כתב העת זמבורה
-
- הצטרפות: 11 אוגוסט 2001, 22:59
- דף אישי: הדף האישי של אורנה_שפרון*
כתב העת זמבורה
תודה, תודה על שהזזתם את שרירי הלחיים השפתיים העיניים ושאר שרירים נידחים שלנו.
מחכים ומצפים.
מחכים ומצפים.
-
- הצטרפות: 23 יולי 2003, 00:57
כתב העת זמבורה
הו, גם את מחכה ומציפה?
אני כל יום מעלה שטויות בחכה ומציף אותן חזרה.
אני כל יום מעלה שטויות בחכה ומציף אותן חזרה.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2003, 12:48
כתב העת זמבורה
אדיוט, היא אומרת שהדף מחכים אותה, ושהיא גרה במצפים.
מינימום הבנת הנקרא !
מינימום הבנת הנקרא !
-
- הצטרפות: 23 יולי 2003, 22:05
כתב העת זמבורה
דבר ראשון - לא לקלל פה, דגנרט.
וגם אתה לא הבנת כלום.
"מצפים" זה ראשי תיבות: "מבעלי צפריר יש מחמאות."
ו"מחכים" זה גם: "ממש חנוכייה כרכובית יש מלמטה."
להזכירכם - אני סוכנת חשאית. אני מבינה.
וגם אתה לא הבנת כלום.
"מצפים" זה ראשי תיבות: "מבעלי צפריר יש מחמאות."
ו"מחכים" זה גם: "ממש חנוכייה כרכובית יש מלמטה."
להזכירכם - אני סוכנת חשאית. אני מבינה.
-
- הצטרפות: 24 יולי 2003, 01:24
כתב העת זמבורה
היו שלום, אנחנו חיינו ביניכם כמו צמח בר.
כתב העת זמבורה
ואותי תמיד שכחו. ניסיתי להיות נחמד - אנסתי, רצחתי, עיניתי.
אבל אף אחד לא שם לב אליי.
אז מה? רק בגלל שאנסתי סלרי חייבים לצחוק עליי? אז הצלחתי לרצוח רק ויטרינה אחת וגם גלדיולה - האינני גבר? האין עליי? היש עליי? ועינויים? לא עשיתי?
עשיתי. פעם. בטח שכן. מניאקים.
אבל אף אחד לא שם לב אליי.
אז מה? רק בגלל שאנסתי סלרי חייבים לצחוק עליי? אז הצלחתי לרצוח רק ויטרינה אחת וגם גלדיולה - האינני גבר? האין עליי? היש עליי? ועינויים? לא עשיתי?
עשיתי. פעם. בטח שכן. מניאקים.
-
- הצטרפות: 25 אפריל 2003, 09:37
- דף אישי: הדף האישי של בועז_חן*
כתב העת זמבורה
עכשיו שגם קיללת הלך עליך!
-
- הצטרפות: 24 יולי 2003, 10:25
כתב העת זמבורה
יו! צ'מעו קטע!
נכון כאילו אומרים שעודאי וקוסאי ממש מתו?
אז זהו - שלא!
מי שמת זה התאומים הנואלים שלהם - תפופאי ושוקופאי!
הארצות-הבריטים טעו! זוהי הטעיית הציבור לדעת!
נכון קטע?
נכון כאילו אומרים שעודאי וקוסאי ממש מתו?
אז זהו - שלא!
מי שמת זה התאומים הנואלים שלהם - תפופאי ושוקופאי!
הארצות-הבריטים טעו! זוהי הטעיית הציבור לדעת!
נכון קטע?
-
- הצטרפות: 15 אוקטובר 2001, 14:57
- דף אישי: הדף האישי של שירי_בן_דב*
כתב העת זמבורה
התיאטרון הלאומי העירקי לילדים מרכין ראש לזכרם של האחים עודאי וקוסאי חוסיין, בחייהם ובמותם לא נפרדו. ממש רגע לפני הכיבוש האמריקני הם עמדו לככב בהפקה חדשה של "הנזל וגרטל", מבית היוצר של תיאטרוננו.
הרבה אינם מודעים עד כמה עודד קוסאי את נושא ההנקה בעירק. רק על כך מגיעות לו כמה נקודות זכות.
הרבה אינם מודעים עד כמה עודד קוסאי את נושא ההנקה בעירק. רק על כך מגיעות לו כמה נקודות זכות.
-
- הצטרפות: 24 יולי 2003, 22:03
כתב העת זמבורה
אני לא נושא שום הנקה בעיראק.
לא נושא כלום. למה סתם לטפול?
מקסימום, אם כבר, אולי, אני נושא עמי את צער השתיקה.
<עובדה. לא כתבתי אף פעם ב"באופן". שתיקה כהודאה.>
לא נושא כלום. למה סתם לטפול?
מקסימום, אם כבר, אולי, אני נושא עמי את צער השתיקה.
<עובדה. לא כתבתי אף פעם ב"באופן". שתיקה כהודאה.>
-
- הצטרפות: 25 יולי 2003, 00:46
כתב העת זמבורה
מה קרה לך? לאן נעלמת?
האם גלשת לך עם מזחלת הדואר (שהתאסלמה יפה בינתיים) להתנחם בחיקה צונן וקמוט הקפלים של סבתו של אלכסיי?
ספר מה נשמע, ספר. ספר איך היה. למה לא שלחת גלויה? ההה ההה?
האם גלשת לך עם מזחלת הדואר (שהתאסלמה יפה בינתיים) להתנחם בחיקה צונן וקמוט הקפלים של סבתו של אלכסיי?
ספר מה נשמע, ספר. ספר איך היה. למה לא שלחת גלויה? ההה ההה?
-
כתב העת זמבורה
עודד קוסאי, האם אתה מקורב לקוסס עודאי?
-
- הצטרפות: 26 יולי 2003, 01:07
כתב העת זמבורה
לא.
הוא לא קרוב שלי
מה פתאום
אני ממשפחת העודאים הוותיקה.
רק סבא של סבא של סבא, לפחות, הבין את האמת הגדולה:
למה לנגן בעוד
אם אפשר ךקסוס אותו.
אני הוא קוסס עודאי ה חמש עשרה
אז קצת כבוד בבקשה!
הוא לא קרוב שלי
מה פתאום
אני ממשפחת העודאים הוותיקה.
רק סבא של סבא של סבא, לפחות, הבין את האמת הגדולה:
למה לנגן בעוד
אם אפשר ךקסוס אותו.
אני הוא קוסס עודאי ה חמש עשרה
אז קצת כבוד בבקשה!
-
- הצטרפות: 26 יולי 2003, 02:30
כתב העת זמבורה
כפיים!
<שמעתי שמדברים על קסֶסוֹת אז באתי. התגעגעתי אז באתי, אני שמח כל כך.>
<שמעתי שמדברים על קסֶסוֹת אז באתי. התגעגעתי אז באתי, אני שמח כל כך.>
-
- הצטרפות: 26 יולי 2003, 17:26
כתב העת זמבורה
צפריר שלום.
שמעתי שאתה נותן עצות טובות לא פחות מהאדמו"ר הרנטגן יעקב יוסף ברדוגו (אח של הרב טפסר ושמאי סמים לא קטן בזכות עצמו וכבודו, נרו יאיר ליפשיץ).
אז רציתי לפנות אליך בבעיה המציקה לי מזה שנים.
אני מטר וחצי, ומה זה מדוכאת מזה. זה נורא מפריע לי. בכל מקום קוראים לי "צ'יקיטיטה". עוד לפני הסדרה.
אני כל כך נמוכה, שאפילו שכשאני עומדת הרגליים שלי לא מגיעות לרצפה.
זה עוד מילא, יכולתי לחיות עם זה, הרי יש מספיק בחורים נמוכים שלידי הם דווקא מרגישים תותחים. הנה, שנה שעברה יצאתי עם דני סנדרסון, ולפני זה היה לי רומן מה זה סוער עם יצחק שמיר. היה מותק של בן אדם. אבל נפרדנו על רקע חילוקי דיעות אידיאולוגים. מה זאת אומרת? זה שאני בדיחי אומר שאין לי אינטליגנציה רגשית מוח שמאל? לא אהבתי את כל עניין האצ"ל. אני אוהבת שלום. אני מאלה שמפנים את הלח"י השניה.
אבל מה שהורס אותי לגמרי, זה שאני כל הזמן שומעת כל מיני עצות מאנשים וגופים שונים שרוצים להעלות אותי. את המורל, זאת אומרת, וזה מעליב.
מה לעשות?
למה החברה לא יכולה לקבל אותי כמו שאני? מה קרה, השלום לא מתחיל בתוכי?
בתודה, מורל.
שמעתי שאתה נותן עצות טובות לא פחות מהאדמו"ר הרנטגן יעקב יוסף ברדוגו (אח של הרב טפסר ושמאי סמים לא קטן בזכות עצמו וכבודו, נרו יאיר ליפשיץ).
אז רציתי לפנות אליך בבעיה המציקה לי מזה שנים.
אני מטר וחצי, ומה זה מדוכאת מזה. זה נורא מפריע לי. בכל מקום קוראים לי "צ'יקיטיטה". עוד לפני הסדרה.
אני כל כך נמוכה, שאפילו שכשאני עומדת הרגליים שלי לא מגיעות לרצפה.
