ללדת בבית הקו החם
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
- דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*
ללדת בבית הקו החם
לא שידוע לי. אם את רוצה לדבר, את יכולה לשלוח מייל אלי srebronit / yahoo.com או לאחד המיילים שמופיעים פה למעלה של נשים שהציעו, או אולי לשאול ב{{}}ככר השוק{{}}. אני ילדתי לידה שניה בבית (בקראוון), במים, עם שרהל'ה.
הריון נעים @}
הריון נעים @}
ללדת בבית הקו החם
כבר כתבתי ב"באופן" את קריאתי אבל למרבה הצער שכחתי היכן כתבתי......(טפשת ההריון טרם עזבה אותי...) אז עכשיו אני כותבת שוב (ורושמת איפה כתבתי.... (-: ) ילדתי את בני הבכור לפני כ-8 חודשים בבית וכשביקשתי מענק לידה סירבו לי. ביקשתי סיוע משפטי מהמדינה ונקבע לי דיון מול שופטת ב-25 בנובמבר. אני שדרנית רדיו ומעוניינת לעשות מן הדיון הזה עניין ציבורי ומתוקשר. מנסה לתפוס את "נשים קוראות ללדת" בטלפון 09-8665686 מזה כשבועיים או יותר ולא מצליחה. מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי ליצור קשר עם מישהי מ "קוראות" או לתת לי מידע מועיל בעניינן.
אם יש צורך, מס' הטלפון שלי - 052-3986528 - גלית.
אם יש צורך, מס' הטלפון שלי - 052-3986528 - גלית.
ללדת בבית הקו החם
קיבלתי את כל הטלפונים הרלוונטים. עדיין...מי שמעוניינת להצטרף ולהתארגן כקבוצה - מוזמנת להתקשר.
-
- הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*
ללדת בבית הקו החם
`לידה ראשונה בבית עם שרה'לה, בבריכה. היה מעולה! אשמח להמליץ ולספר- מס. טלפון בדף בית.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
ללדת בבית הקו החם
לידת בית ראשונה עם רונית קופליס, לידה שניה מתוכננת איתה גם כן. אשמח להמליץ ולשתף במייל [email protected]' ובטלפון למי שתרצה שתפנה דרך המייל.
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2010, 20:30
- דף אישי: הדף האישי של אלינור_בבית*
ללדת בבית הקו החם
לידה שניה בבית עם טובה קרני ועופרית.
050-4755382
050-4755382
ללדת בבית הקו החם
שלום לכולן.
מישהי יודעת אולי איך מקבלים המלצות מנשים שילדו עם אילנה שמש, או אולי מאזור המרכז רבתי?
המיילים של @bigfoot לא עובדים יותר.
תודה ןיום נפלא לכולנו.
מישהי יודעת אולי איך מקבלים המלצות מנשים שילדו עם אילנה שמש, או אולי מאזור המרכז רבתי?
המיילים של @bigfoot לא עובדים יותר.
תודה ןיום נפלא לכולנו.
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
ללדת בבית הקו החם
דף מגניב:-)
אשמח גם אם אוכל לעזור.
שתי לידות עם ברברה. ראשונה בקראוון (לא הספקנו לנפח את הבריכה) שניה היא הגיעה להוציא אותו:-) מרוצים מאוד ובעז"ה בדרך לעוד לידה איתה
reutlevana בגמייל
אשמח גם אם אוכל לעזור.
שתי לידות עם ברברה. ראשונה בקראוון (לא הספקנו לנפח את הבריכה) שניה היא הגיעה להוציא אותו:-) מרוצים מאוד ובעז"ה בדרך לעוד לידה איתה
reutlevana בגמייל
-
- הצטרפות: 25 פברואר 2008, 21:44
- דף אישי: הדף האישי של לבנה_במילואה*
-
ללדת בבית הקו החם
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
בס"ד
לידה שניה בצימר של אילנה שמש, במים
hileni.zabari בג'מייל
אשמח מאוד לעזור!
בס"ד
לידה שניה בצימר של אילנה שמש, במים
hileni.zabari בג'מייל
אשמח מאוד לעזור!
-
ללדת בבית הקו החם
לידה ראשונה בבית חולים (דווקא לא טראומטית במובן הנפוץ של המילה), לידה שניה בבית עם ולידה שלישית תוכננה בבית אך נגמרה בבית חולים (ממש בטוב...)
אשמח לשתף,
[email protected]
אשמח לשתף,
[email protected]