מבאר מקורותי אשאב אמון
מבאר מקורותי אשאב אמון
לפני כמה ימים היו לי המון כוחות נפש, פסק הדימום מההפלה האחרונה, וקראתי בכל מני דפים מעוררי מחשבות חיוביות כאן באתר, וחשבתי שהכל תלוי בי, שיש בי יכולת בעזרת האכלת הנפש באמונה בעתיד טוב, באהבת גופי ועצמי ובבטחון. חשבתי לעצמי שהנה אני יוצאת למסע מרתק לאמונה ואהבה שתחילתו או נקודת ציון בו היא עוד הפלה שחשבתי שהיא עוד אבדן, אך לאחר מחשבה מחודשת: זה איננו אבדן כי זה לא " שלי" אני כמו האדמה, הזרעים נובטים בתוכה וגדלים מתוכה ולפעמים אינם מתפתחים כמו אחרים וזה חלק מהטבע או כמו שבתי הצעירה אומרת: " ככה זה בחיים"
אז כפי שכתבתי זה היה לפני כמה ימים, ועכשיו שוב הספקות מזרימות נחליהן לתוכי, ולכן אני מזמינה אתכן ואתכם לארח לי חברה למסע שהוא לא דרך סלולה עם ארבעה נתיבים עם יעד ידוע מראש, אלא דרך פתלתלה, מלאת שאלות בשבילים בהם אשמח לגלות כל פעם מחדש את האור או הצל לסרוגין וביחד.
אז הדימום פסק, אבל כוחותי לא חזרו לי, אני עייפה ומתקשה לחזור לשגרה. רוצה לחזור על המשפטים שמחזקים אותי ולהיות גדולת אמונה בגופי, להאכיל אותו בהשראה חיובית. כל טוב שבוע נפלא.
אז כפי שכתבתי זה היה לפני כמה ימים, ועכשיו שוב הספקות מזרימות נחליהן לתוכי, ולכן אני מזמינה אתכן ואתכם לארח לי חברה למסע שהוא לא דרך סלולה עם ארבעה נתיבים עם יעד ידוע מראש, אלא דרך פתלתלה, מלאת שאלות בשבילים בהם אשמח לגלות כל פעם מחדש את האור או הצל לסרוגין וביחד.
אז הדימום פסק, אבל כוחותי לא חזרו לי, אני עייפה ומתקשה לחזור לשגרה. רוצה לחזור על המשפטים שמחזקים אותי ולהיות גדולת אמונה בגופי, להאכיל אותו בהשראה חיובית. כל טוב שבוע נפלא.
מבאר מקורותי אשאב אמון
קוראת ומזדהה. גם אני במסע הזה.
האם זה דף בלוג?
האם זה דף בלוג?
מבאר מקורותי אשאב אמון
שלום מתחדשת, שמחה שאת כאן. לא מכירה את ההגדרה ל"בלוג" , מבחינתי זהו דף שאשמח לשתף בו ממחשבותי ומאד אשמח לתגובות מאירות, אופטימיות, פשוט משתתפות. מחפשת את הדרך לראות את החיובי שבכל דבר, לתת ברכה בכל דבר שאני עושה, להיות שמחה שאני פה ויש בי היכולת לעשות ולהעניק.
תודה על ההזדהות שבהחלט תורמת.
תודה על ההזדהות שבהחלט תורמת.
מבאר מקורותי אשאב אמון
וואו, מזדהה איתך מאוד. גם אני מנסה לראות את הטוב שבכל דבר, ולעתים קרובות גם מצליחה, אבל יש רגעים במסע הזה שהופכים את המשימה ללא כל כך פשוטה...
מבאר מקורותי אשאב אמון
מתחדשת, שמחה ששאלת אותי על מהות הדף, גרמת לי לחשוב על כך, הובכן, יהיה נפלא שכל מי שיש לה או לו ענין, שיתוף, תובנה, הארה, משהו קטן, משהו גדול - מוזמנ/ת . זהו מקום שבו כל אחת ואחד (ובזה אפסיק להיות נחמדה לכל המינים ותדעו שכולם מוזמנים) תפרוש את האוסף הפרטי שלה, של איך היא נעזרת במחשבותיה, באמצעים שיש לה כדי להתמודד עם משהו שהוא קושי, ובפרט הפלה ובפרט הפלות חוזרות, אבל יכול להיות מאין סלע שכשמטפסים עליו במאמץ של משהו חדש, כמו: לא ידעתי שהרגל שלי מסוגלת להגיע לשם, או האם באמת אצליח להרים עצמי בכח הידיים, ומגיעים למעלה ופתאם רואים נוף פתוח ורחב והמיקום שלנו ביחס לעולם מתבהר. קל לי לכתוב את המשלים ולהבין דרכם, מי ייתן ואבהיר לעצמי ואפסל לעצמי את הדרך לאותו אמון נכסף בטוב.
