לידת בית רחוק מבית חולים
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
לידת בית רחוק מבית חולים
בעיני הבחינה צריכה להיות מה טוב לכם ומה באפשרותכם ולא מי מרוויח מה. יש מרכז שעתיד להיפתח בלינאדו שקשה לדעת איך יראה כיוון שעודו בבניה ומיועד לסוף פברואר. יש לידה טבעית בליס באווירה ביתית.
יחידת דיור יכול להיות נפלא. אגב, האם ניתן לקחת אמבולנס בכוננות או שאין זה מספיק?
יחידת דיור יכול להיות נפלא. אגב, האם ניתן לקחת אמבולנס בכוננות או שאין זה מספיק?
לידת בית רחוק מבית חולים
דיברתי עם זוגתך בטלפון. אני עדיין חושבת שהאופציה של לידה עם המיילדת שאתם נמצאים איתה בקשר בצימרים של אילנה היא האופציה הכי פשוטה. אני שמה לב שאתם קצת מסתבכים עם עצמכם וכל זה חודשיים לפני לידה. ד' צריכה להיות עכשיו במקום רגוע,שקט. בלי סערות. עוד אפשרות היא להסתכל בעיתונים יש הרבה צימרים קטנים כיול שנקראים "פינות מסתור לאוהבים" וכד'. אתם יכולים להזמין אחד כזה וללדת שם עם המיילדת שבחרתם. ולמה דווקא קרוב לקפלן? יש גם את אסף הרופא.
חוץ מזה...אני ואתה יודעים שביישוב שלנו ילדו נשים בבית ולא קרה כלום.גם המרחק בנסיעה מהירה הוא לא לפחות שעה. הוא חצי שעה(ואני העדות לכך). וגם,אפשר להתחיל לידה עם מיילדת בבית וממש לקראת הסוף לעבור לבית החולים. נ' מהחווה עשתה זאת,למשל. אם יולדת מגיעה לבית חולים ממקום שקט ומרוכז,לקראת סוף הלידה,מלווה במיילדת תומכת,אין סיבה שמשהו יפריע לה. לגבי מה קורה אחרי זה-אני אשמח מאד לשוחח עם ד' שוב. בסורוקה אפשר להיות עם התינוק בביות מלא ואם מתעקשים-לא לוקחים אותו לשום מקום. הכל שאלה של על כמה מסמכי וויתור אתה מוכן לחתום. מה שאני מנסה לומר זה שרבות הן נשות הנגב שנבחנות בלידת בית ועוברות בהצלחה (-:
חוץ מזה...אני ואתה יודעים שביישוב שלנו ילדו נשים בבית ולא קרה כלום.גם המרחק בנסיעה מהירה הוא לא לפחות שעה. הוא חצי שעה(ואני העדות לכך). וגם,אפשר להתחיל לידה עם מיילדת בבית וממש לקראת הסוף לעבור לבית החולים. נ' מהחווה עשתה זאת,למשל. אם יולדת מגיעה לבית חולים ממקום שקט ומרוכז,לקראת סוף הלידה,מלווה במיילדת תומכת,אין סיבה שמשהו יפריע לה. לגבי מה קורה אחרי זה-אני אשמח מאד לשוחח עם ד' שוב. בסורוקה אפשר להיות עם התינוק בביות מלא ואם מתעקשים-לא לוקחים אותו לשום מקום. הכל שאלה של על כמה מסמכי וויתור אתה מוכן לחתום. מה שאני מנסה לומר זה שרבות הן נשות הנגב שנבחנות בלידת בית ועוברות בהצלחה (-:
-
- הצטרפות: 03 ינואר 2005, 01:40
לידת בית רחוק מבית חולים
מממ, לניאדו רחוק עוד יותר, גם אם זול יותר...
( ואני מתכוון לשלם ברצון עלות יולדת ביתית / מרכז לידה, העיקר שנרגיש בטוחים. יצאה לי שם איזו מחאונת קטנטונת על כך שלרבות אין את הכסף ללדת כך. אין להן את האפשרות לבחור במה שמרכז לידה מציע כי ההנהלה החליטה שאם כבר מקימים מרכז ללידה טבעית אז, נו, שהפסיכים ישלמו ) .> : (
בת ההרים, מסכים לגבי פשטות ונגישות השימוש בצימר של אילנה שמש.
אם יסתדר ביחידת דיור, מה טוב. זה אכן יאפשר לבלות שם סופ"ש כדי להתאקלם. הגיע עידן פוסט-"פינות מסתור לאוהבים": פינות המסתור ללידה ביתית. B&B&B יעני Bed & Breakfast & Birth ...
