לכל המשתתפות כאן. מחזקת אתכן (ואותי) במצב הביש החדש והקשה הזה אצלכן בארץ.
מרגישה עצובה נורא. הכתיבה והקריאה באתר כאן משמשת לי קצת נחמה. "כאילו" אלו הצרות שלי. התחלתי לקרוא כאן,
ופתאום חשבתי בעצם מה הטעם? מי בכלל מתענין בדיאטה מטופשת בזמנים כאלה. בסוף החלטתי לכתוב קצת בכל זאת.
בגלל התחושה הזאת שלפני שהדף עולה, אני מרגישה בי אהבה כזאת לבנות פה. כאילו התחושות כאן הן מעבר לכל מצב... מוזר, אבל לי זה נכון. אז אני משאירה את הדברים כמו שהם, לכאורה...
(מאמאמא, ברוכה הבאה.
מאוד
מאוד מכירה את ה"ממחר" הזה.. מה שעוזר לדעתי מאוד, הוא פשוט לקרוא ולהבין טוב את העיקר בדיאטה הזו, שהיא די פשוטה סה"כ.
ולצייד את מטבחך בהתאם.. כדי שלא יהיה תירוץ או ויתור, טוב אין לי פה כלום וכו וכו..
למשל, מניסיוני הצנוע: הצטיידי לך בגבינות. בארץ המבחר הוא מדהים וכל כך לא מוגבל. בולגרית טעימה, להוסיף לסלט, קוטגים, גבינות רכות למלא פלפל ככה על הבוקר.. קטניות מיובשות נחמדות כמו- חומוסים, עדשים לנזיד, אפונה חצויה, קינואה לסלט מדליק כמו טאבולה.
מה עוד? בשר! אם את אוכלת, את ממש יכולה לחגוג יפה. דגים! טונה, דגים בתנור.
העלימי מעל פנייך את התפוחי אדמה האלה. אני לא נגעתי בהם כבר 3 חודשים... למרות השבירה שלי של הזמן האחרון.
ירקות רבים ומגוונים והרבה עלים ירוקים. שדרגי לך כל סלט ותבשיל עם כוסברה עסיסית או פטרוזיליה טריה. כמה שזה עוזר.
ותמיד אמרי לעצמך כל הענין נמשך כולה שבועיים! אחר כך נראה. ואת תראי כמה שזה מחזיק.
מתחילים להימנע מהמתוקים מרצונינו החופשי..וגם הבצקים כבר לא מה שהיה פעם...)
המון בהצלחה. מה שלומכן בפרט ובכלל? ספרו ושתפו, גם אם לא קשור...
![3> |L|](./images/smilies/heart.gif)
גמד.