לגבי הרגעים הלא פשוטים - אני חושבת שלכבודם אנחנו כותבות פה, סוללות דרך ברגליים יחפות על עשב ירוק ומי שרוצה מצטרפת, כמו בשיר על ילדה אחת ומטריה אחת... ואז כשיש לנו את הדרך, יש לאן לחזור כשנדמה באותם רגעים אחרת. וגם נוכל לגלות דברים מעניינים נוספים דווקא באותם רגעים שסוטים מן הדרך ה"משימה" כדברייך, כמו שהולכים להטיל את מימנו באיזה מקום סמימסתור ומגלים איזו חיה שלא היינו רואים במרחב הפתוח. וחשבים וואו איזה טיול מדהים, מה ראיתי וזה בזכות הגיחות ה"לא פשוטות"
הייתי שמחה שזו לא תהיה משימה אלא בואנה נלך בטוב ונראה מה יתגלה לפנינו...
לגבי הרגעים הלא פשוטים - אני חושבת שלכבודם אנחנו כותבות פה, סוללות דרך ברגליים יחפות על עשב ירוק ומי שרוצה מצטרפת, כמו בשיר על ילדה אחת ומטריה אחת... ואז כשיש לנו את הדרך, יש לאן לחזור כשנדמה באותם רגעים אחרת. וגם נוכל לגלות דברים מעניינים נוספים דווקא באותם רגעים שסוטים מן הדרך ה"משימה" כדברייך, כמו שהולכים להטיל את מימנו באיזה מקום סמימסתור ומגלים איזו חיה שלא היינו רואים במרחב הפתוח. וחשבים וואו איזה טיול מדהים, מה ראיתי וזה בזכות הגיחות ה"לא פשוטות"
הייתי שמחה שזו לא תהיה משימה אלא בואנה נלך בטוב ונראה מה יתגלה לפנינו...
-
- הצטרפות: 08 נובמבר 2010, 04:02
- דף אישי: הדף האישי של עצם_מעצמי*
מבאר מקורותי אשאב אמון
מעיינת עבורך בספר שהשאלתי מהספרייה: "קוראות מבראשית", נשים ישראליות כותבות על נשות ספר בראשית
מחפשת שביב מעניין
ע"מ 138: " שרה היתה עקרה משום שלא ידעה לצחוק.
אחרי גבו הרחב של אברהם נמשכה והלכה, והוא נמשך והלך אחרי גבו הרחב של הצווי. והצווי צלול הוא וישר, חסר פניות,אין בו אבדן שווי משקל, ומכאן שאין בו גם צחוק,אין בו טלטלה,אין פריצת גבולין שרק ממנה נובעת יכולת ההולדה
שרה ואברהם התקשו להוליד ילדים. פסל ומסיכה הסירו מעצמם ועימם הוסר אולי גם המשחק. והמשחק,השחוק,הצחוק,שמתוכם נובעת האהבה והמיניות,מקלקלים את השורה
ורק מתוך קלקול השורה ניתן להוליד יש חדש לעולם
כדי להוליד ילד היה עליהם ללמוד לצחוק
חיפשתי סימן/מסר עבורך ומצאתי מסר מחזק עבורי, בדרכי המורדת: רק מתוך קלקול השורה ניתן להוליד יש חדש לעולם
תודה ובהצלחה בצחוקים הלילה...
הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה...
מחפשת שביב מעניין
ע"מ 138: " שרה היתה עקרה משום שלא ידעה לצחוק.
אחרי גבו הרחב של אברהם נמשכה והלכה, והוא נמשך והלך אחרי גבו הרחב של הצווי. והצווי צלול הוא וישר, חסר פניות,אין בו אבדן שווי משקל, ומכאן שאין בו גם צחוק,אין בו טלטלה,אין פריצת גבולין שרק ממנה נובעת יכולת ההולדה
שרה ואברהם התקשו להוליד ילדים. פסל ומסיכה הסירו מעצמם ועימם הוסר אולי גם המשחק. והמשחק,השחוק,הצחוק,שמתוכם נובעת האהבה והמיניות,מקלקלים את השורה
ורק מתוך קלקול השורה ניתן להוליד יש חדש לעולם
כדי להוליד ילד היה עליהם ללמוד לצחוק
חיפשתי סימן/מסר עבורך ומצאתי מסר מחזק עבורי, בדרכי המורדת: רק מתוך קלקול השורה ניתן להוליד יש חדש לעולם
תודה ובהצלחה בצחוקים הלילה...
הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה...
מבאר מקורותי אשאב אמון
נעמה, תבורכי, מודה לך עד מאד. נגעת בנקודה מאד רכה אצלי: הצחוק וזה בהחלט קשור במיניות. לוקחת לתשומת ליבי ומפנה לכך מקום בגופי ובתודעתי.
תוהה על השוני או הפער בין עקרות והפלה. מצד אחד הגוף נקלט: מאשר את הרגע הנפלא שבו חווה אהבה ו...
תוהה מה הוא הדבר שאני מחפשת שיתקיים בי, לאשר את הבטחון של העובר ו שלי שזה "טרמפ"... טוב! כדאי לעלות, תרגיש בבית, טוב מבחינה טכנית, כמו שאומרים במצב מצוין, וגם חברה טובה... (כל פעם אותם שלוש נקודות, אבל כל פעם מסמלות משהו אחר)
תודה על ההארות, מרגישה שזהו סיעור מוחות, גוף, ונפש נפלא. ומעז יצא מתוק!!
תוהה על השוני או הפער בין עקרות והפלה. מצד אחד הגוף נקלט: מאשר את הרגע הנפלא שבו חווה אהבה ו...
תוהה מה הוא הדבר שאני מחפשת שיתקיים בי, לאשר את הבטחון של העובר ו שלי שזה "טרמפ"... טוב! כדאי לעלות, תרגיש בבית, טוב מבחינה טכנית, כמו שאומרים במצב מצוין, וגם חברה טובה... (כל פעם אותם שלוש נקודות, אבל כל פעם מסמלות משהו אחר)
תודה על ההארות, מרגישה שזהו סיעור מוחות, גוף, ונפש נפלא. ומעז יצא מתוק!!
-
- הצטרפות: 24 מרץ 2011, 05:51
- דף אישי: הדף האישי של טוהר_אהבה*
מבאר מקורותי אשאב אמון
ועכשיו ב"כובע" של תודעה גבוהה יותר:
הפלה של עובר איננה קשורה רק אלייך. ליתר דיוק היא איננה קשורה אלייך כלל
את אולי רוצה מאד להיות אמא לעוד ילדים כדי לממש את התסריט שלשמו ירדה נשמתך לעולם באופן ממצה יותר
(אם כי בהחלט תוכלי לממשו גם עם השניים המקסימים שכבר זכית לקבל).
אולי הרצון שלך אינו מדוייק עבורך. אולי נועדת לייעוד אחר בכלל וההורות הא רק תפאורת רקע ,הכנה לקראת המשהו הגדול יותר,אין לדעת.
בכל מקרה: הנשמה של הילד שהתחיל להתהוות ברחמך היא זו שבוחרת אם לרדת או לא לרדת.
בתקופה זו של סוף עידן,הרבה נשמות לא רוצות לרדת לכאן.
קשה כאן. יש מלחמות ועימותים וסכנות ומנגנוני הסתרה , יש שנאה וכעס ואלימות ,קנאה וצרות עין, והעוצמות של אלו גבוהות יותר מאי פעם.
כל אלו לא קיימים במישורים גבוהים יותר. שם אין צורך בהגנות כי שם הכל גלוי ופתוח לכל. אין סיבה לשקר או להסתיר או לעשות מניפולציות. יש הרמוניה.
בעולמנו כאן ,אנחנו בתקופה שבה כל הרגשות של הקוטב השלילי שהצטברו משך חמש מאות שנות גלגולים,מחפשות דרך לפרוק את עודפי האנרגיה הזו כדי לא להמשיך להתגלגל איתה הלאה לעידן החדש. כך מתהווה לה מציאות של "עולם אכזר". מאד אכזר.ועמוס וקשה ומתיש
נשמה שיכולה לבחור אם לרדת עכשיו או לחכות עוד כמה שנים עד שהעניינים יירגעו והיפוך הקטבים יביא לאיזון חדש, תעדיף לחכות
אז למה היא בכל זאת יורדת ויש קליטה של ההריון ורק אז הפלה?