זה עוד מילא, יכולתי לחיות עם זה, הרי יש מספיק בחורים נמוכים שלידי הם דווקא מרגישים תותחים. הנה, שנה שעברה יצאתי עם דני סנדרסון, ולפני זה היה לי רומן מה זה סוער עם יצחק שמיר. היה מותק של בן אדם. אבל נפרדנו על רקע חילוקי דיעות אידיאולוגים. מה זאת אומרת? זה שאני בדיחי אומר שאין לי אינטליגנציה רגשית מוח שמאל? לא אהבתי את כל עניין האצ"ל. אני אוהבת שלום. אני מאלה שמפנים את הלח"י השניה.
אבל מה שהורס אותי לגמרי, זה שאני כל הזמן שומעת כל מיני עצות מאנשים וגופים שונים שרוצים להעלות אותי. את המורל, זאת אומרת, וזה מעליב.
מה לעשות?
למה החברה לא יכולה לקבל אותי כמו שאני? מה קרה, השלום לא מתחיל בתוכי?
בתודה, מורל.
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
כתב העת זמבורה
מורל,
דווקא נראה שהחברה מקבל אותך כפי שאת. מאה וחמישים ס"מ בדיוק.
דני סנדרסון זה יפה.
יצחק שמיר, מילא.
הרמת המורל היא מצווה בפני עצמה, ואל תגידי לי שאת לא רוצה שירימו אותך באיזה חמש עשרה עד עשרים ס"מ.
לסיכום.
מורל בעברית זה מוסר, אל תתיסרי יותר מדי זה לא טוב לכליות.
דווקא נראה שהחברה מקבל אותך כפי שאת. מאה וחמישים ס"מ בדיוק.
דני סנדרסון זה יפה.
יצחק שמיר, מילא.
הרמת המורל היא מצווה בפני עצמה, ואל תגידי לי שאת לא רוצה שירימו אותך באיזה חמש עשרה עד עשרים ס"מ.
לסיכום.
מורל בעברית זה מוסר, אל תתיסרי יותר מדי זה לא טוב לכליות.
-
כתב העת זמבורה
צפריר, לא נעים לי להגיד, באמת שלא, הרי אתה כזה מוחזק פה באתר, אבל אני מה זה מאוכזבת מהעצה שלך.
גם הרב המקובל הרנטגן-סריקת-עצמות-הסרת-שיער-לצמיתות-בלייזר יעקב יוסף ברדוגו האח-של אמר לי את אותו דבר.
"הרמת המורל היא מצווה בפני עצמה, ואל תגידי לי שאת לא רוצה שירימו אותך באיזה חמש עשרה עד עשרים ס"מ."
אז מה בעצם אתם אומרים לי?
שאני אמורה לרצות את זה שירימו אותי? זה נשמע לך תקין? מה, אני לא לגיטימית? ואקטואלית? איך אני אמורה להרגיש עכשיו?
אני לא רוצה להישמע פמיניסטית חס וחלילה, שאני דווקא כן עושה שפם ושחי, אבל תגיד אתה, זה לא בדיוק מה שאומרים: "היא רצתה את זה, זה בגלל שהיא התלבשה פרובוקטיבית"?
זה לא בדיוק אותו דבר?
צפריר, חשבתי שאתה שונה, שאתה יותר מחובר בצד הנשי שלך. בצד של המטר וחצי שבך.
אני מאמינה שבכל אחד יש מטר וחצי מתחבא בתוכו. כן. גם באולסי פרי, שהיה שחקן ידוע בתוכנית הטלוויזיה מבט ספורט, שהוא איזה שתי מטר לפחות. גם בו מתחבא מטר וחצי, ורק נשאר לו שארית של עוד חצי.
ולא רק מטר וחצי! גם השלום! בתוכו!
צפריר. אני מה זה מתפלאת. בספר התורה.
נון בית. אני לא מתייסרת. יש לי אבנים בכליות עוד ממיקודם. זה מהאבנית. בעד זה אני צריכה לבלוע טבליות קליה אל אקונומיקה שאוכלות את האבנית. אני פשוט פה באתי אליך לעצה. אבל עכשיו אני מבינה שרק אני ואני בלבדי אצטרך לחיות עם הבעיה שלי, שאפילו ורדה רזיאל לה קוסט לא יכולה לפתור לי אותה.
שנה טובה שתהיה לך ולכל עם ישראל, וד"ש לכל מי שמכיר אותי.
גם הרב המקובל הרנטגן-סריקת-עצמות-הסרת-שיער-לצמיתות-בלייזר יעקב יוסף ברדוגו האח-של אמר לי את אותו דבר.
"הרמת המורל היא מצווה בפני עצמה, ואל תגידי לי שאת לא רוצה שירימו אותך באיזה חמש עשרה עד עשרים ס"מ."
אז מה בעצם אתם אומרים לי?
שאני אמורה לרצות את זה שירימו אותי? זה נשמע לך תקין? מה, אני לא לגיטימית? ואקטואלית? איך אני אמורה להרגיש עכשיו?
אני לא רוצה להישמע פמיניסטית חס וחלילה, שאני דווקא כן עושה שפם ושחי, אבל תגיד אתה, זה לא בדיוק מה שאומרים: "היא רצתה את זה, זה בגלל שהיא התלבשה פרובוקטיבית"?
זה לא בדיוק אותו דבר?
צפריר, חשבתי שאתה שונה, שאתה יותר מחובר בצד הנשי שלך. בצד של המטר וחצי שבך.
אני מאמינה שבכל אחד יש מטר וחצי מתחבא בתוכו. כן. גם באולסי פרי, שהיה שחקן ידוע בתוכנית הטלוויזיה מבט ספורט, שהוא איזה שתי מטר לפחות. גם בו מתחבא מטר וחצי, ורק נשאר לו שארית של עוד חצי.
ולא רק מטר וחצי! גם השלום! בתוכו!
צפריר. אני מה זה מתפלאת. בספר התורה.
נון בית. אני לא מתייסרת. יש לי אבנים בכליות עוד ממיקודם. זה מהאבנית. בעד זה אני צריכה לבלוע טבליות קליה אל אקונומיקה שאוכלות את האבנית. אני פשוט פה באתי אליך לעצה. אבל עכשיו אני מבינה שרק אני ואני בלבדי אצטרך לחיות עם הבעיה שלי, שאפילו ורדה רזיאל לה קוסט לא יכולה לפתור לי אותה.
שנה טובה שתהיה לך ולכל עם ישראל, וד"ש לכל מי שמכיר אותי.
-
- הצטרפות: 27 יולי 2003, 02:56
כתב העת זמבורה
מורל היקרה,
אומרים להעלות (או להרים) את ה מורל, ומכיוון שיש עוד כמה מורלים (למשל מוטי מורל, הפרסומאי הידוע), אל לך לקחת את זה באופן אישי ופרסונלי.
אינני יודע אם זה מעלה או מוריד, ואת מי, אבל מקווה שעזרתי.
לצערי, לא ניתן לומר את אותו הדבר על המשפט הידוע "גיחי גיחי צחוק של פסיכי"!! אז לפעמים בורחת לי איזו נחירה כשאני צוחק, אז מה? זה סיבה להעליב?
אומרים להעלות (או להרים) את ה מורל, ומכיוון שיש עוד כמה מורלים (למשל מוטי מורל, הפרסומאי הידוע), אל לך לקחת את זה באופן אישי ופרסונלי.
אינני יודע אם זה מעלה או מוריד, ואת מי, אבל מקווה שעזרתי.
לצערי, לא ניתן לומר את אותו הדבר על המשפט הידוע "גיחי גיחי צחוק של פסיכי"!! אז לפעמים בורחת לי איזו נחירה כשאני צוחק, אז מה? זה סיבה להעליב?
-
- הצטרפות: 27 יולי 2003, 22:53
כתב העת זמבורה
ז'ילו בורסקאות סמים בע"מ רוצים לאחל לקוראי זמבורה !!! ולכל עם ישראל.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2003, 01:30
כתב העת זמבורה
שלום רב לכל המאזינים, הצופים, ושאר תנועות הנוער.
בפינתנו "השיר עלי וגו'", נארח מדי פעם דמות ידועה כזו או אחרת אשר היוותה השראה לכתיבת שיר מפורסם ואהוב על כולנו.
היום בפינה, אנחנו מתכבדים לארח את ארול 1 .
מנחה: ערב טוב ארול.
ארול 1: ערב טוב. ערב יסמינים, מגדים, רננים. מזל שיצאה עם הכלב.
מנחה: הממ. כן. ובכן, ארול. ספר לנו, איך זה מרגיש, להיות השראה?
ארול 1: ובכן, להיות השראה... זה מרגיש לי טוב יותר סטייל הכרעה, אולי טוב מטוב מאשר סתם להיות עוד החראה.
מנחה: אז איך בעצם הכל התחיל?
ארול 1: הכל התחיל? מתי? אהה, זה התחיל בסוף.
מנחה: בסוף? מה זאת אומרת?
ארול 1: כן. בסוף. בסוף מצאו אותי מתחת איזה עץ אשכוליות אחד.
מנחה: באמת? ומה חשבו?
ארול 1: חשבו שזה מקרה רגיל, הרי הכל יכול להיות - מחד. מאידך התברר...
מנחה: מה התברר?