חוצמזה נראה לי שלהגיע מביתנו אל פתח מיון יולדות בבאר שבע בחצי שעה , מסוכן לנו הרבה הרבה יותר מהאפשרות של סיבוך לידה. ומה עם שיירות של מכוניות אחרי משאיות? גשם? והכניסה לבאר שבע? חצי שעה זה גם נהג פורמולה 1 על ההגה וגם שעה שלוש בבוקר. ומה עם גמלים על הכביש ? - נדמה לי או שאני נהיה היסטרי? : - 0
( ואני מתכוון לשלם ברצון עלות יולדת ביתית / מרכז לידה, העיקר שנרגיש בטוחים. יצאה לי שם איזו מחאונת קטנטונת על כך שלרבות אין את הכסף ללדת כך. אין להן את האפשרות לבחור במה שמרכז לידה מציע כי ההנהלה החליטה שאם כבר מקימים מרכז ללידה טבעית אז, נו, שהפסיכים ישלמו ) .> : (
בת ההרים, מסכים לגבי פשטות ונגישות השימוש בצימר של אילנה שמש.
אם יסתדר ביחידת דיור, מה טוב. זה אכן יאפשר לבלות שם סופ"ש כדי להתאקלם. הגיע עידן פוסט-"פינות מסתור לאוהבים": פינות המסתור ללידה ביתית. B&B&B יעני Bed & Breakfast & Birth ...
חוצמזה נראה לי שלהגיע מביתנו אל פתח מיון יולדות בבאר שבע בחצי שעה , מסוכן לנו הרבה הרבה יותר מהאפשרות של סיבוך לידה. ומה עם שיירות של מכוניות אחרי משאיות? גשם? והכניסה לבאר שבע? חצי שעה זה גם נהג פורמולה 1 על ההגה וגם שעה שלוש בבוקר. ומה עם גמלים על הכביש ? - נדמה לי או שאני נהיה היסטרי? : - 0
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
לידת בית רחוק מבית חולים
אפשר לדהור לבית החולים על גב גמל. (-;
(מכירה מישהי שמבחינתה כל מה שמדרום לגדרה זה מדבר עם גמלים.)
(מכירה מישהי שמבחינתה כל מה שמדרום לגדרה זה מדבר עם גמלים.)
לידת בית רחוק מבית חולים
פינות המסתור ללידה ביתית. B&B&B יעני Bed & Breakfast & Birth
(-:
(-:
-
לידת בית רחוק מבית חולים
מישהו יכול לעדכן מה בסוף עשו הזוג הדרומי?
לידת בית רחוק מבית חולים
כן. הזוג הדרומי הם צוויליך ואשתו המקסימה. בסוף הם ילדו אצל אילנה עם מיכל ב. בלידה טובה
-
לידת בית רחוק מבית חולים
מזל טוב@}
לידת בית רחוק מבית חולים
אנחנו ילדנו בבית ברמת הגולן מרחק של שעה מבית חולים. ולא היתה לנו התלבטות אפילו לרגע אחד לגבי המרחק
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
לידת בית רחוק מבית חולים
בנגב תיבחן היולדת הביתית?
אנחנו ילדנו אצל אילנה שמש בצימר לפני 3 שנים כאשר גרנו בירוחם והיא לא היתה מוכנה לבוא אלינו מפאת המרחק מבית החולים, ומתכננים את ביקורנו הבא אצלה בימים הקרובים, עם לידה שניה - הפעם מגיעים מניצנה.
היו לנו התלבטויות דומת בזמנו, והגענו למסקנה שללדת אצל אילנה זה הפתרון עבורנו, וזה עבד נהדר.נכון להיום אני אפילו מעדיפה את זה על ללדת בבית.
ממליצה בשביל שלוות הנפש...
אנחנו ילדנו אצל אילנה שמש בצימר לפני 3 שנים כאשר גרנו בירוחם והיא לא היתה מוכנה לבוא אלינו מפאת המרחק מבית החולים, ומתכננים את ביקורנו הבא אצלה בימים הקרובים, עם לידה שניה - הפעם מגיעים מניצנה.
היו לנו התלבטויות דומת בזמנו, והגענו למסקנה שללדת אצל אילנה זה הפתרון עבורנו, וזה עבד נהדר.נכון להיום אני אפילו מעדיפה את זה על ללדת בבית.
ממליצה בשביל שלוות הנפש...
-
- הצטרפות: 27 פברואר 2005, 16:31
לידת בית רחוק מבית חולים
שמרית, קודם כל מזל טוב @}
מעניין אותי מאיפה אתם? גם אנחנו ילדנו בבית לפני 9 חודשים (היום, למעשה 9 חודשים ושעתיים...), גם לידה ראשונה,
אנחנו מדרום הגולן, נשמח להכיר, או אם אתם זקוקים לעזרה...
