב
-
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מורי אל
לי בכל זאת זה נשמע טוב אז אנסה לשכנע אותו ואודיע לך בקרוב. דרך אגב יש לך במקרה תמונות של הבית??
מורי אל
מעוניינת בחיתולים, אני בת"א איך עושים את הקנייה???
-
- הצטרפות: 06 מאי 2008, 11:16
- דף אישי: הדף האישי של מיצרת_מציאות*
מורי אל
10 ש"ח לחיתול?
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
מורי אל
אני רואה שיש ביקוש לחיתולים, אם עדיין רלוונטי אשמח לשמוע פרטים בדף בית
מורי אל
שלום, אני מחפשת חיתולים לNB. אם יש לך אשמח אם תצרי קשר במייל: alumonet בג'ימייל.
מורי אל
שלום, אני מחפשת חיתולים לNB.
אשמח מאוד אם תתני פרטים להתקשרות
אשמח מאוד אם תתני פרטים להתקשרות
מורי אל
אנחנו קנינו כינור 1/8 באינטרנט ב 250 ש"ח. הוא פשוט מאוד מאוד אבל סיפק את הצורך של הילד בכינור. אם זה מעניין אותך אני יכולה לנסות לחפש איפה זה היה. אם הילד שלך ממש רוצה לנגן אולי מוטב כינור יד שנייה באותו מחיר אבל איכותי יותר, כזה שבמקור היה שווה יותר. בהצלחה
מורי אל
אני לא יודעת אם זה משהו סביר לך, אבל אנחנו שכרנו כינור שמינית מחנות כלי נגינה בשם מרום במתחם של קניון דימול (הבורסה ברמת גן)
לא הייתי ממהרת להוציא את כל הסכום על הכינור משום שלא תמיד זה סיפור אהבה...
לא הייתי ממהרת להוציא את כל הסכום על הכינור משום שלא תמיד זה סיפור אהבה...
מורי אל
הי מוריאל - קנינו ממך חיתולים (איתן, אבי מבית שמש), איבדנו את הטלפון והכתובת שלך - אני ממש אשמח אם תשלחי לי... כדאי שנוכל לשלם לך. [email protected]
-
מורי אל
הי מיוריאל אני מעוניינת בפרטים על החיתולים
אשמחאם תשלחי לי במייל [email protected]
אשמחאם תשלחי לי במייל [email protected]
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2008, 12:35
- דף אישי: הדף האישי של ענת_רז*
מורי אל
גם אני אשמח מאד לפרטים על החיתולים. אני בדפבית או במייל niranat ב- darmayoga.co.il
-
מורי אל
אשמח גם כן למידע על החיתולים (נשארו לך בכלל עוד כמה?).
נועה - 054-5757338 או noa.benjamin בג'ימייל.
נועה - 054-5757338 או noa.benjamin בג'ימייל.
מורי אל
לא שאני כזאת מוכרת באתר, אבל אני הפלוני אלמונית מההודעה הקודמת...
-
- הצטרפות: 10 ספטמבר 2003, 17:33
- דף אישי: הדף האישי של עדינה_ניפו*
מורי אל
היי מוריאל,
פשוט ראיתי שיש לך כאן דף בית אז נכנסתי להגיד שלום!
(עדינה מהחזותי, זוכרת?)
פשוט ראיתי שיש לך כאן דף בית אז נכנסתי להגיד שלום!
(עדינה מהחזותי, זוכרת?)
מורי אל
גם אני אשמח לפרטים על החיתולים,
אני ב- [email protected]
אני ב- [email protected]
מורי אל
שלום מוריאל
ראיתי כאן באתר שאת מוחרת חיתולי בד סוג ב'
אשמח מאוד למידע אם נשארו לך
[email protected]
0526530586
ראיתי כאן באתר שאת מוחרת חיתולי בד סוג ב'
אשמח מאוד למידע אם נשארו לך
[email protected]
0526530586
-
- הצטרפות: 27 ינואר 2008, 13:19
- דף אישי: הדף האישי של נועה_ב_עצמון*
מורי אל
מוריאל שלום
נשארו לך חיתולים?
אני בדף בית
תודה
נשארו לך חיתולים?
אני בדף בית
תודה
-
מורי אל
עדיין מסתובבת כאן לפעמים?
יכול להיות שאשתתף בסדנא בכליל בסוף מרץ, ואז אחפש מקום להתארח.
תקבלי אותי בצל קורתך?
אני בדפבית או 052-8418416
לילה טוב
יכול להיות שאשתתף בסדנא בכליל בסוף מרץ, ואז אחפש מקום להתארח.
תקבלי אותי בצל קורתך?
אני בדפבית או 052-8418416
לילה טוב
-
- הצטרפות: 17 נובמבר 2008, 19:31
- דף אישי: הדף האישי של תותים_עכשיו*
מורי אל
הי מוריאל
קראתי בדף נופש שאפשר להתארח אצלכם תמורת תשלום. נכון? אם כן אשמח לפרטים. תודה!
קראתי בדף נופש שאפשר להתארח אצלכם תמורת תשלום. נכון? אם כן אשמח לפרטים. תודה!
-
- הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
- דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*
מורי אל
הי, מחפשים לינה פשוטה וזולה למחר-יום ג'. אבא,אמא,ילד בן שנתיים. יש? 052-4757123 שירה
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
מורי אל
אנחנו בדרך צפונה וראיתי שאולי אצלכם יש אפשרות לשכור צימר/או מקום
אם כן ומתאים תתקשרי לתמי 054-6421102
אם כן ומתאים תתקשרי לתמי 054-6421102
-
- הצטרפות: 29 יולי 2008, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של בוינגי_בוינגי*
מורי אל
הי מעונינת לשכור מקום אצלכם לסופשבוע חמישי עד שבת גמיש ורד 052-7703418