ארול 1: ... שזה לפי שעה בסדר. שתי סטירות והתעוררתי, רק שבדרך אל החדר חשבתי שאם ממילא, גוררים אותי שני אלה, אז מוטב שוב בתנומה, תנומה כל עוד נמשכת הגרירה.
מנחה: תן לי לנחש - וזה רק נגמר בעוד סטירה?
ארול 1: נכון. תגיד, יש לך פה אולי אקליפטוס עוג אחד? מזמן לא ינקתי לי איזה עשב מתוק, ובא לי לאללה לטפס על איזה עץ.
מנחה: מצטער. ארול, תודה רבה לך על הסיפור המאלף...
ארול 1: מאלף, מה זה מעלף, כבר דימיתי לי שאני מתנדף, עד שאך-פתאום לפתע, לא היה לי פה כל קטע, אז שקעתי בנמנום אגב פמפום בלתי-אם גמגום, שלא לומר נינוח-נינוח ונטול זמזום.
מנחה: תודה רבה לך ארול... אתה חוזר לבלומה?
ארול 1: מה בלומה? אפשר למסור ד"ש לרוחיק? צילה של יהודה נו"ן התמנונית? אביבה? וד"ש אחרון - יסוד סביר לחשוב שגם - עקיבא?
מנחה: הו, ארול, ארול.
(ארול חומק להסתתר שוב במעבה מחלפותיו ומתאפלל לו אל תוך מחסן פחים)
מנחה: תודה רבה לכולכם, ערב טוב והמשך האזנה ערבה. בשבוע הבא בפינתנו הקטנה, יהיה לנו העונג לארח את פנקס הקטן בסיפורו האנושי הנוגע ללב:
"לדחוף את הוד מעלתה כל הדרך אל הדרום החם: משאת נפש או קיבעון אדיפלי?"
ה' עמכם.
בפינתנו "השיר עלי וגו'", נארח מדי פעם דמות ידועה כזו או אחרת אשר היוותה השראה לכתיבת שיר מפורסם ואהוב על כולנו.
היום בפינה, אנחנו מתכבדים לארח את ארול 1 .
מנחה: ערב טוב ארול.
ארול 1: ערב טוב. ערב יסמינים, מגדים, רננים. מזל שיצאה עם הכלב.
מנחה: הממ. כן. ובכן, ארול. ספר לנו, איך זה מרגיש, להיות השראה?
ארול 1: ובכן, להיות השראה... זה מרגיש לי טוב יותר סטייל הכרעה, אולי טוב מטוב מאשר סתם להיות עוד החראה.
מנחה: אז איך בעצם הכל התחיל?
ארול 1: הכל התחיל? מתי? אהה, זה התחיל בסוף.
מנחה: בסוף? מה זאת אומרת?
ארול 1: כן. בסוף. בסוף מצאו אותי מתחת איזה עץ אשכוליות אחד.
מנחה: באמת? ומה חשבו?
ארול 1: חשבו שזה מקרה רגיל, הרי הכל יכול להיות - מחד. מאידך התברר...
מנחה: מה התברר?
ארול 1: ... שזה לפי שעה בסדר. שתי סטירות והתעוררתי, רק שבדרך אל החדר חשבתי שאם ממילא, גוררים אותי שני אלה, אז מוטב שוב בתנומה, תנומה כל עוד נמשכת הגרירה.
מנחה: תן לי לנחש - וזה רק נגמר בעוד סטירה?
ארול 1: נכון. תגיד, יש לך פה אולי אקליפטוס עוג אחד? מזמן לא ינקתי לי איזה עשב מתוק, ובא לי לאללה לטפס על איזה עץ.
מנחה: מצטער. ארול, תודה רבה לך על הסיפור המאלף...
ארול 1: מאלף, מה זה מעלף, כבר דימיתי לי שאני מתנדף, עד שאך-פתאום לפתע, לא היה לי פה כל קטע, אז שקעתי בנמנום אגב פמפום בלתי-אם גמגום, שלא לומר נינוח-נינוח ונטול זמזום.
מנחה: תודה רבה לך ארול... אתה חוזר לבלומה?
ארול 1: מה בלומה? אפשר למסור ד"ש לרוחיק? צילה של יהודה נו"ן התמנונית? אביבה? וד"ש אחרון - יסוד סביר לחשוב שגם - עקיבא?
מנחה: הו, ארול, ארול.
(ארול חומק להסתתר שוב במעבה מחלפותיו ומתאפלל לו אל תוך מחסן פחים)
מנחה: תודה רבה לכולכם, ערב טוב והמשך האזנה ערבה. בשבוע הבא בפינתנו הקטנה, יהיה לנו העונג לארח את פנקס הקטן בסיפורו האנושי הנוגע ללב:
"לדחוף את הוד מעלתה כל הדרך אל הדרום החם: משאת נפש או קיבעון אדיפלי?"
ה' עמכם.
-
- הצטרפות: 29 יולי 2003, 02:28
- דף אישי: הדף האישי של תשובה_ישירה_לשאלה*
כתב העת זמבורה
איך אומרים בעברית סווידיש ביטר? איך מוסיפים ניקוד? כיצד לומדים?
אוי אילו רק יכולתי להתחיל מחדש ללמוד שפה זרה! אני בת ארבעים (יש לי יומולדת), עדינה מאוד, ו נורא רוצה ללמוד אבל אני כלכך עייפה! גיל המעבר באופן טבעי?
התבגרתי מתוך באופן 42, פתאום אני אמא - אני לומדת אנגלית, איך להיות עיתונאית, מתאמת תיירות מהבית, אני מתפטרת, חיפוש עבודה, ושוב מהתחלה...תגידו לא מדכא?
רוצה ללמוד ספרות, רוצה למצוא חברים וחברות חדשים! לבסוף מוצאים אהבה?
לימודים עם תינוקת יונקת - האם אצילי יותר לתת מליצור? האם בודהיסטים מאושרים יותר? האם להקים אירגון לחינוך ביתי? איזה סוג של אירגון לחינוך ביתי?
לפעמים אני פוחדת, לפעמים קשה כל כך, מחפשת את עצמי, זמן לעצמי... מצבי רוח בהריון, תסכול פנימי, מה נעשה עם הכעס הזה? איך נרגעים? כתב העת זמבורה? - אלוהים אדירים!
חלומות מוזרים, חלומות מצחיקים... חלומות של תינוקות: להיות כמו כולם, להיות לא מושלם. חלומות רעים!
מחשבות רעות - מה זאת אהבה? מה זו בגידה?...מה זה משנה!? אם תחטא תיענש בעולם הבא...
אני ואחותי יוצאים מהבית (שכונת קרוואנים). חמותי ואני מחפשים בית חדש. אנחנו בסדר - יחסי הורים ילדים מתבגרים. כמו כולם. אמא שלי בפניקה - פולניה אלמנה, בלונדינית מתולטמת!!
מעצבן לראות מסביב ילדה טובה וסמים. מצד שני נחמד לראות מסביב נעורים ויחסי מין...
בשבח הדברים הקטנים מגע גופני! אבהות הצד הגברי, משהו נחמד, מורה טוב, מורה משפיע - מין כזה כאילו...גברים במיטה משפחתית - מין במיטה המשפחתית!
הנקה זה כמו אורגזמה? איך הייתי רוצה שזה יהיה ואיך זה ממש לא! משמעות הקיום? - הסיפור שאינו נגמר!!
רוצה בן זוג ולא יודעת במי לבחור. מחפשת רופא שיניים לעצמי, רופא ילדים משולב, גבר אמיתי... בוא ונתעלס!!! (ארנבונית מצויה (-: )
מה השתנה בי? כמה פעמים אמרתי לך - זה הסוד שלי! איפה הגבול... זכותך לומר את דבריך.
החלטתי להיגמל מסוכר - מישהו מכיר את הספר?
על הדף המטורף - ברכות ומחשבות לשנה החדשה!!
אוי אילו רק יכולתי להתחיל מחדש ללמוד שפה זרה! אני בת ארבעים (יש לי יומולדת), עדינה מאוד, ו נורא רוצה ללמוד אבל אני כלכך עייפה! גיל המעבר באופן טבעי?
התבגרתי מתוך באופן 42, פתאום אני אמא - אני לומדת אנגלית, איך להיות עיתונאית, מתאמת תיירות מהבית, אני מתפטרת, חיפוש עבודה, ושוב מהתחלה...תגידו לא מדכא?
רוצה ללמוד ספרות, רוצה למצוא חברים וחברות חדשים! לבסוף מוצאים אהבה?
לימודים עם תינוקת יונקת - האם אצילי יותר לתת מליצור? האם בודהיסטים מאושרים יותר? האם להקים אירגון לחינוך ביתי? איזה סוג של אירגון לחינוך ביתי?
לפעמים אני פוחדת, לפעמים קשה כל כך, מחפשת את עצמי, זמן לעצמי... מצבי רוח בהריון, תסכול פנימי, מה נעשה עם הכעס הזה? איך נרגעים? כתב העת זמבורה? - אלוהים אדירים!
חלומות מוזרים, חלומות מצחיקים... חלומות של תינוקות: להיות כמו כולם, להיות לא מושלם. חלומות רעים!
מחשבות רעות - מה זאת אהבה? מה זו בגידה?...מה זה משנה!? אם תחטא תיענש בעולם הבא...