כי את מאד מאד רוצה וממשיכה להפעיל את הרצון שלך שוב ושוב ואנחנו חיים ברובד של בחירה חופשית, אז את מקבלת את מה שאת כל כך מנסה לקבל
אבל אם לנשמה של הילד לא מתאים לרדת לעולם הזה,היא לא תרד.
בשיעור היום דיברו על דוגמא שממחישה את חופש הבחירה של הנשמה של העובר:
נתנו דוגמא של הורים שיש בניהם ויכוח האם לימול או לא לימול את התינוק בלידתו.
במידה והעובר חתם מראש על תסריט שלא יהיה נימול,אם הוא שומע את הוריו מדברים בניהם על אפשרות שעלולה לשבש את מימוש התסריט שלו, הוא יבחר לא לרדת לעולם ותהיה הפלה , או שהוא ישדר להורה שרוצה לימול מסרים שיגרמו לו להסכים להורה השני ולוותר על ברית המילה
אם האם נניח עשתה כמיטב יכולתה כדי להגן על בנה מפני המילה ולא הצליחה לגרום לאב לשנות את עמדתו , והילד נולד בכל זאת ועשו לו ברית מילה,זה מה שנשמת הילד חתמה עליו מלכתחילה. האם כנראה היתה זקוקה לעבור איזה תהליך כדי להבין,ללמוד איזה שיעור מהדרך/הויכוח מול בעלה
אם האמא לא היתה מוכנה לימול את התינוק בכל מחיר,הרי זה משהו שנשמת העובר שידרה לה מסר ברור שזה מה שצריך לקרות, אזי היה הבעל עוזב אותה או נשאר ומתפשר כדי להמשיך לחיות בזוגיות .
בכל מקרה,חשוב שתביני שהבאת ילד לעולם לא תלויה רק ברצון שלך
זה תלוי גם בנשמת הילד שאמור להיוולד
ותלוי בבריאה כולה: האם לידתו של הילד הזה יקדם במשהו את ההתפתחות הכלל בריאתית, האם יהיה לה מימון לממש את הייעוד שבחרה, האם כעת זהו העיתוי הנכון לרדת?
ותלוי באלוהים שצריך לאשר שירידת הנשמה הזו תואמת תדר לתוכניות של שאר האנושות בעולם שהוא מנהל כאן
בקיצור,מציעה לך לנשום עמוק ולנסות להבין,להתחבר למודעות גבוהה שתאפשר לך לשים בצד את רגשות התסכול ,האכזבה ,הפחדים,העצב
כשמבינים,אפשר לדלג בקלילות מעל מכשלוים שנחוו עד לפני רגע כטרגדיה אנושית סוחטת דמעות, ברגע שבו איפשרנו לעצמנו לשקוע בביצת רגש תובענית וטובענית.
להתעלות,להבין,להתחבר לתודעה חוץ-בריאתית
לי זה הזכיר היום בשיעור את התרגיל הזה עם 9 הנקודות שצריך לחבר בניהם קו בלי להרים את העיפרון מהדף,מכירה?
צריך לפתוח את התודעה לאפשרויות של יציאה מהמסגרת המחשבתית המוגבלת שלנו כדי לפתור את האתגר
תודה
הפלה של עובר איננה קשורה רק אלייך. ליתר דיוק היא איננה קשורה אלייך כלל
את אולי רוצה מאד להיות אמא לעוד ילדים כדי לממש את התסריט שלשמו ירדה נשמתך לעולם באופן ממצה יותר
(אם כי בהחלט תוכלי לממשו גם עם השניים המקסימים שכבר זכית לקבל).
אולי הרצון שלך אינו מדוייק עבורך. אולי נועדת לייעוד אחר בכלל וההורות הא רק תפאורת רקע ,הכנה לקראת המשהו הגדול יותר,אין לדעת.
בכל מקרה: הנשמה של הילד שהתחיל להתהוות ברחמך היא זו שבוחרת אם לרדת או לא לרדת.
בתקופה זו של סוף עידן,הרבה נשמות לא רוצות לרדת לכאן.
קשה כאן. יש מלחמות ועימותים וסכנות ומנגנוני הסתרה , יש שנאה וכעס ואלימות ,קנאה וצרות עין, והעוצמות של אלו גבוהות יותר מאי פעם.
כל אלו לא קיימים במישורים גבוהים יותר. שם אין צורך בהגנות כי שם הכל גלוי ופתוח לכל. אין סיבה לשקר או להסתיר או לעשות מניפולציות. יש הרמוניה.
