להיות כאן ועכשיו לקראת לידה

גילה_בהווה*
הצטרפות: 29 מאי 2010, 09:49
דף אישי: הדף האישי של גילה_בהווה*

שליחה על ידי גילה_בהווה* »

אני לקראת לידה - מסיימת שבוע 28.
מתוחה בין הרצון להתכונן לבין הרצון לחוות את הרגע...
אני תופסת את עצמי בלחץ מאוד גדול ובפחד וחוסר שקט, והם כולם מאוד מתחת לפני השטח... מה שמקשה על ההתמודדות איתם...
הילד עוד לא התהפך. מה שמאוד מערער את הבטחונות הקטנים שיש. למשל - איפה אלד - אם הוא יתהפך אני רוצה ללדת במרכז לידה טבעי בלניאדו. אם לא - בביילינסון יש סיכוי ללידת עכוז ווגינלית. ואולי זה בכלל יהיה קיסרי...
מצד שני אני רוצה לחוות את ההווה ולא להתעסק כל הזמן במה שעוד לא קרה... רוצה לקבל את המציאות כמות שהיא ולהאמין באמת שהכל לטובה...להנות מהזמן הזה של סוף ההריון - לפנק את עצמי, לנוח, לעשות מדיטציה... ואני מאוד מתקשה לעשות את זה בגלל הלחץ...
גילה_בהווה*

יש שיפור...
אתמול בערב, אחרי שבכיתי קצת ודיברתי קצת נרגעתי.
ואז פינקתי את עצמי באמבטיה עם מוזיקה ושמנים נעימים במבער. אח"כ קצת עיסוי לבטן עם שמן, עמידות ראש וכתפיים, תה פטל. קצת כדור ולישון. היה מצויין! בנוסף, בעקבות קריאה ב להתכונן ללדת, מכלול ה כתבה על אמרות חיוביות שעוזרות. אז כתבתי לי הכל לטובה בעפרונות צבעוניים. נהנתי מהעשיה ולאחר מכן חייכתי בכל פעם שהסתכלתי על הדף. אני חושבת שאכין לי עוד אמרות כאלה שיחלחלו לי לתודעה.

היום הלכתי לים! היה מצויין (:
קרן_שמש_מאוחרת*
הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*

שליחה על ידי קרן_שמש_מאוחרת* »

הי גילה,

אנחנו באותה סירה ובאותו שבוע, גרמת לי להתקף לב קטן כשכתבת שאת לקראת לידה ואז ראיתי באיזה שבוע את (כנראה אני עדיין בהכחשה :-)).
הדברים שאתה עושה עבור עצמך נשמעים לי אחלה. מאחלת לך המשך הריון קל ונעים ולידה כמו שאת רוצה. קרן
גילה_בהווה*

קרן,
גם את עוד מנסה להתהפך? מה התכניות שלך בנושא?
גילה_בהווה*

הלכתי למישהי שמטפלת באייפק, כדי שתדבר עם העובר שלי ותשאל אותו על תכניות ההתהפכות שלו...
זה נשמע הזוי...
אבל להאמין לזה שהוא אומר לה שהוא עוד יתהפך בעצמו, להמשיך עם הדיקור, לא ללכת להיפוך הרבה יותר מתאים לי מלהאמין לרופא שאומר שאולי כדאי היפוך כי כבר מאוד מאוחר ביחס לתאריך הלידה המשוער...
אז אני מאמינה. וזה כל כך משחרר ומרגיע!
היא עשתה לי גם טיפול בדימיון מודרך על הלידה וזאת הייתה חוויה מדהימה! עכשיו אני מרגישה שלמרות שזו לידה ראשונה אני כבר יודעת לקראת מה אני הולכת כי חוויתי את זה בטיפול. עבדנו ככה על פחדים שיש לי וזה מאוד עזר.
אז אני בהחלט לוקחת את הזמן ברוגע - הלכתי לים, הסתפרתי, מחר אני מסדרת את החדר עם חברה. נהנת מהזמן הזה...
סומכת על הקטנטן שיתהפך כשיהיה מוכן וסומכת על הגוף שלי שעד עכשיו לא איכזב בהריון...
יוטי_בעיר*
הצטרפות: 05 אפריל 2009, 21:21
דף אישי: הדף האישי של יוטי_בעיר*

שליחה על ידי יוטי_בעיר* »

גם בלניאדו אפשר ללדת לידת עכוז, עד כמה שאני יודעת.

אבל לפני זה, יש נקודת דיקור בכף הרגל שמזיזה מאד את העובר ויכולה להפוך אותו. תמצאי לך מדקר מבין שידקור אותה ("ברח" לי איזו נקודה זאת בדיוק, אני יכולה לחפש אבל מדקר סיני בטוח ידע על מה אני מדברת).
בהצלחה.

(אני שבוע 29 :-) )
גילה_בהווה*

התקשרתי ללניאדו, אמרו במפורש - תקבעי תור לקיסרי... אין מצב...
אני בעצמי מדקרת... אז אני עושה לעצמי דיקור. המקום הוא ליד הציפורן בזרת. באייפק העובר אמר להמשיך עם הדיקור וכך אני עושה (:
היום היה עוד יום הכנה נפלא! ניקיתי וסידרתי את החדר, עשיתי עיסוי פירנאום (לא פשוט לי הדבר הזה...), עשיתי תיקוני תפירה וזמן איכות עם חברים!
אני ממש מתחילה להנות מהזנן הזה...
שמחה שהלכתי לטיפול, זה ממש שינה לי את החוויה. אני חושבת שאולי הוא היה צריך לא להתהפך כדי לשלוח אותי לטיפול...
קרן_שמש_מאוחרת*
הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*

שליחה על ידי קרן_שמש_מאוחרת* »

גילה הי,

כשכתבתי לך שאנחנו באותה סירה לא התכוונתי לעניין ההיפוך אבל השבוע הסתבר לי שכן -גם בסירה הזו אני איתך. שבוע הבא אני אצל המטפלת ברפואה סינית שלי ונראה לי שאנסה דיקור אם העוברית שלי לא תואיל בטובה להתהפך בכוחות עצמה. :-) בהצלחה!
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”