אני ואחותי יוצאים מהבית (שכונת קרוואנים). חמותי ואני מחפשים בית חדש. אנחנו בסדר - יחסי הורים ילדים מתבגרים. כמו כולם. אמא שלי בפניקה - פולניה אלמנה, בלונדינית מתולטמת!!
מעצבן לראות מסביב ילדה טובה וסמים. מצד שני נחמד לראות מסביב נעורים ויחסי מין...
בשבח הדברים הקטנים מגע גופני! אבהות הצד הגברי, משהו נחמד, מורה טוב, מורה משפיע - מין כזה כאילו...גברים במיטה משפחתית - מין במיטה המשפחתית!
הנקה זה כמו אורגזמה? איך הייתי רוצה שזה יהיה ואיך זה ממש לא! משמעות הקיום? - הסיפור שאינו נגמר!!
רוצה בן זוג ולא יודעת במי לבחור. מחפשת רופא שיניים לעצמי, רופא ילדים משולב, גבר אמיתי... בוא ונתעלס!!! (ארנבונית מצויה (-: )
מה השתנה בי? כמה פעמים אמרתי לך - זה הסוד שלי! איפה הגבול... זכותך לומר את דבריך.
החלטתי להיגמל מסוכר - מישהו מכיר את הספר?
על הדף המטורף - ברכות ומחשבות לשנה החדשה!!
כתב העת זמבורה
זהו. הדף הגיע למיצויו העילאי ביותר. האתר הגיע למיצויו העילאי ביותר. האינטרנט הגיע למיצויו העילאי ביותר.
אפשר לסגור את הבסטה.
אפשר לסגור את הבסטה.
-
- הצטרפות: 29 יולי 2003, 20:38
כתב העת זמבורה
הו!!
דוק של טוש עולה בעיני...
דוק של טוש עולה בעיני...
-
כתב העת זמבורה
בעל הכישרון המיסתורי מתבקש להסיר את הלוט מעל פניו המצועפות. הרי לא יתכן שלא נדע מי זה. תשמע, זה ממש מבריק מה שעשית פה. כל הכבוד יצאת גבר. שיחקת אותה כמו גדול. הוא גדול הוא גדול הוא גדול, המסך יורד.
בסוף יצא שזאת אישה. צאי/ צא מהארון איש/אשת המיסתורין. עוזי וזמרת יה, ותהי לי לישועה.
בסוף יצא שזאת אישה. צאי/ צא מהארון איש/אשת המיסתורין. עוזי וזמרת יה, ותהי לי לישועה.
-
- הצטרפות: 29 יולי 2003, 23:10
כתב העת זמבורה
טוב. כנראה נצא מדעתנו ולעולם לא נדע. בקרבנו מסתובב/ת גאונ/ה ואנו, שזכינו לחסד זה ושאיננו ראויים לו, יכולים רק להרכין ראש בהכנעה. נדע את מקומנו.
|הרכנת ראש בהכנעה|
|הרכנת ראש בהכנעה|
כתב העת זמבורה
זה באמת יפה. לא סתם אני אומרת.
-
-
כתב העת זמבורה
טב, תשובה לשאלה ישירה, זה שאתה מוכשר זה לא אומר שאתה צריך להתחיל למחזר את עצמך.
-
- הצטרפות: 30 יולי 2003, 12:37
כתב העת זמבורה
אם יש גאון - יופע מייד. כל המוחל על כבודו כבודו אינו מחול. הגונב מגנב פטור. הקושר משפטיו זה לזה - קשור. העומד מלפני, מאחורי ומצדדי - עָמוּד. אילו כתב תשובה ישירה לשאלה ולא מיחזר עצמו לדעת - דיינו. אילו מיחזר עצמו לדעת ולא בירך בלילה טוב - דיינו. אילו בירך בלילה טוב ולא איחל גמר חתימה טובה - דיינו. על אחת כמה וכמה כפולה ומכופלת מעלת הגאון שלנו שכתב תשובה ישירה לשאלה ומיחזר עצמו לדעת ובירכנו בלילה טוב ואיחל לנו גמר חתימה טובה לכפר על כל עוונותינו.
-
כתב העת זמבורה
נעלבתי!
ביקשתם אאוטינג ונתתי רמזים.
לא צריך...
D-:
ביקשתם אאוטינג ונתתי רמזים.
לא צריך...
D-:
-
כתב העת זמבורה
תשובה לשאלה ישירה. קודם כל , אני לפחות לא התכוונתי להעליף אותך. שנית , אני חייבת להודות, יתכן ואף כנראה שמנת המשכל שלי מועטה משלך, ולכן לא שמתי לק לכך שהיו אלו רמזים שאמורים להוביל לתשובה מי אתה , ולכן התלהמתי והתנהגתי בבושת פנים מחטיקה ובבלוסת שיזים מחריקה. סבופתי ונשלנטי! חכו רגע, אני הולכת לעמוד בפינה חמש דקות עם הגב לקיר....
חזרתי.אז סליחה , באמת תסלח לי. ועכשיו אנסה לנחש, האם זאת יונת? או רועי?
חזרתי.אז סליחה , באמת תסלח לי. ועכשיו אנסה לנחש, האם זאת יונת? או רועי?
-
- הצטרפות: 30 יולי 2003, 17:01
כתב העת זמבורה
לרגל יום חגנו החל ב15 16 17 לחודש זה בפארק הירדן, ראה סוף שבוע ארוך בפארק הירדן 2003 משתתפי כתב העת זמבורה מתבקשים להכין דגלים וכרזות שייצגו את הדף שלנו בכבוד. אני עצמי מתכוון להכין סיכות נאות בדוגמת גזרים לשים על דש הבגד לכל מי שיאבה. אם למישהו/מישהי יש רעיונות נוספים, זה הזמן להעלות אותם. התוכנית היא לערוך מיני מפגש סטירי להוגי משתתפי ושוחרי זמבורה לדורותיהם. נשמח לזמבר כל מי שירצה להזדמבר. אני בעד לשלב את המיני מפגשון שלנו כתת סדנא בתוך סדנת העירום של רני. לזה יקרא שיטת המקל והגזר. ואז נראה למי הגזר!
אפשר גם לארגן תהלוכה, אולם אני עסוק מידי בשביל זה, יש לי את כל הסדנה לבנות ואני רק זמבור אחד.
אם מישהו מתנדב לקחת על עצמו את אירגון התהלוכה, בבקשה, שיגיד.
אפשר גם לארגן תהלוכה, אולם אני עסוק מידי בשביל זה, יש לי את כל הסדנה לבנות ואני רק זמבור אחד.
אם מישהו מתנדב לקחת על עצמו את אירגון התהלוכה, בבקשה, שיגיד.
-
כתב העת זמבורה
האמת שהרמזים לא משהו (צריך להכיר אותי יותר מדי טוב בשביל להבין), אבל לא נראה לי שמשפחת שרון הם מהקניינים הגדולים.
האמת עכשיו אני במלכוד.
לא התכוונתי להיות האלמונית הבדרנית ולשחק מחבואים אבל מצד שני גם יהיה מוזר אחרי כל הסופרלטיבים להחשף.
בואו נעזוב. אולי פעם...
האמת עכשיו אני במלכוד.
לא התכוונתי להיות האלמונית הבדרנית ולשחק מחבואים אבל מצד שני גם יהיה מוזר אחרי כל הסופרלטיבים להחשף.
בואו נעזוב. אולי פעם...
-
- הצטרפות: 31 יולי 2003, 00:30
כתב העת זמבורה
רעיון מצוין, אלא שכתב העת מתאפיין בחוסר תמימות דעים בכלל, ובחוסר תמימות בפרט, ובחוסר באופן ספציפי ממש ממש.
אי לכך, ובהתאם לזאת, ולכן, ומשום כך ובגלל זה, חושש אנוכי שהמפגש מרובה הפיגורות המכובדות עלול להדרדר לריב ומדון, או ריב/ה ומדונ/ה כדי להיות קוריקיטלי פוליקט.
המפגש הצפוי בין העורך המכובד והשפן עלול להיות מביך לא פחות מזה של משפחת הנואלים וארגון מגדלי הלוטרות.
זה יהיה כלכך מכוער שרק מדלן עוד תאמר שזה יפה.
לכן, כדי למנוע את הבושה וחשיפתנו וחשיפת ערוותנו אני מציע שלא נתאסף יחדיו אלא רק נסמן עצמנו באופן סודי ונסתר, כמו שיכול האמה והקמיצה בכף רגל ימין.
אי לכך, ובהתאם לזאת, ולכן, ומשום כך ובגלל זה, חושש אנוכי שהמפגש מרובה הפיגורות המכובדות עלול להדרדר לריב ומדון, או ריב/ה ומדונ/ה כדי להיות קוריקיטלי פוליקט.
המפגש הצפוי בין העורך המכובד והשפן עלול להיות מביך לא פחות מזה של משפחת הנואלים וארגון מגדלי הלוטרות.
זה יהיה כלכך מכוער שרק מדלן עוד תאמר שזה יפה.
לכן, כדי למנוע את הבושה וחשיפתנו וחשיפת ערוותנו אני מציע שלא נתאסף יחדיו אלא רק נסמן עצמנו באופן סודי ונסתר, כמו שיכול האמה והקמיצה בכף רגל ימין.
-
- הצטרפות: 31 יולי 2003, 00:32
כתב העת זמבורה
נשארתי וחצי תאבתי בידי.