בעולמנו כאן ,אנחנו בתקופה שבה כל הרגשות של הקוטב השלילי שהצטברו משך חמש מאות שנות גלגולים,מחפשות דרך לפרוק את עודפי האנרגיה הזו כדי לא להמשיך להתגלגל איתה הלאה לעידן החדש. כך מתהווה לה מציאות של "עולם אכזר". מאד אכזר.ועמוס וקשה ומתיש
נשמה שיכולה לבחור אם לרדת עכשיו או לחכות עוד כמה שנים עד שהעניינים יירגעו והיפוך הקטבים יביא לאיזון חדש, תעדיף לחכות
אז למה היא בכל זאת יורדת ויש קליטה של ההריון ורק אז הפלה?
כי את מאד מאד רוצה וממשיכה להפעיל את הרצון שלך שוב ושוב ואנחנו חיים ברובד של בחירה חופשית, אז את מקבלת את מה שאת כל כך מנסה לקבל
אבל אם לנשמה של הילד לא מתאים לרדת לעולם הזה,היא לא תרד.
בשיעור היום דיברו על דוגמא שממחישה את חופש הבחירה של הנשמה של העובר:
נתנו דוגמא של הורים שיש בניהם ויכוח האם לימול או לא לימול את התינוק בלידתו.
במידה והעובר חתם מראש על תסריט שלא יהיה נימול,אם הוא שומע את הוריו מדברים בניהם על אפשרות שעלולה לשבש את מימוש התסריט שלו, הוא יבחר לא לרדת לעולם ותהיה הפלה , או שהוא ישדר להורה שרוצה לימול מסרים שיגרמו לו להסכים להורה השני ולוותר על ברית המילה
אם האם נניח עשתה כמיטב יכולתה כדי להגן על בנה מפני המילה ולא הצליחה לגרום לאב לשנות את עמדתו , והילד נולד בכל זאת ועשו לו ברית מילה,זה מה שנשמת הילד חתמה עליו מלכתחילה. האם כנראה היתה זקוקה לעבור איזה תהליך כדי להבין,ללמוד איזה שיעור מהדרך/הויכוח מול בעלה
אם האמא לא היתה מוכנה לימול את התינוק בכל מחיר,הרי זה משהו שנשמת העובר שידרה לה מסר ברור שזה מה שצריך לקרות, אזי היה הבעל עוזב אותה או נשאר ומתפשר כדי להמשיך לחיות בזוגיות .
בכל מקרה,חשוב שתביני שהבאת ילד לעולם לא תלויה רק ברצון שלך
זה תלוי גם בנשמת הילד שאמור להיוולד
ותלוי בבריאה כולה: האם לידתו של הילד הזה יקדם במשהו את ההתפתחות הכלל בריאתית, האם יהיה לה מימון לממש את הייעוד שבחרה, האם כעת זהו העיתוי הנכון לרדת?
ותלוי באלוהים שצריך לאשר שירידת הנשמה הזו תואמת תדר לתוכניות של שאר האנושות בעולם שהוא מנהל כאן
בקיצור,מציעה לך לנשום עמוק ולנסות להבין,להתחבר למודעות גבוהה שתאפשר לך לשים בצד את רגשות התסכול ,האכזבה ,הפחדים,העצב
כשמבינים,אפשר לדלג בקלילות מעל מכשלוים שנחוו עד לפני רגע כטרגדיה אנושית סוחטת דמעות, ברגע שבו איפשרנו לעצמנו לשקוע בביצת רגש תובענית וטובענית.
להתעלות,להבין,להתחבר לתודעה חוץ-בריאתית
לי זה הזכיר היום בשיעור את התרגיל הזה עם 9 הנקודות שצריך לחבר בניהם קו בלי להרים את העיפרון מהדף,מכירה?
צריך לפתוח את התודעה לאפשרויות של יציאה מהמסגרת המחשבתית המוגבלת שלנו כדי לפתור את האתגר
תודה
מבאר מקורותי אשאב אמון
שלום נעמה, אני מוכרחה לומר שקצת טלטל אותי מה שכתבת, וקודם כל תודה שעוררת לי את האזור הזה במח שחושב. קצת הירגשתי כמו ילדה שלא היתה בשעור מסוים בבי"ס ופספסה את החומר הנלמד. דברים שאולי נראים לך אמת ברורה מעלים אצלי תהיה וגם זה טוב.
בכל אופן אני מקבלת את הרעיון שלא הכל תלוי בי, ובהחלט מאמינה ברגשותיה של הנשמה שעוברת דרכי ויש מקום לבחירה שלה ואולי לייעוד שלה.