מעניין אותי מאיפה אתם? גם אנחנו ילדנו בבית לפני 9 חודשים (היום, למעשה 9 חודשים ושעתיים...), גם לידה ראשונה,
אנחנו מדרום הגולן, נשמח להכיר, או אם אתם זקוקים לעזרה...
לידת בית רחוק מבית חולים
ענן,זה מה שהם עשו בסוף. לפני יותר משנה (-:
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
לידת בית רחוק מבית חולים
בת הרים
ואללה את צודקת!
תחושת הזמן שלי כנראה מתפוגגת בימים אלה....
ואללה את צודקת!
תחושת הזמן שלי כנראה מתפוגגת בימים אלה....
לידת בית רחוק מבית חולים
וואיי וואיי,
באמת ילדנו בסוף עם מיכל ב. המקסימה אבל לא אצל אילנה אלא בכפ"ס אצל אחותה של הצוויליכית ובמרחק נוח מהרחוב הראשי. ריחפתי לאורכו כשיצאתי לקנות עוד מכנסיים בגודל מגוחך עם פילונים או משהו כזה. ריחפתי עם חיוך דבילי ותירגלתי את המשפט המנצח "הבוקר נהייתי אבא" כ-17 פעמים.
זכינו שיכולנו ללדת בחיק משפחה עם תמיכה ופרטיות באיזון נכון. נשארנו שם שבוע לפני שחזרנו לגמלים...
באמת ילדנו בסוף עם מיכל ב. המקסימה אבל לא אצל אילנה אלא בכפ"ס אצל אחותה של הצוויליכית ובמרחק נוח מהרחוב הראשי. ריחפתי לאורכו כשיצאתי לקנות עוד מכנסיים בגודל מגוחך עם פילונים או משהו כזה. ריחפתי עם חיוך דבילי ותירגלתי את המשפט המנצח "הבוקר נהייתי אבא" כ-17 פעמים.
זכינו שיכולנו ללדת בחיק משפחה עם תמיכה ופרטיות באיזון נכון. נשארנו שם שבוע לפני שחזרנו לגמלים...
לידת בית רחוק מבית חולים
חשבתי שהלידה היתה בצימר לפי התכנון הראשוני. מתנצלת על ההטעייה. בסוף יצא לכם אפילו יותר טוב!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
לידת בית רחוק מבית חולים
סלחו לי על הפרקטיות אבל כמה עולה להזמין מילדת הביתה
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
לידת בית רחוק מבית חולים
משהו כמו 1000 דולר. תלוי במילדת, וכל אחת מחלקת את התשלום אחרת - גלובלי או פר שירות.
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 22:53
לידת בית רחוק מבית חולים
שלום לכולם!
הריון שלישי אחרי שני הריונות תקינים ולידות בית חולים שגרמו לי להבין שבפעם הבאה אני רוצה בבית.
הדבר היחיד שעוצר אותי הוא המרחק לבית החולים הקרוב- שעה וחצי נסיעה. מניחה שבאמבולנס יהיה קצת פחות אבל לא הרבה פחות (תנאי שטח קצת קשים).
כמה שאני מאמינה בעצמי ורוצה מאוד מאוד, זה החשש היחיד שעלול לשבור אותי.
נראה לכם שיקול רציני?
האם מיילדת בכלל תסכים לילד אותי בתנאי כזה ?
הריון שלישי אחרי שני הריונות תקינים ולידות בית חולים שגרמו לי להבין שבפעם הבאה אני רוצה בבית.
הדבר היחיד שעוצר אותי הוא המרחק לבית החולים הקרוב- שעה וחצי נסיעה. מניחה שבאמבולנס יהיה קצת פחות אבל לא הרבה פחות (תנאי שטח קצת קשים).
כמה שאני מאמינה בעצמי ורוצה מאוד מאוד, זה החשש היחיד שעלול לשבור אותי.
נראה לכם שיקול רציני?
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2003, 11:13
- דף אישי: הדף האישי של תזמורת_הים*
לידת בית רחוק מבית חולים
נראה לכם שיקול רציני?
לי כן, אבל את זו שצריכה להחליט...
לא מיילדות אמה"י (ככל הידוע לי הנהלים שלהן מגדירים מרחק של חצי שעה לכל היותר, בכל אופן כדאי לשאול מישהי מהן ישירות). יש מיילדות שלא שייכות לאמה"י וזה תלוי אך ורק בשיקול דעתן האישי.