מי שמוצא את החצי השני מתבקש למסור אותה בתחנת המשטרה הקרובה.
מי שמוצא את החצי השני מתבקש למסור אותה בתחנת המשטרה הקרובה.
-
- הצטרפות: 31 יולי 2003, 15:05
כתב העת זמבורה
ז'ילו גונדרות סמים בע"מ מוכן לספק קצת חומר למפגש.
ואל תלחצו עליו יותר מזה למה גם ככה הוא עצבני.
ואל תלחצו עליו יותר מזה למה גם ככה הוא עצבני.
-
כתב העת זמבורה
יהיו שם אנשים ברמה גבוהה?
-
- הצטרפות: 20 יוני 2003, 13:02
כתב העת זמבורה
הבהרה
כתב העת זמבורה !!! אינו אחראי למודעות פליליות או המרמזות לפלילים כגון זו של הגונדר ז'לו.
זהו המקום להבהיר לאלתר שהמערכת רואה בחומרה נסיונות להדחה לפלילים של קוראי וכותבי ואורחי כתב העת.
יחד עם זאת,
אם למישהו יש חומר טוב, אין ספק שאנחנו רוצים לדעת על זה, ולאלתר!
כתב העת זמבורה !!! אינו אחראי למודעות פליליות או המרמזות לפלילים כגון זו של הגונדר ז'לו.
זהו המקום להבהיר לאלתר שהמערכת רואה בחומרה נסיונות להדחה לפלילים של קוראי וכותבי ואורחי כתב העת.
יחד עם זאת,
אם למישהו יש חומר טוב, אין ספק שאנחנו רוצים לדעת על זה, ולאלתר!
כתב העת זמבורה
ערב טוב!
ערב טוב עבדים נרעצים.
אני אבוא,
רק אם הדבר עומד בחוקי הקונסיסטנטיות, כמובן.
ערב טוב!
ערב טוב עבדים נרעצים.
אני אבוא,
רק אם הדבר עומד בחוקי הקונסיסטנטיות, כמובן.
ערב טוב!
-
- הצטרפות: 31 יולי 2003, 23:11
כתב העת זמבורה
טוב.
הכל באמת התחיל באופן די רגיל-
אתם יודעים- חבר'ה, סבבה, וזה.
ואז, פתאום, צ'ה הופיע...
הכל באמת התחיל באופן די רגיל-
אתם יודעים- חבר'ה, סבבה, וזה.
ואז, פתאום, צ'ה הופיע...
-
- הצטרפות: 31 יולי 2003, 23:13
כתב העת זמבורה
כן! כן! כן!
המשך ליומנים האבודים של צ'ה גווארה, רק כאן!
חברים מספרים על צ'ה על כוס תה
בקרוב.
אל תחמיצו.
גם לא מלפפונים.
המשך ליומנים האבודים של צ'ה גווארה, רק כאן!
חברים מספרים על צ'ה על כוס תה
בקרוב.
אל תחמיצו.
גם לא מלפפונים.
-
- הצטרפות: 31 יולי 2003, 23:14
כתב העת זמבורה
אני אחותה התאומה של מורל.
רק שתדעו.
רק שתדעו.
כתב העת זמבורה
_זהו המקום להבהיר לאלתר שהמערכת רואה בחומרה נסיונות להדחה לפלילים של קוראי וכותבי ואורחי כתב העת.
יחד עם זאת,
אם למישהו יש חומר טוב, אין ספק שאנחנו רוצים לדעת על זה, ולאלתר!_
למה להבהיר לי? מה עשיתי?
בגלל ההודעה שולחים לי כל מיני הצעות לחומר שבכלל לא ביקשתי.
נא למחוק את ההודעה. ולאלתר (אופס..).
יחד עם זאת,
אם למישהו יש חומר טוב, אין ספק שאנחנו רוצים לדעת על זה, ולאלתר!_
למה להבהיר לי? מה עשיתי?
בגלל ההודעה שולחים לי כל מיני הצעות לחומר שבכלל לא ביקשתי.
נא למחוק את ההודעה. ולאלתר (אופס..).
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2003, 19:48
כתב העת זמבורה
אם מישהו צריך הבהרות, שיפנה אלי.
אני עושה את כל הסוגים. מי חמצן, הסרה בלייזר ובשעווה קרה, חמה ושימור הנעורים באמצעות שיטה חדשנית - חנקן נוזלי.
אני עושה גם לסלבריטיז, כמו מורל בדיחי, אחותה קורל, וגבי ברלין.
נסו ותיהנו.
(ולא, אין קשר לרב המקובל הרנטגן-סריקת-עצמות-הסרת-שיער-לצמיתות-בלייזר יעקב יוסף ברדוגו האח-של. אני יש לי מכון עצמאי. בברכת זקן קברות הצדיקים המקובל אברהם פָּדרֶה קֶרידוֹ רודריגז שליט"א.)
אני עושה את כל הסוגים. מי חמצן, הסרה בלייזר ובשעווה קרה, חמה ושימור הנעורים באמצעות שיטה חדשנית - חנקן נוזלי.
אני עושה גם לסלבריטיז, כמו מורל בדיחי, אחותה קורל, וגבי ברלין.
נסו ותיהנו.
(ולא, אין קשר לרב המקובל הרנטגן-סריקת-עצמות-הסרת-שיער-לצמיתות-בלייזר יעקב יוסף ברדוגו האח-של. אני יש לי מכון עצמאי. בברכת זקן קברות הצדיקים המקובל אברהם פָּדרֶה קֶרידוֹ רודריגז שליט"א.)
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2003, 22:24
כתב העת זמבורה
גנבת! לא מספיק שכל מה שלימדתי אותך את עכשיו מעתיקה, עוד לפרסם לי בזמבורה? אין לך בושה את?
מי שרוצה באמת הבהרה באופן טיבעי שיבוא אצלי, עושה עם שתן של גמלים ואצטון! אפשר גם מריטה, תלישה ושריפת קצוות.
ולא רק לשלברטיש. גם לשל צרפתיש, של מרוקניש ושל כולם. בלי אפליה.
מי שרוצה באמת הבהרה באופן טיבעי שיבוא אצלי, עושה עם שתן של גמלים ואצטון! אפשר גם מריטה, תלישה ושריפת קצוות.
ולא רק לשלברטיש. גם לשל צרפתיש, של מרוקניש ושל כולם. בלי אפליה.
-
- הצטרפות: 02 אוגוסט 2003, 09:16
כתב העת זמבורה
ז'ורז'ט וז'נט היקרות עד מאוד.
נראה לי שטעיתם בבחירת האתר. פה לא תמצאו הרבה לקוחות פוטנציאלים. פה הפחורות אוהבות לגדל שערות ברגליים ומתחת לפית השחי (רא דף להסיר שיער), ובעוד כל מיני מקומות, ולא צובעות את השיער. חבל לריב וחבל על האנרגיה.
נראה לי שטעיתם בבחירת האתר. פה לא תמצאו הרבה לקוחות פוטנציאלים. פה הפחורות אוהבות לגדל שערות ברגליים ומתחת לפית השחי (רא דף להסיר שיער), ובעוד כל מיני מקומות, ולא צובעות את השיער. חבל לריב וחבל על האנרגיה.
-
- הצטרפות: 02 אוגוסט 2003, 12:29
כתב העת זמבורה
התאחדנו, ואנו מציעות שירותים חדשים:
הצמחת שער בכל הגוף, שזירת זרדים בשער מתולתל, שחור פחם מתחת לציפורניים והצהבת שיניים.
נסו ותיהנו.
הצמחת שער בכל הגוף, שזירת זרדים בשער מתולתל, שחור פחם מתחת לציפורניים והצהבת שיניים.
נסו ותיהנו.
-
כתב העת זמבורה
מתי אפשר לקבוע תור? איפה אתן יושבות? יש מחירון, או שזה לפי עדות?
-
- הצטרפות: 02 אוגוסט 2003, 23:35
כתב העת זמבורה
הנה. תיקנתי את דרכיי.
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2003, 00:52
כתב העת זמבורה
שייווו, העסקים צומחים, רכישות ומיזוגים, תהפוכות בעולם העסקים התת מימי של באופן!!
שירי - התור הרגיל שלך שמור, כולל ההנחה (-:
שירי - התור הרגיל שלך שמור, כולל ההנחה (-:
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2003, 10:51
כתב העת זמבורה
אן מצמיחות שיער באוםן טבעי?
ומה אם צביעת שיער באופן טבעי?
אבל אם התאחדתן אז אתן מונופול של תאגיד גלובלי, לא?
אני בעד עסקים מקומיים באופן טבעי.
בייייייייייייייייייי
ומה אם צביעת שיער באופן טבעי?
אבל אם התאחדתן אז אתן מונופול של תאגיד גלובלי, לא?
אני בעד עסקים מקומיים באופן טבעי.
