לומדת בין אמש לאמש, ברכבת, ברגעים גנובים, בפגישות ערב ומדי פעם בוספי שבוע של סדנאות) בקורס מדריכות הנקה מתנדבות של אגודת המיניקות האוסטרלית Australian Breastfeeding Association
באנגלית הקיצור שלנו הוא ABA, אבל אנחנו לא אמורות להשתמש בו בפורומים ציבוריים, אלא בשם המלא, כי ABA הוא ראשי תיבות של המון דברים אחרים. בשבילי זה תמיד מזכיר לי את השיטה ההתנהגותית לטיפול הילדים אוטיסטים. אז "אגודת המיניקות" הולך. אבל פה זה לא פורום ממש ציבורי, נכון? כלומר, הוא כן, אבל גם "באופן" במילייה ההנקה. אז נלך על הראשי התיבות בעברית: אגודת מיניקות אוסטלית. אמ"א.
הממ, נחמד
![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
בעצם הייתי צריכה ללכת לישון עכשיו (12 בלילה! הייתי צריכה לכבות את המחשב לפני שעה!) אבל השעון המעורר (סליחה, המרדים) שהיה אמור לגרש אותי החוצה מהמחשב לא צלצל, אז יש לי תירוץ. לפוסט פתיחה אחד קצר, בכל אופן, והשאר ביום אחר.
אז מה עשיתי היום? ישבתי וחיברתי התחלה של התחלה של מסמך, שמציע לנו (כלומר לאמ"א) לכתוב תכנית לימודים קטנה (נניח, שלושה מפגשים כיתתיים וכך-וכך שעות של פעילות התנדבותית) המיועדת לתיכוניסטים במסלול בגרות מקצועית.
זה הכל בגלל היחידה האחרונה שעשיתי, בסופשבוע האחרון, על הגנה-וקידום של הנקה (אם למישהי יש תרגום יותר טוב ל- Advocacy, אשמח לשמוע). זה היה קורס מסעיר, חוברת הלימוד היתה עבה ומלאה דברים מעניינים, והרעיונות התחילו לצוף ולהציף.
נו, אז אין ברירה אלא לכתוב כמה מהם, מתישהו. אחד אחד, לא לדחוף!
חוץ מזה, אני מאוד רוצה לנצל את הבלוג הזה כדי למלא הבטחה לאבא שלי ולכתוב כמה דברים חשובים על העבודה בארגון התנדבותי, על המבנה שלו, על דרכים שונות לתנון וביצוע פעילויות, על גיוס כספים... זה היה אמור להיות אימייל (או סדרת אימיילים), אבל משום מה (הו, תמימות קדושה) נדמה לי שיש בזה עניין לציבור. אז זהו. ראו הוזהרתם

מילה אחרונה להיום: זה דף בלוג, וגם (בפוטנציאל) דף וכחני לעת הצורך.
לילה טוב ונשיקות
רוש