קשה לי לכתוב, מתביישת במה שעובר לי בראש, אני מנסה לומר לעצמי שזה בסדר להרגיש את מה שאני מרגישה וחווה עכשיו.
אז הנה אוזרת אומץ - אני בהריון ראשון. ממש בהתחלה, שבוע 10 ויש לי המון חרדות ופחדים.
ההחלטה להריון הבשילה במהלך יותר מחצי שנה, הרגשתי שזה הדבר שאני הכי רוצה בחיים, שאני בשלה, מוכנה, רוצה כל כך להיות אמא. בן זוגי יותר חשש, לקחנו יחד את הזמן, ולפני כמה חודשים התחלנו לנסות.
ומאז שאני בהריון, נכון שישנם גם רגעי שמחה ופליאה ( נקלטתי מהר יחסית ), אבל אני חווה המון חרדות ופחדים ומסתבר שגם ספקות.
ואני לא מבינה איך דבר שכ"כ רציתי וכמהתי אליו מעורר בי עכשיו בעיקר פחדים. לפעמים אני לא מבינה למה רציתי את זה בכלל , וכ"כ קשה לי לרשום ולהודות בזה

פיסית אני מרגישה די טוב רק עיפות נוראית שגורמת לי לחוש סוג של מוגבלות, מעין חוסר אונים כשבשעה 10 אני נופלת למיטה ( רגילה להיות מאד פעלתנית והחיים שלי עמוסים בדברים שאני אוהבת ). אתמול פשוט הרגשתי שאני נשברת, שאני לא מסוגלת עם העיפות, שאין לי סבלנות להריון, לבכי, לשינויי מצבי הרוח, לחוסר השליטה, לפחדים מהבדיקות עד שיודעים שהכל בסדר עד כמה שאפשר...הכל הציף אותי. והכי נורא זה הספקות, פתאום באמת לא הבנתי למה אני צריכה ילד, למה אני רוצה, מה רע לי בחיי כפי שהם. כאילו וכל התחושות שליוו אותי לפני ההריון והכמיהה העצומה- נעלמו.
וההבנה שהעיפות הזאת ברורה ויש לה סיבה עכשיו , אבל גם להיות אמא זה להיות עיפה הרבה, ואיך אעמוד בזה בכלל, העיפות מוציאה ממני סוג של יאוש.
אני מקווה שאני ברורה במה שאני רושמת, מאד אשמח לתגובות..