בייייייייייייייייייי
כתב העת זמבורה
ברצוני לנצל במה זו לפרסם מוצר חדש וסנסציוני. למי שלא זוכר, אני הוא לא אחר מאשר הסופר הידוע שכתב את הסדרה האחת ואין בלתה, דנידין הרואה ואינו נראה. המוצר קשור בשמי הפרטי, און. זוכרים את השיקוי הסגול של פרופסור קתרוס, אשר כל השותה אותו הופך לבלתי נראה? ובכן, סופסוף, לאחר שנים של ניסויים מתסכלים , ולאחר שהעלתי חרס וגם כרס (כן, אני כבר בא בימים ואליכן בנות, אני אבוא בלילות), הצלחתי לעלות על הנוסחה הסודית לשיקוי האולטימטיבי, אשר כל אשר שותה אותו, הופך מייד לבעל און והון. בהזדמנות זו הייתי רוצה לפנות אליכן, ז'נט וז'ורז'ט היקרות. אולי יש כאן מקום לשיתוף פעולה ביננו. אתן נהנות לדבריכן מפרוספריטי בתחום מכון היופי, או אולי מכון הכיעור שלכן. הבעלים של הלקוחות שלכן שישתו מהשיקוי שלי יהיו מה זה מפסוטים, וגם כמובן הנשים שלהן. יהיה להן יותר הון כדי להוציא על טיפולי כיעור, וגם יותר און כדי לענג את נשותיהן מצמיחות הרעמה. אני גם מתחייב להעביר לכן אחוזים על כל שיקוי שאני מוכר. אפשר לעשות כאן יופי של ביזנס ביחד. כולם יהיו מרוצים. מה דעתכן?
שלכן בכבוד רב ובברכה- און שריג ,און רב און ובקרוב גם רב הון.
שלכן בכבוד רב ובברכה- און שריג ,און רב און ובקרוב גם רב הון.
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2003, 17:01
- דף אישי: הדף האישי של און_בן_פלת*
כתב העת זמבורה
מוחה ומוחא על דבריו של און שריג !?!
פלגיאט בשירות הלוטרות !
ועוד עושה ביזנס על חשבוני. רשמתי פטנט על זה, עוד מימי קורח. אני הייתי הגזבר שלו ורק בגלל הניסים של משה נעלמנו.
וב תשובה ישירה לשאלה שלא נשאלתי - מבקש להודיע על זה לאלתר.
אלתר - אתה זוכר שהיינו פולים כינים ביחד ?
פלגיאט בשירות הלוטרות !
ועוד עושה ביזנס על חשבוני. רשמתי פטנט על זה, עוד מימי קורח. אני הייתי הגזבר שלו ורק בגלל הניסים של משה נעלמנו.
וב תשובה ישירה לשאלה שלא נשאלתי - מבקש להודיע על זה לאלתר.
אלתר - אתה זוכר שהיינו פולים כינים ביחד ?
כתב העת זמבורה
כן, בטח, אני הייתי פול ניומן ואתה פול מקרטני!
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2003, 17:57
כתב העת זמבורה
שוב גדלנו.
עם קהל לקוחותינו סליחה, אנו מוצאים שקל יותר לעשות כסף מתרגילים פיננסיים בשוק ההון ולכן לא ניתן יותר לקבל את שירותינו או מוצרינו (רק אם תבקשו נורא).
עם קהל לקוחותינו סליחה, אנו מוצאים שקל יותר לעשות כסף מתרגילים פיננסיים בשוק ההון ולכן לא ניתן יותר לקבל את שירותינו או מוצרינו (רק אם תבקשו נורא).
-
כתב העת זמבורה
בועז נחשפת זה זון אבא יעני אבא יעשיר !
-
כתב העת זמבורה
האם זה אומר שהתור שלי מבוטל? אני חשה חסרת אונים, אפרופו און.
-
כתב העת זמבורה
יאיר - החושף במומו הוא חושף!
וזה לא, תקרא שוב ומבחן בקרוב.
שירי - any time, any place (אבל אין אחריות....)
וזה לא, תקרא שוב ומבחן בקרוב.
שירי - any time, any place (אבל אין אחריות....)
-
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
כתב העת זמבורה
בועז, החושף בטעותו - את טעות מומו חושף.
בקיצור - זה לא אני.
בקיצור - זה לא אני.
-
כתב העת זמבורה
בועז - הפעם נעלבתי. לחשוב שאני איש ברחי ועוד ירושלמי ??!? זה פשוט נואל !
אינניהוא ואינני תאומו. אני און בן פלת, ואין לך סיכוי לדעת באיזה עוד שמות-עכבר אני כותב באתר, עד שאחליט לחשוף את זהותי.
רק רמז אתן לך שאני, יעני, אבא עשיר !
זמבורה !!!
ויאיר עצמו שיהיה גבר ויפסיק להתחבא מאחורי יואל וחמותו !
אינניהוא ואינני תאומו. אני און בן פלת, ואין לך סיכוי לדעת באיזה עוד שמות-עכבר אני כותב באתר, עד שאחליט לחשוף את זהותי.
רק רמז אתן לך שאני, יעני, אבא עשיר !
זמבורה !!!
ויאיר עצמו שיהיה גבר ויפסיק להתחבא מאחורי יואל וחמותו !
-
כתב העת זמבורה
האמת עד שניסחתי את תגובתי המדהימה הקדימני יאיר, ועכשיו כבר כולם חושבים שהוא זה אני. יאיר תגיד משהו ! גם אני הייתי דתי פעם !
-
- הצטרפות: 02 מאי 2003, 01:24
- דף אישי: הדף האישי של תוספות_יוםטוב*
כתב העת זמבורה
מה אומר ומה אדבר...
<יאיר חוזר לתחושות הרדיפה שלו עוד מימי התאום הנואל...>
<יאיר חוזר לתחושות הרדיפה שלו עוד מימי התאום הנואל...>
כתב העת זמבורה
שכה אחיה אני לא מבינה מה קורה פה
כתב העת זמבורה
קראו לי אז באתי!
מה קרה?
אה. לא מבינים מה קורה פה.
טוב.
האמת שגם אני לא.
מה קרה?
אה. לא מבינים מה קורה פה.
טוב.
האמת שגם אני לא.
-
- הצטרפות: 16 פברואר 2003, 22:08
כתב העת זמבורה
הסבר קצר לטועים תועים ותוהים בדרך
כתב העת זמבורה !!! הינו פרוייקט סודי שהושק בראשית שנות העשרים במעמקי ה נ. ק. וו. ד, שנועד להוציא הודאות בגידה במשטר מפי חולדות תמימות, שעל אף שהיו אדומות, נתפסו תמיד כחובבות של חברת השפע הקפיטליסטית.
אותן חולדות, שלימים נודעו בשם "חפרפרות", שהומצא רק כדי לעדן את הקונוטציות, אכן תמכו באמריקאים וניסו למוטט את סטאלין וחבריו. לימים, כאשר החפרפרות נישאו והולידו ילדים, הם חיפשו להן עיסוק חדש. הן ישבו והעלו זכרונות מימיהם במרתפי העינויים של הרוסים, ואת זכרונותיהן פרסמו במספר דפים באתר זה:
נונסנס איגיון , הבלים לאגיקה , ובדף זה.
כיום, מן החולדות המקוריות נותרו עימנו רק שלוש, אך יש להודות כי קם דור המשך, הנושא את דגל המרד בגאון.
פשטעס?
כתב העת זמבורה !!! הינו פרוייקט סודי שהושק בראשית שנות העשרים במעמקי ה נ. ק. וו. ד, שנועד להוציא הודאות בגידה במשטר מפי חולדות תמימות, שעל אף שהיו אדומות, נתפסו תמיד כחובבות של חברת השפע הקפיטליסטית.
אותן חולדות, שלימים נודעו בשם "חפרפרות", שהומצא רק כדי לעדן את הקונוטציות, אכן תמכו באמריקאים וניסו למוטט את סטאלין וחבריו. לימים, כאשר החפרפרות נישאו והולידו ילדים, הם חיפשו להן עיסוק חדש. הן ישבו והעלו זכרונות מימיהם במרתפי העינויים של הרוסים, ואת זכרונותיהן פרסמו במספר דפים באתר זה:
נונסנס איגיון , הבלים לאגיקה , ובדף זה.
כיום, מן החולדות המקוריות נותרו עימנו רק שלוש, אך יש להודות כי קם דור המשך, הנושא את דגל המרד בגאון.
פשטעס?
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2003, 08:09
כתב העת זמבורה
שכחת לציין, שכאשר החולדות גדלו, חלק מהן עברו מוטציה והפכו ללוטרות, והחלו להתעניין בהבלי העולם הזה:
הן לא שאלו את עצמם מי צריך כל כך הרבה כסף , אלא פשוט כל איש עסקים פתח לו את עדי יותם שלו , כי הוא היה בטוח ש המדינה מחלקת כסף . הוא הסתכל על כסף כאנרגיה פשוטה ונוחה ואפילו הגיש בגץ לקבלת מימון לחינוך ביתי .
כיוון ש כסף מסדר הכל , היו לוטרות שפעלו ל חינוך ילדים לשימוש בכסף והעלו בילויים קיציים בזול .
כל זה גרם להכחדה של החולדות המקוריות, שאוכלוסייתן נדלדלה באופן טבעי עקב חורים בשיניים , וכמובן לא עזרו סתימות כסף וסתימות שורש
בטחון כלכלי היה חלום באספמיה (מה אין דף כזה ??), ולוטרה נפלאה חזרה לעבודה אחרי פעוט שיונק הרבה ,פתחה אביב חדש אחד עסק ל גידול ארנבונים , ונתנה להם לאכול קומפוסט מתולעים . האזרח דרור הקשה עליה האם מוסרי להיות עשיר , והיא ענתה לו ש אבא עשיר אבא עני מה זה משנה ?