גם חושבת שאני מצדי ראוי שאתן לה את התנאים הטובים האפשריים, אם כבר היזמנתי אז לארח כיד המלכה ומכל טוב.
זכור לי התרגיל עם 9 הנקודות אבל יש עוד הנחיה לא? אולי רק שלוש התפצלויות או משהו כזה?
בכל אופן חשבתי על זה שכדי לחפש משהו עדיף לחפש משהו אחר ואז פתאם במקרה אחרי שכמעט שכחנו וכמעט ויתרנו או באמת ויתרנו, פתאם מוצאים את אותו דבר ראשון שחיפשנו. אז חשבתי להתעודד בזה, להתעסק במשהו אחר מאד מאד
בכל אופן אני מקבלת את הרעיון שלא הכל תלוי בי, ובהחלט מאמינה ברגשותיה של הנשמה שעוברת דרכי ויש מקום לבחירה שלה ואולי לייעוד שלה.
גם חושבת שאני מצדי ראוי שאתן לה את התנאים הטובים האפשריים, אם כבר היזמנתי אז לארח כיד המלכה ומכל טוב.
זכור לי התרגיל עם 9 הנקודות אבל יש עוד הנחיה לא? אולי רק שלוש התפצלויות או משהו כזה?
בכל אופן חשבתי על זה שכדי לחפש משהו עדיף לחפש משהו אחר ואז פתאם במקרה אחרי שכמעט שכחנו וכמעט ויתרנו או באמת ויתרנו, פתאם מוצאים את אותו דבר ראשון שחיפשנו. אז חשבתי להתעודד בזה, להתעסק במשהו אחר מאד מאד
מבאר מקורותי אשאב אמון
"הדברים שאני מביאה שאובים ממעיינות..." ממשיכה פה את הדיון מהדף: נפש פצועה לאחר הפלה, מקווה שדייקתי בשם. אשמח להמשיך את הדיון כאן, ברשותך.
אני אוהבת את הרעיון שהתורה משולה למים, זה נותן לי תקווה שאפילו כלי שכמותי יכול להכילה, כרגע אני מכניסת אורחים מהססת למדי, מגישה את ידי לצקת בהן מעט מים, מעט תורה, לוגמת בלגימות קטנות ומדודות.
תודה על זמנך ותודה שאת מציינת מתוך מה הדברים שאובים, גם לי אין עניין כרגע לפתוח בדיון על שם הדרך אלא על נקודות האור שאת מעלה.
ברשותך אעזר בך כחוט ואאסוף לי עוד חוטים נפלאים כמותך כדי לטוות לי יריעה שבתוכה אוכל לשזור עצמי ולהרגיש בנח, טיפין טיפין.
אני אוהבת את הרעיון שהתורה משולה למים, זה נותן לי תקווה שאפילו כלי שכמותי יכול להכילה, כרגע אני מכניסת אורחים מהססת למדי, מגישה את ידי לצקת בהן מעט מים, מעט תורה, לוגמת בלגימות קטנות ומדודות.
תודה על זמנך ותודה שאת מציינת מתוך מה הדברים שאובים, גם לי אין עניין כרגע לפתוח בדיון על שם הדרך אלא על נקודות האור שאת מעלה.
ברשותך אעזר בך כחוט ואאסוף לי עוד חוטים נפלאים כמותך כדי לטוות לי יריעה שבתוכה אוכל לשזור עצמי ולהרגיש בנח, טיפין טיפין.
-
- הצטרפות: 20 ספטמבר 2006, 12:27
מבאר מקורותי אשאב אמון
ריגשת אותי עכשיו
ריגשת אותי עכשיו
מבאר מקורותי אשאב אמון
אשמח לתקשר איתך בערוץ פרטי יותר...
מבאר מקורותי אשאב אמון
רוצה לכתוב לי את המייל שלך?
מבאר מקורותי אשאב אמון
newblog newyaer@walla.com
@}
@}
מבאר מקורותי אשאב אמון
אמון ואמונה לא חד הם.
צהובון "אי אפשר להשפיע, מבלי הנכונות להיות מושפע"
צהובון "אי אפשר להשפיע, מבלי הנכונות להיות מושפע"
מבאר מקורותי אשאב אמון
ג. תודה על הדיוק, אשמח לפירוט והמשך הבנות לגבי אמון ואמונה. וגם לגבי הצהובון בבקשה.