לא חייבים לוותר לגמרי על לידת בית בגלל זה. יש את הצימר של אילנה שמש שנמצא כמה דקות מבי"ח, ומיועד (גם) לנשים שביתן רחוק מדי מבית החולים.
לי כן, אבל את זו שצריכה להחליט...
לא מיילדות אמה"י (ככל הידוע לי הנהלים שלהן מגדירים מרחק של חצי שעה לכל היותר, בכל אופן כדאי לשאול מישהי מהן ישירות). יש מיילדות שלא שייכות לאמה"י וזה תלוי אך ורק בשיקול דעתן האישי.
לא חייבים לוותר לגמרי על לידת בית בגלל זה. יש את הצימר של אילנה שמש שנמצא כמה דקות מבי"ח, ומיועד (גם) לנשים שביתן רחוק מדי מבית החולים.
לידת בית רחוק מבית חולים
נסי את רונית קופליס - מיילדת בית
טלפון- 0528-491616
אני מאמינה שהיא תוכל ליעץ לך,
אם לא לעזור לך ללדת.
לידה פשוטה שתהיה, מלאה באהבה.
אומה
טלפון- 0528-491616
אני מאמינה שהיא תוכל ליעץ לך,
אם לא לעזור לך ללדת.
לידה פשוטה שתהיה, מלאה באהבה.
אומה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
לידת בית רחוק מבית חולים
אפשר גם לפנות לנעמי נואהמקבוץ כברי היא פתחה קליניקה למעקב הריון וטפול הוליסטי ואפשר לשהות ב"ציר להורות" גם מספר ימים אחרי הלידה ולנוח כמו שצריך.0544-795241
לידת בית רחוק מבית חולים
אני גרה במרחק של 45 דק' נסיעה מסורוקה. דיברתי עם נהג אמבולנס שאני מכירה וביקשתי שיהיה ליד הבית בחצי שעה הקריטית (לפי המיילדת שלי) שבה התינוק יוצא. הוא אמר שאסור לו לאבטח לידות בית לפי החוק. מה עושים???
לידת בית רחוק מבית חולים
מזמינים שירותי אמבולנס פרטי.
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 21:56
- דף אישי: הדף האישי של עולם_קטן*
לידת בית רחוק מבית חולים
לא מובן לי למה את זקוקה לאמבולנס שיהיה שם?
עוד לא יצא לי לשמוע על לידת בית שנתקעה ונזקקו לאמבולנס,
אנחנו גרים שעה מבי"ח וילדנו פעמיים בבית, נכון שלפני הלידה הראשונה עלו קצת חששות בהריון מהמרחק.
אבל אולי את צריכה לעבוד עם עצמך, לשאול את עצמך מדוע את חוששת (מה גורם לך להרגיש שאת זקוקה לאמבולנס צמוד),
אחרי הכל יש לך הריון תקין ונורמאלי (הלא כן?), ולמיילדת יש נסיון רב באיתור התחלה של מצב מצוקה אם יהיה (וזה לא שכיח שיש מצוקה - ועוד כזו של חרום אמבולנס...), והמיילדת מביאה גם ציוד חרום בסיסי (חמצן, עירוי וכו', שלרוב לא מוצאים בו שימוש כלל...).
אם את חשה שלמה עם לידה בבית תני לעצמך קצת קרדיט (ולאלפי שנות אבולוציה של לידות בריאות ותקינות), הגוף שלך יודע מה לעשות, האם את מרגישה שלמה עם נפשך?
עוד לא יצא לי לשמוע על לידת בית שנתקעה ונזקקו לאמבולנס,
אנחנו גרים שעה מבי"ח וילדנו פעמיים בבית, נכון שלפני הלידה הראשונה עלו קצת חששות בהריון מהמרחק.
אבל אולי את צריכה לעבוד עם עצמך, לשאול את עצמך מדוע את חוששת (מה גורם לך להרגיש שאת זקוקה לאמבולנס צמוד),
אחרי הכל יש לך הריון תקין ונורמאלי (הלא כן?), ולמיילדת יש נסיון רב באיתור התחלה של מצב מצוקה אם יהיה (וזה לא שכיח שיש מצוקה - ועוד כזו של חרום אמבולנס...), והמיילדת מביאה גם ציוד חרום בסיסי (חמצן, עירוי וכו', שלרוב לא מוצאים בו שימוש כלל...).
אם את חשה שלמה עם לידה בבית תני לעצמך קצת קרדיט (ולאלפי שנות אבולוציה של לידות בריאות ותקינות), הגוף שלך יודע מה לעשות, האם את מרגישה שלמה עם נפשך?