בסוף הם יצאו ביחד ל חופשה פסטורלית . טיול בחוף פלמחים , אטרקציות בצפון ושוב מהתחלה !
הן לא שאלו את עצמם מי צריך כל כך הרבה כסף , אלא פשוט כל איש עסקים פתח לו את עדי יותם שלו , כי הוא היה בטוח ש המדינה מחלקת כסף . הוא הסתכל על כסף כאנרגיה פשוטה ונוחה ואפילו הגיש בגץ לקבלת מימון לחינוך ביתי .
כיוון ש כסף מסדר הכל , היו לוטרות שפעלו ל חינוך ילדים לשימוש בכסף והעלו בילויים קיציים בזול .
כל זה גרם להכחדה של החולדות המקוריות, שאוכלוסייתן נדלדלה באופן טבעי עקב חורים בשיניים , וכמובן לא עזרו סתימות כסף וסתימות שורש
בטחון כלכלי היה חלום באספמיה (מה אין דף כזה ??), ולוטרה נפלאה חזרה לעבודה אחרי פעוט שיונק הרבה ,פתחה אביב חדש אחד עסק ל גידול ארנבונים , ונתנה להם לאכול קומפוסט מתולעים . האזרח דרור הקשה עליה האם מוסרי להיות עשיר , והיא ענתה לו ש אבא עשיר אבא עני מה זה משנה ?
בסוף הם יצאו ביחד ל חופשה פסטורלית . טיול בחוף פלמחים , אטרקציות בצפון ושוב מהתחלה !
כתב העת זמבורה
מי שיש לו הבלים שיביא לי !
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2003, 20:51
כתב העת זמבורה
אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה. זה לא עניין גדול. אבל אין שום דבר שבעולם שישווה לעוגיות המדלן.
עוגיות המדלן זה יפה.
מדלן זה יפה.
זה יפה, מדלן.
לא אשכח את מדלן.
אצעד לי לנצח בעקבות הזמן האבוד 1,2,3,4,5,6,7 כולל אלברטין איננה, ואזכור את כולן:
עוגיות המדלן. יפות הבלורית והתואר.
לילה טוב.
עוגיות המדלן זה יפה.
מדלן זה יפה.
זה יפה, מדלן.
לא אשכח את מדלן.
אצעד לי לנצח בעקבות הזמן האבוד 1,2,3,4,5,6,7 כולל אלברטין איננה, ואזכור את כולן:
עוגיות המדלן. יפות הבלורית והתואר.
לילה טוב.
-
- הצטרפות: 26 דצמבר 2002, 00:19
כתב העת זמבורה
שמענו שמדברים כאן על תאומים, ויותר מזה: על תאומים נואלים ועל שידוכים קתוליים.
גם אנחנו כאלה! גם אנחנו.
-- ואיך שאנחנו שונאות את העלמה אירנה גרלך!!!
אם אתם שואלים ומתעניינים לדעת איפה אנחנו היום ומה אנחנו עושות, אז ככה:
הכלב פלפל מת מזמן, והוחלף בפוייקה. העלמה אירנה גרלך מחפשת עד היום בחור שיחזיר לה את מעמדה החברתי הנוצץ, ואפשר לתפוס אותה עושה ספינינג במכון "אבריבאדי" בתל אביב - מתוך אותה כוונה שהוזכרה לעיל.]
אח, אריך, אריך. לו ידעת.
גם אנחנו כאלה! גם אנחנו.
- אני אורה קרנר.
- ואני לי פלפי.
-- ואיך שאנחנו שונאות את העלמה אירנה גרלך!!!
- אני החטפתי סטירה לחנה החוצפנית.
- ואני נתתי את השטרודל שלי לפלפל. הכלב של האדון השמן ששכחתי עכשיו את שמו.
אם אתם שואלים ומתעניינים לדעת איפה אנחנו היום ומה אנחנו עושות, אז ככה:
- אני נשארתי בקבע, ומשמשת כיום ראש ענף התקשרויות במדור פרוייקטים של חיל האוויר. עבודה עם הרבה סיפוק. אני נשואה לסגן אלוף ז', ויש לנו שני ילדים מ-ק-ס-י-מ-י-ם. נוהר ונועם. תאומים. בסופי שבוע אני עושה קניות בג'מבו גלילות. נורא זול.
- אני החלטתי לחפש את עצמי. תאומה שהופרדה זה חתיכת משבר זהות. נסעתי להודו, הייתי בפונה. היום אני קוראת קצת לאקאן וקצת דרידה (לצורך עלייה). אני חוטאת בכתיבה ומתוודה על ספת הפסיכולוג. חשבתי שאני לסבית, והתברר שלא. אחותי נהייתה בורגנית פאשיסטית, ואני פוגשת אותה פעם בשלושה חודשים. עכשיו אני חושבת ששירה בציבור יכולה להיות יופי של קארמה יוגה.
הכלב פלפל מת מזמן, והוחלף בפוייקה. העלמה אירנה גרלך מחפשת עד היום בחור שיחזיר לה את מעמדה החברתי הנוצץ, ואפשר לתפוס אותה עושה ספינינג במכון "אבריבאדי" בתל אביב - מתוך אותה כוונה שהוזכרה לעיל.]
אח, אריך, אריך. לו ידעת.
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2003, 21:55
כתב העת זמבורה
אירנה?
הנכונות השמועות? את בפלסטינה?
מה עלץ לבי ודוו עיניי לשמוע את קורותייך הטראגיות ואת הנברוזה שקפצה עלייך עקב שתי בנות שחץ אלו. שתי בנות לעלוקה: הב הב. הן זכרתיך רוקדת לצלילי שטראוס באולם הפולסגנהאוזן בשדרות רוכלשטראסה. מן הצד הייתי מביט בך ומסמיק למראה אנקול רגלך המתגלה חליפות משמלת הלילך שלך. מתגלה ונעלם. מתגלה ונעלם. מתגלה.
מעולם לא התוודיתי על אהבתי. ואיך אתוודה? הן מבחר גברברי וינה חיזרו אחרייך, כולל אלו שאינם, חלילה, יהודים. תמיד היית קוסמופוליטית. ואני ידעתי: הנבעלת לערל קשה לפרוש. כך מרגיש נימול בין לא-נימולים!
ועכשיו הינך כאן. בפלסטינה. סמוכה ועודנה לא נראית. קטעים.
אנא. צרי קשר. עדיין לא החזרת לי את כל-כתבי-היינה שלי. בהמה.
שלך,
הר יואכים שטרונגזר.
פרדס-כץ.
הנכונות השמועות? את בפלסטינה?
מה עלץ לבי ודוו עיניי לשמוע את קורותייך הטראגיות ואת הנברוזה שקפצה עלייך עקב שתי בנות שחץ אלו. שתי בנות לעלוקה: הב הב. הן זכרתיך רוקדת לצלילי שטראוס באולם הפולסגנהאוזן בשדרות רוכלשטראסה. מן הצד הייתי מביט בך ומסמיק למראה אנקול רגלך המתגלה חליפות משמלת הלילך שלך. מתגלה ונעלם. מתגלה ונעלם. מתגלה.
מעולם לא התוודיתי על אהבתי. ואיך אתוודה? הן מבחר גברברי וינה חיזרו אחרייך, כולל אלו שאינם, חלילה, יהודים. תמיד היית קוסמופוליטית. ואני ידעתי: הנבעלת לערל קשה לפרוש. כך מרגיש נימול בין לא-נימולים!
ועכשיו הינך כאן. בפלסטינה. סמוכה ועודנה לא נראית. קטעים.
אנא. צרי קשר. עדיין לא החזרת לי את כל-כתבי-היינה שלי. בהמה.
שלך,
הר יואכים שטרונגזר.
פרדס-כץ.
-
כתב העת זמבורה
חוקר יקר,
זה פלגיאט או הומאז'?
החוכמה היא לחבר בלי מילים לא מחוברות...
זה פלגיאט או הומאז'?
החוכמה היא לחבר בלי מילים לא מחוברות...
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2003, 23:24
כתב העת זמבורה
הלו, מה קורה פה?
היה זמבורה, נהיה שוב נונסנס ואיגיון.
יושב הסדר על כנו!!
אני כבר לא מבין את העיתון שלי...
היה זמבורה, נהיה שוב נונסנס ואיגיון.
יושב הסדר על כנו!!
אני כבר לא מבין את העיתון שלי...
-
- הצטרפות: 05 אוגוסט 2003, 23:57
כתב העת זמבורה
בדיוק!
מה שהוא אמר!
די כבר עם המילים המתחברות האלה!
אתם מכניסים את העורך לסטרס!
וכשהעורך בסטרס מי אוכל אותה, אתם???! אתם???!!! אתם צריכים לחכות לו במשרד כשהוא עצבני? אתם צריכים לנגב לו את המצח עם מטליות לחות עם אלו וורה ובושם צ'ארלי כשהוא מגיע מקלל? אתם???!
אני!
אני הקורבן האמיתי של המילים המחוברות האלה. אני.
העורך הראשי, זה בן אדם עם חזון. זה אדם שהיה לו חלום, ובאומץ לב הלך והגשים אותו.
אל תתנו לזה ליפול!
עזרו לנו. ביד נדיבה ובשפחה חרופה.
אם ילך העורך הראשי לא יהיה כתב עת.
אם לא יהיה כתב עת לא תהיה לי עבודה.
אם לא תהיה לי עבודה אני אהיה מובטלת חד הורית דו כיוונית תלת מושבית - כמו ויקי כנפו!!!
לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!
(למרות שיצא לה לפגוש את ביבי וגם ראו אותה מלא בטלוויזיה... הממ...אולי בעצם...)
אֶה, אתה, זה עם המילים המחוברות, כן, נו.
יופי. יופי של עבודה!
חזק ואמץ.
מה שהוא אמר!
די כבר עם המילים המתחברות האלה!
אתם מכניסים את העורך לסטרס!
וכשהעורך בסטרס מי אוכל אותה, אתם???! אתם???!!! אתם צריכים לחכות לו במשרד כשהוא עצבני? אתם צריכים לנגב לו את המצח עם מטליות לחות עם אלו וורה ובושם צ'ארלי כשהוא מגיע מקלל? אתם???!
אני!
אני הקורבן האמיתי של המילים המחוברות האלה. אני.
העורך הראשי, זה בן אדם עם חזון. זה אדם שהיה לו חלום, ובאומץ לב הלך והגשים אותו.
אל תתנו לזה ליפול!
עזרו לנו. ביד נדיבה ובשפחה חרופה.
אם ילך העורך הראשי לא יהיה כתב עת.
אם לא יהיה כתב עת לא תהיה לי עבודה.
אם לא תהיה לי עבודה אני אהיה מובטלת חד הורית דו כיוונית תלת מושבית - כמו ויקי כנפו!!!
לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!
(למרות שיצא לה לפגוש את ביבי וגם ראו אותה מלא בטלוויזיה... הממ...אולי בעצם...)
אֶה, אתה, זה עם המילים המחוברות, כן, נו.
יופי. יופי של עבודה!
חזק ואמץ.
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2003, 00:08
כתב העת זמבורה
אני מסכים עם העורך. וגם עם הסגנית. וגם עם ההוא מהמלים המתחברות.
ובכלל. מאד חשוב שתהיה הסכמה פה בכתב העת. ובכלל בארץ. וגם במערכת. הפוליטית, זאת אומרת. גם שם.
אבל גם במערכת שלנו, פה בזמבורה, חשוב שתהיה הסכמה. כן.
כי חילוקי דעות זה מבלבל. זה מעורר חששות עמוקים ביחס לתחושת הקיום שלי. כי מי אני בעצם? מה בעצם נשאר ממני אחרי שכולם מתווכחים? אבק פורח??? חלום יעוף????? מישהו פעם חשב עליי כשהם רומסים אותי ככה במסדרונות מתווכחים אם להכניס עוד מדור בישול עם סאלי פילד או אולי בעצם את ההוא עם המלים המתחברות כי היום זה מביא רייטינג וצריך לצעוד עם הזמן????!!!!!????!!!?!!?!!!!
לא.
ובכלל. מאד חשוב שתהיה הסכמה פה בכתב העת. ובכלל בארץ. וגם במערכת. הפוליטית, זאת אומרת. גם שם.
אבל גם במערכת שלנו, פה בזמבורה, חשוב שתהיה הסכמה. כן.
כי חילוקי דעות זה מבלבל. זה מעורר חששות עמוקים ביחס לתחושת הקיום שלי. כי מי אני בעצם? מה בעצם נשאר ממני אחרי שכולם מתווכחים? אבק פורח??? חלום יעוף????? מישהו פעם חשב עליי כשהם רומסים אותי ככה במסדרונות מתווכחים אם להכניס עוד מדור בישול עם סאלי פילד או אולי בעצם את ההוא עם המלים המתחברות כי היום זה מביא רייטינג וצריך לצעוד עם הזמן????!!!!!????!!!?!!?!!!!
לא.
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2003, 00:32
כתב העת זמבורה
אחרי בדיקת הסטטיסטיקות הקודמת התרעתי שמספר הקוראים יורד ובקרוב יהפוך כתב העת לבדיחה פנימית בין אלה שכותבים בו.
הבדיקה הנוכחית מראה שכבר עברנו את הקו האדום, מה שגורם להניח שיש מי שמוסיף הערות לתוך הדף ישירות מדפים אחרים, ובלבד שלא יקרא בו!!!
לפיכך, הוחלט במערכת שכל מי שמוסיף הודעה לזמבורה מחויב להביא עימו לפחות שני קוראים נרגשים או שלושה קוראים מחייכים או ארבעה קוראים שנחה עליהם דעתם. קוראים תמימים שנתפסו ב מה חדש וארשת תמהון על פניהם לא יחשבו.
מי שלא יעמוד במכסה - הודעתו תמחק. מי שהודעתו תמחק שמו לא ירשם בדברי הימים. מי ששמו לא ירשם בדברי הימים לא יוזמן לכנס המחזור.
ובשל מיקרים מצערים בעבר, נבהיר כי מי שימציא קוראים פיקטיביים המשודכים לו פרוטסטנטית או אחרת, לא רק שהודעתו תמחק אלא גם כף רגלו הימנית!!! בטיפקס!!
ההוראה בתוקף החל מעעעעעעעעעעכשיו!
הבדיקה הנוכחית מראה שכבר עברנו את הקו האדום, מה שגורם להניח שיש מי שמוסיף הערות לתוך הדף ישירות מדפים אחרים, ובלבד שלא יקרא בו!!!
לפיכך, הוחלט במערכת שכל מי שמוסיף הודעה לזמבורה מחויב להביא עימו לפחות שני קוראים נרגשים או שלושה קוראים מחייכים או ארבעה קוראים שנחה עליהם דעתם. קוראים תמימים שנתפסו ב מה חדש וארשת תמהון על פניהם לא יחשבו.
מי שלא יעמוד במכסה - הודעתו תמחק. מי שהודעתו תמחק שמו לא ירשם בדברי הימים. מי ששמו לא ירשם בדברי הימים לא יוזמן לכנס המחזור.
ובשל מיקרים מצערים בעבר, נבהיר כי מי שימציא קוראים פיקטיביים המשודכים לו פרוטסטנטית או אחרת, לא רק שהודעתו תמחק אלא גם כף רגלו הימנית!!! בטיפקס!!
ההוראה בתוקף החל מעעעעעעעעעעכשיו!
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2003, 00:48
כתב העת זמבורה
ולדעתי כל העניין ממש מסריח. הכל פוליטיקות, אני אומר לכם, הכל פוליטיקות. פוליטיקות ושש-בש בחמש בערב. את זה אני יודע ועל זה לא אוותר להסכים.
לעניין כל הזה שדיברתם עליו - אני דווקא חושב שבסדר.
לעניין כל הזה שדיברתם עליו - אני דווקא חושב שבסדר.
-
- הצטרפות: 06 אוגוסט 2003, 17:03
כתב העת זמבורה
בדרך כלל אני שותקת כי מבלבלים אותי עם טרשת נפוצה, אבל הפעם לא אשתוק.
אני לא מוכנה להיות על הפנים !
בטח לא של קוראים תמימים שנתפסו ב מה חדש ! אני ה-מ-ו-מ-ה ! < במבטא יפני כבד >
אם לא תפטרו את רב סגנית המשנה אקרא לחרם קוראים על כתב העת הזה. אם הוא ראוי להקרא כתב עת בכלל !
אני עוטה את עצמי על עצמי וחוטפת שוק ! בדימוס !
אני לא מוכנה להיות על הפנים !
בטח לא של קוראים תמימים שנתפסו ב מה חדש ! אני ה-מ-ו-מ-ה ! < במבטא יפני כבד >
אם לא תפטרו את רב סגנית המשנה אקרא לחרם קוראים על כתב העת הזה. אם הוא ראוי להקרא כתב עת בכלל !
אני עוטה את עצמי על עצמי וחוטפת שוק ! בדימוס !
-
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2003, 00:45
כתב העת זמבורה
הצילו!!! הצילו!!!!
נחטפתי על לא אבל בכפי!!
מישהו?
הצילו!!!
נחטפתי על לא אבל בכפי!!
מישהו?
הצילו!!!
כתב העת זמבורה
זה יפה!
>ממדלן חדש. איך יצא לי?<
>ממדלן חדש. איך יצא לי?<
-
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2003, 10:45
כתב העת זמבורה
לא רע, לא רע. חסר קצת יידישקייט לקראת הסוף - וגם טיפה התרגשות-צרודת-סיגריות. והטונאציה קצת מזוייפת. אבל יש פוטנציאל. לא להתייאש!
כתב העת זמבורה
אני ?!? מזייפת ?!? בחיים לא זייפתי, איך אפשר להעלות על הדעת דבר כזה !
טוב אולי פעם אחת, עם טונאציו, ברומא, כל כך רציתי אותו... הוא היה..... עוד באירופה!
ז'ילו שתדע בחיים לא אצא אתך, הו ז'ילו האכזר ! המרחם על אכזרים סופו ... (נאלמתי משפט)
טוב אולי פעם אחת, עם טונאציו, ברומא, כל כך רציתי אותו... הוא היה..... עוד באירופה!
ז'ילו שתדע בחיים לא אצא אתך, הו ז'ילו האכזר ! המרחם על אכזרים סופו ... (נאלמתי משפט)